[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#naturactor141

1486 posts

TOP POSTS

NATURACTOR EXPIRY DATE
#
.
Ada one of customer tanya- Sis, bila tarikh luput Naturactor ni? Tiada stiker utk Expiry date ke kat sini?
#
.
Sangat bagus soalan tu sebenarnya. Yelah, nak pakai kt muka. Tak bole sebarangan. Kena cek and survey betul dlu.
#
.
Jawapan- Ya, dekat produk Meiko (Naturactor, Octard, etc) tiada sebarang stiker tentang Manufacturing atau Expiry date ya. Produk produk Meiko telah diuji secara klinikal ianya 'Tahan Stability Test' atau ujian ketahanan produk. Jadi ini bermakna produk Meiko tahan Lama
#
.
Highly Recommended untuk pakai Paling Lama pun adalah Dua Tahun selepas buka/ start pakai produk tersebut.
Contoh, buka kotak and calit Foundation pada hari ini (8/11/16), so after 8/11/18, seeloknya tak payah pakai dah.
#
.
Ada apa apa soalan lagi tak? Kalau ada, jgn segan silu bertanya tau. Kang lagi Sesat jalan, den tak dapek nak Nolong yo πŸ˜‚
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

Update stock: ready 130 140

Naturactor cover face
Harga 139 ribu

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.

Cr: anneclutz

#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

Bio oil 60ml

Harga 110 ribu

Bio-Oil dapat digunakan untuk masalah kulit:
-
Menghilangkan bekas luka
Peregangan kulit (Stretch-Mark)
Warna kulit yang tidak merata
Penuaan kulit
Kulit kering
Pigmentasi
Bekas cacar
Terbakar sinar matahari
Bekas operasi caesar
Bekas operasi
Kutikula yang kering
Bekas gigitan serangga

Sebuah perpaduan unik dari minyak tumbuhan alami dan vitamin, Bio-Oil adalah produk yang telah terbukti secara klinis untuk membantu dengan bekas luka, stretch mark, kulit dehidrasi, warna kulit tidak merata dan penuaan kulit.

Bisa di pakai di kulit muka dan tubuh. .
.
#jualmayaonyx #biooilmurah #biooil #jualbiooil #batistemurah #naturactor141 #naturerepublic #jualbsymurah #naturactor #jualbiooilmurah #biooiljakarta #biooilasli #jualbatistemurah #jualnaturactormurah #dagelan #mayaonyxmurah #mayaonyxjakarta

#nofilter
Lihat sekali imbas, kod 151 mcm tak banyak beza drpd kod 141 kann? 😊
#
.
Sebenarnya kod 141 ialah tengah tengah antara kod 151 dan 140. Tgk sekali imbas mmg nampak takde beza ketara. Tapi bila dah pakai kat kulit, baru nampak.
#
.
Dalam range code NATURACTOR COVER FACE yg Asli dan Original drpd Jepun, ada 5 kod shj. Paling cerah kod 130 dan paling gelap kod 151. Gelap pun, takde lah gelap sgt. Ala ala sawo matang gitu 😊
#
.
Kod 141 dan 151 antara kod yg 'terlajak laris' sebab kebanyakan Malaysian skin tone sesuai antara dua kod ni. Dah kata 'terlajak laris', mestilah selalu je stock Habis licin kan?? πŸ˜…
#
.
So, apa lagi jom cepat place order sebelum menyesal tak sudah plak nanti πŸ˜‹. Harga RM 45 shj exc postage. Just WA 013 3825900 for details. 😊
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

NATURACTOR EXPIRY DATE
#
.
Ada one of customer tanya- Sis, bila tarikh luput Naturactor ni? Tiada stiker utk Expiry date ke kat sini?
#
.
Sangat bagus soalan tu sebenarnya. Yelah, nak pakai kt muka. Tak bole sebarangan. Kena cek and survey betul dlu.
#
.
Jawapan- Ya, dekat produk Meiko (Naturactor, Octard, etc) tiada sebarang stiker tentang Manufacturing atau Expiry date ya. Produk produk Meiko telah diuji secara klinikal ianya 'Tahan Stability Test' atau ujian ketahanan produk. Jadi ini bermakna produk Meiko tahan Lama
#
.
Highly Recommended untuk pakai Paling Lama pun adalah Dua Tahun selepas buka/ start pakai produk tersebut.
Contoh, buka kotak and calit Foundation pada hari ini (8/11/16), so after 8/11/18, seeloknya tak payah pakai dah.
#
.
Ada apa apa soalan lagi tak? Kalau ada, jgn segan silu bertanya tau. Kang lagi Sesat jalan, den tak dapek nak Nolong yo πŸ˜‚
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

UPDATEβœ… Harga 145 ribu ready 2 nomor 130 dan 141. Nomor lain kosong ya
.
.
Banyak banget Customers yg happy dengan produk naturactor. Hasilnya superb bagus muka jd flawles! Ga usah khawatir yang kita jual asli yaa say πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ banyak banget yang repeat order terus produk ini. Best seller! .

Naturactor cover face

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.
#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #hijab #hijabmurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

Naturactor yang ori hanya dari jepang, kalo yang ori china namanya KW πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚, kok ada penjual yg ngaku ori tp dr china ya.

Disini hanya jual yg original yaitu dari jepang

#naturactor #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor130 #naturactor140 #naturactor141 #naturactor151 #naturactor171 #meikojapan

UPDATEβœ… Harga 145 ribu ready nomor 130
.
.
Sebelum kehabisan bisa di order ya :) BEST SELLER❀ IMPORT JAPAN DIJAMIN BAGUS!
Naturactor cover face

dibuat oleh : Meiko Cosmetic
dibuat di : Japan
ukuran : 20 gr

merupakan cover bedak yang sangat bagus untuk kulit, cukup dioles sedikit untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
untuk make up artist dan profesional.

cocok untuk semua jenis kulit (tanpa aroma / fragrance free)

HARAP MENCANTUMKAN NOMOR YANG DIINGINKAN DI KETERANGAN KETIKA MELAKUKAN PEMESANAN
Warna yang tersedia :
130 warna terang, untuk membuat kulit pucat dan kusam menjadi kemerah-merahan, cocok untuk kulit terang / putih sekali. sangat lembut, cocok untuk bridal make up.
140 warna terang, sedikit lebih gelap dari 130, cocok untuk kulit kuning langsat
141 warna medium dan natural, cocok untuk kulit medium, untuk kulit kuning langsat untuk dipakai sebagai shading. transisi warnanya natural, lembut, cocok untuk studio make up.
151 bagus dipakai untuk shading dan menutupi bekas luka / flek di muka, cocok untuk kulit melayu

Bahan :

1. jojoba oil - untuk mengurangi kulit kering dan flek

2. mica - melembabkan kulit, untuk membuat kulit anda terlihat lebih muda

3. tocopherol, vitamin E - meningkatkan metabolisme, dan kekebalan sistem kulit

Cara penggunaan :

1. gunakan jari atau spons untuk mengambil sedikit foundationnya

2. oleskan secara merata di muka.
#naturactor #naturactorcoverface #bedaknaturactor #naturactorcoverfacemurah #naturactormurah #fondationnaturactor #naturactorbedak #jualnaturactor #jualnaturactormurah #jualkryolan #naturactorjakarta #naturactormurahjakarta #naturactor141 #naturactor130 #naturactor141 #naturactorjepang

MOST RECENT

STOCK LIMITED LEFT
#
.
Hurry up Ladies sebelum menyesal 😍
RM 55 sahaja Termasuk:
🍁FREE Beauty Blender sponge
🍁FREE Poslaju Semenanjung
🍁Naturactor Cover Face ORIGINAL by Meiko Jepun πŸ‘πŸΌ
#
.
FYI, Naturactor Cover Face antara HOT Selling item product Meiko yaa. Sekali restock, tak pernah stock tak habis. Haaa mestilah ada sebab kan, kalau tak mana ada orang nak beli/ cari β˜ΊοΈπŸ‘πŸΌπŸ˜
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #makeupjunkie #MUA #makeup #makeupartistmurah #makeupartist #makeuptalk

PELUANG BERHARGA πŸ¦‹
#
.
Hurry up Ladies sebelum menyesal 😍
RM 55 sahaja Termasuk:
🍁FREE Beauty Blender sponge
🍁FREE Poslaju Semenanjung
🍁Naturactor Cover Face ORIGINAL by Meiko Jepun πŸ‘πŸΌ
#
.
FYI, Naturactor Cover Face antara HOT Selling item product Meiko yaa. Sekali restock, tak pernah stock tak habis. Haaa mestilah ada sebab kan, kalau tak mana ada orang nak beli/ cari β˜ΊοΈπŸ‘πŸΌπŸ˜
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #makeup #mua #makeupjunkie #makeuplover #makeuptutorial

#nofilter
Lihat sekali imbas, kod 151 mcm tak banyak beza drpd kod 141 kann? 😊
#
.
Sebenarnya kod 141 ialah tengah tengah antara kod 151 dan 140. Tgk sekali imbas mmg nampak takde beza ketara. Tapi bila dah pakai kat kulit, baru nampak.
#
.
Dalam range code NATURACTOR COVER FACE yg Asli dan Original drpd Jepun, ada 5 kod shj. Paling cerah kod 130 dan paling gelap kod 151. Gelap pun, takde lah gelap sgt. Ala ala sawo matang gitu 😊
#
.
Kod 141 dan 151 antara kod yg 'terlajak laris' sebab kebanyakan Malaysian skin tone sesuai antara dua kod ni. Dah kata 'terlajak laris', mestilah selalu je stock Habis licin kan?? πŸ˜…
#
.
So, apa lagi jom cepat place order sebelum menyesal tak sudah plak nanti πŸ˜‹. Harga RM 45 shj exc postage. Just WA 013 3825900 for details. 😊
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

TEXTURE RINGAN GILA
#
.
Sempena petang yg sejuk, cuaca yg Cantik ni, nak share Testimoni Best tentang Naturactor kod 151.
#
.
What she said here:
1. Texture Ringan gilaaa
2. Tak rasa pakai Foundation
3. Tak Oily
#
.
Haaa best kan feedback ni? Nampak tu customer sgt Berpuas Hati dgn kualiti Naturactor Meiko Jepun ni. Produk yg Bagus, tak payah cakap banyak kan. Alah membeli menang memakai. Harga pulak sgt berpatutan. Hanya spend RM 0.12 sen je sehari untuk menikmati Foundation yg Bekualiti Bagus mcm ni.
#
.
Haaa korang apa tunggu lagi? Taknak rasa ke apa yg Customer iolls ni rasa? Jgn cakap ahkak tak payung ok. Ouh satu lagi, semestinya Original Meiko Jepun. Tak original, tak sanggup nak jual uolls. Jaminan wang akan dikembalikan jika anda mendpt barang Tiruan πŸ˜˜πŸ˜‰πŸ˜Š
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #testimoni #naturactorreview #testimoninaturactor #makeup #sariyanti #fashasandha

NATURACTOR KOMBO SALE SUPER JIMAT
#
.
RM 94 sahaja termasuk:
βœ…Naturactor Cover Face
βœ…Naturactor Make up Base
βœ…Pos Semenanjung
#
.
Berbaloi ke set ni? 😊
Mestilah berbaloi sebab ini memang set asas lengkap untuk elak make up Luntur/ Pudar dan dalam pada masa yg sama nak Cover Jerawat/ Parut/ Freckles/ Jeragat dan juga Paling Penting Nak Maintain Flawless 😍😍
#
.
Ouh lagi satu kelebihan, jika anda pilih Make up Base Green, anda boleh menikmati fungsi Dua dlm Satu:
βœ…Sebagai Base untuk elak Make up Crack, Capur, Luntur
βœ…Sebagai Concealer. Cover parut, jerawat dan lain lain πŸ‘πŸΌ
#
.
Ternyata memang Benar Original Meiko Japan, jaminan wang dikembalikan jika menerima produk Tiruan 😊
#
.
Sementara stock masih ada ni, meh lekaih whatsapp saya Hidayah, 013 3825900 untuk info lanjut πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ
#
..#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactormakeupbase #makeupbase #naturactorprimer #jualmakeupbase #jualprimer #lofattah #fattahamin

NATURACTOR EXPIRY DATE
#
.
Ada one of customer tanya- Sis, bila tarikh luput Naturactor ni? Tiada stiker utk Expiry date ke kat sini?
#
.
Sangat bagus soalan tu sebenarnya. Yelah, nak pakai kt muka. Tak bole sebarangan. Kena cek and survey betul dlu.
#
.
Jawapan- Ya, dekat produk Meiko (Naturactor, Octard, etc) tiada sebarang stiker tentang Manufacturing atau Expiry date ya. Produk produk Meiko telah diuji secara klinikal ianya 'Tahan Stability Test' atau ujian ketahanan produk. Jadi ini bermakna produk Meiko tahan Lama
#
.
Highly Recommended untuk pakai Paling Lama pun adalah Dua Tahun selepas buka/ start pakai produk tersebut.
Contoh, buka kotak and calit Foundation pada hari ini (8/11/16), so after 8/11/18, seeloknya tak payah pakai dah.
#
.
Ada apa apa soalan lagi tak? Kalau ada, jgn segan silu bertanya tau. Kang lagi Sesat jalan, den tak dapek nak Nolong yo πŸ˜‚
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

NATURACTOR EXPIRY DATE
#
.
Ada one of customer tanya- Sis, bila tarikh luput Naturactor ni? Tiada stiker utk Expiry date ke kat sini?
#
.
Sangat bagus soalan tu sebenarnya. Yelah, nak pakai kt muka. Tak bole sebarangan. Kena cek and survey betul dlu.
#
.
Jawapan- Ya, dekat produk Meiko (Naturactor, Octard, etc) tiada sebarang stiker tentang Manufacturing atau Expiry date ya. Produk produk Meiko telah diuji secara klinikal ianya 'Tahan Stability Test' atau ujian ketahanan produk. Jadi ini bermakna produk Meiko tahan Lama
#
.
Highly Recommended untuk pakai Paling Lama pun adalah Dua Tahun selepas buka/ start pakai produk tersebut.
Contoh, buka kotak and calit Foundation pada hari ini (8/11/16), so after 8/11/18, seeloknya tak payah pakai dah.
#
.
Ada apa apa soalan lagi tak? Kalau ada, jgn segan silu bertanya tau. Kang lagi Sesat jalan, den tak dapek nak Nolong yo πŸ˜‚
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

Wuuu cantik nya Dia pakai Naturactor Cover Face ni. Rasa 'jealous' dengan ke Flawless an yang tampak Jelas dekat muka Dia
#
.
Tetiba rasa nak pakai jugakk sekarang. Haha. Sesiapa nak join pakai Naturactor Cover Face jugak, meh contact saya untuk join d Club. Ngeeeee
#
.
Ok baii 😍
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #testimoni #naturactorreview #testimoninaturactor

NATURACTOR GREEN CONCEALER
.
Mencari concealer untuk cover cela di muka? Untuk cover kemerahan jerawat di muka?
.
Inilah jawapan yg sangat dan paling cocok/ sesuai buat anda πŸ¦‹
.
Hanya sapu kan di tempat yg bermasalah, dan cover kan dgn foundation atau bedak kompak. Tarraaaaa siap! Mudah yaa Amat πŸ‘πŸΌ
.
Apa pun, pastikan Original Meiko Jepun ya. Tak memudaratkan dan kualiti dijamin Elok sekali πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ
.
Harga RM 45 shj exc pos
Pakai tiap hari, boleh bertahan hingga 12 bulan! πŸ€—
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation

NATURACTOR COVER FACE. FRESHLY IMPORT FROM JAPAN
.
Dua tahun lebih sy berniaga jual produk Meiko, Alhamdulillah demand sentiasa ada dan ada terutama Naturactor Cover Face ❀️
.
Setelah mengkaji beberapa lama, ada sebab kenapa orang sentiasa CARI Naturactor Cover Face ni:
βœ…Kualiti. Kualiti yg sangat bagus. Pastikan anda pakai yg Original Jepun shj 😊
.
βœ…Berbaloi. Harga yg sangat berpatutan RM 45, pakai everyday tahan hingga 12 bulan
.
Ni antara dua sebab utama kenapa orang sentiasa mencari produk ini. Pastikan anda beli yg Original Jepun shj😊
.
Berminat? Boleh click dekat bio untuk info lebih lanjut 😊
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #fattahamin #lofattah

MEIKO? NATURACTOR?
.
Foundation bekas warna putih ni nama dia Naturactor Cover Face. Ada org panggil Meiko je. So, apa beza Meiko dgn Naturactor? Naturactor ni sebenarnya apa? Meiko?
.
Haa meh nak explain sedikit tentang depa berdua ni 😁
.
Meiko: SYARIKAT/ COMPANY yg mengeluarkan produk bernama Naturactor
Naturactor: NAMA produk yg dikeluarkan oleh SYARIKAT Meiko ni
.
Contoh:
IPhone adalah NAMA produk
Apple adalah SYARIKAT yg mengeluarkan produk IPhone
.
Haaa mcm tu lah beza dan maksud sebenar Naturactor dan Meiko ni 😁. Memandangkan ramai yg assume Meiko=Naturactor, so kalau orang cakap nak beli foundation Meiko tu selalunya merujuk kpd Naturactor lah hehehe. Faham kan? ☺️
.
Kalau dah faham, senang. Ahkak mmg jual yg 100% Original drpd Jepun. Nak yg Elok, Nak yg Terbaik, tak mau muka rosak ke naik jerawat ke, tolong lah beli yg Original Jepun dik. Jgn nanti menyesal tak sudah dpt produk yg tak berkualiti, muka pun rosak πŸ€¦πŸ½β€β™€οΈ
.
Berminat? Meh whatsapp ahkak Hidayah 013 3825900 utk info lanjut 😍
Harga RM 45 shj exc pos 😚
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #neelofa #lofattah

NATURACTOR COVER FACE. FRESHLY IMPORT FROM JAPAN
.
Dua tahun lebih sy berniaga jual produk Meiko, Alhamdulillah demand sentiasa ada dan ada terutama Naturactor Cover Face ❀️
.
Setelah mengkaji beberapa lama, ada sebab kenapa orang sentiasa CARI Naturactor Cover Face ni:
βœ…Kualiti. Kualiti yg sangat bagus. Pastikan anda pakai yg Original Jepun shj 😊
.
βœ…Berbaloi. Harga yg sangat berpatutan RM 45, pakai everyday tahan hingga 12 bulan
.
Ni antara dua sebab utama kenapa orang sentiasa mencari produk ini. Pastikan anda beli yg Original Jepun shj😊
.
Berminat? Boleh click dekat bio untuk info lebih lanjut 😊
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #fattahamin #lofattah

NATURACTOR COVER FACE. ORIGINAL JAPAN πŸ‡―πŸ‡΅
_
βœ… 20g
βœ… 5 codes available
βœ… KKM approved, Halal to be used. Tiada gelatin haiwan atau ingredient drpd haiwan
βœ… RM 45 only exc postage
βœ… Non-comedogenic
βœ… Tidak menyumbat pori-pori
βœ… Water based
.
Untuk memenuhi syarat-syarat di atas, pastikan anda beli yg Original Jepun πŸ‡―πŸ‡΅
.
Kenapa perlu bayar lebih jika ada pilihan utk menjadi pengguna yg Bijak? 😊
_
_
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #makeupartist #makeupartistmurah

PELUANG BERHARGA πŸ¦‹
#
.
Hurry up Ladies sebelum menyesal 😍
RM 55 sahaja Termasuk:
🍁FREE Beauty Blender sponge
🍁FREE Poslaju Semenanjung
🍁Naturactor Cover Face ORIGINAL by Meiko Jepun πŸ‘πŸΌ
#
.
FYI, Naturactor Cover Face antara HOT Selling item product Meiko yaa. Sekali restock, tak pernah stock tak habis. Haaa mestilah ada sebab kan, kalau tak mana ada orang nak beli/ cari β˜ΊοΈπŸ‘πŸΌπŸ˜
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #makeup #mua #makeupjunkie #makeuplover #makeuptutorial

#nofilter
Bila tengok balik secara kasar kedua dua tone ni tak banyak beza kan? πŸ˜…
#
.
Hakikatnya tidak. Nampak juga la beza antara dua ni. And sah sah kod 140 mmg lagi Cerah drpd kod 141 cuma nya tak jauh beza la.
#
.
Pening tak tahu nak pilih mana? Jom kita pm, Sy boleh tolong advice 😊
#
.
Kot malu nk bg gmbar pun, sy akan tnjuk gmbr testi customer sebagai panduan 😊
#
.
Apalagi, jom WA 013 3825800 for details. Sementara stok masih ada ni. Dah habis nti jgn Frust pulak πŸ˜‹. Wajib lah ORIGINAL MEIKO Japan kan. Tak original mmg TAK laa nak jual πŸ‘πŸΌ
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151

MEIKO? NATURACTOR?
.
Foundation bekas warna putih ni nama dia Naturactor Cover Face. Ada org panggil Meiko je. So, apa beza Meiko dgn Naturactor? Naturactor ni sebenarnya apa? Meiko?
.
Haa meh nak explain sedikit tentang depa berdua ni 😁
.
Meiko: SYARIKAT/ COMPANY yg mengeluarkan produk bernama Naturactor
Naturactor: NAMA produk yg dikeluarkan oleh SYARIKAT Meiko ni
.
Contoh:
IPhone adalah NAMA produk
Apple adalah SYARIKAT yg mengeluarkan produk IPhone
.
Haaa mcm tu lah beza dan maksud sebenar Naturactor dan Meiko ni 😁. Memandangkan ramai yg assume Meiko=Naturactor, so kalau orang cakap nak beli foundation Meiko tu selalunya merujuk kpd Naturactor lah hehehe. Faham kan? ☺️
.
Kalau dah faham, senang. Ahkak mmg jual yg 100% Original drpd Jepun. Nak yg Elok, Nak yg Terbaik, tak mau muka rosak ke naik jerawat ke, tolong lah beli yg Original Jepun dik. Jgn nanti menyesal tak sudah dpt produk yg tak berkualiti, muka pun rosak πŸ€¦πŸ½β€β™€οΈ
.
Berminat? Meh whatsapp ahkak Hidayah 013 3825900 utk info lanjut 😍
Harga RM 45 shj exc pos 😚
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151 #neelofa #lofattah

Berminat nak cuba Naturactor?
.
Pastikan anda beli Naturactor Original by Meiko Japan sahaja ya
.
Sebab kalau beli yg tak original Meiko Jepun, takut sis kecewa pula dengan hasil nya yg kurang memberangsangkan seperti muka jd berminyak bila pakai foundation, bercapuk, bedak tak lekat atau sebagainya
.
Lagi satu benda paling takut: Muka naik Jerawat dan rosak disebabkan pemakaian produk yg tidak berkualiti 😣
.
Sekali lagi, saya jual yg Original Meiko Jepun shj tau. Jaminan wang dikembalikan jika sis terima barang tiruan πŸ€—πŸ˜‰
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151

NATURACTOR SILKY LUCENT POWDER 25G CODE 31, 41
#
.

1. Sesuai untuk oily to normal skin type
2. Menjadikan kulit muka flawless, without making your skin looked cakey and plastered.
3. Bertindak sebagai make up finisher, to lock in your make up.
4. Mengelakkan muka menjadi berMINYAK, segar sepanjang hari.
5. Bau yg harum; mcm bau baby 😘
#
.

Selepas selesai make up, hanya sapu kan Naturactor powder menggunakan powder puff atau berus kegemaran anda. Then, SIAP! Simple bukan?
#
.
Berminat? Whatsapp 013 3825900 for details ✌🏼️
#
.

#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactorpowder #naturactorloosepowder #naturactorsilkylucentpowder #naturactorkod41 #loosepowder #bedaknaturactor #bedakmurah #jualnaturactor

TAHAN LAMA
.
Walaupun tulisan Naturactor tu dah pudar, tapi tengok dekat kuantiti dlm dia masih banyak ☺️
.
Kuantiti krim cover face tu dah luak tapi belum sampai nampak 'lantai' bekas tu lagi πŸ˜†
.
Menjimatkan
Hari ni beli RM 45, cukup tahun depan baru nak repeat order. RM 45 untuk 12 bulan. Eh berbaloi sangat πŸ‘πŸΌ
.
Semestinya Original Meiko Jepun uolls πŸ’ž
This Naturactor Cover Face belongs to @diyanazawn 😁
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #mua #makeupartist #neelofa #noradanish

Most Popular Instagram Hashtags