#narsori

MOST RECENT

Huda Beauty Liquid Lipstick Trial ❤
.
✔Siapa yg nak sangat try huda lipstick tapi harga dia fuhh Rm150+ untuk satu lipstick je😬 haa now uolls boleh try huda trial ni dgn mcm2 colour yang ada. Beli 3 xsampai seratus pun😨
.
💰Rm30 each (trial pack)
.
🍁Code: Icon, trendsetter, bombshell, vixen, sugar mama, bikini babe
.
⚠Warna limited, first pay first serve
.
📞whatsapp: 0179154050
.
💯% Original
.
#macmalaysia #lauramerciermalaysia #sayajualtrialpack #narsmalaysia #narsmurah #narsmalaysiamurah #macmurah #macoriginal #narsoriginal #narsori #macmurahmalaysia #farsalimalaysia #farsalitrial #urbandecaymalaysia #urbandecaytrial #maclipstickmalaysia #mactrial #trialpack #tartemalaysia #tartemurah #fentymalaysia #fentymurah #fentymurah #fentymurahmalaysia #fentymalaysiamurah #piximalaysia #piximurah #chanelmalaysia

New Item guyss ! Cover fx customes enhancer drops trial❤
.
✔Sesuai kalau yang suka pakai highlighter yg jenis liquid sebab lebih tahan lama drpd yg bentuk powder😄 bukan tu je boleh pakai as eyeshadow, lipgloss and more😉
.
🍁Code: moonlight
.
💰Rm39
.
📞whatsapp: 0179154050
.
💯% Original
.
#macmalaysia #lauramerciermalaysia #sayajualtrialpack #narsmalaysia #narsmurah #narsmalaysiamurah #macmurah #macoriginal #narsoriginal #narsori #macmurahmalaysia #farsalimalaysia #farsalitrial #urbandecaymalaysia #urbandecaytrial #maclipstickmalaysia #mactrial #trialpack #tartemalaysia #tartemurah #fentymalaysia #fentymurah #fentymurah #fentymurahmalaysia #fentymalaysiamurah #piximalaysia #piximurah #chanelmalaysia

Hai si peminat makeup..sis nk bagitahu semua video yg sis post ada kaitan dgn apa yg sis jual tau...
.
.
.
.
haaa?? apa maksud sis??
hehe...
maksud sis..bahan² yg digunakan dlm video semua sis jual...#100% #Original..
.
.
cuma sis jual dalam #trailpack sahaja..
.
.
.
so klau korang sayang kulit korang dr rosak dek pakai produk tiruan baik beli try yg #trialpack #100% #Original muka lebih #cantik#terjamin#selamat
.
.
.

#macmalaysia #lauramerciermalaysia #sayajualtrialpack #narsmalaysia #narsmurah #narsmalaysiamurah #macmurah #macoriginal #narsoriginal #narsori #macmurahmalaysia #mac #esteelauder #esteelaudermalaysia #esteelaudermurah #maclipstickmalaysia #mactrial #trialpack #tartemalaysia #tartemurahmalaysia

Hai si peminat makeup..sis nk bagitahu semua video yg sis post ada kaitan dgn apa yg sis jual tau...
.
.
.
.
haaa?? apa maksud sis??
hehe...
maksud sis..bahan² yg digunakan dlm video semua sis jual...#100% #Original..
.
.
cuma sis jual dalam #trailpack sahaja..
.
.
.
so klau korang sayang kulit korang dr rosak dek pakai produk tiruan baik beli try yg #trialpack #100% #Original muka lebih #cantik#terjamin#selamat
.
.
.

#macmalaysia #lauramerciermalaysia #sayajualtrialpack #narsmalaysia #narsmurah #narsmalaysiamurah #macmurah #macoriginal #narsoriginal #narsori #macmurahmalaysia #mac #esteelauder #esteelaudermalaysia #esteelaudermurah #maclipstickmalaysia #mactrial #trialpack #tartemalaysia #tartemurahmalaysia

Hai si peminat makeup..sis nk bagitahu semua video yg sis post ada kaitan dgn apa yg sis jual tau...
.
.
.
.
haaa?? apa maksud sis??
hehe...
maksud sis..bahan² yg digunakan dlm video semua sis jual...#100% #Original..
.
.
cuma sis jual dalam #trailpack sahaja..
.
.
.
so klau korang sayang kulit korang dr rosak dek pakai produk tiruan baik beli try yg #trialpack #100% #Original muka lebih #cantik#terjamin#selamat
.
.
.

#macmalaysia #lauramerciermalaysia #sayajualtrialpack #narsmalaysia #narsmurah #narsmalaysiamurah #macmurah #macoriginal #narsoriginal #narsori #macmurahmalaysia #mac #esteelauder #esteelaudermalaysia #esteelaudermurah #maclipstickmalaysia #mactrial #trialpack #tartemalaysia #tartemurahmalaysia

Hai si peminat makeup..sis nk bagitahu semua video yg sis post ada kaitan dgn apa yg sis jual tau...
.
.
.
.
haaa?? apa maksud sis??
hehe...
maksud sis..bahan² yg digunakan dlm video semua sis jual...#100% #Original..
.
.
cuma sis jual dalam #trailpack sahaja..
.
.
.
so klau korang sayang kulit korang dr rosak dek pakai produk tiruan baik beli try yg #trialpack #100% #Original muka lebih #cantik#terjamin#selamat
.
.
.

#macmalaysia #lauramerciermalaysia #sayajualtrialpack #narsmalaysia #narsmurah #narsmalaysiamurah #macmurah #macoriginal #narsoriginal #narsori #macmurahmalaysia #mac #esteelauder #esteelaudermalaysia #esteelaudermurah #maclipstickmalaysia #mactrial #trialpack #tartemalaysia #tartemurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags