#nakpakaikebayakanrayananti

1 posts

MOST RECENT

TAK DAPAT BOAT NOODLES, LAKSA NOODLES PUN BOLEH ! 😎
.
.
Cakap kat abang jual laksa, nak ikan lebih lebih lebih lebih. .
.
Mesti abang tu annoying nya budak perempuan ni sorang. Budak lagi ke. Eh! 😝
.
.
Malam ni nak makan nasi ayam dengan yong tau fu pulak 2 jam sebelum tidur. Amboihhh nak makan pun ada jadual. .
.
Mestilah, supaya sihat tubuh badan. Jangan lepas makan ZzZzZzZzZzZ pi baring tidur nyenyak sampai pagi. 😏
.
.
Hampa yang nak kurus, jangan ikut cara makan Asma. Sebab Asma usaha nak naik kan berat. 😜
.
.
Tapi Asma boleh guide korang kalau nak kurus dengan betul. Kita ikut plan yang betul. Makan supplements yang betul. .
.
ASMA | 0172212133
#cantiksihatbergayadenganasma
#kurussebelumraya
#nakpakaikebayakanrayananti

Most Popular Instagram Hashtags