#najwaahmadan

178 posts

TOP POSTS

.
يقول ابن القيم رحمه الله :
.
لو رزق العبد الدنيا بما فيها ثم قال " الحمد لله "
لكان إلهام الله له بالحمد أعظم نعمة من إعطائه الدنيا لأن نعيم الدنيا يفنى وثواب الحمد يبقى.
.
Semoga kita semua dijauhi dari sifat takabbur dan lupa diri.
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#instantshawl
#jaketlabuh

Bismillah jom bersiap pergi kerja😊.
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#instantshawllabuh

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab😅
.
#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Bila masing2 letak gambar pakai jaket @najwaahmadan kat profile picture face book terharu beb! 😆

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia #jaketlabuh #jaketmuslimah

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab😅
.
#NajwaAhmadan
#jaket
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

APA NI?

Stok #jaketlabuh VALINTRO ni dah tinggal SIKIT SANGAT. Bila-bila masa je boleh habis.

Kesian kat customer nanti nak kena tunggu berbulan-bulan.

Kesian juga kat berpuluh2 dropshipper akak. Dieorang nak jual tapi stok tak ada.

Nak paksa kilang siapkan cepat-cepat pun kesian juga kat dieorg. Bukan sehelai dua kena jahit. Tapi beribu-ribu.

Jadi dilema kita yang tersepit kat tengah-tengah ni.

Korang kalau minat #jaketlabuh VALINTRO ni beli sekarang tau. Najwa bimbang akan melepas nanti. Lagi-lagi yang nak p umrah tu. Lagi kesian kalau tak dapat.

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #umrah

Selamat jalan Aisyah 😍
.
Rezeki Aisyah dapat peluang buat umrah waktu muda. Kak doakan Semoga perjalanan Aisyah di sana dipermudahkan.
.
"My unknown future is in the hands of the all-knowing ALLAH"
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#rezeki #umrah #muda

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab😅

PM : 013 482 5875
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

MOST RECENT

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab😅
.
#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Seronok dapat jumpa keluarga besar semalam. Daripada tak tahu pun kita ni sedara boleh tahu sedara. Saling bertanya khabar sebab dah lama tak jumpa.

Mak cik: Wawa kerja kat mana sekarang?
Kak Wawa: Kerja kat rumah je. Full time 😊
Buat bisnes online jual #jaketlabuh. Dah lama buat bisnes ni hampir tujuh tahun la juga. Dari zaman tak ada fb, tak ada istilah dropship ni.

Mak cik: Berapa harganya?
Kak Wawa: 75 ringgit je😊

Mak cik: Murahnya! Kawan mak cik haritu nak pergi Jerman beli baju camtu beratus2 harganya😱😱😱 Kak Wawa: Macam biasa senyum je😊😊😊 #NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#testimoniagennajwaahmadan

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab😅
.
#NajwaAhmadan
#jaket
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Gembiraaa betul! 😍

Kepuasan bisnes bukanlah terletak pada nilai ringgitnya, tapi apabila kita boleh berkongsi manfaat dengan orang lain. ******************************* Tengah-tengah layan customer, tiba-tiba ada message masuk.
Assalamualaikum.
Sis cuma nk bagi feedback... Saya beli jaket labuh ni dari zaman saya belajar lagi..smpai dah 2 tahun kahwin.. Masih bermanfaat utk saya😊😊😊😊
5 tahun jugakla usia jaket labuh yang saya beli dari sis dlu.. Alhamdulillah! 😍😍😍😍 #NajwaAhmadan
#jaketlabuhmuslimah
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Jaket yang mudah digayakan serta ringan dibawa ke mana-mana.

Najwa Ahmadan jaket pelengkap wanita bertudung😊

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #trenchcoat #umrah #haji #japan #korea #makkah #beijing #travelclothes

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab😅

PM : 013 482 5875
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Alhamdulillah sabtu yang sangat berbaloi!

Antara pesanan Tuan Carl,
Bila kita tolong orang, jangan kita kira guna calculator kita. Guna calculator Allah.

Contoh : Kita tolong si A ni buat bisnes, tup2 si A ni bisnesnya menjadi. Habis customer semua pergi beli dengan dia. Melopong kita masa tu.

Jangan...
Jangan...
Jangan Risau

Sebab bila kita tolong orang, Allah pasti akan tolong kita.

Mungkin Allah datangkan segerombolan customer dari Brunei. Borong sampai licin kita semua barang. Sapa tahu? 😊
.
Ikhlaskan hati. Fokus kita untuk niat nak tolong orang. Kita maju sama-sama. Jangan fokus duit sangat.

Hakikatnya hanya 20% je rezeki datang daripada usaha kita, selebihnya 80% lagi daripada ALLAH S.W.T.

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#bellaammara
#threadandlilies

Ni namanya jaket worldwide. Hehe.
Malaysia, Indonesia, Vietnam, Korea, Turki, New Zealand, Paris, Australia, China dan banyak lagi negara yang jaket ni dah sampai.
Cuma belum sempat edit gambar je😅

Cepat PM 013 482 5875

#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#tudungbidang60
#tudungbidang50
#bazarpaknil
#fesyenmuslimah
#instantshawlmurah

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab😅
.
WHATSAPP SEGERA :

013 482 5875
013 482 5875
013 482 5875

#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #PembekalJaketLabuhMalaysia

Serba salah nak tunjuk sebab koleksi ni dah sold out.
.
Hmm, tapi Kak Wawa nak tunjuk jugak sebab comel sangat.

Harap tak ada yang nangis kat bucu katil ke bucu almari ke nak jaket ni eh😜 Kak Wawa dah bagitahu dulu, jaket ni limited edition.
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travel #backpacker #holiday #officewear #kerja #uk #heathrow #airport #testimoninajwaahmadan

Baru tahu rupanya nak masuk u sekarang ada interview. Ingatkan masa nak buat pinjaman belajar je ada interview. Hehehe.
Kak Wawa tahu pun sebab ada adik datang rumah cari #jaketlabuh untuk interview kat UKM nanti.
Seronok dia, bukan setakat dapat jimat duit pos, siap dapat diskaun lagi. Berbaloi datang dari jauh.
Buat adik-adik yang sedang mencari #jaketlabuh warna hitam terutamanya Kak Wawa ada jual.
Boleh pm atau whatsapp 013 482 5875

Haaa kalau nak jimat lagi pakat ramai2 beli dengan kawan-kawan. Cukup 5 helai Kak Wawa bagi harga borong terus! Sukakan😊

Cc: gambar dari adik-adik comel Kolej Pengajian Islam Johor
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuhmurah
#jaketLabuhMuslimah
#tudungbidang50

Assalamualaikum 😊
.
Dah lama tak update #jaketlabuh design baru.
.
Walaupun tak sempat nak promote saiz M dah sold out.
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travel #backpacker #holiday #officewear #studentprice #overseas #umrah #haji #jacket

Sedangkan orang biasa2 pakai #jaketlabuh ni pun nampak lawa..orang yang memang lawa pakai, lagila bertambah2 lawa😊😊😊 Pm 013 482 5875

Untuk book jaket labuh anda !

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketmuslimah
#jaketLabuhMuslimah
#jaketlabuhmurah

Seronok Kak Wawa korang share gambar 😊
.
Katanya dia beli 5 tahun yang lepas. Alhamdulillah comel lagi #jaketlabuh ni😍
.

Terima kasih Fatin Zakiah😍

#NajwaAhmadan #PembekalJaketLabuhMalaysia #jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travel #backpacker #holiday #testimoninajwaahmadan

Nama-nama bakal jemaah haji untuk tahun ni dah keluar. Ada tak kawan Kak Wawa kat sini yang dapat pergi haji? 😊
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travel #backpacker #holiday #overseas #hijabista #umrah #haji #testimoninajwaahmadan

Betul ke kat Malaysia tak boleh pakai #jaketlabuh yang ala-ala #trenchcoat tu?
.
.
.
.
Alhamdulillah setakat ini lebih 10,000 helai #jaketlabuh sudah terjual. Bila senior beli, junior pun nak beli jugak.
.
Tak sangka duduk kat Malaysia pun boleh fefeeling macam kat oversea. Rupanya fabrik #jaketlabuh ni dah diubahsuai dengan cuaca kat Malaysia. Patutla ramai pakat beli😊

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #jaketsekolah

Most Popular Instagram Hashtags