#nafuraagent

6411 posts

TOP POSTS

Dah Cuba CC Glowing CC Cream dari @ nafura

Semestinye @sue_melati guna barang2 nafura seperti primer, serum, browcara, masacara and Concealer dari hope girl @nafura memang serius best .x perlu beli nars tuk dapat kan effect yg ada sama.. Harga berpatutan... Dapatkan dr egent yg sah ye okey.. #nafura #nafuraagent #consealer #makeupbysuemelati

Untuk mak mak yg tak cukup tidur , gelap bawah mata, kulit muka dh nk mula kedut sana sini macam ani ni setelah beranak ranak , hehe cuba lah try pakai serum ni. Best. Ani pun pakai tau. Lately tak cukup rehat , asek la berpindah randah dari klang ke shah alam. So perlu bawak benda ni setiap masa. πŸ˜‚ oh yes bau product honey bee ni semua wangi wangi. Seronok je buh kat muka. Sesiapa yg berminat boleh whatsapp 0178142201 !! Kita agent sah tau. Jgn risau harusla yg original❀️ #nafuraagent #agentshahalam

Ada yang nak cantik dipagi raya tak? Jangan lupa dapatkan Nude Based Concealer dengan harga RM58 sahaja.
Nude Base Concealer
----------------------- 21-Light Beige (Great for under eye coverage)
23-Natural Beige (Great for blemish )

A function of concealer and blemish balm 2 in 1!

High coverage of a concealer and light adhesion of makeup base create a clean ad clear skin

The powder, coated with nano size silica minimise skin friction during application and provides high coverage with only small amount
The ball shaped powder that allow user to adjusts makeup by reapplying without clumps and drying
Suitable to cover blemish n pimple , scar,under eyes area and conceal eyebrow hair.
How to use: ------------ After applying makeup base, used to attach wand and spread products, tap lightly for absorption ---
Whatsapp +601111319262 ---
#nudeconcealer #nafura #nafuraagent

3rd Ramadhan 1438..muke tahan berak ade muke nk mintak lempang πŸ™‹πŸ»pon ade..πŸ™ˆ
.
.
Macam biase pepagi pergi kerja sapu dlu serum honey 🐝 dgn alaska πŸ¦‹ sbb kulit hakak lepas tawen ni berminyak berkilat2 jdik hakak kene pakai moisturizer alaska πŸ¦‹ cream dr #nafura ..sebab bulan ramadhan kite kekurangan air jdik kulit muke kite kene bg supplement cream sket ye utk mengelakan muke kering..pstttt kulit berminyak dkt luar tp dekat dalam dia keringgg sangat..
.
.
#alhamdulillah #serumhoneybee #honey🐝 #alaska #alhamdulillah #pergiwork #selfiedkttrafficlightsmestiorangsebelahnyampah #kakpaiadejual #kakpaimekap #cod #kajang #nafuraagent #product #original

TRUE ISLAND ALASKA by NAFURA .

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.

True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM .
.
πŸŽ€Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
πŸŽ€Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
πŸŽ€Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
πŸŽ€Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
πŸŽ€Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
πŸŽ€Sesuai untuk kulit yang kering.
πŸŽ€Sesuai untuk semua jenis kulit.
πŸŽ€Membantu melicinkan kulit wajah.
πŸŽ€Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.
πŸŽ€Digunakan sebagai moisturizer πŸŽ€Sebelum makeup dan sebelum tidur
.
RM 100 SM / RM 105 SS (FREE POS)
.
WHATSAPP 013 2767280 .
#trueislandalaska #trueisland #nafuraagent

Comei Sungguh Mek Mek Kelantan. #nafuraagent

Spot VITAMIN C ROSEHIP User!! 🌸 Dah boleh NAKED FACE TAW! sis ni baru consume 2 bottle. ALHAMDULILLAH.. NO MORE KULIT KUSAM. NO MORE PIMPLE! 🌸 Tq sis for Using our VITAMIN C. 😘
.
VITAMIN C ROSEHIP USA MEMANG TERBAIK!! GURANTEEE PUAS HATI!! .
NAK? PM TEPI. 012 6264728. 🌸
.
#shopbyhannahlee #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #makeup #phloosh #sayajual #sayajualmurah #igermalaysia #instafaymous #neelofa #mirafilzah #malaysia #brushcleanser #singapore #beauty #bombshellbeautehq #vitcrosehip #breastcream #skinstories #celebrityfemininescrubwash #pencuciwanita #organicproduct #organicskincare #hermosabybelinda #hermosamalaysia #honeyvenom #nafuraagent

contest time!! visit fb page : Lina Nafura Ahmad

10 lucky winners dpt centella cream free!! cepat2!! #nafuraagent #nafura#centellacream #contest#trueisland

MOST RECENT

Good makeup starts with good skin. Get your trusted Honey Bee Venom Multisolution Cream from @accio.beautee at only RM78 each
.
Contains vitamin C, collagen, honey bee venom, propolis, Hyaluronic acid to brighten, hydrate and repair the skin
.
Whatsapp 012-5255957
.
#Repost @nafura (@get_repost)
・・・
TQ Nur Amirah Abdul Jamil

Assalamualaikum @nafura . Selamat berpuasa. Terima kasih banyak2 sbb kenalkan produk honey bee venom 🐝🐝ni.. memang best sangat2, berbaloi2. Dulu muka kusam, lepas pakai hbv ni x kusam dah, kulit sihat je.. sebelum makeup mmg wajib pakai nih untuk effect glowing n untuk jd pelindung kt kulit sebelum apply makeup.. πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
#acciobeautee #nafura #nafuragent #nafuraagent #agentnafura #hbv #honeybee #honeybeevenom #akincare

Highlighting techniques by @nurlianna using Hope Girl Nude Concealer Base available at @accio.beautee
.
RM58 each
.
Code available:
21 - Light Beige
23 - Natural Beige
.
Whatsapp 012-5255957
.
#acciobeautee #nafura #nafuragent #nafuraagent #agentnafura #hopegirl #hopegirlconcealer #highlighter #concealer #makeupmalaysia

#Repost aishahmarion with repostapp
・・・
I always get asked about the skincare I used on daily basis. Since giving birth to Sofia my skin condition have change to Oily and Dry combination and it's not easy to find a product that work for both but with better diet, drink lots of water and Honey Bee Serum and cream I have manage to balance my skin condition. Which makes applying makeup a breeze!
.
I've been on this product since end of 2016 and I can't seems to replace it.
.
Shafiqah my teenage daughter, suffers from acne and she have since recover from it buy just using the serum and cream.
.
This product have anti aging ingredient that helps to firm sagging skin and rejuvenate the skin as well and that my mum can be the testimony. .
All women in my household uses this product and we have seen results.
.
Whapsapp 0183204696
.
#sgskincare #beautyreview #beautyblogger #sgbblogger #beautyjunkie #nafuraagent #sgblogger #sgreview #trueisland #HoneyBeeVenom #nafura #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua #nakcodkuantan #honeybeevenommultisolutioncream
#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #honeybeeserumΒ  #serumhoneybee #honeybee_kuantan #okaya #codkuantan

Kalau orang kata BERDUA lebih baik
Sis tak setuju, Mohon tukar
BERTIGA lagi baik ! hahahaa
First cik Syakirah lps tu cik manis kt Darmawati Arsad 😘😘 love love. Esk nak g klinik fajar lg untk kak ita kt... nurse sy d fajar... 😘😍😍
Nah kalau syg cuba bertiga-tiga baby ni kat kulit uoall
InsyaAllah kulit makin mulus,
Set ni merangkumi
Mencuci> Merawat > Melembap
😘😘 settle :
geng geng NURSE pulak submit order.
:
ade yang nak join guna honey ni
Jom
pm / whatsapp 😍😍 πŸ“² www.wasap.my/60169231526
:

Happy shoping dear 😍😍 #sypakaisyjual #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #moisturizer #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentsabah

Alhamdulillah. Feedback postive customer Eina guna cleanser honey bee 😍😍😍 . Busy tak sempat nak upload banyak lagi feedback, nak order whatsapp Eina terus okay.

Yes cleanser, moisturizer and serum memang wangi. Nak2 pakai sebelum tidur mmg best giler okayy you should try guyss. Confirm akan repeat order πŸ˜™ .

Whatsapp Eina 013-3736572 for details.

#feedbackcleanserhoneybee #honeybeevenomoriginal #cleanserhoneybee #serumpropolishoneybee #trustedseller #nafurahoneybee #nafuraagent #honeybeevenom

Dah Cuba CC Glowing CC Cream dari @ nafura

Semestinye @sue_melati guna barang2 nafura seperti primer, serum, browcara, masacara and Concealer dari hope girl @nafura memang serius best .x perlu beli nars tuk dapat kan effect yg ada sama.. Harga berpatutan... Dapatkan dr egent yg sah ye okey.. #nafura #nafuraagent #consealer #makeupbysuemelati

3rd Ramadhan 1438..muke tahan berak ade muke nk mintak lempang πŸ™‹πŸ»pon ade..πŸ™ˆ
.
.
Macam biase pepagi pergi kerja sapu dlu serum honey 🐝 dgn alaska πŸ¦‹ sbb kulit hakak lepas tawen ni berminyak berkilat2 jdik hakak kene pakai moisturizer alaska πŸ¦‹ cream dr #nafura ..sebab bulan ramadhan kite kekurangan air jdik kulit muke kite kene bg supplement cream sket ye utk mengelakan muke kering..pstttt kulit berminyak dkt luar tp dekat dalam dia keringgg sangat..
.
.
#alhamdulillah #serumhoneybee #honey🐝 #alaska #alhamdulillah #pergiwork #selfiedkttrafficlightsmestiorangsebelahnyampah #kakpaiadejual #kakpaimekap #cod #kajang #nafuraagent #product #original

Magic Lash - Lash extension (RM58)
--------------------------------------- Memanjangkan dan melebatkan bulu mata 5x ganda..
Menambahkan bulu mata yang tak berapa nak ade ! (Fill in the strand between your lashes!)
Menggunakan Natural Fibre! Selamat digunakan. (Oat Fibre)
Melentikkan bulu mata yang tegak! Sangat Natural dan tak nampak macam pakai bulu mata palsu! Senang sgt dicuci, hanya letakkan air, tunggu 5 saat dan buang!

Cara pemakaian:

Pakai lash extension menggunakan applicator, tunggu 5 saat, pakai sekali lagi, ulang sehingga mendapatkan panjang extension yang dikehendaki, boleh tambah dengan mascara sedia ade untuk dapatkan effect lebih vavavoom!

#nafuraagent #nafura #cottonangelpowder #cottonangel #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua #loosepowder #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream
#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #nudeconcealer #concealerhopegirl #honeybeeserum #serumhoneybee #cleanser #honeybee_shahalam #shahalam

Alhamdulillah thank bee lovers! All items ready stock tau, whatsapp fatin for fast replying 😘😘😘🐝 #feedbackhoneybeevenomoriginal #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #honeybeevenomuitm #nafurahoneybee #nafuraagent #madefromkorea

Spot VITAMIN C ROSEHIP User!! 🌸 Dah boleh NAKED FACE TAW! sis ni baru consume 2 bottle. ALHAMDULILLAH.. NO MORE KULIT KUSAM. NO MORE PIMPLE! 🌸 Tq sis for Using our VITAMIN C. 😘
.
VITAMIN C ROSEHIP USA MEMANG TERBAIK!! GURANTEEE PUAS HATI!! .
NAK? PM TEPI. 012 6264728. 🌸
.
#shopbyhannahlee #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #makeup #phloosh #sayajual #sayajualmurah #igermalaysia #instafaymous #neelofa #mirafilzah #malaysia #brushcleanser #singapore #beauty #bombshellbeautehq #vitcrosehip #breastcream #skinstories #celebrityfemininescrubwash #pencuciwanita #organicproduct #organicskincare #hermosabybelinda #hermosamalaysia #honeyvenom #nafuraagent

Ni kalau korang malas pakai 1 set
Ada loose item lah:
β€’
Dapatkan Honey Bee Krim
sebagai pelembap harian anda dengan harga RM78
Mampu bertahan 2-3 bulan.
β€’
Honey Bee Serum yang isi kandungan dia sebanyak 40ml.
Letak setitik setiap kali guna sebelum sapuan pelembap.
Satu botol tahan lebih dari 3 BULAN!
β€’
Nak cuba?
Jom whatsapp
010261415
atau DM je @hbvbytyraaziz
β€’
Sekarang ada Tyraa buat promo raya, untuk
Cust Baru==
pembelian 3 barang ⬆️⬆️
bagi produk nafura dapat
FREE POSTAGE
+
FREE SAMPUL RAYA
β€’
Cust Repeat oder==
Beli 1 pon Tyraa bagi adiah sampul raya ! 😍😍
Hehehe
β€’
cod HKL, QUILL PUTRA MALL ,SUNWAY PUTRA MALL, MASJID JAMEK , SOGO
β€’
#sypakaisyjual #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #moisturizer #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #nafuraconcealer #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

#Repost @dermags_nafurabyyana (@get_repost)
・・・
True Island Honeybee Nutri Cleansing Foam dah ada stock....RM58 (100ml)
.
❀Cleansing foam with honey extract, Royal jelly extract, propolis extract nourishes skin without drying after cleansing and keeps your skin soft.
.
❀The rich and creamy cleanser with micro bubble particles effectively removes impurities without irritating the skin
.
Ws 0123595262-Yana
#trueisland #cleanser #honeybeenutricleansingfoam #nafura #nafuraagent #mua #usj #subangjaya #bazarpaknil #raya2017 #madeinkorea #koreanproduct

Hakak share ni sebb hakak nk highlightkan yg hakak sendiri pernah beli pack kecik tu. Sebb igt senang nk bawak travel . Tapi rupenye hakak silap.
Uols jgn silap mcm hakak jgk tau. Menara diri nnti . Make sure kalau nk beli #honeybeevenom. Beli dr agent @nafura yg sah. (Hakak la agent sah tu). Whatsapp : +60179210711

#nafura #honeybeevenom #honeybeecleanser #honeybeeserum #nafuraagent #trueisland #honeybeemask #sispakaisissukasisjual
#agentsahnafura #moisturiser #honeybeeoriginal #saynotofake #original #trueislandalaska #magicskinprimer #skinfood #faceshop #bazaarpaknil #sayajualhoneybee

PERBEZAAN BEE VENOM DGN HONEY BEE VENOM
-------------------------------------------------------------------------
Hari ni hakak nk tunjuk kan perbezaan nye antara BEE VENOM dgn #honeybeevenom . Ramai yg pm hakak tanya mende yg sama ke. Lain ye adik2 . Tapi hakak x kata FAKE ye. Jangan salah faham. Kebetulan mungkin nama nye sama. .
.
Bab keberkesanan nye ke apa hakak x nk cerita. Sapa hakak nk judge produk org lain. Jd disclaimer di sini yang tujuan hakak cuma nk tunjukkan yg dua cream ni bukan cream yg sama.
.
.
Details semua hakak dh listkan kt picture tu. Korang boleh nilai sendiri kecuali bab bau tu. Yg tu hakak tolong bau kan tuk korang. Kalau korang nk bau sendiri. Kene beli lah sayang... .
.
And sebab UTAMA kenapa #honeybee nye rangkaian produk x provide tester ialah sebb kite xnk ada pencemaran masa kite repack produk ni. NO NO NO sama sekali.
.
.
Mcm uols beli produk Face Shop or yg jual kt farmasi. Uols x mntk tester diorg kan. Hehe. Sama dengan la ni. Ok guys . Selamat meneruskan puasa ye walaupon azan dh berkumandang . Kite tunggu azan magrib okeh . .
.
Whatsapp : 0179210711 (hakak ruby)
.
.
#nafura #honeybeevenom #honeybeecleanser #honeybeeserum #nafuraagent #trueisland #honeybeemask #sispakaisissukasisjual
#agentsahnafura #moisturiser #honeybeeoriginal #saynotofake #original #trueislandalaska #magicskinprimer #skinfood #faceshop #bazaarpaknil #sayajualhoneybee

Most Popular Instagram Hashtags