#najwaahmadan

MOST RECENT

Mati2 ingat cuaca kat Bangkok panas terik, rupanya sejuk macam kat Cameron.
Ya Allah, nasibla bawak jaket siap2.

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #jakettravel #bangkok #sunflowergarden #khaoyai

Serius ke ni Kak Wawa?
Beli 5 helai je dah boleh dapat HARGA BORONG?
.
Betul...tapi bukan tu je tau,
Korang siap boleh campur2 design lagi. Nak campur design yang mahal dengan yang murah pun boleh.
.
atau korang juga boleh campur2 warna jaket. Cth nak campur jaket warna hitam, maroon, hijau, pink..Janji ada 5 helai😊
.
Bab harga boleh DM atau Whatsapp terus nombor ni. πŸ“²018.664.3742
.
Kita kasi harga yang paling murah seantero alam punya.
.
Atau boleh terus walk in:
🏠 Seksyen 30 Shah Alam, Selangor.

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #jakettravel
#jaketumrah #blazerpanjang #jaketborong #jaketsulam #jaketkorea #jaketuniversiti #jakethitam

Kalau sukakan yang simple boleh cuba Sofea Jaket 😊

PRICE : RM80
POSTAGE : RM8 (WM) , RM11 (EM)
COLOUR : DARK BROWN
AVAILABLE SIZE : XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL .

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #jakettravel #sweater #jacket #travel #umrah #hijabers #loosecardigan #backpackers

Kalau sukakan yang simple boleh try Sofea Jaket 😊

PRICE : RM80
POSTAGE : RM8 (WM) , RM11 (EM)
COLOUR : BLACK
AVAILABLE SIZE : XS - 3XL
.

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #jakettravel #sweater #jacket #travel #umrah #hijabers #loosecardigan #backpackers

Alhamdulillah ini kali ke-2 #NajwaAhmadan dapat masuk paper FREE tanpa perlu bayar sesen pun.
Terima kasih #beritaharian dan #harianmetro
Antara tips yang Kak Wawa boleh kongsi untuk founder dapat liputan secara FREE ni korang kena bagi produk korang tu nampak unik.
Nak nampak unik ni tak semestinya kena produk pelik-pelik, produk yang biasa-biasa pun boleh cuma korang kena tekankan apa keistimewaan produk korang berbanding orang lain.
Bila dah dapat tu, jangan kita pulak yang banyak cekadak. Nanti orang menyampah dah nak kerjasama dengan kitaπŸ˜‚
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Sedangkan orang biasa2 pakai #jaketlabuh ni pun nampak lawa..orang yang memang lawa pakai, lagila bertambah2 lawa😊😊😊
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Jaket Rossa ni bukan takat pakai time travel je, pakai time meeting pun tak ada hal. Tetap cantik 😊

#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#jaketlabuh #jaketmuslimah #trenchcoat #jaketsulam #jakettravel #sistv9 #hijabista #shopee #jaketumrah

Bila ada jaket yang padu, barulah boleh bergerak laju!
.
Design yang minimalist dan manis, kain berkualiti sesuai untuk traveller seperti kita melakukan aktiviti lasak tanpa perlu bimbang lagi.

100% WARRANTY
Kami mengamalkan polisi EASY BUY & EASY RETURN. Sekiranya anda membeli dan tidak berpuas hati, pulangkan sahaja produk tersebut. Boleh tukar dengan barangan lain, atau sekiranya anda mahu, duit anda akan dipulangkan 100%. Tiada risiko bukan?

NAK DAPATKAN?

Mudah sahaja, terus dm atau whatsapp
0149663742
0149663742
0149663742

#NajwaAhmadan
"Your Jaket Labuh & Longgar Specialist"

#jakettravel #jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travellist #backpacker #sistv9 #umrah #hijabers #loosecardigan

Bila ada jaket yang padu, barulah boleh bergerak laju!
.
Design yang minimalist dan manis, kain berkualiti sesuai untuk traveller seperti kita melakukan aktiviti lasak tanpa perlu bimbang lagi.

100% WARRANTY
Kami mengamalkan polisi EASY BUY & EASY RETURN. Sekiranya anda membeli dan tidak berpuas hati, pulangkan sahaja produk tersebut. Boleh tukar dengan barangan lain, atau sekiranya anda mahu, duit anda akan dipulangkan 100%. Tiada risiko bukan?

NAK DAPATKAN?

Mudah sahaja, terus dm atau whatsapp
0149663742
0149663742
0149663742

#NajwaAhmadan
"Your Jaket Labuh & Longgar Specialist"

#jakettravel #jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travellist #backpacker #sistv9 #umrah #hijabers #loosecardigan

Bila ada jaket yang padu, barulah boleh bergerak laju!
.
Design yang minimalist dan manis, kain berkualiti sesuai untuk traveller seperti kita melakukan aktiviti lasak tanpa perlu bimbang lagi.

100% WARRANTY
Kami mengamalkan polisi EASY BUY & EASY RETURN. Sekiranya anda membeli dan tidak berpuas hati, pulangkan sahaja produk tersebut. Boleh tukar dengan barangan lain, atau sekiranya anda mahu, duit anda akan dipulangkan 100%. Tiada risiko bukan?

NAK DAPATKAN?

Mudah sahaja, terus dm atau whatsapp
0149663742
0149663742
0149663742

#NajwaAhmadan
"Your Jaket Labuh & Longgar Specialist"

#jakettravel #jaketlabuh #jaketmuslimah #longcoat #travellist #backpacker #sistv9 #umrah #hijabers #loosecardigan

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arabπŸ˜…
.
#NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Seronok dapat jumpa keluarga besar semalam. Daripada tak tahu pun kita ni sedara boleh tahu sedara. Saling bertanya khabar sebab dah lama tak jumpa.

Mak cik: Wawa kerja kat mana sekarang?
Kak Wawa: Kerja kat rumah je. Full time 😊
Buat bisnes online jual #jaketlabuh. Dah lama buat bisnes ni hampir tujuh tahun la juga. Dari zaman tak ada fb, tak ada istilah dropship ni.

Mak cik: Berapa harganya?
Kak Wawa: 75 ringgit je😊

Mak cik: Murahnya! Kawan mak cik haritu nak pergi Jerman beli baju camtu beratus2 harganya😱😱😱 Kak Wawa: Macam biasa senyum je😊😊😊 #NajwaAhmadan
#jaketlabuhmurah
#jaketlabuhmuslimah
#PembekalJaketLabuhMalaysia
#testimoniagennajwaahmadan

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arabπŸ˜…
.
#NajwaAhmadan
#jaket
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Gembiraaa betul! 😍

Kepuasan bisnes bukanlah terletak pada nilai ringgitnya, tapi apabila kita boleh berkongsi manfaat dengan orang lain. ******************************* Tengah-tengah layan customer, tiba-tiba ada message masuk.
Assalamualaikum.
Sis cuma nk bagi feedback... Saya beli jaket labuh ni dari zaman saya belajar lagi..smpai dah 2 tahun kahwin.. Masih bermanfaat utk saya😊😊😊😊
5 tahun jugakla usia jaket labuh yang saya beli dari sis dlu.. Alhamdulillah! 😍😍😍😍 #NajwaAhmadan
#jaketlabuhmuslimah
#jaketlabuhmurah
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Alhamdulillah siap, tinggal tunggu posmen datang je 😊
.
#jaketlabuh ni adik saya hari-hari pakai naik motor pergi mengajar. Suka sebab tudung tak terbang2😊
.
Apa yang saya perasan, material jaket ni makin lama dipakai makin sedap pulak kainnya. .
Ada satu Kak Wawa punya favourite #jaketlabuh kawan arab pinjam sampai ke sudah dia lupa nak pulang.
.
Hari-hari Kak Wawa perasan dia dok ulang je pakai jaket tu pergi kelas. Katanya kawan2 puji cantik. Dia suka. Haha. Arab oh arabπŸ˜…

PM : 013 482 5875
.
#NajwaAhmadan
#PembekalJaketLabuhMalaysia

Most Popular Instagram Hashtags