[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nakmengandung

5934 posts

TOP POSTS

Ini set untuk kaum Wanita.. yg ada masalah dengan kehamilan..kawin dah bertahun tak lekat juga baby, Cuba set ni InsyAllah..boleh bantu melancarkan kitaran Haid, Imbangkan hormon, lancarkan peredaran darah juga..sangat bangus utk mereka yg perut buncit dan ada masalah kulit berjerawat & jeragat, termasuk lah kencing tak lawas batu karang.Lepas amalkan set ni InsyAllah skin cantik badan pun bertambah sihat..suami tambah sayang ler...Auuuw....! Nak cuba boleh Order 0123178949. #serinaflpteam #flpherpack #setsubur #nakmengandung

taktaulah kenapa tiba2 teringat pasal testimoni ni...
hurmmm...usaha tangga kejayaan namanya

#pregnancy #pregnant #baby #vitamilkmurah #milkboostermurah #milkbooster #nakmengandung #siscuba #twins

Rajinnya syatilla ni
Hari tu nmpk kak lina pompom kblakangan ni tilla pulak
Suka le tewwww

Dah ckp vitamilk mmg thorrrbaekk
utk kuatkn rahim , yg rancang nk tmbh baby dan ibu yg susu badan drop
Serius beshhh

Wasap 0136077966

#sayajual #milkboostermurah #milkbooster #nakmengandung #vitamilkmurah #vitamilk #tambahsusu #tambahsusubadan #ibumenyusui #ibumenyusu #breastfeedmom #susubadanmeriah #susupekat

SIAPA YANG KENA AMBIL PRENATAL? ================================
. 🌸 Hamil HB rendah sampai nak pitam
🌹 Nak anak genius, mudah pick up belajar🌸 Loya, muntah-muntah, alahan
🌹 Tak suka telan ubat KK yang pahit
🌸 Nak telan satu sudu je, tak nak telan banyak-banyak ubat
🌹 Nak zuriat sendiri
.
PROMOSI HARGA KASIH SAYANG! 💕
.
Harga asal :
1 botol - RM100 (SM) / RM110 (SS)
.
Harga kasih sayang :
1 botol - RM90 (SM) / RM100 (SS)
2 botol (combo) - RM160 (SM) / RM180 (SS) 😱 JIMAT RM40!
.
Free :
❤️ Postage
❤️ CARE LOTION (Bernilai RM50)
❤️ E-book penyusuan (Bernilai RM50)
❤️ Konsultansi seumur hidup
. 📲 0179391984 😘

ready stock!!! ovulation strip (opk) = Rm 1 each
Pregnancy strip (upt) = rm 1 each

Promotion!!!
Every 20 pcs, free 3 pcs.. (boleh campur2)
every 40pcs free 7 pcs.. While stock last!! Murah sgt, blh test tiap2 hari supaya x terlepas hari ovulation ... #opkmurah #uptmurah #opk #upt #ovulationstrip #ovulationkit #pregnancykit #pregnant #mahuhamil #inginhamil #nakhamil #nakbaby #baby #bazaarpaknil #lokalah #mengandung #nakmengandung #zuriat #nakzuriat #cepathamil #berjayahamil #tiphamil #tipshamil #sayajualmurah #sayajualopk #sayajualupt - #regrann

Ok lah, untuk POS hari ini.. Besok sapa nak join?
Mai komen ' 🙋'..
.

Kami hanya perantara, bantu mana yang termampu
.
Anda ingin dibantu untuk hamil tahun 2018??
.
Whatsapp 0124099796

Pregnancy test murah

Yg atas-pregnancy test midstream
Harga:RM 4.50/pcs

Yang bawah:-pregnancy test cassette
Harga:RM 2.00/pcs

Cod puchong
21-24hb Disember boleh COD bukit mertajam,Penang

Whatsapp aina 0193990149

#nakhamil #nakmengandung #pregnancytestmidstream #pregnancytestmurah #pregnancytestmalaysia #uptmurahmalaysia #upt #uptmurah #codpuchong

PAKAI BAJU KETAT NAMPAK BABAT!

Badan yang besar malu pakai baju ketat nampak babat,
Nak pakai saiz kecil baiklah kecilkan saiz badan awak dengan Beautyspell !

Feedback yang awak terima selepas seminggu minum sangat mengkagumkan !

Selain kurus, putih gebu kulit yang penting sihat luar dalam adalah pakej Beautyspell .
Nak kurus tak?
http://www.wasap.my/601112708536

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #onlineshop #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi

MOST RECENT

Pregnancy test murah

Yg atas-pregnancy test midstream
Harga:RM 4.50/pcs

Yang bawah:-pregnancy test cassette
Harga:RM 2.00/pcs

Cod puchong
21-24hb Disember boleh COD bukit mertajam,Penang

Whatsapp aina 0193990149

#nakhamil #nakmengandung #pregnancytestmidstream #pregnancytestmurah #pregnancytestmalaysia #uptmurahmalaysia #upt #uptmurah #codpuchong

[TIPS KESUBURAN]
Pakar cakap di dalam rancangan Prof Muhaya Dot Com:

Sesiapa nak kawin tu, disarankan ambil asid folik 3 bulan sebelum kawin.
Shaklee ada tak asid folik ni? Semestinya ada iaitu di dalam B complex.
B complex complete ada kesemua vitamin B, memang nyata jugalah perkataan asid folik itu memang terpampang ada pada label botol B complex ini. B complex penting bagi setiap wanita kerana dapat membantu meningkatkan kesuburan dan generate sel baru. Haa inilah yang dikatakan oleh Doc pakar tadi.
120 tablets yang ada pada b complex ini akan bertahan selama 4 bulan. Malah dikatakan juga sebagai vitamin kecantikan 👰 kerana kesannya kulit makin halus, cerah, melembapkan kulit, dan bermacam lagi ke atas kulit.
Supplement yang disyorkan:

B COMPLEX
💗 Menukarkan makanan kepada tenaga 💗 Bertindak sebagai anti-stress
💗 Membantu untuk tumbesaran tulang
💗 Mengandungi asid folik baik untuk anemia
💗 Membantu meningkatkan daya fokus dan berkemampuan berfikir
💗 Elok untuk senggugut 💗 Menguatkan antibody tubuh
💗 Melambatkan proses penuaan
💗 Meredakan alahan
💗 Memperbaiki masalah kulit kepala

VITALEA/Multivitamin 🌱Mengandungi elemen penting pada sel tubuh bagi masalah rambut, penyerapan nutrisi, memastikan pertumbuhan sel hidup
🌱 Menambahkan tenaga segera untuk mencergaskan badan, mental, menguatkan memori dan tumpuan
🌱 Sistem reproduktif bagi pertumbuhan kanak-kanak menyeimbangkan metabolisme yang diperlukan 🌱 Melindungi organ (buah pinggang, hati dan jantung)
🌱Mencantikkan kulit dan menyinarkan kuku

ESP ( Protein ) 💎 Elak daripada penyakit batu karang
💎Menganjalkan kulit muka
💎 Menguatkan rahim
💎 Menguatkan akar dan kesihatan rambut
💎Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan pigmentasi
💎Memberikan tenaga yang maksima
💎Memudarkan parut
💎Meningkatkan kualiti memori
💎Baik untuk hormon
💎Awet muda keranan hadirnya amino asid
💎Merupakan milk booster for a mommy
💎Mengandungi protin yang lengkap
💎 Mampu menurunkan berat badan

Nota kaki: jika period anda tidak stabil atau period tidak teratur, digalakkan ambil GLA Complex

Jika ada pertanyaan & order

#sayamahuhamil #nakmengandung #senangnyahamil #bazarpaknil #jomsihat #acidfolicmurah

👗BEAUTYSPELL 👗

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. ✨Meransang nafsu sexsual
✨ketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
✨Membesar dan menegangkan payudara
✨Menurunkan berat badan
✨Detox ✨Mencerahkan kulit
✨Mencantikkan kulit bermasalah
✨Melancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
✨Mengatasi masalah keputihan dan berbau..
✨Memperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
✨Membuang Angin dalam badan
✨Membantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
✨Mengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
✨Mempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
✨Menaikkan seri wajah
✨Melambatkan proses penuaan
✨Menghilangkan bau badan
✨Menguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
✨Mengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia

👗BEAUTYSPELL 👗

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. ✨Meransang nafsu sexsual
✨ketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
✨Membesar dan menegangkan payudara
✨Menurunkan berat badan
✨Detox ✨Mencerahkan kulit
✨Mencantikkan kulit bermasalah
✨Melancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
✨Mengatasi masalah keputihan dan berbau..
✨Memperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
✨Membuang Angin dalam badan
✨Membantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
✨Mengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
✨Mempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
✨Menaikkan seri wajah
✨Melambatkan proses penuaan
✨Menghilangkan bau badan
✨Menguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
✨Mengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia

👗BEAUTYSPELL 👗

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. ✨Meransang nafsu sexsual
✨ketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
✨Membesar dan menegangkan payudara
✨Menurunkan berat badan
✨Detox ✨Mencerahkan kulit
✨Mencantikkan kulit bermasalah
✨Melancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
✨Mengatasi masalah keputihan dan berbau..
✨Memperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
✨Membuang Angin dalam badan
✨Membantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
✨Mengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
✨Mempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
✨Menaikkan seri wajah
✨Melambatkan proses penuaan
✨Menghilangkan bau badan
✨Menguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
✨Mengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia

SIAPA YANG KENA AMBIL PRENATAL? ================================
. 🌸 Hamil HB rendah sampai nak pitam
🌹 Nak anak genius, mudah pick up belajar🌸 Loya, muntah-muntah, alahan
🌹 Tak suka telan ubat KK yang pahit
🌸 Nak telan satu sudu je, tak nak telan banyak-banyak ubat
🌹 Nak zuriat sendiri
.
PROMOSI HARGA KASIH SAYANG! 💕
.
Harga asal :
1 botol - RM100 (SM) / RM110 (SS)
.
Harga kasih sayang :
1 botol - RM90 (SM) / RM100 (SS)
2 botol (combo) - RM160 (SM) / RM180 (SS) 😱 JIMAT RM40!
.
Free :
❤️ Postage
❤️ CARE LOTION (Bernilai RM50)
❤️ E-book penyusuan (Bernilai RM50)
❤️ Konsultansi seumur hidup
. 📲 0179391984 😘

SIAPA YANG KENA AMBIL PRENATAL? ================================
. 🌸 Hamil HB rendah sampai nak pitam
🌹 Nak anak genius, mudah pick up belajar🌸 Loya, muntah-muntah, alahan
🌹 Tak suka telan ubat KK yang pahit
🌸 Nak telan satu sudu je, tak nak telan banyak-banyak ubat
🌹 Nak zuriat sendiri
.
PROMOSI HARGA KASIH SAYANG! 💕
.
Harga asal :
1 botol - RM100 (SM) / RM110 (SS)
.
Harga kasih sayang :
1 botol - RM90 (SM) / RM100 (SS)
2 botol (combo) - RM160 (SM) / RM180 (SS) 😱 JIMAT RM40!
.
Free :
❤️ Postage
❤️ CARE LOTION (Bernilai RM50)
❤️ E-book penyusuan (Bernilai RM50)
❤️ Konsultansi seumur hidup
. 📲 0179391984 😘

SIAPA YANG KENA AMBIL PRENATAL? ================================
. 🌸 Hamil HB rendah sampai nak pitam
🌹 Nak anak genius, mudah pick up belajar🌸 Loya, muntah-muntah, alahan
🌹 Tak suka telan ubat KK yang pahit
🌸 Nak telan satu sudu je, tak nak telan banyak-banyak ubat
🌹 Nak zuriat sendiri
.
PROMOSI HARGA KASIH SAYANG! 💕
.
Harga asal :
1 botol - RM100 (SM) / RM110 (SS)
.
Harga kasih sayang :
1 botol - RM90 (SM) / RM100 (SS)
2 botol (combo) - RM160 (SM) / RM180 (SS) 😱 JIMAT RM40!
.
Free :
❤️ Postage
❤️ CARE LOTION (Bernilai RM50)
❤️ E-book penyusuan (Bernilai RM50)
❤️ Konsultansi seumur hidup
. 📲 0179391984 😘

SIAPA YANG KENA AMBIL PRENATAL? ================================
. 🌸 Hamil HB rendah sampai nak pitam
🌹 Nak anak genius, mudah pick up belajar🌸 Loya, muntah-muntah, alahan
🌹 Tak suka telan ubat KK yang pahit
🌸 Nak telan satu sudu je, tak nak telan banyak-banyak ubat
🌹 Nak zuriat sendiri
.
PROMOSI HARGA KASIH SAYANG! 💕
.
Harga asal :
1 botol - RM100 (SM) / RM110 (SS)
.
Harga kasih sayang :
1 botol - RM90 (SM) / RM100 (SS)
2 botol (combo) - RM160 (SM) / RM180 (SS) 😱 JIMAT RM40!
.
Free :
❤️ Postage
❤️ CARE LOTION (Bernilai RM50)
❤️ E-book penyusuan (Bernilai RM50)
❤️ Konsultansi seumur hidup
. 📲 0179391984 😘

Brokoli antara sumber makanan yang membantu naikkan hb ibu hamil.
.
Tapi kalau makan brokoli hb tak naik jugak maknanya sumber bukan dari brokoli la.
.
Anemia ada 3 jenis tau.
.
So kena tahu kita anemia kategori yang mana. So makan semua sumber. Baru selamat dan seimbang gitu. 😘

Prenatal Supplement mengandungi 9 bahan PREMIUM berkualiti tinggi.
.
.
Ingin kami kongsikan bahawa bahan-bahan diformulasi sendiri oleh founder dan ini bukan supplement timbang-timbang seperti kebanyakkan di pasaran.
.
Prenatal dijamin kualiti dan khasiatnya .
9 BAHAN PREMIUM PRENATAL
.
💚 KURMA
💚 DELIMA
💚 MADU
💚 BUAH TIN 💚 ZAFARAN
💚 HABBATUS SAUDA
💚 VITAMIN C
💚 BROKOLI
💚 MINYAK IKAN
.
KHASIAT PRENATAL UNTUK IBU HAMIL
.
1️⃣Menaikkan hb
2️⃣Mengurangkan alahan, loya dan mual-mual dan muntaj
3️⃣ Mengurangkan rasa penat dan lesu
4️⃣Membantu perkembangan otak bayi 🐟
5️⃣ Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
6️⃣ Memudahkan ibu bersalin
.
Dan banyak lagi khasiat untuk ibu kerana prenatal kaya dengan asid folik, potassium, magnesium, kalsium, vitamin c.. fuhhh.. banyak ehhh
.
Untuk tempahan wasap ke 📲 013-9330097 atau klik no wasap di bio profile 😍

UNTUNGNYA awak #GengMakYong sekarang sebab dah ada Jus Prenatal yang dapat naikkan bacaan HB Rendah terduduk tersungkur awak itu.

Kelebihan Prenatal LaMamma .
.
🌹 Meningkatkan bacaan Hb semasa mengandung .
.
🌹 Mengurangkan rasa letih dan lesu .
.
🌹 Membantu perkembangan otak bayi dalam kandungan .
.
🌹 Membantu ibu mudah bersalin .
.
🌹 Boleh digunakan sebagai ikhtiar hamil kerana kandungan asid foliknya yang tinggi.
.
.
🌹 Membantu mengurangkan alahan, mual dan muntah .
.
🌹 Sebagai persediaan memperbanyakkan susu ibu selepas melahirkan.

BUY 1 FREE 1, FREE POS sm

Prenatal TERBUKTI BERKESAN untuk ibu yang ada masalah HB Low.
Dah ramai testimoni dari pelanggan LaMamma yang berjaya naikkan hb mereka.

Bahan kandungan dalam PRENATAL dari bahan makanan superfood yang SELAMAT dan HALAL.

Sebelum ni hb 6.6 je, sekarang dah naik 9.8. wow sangat. 😱

👗BEAUTYSPELL 👗

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. ✨Meransang nafsu sexsual
✨ketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
✨Membesar dan menegangkan payudara
✨Menurunkan berat badan
✨Detox ✨Mencerahkan kulit
✨Mencantikkan kulit bermasalah
✨Melancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
✨Mengatasi masalah keputihan dan berbau..
✨Memperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
✨Membuang Angin dalam badan
✨Membantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
✨Mengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
✨Mempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
✨Menaikkan seri wajah
✨Melambatkan proses penuaan
✨Menghilangkan bau badan
✨Menguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
✨Mengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia

👗BEAUTYSPELL 👗

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. ✨Meransang nafsu sexsual
✨ketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
✨Membesar dan menegangkan payudara
✨Menurunkan berat badan
✨Detox ✨Mencerahkan kulit
✨Mencantikkan kulit bermasalah
✨Melancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
✨Mengatasi masalah keputihan dan berbau..
✨Memperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
✨Membuang Angin dalam badan
✨Membantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
✨Mengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
✨Mempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
✨Menaikkan seri wajah
✨Melambatkan proses penuaan
✨Menghilangkan bau badan
✨Menguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
✨Mengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia

ovulation strip (opk) = Rm 1 each
Pregnancy strip (upt) = rm 1 each

Promotion!!!
Every 20 pcs, free 3 pcs.. 40 pcs free 7 pcs..
(boleh pilih nk yg mane... best tak??? Best tak???) Murah sgt, untung sangat ... blh test tiap2 hari supaya x terlepas hari ovulation... Klu xtau guna, blh wa 012-913 8790 / 013-417 2056... #opkmurah #uptmurah #opk #upt #ovulationstrip #ovulationkit #pregnancykit #pregnant #mahuhamil #inginhamil #nakhamil #nakbaby #baby #bazaarpaknil #lokalah #mengandung #nakmengandung #zuriat #nakzuriat #cepathamil #berjayahamil #tiphamil #tipshamil #sayajualmurah #sayajualopk #sayajualupt
#ReadyStock - #regrann

VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
🍇Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Konsultasi terbaik hanya di sini http://www.wasap.my/60136923289

Disclaimer:
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
🍇Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Konsultasi terbaik hanya di sini http://www.wasap.my/60136923289

Disclaimer:
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
🍇VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
🍇Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
🍇Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
🍇Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
🍇Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
🍇Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
🍇Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Konsultasi terbaik hanya di sini http://www.wasap.my/60136923289

Disclaimer:
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

Testimoni berjaya hamil

Alhamdulillah dapat berita baik lagi
Akak ni berjaya hamil.dia tak sangka 1 cycle da lekat.

Katanya ovulation test ni membantu dia dapat tahu bila hari dia subur.syukur.

Anda nak hamil tapi tak tahu bila anda subur?boleh cuba guna ovulation test.mudah je hanya celup strip pada urine.tapi kena rajinla ye.kalau skip skip takut ter miss pulak hari subur tu

Whatsapp aina 0193990149 untuk tahu lebih lanjut

#ovulationkit #ovulationpredictorkit #ovulationtestkit #ovulationteststrip #ovulationstripmalaysia #ovulationstrip #ovulationtestmurah #ovulationtestmalaysia #nakhamil #nakmengandung #tipshamil #testimoniberjayahamil #testimonihamil #pregnancytestmurah #pregnancytestmalaysia

25 ovulation test + 5 pregnancy test cassette

Hanya RM33.50
Free pos

Boleh guna voucher code NURA1412 untuk dapat less RM 1
Valid voucher smpai 14.12.17 sahaja

Beli sekarang!klik sini 🎁👇
shopee.com.my/nurainaaatikah

#ovulationkit #ovulationtestkit #ovulationstripmalaysia #ovulationteststrip #ovulationtestmurah #ovulationtestmalaysia #nakhamil #nakmengandung #tryingtoconceive #trytoconceive #setkesuburanwanita #setkesuburan #pregnancyteststrip #pregnancytestmurah #pregnancytest #ovulationpredictorkit #ovulationtest

Cara minum jus sedap lazat La Mamma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

KHAS UNTUK IBU YANG MERANCANG UNTUK HAMIL DAN SEDANG HAMIL 🤰🏻 Sempena JUALAN AKHIR TAHUN 2017 🎉🎉🎊 Saya ingin tawarkan PROMOSI!!! Setiap pembelian produk *Prenatal LaMamma* akan menerima *Free Gift Carelotion* dan *Hadiah Misteri Bernilai RM10*. Free postage dan Free Ebook Penyusuan Susu Ibu. *KELEBIHAN PRENATAL*
❤️Membantu mengurangkan alahan, mual dan muntah di awal kehamilan
❤️Mengurangkan rasa penat, letih dan lesu
❤️Meningkatkan bacaan HB
❤️Membantu perkembangan dan IQ bayi dalam kandungan
❤️Mengurangkan rasa mengantuk (tambah oksigen ke otak)
❤️Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah ibu
❤️Persediaan banyakkan susu ibu
❤️Bantu memudahkan ibu bersalin
❤️Elak kencing kotor
❤️Cegah sembelit
❤️Kuatkan tulang ibu & janin
❤️Mencegah "GBS" Dapatkan sekarang *sebelum 31 Disember 2017* 📞 www.wasap.my/60196968411
📞 www.wasap.my/60196968411

#CikNoor
#teamElseeWarriors

20 ovulation test + 3 pregnancy test midstream
Free pos
Hanya rm31.50

Dapatkan di shopee
Klik sini 👇
shopee.com.my/nurainaaatikah

#ovulationkit #ovulationpredictorkit #ovulationtestmurah #ovulationtestkit #pregnancyteststrip #pregnancytestmurah #ovulationtestmalaysia #nakhamil #nakmengandung #shopee #ovulationteststrip

Alhamdulillah terima berita gembira.lama tak up testimoni.hoho

Customer ni berusaha nak baby boy.
Harap berjaya.anda nak usaha dapat anak lelaki juga?
Boleh whatsapp aina 0193990149
Boleh aina kongsi kan sedikit tips.tapi tips ya.apa pun usaha,dan tawakal.

Nak hamil tapi tak tahu bila anda subur? Boleh usaha guna ovulation test strip

#ovulationkit #ovulationtestkit #ovulationstripmalaysia #ovulationpredictorkit #ovulationtest #ovulationtestmurah #ovulationtestmalaysia #testimoniberjayahamil #testimonihamil #pregnancytestmurah #pregnancyteststrip #codpuchong #nakhamil #nakmengandung #tipshamil

👗BEAUTYSPELL 👗

21 kandungan bahan aktif khas untuk dalaman wanita dan merangsang hormon wanita.. ✨Meransang nafsu sexsual
✨ketat,sedat,mampat dan mencengkam otot faraj
✨Membesar dan menegangkan payudara
✨Menurunkan berat badan
✨Detox ✨Mencerahkan kulit
✨Mencantikkan kulit bermasalah
✨Melancarkan kitaran haid,mengatasi masalah senggugut
✨Mengatasi masalah keputihan dan berbau..
✨Memperbanyakkan susu badan
Melancarkan peredaran Darah
✨Membuang Angin dalam badan
✨Membantu membuang lemak dan kotoran dalam badan melalui pembuangan air besar
✨Mengekalkan tenaga dan memberi kecegasan pada badan
✨Mempercepatkan luka dan megecutkan rahim bagi yang baru bersalin
✨Menaikkan seri wajah
✨Melambatkan proses penuaan
✨Menghilangkan bau badan
✨Menguatkan Rahim,memudahkan mendapat zuriat
✨Mengatasi 1001 masalah dalaman wanita

#beautyspell #jamumoden #jamukurus #jamuketat #nakmengandung #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #kuranglapar #cepatkenyang #codjb #johorbahru #nakkuruscepat #ramping #perutramping #langsing #kulitputih #putihgebu #sengguguthilang #hormonteratur #hormonestrogen #hormonwanita #bazarpaknilmurah #beratbadanideal #cantikluardalam #cantikkurusketatsihat #ketatdara #missvlonggar #missvwangi #igshopmalaysia

Set untuk suami isteri yang inginkan zuriat ➡MensPro untuk meningkatkan kualiti sperma untuk suami yang alami masalah sperma✔ ➡MenstrualPro untuk wanita yang alami masalah rahim,keputihan,haid tak teratur,fibroid,cysts,senggugut,pcos

Boleh call/whatsapp untuk dapatkan info&harga promosi

017-7423900
017-7423900
017-7413900

htpps://www.wasap.my/60177423900

#menspro #menstrualproducts #nakmengandung #nakzuriat #ibumengandung#jdt#jb #skudai #cikgu#kerjakerajaan#johor#pasirgudang#skudai#isterisexy#isteripuas#suami#suamibaik#ubatkesuburanlelaki #singapore #ikhtiarhamil #ibu

Sakit kepala masa megandung? Rasa sengal sengal badan? Jom guna care lotion. Murah je uols. Beli 1 percuma 1 pulak tu. Jom dapatkan sekarang whatsapp 0177506997. 😍

Kami hanya perantara, bantu mana yang termampu
.
Anda ingin dibantu untuk hamil tahun 2018??
.
Whatsapp 0124099796

Untuk anak dara dan mak dara, kalau ada masalah period jangan ambil mudah.
.
Ini bukan benda biasa. Kalau period tak betul tu, adalah tu yang tak kena dengan hormon kita. Contohnya ada masalah:
.
➡️Cyst, Fibroid, Endo (penyakit wanita)
➡️Senggugut sangat teruk
➡️Period tak datang berbulan-bulan
➡️Period datang 2,3 hari sahaja
➡️Muka naik jerawat
➡️Mood tak stabil
.
Period ni indicator kesihatan dalaman dan kesuburan kita. Sebab tu para wanita sekalian, kena jaga period cycle dan make sure semua normal. Jangan main-main, ada yang menopouse waktu muda ye.
.
Cik Jeely akan suggestkan GLA & Omega Guard untuk masalah period tak stabil. Kena consume dua ni, baru effective.
.
🌸GLA
🔅Mengawal selia estrogen dan testosteron
🔅meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
🔅Memperbaiki sipmtom PMS seperti senggugut teruk, haid tidak teratur, mood swing, retensi air dan sakit payudara
🔅Melambatkan menopause 🔅Mengimbangi hormon dan mengurangkan masalah jerawat
.
Omega Guard
🔅Mengandungi Omega 3- yang boleh mengimbangi hormon wanita yang menyebabkan PMS
🔅Menjadikan kulit licin dan kemerah-merahan
.
Call/Whatsapp 013-7115530
(Link Whatsapp di bio)
.
Cik Jeely bersama dengan team #superstarzfamily Yang dah 20 tahun dalam Shaklee, kami juga dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. Of course exclusive consultation untuk awak semua.
.
#ingatjeelyingatshaklee

Untuk anak dara dan mak dara, kalau ada masalah period jangan ambil mudah.
.
Ini bukan benda biasa. Kalau period tak betul tu, adalah tu yang tak kena dengan hormon kita. Contohnya ada masalah:
.
➡️Cyst, Fibroid, Endo (penyakit wanita)
➡️Senggugut sangat teruk
➡️Period tak datang berbulan-bulan
➡️Period datang 2,3 hari sahaja
➡️Muka naik jerawat
➡️Mood tak stabil
.
Period ni indicator kesihatan dalaman dan kesuburan kita. Sebab tu para wanita sekalian, kena jaga period cycle dan make sure semua normal. Jangan main-main, ada yang menopouse waktu muda ye.
.
Cik Jeely akan suggestkan GLA & Omega Guard untuk masalah period tak stabil. Kena consume dua ni, baru effective.
.
🌸GLA
🔅Mengawal selia estrogen dan testosteron
🔅meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
🔅Memperbaiki sipmtom PMS seperti senggugut teruk, haid tidak teratur, mood swing, retensi air dan sakit payudara
🔅Melambatkan menopause 🔅Mengimbangi hormon dan mengurangkan masalah jerawat
.
Omega Guard
🔅Mengandungi Omega 3- yang boleh mengimbangi hormon wanita yang menyebabkan PMS
🔅Menjadikan kulit licin dan kemerah-merahan
.
Call/Whatsapp 013-7115530
(Link Whatsapp di bio)
.
Cik Jeely bersama dengan team #superstarzfamily Yang dah 20 tahun dalam Shaklee, kami juga dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. Of course exclusive consultation untuk awak semua.
.
#ingatjeelyingatshaklee

Untuk anak dara dan mak dara, kalau ada masalah period jangan ambil mudah.
.
Ini bukan benda biasa. Kalau period tak betul tu, adalah tu yang tak kena dengan hormon kita. Contohnya ada masalah:
.
➡️Cyst, Fibroid, Endo (penyakit wanita)
➡️Senggugut sangat teruk
➡️Period tak datang berbulan-bulan
➡️Period datang 2,3 hari sahaja
➡️Muka naik jerawat
➡️Mood tak stabil
.
Period ni indicator kesihatan dalaman dan kesuburan kita. Sebab tu para wanita sekalian, kena jaga period cycle dan make sure semua normal. Jangan main-main, ada yang menopouse waktu muda ye.
.
Cik Jeely akan suggestkan GLA & Omega Guard untuk masalah period tak stabil. Kena consume dua ni, baru effective.
.
🌸GLA
🔅Mengawal selia estrogen dan testosteron
🔅meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
🔅Memperbaiki sipmtom PMS seperti senggugut teruk, haid tidak teratur, mood swing, retensi air dan sakit payudara
🔅Melambatkan menopause 🔅Mengimbangi hormon dan mengurangkan masalah jerawat
.
Omega Guard
🔅Mengandungi Omega 3- yang boleh mengimbangi hormon wanita yang menyebabkan PMS
🔅Menjadikan kulit licin dan kemerah-merahan
.
Call/Whatsapp 013-7115530
(Link Whatsapp di bio)
.
Cik Jeely bersama dengan team #superstarzfamily Yang dah 20 tahun dalam Shaklee, kami juga dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. Of course exclusive consultation untuk awak semua.
.
#ingatjeelyingatshaklee

Hai semua....
Mesej ini ditujukan kepada korang yg sudah berkahwin, merancang utk hamil, nak tgok dah hamil ke belum...hehehe... Seriusnye kan... Kannye aperr... Takut x sesuaiii...oppsss... ALAT PENGUJI KEHAMILAN DAN ALAT PENGUJI KESUBURAN 😜😜😜 dah ade di BY... Opppsss...lame daaahhh.. ade di BY... InshaAllah... Kita merancang kaann.. Allah yang tentukan... Meh lew ke BY... Murah jeww bende nih... 😊😊😊 #butikyoyong
#nakmengandung
#kesuburan
#opk
#upt

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

...
Jus prenatal
...
Menaik kan HB
.....
Ikhtiar hamil
....
Menghilangkan rasa loya ketika pregnant
......
Menghilangkan letih dan lesu
....
Harga Promosi RM90
DM atau Whatsapp saya di 011-32331858

Most Popular Instagram Hashtags