[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nakmengandung

5083 posts

TOP POSTS

Ini set untuk kaum Wanita.. yg ada masalah dengan kehamilan..kawin dah bertahun tak lekat juga baby, Cuba set ni InsyAllah..boleh bantu melancarkan kitaran Haid, Imbangkan hormon, lancarkan peredaran darah juga..sangat bangus utk mereka yg perut buncit dan ada masalah kulit berjerawat & jeragat, termasuk lah kencing tak lawas batu karang.Lepas amalkan set ni InsyAllah skin cantik badan pun bertambah sihat..suami tambah sayang ler...Auuuw....! Nak cuba boleh Order 0123178949. #serinaflpteam #flpherpack #setsubur #nakmengandung

Kurma bantu lancarkan masalah sembelit ibu hamil

Mari la sama2 kita luangkan sedikit masa doakan semoga setiap wanita yg ingin hamil, akan berjaya hamil sihat dan bahagia bersama suami dan bayi tersayang beliau.
Minta tolong juga pada yang suka meyakitkan hati bakal2 ibu yg masih menanti rezeki beliau, hentikan perbuatan anda.sama2 doakan yg terbaik shj, yg jahat tlg ketepikan.

PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda😙😙 KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN. 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

testimonial berjaya :
https://www.facebook.com/pg/rahimkuatpreggylove/photos/?tab=album&album_id=171496419878114

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

testimonial berjaya :
https://www.facebook.com/pg/rahimkuatpreggylove/photos/?tab=album&album_id=171496419878114

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?

wasapp /pm 017 7423 900
wasapp /pm 017-7423 900
wasapp / pm 017-7423 900

KEBAHAGIAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI.

#preggylove #produkkesuburan #nakzuriat #nakhamil #nakmengandung #mengandung #makmakmenyusu #bajumengandung #ikhtiarhamil #keguguran #hbrendah

Hai semua wanita yg nak cantik luar dan dalam. Jom cuba jamu choco dan puteh candy yeng2 .... Cepat2 dptkn skrg ye! Rugi sgt2 klu tak cuba lg 😊 #eirasyaziraofficial #missvketatsuamisayang #putehcandyyengyeng #jamuchocoyengyeng #masalahperiod #cyst #sukarhamil #nakmengandung 👉www.wasap.my/601110145959

2 minggu hilang 4kg! Kan dh ckp.. sempat sgt klu nak dpt body solid-molid time cuti skolah ni. Biar terlopong ex-boipren tgk hang dh body mengancam skrg!
.
📲📲📲 WHATSAPP LAJU2 TAU..!
.
Whatsapp 'NAK SC' ke 019-6638126
Whatsapp 'NAK SC' ke 019-6638126
Whatsapp 'NAK SC' ke 019-6638126
.
.
.
.
.
#kurus #nakkurus #nakkuruscepat #turunberatbadan #nakhamil #setbersalin #tipshamil #nakmengandung #kuruscepat #kurusdengancepat #daguruncing #kurusdenganselamat #carakurusbadan #sayanakkurus #nakcantik #ubatkurus #produkkurus #losyenkurus #losyenkurussejuk #secretcorrea #kurustanpadiet #bidanmoden #perutkempis #perutbuncit #hilangselulit #nakpregnant #hilangstretchmarks #slimmingproduct #secretcorreatestimonial #Repost

#SupplementAjaibLaMamma dirumus khas daripada 9 bahan PREMIUM TERPILIH.
.
Kurma, Madu, Buah tin, Delima, Habatussauda, Zafaran, Minyak Ikan (Omega 3), Ekstrak Brokoli, Vitamin C
.
Berasaskan makanan sunnah, keluaran muslim dan bumiputera. HALAL.
.
Berat: 250ml
Harga sebotol: Rm90
Promo 2 botol: Rm160
Pos: FREE (sm) / Rm10 (ss)
.
Khasiat PRENATAL ni
👉KHTIAR ZURIAT (TTC)
👉Membantu hilangkan mual dan alahan
👉Membantu NAIKKAN HB rendah
👉Menghindarkan sembelit
👉Memberikan tenaga
👉Menaikkan seri wajah
👉Membantu perkembangan minda bayi
👉Sebagai supplement berpantang untuk ibu yang ada cyst dan fibroid.
.
Setiap pembelian akan menerima LaBaby #EssentialOil yang bernilai Rm50 secara PERCUMA. Sementara stok masih ada.
.
Untuk konsultasi, boleh DM atau wasap KakJa ya. Psttt jangan lupa follow @naikkan.hb.low tau.
.
KakJa #ummimoden
012.7142042

Anda mengandung? Sering loya dan pening?

Jom dapatkan jus ajaib prenatal dari La Mamma. Jus ajaib yang mengandungi 9 makanan sunnah seperti Kurma, Madu, Buah Tin, Delima, Habbatussauda, Zafaran, Minyak Ikan, Ekstrak Brokoli dan Vitamin C.

Harga sebenar RM100sm R
110ss
.

Harga kasih sayang
.
🌼RM90sm RM100ss sebotol
.
🌼🌼RM 160sm RM180ss - 2botol
.
🎁 FREE La Baby EO bernilai RM50
.
🚗FREE Postage
.
.
Whatsapp kak ila untuk sebarang pertanyaan 📲+6011-11402311

Assalamualaikum. Jom dapatkan Set Kesuburan Shaklee harini. Istimewa untuk yang sedang berTtc. Insyallah kita hanya ikhtiar sahaja. ☺️
.
Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Regards,
Pengedar Top Shaklee Malaysia,
012 671 6961
IG : @almaricantikdotcom
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik

MOST RECENT

SET LUARAN DAN DALAMAN:
Planning untuk hamil yg berkesan dengan JSD

1. Para isteri 👩
Satu bulan pertama gunakan set complete Jamu Susuk Dara untuk pembersihan sahaja sehingga Isteri datang bulan. ●SUSUK KEKAL DARA - (satu botol ada 5 biji) lepas piriod masukkan sebiji ke dalam faraj tolak paling dalam..untuk pembersihan paling baik 1 biji untuk 1 minggu.. ●COKLAT HABIBI (1 botol sebulan)
atau CDW (COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE) X 3 kotak - ini adalah proses untuk merawat segala masalah dan memberi khasiat dari dalam.. ●MASKER VAGINA @ INTIM GEL- perlu juga digunakan, bagi menegangkan dan khasiat2 kepada otot vagina agar kuat dan kukuh.

proses ini hingga isteri tu datang period bulan berikutnye... 2. Para Suami👨
Sementara isteri dalam rawatan pembersihan dan belum period, suami hendaklah makan jamu COKLAT LOVE HABIBI @ KOPI PACAK sebagai persediaan.
3. Bila isteri dah period...habis sahaja period gunakan Susuk Kekal Dara sebiji sekali lagi utk kali terakhir.
INILAH STEP UNTUK MENGANDUNG
PERINGATAN:Untuk rawatan ini elakkan minum air ais, jangan makan benda yang panas seperti durian, air yang bergas, madu. Jangan minum air kelapa, air alkohol atau mengambil ganja...jika dilanggar pantang larang ini boleh mendatangkan mudarat pada diri sendiri.

Harga sudah masuk postage.
Wasap kak ann
📲017 9032210
#empireaurafidarich
#ikhtiarhamil #nakmengandung #nakhamil #sukarhamil #susukkekaldara2 #jamususukdara #puchong #kualalumpur #sabah #sarawak #coklatlovehabibi #kopipacak #kopianggunpesona

SET LUARAN DAN DALAMAN:
Planning untuk hamil yg berkesan dengan JSD

1. Para isteri 👩
Satu bulan pertama gunakan set complete Jamu Susuk Dara untuk pembersihan sahaja sehingga Isteri datang bulan. ●SUSUK KEKAL DARA - (satu botol ada 5 biji) lepas piriod masukkan sebiji ke dalam faraj tolak paling dalam..untuk pembersihan paling baik 1 biji untuk 1 minggu.. ●COKLAT HABIBI (1 botol sebulan)
atau CDW (COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE) X 3 kotak - ini adalah proses untuk merawat segala masalah dan memberi khasiat dari dalam.. ●MASKER VAGINA @ INTIM GEL- perlu juga digunakan, bagi menegangkan dan khasiat2 kepada otot vagina agar kuat dan kukuh.

proses ini hingga isteri tu datang period bulan berikutnye... 2. Para Suami👨
Sementara isteri dalam rawatan pembersihan dan belum period, suami hendaklah makan jamu COKLAT LOVE HABIBI @ KOPI PACAK sebagai persediaan.
3. Bila isteri dah period...habis sahaja period gunakan Susuk Kekal Dara sebiji sekali lagi utk kali terakhir.
INILAH STEP UNTUK MENGANDUNG
PERINGATAN:Untuk rawatan ini elakkan minum air ais, jangan makan benda yang panas seperti durian, air yang bergas, madu. Jangan minum air kelapa, air alkohol atau mengambil ganja...jika dilanggar pantang larang ini boleh mendatangkan mudarat pada diri sendiri.

Harga sudah masuk postage.
Wasap kak ann
📲017 9032210
#empireaurafidarich
#ikhtiarhamil #nakmengandung #nakhamil #sukarhamil #susukkekaldara2 #jamususukdara #puchong #kualalumpur #sabah #sarawak #coklatlovehabibi #kopipacak #kopianggunpesona

SET LUARAN DAN DALAMAN:
Planning untuk hamil yg berkesan dengan JSD

1. Para isteri 👩
Satu bulan pertama gunakan set complete Jamu Susuk Dara untuk pembersihan sahaja sehingga Isteri datang bulan. ●SUSUK KEKAL DARA - (satu botol ada 5 biji) lepas piriod masukkan sebiji ke dalam faraj tolak paling dalam..untuk pembersihan paling baik 1 biji untuk 1 minggu.. ●COKLAT HABIBI (1 botol sebulan)
atau CDW (COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE) X 3 kotak - ini adalah proses untuk merawat segala masalah dan memberi khasiat dari dalam.. ●MASKER VAGINA @ INTIM GEL- perlu juga digunakan, bagi menegangkan dan khasiat2 kepada otot vagina agar kuat dan kukuh.

proses ini hingga isteri tu datang period bulan berikutnye... 2. Para Suami👨
Sementara isteri dalam rawatan pembersihan dan belum period, suami hendaklah makan jamu COKLAT LOVE HABIBI @ KOPI PACAK sebagai persediaan.
3. Bila isteri dah period...habis sahaja period gunakan Susuk Kekal Dara sebiji sekali lagi utk kali terakhir.
INILAH STEP UNTUK MENGANDUNG
PERINGATAN:Untuk rawatan ini elakkan minum air ais, jangan makan benda yang panas seperti durian, air yang bergas, madu. Jangan minum air kelapa, air alkohol atau mengambil ganja...jika dilanggar pantang larang ini boleh mendatangkan mudarat pada diri sendiri.

Harga sudah masuk postage.
Wasap kak ann
📲017 9032210
#empireaurafidarich
#ikhtiarhamil #nakmengandung #nakhamil #sukarhamil #susukkekaldara2 #jamususukdara #puchong #kualalumpur #sabah #sarawak #coklatlovehabibi #kopipacak #kopianggunpesona

Assalamualaikum. Jom dapatkan Set Kesuburan Shaklee harini. Istimewa untuk yang sedang berTtc. Insyallah kita hanya ikhtiar sahaja. ☺️
.
Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Regards,
Pengedar Top Shaklee Malaysia,
012 671 6961
IG : @almaricantikdotcom
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik

Sekali pam 8-9oz fuhhh lega
ada stok buat si comel
.
Antara tips menyusu
JAUHI STRESS
.
Tekan bio Syu untuk tempahan

Ahamdulillah niat nak tambah susu je
sekali termengandung pulak
syukur ya Allah. .
Vitamilk ni ikhtiar untuk preggy
Kita usaha asbab vitamilk ada zuriat
insyallah.
.
tengok bio untuk wasap Syu.
hepi wiken

Susu ibu berkhasiat
anak kurang demand
bayi cepat kenyang
.
Bahagia ibu menyusu
Tak stress langsung dah
.
Sebarang pertanyaan wasap
0189030087(Syu)

Kurma bantu lancarkan masalah sembelit ibu hamil

NAK NAIKKAN HB TAPI TAK LALU MAKAN SAYUR SETIAP HARI 😔
==
.
Ubat yang doktor bagi pun, wekkk..tak sedap rasanya.
.
.
Muntah-muntah nak makannya. Rasa macam air karat pun ada.
.
Sayur pulak..kalau sehari dua tahan lagi.
Tapi sampai setiap hari, memang tak lalu jugak tekak ni.
.
Mujurlah terjumpa dengan...
.

PreNatal La Mamma ni.
.

Supplemen ini memang sangat-sangat membantu.
Rasa pun masam-masam manis.
Sedapp...
.
.
Yang penting, tak meloyakan dan mudah nak telan.
.
Tapi yang paling penting..
Bacaan HB yang dua minggu lepas 10.2 gd/l
bila pergi check baru-baru ni dah cecah 12.5 gd/l.
.
.
Nak melompat rasa depan nurse tu.
Tak sia-sia amalkan PreNatal La Mamma
2 sudu setiap hari. Pagi dan petang..
.
.
Kalau tak, tak tau la perasaan nak mengadap
sayur hijau dengan ubat doktor tu tiap2 hari.
.
.
Dan paling takut..kalau baby mati lemas dalam
kandungan. Tak cukup oksigen angkara HB rendah.
.
.
Nak dapatkan PreNatal La Mamma ni pun senang je.
.
Nak cuba jus ini?
Komen "sayanak" nanti kak idah DM. 😊
.
Tags pada bakal-bakal mama lain yang
nak cara mudah naikkan HB.

Most Popular Instagram Hashtags