[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#najwaahmadan

191 posts

TOP POSTS

Bismillah jom bersiap pergi kerja๐Ÿ˜Š.
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#instantshawllabuh

.
ูŠู‚ูˆู„ ุงุจู† ุงู„ู‚ูŠู… ุฑุญู…ู‡ ุงู„ู„ู‡ :
.
ู„ูˆ ุฑุฒู‚ ุงู„ุนุจุฏ ุงู„ุฏู†ูŠุง ุจู…ุง ููŠู‡ุง ุซู… ู‚ุงู„ " ุงู„ุญู…ุฏ ู„ู„ู‡ "
ู„ูƒุงู† ุฅู„ู‡ุงู… ุงู„ู„ู‡ ู„ู‡ ุจุงู„ุญู…ุฏ ุฃุนุธู… ู†ุนู…ุฉ ู…ู† ุฅุนุทุงุฆู‡ ุงู„ุฏู†ูŠุง ู„ุฃู† ู†ุนูŠู… ุงู„ุฏู†ูŠุง ูŠูู†ู‰ ูˆุซูˆุงุจ ุงู„ุญู…ุฏ ูŠุจู‚ู‰.
.
Semoga kita semua dijauhi dari sifat takabbur dan lupa diri.
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#instantshawl
#jaketlabuh

Bila masing2 letak gambar pakai jaket @najwaahmadan kat profile picture face book terharu beb! ๐Ÿ˜†

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia #jaketlabuh #jaketmuslimah

Sebelum beli baju, antara aspek paling penting kita kena tengok potongan badan kita ni jenis macam mana.

Kalau tak kena cara, ada jela kata2 yang serba serbi tak kena kita dengar.. "kau ni kenapa kurus sangat..kenapa pendek ni..eh kenapa makin berisi..bla..bla.."๐Ÿ˜‚
. .
#najwaahmadan
#pembekaljaketlabuh
#jaketlabuh
#sarungje
#loosecardigan

.
Pakai untuk office boleh!
Pakai untuk kuliyyah boleh!
Pakai untuk travel boleh!
Senang cerita jaket ni memang SERBA BOLEH!
.
Boleh baca testimoni kat sini
#testimoninajwaahmadan
.
โœ…LABUH MELEPASI PUNGGUNG.
โœ…MATERIAL YANG TAHAN LASAK.
โœ…ADA 2 POKET DI SISI.
โœ…FREE BELT.
โœ…IRONLESS.
.
Nak habaq bukan baru sehelai dua yang baru terjual TAPI lebih 5000 helai sudah habis terjual.
.
Seronok #najwaahmadan tengok korang bergambar dengan jaket tu kat luar negara. Ala2 macam trenchcoat mahal2 dari luar negara gitew. Tapi yang ni MURAH je. Tahan lasak plak tu. Boleh pakai lama.
.
Apa tunggu lagi jom dapatkan Jaket Rossa di
.
#najwaahmadan
#najwaahmadan
#najwaahmadan

APA NI?

Stok #jaketlabuh VALINTRO ni dah tinggal SIKIT SANGAT. Bila-bila masa je boleh habis.

Kesian kat customer nanti nak kena tunggu berbulan-bulan.

Kesian juga kat berpuluh2 dropshipper akak. Dieorang nak jual tapi stok tak ada.

Nak paksa kilang siapkan cepat-cepat pun kesian juga kat dieorg. Bukan sehelai dua kena jahit. Tapi beribu-ribu.

Jadi dilema kita yang tersepit kat tengah-tengah ni.

Korang kalau minat #jaketlabuh VALINTRO ni beli sekarang tau. Najwa bimbang akan melepas nanti. Lagi-lagi yang nak p umrah tu. Lagi kesian kalau tak dapat.

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #umrah

Mission accomplished!
27 Oct - 06 Nov 2016

#Egypt
#Autumn
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Alhamdulillah ini kali ke-2 #NajwaAhmadan dapat masuk paper FREE tanpa perlu bayar sesen pun.
Terima kasih #beritaharian dan #harianmetro
Antara tips yang Kak Wawa boleh kongsi untuk founder dapat liputan secara FREE ni korang kena bagi produk korang tu nampak unik.
Nak nampak unik ni tak semestinya kena produk pelik-pelik, produk yang biasa-biasa pun boleh cuma korang kena tekankan apa keistimewaan produk korang berbanding orang lain.
Bila dah dapat tu, jangan kita pulak yang banyak cekadak. Nanti orang menyampah dah nak kerjasama dengan kita๐Ÿ˜‚
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je ๐Ÿ˜Š
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2๐Ÿ˜Š
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab๐Ÿ˜…
.
#NajwaAhmadan
#jaket
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

MOST RECENT

Dah lama usha ig @jejumuslimtravel ni. Subahanallah pemandangannya tersangatlah lawa!
.
Setiap kali tengok gambar dieorang up, pergh seolah memanggilยฒ. Haih, geram je rasa.
.
Sampai AirAsia pun berani mati boleh buat promosi RM199 ke sini tau. Korang rasa?โœจ
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketmuslimah #jakettravel #jaketkorea #jaketumrah #jaketmurah

Korang yang nak travel tu dah standby jaket ke belum?

Kalau belum, @najwaahmadan ada jual #jaketlabuh cantik-cantik โค

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #jakettravel
#testimoninajwaahmadan

Alhamdulillah ini kali ke-2 #NajwaAhmadan dapat masuk paper FREE tanpa perlu bayar sesen pun.
Terima kasih #beritaharian dan #harianmetro
Antara tips yang Kak Wawa boleh kongsi untuk founder dapat liputan secara FREE ni korang kena bagi produk korang tu nampak unik.
Nak nampak unik ni tak semestinya kena produk pelik-pelik, produk yang biasa-biasa pun boleh cuma korang kena tekankan apa keistimewaan produk korang berbanding orang lain.
Bila dah dapat tu, jangan kita pulak yang banyak cekadak. Nanti orang menyampah dah nak kerjasama dengan kita๐Ÿ˜‚
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Sedangkan orang biasa2 pakai #jaketlabuh ni pun nampak lawa..orang yang memang lawa pakai, lagila bertambah2 lawa๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Jaket Rossa ni bukan takat pakai time travel je, pakai time meeting pun tak ada hal. Tetap cantik ๐Ÿ˜Š

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #trenchcoat #jaketsulam #jakettravel #sistv9 #hijabista #shopee #jaketumrah

JAKET ROSSA 1.0

COLOUR : DARK BROWN
SIZE : XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
POSTAGE : WM RM7, EM RM11
ORDER : 0149663742

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #trenchcoat #jaketumrah #jakettravel #sistv9 #hijabista #shopee #lazada #sweater

JAKET ROSSA 2.0

COLOUR : DARK BROWN
SIZE : XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
POSTAGE : WM RM7, EM RM11
ORDER : 0149663742
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #trenchcoat #jaketumrah #jakettravel #sistv9 #hijabista #shopee #lazada #sweater

Bila ada jaket yang padu, barulah boleh bergerak laju!
.
Design yang minimalist dan manis, kain berkualiti sesuai untuk traveller seperti kita melakukan aktiviti lasak tanpa perlu bimbang lagi.

100% WARRANTY
Kami mengamalkan polisi EASY BUY & EASY RETURN. Sekiranya anda membeli dan tidak berpuas hati, pulangkan sahaja produk tersebut. Boleh tukar dengan barangan lain, atau sekiranya anda mahu, duit anda akan dipulangkan 100%. Tiada risiko bukan?

NAK DAPATKAN?

Mudah sahaja, terus dm atau whatsapp
0149663742
0149663742
0149663742

#NajwaAhmadan
"Your Jaket Labuh & Longgar Specialist"

#jakettravel #jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travellist #backpacker #sistv9 #umrah #hijabers #loosecardigan

Bila ada jaket yang padu, barulah boleh bergerak laju!
.
Design yang minimalist dan manis, kain berkualiti sesuai untuk traveller seperti kita melakukan aktiviti lasak tanpa perlu bimbang lagi.

100% WARRANTY
Kami mengamalkan polisi EASY BUY & EASY RETURN. Sekiranya anda membeli dan tidak berpuas hati, pulangkan sahaja produk tersebut. Boleh tukar dengan barangan lain, atau sekiranya anda mahu, duit anda akan dipulangkan 100%. Tiada risiko bukan?

NAK DAPATKAN?

Mudah sahaja, terus dm atau whatsapp
0149663742
0149663742
0149663742

#NajwaAhmadan
"Your Jaket Labuh & Longgar Specialist"

#jakettravel #jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travellist #backpacker #sistv9 #umrah #hijabers #loosecardigan

Bila ada jaket yang padu, barulah boleh bergerak laju!
.
Design yang minimalist dan manis, kain berkualiti sesuai untuk traveller seperti kita melakukan aktiviti lasak tanpa perlu bimbang lagi.

100% WARRANTY
Kami mengamalkan polisi EASY BUY & EASY RETURN. Sekiranya anda membeli dan tidak berpuas hati, pulangkan sahaja produk tersebut. Boleh tukar dengan barangan lain, atau sekiranya anda mahu, duit anda akan dipulangkan 100%. Tiada risiko bukan?

NAK DAPATKAN?

Mudah sahaja, terus dm atau whatsapp
0149663742
0149663742
0149663742

#NajwaAhmadan
"Your Jaket Labuh & Longgar Specialist"

#jakettravel #jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travellist #backpacker #sistv9 #umrah #hijabers #loosecardigan

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je ๐Ÿ˜Š
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2๐Ÿ˜Š
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab๐Ÿ˜…
.
#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Seronok dapat jumpa keluarga besar semalam. Daripada tak tahu pun kita ni sedara boleh tahu sedara. Saling bertanya khabar sebab dah lama tak jumpa.

Mak cik: Wawa kerja kat mana sekarang?
Kak Wawa: Kerja kat rumah je. Full time ๐Ÿ˜Š
Buat bisnes online jual #jaketlabuh. Dah lama buat bisnes ni hampir tujuh tahun la juga. Dari zaman tak ada fb, tak ada istilah dropship ni.

Mak cik: Berapa harganya?
Kak Wawa: 75 ringgit je๐Ÿ˜Š

Mak cik: Murahnya! Kawan mak cik haritu nak pergi Jerman beli baju camtu beratus2 harganya๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kak Wawa: Macam biasa senyum je๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#testimoniagennajwaahmadan

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je ๐Ÿ˜Š
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2๐Ÿ˜Š
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab๐Ÿ˜…
.
#NajwaAhmadan
#jaket
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Gembiraaa betul! ๐Ÿ˜

Kepuasan bisnes bukanlah terletak pada nilai ringgitnya, tapi apabila kita boleh berkongsi manfaat dengan orang lain. ******************************* Tengah-tengah layan customer, tiba-tiba ada message masuk.
Assalamualaikum.
Sis cuma nk bagi feedback... Saya beli jaket labuh ni dari zaman saya belajar lagi..smpai dah 2 tahun kahwin.. Masih bermanfaat utk saya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
5 tahun jugakla usia jaket labuh yang saya beli dari sis dlu.. Alhamdulillah! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #NajwaAhmadan
#jaketlabuhmuslimah
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je ๐Ÿ˜Š
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2๐Ÿ˜Š
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab๐Ÿ˜…

PM : 013 482 5875
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Alhamdulillah sabtu yang sangat berbaloi!

Antara pesanan Tuan Carl,
Bila kita tolong orang, jangan kita kira guna calculator kita. Guna calculator Allah.

Contoh : Kita tolong si A ni buat bisnes, tup2 si A ni bisnesnya menjadi. Habis customer semua pergi beli dengan dia. Melopong kita masa tu.

Jangan...
Jangan...
Jangan Risau

Sebab bila kita tolong orang, Allah pasti akan tolong kita.

Mungkin Allah datangkan segerombolan customer dari Brunei. Borong sampai licin kita semua barang. Sapa tahu? ๐Ÿ˜Š
.
Ikhlaskan hati. Fokus kita untuk niat nak tolong orang. Kita maju sama-sama. Jangan fokus duit sangat.

Hakikatnya hanya 20% je rezeki datang daripada usaha kita, selebihnya 80% lagi daripada ALLAH S.W.T.

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#bellaammara
#threadandlilies

Ni namanya jaket worldwide. Hehe.
Malaysia, Indonesia, Vietnam, Korea, Turki, New Zealand, Paris, Australia, China dan banyak lagi negara yang jaket ni dah sampai.
Cuma belum sempat edit gambar je๐Ÿ˜…

Cepat PM 013 482 5875

#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#tudungbidang60
#tudungbidang50
#bazarpaknil
#fesyenmuslimah
#instantshawlmurah

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je ๐Ÿ˜Š
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2๐Ÿ˜Š
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arab๐Ÿ˜…
.
WHATSAPP SEGERA :

013 482 5875
013 482 5875
013 482 5875

#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #PembekalJaketLabuhMalaysia

Most Popular Instagram Hashtags