#naturactor141

1125 posts

TOP POSTS

Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.

Cr: anneclutz

#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

Update stock: ready 130 140

Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.

Cr: anneclutz

#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

BEST SELLER❀ IMPORT JAPAN DIJAMIN BAGUS!
Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.
#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

MACAM MANA NAK TAHU ORIGINAL KE TAK SIS?
#
.
πŸ’„Antara soalan common yg saya selalu dapat drpd Customer. Its okay, faham je concern korang semua 😚
#
.
πŸ’„Nowadays kt pasaran, ada beberapa versi Naturactor selain drpd yg Original Meiko Jepun. Ada yg drpd China, ada tiruan. Eish mcm mcm lah yg ada jual kt luar tu.
#
.
πŸ’„Sudah setahun saya menjual produk Meiko, ada customer yg Fobia dan sgt berhati hati bila beli Naturactor dan produk Meiko yg lain. Sebab apa? Sebab mereka dah pernah terbeli yg BUKAN original Meiko Jepun. Menyesal sgguh depa. Wpun ada yg harga lgi Murah, tapi kualiti mmg tak sama dgn yg Original Meiko Jepun. Lagi rosak kan muka ada. Sbb yg Tiruan tu Berminyak dan menyebabkan muka Naik Jerawat. Adeeii mintak simpang la kan.
#
.
πŸ’„Kesimpulannya, berhati hati yaaa. Dan tengok betul betul. If Google kt internet pun, byk je info tentang Naturactor palsu ni.
#
.
πŸ’„Yeah, because I care. Hehehe. So takyah pening pening, jika anda beli Naturactor drpd saya. 100% Jaminan original Meiko Japan. Atau wang akan dikembalikan jika anda menerima barangan Tiruan πŸ‘πŸΌπŸ˜Š
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #lofattah

Bio oil 60ml

Harga 110 ribu

Bio-Oil dapat digunakan untuk masalah kulit:
-
Menghilangkan bekas luka
Peregangan kulit (Stretch-Mark)
Warna kulit yang tidak merata
Penuaan kulit
Kulit kering
Pigmentasi
Bekas cacar
Terbakar sinar matahari
Bekas operasi caesar
Bekas operasi
Kutikula yang kering
Bekas gigitan serangga

Sebuah perpaduan unik dari minyak tumbuhan alami dan vitamin, Bio-Oil adalah produk yang telah terbukti secara klinis untuk membantu dengan bekas luka, stretch mark, kulit dehidrasi, warna kulit tidak merata dan penuaan kulit.

Bisa di pakai di kulit muka dan tubuh. .
.
#jualmayaonyx #biooilmurah #biooil #jualbiooil #batistemurah #naturactor141 #naturerepublic #jualbsymurah #naturactor #jualbiooilmurah #biooiljakarta #biooilasli #jualbatistemurah #jualnaturactormurah #dagelan #mayaonyxmurah #mayaonyxjakarta

Nomor yang ready sekarang : 130 140. yang mau line ya ;)
.
Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.

Cr: anneclutz

#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

Ready : 130 140 141 151
Banyak banget Customers yg happy dengan produk naturactor. Hasilnya superb bagus muka jd flawles! Ga usah khawatir yang kita jual asli yaa say πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ banyak banget yang repeat order terus produk ini. Best seller!
Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Pemakaian makasimal bisa menggunakan naturactor cover face + naturactor bedak tabur / bedak padatnya ya
.
.
Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.
#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #hijab #hijabmurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

MOST RECENT

NATURACTOR GREEN CONCEALER
.
Mencari concealer untuk cover cela di muka? Untuk cover kemerahan jerawat di muka?
.
Inilah jawapan yg sangat dan paling cocok/ sesuai buat anda πŸ¦‹
.
Hanya sapu kan di tempat yg bermasalah, dan cover kan dgn foundation atau bedak kompak. Tarraaaaa siap! Mudah yaa Amat πŸ‘πŸΌ
.
Apa pun, pastikan Original Meiko Jepun ya. Tak memudaratkan dan kualiti dijamin Elok sekali πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ
.
Harga RM 45 shj exc pos
Pakai tiap hari, boleh bertahan hingga 12 bulan! πŸ€—
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

TESTIMONI NATURACTOR .
Cantik sangat adik ni make up pakai Naturactor Cover Face code 141. Nampak sangat Natural, i loikeee 😍
.
Harga RM 45 shj exc pos πŸ¦‹
Pakai everyday tahan dekat 12 bulan. Berbaloi sangat serious tak tipu 😊
.
Pastikan original Jepun tau uolls πŸ’ž
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #testimoni #naturactorreview #testimoninaturactor #fashasandha #neelofa

NATURACTOR SILKY LUCENT POWDER
.
Nak tunjuk macam mana nak pakai dan letak jaring tu. Hanya letak dlm bedak mcm ni 😊
.
Lepas tu, hanya tekap dap dap powder puff atas jaring tu. Senang sangat. Hihi. Benda wajib pakai setiap hari 😍
.
Supaya minyak2 kat muka ni dapat diserap dengan jayanya πŸ’ž
.
Pastikan Original Jepun uolls 😊
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactorpowder #naturactorloosepowder #naturactorsilkylucentpowder #naturactorkod41 #loosepowder #bedaknaturactor #bedakmurah #jualnaturactor

TESTIMONI NATURACTOR .
Cantik sangat adik ni make up pakai Naturactor Cover Face code 141. Nampak sangat Natural, i loikeee 😍
.
Harga RM 45 shj exc pos πŸ¦‹
Pakai everyday tahan dekat 12 bulan. Berbaloi sangat serious tak tipu 😊
.
Pastikan original Jepun tau uolls πŸ’ž
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #testimoni #naturactorreview #testimoninaturactor #fashasandha #neelofa

TESTIMONI NATURACTOR .
Cantik sangat adik ni make up pakai Naturactor Cover Face code 141. Nampak sangat Natural, i loikeee 😍
.
Harga RM 45 shj exc pos πŸ¦‹
Pakai everyday tahan dekat 12 bulan. Berbaloi sangat serious tak tipu 😊
.
Pastikan original Jepun tau uolls πŸ’ž
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #testimoni #naturactorreview #testimoninaturactor #fashasandha #neelofa

MACAM MANA NAK TAHU ORIGINAL KE TAK SIS?
#
.
πŸ’„Antara soalan common yg saya selalu dapat drpd Customer. Its okay, faham je concern korang semua 😚
#
.
πŸ’„Nowadays kt pasaran, ada beberapa versi Naturactor selain drpd yg Original Meiko Jepun. Ada yg drpd China, ada tiruan. Eish mcm mcm lah yg ada jual kt luar tu.
#
.
πŸ’„Sudah setahun saya menjual produk Meiko, ada customer yg Fobia dan sgt berhati hati bila beli Naturactor dan produk Meiko yg lain. Sebab apa? Sebab mereka dah pernah terbeli yg BUKAN original Meiko Jepun. Menyesal sgguh depa. Wpun ada yg harga lgi Murah, tapi kualiti mmg tak sama dgn yg Original Meiko Jepun. Lagi rosak kan muka ada. Sbb yg Tiruan tu Berminyak dan menyebabkan muka Naik Jerawat. Adeeii mintak simpang la kan.
#
.
πŸ’„Kesimpulannya, berhati hati yaaa. Dan tengok betul betul. If Google kt internet pun, byk je info tentang Naturactor palsu ni.
#
.
πŸ’„Yeah, because I care. Hehehe. So takyah pening pening, jika anda beli Naturactor drpd saya. 100% Jaminan original Meiko Japan. Atau wang akan dikembalikan jika anda menerima barangan Tiruan πŸ‘πŸΌπŸ˜Š
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #lofattah

[ABAIKAN PENGGUNAAN LOOSE POWDER]
#
.
Selama ni tak pernah terfikir nak pakai loose powder. Rasa semcm takde kepentingan dgn Loose powder πŸ˜‚
#
.
Sekali one day after pakai foundation, terasa muka terlebih kilat and sedikit melekit sbb masa tu muka dah mengeluarkan minyak. Then terus rasa nak Cuba pakai Loose Powder. Rasa tak sia sia Cubaan itu, sebab:
#
.
1. Muka terasa lebih smooth dan halus.
2. Muka tak terasa melekit or OVER berkilat bila muka dah mula berpeluh, berminyak. Lebih selesa πŸ˜πŸ‘πŸΌ
3. Looks more Natural, tak Cakey, tak Plastered, tak nmpk mcm berfoundation sgt. Segala minyak kt muka pun Loose powder dpt serap dgn Jayanya πŸ‘πŸΌ
#
.
Ternyata BEST banget pakai Loose Powder. Menyesal pulak selama ni tak pakai drpd Awal kan. Hehehe.
#
.
So apa lagi? Meh la cuba. Especially to those ada jenis skin yg Berminyak dan muka cepat Berpeluh tu. Seriously highly recommended. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜πŸ˜Š
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactorpowder #naturactorloosepowder #naturactorsilkylucentpowder #naturactorkod41 #loosepowder #bedaknaturactor #bedakmurah #jualnaturactor

CURRENT STOCK AVAILABLE: CODE 130, 140, 141, 171 dan 151.
#
.
Dah cuba sekali, gerenti confirm tak nak cuba Brand lain dah. Nak lagi percaya, boleh browse segala testimoni customer tentang NATURACTOR COVER FACE ni. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
#
.
Harga: RM 45 exc pos πŸ¦‹
Semestinya original import drpd Meiko Jepun 😊
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #neelofa #lofattah

TAHAN LAMA
.
Walaupun tulisan Naturactor tu dah pudar, tapi tengok dekat kuantiti dlm dia masih banyak ☺️
.
Kuantiti krim cover face tu dah luak tapi belum sampai nampak 'lantai' bekas tu lagi πŸ˜†
.
Menjimatkan
Hari ni beli RM 45, cukup tahun depan baru nak repeat order. RM 45 untuk 12 bulan. Eh berbaloi sangat πŸ‘πŸΌ
.
Semestinya Original Meiko Jepun uolls πŸ’ž
This Naturactor Cover Face belongs to @diyanazawn 😁
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #mua #makeupartist #neelofa #noradanish

Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.

Cr: anneclutz

#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

Customer gave me this picture to show the after effect of putting Naturactor Cover Face code 141 all over her face
.
And i was like.. Wowww really Flawless like a Doll lah you sistur! πŸ€—
.
And she feels 'malu malu kucing' when i said that awwwhh and already plan to purchase Naturactor Make up Base soon 😍
.
For sure 100% Original By Meiko Japan
No fake product, Best quality ever ☺️
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #testimoni #naturactorreview #testimoninaturactor #fashasandha #neelofa

BEST SELLER❀ IMPORT JAPAN DIJAMIN BAGUS!
Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.
#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

ORIGINAL NATURACTOR JEPUN
#
.
Yg original Jepun ni, kualiti dia sangat terjamin. Seperti produk Jepun yg lain kan, tiada tandingan nya πŸ€—
#
.
Berhati hati Ladies tika hendak membeli Naturactor. Pastikan yg Original. Jangan perjudikan kulit muka semata mata nak mengejar harga yg Termurah ☺️
#
.
Nak senang beli dan Terjamin original, boleh whatsapp saya Hidayah 013 3825900. Takyah fikir byk kan, hati pun maaaanyaaakk senang 😍
Harga: RM 45 only exc pos πŸ¦‹
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

Most Popular Instagram Hashtags