#nasilemakdrivethru

16 posts

TOP POSTS

Selamat menjemput rezeki.... mulakan hari dengan senyuman

#nasilemakdrivethru
#nasilemaksedap
#bukittinggiklang

Dah 3 bulan setiap pagi makan nasi lemak, tp gemuk nya xjgak... Ptg makan malam makan, nak tido makan... Wey bila nak gemok ni... Nak sgt2 gemok,.Naik 2,3 kg pon dah Ok
#nasilemakdrivethru
#sekyen4tambahan

Alhamdulillah ☆1box Sandwich Egg mayo with cheddar chese
☆1box sandwich sardin mayo with cheddar chese

harini customer order untuk kenduri tahlil from @dzulqassem and family.. terima kasih sebab order

untuk tempahan
dm or wassup 013-2628978

#sayajualsandwich
#sayajualkuih #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #drivethru #DdapurZubby #melaka #bukitrambai

Tq artis cantik meletop @jasmineashraff support #nasilemakrm1 #nasilemakdrivethru kita ni...thanks sgt sudi singgah sblm pg shooting

Salam...mehh lekas singgah bonet #nasilemakdrivethru #nasilemakrm1 gerenti puas hati...
Kami juga menerima tempahan anda call 0193016923/0163110181 utk sebarang majlis atau pun di sedekahkan...

Assalamualaikum dan selamat pagi....
#nasilemakrm1
#nasilemakdrivethru
Jangan lupa tau singgah bonet kami di petronas jalan kuching...
Kami juga sedia menerima tempahan utk sebarang majlis sili hubungi 0193016923/0163110181

kekanak riang di pagi hari...time cuti2 ne tak nak plak bangun lambat... #berghaok #nasilemakdrivethru #schoolholiday #melaka

MOST RECENT

Alhamdulillah rezeki Jumaat penghulu segala hari.. customer order Nasi Lemak Telur Mata.. semoga harini rezeki kita semua dilimpahi oleh-NYA. ameen ♡♡ petang 4-5pm kita ada kat area Bukit baru/bandar melaka sesiapa nak selit order untuk sandwich big box boleh info sebelum 12pm yerk... untuk order boleh WA 013 2628978

#nasilemakdrivethru #ddapurzubby #sandwichbigbox #melakafooddelivery #melaka #bestintheworld #terbaek #sayajualnasilemak

kekanak riang di pagi hari...time cuti2 ne tak nak plak bangun lambat... #berghaok #nasilemakdrivethru #schoolholiday #melaka

assalammualaikum... assorted sandwich order from customer... tak sempat nak upload untuk beberapa minggu lepas... sandwich still open order yer... kedai buka seperti biasa 6.30-10.00am
¤nasi lemak
¤beehun goreng
¤mee goreng
¤nasi goreng
¤kueh teow goreng
¤kuih muih

for price/order please WA 013 2628978
#nasilemakdrivethru #assortedsanwich #sandwichbigbox #sandwich #melaka #bukitrambai #melakafooddelivery #ddapurzubby #thebestintheworld #terbaek #sedap #murah

Dah 3 bulan setiap pagi makan nasi lemak, tp gemuk nya xjgak... Ptg makan malam makan, nak tido makan... Wey bila nak gemok ni... Nak sgt2 gemok,.Naik 2,3 kg pon dah Ok
#nasilemakdrivethru
#sekyen4tambahan

2 big box Assorted sandwich order from @rahimact @m.irwansenin
tq & have fun ♡♡
thanks for always support.. adik beradik pon beli juga tau...heeee

#sandwichbigbox #sayajualkuih #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #2017 #happynewyear #ddapurzubby #melaka #bukitrambai #bazaarpaknil #murah #breakfast

2big box sandwich
¤Tuna&Sardin Mayo
¤Egg mayo

order from @mish_olen
Thanks Beb...dah byk kali repeat order

Cod Kota Cemerlang, Ayer keroh

for price/order please WA 013 2628978

#sandwichbigbox #sayajualkuih #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #melaka #bukitrambai #drivethru #love #bazaarpaknil #sandwich #breakfast #murah #ddapurzubby

Alhamdulillah
harini siapkan tempahan 58pack Behun+kuih untuk puan Syafawati dari SMK Paya Rumput

Terima Kasih ♡♡ untuk tempahan boleh WA 013 2628978

Nota: 20/12/2016~ 26/12/2016
Kedai Tutup ya...
tapi bisness online still on untuk nasi lemak.. #nasilemakdrivethru #sayajualnasilemak #sayajualsandwich #sayajualkuih #bazaarpaknil #murah #breakfast #melaka #bukitrambai #smkpayarumput #fooddeliverymelaka

Alhamdulillah
Pagi tadi sediakan tempahan 145 pack Nasi Lemak order dari Puan Effa pensyarah uitm Bandaraya Melaka Untuk pelajarnya.. Thanks Puan Effa ♡♡♡ untuk tempahan boleh WA 013 2628978

#sayajualkuih #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #melaka #bukitrambai #uitmbandarayamelaka #nasilemakdrivethru #sayajualsandwich #bigboxsandwich #bazaarpaknil #murah #sedap

Thank You @imilna_suzana ♡Big Box Assorted Sandwich ♡Nasi Goreng Cina
♡Behuun Goreng

Happy Birthday Syaqueel & Baby Rafayeel ☆☆☆ kalau nak order untuk bufet boleh WA 013 2628978

#sayajualkuih #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #melaka #bukitrambai #love #birthdayparty #baloon #pokemontheme #ddapurzubby #bazaarpaknil

Assalammualaikum ♡♡ Esok 13.12.2016

New Flavour Sandwich!! Spicy Beef Mayo☆☆ Confirm Meletopsss KebabooM!! Jangan Lupa singgah kedai!! others Flavour
¤Chicken Mayo
¤Sardin Mayo
¤Crab Mayo
¤egg Mayo

#sayajualkuih #sandwichbigbox #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #bazaarpaknil #ddapurzubby #melaka #bukitrambai #murah #sedap

Halwa Cermai in the making.. sesiapa nak order boleh pm kita ek!! 013 2628978

HALWA CERMAI !! #sayajualkuih #sandwichbigbox #sayajualsandwich #halwacermai #melaka #bukitrambai #nasilemakdrivethru

Sunday!!
happy Wekend..♡♡ Kuih Puteri Ayu in the house!! yuhuu

homemade by @rahimact
nak order boleh pm ek .. 013 2628978

#sayajualkuih #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #melaka #bukitrambai #bazaarpaknil #murah #sedap

2 big box egg mayo without vege request from sis syahidatul from Taman Rambai Jaya for her daughter ♡♡ thank you so much sis for repeat order ☆☆ for price/order please WA 013 2628978

#sayajualkuih #sandwichbigbox #sandwich #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #melaka #bazaarpaknil #bukitrambai #murah #ddapurzubby

1 box assorted sandwich for Meulhbeur Technology playing futsal yesterday ♡♡ 1 box assorted sandwich to Cikgu Zali gift for his family ♡♡ for price/order pls WA 013 2628978

#sayajualkuih #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #melaka #bukitrambai #bigboxsandwich #sandwichbigbox #sandwich #bazaarpaknil #ddapurzubby #love #breakfast #murah #sedap

2 big box Chicken Mayo & Egg Mayo order from sis @syahidatul soffi mohd yusuf

happy breakfast sis ♡♡ for price/order WA 013 2628978

#sayajualkuih #sayajualsandwich #sayajualnasilemak #nasilemakdrivethru #melaka #bazaarpaknil #bukitrambai #sandwichbigbox #sandwich #ddapurzubby #sedap #murah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags