#nasilemakdrivethru

131 posts

TOP POSTS

Selamat menjemput rezeki.... mulakan hari dengan senyuman

#nasilemakdrivethru
#nasilemaksedap
#bukittinggiklang

alhamdulillah

thanks korang sudi order

7 box assorted sandwich order from @chenurnurul @fatinbadru @zmamawawa @ashril @wak sairi @ace

18 pack nasi lemak/kuih cara/karipap/popia order from
@chenurnurul @fatinbadru @natashaatika_
harini kedai tutup kita ke KL

esok buka seperti biasa.. #sayajualsandwich #melaka #bangi #nasilemakdrivethru

Tq artis cantik meletop @jasmineashraff support #nasilemakrm1 #nasilemakdrivethru kita ni...thanks sgt sudi singgah sblm pg shooting

kekanak riang di pagi hari...time cuti2 ne tak nak plak bangun lambat... #berghaok #nasilemakdrivethru #schoolholiday #melaka

Salam...mehh lekas singgah bonet #nasilemakdrivethru #nasilemakrm1 gerenti puas hati...
Kami juga menerima tempahan anda call 0193016923/0163110181 utk sebarang majlis atau pun di sedekahkan...

Assalamualaikum dan selamat pagi....
#nasilemakrm1
#nasilemakdrivethru
Jangan lupa tau singgah bonet kami di petronas jalan kuching...
Kami juga sedia menerima tempahan utk sebarang majlis sili hubungi 0193016923/0163110181

MOST RECENT

Alhamdulillah rezeki Jumaat penghulu segala hari.. customer order Nasi Lemak Telur Mata.. semoga harini rezeki kita semua dilimpahi oleh-NYA. ameen ♡♡ petang 4-5pm kita ada kat area Bukit baru/bandar melaka sesiapa nak selit order untuk sandwich big box boleh info sebelum 12pm yerk... untuk order boleh WA 013 2628978

#nasilemakdrivethru #ddapurzubby #sandwichbigbox #melakafooddelivery #melaka #bestintheworld #terbaek #sayajualnasilemak

Most Popular Instagram Hashtags