[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#naklawa

20336 posts

TOP POSTS

The same person the same attitude ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Left me NOW, right me BEFORE๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ btw, it is not hard to get FAT ,dull and dark skin, but its also not hard to be gorgeous if you want it to be! BUT I STILL NEED THE BEST SLIMMING PRODUCT!!!!! CZ I STILL WANT TO BE MOREEEEE SLIMMER any suggest??? Or any want to give for me to review??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Good nite likers and haters๐Ÿ˜‚๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ May Allah blessed everyone here๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Any PRODUCT REVIEW TO DM DIRECTLY TQ and have sweet dream ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹#chefsdiary #queeneereview #janganmengata #fuhhh # #pompuansangat #skincare #meletop #productreview #iamdiva #photooftheday #love #style #life #productkecantikan #vscocam #instalike #sayaguna #pretty #makeup #ootd #instagram #instagood #followforfollow #mixblood #nakputih #viral #nakkurus #nakcantik #naklawa

STUDENTS : SAYA TAK SARAPAN NASI LEMAK, MINUM MILO CICAH BISKUTSSS JERR.
.
.
makk aii, jer tu tak tahan. ๐Ÿคฃ.
no problem, tapi sama je. kalori tggi, G.I tinggi and for sure, lemaks pun tinggi. ha bukan nasi lemak je berlemak.
.
.
coach as a students jugak, pernah buat gini dolu2, masa xde ilmu. acah mmg nak kurus, tapi makan biskut, nak lagi advanced, biskut oat, ingat sihat dah tu. rupanya lagi la tggi lemak tepu bak hangg ๐Ÿ˜ฑ.
.
.
sebab tu, peserta WLC kebanyakannya student yg nak ubah tabiat pemakanan, belajar sekarang, ilmu boleh guna smpi bila2 ๐Ÿ˜.
.
.
Weight Loss Challenge Intake December ๐ŸŒŸ.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป click link di bio coach.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป slot TERHAD 40 ORG sahaja.
.
.
#sarapansihat #nakkurus
#naklawa #naksihat
#studentkurus

Hai #idealysters ..Selamat pagi , ni dia tips untuk memerahkan bibir anda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
..
cara-caranya:
perahkan jus limau sebanyak 2-3 sudu kecil dan bancuhkan bersama air suam. kemudian sapukan ke bibir dan biarkan selama 10-15minit. setelah itu bilaskan dengan air suam.
amalkan 2kali sehari. pastinya hakak2 semua akan dapat melihat perubahannya dalam masa seminggu.

Tapi kalau nak lagi senang datang ke Idealyst sebab kami ade PINKYLIPS TREATMENT.. MUDAH ! JIMAT ! MURAH ! SELESA DAN TIDAK SAKIT ๐Ÿ’ฏ

#flawlessispriceless #gojesmaut #gameofthrones #damansara #medispa #facial #nakcantik #naklawa #kekalsihat #tips #aestheticclinic

PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !! RM17 SEBOTOL ๐Ÿ˜#like4like #aurabeauty #naklawa #nakcantik #hargaberpatutanmampumilik

.
BISMILLAH.๐ŸŒธ
โ›”๏ธOpen Order Now โ›”๏ธ
โ€ข .
๐Ÿ’—OFFER TERHEBAT UNTUK INTRO SALE @sakura.collagen_ !!.
-
๐Ÿ’—DISCOUNT POTONGAN HARGA SEBANYAK 20% UNTUK SETIAP KOTAK!.
-
๐Ÿ’—GRAB CEPAT LAJU2 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS.
-
๐Ÿ’—FREEGIFT SPECIAL UNTUK 10 ORANG TERAWAL (SIAPA CEPAT DIA DAPAT ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜).
-
๐Ÿ’—TUNGGU APA LAGI ORDER SEKARANG!!
-
WHATSAPP: 010-4045573 (FOR ORDER ONLY)
#DaiSyed#nakputih#naklawa#nakhelok#sakuracollagen

First dulu product honeybee ni iolss try dia punya moisturizer je. Bila first pakai, memang jatuh hati sangat. Tak boleh takde jadinya. Wajib apply sebelum make up. Eh tak make up pun pakai tau sebab nak bagi kulit sentiasa moist.

Lepastu keluar pulak serum dan cleanser. Rasa confident gilaa nak beli dan pakai. Sebab bila dah tahu akak sulong nya iaitu moisturizer best gila gila. Mestilah confident nak pakai adik adik nya. ๐Ÿ’•

Beli dan pakai jugak. Dah complete satu set. Time ni pun dah ada mask. Pun beli jugak. Barang dia memang tak pernah hampakan iolss.

Sekarang terbaru dah keluar fixing mist dan scrub. Of course Nafura product memang lain dari yang lain. Memang suka gilaaaa all these products ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
.
.
Uolss memang wajib cuba then baru tahu nape best sangat honeybee ni. Oh ya lagi satu, honeybee ni from Korea and natural skincare. Jangan terconfuse dengan lagi satu product tu. Ramai nauu tersilap hehehe

As ramai pun mesti dah tahu kan, Korean products is one of the best skincare in the world. Memang betul sangatt ! Taknak cakap lebih, meh cuba sendiri dan rasai perbezaannya. Wah gitteww ๐Ÿ˜œ

Korang pernah dengar THE JUNNI ???
Mesti Korang rasa apa kebenda tu eh ๐Ÿค”๐Ÿค”, The Junni ada 4 barang yg famous :
-
1. SET NORMAL. Set ni orang suka ambil sebab set ni lengkap .. Ada pinkish cream, ada soap, ada cream siang . Harga dia murah jerr Rm 67 sahaja berbaloi , kat luar sana mana nak dapat ? Semua nya Rm100 lebih. Set nie beza dia dengan set basic ada tambahan day cream untuk protect dari sinar uv. Spf dia 51 so kena panas pun takkan sunburn. Nak pakai makeup ke foundation ke lepas day cream pun boleh. .
.
2.SET BASIC. Set ni pulak ramai adik adik sekolah suka , sebab dia murah jerr Rm52 .. ada soap dengan pinkish cream. Mudah je. Dia sama je dgn set normal cuma tiada day cream. Setengah org kan dah ada day cream sendiri. Pakai revlon ke,maybeline ke, pape lah asalkan ada day cream utk lindungi dari sinar uv. Cream pinkish boleh pakai siang dan malam untuk rawat kulit muka. Pakai lepas solat pakai lepas cuci muka. .
3. SET ACNE. Set acne nie sama je dengan set basic. Yang beza dia set acne sabun dia kita tukar kepada sabun bunga cengkih untuk rawat jerawat yang degil degil. Yelahkan ada orang jerawat dia mmg degil pakai la apa pun degil liat nak lari. So yang nie kita suggest pakai set acne. Atau pun kalau korang jerawat resdung yg sangat teruk atau pun jerawat pasir seluruh muka
.
4.LOTION WHITENING. Yang nie lotion untuk tangan dan badan, setengah orang muka cantik ploles putih lepak lepak cuba tengok leher dia, tangan dia, ketiak dia ? Legam,berdaki . Jadi utk sekatakan dengan kulit muka gunalah Lotion The Junni Rm42 sahaja. .
Okay sekarang dah paham kan ??? Jadi kalau berminat whatsapp segera di :
.
0178890533
0178890533
0178890533
Semua harga diatas dah termasuk postage ye dear. Kalau macam ambil 2 set atau campur mana mana akan jadi free postage. So tolak rm7 dari set diatas.
#thejunnipinkishwhite #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #naklawa #vitaminc #muslimah #ootd #fashionista #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #hipster #beauty #lelong #instalike #vscocam #whitening

Anastasia Glow Kit Shading & Highlight ๐Ÿ’• Glow kit digunakan untuk nampak muka lebih terbentuk ๐Ÿ˜ Kelebihan:
๐Ÿ‘„ Membentuk tulang muka
๐Ÿ‘„Muka akan nampak glowing & shining je
๐Ÿ‘„Muka yang bulat pun boleh jadi lonjong

Harga RM27

Whatsapp "anastasia glow" ke 014 9485406
Whatsapp "anastasia glow" ke 014 9485406
Whatsapp "anastasia glow" ke 014 9485406

#naklawa
#nakcantik
#nakblingbling

MOST RECENT

Selamat pagi!! Sambil sarapan tu, boleh la baca tips kekal cantik dari Idealyst.. Waktu yang sesuai memakai sunblock / sun screen adalah :

A) 20 minit sebelum anda keluar dari rumah.
B) Pastikan sunblock / sun screen mempunyai SPF 30 / SPF 50.
C) Pastikan sunblock / sun screen anda melindungi anda dari UVA & UVB.
D) Ulang memakai sunblock / sun screen 3/4 jam sekali.

#flawlessispriceless #gojesmaut #aestheticclinic #putrajayamalaysia #damansara #multiawardwinning #naklawa #nakputih

Hay guyss.. ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ .
Walaupun korang kerja luar.. korang juga boleh guna mask ni if korang nak hilangkan jerawat dan kurangkan minyak kat muka.. Semua orang boleh pakai sama ada lelaki atau perempuan.. ๐Ÿ’ƒ .

Jadi sebelum sale tamat.. better korang grab cepat2 takut melepas sebab produk ni HOT SELLING๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ... Just WS dekat link di bio / DM je ๐Ÿ˜‰ .
#nakcantik #nakgebu #naklawa #malaysiaonlineshop #malaysia #selangor #selfiereadyteam #selfiereadyselangor #teamselfiereadyterengganu #viral #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaarpaknil #blackmaskviral #wajahmulus #whiteheads #blackheads

The same person the same attitude ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Left me NOW, right me BEFORE๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ btw, it is not hard to get FAT ,dull and dark skin, but its also not hard to be gorgeous if you want it to be! BUT I STILL NEED THE BEST SLIMMING PRODUCT!!!!! CZ I STILL WANT TO BE MOREEEEE SLIMMER any suggest??? Or any want to give for me to review??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Good nite likers and haters๐Ÿ˜‚๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ May Allah blessed everyone here๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Any PRODUCT REVIEW TO DM DIRECTLY TQ and have sweet dream ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹#chefsdiary #queeneereview #janganmengata #fuhhh # #pompuansangat #skincare #meletop #productreview #iamdiva #photooftheday #love #style #life #productkecantikan #vscocam #instalike #sayaguna #pretty #makeup #ootd #instagram #instagood #followforfollow #mixblood #nakputih #viral #nakkurus #nakcantik #naklawa

AEB 24K Gold Treatment Foundation. .
mempunyai texture yang sangat ringan dan bauan yang menyegarkan minda anda ๐Ÿ˜
.
Finishing yang sangat menarik apabila di gunakan. Mempunyai Glowing dan shining efect kegilaan para wanita๐Ÿ˜˜
.
Boleh WA 0179575380 for more details๐Ÿ˜Š
.

#angsaemasbeaute
#24kgoldtreatmentfoundation
#beboldbegold
#testimoniaebfoundation
#nakcantik #naklawa #glowing #foundation #sayajualonline
#like4like #jombeli #jomcantik #jjcm #trustedseller
#bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan

Maiii maii mai maii semuaaaa..jom pakat ramai2 kite tgk LIVE MAKEUP BY BELLAZ @muabellaz sblm tdo...kang xlena tdo plak..hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tonight tema ROCK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ cantikk giler bak hang..haha .
.
โค READY STOK PRODUK DR MUA BELLAZ โค .
nk dptkn kat mana?? Jgn risau uols...whatsapp je @scarfieka_collection cpt tmbah plak gaji dah masuk kn...hihi๐Ÿ™†๐Ÿ™† .
.
Whatsapp 0172565779
Whatsapp 0172565779 .
.
๐Ÿ’SET OKAYA (okaya foundation + okaya eyebrow gel + okaya primer)
๐Ÿ’SET 1MINUTE MIRACLE ( 1mmm + 1mmf) .
๐Ÿ’YARRA .
๐Ÿ’DLL

#bellaz #mua #makeupbybellaz #makeupmurah #okaya #okayafoundation #eyebrowgel #primerokaya #okayaeyebrowgel #1mmm #1mmf #1minutemiracle #yarra #makeupbase #cantik #mukalawa #flawless #bellamakeup #livebella #setokaya #set1mmm #freemaskara #mascara #naklawa

Ni real convo eh yg di-share oleh team kita. #lentikdaraempire99

Terusss dan terusssss share testimony tau. So u all can read and see product ni memang berkesan. Bukan setakat focus pada turunkan berat badan, malah inside outside beauty too tau!

For our side pun dah dpt banyak repeat orders. Restock je dah 2 kali eh within less than 1 month tau.
Sebab apa, paling best tu LD ni first skali dpt turunkan perut boncitttt anda. ๐Ÿ‘‰Lepas tu water weight, lepas tu lawaskan pembuangan air besar, ๐Ÿ‘‰lepas tu u perasan inch loss,
๐Ÿ‘‰ lepas tu u notice kulit u semakin cantik dan sihat, ๐Ÿ‘‰then lepas tu lepas tu lepas tu.... ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Aiiiii malas nak cerita lah. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Ž U cuba sendiri baru tau and nampak sendiri k!
.
DM atau Whatsapp je kat sis dewi 90589410! Kita friendly tau, tak mkn orang ๐Ÿ˜‰ kalau u malu, boleh je order kat webstore kita:
www.aleeyahsofia.com

#nakcantiktak?
#nakkurus
#naklawa
#nakmcmlofa
#nakmcmkaklina
#nakmcmmcmlah
#lentikdarasingapore
#lentikdaraempire99
#lentikdarasg

Dah pakai macam-macam skincare tapi kulit muka masih tak baik? Kini ada pilihan yg lebih bijak. Anda amalkan supplemen #Perlashine.
Masalah seperti ๐Ÿ“ŒKulit kusam
๐Ÿ“ŒKulit tona tak sekata
๐Ÿ“ŒBerjerawat
๐Ÿ“ŒBerjeragat
๐Ÿ“ŒBerkedut di awal usia
๐Ÿ“ŒSensitif
๐Ÿ“ŒKulit muka berminyak
๐Ÿ“ŒBreakout slps silap guna skincare
Dapat diselesaikan dengan pengambilan secara konsisten.
Kenapa anda pilih Perlashine sebagai 'penyelesaian' masalah kulit anda ?? โœ”๏ธ satu2 nya produk Mutiara yg lulus KKM beserta No MAL yg sah โœ”๏ธ 100% serbuk mutiara asli โœ”๏ธ Halal dan selamat digunakan โœ”๏ธBuang toksin dalam badan โœ”๏ธ Kesan seawal 3 hari โœ”๏ธ sebotol saja boleh tahan sebulan โœ”๏ธ boleh diambil bersama supplement lain. Tiada pantang Anda jimat sehingga RM60 tau๐Ÿ˜‰

tunggu apa lagi,
WhatsApp 0197226177
WhatsApp 0197226177 "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #Perlashinemelaka #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineori #perlashineterbaik #pearlcapsule #cantik #produkcantik #produkkecantika #perlashinemalaysia #Perlashinemelaka #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineori #perlashineterbaik #pearlcapsule #cantik #produkcantik #produkkecantikan #lokal #local #malaysia #perlashinemalaysia #gebu #rahsiawanita #rahsiacantik #nakcantik #naklawa #perlashineoriginal
#produkcantik
#produkjerawat
#produkjeragat

Dah pakai macam-macam skincare tapi kulit muka masih tak baik? Kini ada pilihan yg lebih bijak. Anda amalkan supplemen #Perlashine.
Masalah seperti ๐Ÿ“ŒKulit kusam
๐Ÿ“ŒKulit tona tak sekata
๐Ÿ“ŒBerjerawat
๐Ÿ“ŒBerjeragat
๐Ÿ“ŒBerkedut di awal usia
๐Ÿ“ŒSensitif
๐Ÿ“ŒKulit muka berminyak
๐Ÿ“ŒBreakout slps silap guna skincare
Dapat diselesaikan dengan pengambilan secara konsisten.
Kenapa anda pilih Perlashine sebagai 'penyelesaian' masalah kulit anda ?? โœ”๏ธ satu2 nya produk Mutiara yg lulus KKM beserta No MAL yg sah โœ”๏ธ 100% serbuk mutiara asli โœ”๏ธ Halal dan selamat digunakan โœ”๏ธBuang toksin dalam badan โœ”๏ธ Kesan seawal 3 hari โœ”๏ธ sebotol saja boleh tahan sebulan โœ”๏ธ boleh diambil bersama supplement lain. Tiada pantang Anda jimat sehingga RM60 tau๐Ÿ˜‰

tunggu apa lagi,
WhatsApp 0197226177
WhatsApp 0197226177 "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!" #Perlashinemelaka #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineori #perlashineterbaik #pearlcapsule #cantik #produkcantik #produkkecantika #perlashinemalaysia #Perlashinemelaka #perlashine #perlashinekapsulmutiara #perlashineori #perlashineterbaik #pearlcapsule #cantik #produkcantik #produkkecantikan #lokal #local #malaysia #perlashinemalaysia #gebu #rahsiawanita #rahsiacantik #nakcantik #naklawa #perlashineoriginal
#produkcantik
#produkjerawat
#produkjeragat

.
Walaupun dah pakai Glow Doll berjam-jam... Muka kekal cantik, TIDAK BERMINYAK dan TIDAK MELEKIT!!!
.
PRODUK KECANTIKAN 2 IN 1 (FOUNDATION & COMPACT POWDER)
.
Glow Doll Beauty Set ini yang diformulasikan dari 100% bahan-bahan semulajadi, menjaminkan kulit wajah yang kekal SEMPURNA tanpa menyebabkan kulit muka berminyak
.
TEKSTUR FOUNDATION & BEDAK YANG RINGAN SEOLAH-OLAH SI PEMAKAI KEKAL JELITA TANPA MEMAKAI APA-APA!!!
.
ANDA INGIN CANTIK DAN SEMPURNA TANPA BAHAN KIMIA DENGAN HARGA YANG SANGAT2 BERRBALOI???
.
๐Ÿ’ฐ RM 60 WM / RM 65 EM (exclude postage)
.
Tak perlu tunggu lagi.. Terus whatapps kami untuk pertanyaan lanjut ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ Whatapps 013-5227370 / hubungi mana-mana agent sah Glow Doll di Seluruh Malaysia
.
#glowdollbeauty #glowdoll #GDfoundation #GD #glowdolloriginal #GDpowder #produkorgnik #produknatural #produkhalal #foundation #cantik2dalam1 #fullcoveragefoundation #nakcantik #naklawa #sayajualfoundation #sayapakaisayajual #bedakhalal #produkislam #foundationflawless #foundationglowing #foundationmalaysia #produkmalaysia #testimoniglowdoll

.
.
TIADA MAKE UP YANG BOLEH BUAT ANDA CANTIK MELAINKAN #DYXYCOSMETICS ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
Harga mampu milik !!!
Berbaloi beli sebab boleh tahan penggunaan selama 4-5 bulan... ๐Ÿ˜‰
.
1st user Dila suggest beli SET BASIC, baru la uollsss tau mcm mana kehebatan dyxy ni ๐Ÿ˜‰
.
.
Maiยฒ grab cepat !!! Masih lagi harga promosi tau RM145 (free pos)... ๐Ÿ˜Ž
.
.
๐Ÿ“ฒ 013-2759147 (Dila)
.
.
#dyxyteamShaz
#bccreambydyana
#dyxybrush
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentea #sayajual #sayajualonline #sayapakaisayajual #igshop #igshoponline #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaar #kakishopping #kakishoppingonline #kedaionline #nakcantik #naklawa #foundation #cikgu #cikgusekolah #igbizmy #igbizmalaysia #igbiz

Ada lagi yang nak meminang Kombo Basic Beauty ni? Stock panas panas baru masukk ๐Ÿ˜Ž
.
Hanya RM99 anda akan dapat 3 item hot beserta kotak yang sangat exclusive dan comel ๐Ÿ˜
.
โˆš 1 Vitamin C Serum 5 ml
โœ“1 Vitamin C Moisturizer Cream 15g
โˆš 1 Vitamin C Gentle Cleanser 60ml

Cuci dengan VCGC, pulihkan dengan VCS dan lindungi dengan VCMC. Set lengkap untuk dapatkan kulit yang sihat ๐Ÿ˜Š
.
.
Untuk order boleh terus whatsapp Cik Az di +6019-224 3718

DERMACOL FULL COVERAGE ๐Ÿ“

Wey serious full coverage dgn sekali calit je. Terlindung sgala hampa punya cela parut kat muka tu... Kulit jadi licin gebu elok jaa... Nak keluaq jumpa pakwe ka jumpa org ka takdak malu dah, baru ada keyakinan. Boleh apply mcm foundation & concealer... ๐Ÿ’ธharga tak termasuk postage
๐Ÿš—COD area IPOH(free cod dgn pmbelian RM50 ke atas)
๐Ÿ“ฎPOS setiap hari "SELASA"& "KHAMIS"
๐Ÿ nak mai rumah sis ambil stock pun boleh ๐Ÿ“ฑfor oder&detail 012-5525824

#dermacol #dermacolmurah #makeupborong #makeupmurah #kosmetikborong #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikori #makeup #makeuptutorial #makeupcantik #nakcantik #naklawa #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualmurah #murah #codipohperak #narsfoundation #mermaidbrush #mneyebrow #juviaeyeshadow #saharaneyeshadow #eyeshadowmurah #eyeshadowmeletop #eyeshadow #berusmakeupmurah #berusmakeup #vivaeyebrow

Hai saya Perunding Kecantikkan Mary Kay.
Ada apa2 yang boleh saya bantu anda? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ
Ain Sanusi
012 330 8840
Mary Kay Beauty Consultant
๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #iworkfromhome #marykaykeramat #marykayjob #jobvacancies2017 #kerjakosongkualalumpur #ilovemycareer
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MakeUpMaryKay #MaryKayKualaLumpur #MaryKayKL #MaryKaySkinCare #ILoveMaryKay #ILoveMyJob #NakCantik #NakLawa #Flawless #NakKurus #NakKahwin #Diet #Cantik #Jelita #HerbalifeMalaysia #ShakleeMalaysia #KulitCantik #NakSlim #NakLawa

Dah consume dah Susu Maaez? Kalau dah consume, awak bagusss! Lepas ni makin cantik la kulit awak.
.
Kpd yg tak pernah cuba Susu Maaez ni mesti tertanya-tanya apa rasa dia kan? Rasa dia sangat sedap! Ramai dah bagitahu pada asalnya dia tak boleh minum susu tapi bila minum maaez dia tak rasa pun macam susu. Rasa lemak2 manis gitu.
.
Saya sendiri pun tak boleh minum dengan 1 sachet sehari, at least sehari saya akan ambik 2 atau 3 sachets sebab rasa dia sedap!!
.
Okay lah, nak cerita panjang2 kang takut uolls tak suka baca pulak.
.
kalau serius nak baik whatsapp Fatin ke +6013-672-6600
.
Harga susu maaez nie cuma Rm59.90 sahaje okay ๐Ÿ‘Œ
.
#produkkesihatan #Naklawa #carakulitputih #putihkankulit #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #rahsiakulitputih #rahsiaputih #rahsiakulitcantik #Nakputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #Nakcantik #Naksihat #hilangkanjerawat #Hilangkanparut #Kulitsehalusbayi #Hilangkanekzema #Hilangkankudis #Hilangkankurap #Hilangkankesanmelecur #Produkkecantikan

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธHayy๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Selain Selfie Ready Black Mask.. Kami juga ada produk Wonder Spray yang bagus untuk korang.. .

Biasanya Wonder Spray ni kita pakai lepas guna mask.. Spray ni jugak boleh pakai sebelum kita setting make up.. .
So... .

Lets Grab Selfie Ready Black Mask before the sale โŽ... .

#nakflawless #nakcantik #nakgebu #naklawa #whiteheadsremover #blackheadremoval #whiteheads #blackheads #blackmask #selfiereadyteam #selfiereadyselangor #teamselfiereadyterengganu

Simple make up CC Cream & Toffee Lipstick from Mary Kay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Nak cuba Mary Kay secara percuma? Jom whatsapp saya ๐Ÿค—
.
๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ
Ain Sanusi
012 330 8840
Mary Kay Beauty Consultant
๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐ŸŒธ
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #iworkfromhome #marykaykeramat #marykayjob #jobvacancies2017 #kerjakosongkualalumpur #ilovemycareer
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MakeUpMaryKay #MaryKayKualaLumpur #MaryKayKL #MaryKaySkinCare #ILoveMaryKay #ILoveMyJob #NakCantik #NakLawa #Flawless #NakKurus #NakKahwin #Diet #Cantik #Jelita #HerbalifeMalaysia #ShakleeMalaysia #KulitCantik #NakSlim #NakLawa

Most Popular Instagram Hashtags