#nakluah

MOST RECENT

Dekatkan diri dengan Allah agar kehidupan menjadi lebih tenang😊.
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring
Tag rakan-rakan anda😉
.
#like #share #comment #follow #nakluah #nakpesan #hanyaberpesan #kalausalahtolongtunjukkan #silakansharesemogabermanfaat #islam4life #islamicquotes #igsharingiscaring_

Mudah sangat terpedaya dan terikut ikut dengan benda yang tak betul.Apa yang tak elok semua nak diikut,katanya ikut trend.Trend apa macam tu kalau soal agama diketepikan.Kita boleh lihat anak anak muda sekarang mudah sangat mudah terpengaruh.Kalau sekarang pun tak mampu nak sabar,macam mana nak hadapi fitnah Dajjal yang lebih besar nanti?
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring
Tag rakan2 😉
.
#like #share #comment #tag #islam4life #islamicquotes #islamicdakwah #hanyaberpesan #kalausalahtolongtunjukkan #nakluah #savepalestine #igsharingiscaring_

Sorry lah, Kalau dah tersuka ni memang susah nak undur balik.
#nakluah #cintatiadaganti

Untuk berhubung dengan Allah ia tiada sempadannya dan tidak kira di mana sahaja.
Dan selalu apabila kita berhubung dengan Allah,kita akan berasa lebih tenang😊.
.
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring .
.
.
#like #follow #tagrakanrakan #share #silategurjikasalah #silakansharesemogabermanfaat
#nakpesan #nakluah #islam4life #islamquotes #savepalestine #igsharingiscaring_

Hah nie tips2 jaga hubungan krg👌nie tips zura nak kongsi je

#hot
#instafamous
#instagram
#nakluahsikit
#nakluahperasaan
#nakluahjer
#nakluah

Allah yang menciptakan kita.Allah yang memberi kita rezeki.Kita haruslah sentiasa bertawakal dan tidak berputus asa kerana Allah tahu masa yang sesuai untuk memberikan kejayaan untuk kamu.
.
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring .
.
.
#like #follow #islam4life #nakluah #islamicquotes #jomfollow #dakwahsentap #jomdakwah #silategurjikasalah #silakansharesemogabermanfaat #tagrakanrakan #sayapunmanusiabiasa #savepalestine #stopisrael
#igsharingiscaring_

Dunia sekarang di fasa akhir zaman.Fitnah- fitnah semakin berleluasa,tidak semua boleh dipercayai bulat-bulat.Dajjal sudah semakin hampir untuk keluar dengan pelbagai kemewahannya untuk menarik manusia dan IMAN kita menjadi benteng buat diri kita.Kalau kita pelajari dan dalami,sudah banyak tanda-tanda kecil kiamat yang telah berlaku dan juga teknologi-teknologi yang canggih bakal ada ketika Dajjal keluar.Sedarlah wahai manusia dari leka. .
.
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring .
.
.
#like #likeforlike #follow #repost #instagram #jomfollow #jomlike #jomdakwah #nakpesan #nakluah #islam4life #islamicquotes #hanyaberpesan #semogabermanfaat #tagrakanrakan #stopwar #stopisrael #savepalestine #igsharingiscaring_

Disaat kita menikmati makanan kita di sini,rakyat di palestine bergelut mencari makanan.
Disaat kita lihat anak-anak kita bermain-main dengan riangnya,kanak-kanak di palestine bersedih kehilangan ibubapa dan ada juga yang bermandi darah akibat dibedil bom.
Disaat kita sibuk dan lalai bermain game,bersosial media,lepak mamak,kita lupa yang penduduk di palestine bermati matian mempertahankan negara mereka dari negara haram isreal itu.
Sama-samalah kita doakan buat rakyat-rakyat di palestine😔😢.
.
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring .
.
.
#like #likeformore #jomfollow #jomdakwah #jomluah #jomdengar #nakpesan #nakluah #jangankecamtapitegur #sayapunmanusiabiasa #silakansharesemogabermanfaat #tagrakanrakan #share #repost #instagram #islam4life #islamicdakwah #islamicquotes #stopisrael #stopwar #savepalestine #weareallhuman #colourdosentmatter #humanity #stopamerica #igsharingiscaring_

Baru nak tegur salah,orang tu tegur balik "pahala dah cukup ke nak masuk syurga?".Niat hanya nak menegur disalah tafsir disebabkan masyarakat kini yang memandang orang nak menegur ni acah bagus la,macam-macam lagi la.Sebagai manusia,kita haruslah terbuka menerima pendapat dari orang tak kira la tinggi mana pun ilmu diorang.We human all make mistake,takkan tak sedar lagi kot😏.
.
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring .
.
.
#like #follow4follow #tarbiyah #tarbiyahsentap #jomluah #nakluah #jomfollow #likeformore #supportmember #hanyaberpesan #hanyainsanbiasa #jangankecamtapitegur #belajarlagi #maafkanjikatersilap #teruskanberdakwah #silakansharesemogabermanfaat #silategurjikasalah #stopisrael #savepalestine #igsharingiscaring_

I don't understand😢
.
.
.
.
.
.
Tag you ❤😜
.
.
.
.
.
.
#sayang #thanks #qoutes #video #follow #nakluah #videosedih

Terima kasih❤😜
.
.
.
.
.
.
Tag you ❤😜
.
.
.
.
.
.
#sayang #thanks #qoutes #video #love #follow #like #nakluah #videosedih#sedih

##nakluah
##tapiakujawabxpe
##sakithati,geram,nakmarahdaneverything😫😫😭

Perrghhh... knapa ayat ni aq masih ingad smpi skrang , mngkin ni ja aq fokus waktu kelas bm😂
.
.
.
.
.
.
#nakluah
#salahtegur
#berfikirdiluarkotak

Sedarlah agama bukan mengongkong tapi mengekang kita dari melakukan pekara yang sia2x
.
.
.
.
.
#brocuba
#nakluah
#bebastpadabatas
#salahtegur
#sedarlah

Sedarlah wahai manusia dari tidur.Sedarlah kita sedang dilekakan dengan duniawi seperti telefon pintar,sosial media,taasub dengan artis dan pelbagai lagi.Bukannya tak boleh buat benda tu,tapi perlu ada batasnya.Kita boleh lihat sikap manusia sekarang yang semakin melampaui batas dan mengendahkan soal agama.
.
.
Jom follow👉 @igsharingiscaring .
.
.
#like #like4like #follow4follow #nakpesan #nakluah #jomdengar #jomdakwah #jomfollow #islamicquotes #hanyaberpesan #hanyainsanbiasa #maafkanjikatersilap #teruskanberdakwah #tegurlahsaya #silakansharesemogabermanfaat #repost #instagram #semogabermanfaat #tagrakanrakan #igsharingiscaring_

Most Popular Instagram Hashtags