[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nakkuruskanbadan

MOST RECENT

๐Ÿค”Bagaimana #Demica bekerja untuk membakar lemak anda?
โ€ข
MINGGU PERTAMA :
โ€ข
โœ Selera makan mula berkurangan.
โœ Terasa cepat kenyang.
โœ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
โ€ข
MINGGU KEDUA :
โœ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan .
โ€ข
MINGGU KE-3 :
โœ Berat badan mula turun 1-3 kg.
โœ Terasa cepat haus & kerap minum air.
โ€ข
MINGGU KE-4 :
โœ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
โœ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
โ€ข
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta minum air mineral minimum 2-3 liter sehari semasa consume Demica . Selamat Mencuba ! โค
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Cepat contact admin 01139979450 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #likeforlike #likeforfollow #swapreview #swapreviewigfree #igstoryreviewrm10 #dshazcollections

Ramai yang tanya sis, Demica ni khas untuk siapa ya??
.
โœ…Demica ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.๐Ÿ˜‰
โœ…Breastfeeding mom pn boleh consume.
โŒPregnant sorry tak boleh consume lagi.
โŒDarah tinggi & sakit jantung x boleh consume.
.
Demica merupakan sejenis minuman berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. Kalau tak sempat bancuh boleh terus kemam macam tu je yummyyy ๐Ÿ‡๐Ÿ˜.
.
Haaa so apa tunggu lagi?? Cepat PM admin ke 01125690093 utk dapatkan harga PROMOSI.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #viral #demicaubatkurus #ubatkurus #murah #supplementkurus #kurus #motifviral #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #instafamous #kurusdengancepat #jomkurus #sales #carakurusbadan #kurussihat #meletop #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #brandlocal #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

LOSE 11KG LEPAS CONSUME 2BOX
.
Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.๐Ÿ˜ Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je..๐Ÿ˜
.
P/s: Promosi CNY akan berlangsung sehingga 1 Mac 2018.
.
Whatsapp 010-5172520 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#DS0097 #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Hai korang dah ada yang cuba #Demica ??
-
Dah cuba?? Okay good ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Anda selangkah lagi utk kurus! Kalau belum cuba kena cepat2 grab Demica supaya azam kurus 2018 tercapai ๐Ÿ˜
-
Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara;
1)Bancuh dgn 150ml air kosong
Atau
2)Kemam2 je macam gula2.
-
Yang penting kena consume 1 sachet 30 minit sebelum breakfast/ sblm lunch/ sblm dinner/ sblm pergi gym .
-
Nak dapatkan FREE COACHING berserta 6 PERKARA FREE?
-
Komen SAYA NAK
Atau
Whatsapp 01139979450 utk fast respond.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #likeforlike #likeforfollow #swapreview #swapreviewigfree #igstoryreviewrm10 #dshazcollections

Hai korang selamat berhujung minggu ๐Ÿ’•.
.
Korang nak kurangkan berat badan tak? #Demica boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
Bagi ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha, pipi, bawah dagu dan bawah lengan korang boleh consume #Demica taw! .
Untuk fast response boleh terus Whatsapp sis 0183015632 .
#DS0022 #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1 BOX LOSE 3KG
.
Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri ๐Ÿ˜. Belum habis lagi kotak ke-2 lagi kan? Nanti jgn lupa share feedback lagi lepas ni.๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu sampai korang kurus dari A-Z?
.
Komen NAK
atau
Whatsapp 0183015632 untuk dapatkan HARGA PROMOSI.
.
#DS0022 #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

" 2 MINGGU LOST 2KG,BADAN RASA BERTENAGA SEPANJANG HARI " Ngko terasa nak kurus?ngko rasa la,tapi xde tindakan apa apa,mmg lemak tu suka beranak lagi!

Ngko tgk ni jap ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ” "Akak Minum TMS mmg ok
โœ” Membuang Lawas
โœ” Berat dah turun dah 2kg baru 2 minggu consume
โœ” Badan rasa bertenaga je,Segar Dan Tak Mengantuk
โœ”Nak order lagi

Ngko tgk tu,.2kg dah turun berat badan,badan dia pon bertenaga dan segar je,. #Titaniums #TMS #lemonex #kurusdalam2minggu #kurus #kuruscepat #kurusselamat #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #produkkurusterbaik #produkkurus #dietatkins #kurustanpadiet #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #detox #glowing #bakarlemak #cantik #kevinzahari #slimwhite #slimmewhite #juskurus #clean8 #slimmingproducts #sw #tipskuruscepat #tipdiet #tipskurus

*" KENAPA TAK NAK MASUK NI ! "* "Geram betul aku!!!"
"Nak Masuk pun Susah!!!"
"Apa kau ingat ko dh bersarang
dkt badan, aku tk blh masukkn"
"Hiss!!! Masuklah cpt!"
"Aku dah lah lambat
pegi keje ni!"
"Taulah nasib ko nti
"Bila Aku beli TITANIUM'S"
"Habis rata dia kejekn ko"
"3 hari je ko dh kena bedal!"
"Ko nk lari mane lps ni tau lah nasib ko"
"Tak kira la nama ko lemak degil ke!
Lemak tepu ke! Lemak selulir ke! lps ni xde chan nk berlemak2 dkt bdn aku!" Anda Pernah Mengalami Situasi Sama?
Berminat untuk info TITANIUM'S?

#Titaniums #TMS #lemonex #kurusdalam2minggu #kurus #kuruscepat #kurusselamat #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #produkkurusterbaik #produkkurus #dietatkins #kurustanpadiet #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #detox #glowing #bakarlemak #cantik #kevinzahari #slimwhite #slimmewhite #juskurus #clean8 #slimmingproducts #sw #tipskuruscepat #tipdiet #tipskurus

DONE POST โœ…
.
Alhamdulillah hari2 #Demica dapat sambutan dari adik2 akak2 abang2 yang nak KURUS DALAM MASA 2 MINGGU!๐Ÿ˜
.
Terima kasih percayakan Demica. Jangan harapkan supplement kurus semata-mata, usaha dari diri sendiri yang paling penting.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป Kalau korang follow semua tips yg sis share, In shaa Allah tak habis sekotak dah turun berat!๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Korang yang nak kurus jugak boleh Whatsapp sis ke 01139979450
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #likeforlike #likeforfollow #swapreview #swapreviewigfree #igstoryreviewrm10 #dshazcollections

DONE POST โœ…
-
Fenomena #Demica di luar jangkaan. Laju betul order masuk sampai sekarang tiap2 minggu orang kilang kena hantar stock ๐Ÿ”ฅ.
-
Terima kasih yg percayakan produk sis. Sesiapa yg masih belum cuba lagi, jom cepat2 Whatsapp sis. Sis nak bagi free coaching sampai kurus tau!๐Ÿ’ฏ
-
Jom lah kita kurus sama2!๐ŸŒน๐Ÿ˜‰
-
-
For more details kindly Whatsapp 01139979450 .
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #likeforlike #likeforfollow #swapreview #swapreviewigfree #igstoryreviewrm10 #dshazcollections

TAK GEMUK LA....
RIMAS SANGAT2X DENGAN PERUT BUNCIT??????????? APA KATA JOMMM KITA BAKARKAN LEMAK LEMAK DI PERUT DAN SELURUH BADAN ANDA DAN ANDA TIDAK PERLU RISAU SANGAT2X TENTANG MAKAN ANDA

HUBUNGI SAYA
011-35085019
ATAU
WHATSAPP SAYA PUN BOLEH

#TAKNAKGEMUK
#NAKKURUSKANBADAN

Stock #Demica laku keras, baru je sampai terus licin disapu bersih ๐Ÿคฃ.
-
-
Alhamdulillah rezeki. Ramai yang nak kurus sekarang ni, bila kurus badan sihat nak bergaya pun senang. Keyakinan diri pun makin tinggi โค๏ธ. Sebab tu stock #Demica laju je keluar, sangat rugi yang mana tak cuba #Demica .
-
#TeamDemica akan guide korang secara percuma utk yg betul2 nak kurus. Sis bagi free tau utk setiap pembelian.
-
Cepat contact admin 01139979450 utk info lanjut.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #likeforlike #likeforfollow #swapreview #swapreviewigfree #igstoryreviewrm10 #dshazcollections

JOM KURUSS...!!
.
Haaaa tunggu apa lagi uolss?? Jom kuruskan badan anda semua.๐Ÿ˜Š
.
P/s: Stok PROMOSI mungkin akan habis pada bila2 masa sahaja. Sape cepat dia dapat kurus dulu.๐Ÿ˜ฑ
.
NAK KURUS?
Whatsapp 011-39891651
Whatsapp 011-39891651
Whatsapp 011-39891651.
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Hai bulan depan cuti sekolah lagi, musim kenduri kahwin kan tiba. Uolls yg nak nampak slim melim cantik masa kenduri kahwin meh la cuba Demica. Jangan risau berat badan naik sebab makan banyak. Nak bersenam pun tak sempat sebab busy sangat dengan kerja.

Jangan gusar dan jangan susah hati ye! Demica holeh membantu menyelesaikan masalah berat badan anda dalam tempoh dua minggu sahaja๐Ÿ˜

Tunggu apa lagi? Cepat whatsapp sis 011-39891651
.
P/S:Dapatkan Demica sekarang dengan harga PROMOSI.
.
sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #demica.co #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

HILANG 12KG LEPAS CONSUME 2 BOX DEMICA
.
Wowww biar betul??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘๐Ÿป Even makan banyak tapi berat tetap turun dari 68KG kepada 56KG! Akak ni dah consume 2 box #Demica , memang berbaloi-baloi uolsss takkan la nak kurus cantik tapi taknak invest sikit.
.
Bukan utk org lain, utk keyakinan diri sendiri & utk suami jgk kan. Hehe. Lelaki pn boleh consume tau jgn ingat perempuan je nak kurus.
.
Sape lagi nak kurus dengan #Demica ?
Cer komen SAYA .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #viral #demicaubatkurus #ubatkurus #murah #supplementkurus #kurus #motifviral #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #instafamous #kurusdengancepat #jomkurus #sales #carakurusbadan #kurussihat #meletop #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

BERITA BAIK!!!!! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
ADA TAK YG NAK KURUS???
.
Atas permintaan dan sambutan yang banyak pihak DEMICA HQ ingin mengadakan promosi untuk anda semua. PROMOSI CHINESE NEW YEAR SALE bermula 15/2/18 hingga 1/3/18 sempena menyambut Tahun Baru Cina. So tunggu apa lagi, harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. Jom kuruskan badan anda semua sekarang :)
.
.
โคFREE SHAKER
โคFREE MENU DIET
โคFREE COACHING
โคFREE TIPS
โคFREE POSTAGE/COD
.
NAK KURUS KAN????
Jom Whatsapp 011-39891651 NOW ๐Ÿ’™.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

SIAPA CAKAP LELAKI TAK BOLEH KURUS?
-
Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga๐Ÿ•บ๐Ÿป. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. Penampilan akan melambangkan siapa diri kita.๐Ÿ˜‡
-
Tengok feedback ikhlas customer ni , sebelum ni lemak pada lengan & perut berleluasa ๐Ÿ˜…. Habis je sekotak terus body dah macam model.
-
Ada yg nak kurus dengan #Demica ?
Jom Whatsapp 011-39891651 now!
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Hai korang selamat berhujung minggu ๐Ÿ’•.
.
Korang nak kurangkan berat badan tak? #Demica boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
Bagi ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha, pipi, bawah dagu dan bawah lengan korang boleh consume #Demica taw! .
Untuk fast response boleh terus Whatsapp sis 011-39891651 .
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss ๐Ÿ˜ Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & paha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica guide.
-
Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING??
.
Whatsapp sis 011-39891651
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Most Popular Instagram Hashtags