[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nafuraagent

7367 posts

TOP POSTS

Comei Sungguh Mek Mek Kelantan. #nafuraagent

Untuk mak mak yg tak cukup tidur , gelap bawah mata, kulit muka dh nk mula kedut sana sini macam ani ni setelah beranak ranak , hehe cuba lah try pakai serum ni. Best. Ani pun pakai tau. Lately tak cukup rehat , asek la berpindah randah dari klang ke shah alam. So perlu bawak benda ni setiap masa. 😂 oh yes bau product honey bee ni semua wangi wangi. Seronok je buh kat muka. Sesiapa yg berminat boleh whatsapp 0178142201 !! Kita agent sah tau. Jgn risau harusla yg original❤️ #nafuraagent #agentshahalam

Honeybee Venom Multisolution Cream RM78
---------------------------------------------------------------------------
Stock membukit. Sekejap je settle ni. Hampa kalau xmo ketinggalan . Jom join postage arini. Hakak ke pej post hari2 dik. Dh cemuih dh abam kat kaunter post tu tgk muka hakak. Hari2 ada je barang nk post.
Whatsapp : +60179210711

#honeybeemoisturiser #nafuraagent #zalora2017 #hudabeautymalaysia

Nampaknya HBV dah ada adik beradik baru. Tak sabar tunggu HQ update produk ni. #nafura #nafuraagent #hbv

Milky Tea Pink Code Hopegirl - RM48 sahaja. #teamkakdkayakayakaya #nafuraagent #nafura #ferrarossaagent #ferrarossabeauty

#Repost @nafura (@get_repost)
・・・
#Repost @ainna_ml ・・・
Hi korang. Hari ni Ainna nk share something kat korang. Ok sejujurnye, Honey Bee Venom Moisturizer is the 1st moisturizer yg Ainna pernah guna..sebelum ni memang tak penah nk jaga kulit or pakai moisturizer, tahu pakai makeup je.
.
Zaman2 sekolah2 dulu selalu makeup pakai krim safi pastu tepek bedak johnson baby je..pastu up sikit, zaman uni pakai foundation maybelline..tapi selalu tertanye2 kenapa makeup tak long lasting and susah nk blend..rupanye base makeup tu tak betul and sebab kulit tak cukup moist. Bukan sebab drugstore product ke ape. Kalau base tu elok, guna drugstore product pon boleh nampak cantik terletak tao 👄
.
Sekarang ni dah masuk hampir 2 tahun guna HBV moisturizer sbgai makeup base dan jugak teman tidur tiap2 mlm..memang boleh nampak perbezaan condition kulit dulu dengan sekarang. Kalau dulu memang nampak sangat sendu je kulit muka ni. Sekarang da anjal and glowing gittchewww 😆 makeup pon makin flawless 😁
.
Yang paling ketara, kulit mmg kurang kedut dan makin berseri..walaupon kadang2 tu jerawat hormon menapak kat muka bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan, tp still boleh pakai HBV moisturizer ni sebab dia boleh kecutkan jerawat..it takes some times but trust me, memang berkesan..almaklum la bahan organic mmg lambat bg effect tp skali dia dah tunjuk power dia, memang kebabom long lasting heloknye tu.
.
Sekarang dah ada 3 serangkai 🐝yang Ainna wajib guna for my daily routine:
1. Honeybee Cleanser
2. Honeybee Serum
3. Honeybeevenom moisturizer
.
Combo penyengat 🐝terbaikk abad ini 👍👍👍 .
.
.
Whatsapp:019-8935912

#honeybeecleanser
#honeybeeserum #honeybeemoisturizer #nafuraagent

TRUE ISLAND ALASKA by NAFURA .

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.

True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM .
.
🎀Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
🎀Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
🎀Sesuai untuk kulit yang kering.
🎀Sesuai untuk semua jenis kulit.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.
🎀Digunakan sebagai moisturizer 🎀Sebelum makeup dan sebelum tidur
.
RM 100 SM / RM 105 SS (FREE POS)
.
WHATSAPP 013 2767280 .
#trueislandalaska #trueisland #nafuraagent

Alhamdulillah. Feedback dari cust kakak. Semalam datang rumah kakak beli Honeybee Moisturizer. Sanggup datang malam2. Sebab muka dia peeling teruk dek kerana pakai product T***** G***..dia dah tak tahan panas kat muka. Kakak tgk pun kesian.sbb kulit muka dia cantik sebelum ni. Tak memasaall nak raya jadi gini. please be alert everyone. If rasa something wrong masa mula2 pakai some product tu,check again. Fake ke original kee..jangan sebarangan pakai ok... Kalau tanya kakak,kakak still choose natural ingredients! Thorrbaikkk.👍🏻😘😘😘 .
Ada sesiapa nak beli HBV lagi? postage sebelum 21hb ok!lambat,lepas raya lah jawabnyee!.🙈🙈 #nafuraagent

MOST RECENT

Sebenaqnya serum ni ibarat baja/booster/vitamin utk kulit kita.. Sblm ni kami pn pakai 3x smnggu, kdg2 5x smggu mcm tu.. Tp sejak dekat2 nk raya ni, kami try pakai hari2 #SERUMAJAIB ni..
Lepas mndi ja tempek, kalau 3x mandi, 3x la tempek... Kalau 2x ja mandi 2x la tempek.. Kalau sekali ja mandi ????😂😂😂😂 Tp effect dia sgt3 menjadi laa ampa tau X?? Kulit jadi lain mcm punya #glowing.. Ooo rupanya kulit pn mcm org jgk.. Klu hari2 dibajai dgn kasih syg mesti hidup lebih bahagia kan..? Mcm tu jgk kulit, hari2 ampa kena belai, tepuk2 manja dia, biaq peredaran darah kt wajah tu bejalan elok naa.. Pendek kata #honeybeeRoyalPropolisSerum ni mmg bagus sgt3 klu kita apply hari2 naa.. #tipskulitcantiklialalola
#nafura #nafuraagent #royalpropolisserum
📲📲 www.wasap.my/60174592040

#Repost @nafura (@get_repost)
・・・
#Repost @izreen.azminda
Okay memalam ni mek nk promote lagi 1 produk yg mek cuba n pakai..kalo mek tak pakai ataupun dah pakai tapi nan hado mmg mek takkan promote..sesaja nk kongsi dgn kaum wanita kat luar sana..ni Honey Bee Venom cream utk lembabkan kulit..bagus tambah2 sebelum nk keluar rumah..sebelum pakai makeup or nk tido malam.. N jujur mek cakap mek mmg ada masalah kulit kering tambah2 bila mek naik hantu..peluh semua keluar..air mata pun keluar..minum air mineral pun tak lut..jd cream ni la penyelesaian dia! Bukan melembabkan jer..byk lagi fungsi cream ni kalo mek nk terang panjang kang jenuh ampa semua nk baca.. Tapi yg pastinya bila mek pakai cream ni mmg kulit mek jd sgt lembab..makeup tahan lama n takdak sgt masalah kulit yg tak sepatutnya ada..bau punnn sedapppp ja! NASIB TAKDAK SUAMI NK CIUM PIPI..NAK CIUM SENDIRI TAK BOLEH..TAPI JGN SAMPAI SHUBEN AMPA TU YG NAK CIUM PIPI KAMI PLAK SATGI! Ehhhh!!! Kami tertaip ka..ingat cakap dalam hati tadi! Opsss! Abaikan.. Yg penting ampa kena cuba! Sbb kami mmg suka betoi cream ni! Pastikan original! Kami dapatkan dari @nafura @nafura ❤️❤️❤️ .
.
.
Whatsapp: 019-8935912
COD:Shah Alam .
.
#reviewbyizreenazminda #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeevenomnafura #testimonihoneybeevenom #honeybeevenom #honeybeeserum #nafura #nafuraagent #codshahalam #hbvtestimoni #hbvshahalam

#Repost @nafura (@get_repost)
・・・
#Repost @ainna_ml ・・・
Hi korang. Hari ni Ainna nk share something kat korang. Ok sejujurnye, Honey Bee Venom Moisturizer is the 1st moisturizer yg Ainna pernah guna..sebelum ni memang tak penah nk jaga kulit or pakai moisturizer, tahu pakai makeup je.
.
Zaman2 sekolah2 dulu selalu makeup pakai krim safi pastu tepek bedak johnson baby je..pastu up sikit, zaman uni pakai foundation maybelline..tapi selalu tertanye2 kenapa makeup tak long lasting and susah nk blend..rupanye base makeup tu tak betul and sebab kulit tak cukup moist. Bukan sebab drugstore product ke ape. Kalau base tu elok, guna drugstore product pon boleh nampak cantik terletak tao 👄
.
Sekarang ni dah masuk hampir 2 tahun guna HBV moisturizer sbgai makeup base dan jugak teman tidur tiap2 mlm..memang boleh nampak perbezaan condition kulit dulu dengan sekarang. Kalau dulu memang nampak sangat sendu je kulit muka ni. Sekarang da anjal and glowing gittchewww 😆 makeup pon makin flawless 😁
.
Yang paling ketara, kulit mmg kurang kedut dan makin berseri..walaupon kadang2 tu jerawat hormon menapak kat muka bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan, tp still boleh pakai HBV moisturizer ni sebab dia boleh kecutkan jerawat..it takes some times but trust me, memang berkesan..almaklum la bahan organic mmg lambat bg effect tp skali dia dah tunjuk power dia, memang kebabom long lasting heloknye tu.
.
Sekarang dah ada 3 serangkai 🐝yang Ainna wajib guna for my daily routine:
1. Honeybee Cleanser
2. Honeybee Serum
3. Honeybeevenom moisturizer
.
Combo penyengat 🐝terbaikk abad ini 👍👍👍 .
.
.
Whatsapp:019-8935912

#honeybeecleanser
#honeybeeserum #honeybeemoisturizer #nafuraagent

#Repost @nafura (@get_repost)
・・・
Tq @official_dyazahra

Haaaaa sis belanje gambo nie dulu, today sis try gune 2 produk nie utk makeup artis kite sistur faezah elai yg dolly look nie, alhamdulillah foundation jadi mudah nak apply n makeup jadi tahan lama tauuuu......korang cubelah moisturiser dari @nafura n argan oil dari mabelle khalisa...cengini result die 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼......
.
.
Whatsapp 019-8935912📲

#nafuraagent #nafura #honeybeevenom #honeybee_shahalam #honeybeeserum #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #skincarejeragat #skincarejerawat #skincaremalaysia #hbvtestimoni #merawatkulitkusam #merawatjerawat #merawatparut #merawatwajah

Sebelum makeup2 tu.. Pls pls pls WAJIB jaga kulit dlu okay...
Jgn skip step ni.. #royalpropolishoneybeeserum
#honeybeemultisolutioncream
#nafuraAgent #nafura
Ready stock,
Cod Kulim/bm
📲www.wasap.my/60174592040

salam ramadhan! ni first time up pic dgn customer😄

thanks sharifah! dtg rumah malam2 ambik stock.. mula2 dia try honeybee moisturizer.. mmg berkesan & sesuai dgn kulit dia & cuaca tempat tinggal yg panas & kering.. lepas tu terus order 4 moisturizer, 2 serum & 2 cleanser!! terpaksa beli byk2 utk stock setahun.. almaklumla susah nak dpt stock honeybee dkt tempat dia ni😅😅😅 #honeybeevenom #honeybeevenomnafura #honeybeeserum #honeybeecleanser #nafura#nafuraagent #trueisland #koreanbeauty #koreanskincare #mua#muakl

Alhamdulillah selamat sampai kat kesayangan, laju ya abam posmen hantar nak kasi can kat kesayangan semua beraya dengan gembira! ::
whatsapp
0102613145
::
*cod sekitar Kota Bharu minggu raya ni.

#sypakaisyjual #nafura #feedbackbytyraa
#honeybeevenomcleanser #maskaramurah #honeybeevenomserum #primernafura #magicskinprimer #hopegirlmascara #magicmascara #maskaranafura #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #moisturizer #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Hanya tinggal 2 harii lagiii utk cod di CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, ALAM DAMAI, BDR TASIK PERMAISURI, KAJANG DAN CYBERJAYA!! .
.
Malam rayaa saya akn berada di selayangg, dan raya kedua hingga hari jumaat saya akn berada di alor star kedahh!! .
Haruslah boleh utk cod produk nafuraa spt honeybee, concealer hope girl, magic skin primer, suikone blusher, alaska, centella dan IFLAWLESS UOLLS!!!
.
Org org kedahh boleh aih utk place order skrggg. Dan sy akn bawak produk ini semua ke kedahh utk korg semua usha okayyy.. Jangan tgk shj, haruslah kena beli sekali tauu😁😁 .
#arabeautee #honeybee_cheras #honeybeevenom #nafura #HONEYBEEVENOMMULTISOLUTIONCREAM #hopegirl #nudeconcealerbase #makeupjunkie #sephora #MUA #FERRAROSSAEYESHADOW #makeupgeek #moisturiser #beauty #YOUTHFOUNDATION #cosmetics #honeybeevenomnafura #honeybeeserum #koreanproduct #vevious #veviousprimer #iflawless #madefromkorea #nafuraagent #trulook #alisaloosepowder #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeup #rosetyara #suikonecushionblusher

Glowing ke idok jemah2???
#HoneyBeeVenom & #SuikoneBlusher jer.. 😘😘😘😘😘 Kami dah try.. Ampa bila lg wey.. Jom glowing berjemaah 😘😘😘😘 #nafuraAgent #nafura #HoneybeeSkincare #HoneyBeeVenom #royalpropolisserum #Suikone #SUIKONEMalaysia

Serum berhantu ni mmg buat org jatuh cinta berkali2 uolls... #HoneyBeeroyalPropolisSerum
#nafura
#nafuraAgent
#HoneybeeSkincare
Ready stock, 📲www.wasap.my/60174592040
Cod area Kulim/bm

MASKARA ANTI COMOT RAYA INI!
🌸senang ditanggalkan, cuci dengan air je
🌸Tak bergumpal bila disapu
🌸Tidak tinggalkan kesan hitam bawah
dapatkan dengan ejen sah @nafura
⭐️READY STOCK
RM58 Only
::
whatsapp
0102613145
::
*cod sekitar Kota Bharu minggu raya ni.

#sypakaisyjual #nafura
#honeybeevenomcleanser #maskaramurah #honeybeevenomserum #primernafura #magicskinprimer #hopegirlmascara #magicmascara #maskaranafura #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #moisturizer #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Sape ada masalah macam kat bawah ni🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Kulit gatal, menggelupas ,enzema baby ,badan naik ruam2, selulit celoh celoh bedoh, ketiok hitam ,celoh bedoh gatal, menda agi hok berkaitan dengan masalah kulit ni mari kiah tolong.Nok tolong gaha dok buleh,kena gaha sendiri dengan CENTELLA ni

Satu lagi produk dari TRUE ISLAND ,baru sampai dari KOREA uolssss,sepupu ALASKA ni wei. Kalau yang lain dari madu lebah CENTELLA ni dari pucuk pegaga deh.PEGAGA dok tahu ke? Orang wat ulam ho cicoh budu,banyak kan khasiat dia.
Mesti ramai yang ada masalah kulit kan, biasa la negara kite ni panas memang mudoh kena. Panau ke kurap ke,ape menda masalah kulit mu tepek la CENTELLA ni. Adop bahan kimia dan dia dari bahan semulajadi je weiiii.Sape ada masalah kulit yang kronik acu tera CENTELLA ni guane pergi dia.Adakah setanding dengan ALASKA DAN HONEYBEE
#alysasettingpowder #hopegirl #alaskatrueisland #hopegirlmalaysia
#nafuraagent #nafura #cottonangelpowder #cottonangel #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua #loosepowder #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream

#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #nudeconcealer #concealerhopegirl #honeybeeserum #serumhoneybee #cleanser #honeybee_shahalam #shahalam

Indonesian Bridal Makeup Look
Double Tap at @nursyafinazutagha Picture ❤

Produtcs breakdown :
@nafura - centella , nude concealer , mascara , blusher and shading
@ferra_rossa - eyeshadow
.
Nak makeup cantik mcm finaz boleh whatsapp sue 0167431891
Sue ad produk yg finaz pakai😘
#muamalaysia #syafinazutagha #nafurapermaisuri #nafuracheras #nafuraagent #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #ferrarossaeyeshadowcheras #TeamCikSueKayaBerjaya

Indonesian Bridal Makeup Look
Double Tap at @nursyafinazutagha Picture ❤

Produtcs breakdown :
@nafura - centella , nude concealer , mascara , blusher and shading
@ferra_rossa - eyeshadow
.
Nak makeup cantik mcm finaz boleh whatsapp sue 0167431891
Sue ad produk yg finaz pakai😘
#muamalaysia #syafinazutagha #nafurapermaisuri #nafuracheras #nafuraagent #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #ferrarossaeyeshadowcheras #TeamCikSueKayaBerjaya

Most Popular Instagram Hashtags