[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#naturalskincare

MOST RECENT

Texture yang fresh halus segar, coffee scrub ni dihasilkan daripada biji kopi premium yang diimport sebab tu dye sesuai dibuat sebagai produk kecantikan ( Kopi kat dapur dah dicampur dengan bahan lain utk naikkan aroma rase dye so x sama tau) .

Now ade sale jd RM27 je after less , nak order boleh whatsapp +6017-9463318 😙

#sayajual #sayajual #sayajualscrub #sayajualfacescrub #organicscrub #organicfacescrub #bebasjerawat #putihbersih #naturalskincare #sayajual #sayajualcoffeescrub #naturalskincare #putihbersih #bebasjerawat #facescrub #sabunnaturalorganic #naturalskincare #homemadesoap #sabunhomemade #coffeescrub #facescrub #bodyscrub #temyracle #temyracleterengganu

Elemental Herbology was founded in 2008, with the purpose to help your skin achieve a state of optimum health and vitality. Using therapeutic levels of plant compounds, herbal extracts, essential fatty acids, botanical oils, vitamins, minerals, pure essential oils and anti-oxidants, we are proud to create natural skincare and body care that brings advanced nutrition to your skin.
We base everything we do around the Five Element Theory from Traditional Chinese Medicine; everything in life needs to work in harmony in order to achieve perfect equilibrium. Our products relate to each element, wood, fire, earth, metal and water and we believe that a balance of all the elements is needed depending on your skin type, environmental factors, lifestyle and the seasons.
The skin is our largest organ and reflects any imbalance internally as well as external factors such as stress, the weather and pollution. We believe that working on the inside-out as well as the outside-in are both essential for a happy and healthy life. Exercise and nutrition are just as important as a good skincare regime to improve your overall wellbeing.
Made in England, we support the responsible harvesting and production of all raw materials from the world’s most reputable suppliers, working with projects that regenerate the environment and local communities such as Phytotrade Africa. We are proud of everything that we put into our products, and proud of what we leave out. Our products are 100% free from synthetic fragrance, artificial colour, SLS's, paraben preservatives and mineral oils to ensure your skin is cared for from the inside out. Read more: http://blog.birchbox.co.uk/interview/elemental-herbology-founder-kristy-cimesa-shares-her-brand-philosophy.html #elementalherbology #spa #thespasantepasadena #spasante #pasadena #losangeles #naturalskincare #bodycare #massage #gel #cream #manukahoney #beautyinfluencer #girlpower #lovemyskin

Today I was watching and listening to a live stream from @holisticfashionista 🙏🏻💛 and she reminded me of the very magical 🦄 quote by <insert someone who is probably too zen for the internet, alas I can’t find the origin>, “How you do anything is how you do everything.”... WOW! 💫 So powerful if you take the time to ponder for even a few seconds.💥 Do you have rituals surrounding your skincare 💆‍♀️ or is it more of a chore that is dreaded? The only way ➡️ we can have good skin 💛 is if we treat it like we treat the other parts of our life we don’t want to turn into shambles 🤷🏼‍♀️. We aren’t here to only just survive and “get by”, our skin needs nourishment to thrive and be beautiful just like the other parts of our lives. Cleansing, exfoliating, moisturizing, applying protection, and receiving treatments regularly is the ONE WAY our skin thrives >survives! 💛💛💛 •

#skincareroutine #beautytalk #skincareregimen #skincarejunkie #beautytips #beautycommunity #instaskincare #esthetician #skincarediary #skincareblogger #beautyblog #sanfrancisco #sfbeauty #sfblogger #naturalskincare #thrivedontjustsurvive #getyourglowon

Elemental Herbology was founded in 2008, with the purpose to help your skin achieve a state of optimum health and vitality. Using therapeutic levels of plant compounds, herbal extracts, essential fatty acids, botanical oils, vitamins, minerals, pure essential oils and anti-oxidants, we are proud to create natural skincare and body care that brings advanced nutrition to your skin.
We base everything we do around the Five Element Theory from Traditional Chinese Medicine; everything in life needs to work in harmony in order to achieve perfect equilibrium. Our products relate to each element, wood, fire, earth, metal and water and we believe that a balance of all the elements is needed depending on your skin type, environmental factors, lifestyle and the seasons.
The skin is our largest organ and reflects any imbalance internally as well as external factors such as stress, the weather and pollution. We believe that working on the inside-out as well as the outside-in are both essential for a happy and healthy life. Exercise and nutrition are just as important as a good skincare regime to improve your overall wellbeing.
Made in England, we support the responsible harvesting and production of all raw materials from the world’s most reputable suppliers, working with projects that regenerate the environment and local communities such as Phytotrade Africa. We are proud of everything that we put into our products, and proud of what we leave out. Our products are 100% free from synthetic fragrance, artificial colour, SLS's, paraben preservatives and mineral oils to ensure your skin is cared for from the inside out. Read more: http://blog.birchbox.co.uk/interview/elemental-herbology-founder-kristy-cimesa-shares-her-brand-philosophy.html #elementalherbology #spa #thespasantepasadena #spasante #pasadena #losangeles #naturalskincare #bodycare #massage #gel #cream #manukahoney #beautyinfluencer #girlpower #lovemyskin

Ingredient close up. 🧖‍♀️🌹 Use the Calendula Rose Hydrating Toner before and after moisturizing to lock in hydration and all of the amazing nutrients. Set makeup and refresh anytime of day to restore dewy skin. 💗

Giveaway - To celebrate 2018 we’re giving away 3 of our new Safe & Gentle Fem Washes. This gentle, natural, mild soap free Fem Wash is enriched with aloe vera, Rosehip, cranberry and calendula to cleanse, calm and soothe skin. Great for using before and after waxing. To win, follow us and tag a friend. Winners chosen at random and announced this Friday. Competition available worldwide. This competition is not associated in any way with Instagram. Good luck!

CLAY MASKER UTK YG BERKULIT SENSITIF
===================================
Ni adalah FRENCH ROSE CLAY MASK khas utk yg berkulit SENSITIF dan KERING. Jarang tau nak jumpa french rose clay mask ni. Dia membersih dengan sangat lembut. Yg berkulit kering dan sensitif kurang sesuai guna masker yg ada bentonite clay sbb ia boleh mengeringkan kulit.
.
ADAKAH MASKER MUKA PENTING?
.
Mestilah sayang. Walaupun kita hanya guna seminggu sekali. Pilihan masker yang betul boleh membantu menghidrat kulit, menghilangkan minyak berlebihan dan membantu membersihkan liang-liang pori.
.
Masker juga cara terbaik untuk membantu menarik keluar kekotoran dari pori. Satu lagi kelebihan memakai masker ni adalah, rasa dimanjakan macam korang ada kat spa 😉.
.
#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah

Elemental Herbology was founded in 2008, with the purpose to help your skin achieve a state of optimum health and vitality. Using therapeutic levels of plant compounds, herbal extracts, essential fatty acids, botanical oils, vitamins, minerals, pure essential oils and anti-oxidants, we are proud to create natural skincare and body care that brings advanced nutrition to your skin.
We base everything we do around the Five Element Theory from Traditional Chinese Medicine; everything in life needs to work in harmony in order to achieve perfect equilibrium. Our products relate to each element, wood, fire, earth, metal and water and we believe that a balance of all the elements is needed depending on your skin type, environmental factors, lifestyle and the seasons.
The skin is our largest organ and reflects any imbalance internally as well as external factors such as stress, the weather and pollution. We believe that working on the inside-out as well as the outside-in are both essential for a happy and healthy life. Exercise and nutrition are just as important as a good skincare regime to improve your overall wellbeing.
Made in England, we support the responsible harvesting and production of all raw materials from the world’s most reputable suppliers, working with projects that regenerate the environment and local communities such as Phytotrade Africa. We are proud of everything that we put into our products, and proud of what we leave out. Our products are 100% free from synthetic fragrance, artificial colour, SLS's, paraben preservatives and mineral oils to ensure your skin is cared for from the inside out. Read more: http://blog.birchbox.co.uk/interview/elemental-herbology-founder-kristy-cimesa-shares-her-brand-philosophy.html #elementalherbology #spa #thespasantepasadena #spasante #pasadena #losangeles #naturalskincare #bodycare #massage #gel #cream #manukahoney #beautyinfluencer #girlpower #lovemyskin

While using avocado directly on the face is a popular natural beauty treatment, many people find that just eating avocado regularly can do wonders for their complexion.
This butter fruit is loaded with a myriad of essential nutrients (fatty acids, vitamins, minerals and antioxidants) that can improve your skin from the inside.
Avocado benefits for healthy skin are incredible. Avocado Oil is easily absorbable, helps in locking in moisture in the skin, assists in removing dead skin cells and, due to glutamine amino acid content, cleanses your skin and offers it enough protection against harsh environmental factors and sun damage – which is crucial during the Aussie hot summer.
Read our blog to find out how to get nourished, baby-soft and glowing skin – an Avocado Face Mask recipe is a little bonus awaiting for you😊

https://gandmcosmetics.com.au/avocado-delicious-and-nutritious-skin-food/
#avocado, #avocadooil, #naturalskincare, #australiancreams, #gandmcosmetics, #madeinaustralia, #avocadofacemask, #australianskincare

NEW ALCHEMY JANE PRODUCTS ➖ Youth Elixir Anti-Aging Duo! This amazing anti-aging set Includes the “Youth Elixir Serum” & the “Youth Elixir Hyaluronic Acid Serum” both are Night Serums, one with Retinol and the other Hyalironic Acid and together form the ultimate anti-aging #dreamteam for your skin. Retinol is proven to reduce the appearance of wrinkles, while Hyaluroinc Acid deeply hydrates the skin. Together when mixed they create an emulsion that penetrates deep into skin, giving you the best anti-aging results, to reveal younger, more even toned skin. This beautiful anti-aging set will be Available online in the next 24hrs at www.alchemyjane.com
.
.
.
.
.
#alchemyjane #hyaluronicacid #retinol #antiaging #skincareroutine #serum #yycgirlboss #madeinyyc #yyc #makersmovement #supporthandmade #handmadeisbetter #organicskincare #naturalskincare #organicbeauty #naturalproducts #nontoxicbeauty #greenbeauty #skincare #skinessentials #greenskincare #greenbeautyproducts #beautycare #beautytip #beautycommunity #veganbeauty #pomegranateoil #carrotseedoil

. Assalamualaikum hi.. #chantek 😘
.
NAK BAGI GOLDBAR FREE JE NI
.
Syaratnya kenalah beli Essential Set yang tengah SALE ni dengan family #esclover.
Harga pun hanya RM190 siap dapat FREE goldbar lagi. .
Essential set ni ada
🌼facial soap - untuk cuci muka,tanggalkan sel kulit mati bagi kulit lagi bersih berseri
🌼face oil - untuk bagi muka lembap,bagi kulit nutrisi osem 🌼collagen serum - untuk melindungi kulit,ada collagen dan SPF30 bagi persediaan kulit awet muda
.
.
Sapa yang bertuah tu dapatlah GOLDBAR hanya utk pembelian pada 18hb January je tau. .
.
.
Mana nak cari family #esclover yang lovely ni, Jom layari website www.esclover.com. Banyak lagi info untuk cantik semulajadi dekat situ. .
.
Atau boleh juga contact CikNa sekarang. Kan CikNa salah seorang family tu. Apalagi Jom . .
📱whatsapp / telegram .
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
.
.
💜Every Woman's Dream 💜
.
.
#skincare #naturalproduct #naturalskincare #beautyskin #beautyproduct #jerawathilang #jeragat #eczema #facesoap #faceoil #claymask #serum #jerawat #skincaremalaysia #kulitsihat #masalahkulit #terapiinstagram #kulitkusam #kulitcantik #bazarpaknil #igshop #ajimaura #maryjardin #maryjardingelangpatah #igmashup3 #aurainsta #aurainstabatch9 #chantekskinz

What's that? Oil will treat oil?! Don't worry, I also needed to be released from the brain washing some dermatologist like to teach. Skin naturally produces oil, Soooo when you strip your skin with harsh chemical laced cleansers... guess what? Your skin will produce MORE OIL! Yup! Aggravating your skin, and causing more inflammation and breakouts 💥⚡️
Be nice to your skin, with cleansing with a gentle natural cleanser, and befriend the right oils for your skin type! .
.
.
.
#treatoilwithoil #befriend #naturalskincare #jojobaoil #seabuckthorn #faceoil #arganoil #glow #glowchallenge

Adakah minyak tea tree baik untuk mengecutkan jerawat?
.
Jawapannya YA.
Minyak tea tree adalah sangat bagus untuk membantu atasi masalah kulit berminyak dan jerawat. Ia adalah alternatif semula jadi untuk mengecutkan jerawat.
.
Pelbagai kajian menunjukkan bahawa minyak tea tree sama berkesan seperti benzoyl peroxide yang digunakan secara komersial untuk mengecutkan jerawat
.
Tea tree tea oil ni adalah dari sumber semulajadi dan tidak merbahaya. Jika anda memilih menggunakan produk dari alam semulajadi, tea tree oil adalah pilihan bijak!

#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah

🌸GREENTEA MINT FACE SCRUB🌸

100% Organic
13 MANFAAT "GREENTEA MINT FACE SCRUB" 🍀Mencerahkan kulit wajah 🍀Menghilangkan parut degil
🍀Menanggalkan sel-sel kulit mati
🍀 Melembutkan kulit wajah
🍀 Menghilangkan biji halus pada wajah
🍀Mengelakkan penumbuhan jeragat pada kulit
🍀Melembapkan kulit wajah
🍀 Menutrisi kulit wajah
🍀Mengelakkan jangkitan kuman pada kulit wajah (mengandungi antioksidan)
🍀Menyembuhkan jerawat dengan cepat
🍀 Membuang sel-sel kimia pada kulit akibat penggunaan krim penjagaan kulit wajah (skincare)
🍀Menglowingkan kulit wajah dengan cepat 🍀Membuka liang pernafasan kulit supaya kulit wajah sentiasa sihat dan berseri

Cara penggunaan:
🐝Step 1
* Usap dan gosok pada kulit wajah dibahagian bermasalah seperti hidung,jerawat, parut jerawat,jeragat dalam kiraan beberapa minit (lebih kurang 5 minit) dan biarkan scrub meresap ke dalam kulit selama seminit kemudian bilas dengan air sehingga bersih 🐝Step 2
* Selepas itu , cuci wajah anda seperti biasa menggunakan pembersih wajah, dan untuk lebih efektif sapu pelembab@moisturiser untuk mendapat kesan yang lebih cepat.

Sesuai digunakan pada golongan remaja dan dewasa. Yang mempunyai masalah kulit wajah sangat digalakkan menggunakan #greenteamintfacescrub Lelaki dan perempuan ✔
-----------------------------------
Price of GREENTEA MINT
HARGA RM38 + postage rm8 sm

ALAMAK! KESAN KULIT SEMAKIN TUA DAH JELAS NAMPAK!!! Kalau tak start atasi sekarang nanti org igt korang ni lagi tua dari umur yg sebenar. Tp kalau orang igt korang lagi muda, itu satu bonus. 😉 Kita kalau boleh nak kurangkan kedutan dan nak kulit anjal serta cerahkan?

Selamat ada serum honey berry dari DASC yang boleh bantu anjalkan kulit. Paling best serum ni juga cerahkan kulit secara semulajadi. Serum ni kaya dengan antioksida yg melambatkan proses penuaan kulit.

Lagi best sekarang sy ada percuma sabun dan masker mini. Cepat2 jom grab percuma ni sblm habis.

#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah

. Assalamualaikum hi.. #chantek 😘
.
NAK BAGI GOLDBAR FREE JE NI
.
Syaratnya kenalah beli Essential Set yang tengah SALE ni dengan family #esclover.
Harga pun hanya RM190 siap dapat FREE goldbar lagi. .
Essential set ni ada
🌼facial soap - untuk cuci muka,tanggalkan sel kulit mati bagi kulit lagi bersih berseri
🌼face oil - untuk bagi muka lembap,bagi kulit nutrisi osem 🌼collagen serum - untuk melindungi kulit,ada collagen dan SPF30 bagi persediaan kulit awet muda
.
.
Sapa yang bertuah tu dapatlah GOLDBAR hanya utk pembelian pada 18hb January je tau. .
.
Mana nak cari family #esclover yang lovely ni, Jom layari website www.esclover.com. Banyak lagi info untuk cantik semulajadi dekat situ. .
.
Atau boleh juga contact CikNa sekarang. Kan CikNa salah seorang family tu. Apalagi Jom . 📱whatsapp / telegram .
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
"NAK MJ" =======> 0197187547
.
.
💜Every Woman's Dream 💜
.
.
#skincare #naturalproduct #naturalskincare #beautyskin #beautyproduct #jerawathilang #jeragat #eczema #facesoap #faceoil #claymask #serum #jerawat #skincaremalaysia #kulitsihat #masalahkulit #terapiinstagram #kulitkusam #kulitcantik #bazarpaknil #igshop #ajimaura #maryjardin #maryjardingelangpatah #igmashup3 #aurainsta #aurainstabatch9 #chantekskinz

Hampir habis 1 botol scrub badan saya gunakan untuk 1 kali mandi sahaja 😢
.
Perkara biasa yang dialami when it comes to body scrub. Punya la syok scrub, sekali tak perasan isi dalam botol scrub dah tinggal hampir separuh. Pernah alami masalah macam ni?
.
Tidak dengan ADANIA Long Back Luxe Body Loofah. Berbeza dengan scrub badan biasa, Body Loofah lebih menjimatkan dan tak perlu risau terlebih guna, dan sebagainya.
.
Hanya RM35 SAHAJA!! .
DM atau whatsapp jika berminat (click link di bio untuk direct whatsapp)
.
☎ 013-5707336
☎ 013-5707336
☎ 013-5707336
.
COD: Kuching/Samarahan &
Bandar Sunway .
Postage: RM8 sm, RM12 ss
.
*while stock last
.
#adaniaskincare #adaniafamily #adaniakuching
#adaniasunway #adaniaamethyst #adaniaville #adaniauitm #adaniaunimas #adania #naturalskincare #organicskincare #malaysia #natural #organic #love #beauty #spa #scrub #loofah #body #regrann

Most Popular Instagram Hashtags