[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nafuraagent

MOST RECENT

Best Seller Ever !
Set untuk Kulit Normal, Kering & Minor Jerawat
.
Dari Kiri
🐝Honey bee Skrub
🐝Moisturizer honey bee
🐝Serum Honey Bee .
All item READY STOCK .
.
.
Tak perlu tunggu order dari Korea.
.
.
.
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Boleh dapatkan secara single item atau secara set.
.
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju, Keramat
.
#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz

One of Our Best Seller ! FREE POS +FREE GIFT
.
Set untuk Kulit Normal, Kering & Minor Jerawat
.
Dari Kiri
🐝Honey Bee Spray Mist
.
🐝Moisturizer honey bee
.
🐝Serum Honey Bee .
.
.
All item READY STOCK .
.
.
Tak perlu tunggu order dari Korea.
.
.
.
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Boleh dapatkan secara single item atau secara set.
.
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju, Keramat
.
#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz

Set Combo +FREE GIFT + FREE POSTAGE!!
.
READY STOCK & Tahan 3-4 bulan penggunaan.
.
Tak perlu tunggu Pre- order dari Korea. .
Dari kiri
.
✅Honey Bee Venom Cleanser
.
✅Honey Bee Venom Moisturizer
.
✅Honey Bee Venom Serum
.
✅Honey Bee Venom Mask (belakang)
.
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Nak beli secara secara single item pon boleh .
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju, Keramat
.
#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz #teamkakdkayakayakaya

Set Combo FREE POS + FREE GIFT .
READY STOCK & Tahan 3-4 bulan penggunaan.
.
Tak perlu tunggu Pre- order dari Korea. .
Dari kiri
✅Honey Bee Venom Moisturizer
.
✅Honey Bee Venom Cleanser
.
✅Honey Bee Venom Skrub
.
✅Honey Bee Venom Mist
.
✅Honey Bee Venom Serum .
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Nak beli secara secara single item pon boleh .
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju, Keramat

#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz #teamkakdkayakayakaya

Set Combo FREE POS + FREE GIFT .
READY STOCK .
Tak perlu tunggu Pre- order dari Korea. .
Dari kiri
✅Honey Bee Venom Moisturizer
.
✅Honey Bee Venom Cleanser
.
✅Honey Bee Venom Skrub .
✅Honey Bee Venom Serum .
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Nak beli secara secara single item pon boleh .
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju , Keramat .
#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz

All item READY STOCK .
.
.
Tak perlu tunggu order dari Korea.
.
.
.
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Boleh dapatkan secara single item atau secara set.
.
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju, Keramat
.
#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz

Set Combo FREE POS + FREE GIFT .
READY STOCK set best seller !
Tak perlu tunggu Pre- order dari Korea. .
Dari kiri
✅Honey Bee Venom Cleanser
.
✅Honey Bee Venom Moisturizer
.
✅Honey Bee Venom Serum .
✅Honey Bee Nutri Sheet Mask (Belakang)
.
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Boleh dapatkan secara single item atau secara set.
.
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju, Keramat
. .
#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz

Best Seller Ever !
Set untuk Kulit Normal, Kering & Minor Jerawat
.
Dari Kiri
🐝Cleanser honey bee
🐝Moisturizer honey bee
🐝Serum Honey Bee .
All item READY STOCK .
.
.
Tak perlu tunggu order dari Korea.
.
.
.
DM/ Whatsapp (Klik link pada bio)
📲0102613145
.
Boleh dapatkan secara single item atau secara set.
.
🌸Dropship & agen wanted
.
COD SELURUH KL, Sogo, Quill Mall, Sunway Putra Mall,Setapak , KLCC , Segambut, Sentul, Central Market,Wangsa Maju, Keramat
.
#sypakaisyjual #nafura #teamciktyraaziz

NEW YEAR PROMOTION SALE KATAK 🐸🐸🎊🎉 -

Alaska glacier water yang Sangat sesuai untuk sensitive skin dah oily skin. Dgn ALASKA GLACIER WATER, dapatkan cooling effect sejuk sejuk gituu ❄️❄️❄️ - ❎NORMAL PRICE Untuk toner, moisturise dan mask ialah RM 199 ✅ PROMOTION PRCE Untuk 3 ITEM : RM 178 😱😱😱 TERKEJUT 🐸 🐸🐸 🚚 Free Postage 🇲🇾 -

Jom tunggu apa lagi , 📲📲📲 016-3374254 ! Jangan ketinggalan PROMOTION SALE 🐸🐸🐸 #honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #muafavourite #moisturizer #sayajualhoneybeemoisturiser #nafuraserum #nafuracleanser #nafurascrub #nafuraagent #nafuramalaysia #muafavourite #honeybeeoriginal #honeybeemask #honeybeefacialwash #alaskaglacier #alaskaglacierwater #alaskaglaciermoisturiser #nafuraoriginal #nafura #nafuraoriginal #nafurapromo #nafurasale #alaskaglacierwaterpromotion #alaskaglacierwatermalaysia #alaskaglacierwatermask #alaskaglacierwateroriginal #kekasihpaksarela

NEW YEAR PROMOTION SALE KATAK 🐸🐸🎊🎉 -

Alaska glacier water yang Sangat sesuai untuk sensitive skin dah oily skin. Dgn ALASKA GLACIER WATER, dapatkan cooling effect sejuk sejuk gituu ❄️❄️❄️ - ❎NORMAL PRICE Untuk toner, moisturise dan mask ialah RM 199 ✅ PROMOTION PRCE Untuk 3 ITEM : RM 178 😱😱😱 TERKEJUT 🐸 🐸🐸 🚚 Free Postage 🇲🇾 -

Jom tunggu apa lagi , 📲📲📲 016-3374254 ! Jangan ketinggalan PROMOTION SALE 🐸🐸🐸 #honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #muafavourite #moisturizer #sayajualhoneybeemoisturiser #nafuraserum #nafuracleanser #nafurascrub #nafuraagent #nafuramalaysia #muafavourite #honeybeeoriginal #honeybeemask #honeybeefacialwash #alaskaglacier #alaskaglacierwater #alaskaglaciermoisturiser #nafuraoriginal #nafura #nafuraoriginal #nafurapromo #nafurasale #alaskaglacierwaterpromotion #alaskaglacierwatermalaysia #alaskaglacierwatermask #alaskaglacierwateroriginal #kekasihpaksarela

NEW YEAR PROMOTION SALE KATAK 🐸🐸🎊🎉 -

Alaska glacier water yang Sangat sesuai untuk sensitive skin dah oily skin. Dgn ALASKA GLACIER WATER, dapatkan cooling effect sejuk sejuk gituu ❄️❄️❄️ - ❎NORMAL PRICE Untuk toner, moisturise dan mask ialah RM 199 ✅ PROMOTION PRCE Untuk 3 ITEM : RM 178 😱😱😱 TERKEJUT 🐸 🐸🐸 🚚 Free Postage 🇲🇾 -

Jom tunggu apa lagi , 📲📲📲 016-3374254 ! Jangan ketinggalan PROMOTION SALE 🐸🐸🐸 #honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #muafavourite #moisturizer #sayajualhoneybeemoisturiser #nafuraserum #nafuracleanser #nafurascrub #nafuraagent #nafuramalaysia #muafavourite #honeybeeoriginal #honeybeemask #honeybeefacialwash #alaskaglacier #alaskaglacierwater #alaskaglaciermoisturiser #nafuraoriginal #nafura #nafuraoriginal #nafurapromo #nafurasale #alaskaglacierwaterpromotion #alaskaglacierwatermalaysia #alaskaglacierwatermask #alaskaglacierwateroriginal #kekasihpaksarela

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER
.
.
Alaska Glacier Cream ni water base ade effect cooling, tak Sticky senang menyerap dan pastinya terbaik utk hasil mekap GLOWING and  FlAWLESS. So bagi yang kulit agak berminyak sangat- sangat disarankan menggunakan krim Alaska. ::
READY STOCK!!
.
.
.Whatsapp: 019-8935912
.
.
COD: Shah Alam/ Subang Parade/ Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam
.
.
DAILY POSTAGE: Worldwide .
RM8(sm) RM12(ss) .
.
#nafuraagent #nafura #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeenafura #honeybeecleanser #honeybeescrub #codshahalam #codsubangjaya #codbukitjelutong ##muashahalam #muaselangor #testimonihbv #scrubhoneybee #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeecream #honeybeecleanser #honeybee_shahalam #testimonihoneybeevenom #hbvshahalam #hbvtestimoni #honeybeenafura #nafura #nafuraagent #produkviral2017 #merawatjerawat #alaskamoisturizer #testimonialaska #testimonihbv #codseksyen7 #codseksyen6 #alaska #alaskatrueisland #alaskanafura

Perbezaan dengan scrub lain?
.
Ada 1 lg jenis scrub yang bersifat creamy+biji2 halus atau berpasir. Sesetengah pengguna suka sebab rasa kasar n bersih kalau guna tapi x sesetengah x suka sebab kasar dan boleh mengakibatkan kulit menggelupas (especially yang ada jerawat hidup) sakit ooo 😣 .
Honeybee Gommage Soothing Gel ni pilihan syu sebab finally boleh scrub muka tanpa rasa takut (overdo) dan punca kulit breakout. Loveeeee sangat 😍😍😍
.
READY STOCK!!
::
HARGA: RM58 only.
.
COD: Shah Alam/ Subang Parade/ Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam
::
SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM. ::
DAILY POSTAGE: Worldwide .
RM8(sm) RM12(ss) .
::
DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)
::
#nafuraagent #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeenafura #honeybeecleanser #honeybeescrub #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #codbukitjelutong #muashahalam #muaselangor #testimonihbv #scrubhoneybee #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeecream #honeybeecleanser #honeybee_shahalam #testimonihoneybeevenom #hbvshahalam #hbvtestimoni #honeybeenafura #nafura #nafuraagent #produkviral2017 #merawatjerawat #merawatkulitkusam

Perbezaan dengan scrub lain?
.
Ada 1 lg jenis scrub yang bersifat creamy+biji2 halus atau berpasir. Sesetengah pengguna suka sebab rasa kasar n bersih kalau guna tapi x sesetengah x suka sebab kasar dan boleh mengakibatkan kulit menggelupas (especially yang ada jerawat hidup) sakit ooo 😣 .
Honeybee Gommage Soothing Gel ni pilihan syu sebab finally boleh scrub muka tanpa rasa takut (overdo) dan punca kulit breakout. Loveeeee sangat 😍😍😍
.
READY STOCK!!
::
HARGA: RM58 only.
.
COD: Shah Alam/ Subang Parade/ Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam
::
SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM. ::
DAILY POSTAGE: Worldwide .
RM8(sm) RM12(ss) .
::
DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)
::
#nafuraagent #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeenafura #honeybeecleanser #honeybeescrub #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #codbukitjelutong #muashahalam #muaselangor #testimonihbv #scrubhoneybee #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeecream #honeybeecleanser #honeybee_shahalam #testimonihoneybeevenom #hbvshahalam #hbvtestimoni #honeybeenafura #nafura #nafuraagent #produkviral2017 #merawatjerawat #merawatkulitkusam

Perbezaan dengan scrub lain?
.
Ada 1 lg jenis scrub yang bersifat creamy+biji2 halus atau berpasir. Sesetengah pengguna suka sebab rasa kasar n bersih kalau guna tapi x sesetengah x suka sebab kasar dan boleh mengakibatkan kulit menggelupas (especially yang ada jerawat hidup) sakit ooo 😣 .
Honeybee Gommage Soothing Gel ni pilihan syu sebab finally boleh scrub muka tanpa rasa takut (overdo) dan punca kulit breakout. Loveeeee sangat 😍😍😍
.
READY STOCK!!
::
HARGA: RM58 only.
.
COD: Shah Alam/ Subang Parade/ Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam
::
SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM. ::
DAILY POSTAGE: Worldwide .
RM8(sm) RM12(ss) .
::
DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)
::
#nafuraagent #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeenafura #honeybeecleanser #honeybeescrub #codshahalam #codsubangjaya #codkelanajaya #codbukitjelutong #muashahalam #muaselangor #testimonihbv #scrubhoneybee #honeybeeserum #honeybeevenom #honeybeecream #honeybeecleanser #honeybee_shahalam #testimonihoneybeevenom #hbvshahalam #hbvtestimoni #honeybeenafura #nafura #nafuraagent #produkviral2017 #merawatjerawat #merawatkulitkusam

NAFURA Cleansing.✨
.
.
🔥 Rm 58 🔥
.
.
WhatsApp 017 2161807 for order.🌞
#nafura#nafuracleansinggel#nafuraagent#nafuracentellasoothingcream

NAFURA SOOTHING GEL.✨
.
.
🔥 Rm 58🔥
.
.
WhatsApp 017 2161807 for order.😊
#nafura#nafuraagent#nafuracentellasoothingcream#nafurasoothingcreammurah

CONTEST💵CONTEST💵CONTEST
.
Alaska Glacier Water Bestie Forever Campaign Skincare Product
.
How wanna to participate?????
.
1- Post your selfie at Instagram post with any Alaska Glacier Water Skincare products.
2- Tag you bestie at Caption
3- Don’t forget to HASHTAG #nafuracontest & #BestieForeverxNafuraAlaska
.
WIN RM1000 CASH and a set of Alaska Glacier Water Skincare for you and your bestie
.
T&C APPLIES
<<< not applicable for agents and dropship>>>
.
Postage +RM8(s), +RMt12(ss)
.
⭐️Produk yang dijual ada kelulusan KKM
.
⭐For more details you can whatsapp +60197363632
.
⭐COD area: shah alam, subang, sunway,petaling jaya
.
#teamkakdkayakayakaya #agentwanted
.
.
#honeybee #honeybeevenom #honeybeeserum #teamkakdkayakayakaya #honeybeecream #nafura #nafuraagent #cottonangelpowder #cottonangel #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua #loosepowder #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream
#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #nudeconcealer #concealerhopegirl #cleanser #honeybee_shahalam #shahalam

.
Gommage by nafura
RM58.00
.
.
Scrub terbaik bagi muka yang kusam jadi bersih, halus dan berseri.

Kekadang bukan ye tak cantik. Tapi tak glowing, seri kita tak terserlah. Maybe sebab kulit mati tu tak di gosok secara halus. Makeup tebal macam mana pun, hilang seri nya.

Meh pakai susuk yang tak de saka ni. Yang imported from Korea. Yang kandungan ye pastinye bagus untuk kulit seperti Almonds Honey Propolis Camomille extract.

Kalau nak kulit bak puteri, jom Scrub dengan Honey Bee Almonds Gommage(Scrub) Smoothing Gel je terus mulus.

Scrub max 3 kali seminggu kalau nak susuk berkesan . Tahan 3 bulan jimat sangat.
.
Jom Whatsapp nazzey 0196916440
.
#scrub #nafura #skincare #luluskkm #koreanmakeup#scrub #nafura #skincare #honeybeescrub #nafuraagent #skincarekorea #skincarenatural #skincareroutine #bazaarpaknil #kulitkusam #jerawat #cantik #jelita #jeragat #flawless #honeybeebangi #honeybeeputrajaya #honeybeeserdang #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafurasgbesi #nafuratasikselatan #nafuraprimasaujana #nafurapuncaksaujana #sgbesi #tasikselatan #bangi

Kulit muka saya sangat berminyak, Dah tahap boleh goreng ikan. Perlu ke pakai moisturizer lagi? Jawapan nya, SANGAT PERLU ya walaupun kulit awak berminyak, tapi kena pilih moisturizer yang sesuai.

Hari nie nak share kat korang pasal MOISTURIZER since ada yang keliru tentang pemilihan moisturizer based on skin type.
Moisturiser ni WAJIB ada untuk setiap orang yang nak kulit muka sentiasa elok, tak breakout, flawless etc.

Semua nie dalam gambar nie️ ialah moisturizer ye..Cuma berbeza daripada segi fungsi dan jenis kulit.
.
Kalau tengok color pon dah dapat agak dia punya fungsi macam mana 😆

1) Alaska (Biru) - Alaska ni bila pakai rasa sejukkk je muka taw.. Texture less sticky. Siapa yang perlu pakai Alaska ni? Yesss disebabkan texture less stikcy so Alaska sesuai untuk korang yang ada kulit berminyak & semua jenis kulit. Confirm tak melekit pakai.

2) Honey Bee Venom (Kuning) - HBV made of honey thus the color is yellow. Sesuai untuk normal skin and combination (dry+oily). So if korang combination skin hanya perlu pakai sedikit sahaja ye? Nanti beminyak pulak muka kangg marah nape muka boleh goreng telur😒

3) Centella (Hijau) - Moisturiser khas dari Pegaga🍀
Haa yang ni paling best. Sebab all in one function
Kalau ada masalah kulit breakout, jerawat melampau, kering extreme, eczema, luka etc wajib guna Centella okay? Basically, Centella untuk repair kulit. Bukan muka je tapi satu badan taw. And sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Ketiga tiga ni sesuai untuk makeup base jugak. Macam mana nak pilih yang mana satu ni? Haaa kenal dulu jenis kulit awak ye. Bila dah tahu kulit kering ke berminyak ke combination ke boleh refer nak pilih moisturizer yang mana.

Most Popular Instagram Hashtags