#nasigorengpetai

MOST RECENT

We are back!
.
Ada tempat nongkrong baru di KDA @superpenyetofficial .
Baru nyobain nasi goreng petai nya, hot dan nikmat petai nya berasa โค๏ธ
.
Karna ydah nyobain nasi gorengnya, jadi ga ragu deh nyobain ayam penyetnya, next deh. Pedasnya juga macam2 lho..
.
Yg ada disekitaran KDA, boleh dicoba ๐Ÿ˜‹
.
.
.
#nasigoreng #nasigorengpetai #kulinerbatam #kulinernusantara #khasindonesia #superpenyet #superpenyetbatam #masakanindonesia #superpedas #nomnom #yummyfood #foodporn #batamfood

Fried rice with stinky beans (Nasi Goreng Petai)
.
It is salty with slight sweetness from corn pieces fried altogether, smells good due to the stinky beans (if given in moderate amount, these beans do smell good instead of stink!), milder in rice seasoning yet makes you want to eat more somehow
.
Big chicken meat cubes are fried together too, making overall dish filling
.
This can be your choice for nights you are unsure what to eat
.
๐Ÿ“Petai Chicken King, Medan Night Market Jl Adam Malik
4 PM until sold out
๐Ÿ’ฒRp 30k
.
#medafooddiary #Kinthegluttoncat #nasigorengpetai #nasigorengayam #petai #stinkybean #medannightmarket #halal #streetfood #nasigoreng #medanfood #nomnom #foodgasm #foodporn #kulinermedan #makanmana #medanfood #kulinertopui #foodreview #dietmulaibesok #hungry #foodphotography

Pagi ni breakfast nasi goreng petai๐Ÿ˜‹balance sambal petai smlm sis campak2 sajerโ˜บ๏ธ
#nasigorengpetai
#dapurizzaberasap

Today's breakfast Spicy Petai Kwetiao n Last night's dinner Spicy Petai Friedrice
#velovaskitchen
#vegetarianfoodshare
#foodshare
#homecooking
#masakanrumah
#nasigoreng
#nasigorengpetai
#kwetiaugoreng
#masakanindonesia

Nasi goreng petai + sotong for dinner mlm ni..๐Ÿ›๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿน #nasigorengpetai
#myhomesweethome๐Ÿก๐Ÿ’•

HEAVENโค๏ธ That's all I can say ๐Ÿ˜Š.... Nasi goreng Cabai kering ngan petai tambah udang, uittt nikmat x terkata... Kerabu seafood soun ngan mangga muda ditambah lagi telur mata digoreng bersama Pucuk petai with sambal belacan n ulam.... Adoiii laaa buat kan I bertambah nasi 2 pinggang ๐Ÿ˜‹... Itu la untung nya klu kita masak sendiri kan, puas makan dan puas hati...yg penting cheq abg kami happy โ˜บ๏ธ #ummicooking
#withlove
#lunchoftheday
#nasigorengpetai
#kerabuseafoodsoun
#telurdadarpucukpetai
#penangfood #penangfoodlover #asiafoodchannel #cukuprasa #instafood#instaphotograph#igphotoworld#igfoodlovers#17072018โค๏ธ

Nasi goreng petai lagi! #nasigorengpetai #breakfast #happysunday

Nak cantik?Makan la petai!!๐Ÿ˜„๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
Sape makan petai kite geng!๐Ÿ˜
Biar mulut busuk makan petai jangan mulut busuk fitnah orang.. Hohohoii!!!๐Ÿ˜
#nasigorengpetai #breakfast

๐Ÿฒ๐Ÿ๐Ÿš๐Ÿ›๐Ÿœ๐Ÿบ๐Ÿณ๐Ÿฎ
.
Ada makanan sehat ga di sini ? ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
.
.
#kangmakan #kangjajan #kangnyemil #esteh #mie #miegorengholic #estehholic #endogmania #endogholic #sopmania #sopholic #nasgorpete #nasigorengpetai #nasigorengpete

Ada yg terliur nak makan 'Nasi Goreng Petai' kami tak?? Perut kebulur waktu malam mana nak jumpa menu mcmni lagi2 yang hantu petai hanya Rm8 jeeee!! ๐Ÿ˜‚ Free caj area taman dagang ampang, luar ampang kami caj by km ye..
.
.
Open order isnin ni 16/7/18
Start delivery 9pm - 12am
LAST COLLECT ORDER ISNIN PETANG 3PM.. CEPAT2 WHATSAPP BOOK SEBELUM FULL ORDER ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
.
WhatsApp :
www.wasap.my/60183297445 Farra
www.wasap.my/60187739837 Chef Naz

#nasigorengpetai
#fooddeliveryampang
#nazzkitchen

Nasi goreng ikan bilis + petai & murtabak ๐Ÿ’™
. . .
#dinner #simplefood #nasigorengpetai #murtabak
#homecookedmeal #foodvalet
#foodinsta #alhamdulillah

Makan mlm siapppp!!! Nasi goreng petai je uolss..abiskan petai dlm peti ais sbb peti ais dah berbau petai.. ha...tepukkk!!!
#nasigorengpetai
#gunaapayangadaje

Malam-malam, pengen nasi putih panas plus petai yang super pedas... Karena malas masak sendiri, dan juga petai nya gak ada stok dikulkas, yaudah makan diluar aja. Oia, gak lupa untuk pesan telur setengah matang biar makin lahap. Selamat makan. ๐Ÿค—

#penikmatnasgor #makananenak #malaysiaindonesia #petai #latedinner #fotomakanan #nasigoreng #nasigorengpetai #malaysiaindo

Sedap katenye wei, sampai tutup mate menikmati! ๐Ÿ˜Š #nasigorengpetai

Nasi goreng petai requested by my soulmate for dinner, yeah!๐Ÿ˜Ž #nasigorengpetai #dinner #masakwithpassion #masakwithiman

Punca utama diet anda GAGAL adalah tak tahu nak makan apa...๐Ÿ˜ฃ
.
.

Diet ni tak susah pun. Makan di kedai juga masih dapat turun berat. Gambar di atas adalah meal dari salah seorang peserta kita dan meal ini lulus dan bantu anda turun berat dengan baik ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
.
Kuncinya adalah ilmu dan teknik yang betul. Sebab tu bila ada yang bagitahu saya nak diet tapi tak sempat masak, saya kata takpe, yang penting makan kat mana atau apa pun, anda tahu apa yang anda makan adalah makanan yang betul. .
.
.

KNOWLEDGE will help you make better choices! .
.
.
.
Coach Uswah Hasanah...014-5401727
.
.
#knowledge #powerful #teamsyuhadaamran #teamnickhinhussien #teamuswahhasanah .
.
.

Click link di profile IG untuk direct watsapp tentang details program.
.
.
.
#tipskurus #makan #restoren #sedap #turunberat #tipsdiet #jommakan #jomkurus #maribelajar #ibu #kamibantu #loseweightnow #askmehow #fattzura #nasigorengpetai #jubahlabuh #bajulabuh #jubahxl #blousexl #tudungpeople #rahsiahatiperempuan #nealofarhijab #schawalara

Most Popular Instagram Hashtags