#nakb

MOST RECENT

Tak nak kurus ke
Hai nak nak apa sila baca sampai habis custumer ni dapat apa yang dia nak

Amazing kan

Apa tunggu lagi bertindak sekarang jom beli dan order lentikdara ni laku keras lah sahabat
Selagi stock masih ada

Jom sama sama kurus yeyy 💃💃💃 #Assalammualaikum "Sis, Lentik Dara jahat!!!" "Nape dear? Apa yang LD dah buat dekat u?" Customer pun send gambar bawah ni ⬇️ "Tak baik tau dear ni suka buat suspen!" “Jauh bezanya dulu badan takde shape, sekarang bila consume #LentikDara pinggang makin kerengga gitu...kulit pun gebu." "Kannn...rugi kalau tak cuba. Siapa nak cuba atau nak repeat order PM sis sekarang!!!" 😚 #TeamLentikDaraMazim
#Lentikdaratamanmelati
#Dietsihat
#Cantikdalaman
#Cantikluaran
#Nakkurus
#Nakslim
#Wowpinggangramping
#Nakb
#Nakperutkempis
#Naksihat
#Beratbadandahturun
#Mahuturunberatbadan
#Turunberatbadan
#Dahkurus

A free drinking water (Sabil water) as a token of charity on behalf of my grandmother ”Nabeha Al hunaidi” who perished thirsty & lonely after mass expulsion in Al Lod اللد July 13,1948. #Nakba70
Credit: (@palestinianmemes 🙏)

Happy birthday ♥️
May Allah ease everything for you.. Be a good girl for your mami.. Stay cute and always smile.. Sorry sbb suprise tak menjadi 😂
Ily #NAKB #birthdaygirl #NAKBxAML♥️ #amoxparamedic

"Hold me close don't ever let me go~"
#youandme❤️ #NAKB

Heyy pencuri!!! Awak pencuri hati saya. Chia!
Hahaha
#NAKB #jangankecamsaya

Buat baik macam mana sekali pun orang takkan nampak..
Tapi sekali silap yang kau lakukan.. Orang ingat sampai bila2.
#NAKB

Que a @viberoficial acertou em cheio nesse fim de ano, nós já sabemos! Mas olha só a #NewCollection que chegou pra gente, não dá pra ficar de fora dessa MEGA novidade. Curtiram?! 💣😍🏃🏽‍♀️💘 #viber #todeviber #altoverão #praficarlinda #reveillon #naKB #namoda #instamoda #follow #fashion #beautifulgirl #lookup #modafemina #praelas #ootd #lookdodia #streetstyle #viberoficial #vemquetem #new #summer18 #elas #girls #vempraKB #KBsap

Waduhh,, kenapa ya @lidya_deviani lari kegirangan gitu?? Apa habis ditembak sama si dia??
😋😝😙😗
.
.
.
.
.
#nakb #peternakan #stppmalang14 #stppkeren

Saudara tpi gaada mirip2ny 👫

#MyBro#NakB'nenP'sirom

Employee spotlight month is beginning in July at #milbackconstructioncompany...watch for featured employee bios that show examples of exemplary service, dedication and commitment to the milback construction way of #builditbetter

We value our employees as they are the foundation of our mission, vision and values...#homebuilder #remodeler #milbackcustomhomes #nysba #nahb #hbrcny #builditbetter #onbudgetontrackmilback #nakb #cny #syracuse

Lebih perhatikan karakter anda dibandingkan reputasi,Karena karakter adalah bagaimana diri anda sebenarnya, sementara reputasi hanyalah apa yang dipikirkan orang lain mengenal anda.🍃😏




#DjDistro#Traffic#like#nakb#spnag#style#lff#lfl#fff#like4like#wesngonoae❗😁

Letih main bola dgn sep star maley.....😉
#nakb
#preciousfifthbatch
#igkelantan
#18+
#sepktsmeney

Ari ni last paper utk sem ni....demam la plk...sakit 1 badan ..ni msti kes smlam...dewan tso sejuk gilerrrrr.....apa2 pun ..mudah2an bleh jwb...lect ari ni mmg terbaik baq hangggg.....xpnh jmpa yg terbaik mcm ni dr sem1....xmau mntk byk2...B+ pun jdla...😁😁😁
#hubunganmanusiadlmpentadbiran
#drabdrahim
#demam
#nakB+
#adalg3sem

Most Popular Instagram Hashtags