#nafuraagent

8902 posts

TOP POSTS

Comei Sungguh Mek Mek Kelantan. #nafuraagent

Mist spray honeybee sangat best dan glowing ada abstrack vit c lock makeup bagi tahan lama sambil melembapkan kulit Area putrajaya , bangi sentral , uniten , dato abu bakar baginda ready stock berminat 0172942166 👉🤙🚗📲📮❤️🐝. #sayajualprodukkecantikan#nafuraagent

Untuk mak mak yg tak cukup tidur , gelap bawah mata, kulit muka dh nk mula kedut sana sini macam ani ni setelah beranak ranak , hehe cuba lah try pakai serum ni. Best. Ani pun pakai tau. Lately tak cukup rehat , asek la berpindah randah dari klang ke shah alam. So perlu bawak benda ni setiap masa. 😂 oh yes bau product honey bee ni semua wangi wangi. Seronok je buh kat muka. Sesiapa yg berminat boleh whatsapp 0178142201 !! Kita agent sah tau. Jgn risau harusla yg original❤️ #nafuraagent #agentshahalam

Nak cerita sikit.
Dilla susah nak suka blush atau highlight dari stick ni. Kalau ada pun guna Nars.
Sebab mostly bercapuk kalau tak betul2 blend.

Bila da try face touch stick blush dengan highlight dari @nafura ni seriusssssly best wei

Dap2 lepas dah pakai bedak pun menten je tak capuk. So yang baru2 nak belajar mekap dan suka natural makeup ala2 gadis korea, Dilla sangat2 suggest produk ni.

So daily makeup jadi sangat natural macam skin korang je warna2 dia. Highlite dia pun glow manja2 gitew bukan berminyak tau.

10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ untuk face touch stick ni ❤️❤️❤️❤️
#kelasmekapmurahkl #nafuraagent #agentnafuraputrajaya #agentnafurasemenyih #kelasmekap #kelasmekap #muakajang #muakl #servismakeupmalaysia #nafuraagent

TRUE ISLAND ALASKA by NAFURA .

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.

True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM .
.
🎀Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
🎀Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
🎀Sesuai untuk kulit yang kering.
🎀Sesuai untuk semua jenis kulit.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.
🎀Digunakan sebagai moisturizer 🎀Sebelum makeup dan sebelum tidur
.
RM 100 SM / RM 105 SS (FREE POS)
.
WHATSAPP 013 2767280 .
#trueislandalaska #trueisland #nafuraagent

Tak nak ke scrub muka manja2? Bukan scrub kasar2 ye!!!
Whatsapp 0176883424
0176883424
#scrubhbv #scrublembut #scrubbest #nafuraagent

Video macam mana texture Serum Honeybee ni.
RM99 sahaja .

#nafura #nafuraagent #pahang

KELEBIHAN HONEY BEE NUTRI SHEET MASK BERBANDING MASK LAIN:
----- Mengandungi :
🌸Ekstrak Royal jelly 🌸Ekstrak Madu
🌸Ekstrak Propolis 🌸Kepingan mask diperbuat dari 100% pokok kapas yang lembut
🌸Dilitupi dengan lapisan yang mengekalkan nutrient & kelembapan mask 🌸Penggunaan SEKEPING Mask ibarat mengguna SEBOTOL SERUM !
🌸LEBIH BANYAK cecair yang kaya nutrient di dalam mask !
🌸LULUS KKM NOT160800060K ---
-- Cara penggunaan:

1.Cuci muka dengan Honey Bee Venom Cleanser
.
2.Skrub muka anda dengan Honey Bee Venom Skrub
.
3.Letakkan mask pada muka .
4.Biar 15-20 Minit & urut-urut lembut cecair yang masih ada pada kulit untuk meningkatkan penyerapan nutrient! ---
Whatsapp : 01111319262 #nafura #nafuraagent #alysacottonangelpowder #maskhoneybee

Jom shopping dengan kami 👯.
.
Jauh? Takpeee, ws kami untuk purchase online 😍.
.

Waktu Operasi
ISNIN HINGGA AHAD : 10AM-7PM (kami beroperasi 7hari seminggu)

ALAMAT : (Butik kami adalah sebuah rumah teres)NO 9 , JALAN MARGOSA A/5 TAMAN SERI MARGOSA BANDAR SERI BOTANI 31350 IPOH PERAK.

Google Map Untuk Ke Butik 👇👇👇
https://goo.gl/maps/jajbN6G2h3A2
.
#kedaimakeupipoh #Beautybydania #nafuraagent #nafuraagentipoh #yarraagentipoh #rosetyaraagentipoh
Sebarang pertanyaan sila
Whatapps +60166560148 ✅
Call butik 05-31825559 ✅

MOST RECENT

JIMAT JIMAT JIMAT !
Customer Cik Tyraa mula pakai bulan 4 botol no 1
Botol no 2 bulan 7 baru mula bukak.
.
Serum honey bee besar tau, 40 ML !
Tak perlu letak banyak pon sebab tekstur dia pekat.
Oleh itu, Sebotol tahan berbulan uols😘 .
More info
DM/ Whatsapp (klik link kat bio)
📲📲 0102613145
.
FREE COD SEKITAR HKL, SOGO, MASJID JAMEK , SUNWAY PUTRA MALL, QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #honeybeevenommist #honeybeemist #spraymist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Petang-petang macam ni mesti ramai dah layu kan.
Jangan layu dulu. Meh fatin segarkan awak semua dengan face mist honey bee yang fresh lagi the best.

Face mist honey bee jadikan wajahmu selembut baby comel😍

Rm 58 sahaja whatsapp for details 017 5440817

Spray before and after makeup 🐝🐝 .

#facemistnafura #facemisthoneybee #honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #honeybeevenommultisolutioncream #moisturizerhoneybeevenom #nafurahoneybee #nafuraagent #scrubhoneybeevenom #serumhoneybee #cleanserhoneybee #trueisland #trustedseller #muamalaysia #makeupjunkie

Have you tried this?
@makeupbyteynathirah Using ALASKA Moisturiser before starting the makeup. Learn how to do this look and don't forgot to prep your skin!
-
📲 DM or Whatsapp 017-5338258 me for fast reply.
-
ALASKA GLACIER WATER AQUA MOISTURE GEL CREAM (95g)
RM 99
-
Suitable for dry and sensitive skin & (super) oily skin type.
-
❄️Alaska glacier, hyaluronic acid ingredient of this moisture gel cream forms a moisture protective film and help to moisture skin.
❄️Suitable for dry and sensitive skins cause with 50,000 ppm Hyaluronic ingredients of this moisture gel Cream form a moisture protective film and help to moisture skin!
❄️Suitable for oily skin due to its gel type formula and the Glacier Water contents. ❄️If you are having problem of dry skin from harsh Malaysian's weather and air conditioning environment this is the Perfect cream and solution for your skin!
-
Pssst...You can purchase this ALASKA with Elise Eyelashes or other beauty products all at once! (Save up your 💰for postage fee right?)
-
Self pickup also available at 📍Kg Bharu, KL.
Special Raya Promo for Self pickup too.
-
#honeybeevenom #honeybeecream #honeybeeserum #nafuraagent #sayajualhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybee_kl #honeybee_langkawi #honeybeemoisturizer #honeybeeroyalpropolisserum #trueislandalaska #honeybee_kelantan #nafuraagent #hbvmalaysiaoriginal #sayajualmakeup #motd #muamalaysia #muakl #muakgbaru #mualangkawi #muakelantan #muakb #sayajualskincare #sayajualmurah #magiclongmascara #nafuramascara #eliseeyelashesmalaysia #elise8190 #elise6448 #eliseeyelasheskl #eliseeyelashesmurah

KENAPA RAMAI SUKA SERUM HONEY BEE NI?
. . .
🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya .
. . .
🐝Menjimatkan wang tahan sehingga 3-4 bulan
.
🐝Ada Kelulusan KKM NOT161003853K
. .
More info
DM/ Whatsapp (klik link kat bio)
📲📲 0102613145
.
FREE COD SEKITAR HKL, SOGO, MASJID JAMEK , SUNWAY PUTRA MALL, QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #honeybeevenommist #honeybeemist #spraymist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

@myasyamyra show us how to us Hope Girl Browcara ❤️
.
We still have Code 02 - Natural Brown in stocks 😉
.
RM48 each
.
Whatsapp 012-5255957
.
#acciobeautee #trustedseller #teamaccio #nafura #nafuraagent #nafuragent #agentnafura #agentnafurabandarseriputra #hopegirl #hopegirlbrowcara #browmascara

Tahu tak peranan mosturizer sebelum makeup?
Kulit perlu lembab supaya sapuan foundation tu nanti well blend dgn kulit. Dan HONEY BEE VENOM ni salah satu Mosturizer yg mampu melembap kan kulit SERTA MERTA, cepat meresap.

Harga memang sangat2 berbaloi kalau nak guna untuk job makeup.
Berbanding mosturizer mosturizer berjenama lain. Kualiti setanding tapi LEBIH JIMAT!!! Kalau kegunaan sendiri boleh tahan 3 bulan 😘 .

Rm78
For more details whatsapp 017 5440817

#honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #moisturizerhoneybeevenom #nafurahoneybee #nafuraagent #cleanserhoneybee #serumhoneybee #scrubhoneybeevenom #facemistnafura #gommagesmoothinggel #madeinkorea #trueisland #HopeGirl #trustedseller #skincarekorea #skincareroutine #makeupjunkie #makeupmalaysia

NAK CEPAT KULIT CANTIK ?
.
Sapu Vitamin tambahan pada kulit
iaitu SERUM .
Rahsia serum cepat menyerap?
Sapu SEBELUM pelembap
Sebab molekul dia lagi kecil dari pelembap
Jadi vitamin dia masuk ke sel dulu ❤️
.
DM/ Whatsapp lagi nak tahu rahsia cantik
0102613145
.
#sypakaisyjual #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Haa setiap customer yang beli dengan Tyraa akan dapat cara jaga kulit percuma, step step dia. Suka ke tidak? Nahh ni lagi #feedbackbytyraa . .
"Muka makin licin lahh sejak berhoney bee"
😘😘
.
More info
DM/ Whatsapp (klik link kat bio)
📲📲 0102613145
.
FREE COD SEKITAR HKL, SOGO, MASJID JAMEK , SUNWAY PUTRA MALL, QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #honeybeevenommist #honeybeemist #spraymist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Jom shopping dengan kami 👯.
.
Jauh? Takpeee, ws kami untuk purchase online 😍.
.

Waktu Operasi
ISNIN HINGGA AHAD : 10AM-7PM (kami beroperasi 7hari seminggu)

ALAMAT : (Butik kami adalah sebuah rumah teres)NO 9 , JALAN MARGOSA A/5 TAMAN SERI MARGOSA BANDAR SERI BOTANI 31350 IPOH PERAK.

Google Map Untuk Ke Butik 👇👇👇
https://goo.gl/maps/jajbN6G2h3A2
.
#kedaimakeupipoh #Beautybydania #nafuraagent #nafuraagentipoh #yarraagentipoh #rosetyaraagentipoh
Sebarang pertanyaan sila
Whatapps +60166560148 ✅
Call butik 05-31825559 ✅

Jom shopping dengan kami 👯.
.
Jauh? Takpeee, ws kami untuk purchase online 😍.
.

Waktu Operasi
ISNIN HINGGA AHAD : 10AM-7PM (kami beroperasi 7hari seminggu)

ALAMAT : (Butik kami adalah sebuah rumah teres)NO 9 , JALAN MARGOSA A/5 TAMAN SERI MARGOSA BANDAR SERI BOTANI 31350 IPOH PERAK.

Google Map Untuk Ke Butik 👇👇👇
https://goo.gl/maps/jajbN6G2h3A2
.
#kedaimakeupipoh #Beautybydania #nafuraagent #nafuraagentipoh #yarraagentipoh #rosetyaraagentipoh
Sebarang pertanyaan sila
Whatapps +60166560148 ✅
Call butik 05-31825559 ✅

Jom shopping dengan kami 👯.
.
Jauh? Takpeee, ws kami untuk purchase online 😍.
.

Waktu Operasi
ISNIN HINGGA AHAD : 10AM-7PM (kami beroperasi 7hari seminggu)

ALAMAT : (Butik kami adalah sebuah rumah teres)NO 9 , JALAN MARGOSA A/5 TAMAN SERI MARGOSA BANDAR SERI BOTANI 31350 IPOH PERAK.

Google Map Untuk Ke Butik 👇👇👇
https://goo.gl/maps/jajbN6G2h3A2
.
#kedaimakeupipoh #Beautybydania #nafuraagent #nafuraagentipoh #yarraagentipoh #rosetyaraagentipoh
Sebarang pertanyaan sila
Whatapps +60166560148 ✅
Call butik 05-31825559 ✅

Sape ada masalah macam kat bawah ni🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Kulit gatal, menggelupas ,enzema baby ,badan naik ruam2, selulit celoh celoh bedoh, ketiok hitam ,celoh bedoh gatal, menda agi hok berkaitan dengan masalah kulit ni mari kiah tolong.Nok tolong gaha dok buleh,kena gaha sendiri dengan CENTELLA ni

Satu lagi produk dari TRUE ISLAND ,baru sampai dari KOREA uolssss,sepupu ALASKA ni wei.  Kalau yang lain dari madu lebah CENTELLA ni dari pucuk pegaga deh.PEGAGA dok tahu ke? Orang wat ulam ho cicoh budu,banyak kan khasiat dia.
Mesti ramai yang ada masalah kulit kan, biasa la negara kite ni panas memang mudoh kena. Panau ke kurap ke,ape menda masalah kulit mu tepek la CENTELLA ni. Adop bahan kimia dan dia dari bahan semulajadi je weiiii.Sape ada masalah kulit yang kronik acu tera CENTELLA ni guane pergi dia.Adakah setanding dengan ALASKA DAN HONEYBEE
#alysasettingpowder #hopegirl #alaskatrueisland #hopegirlmalaysia
#nafuraagent #nafura #cottonangelpowder #cottonangel #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua  #loosepowder #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream

#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #nudeconcealer #concealerhopegirl #honeybeeserum #serumhoneybee #cleanser #honeybee_shahalam  #shahalam

Bahan-bahan sweet almond oil

Honeybee Gommage Soothing Gel(Scrub) ✔️terhasil dr proses pemampatan biji badam ✔️high vit E *high anti oksidan ✔️protect skin from sun damage ✔️sapuan luaran almond oil boleh melambatkan proses penuaaan + merawat kerosakan akibat sunray Eg: pigmentasi ✔️melembapkan kulit

high in linolic acid *can prevent acne *blackhead *natural glow ✔️anti inflamation *calming minor allergies on skin such rashes, kulit kering berkeruping

#alysasettingpowder #hopegirl #alaskatrueisland #hopegirlmalaysia
#nafuraagent #nafura #cottonangelpowder #cottonangel #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua  #loosepowder #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream

#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #nudeconcealer #concealerhopegirl #honeybeeserum #serumhoneybee #cleanser #honeybee_bukitjalil  #bukitjalil #bazarpaknil #sayajualmurah

KELEBIHAN HONEY BEE VENOM CREAM?
.
🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
.
🐝Sesuai disapu setiap hari .
✅sebelum make up .
✅sebelum tidur
✅semasa bersantai di rumah .
.
🐝Kebaikan MADU .
✅Mencerah .
✅menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru .
. .
✅Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 .
. . .
More info
DM/ Whatsapp (klik link kat bio)
📲📲 0102613145
.
FREE COD SEKITAR HKL, SOGO, MASJID JAMEK , SUNWAY PUTRA MALL, QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #honeybeevenommist #honeybeemist #spraymist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Most Popular Instagram Hashtags