#nakpickupline

1922 posts

TOP POSTS

Agak-agak apa jawapan dia? Cuba tag si dia, tengok jawapan dia apa 😏
Kredit: @munir.aiman
.
βœ… DM pickupline anda
βœ… Tag si dia/ rakan awak πŸ‘‡πŸ‘‡

Kalau admin kira mesti tak cukup calculator πŸ˜‚
Kredit: @wardina_aisyah
.
βœ… DM pickupline anda
βœ… Tag si dia/ rakan awak πŸ‘‡πŸ‘‡

Buat yang suka sangat kepak ayam
Kredit: @zxhirx_
.
βœ… DM pickupline anda
βœ… Tag si dia/ rakan awak πŸ‘‡πŸ‘‡

MOST RECENT

Kalau admin kira mesti tak cukup calculator πŸ˜‚
Kredit: @wardina_aisyah
.
βœ… DM pickupline anda
βœ… Tag si dia/ rakan awak πŸ‘‡πŸ‘‡

kau tak payah laa nak melawa sangat..πŸ˜…
kalau dia nak kan kau..😏 dia akan terima kau seadanya☺️.. tak kesah laa kau macam mana, kulit berjerawat ke, selekeh atau takde gigi😁... #ootd @kasitahu #nakpickupline #imnotperfect #dontjudgeme #xoxo #loll #jangannakal #jk #instalikes #30k #bolehblah #jangankecamsaya

β€’ β€’ β€’ RAYA SALE
Mana 1 yang korang nak? Korang kena try pakai iphone ni seriously camera dia memang lawa terukk. Nak beli iphone dekat APPLE mahal sangat? Jangan risau @maj.iphone menjual pelbagai jenis iphone dengan harga murah dan dapat freegift. Berminat whatsapp 019 2383 672 atau tekan link di bio

Ramai cakap IPHONE ni mahal tapi dekat @maj.iphone korang x payah risau dah sebab harga MEMANG MURAH GILER. Murah2 pun dapat banyak FREEGIFT taw. Kalau x percaya whatsapp je 019 2383 672 atau tekan link di bio

Assalamualaikum semua. Sori sebab admin lama x update sebab busy dengan assignment. Btw kalau korang nak COD, admin still boleh terima order. Apa2 pun HARGA untuk SEMUA IPHONE tengah MURAH KAW2 ni. Serius talk. Nak COD, whatsapp 019 2383 672 atau TEKAN saje link di bio

Most Popular Instagram Hashtags