#nafuraagent

4910 posts

TOP POSTS

Comei Sungguh Mek Mek Kelantan. #nafuraagent

Untuk mak mak yg tak cukup tidur , gelap bawah mata, kulit muka dh nk mula kedut sana sini macam ani ni setelah beranak ranak , hehe cuba lah try pakai serum ni. Best. Ani pun pakai tau. Lately tak cukup rehat , asek la berpindah randah dari klang ke shah alam. So perlu bawak benda ni setiap masa. 😂 oh yes bau product honey bee ni semua wangi wangi. Seronok je buh kat muka. Sesiapa yg berminat boleh whatsapp 0178142201 !! Kita agent sah tau. Jgn risau harusla yg original❤️ #nafuraagent #agentshahalam

Tq @wanyhasrita repeat order honeybee @nafura lagi

Aritu box taksiap lagi. So kali ni bagi sekali dengan kotak

Tanya wani semalam ok tak guna cik kuning honeybee? Dia kata best. Sebab tu dia repeat beli lagi.
So uolls bila lagi? Grab sementara ada SALE 10% ok.
#agentnafura #muakl #agentnafuraputrajaya #nafura #nafuraagent

Hi korang! Walau bercuti kat pulau mana sekali pun jangan lupa taruk moisturizer serta serum kat kulit korang ye. Rawat sunburn tu. 😍😘 #honeybeeshahalam #honeybeevenom #honeybeecream #nafura #nafuraagent

Heii budak kecik sesodap rasa landing yaaaa? hahaha
Kita susun barang dia landing sakan

Ramai grab sempena promo ni
Stok pon makin sendu ni
Korang jangan nak nangis bucu katil kalau SALE Dah abis 😂😂

whatsapp
0102613145

#my_life_as_online_seller
#nafuraagent

After work today! Let's release stress!
#blessings #nafuraagent #nafura #livebandmusic #batikjogja

TRUE ISLAND ALASKA by NAFURA .

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.

True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM .
.
🎀Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
🎀Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
🎀Sesuai untuk kulit yang kering.
🎀Sesuai untuk semua jenis kulit.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.
🎀Digunakan sebagai moisturizer 🎀Sebelum makeup dan sebelum tidur
.
RM 100 SM / RM 105 SS (FREE POS)
.
WHATSAPP 013 2767280 .
#trueislandalaska #trueisland #nafuraagent

salam jumaat!

belanja pic from our fav MUA@makeupbyjeffer😄😄 @makeupby.jeffer ni memang peminat produk nafura.. kenal dia pun sbb dia jadi customer.. 😄😄 sapa2 nak cun macam @anaraffali boleh contact dia🤗🤗 btw, sale until 7/5..jangan lupa ya!
whatsapp:
ati:012-6096412
rina:012-2654357

www.lelong.com.my/ATIZZ
#mua#muakl #nafura #nafuraagent

MINYAK ARGAN EMAS IFLAWLESS
5 X KALI GANDA LEBIH POWER 💪👍😍
.
(+)MINYAK ARGAN PREMIUM - Inilah gred minyak argan yg paling premium dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.
.
(+)DIFORMULA KHAS UTK WAJAH - Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam
.
(+)EMAS 24K - Wow!bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?
.
(+)AROMA TERAPI – Hmmmmm..bauan iFlawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco la…cantik pun mesti la ala-ala org sane.

#nafura
#nafuraagent
#iflawless
#minyakarganemasiflawless

MOST RECENT

Set lengkap HONEY BEE 👍👍 PROMOTION!!! Honey Bee Venom Moisturiser !! 🐝🐝🐝 🌼 honey Bee Venom mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit

FUNGSI 🌼 menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh dengan kelembapan 🌼 asid hyaluronik meningkatan kolagen dan
kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat. 🌸 bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
🌸 honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
🌸 vitamin c - skin brilliance
🌸 collagen - untuk kulit yg anjal
🌸 hyaluronic acid - melembapkan kulit

CARA PENGGUNAAN 🌟 digunakan sebagai moisturizer
Sebelum makeup dan sebelum tidur 💛apply honey bee then apply foundation!!!meletop uollls .. Nak bg harga gilessss niii .. memang terbaik!

Exclude postage ye

Pm utk oder atau whatsapp 0176676339

#honeybeevenom #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #nafuraagent #honeybeevenomoriginal #hopegirl #hbv #skincare

Raya SALES 10% OFF for honeybeevenom cream, serum and cleanser. From 20APRIL - 7MAY 2016. Jom dapatkan sebelum puasa. Raya2 mesti nak cantikkan. Nanti abang posmen busy lambat plak dapat. 😞
Tunggu apa lagi HURRY UP DEAR!! #honeybeevenom #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafura #rayasales #jomcantik #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeeserum#sayajual 📲0176676339

Raya SALES 10% OFF for honeybeevenom cream, serum and cleanser. From 20APRIL - 7MAY 2016. Jom dapatkan sebelum puasa. Raya2 mesti nak cantikkan. Nanti abang posmen busy lambat plak dapat. 😞
Tunggu apa lagi HURRY UP DEAR!! *SERUM HONEY BEE VENOM (40ml)* Serum ni semestinya diperkaya dengan Honey, Royal Jelly and active ingredients yang bersifat anti bakteria yang dapat merawat kerengsaan juga jerawat.
Apa effectnya bila kita pakai sekali serum ni setiap hari?

kulit makin LEMBUTkulit makin LEMBABKulit makin HALUSKulit makin CERAHJerawat dah segan-segan nak naikMempercepatkan proses awet mudaMerawat sunburn dengan lebih BERKESAN

So bagi uols yang dah fall in love dengan Moisturizer Honey Bee Venom tu WAJIB try serum ni sekali taw.. *FUNGSI SERUM HONEY BEE VENOM*

kecutkan jerawat .hilangkan noda2 di muka (pakai konsisten) .hilangkan eyebag .tegangkan kulit muka .kecilkan liang pori .mudah meresap ke dalam kulit .tidak melekit.

#honeybeevenom #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafura #rayasales #jomcantik #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeeserum#sayajual 📲0176676339

Raya SALES 10% OFF for honeybeevenom cream, serum and cleanser. From 20APRIL - 7MAY 2016. Jom dapatkan sebelum puasa. Raya2 mesti nak cantikkan. Nanti abang posmen busy lambat plak dapat. 😞
Tunggu apa lagi HURRY UP DEAR!! Khasiat :
Madu dan kecantikan memang berpisah tiada...rata2 daripada kita sudah tau khasiat dan kebaikan madu.. ✔Madu dapat memberi kelembapan kepada kulit, mengecilkan pori-pori di muka, memulihkan kulit berjerawat, memerahkan bibir dan masalah bibir kering dan macam2 lagi lah... Tapi mungkin ada antara kita yang tidak sempat dan rasa lecehkan kalau nak guna madu asli..xpe, saya share product yg berasaskan madu yang tengah HOT sekarang ni...😎 #honeybeevenom #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafura #rayasales #jomcantik #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeeserum 📲0176676339

ALASKA GLACIER AQUA WATER CREAM
.
🌸Alaska kurang melekit berbanding Honeybee cream coz dia water gel based. Jadi yang mana kulit berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni
.
🌸Fungsi dia melembapkan kulit dan menyegarkan kulit dengan kandungan yang semulajadi serta glacier water. Yang penting free from paraben, talc, triethanolamine, mineral oil and BHT
.
🌸boleh digunakan siang dan malam serta boleh dijadikan masker sebelum tidur. Kesan dia kulit glowing dan segar esok pagi. In sha Allah
.
🌸Paling best!! Boleh dijadikan sebagai base makeup..meresap segala minyak dimuka kite. Ni la yang selalu MUA famous kita gunakan tuk client diaorg.😘
.
HONEYBEE VENOM MULTISOLUTION CREAM
.
🐝sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
.
🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar
.
🐝5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
.
🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti-inflammation) so tak payah risau untuk mencuba. Sales 10% discount sampai 7 May ni je taw!! CEPATT DAPATKAN!! Sempat lagi nak tenyeh muka tu kasi bersih, glowing gituw🤗
.
HARGA:
ALASKA CREAM :RM 89 after 10%less
HONEYBEE VENOM : RM 70 after 10% less
.
Whatsapp📲012-7466025
.
📮Postage Everyday di setiap pelusuk negara🇲🇾
.
Jom gebu gebas, flawless..bersama cik jasz💋
.
#browcara #makeup #nafura #honeybeecream #cosmetics #mua #nafuraagent #nafura #cottonangelpowder #cottonangel #HopeGirl #skincare #hopegirlmalaysia #makeupartist #mua #loosepowder #alaskamoisturizer #honeybeevenommultisolutioncream
#skincarefromkorea #syjualskincare #testimonihoneybeevenom #nudeconcealer #concealerhopegirl #honeybeeserum #serumhoneybee #cleanser #honeybee_shahalam #shahalam #jbeautevalet

SALES 10% off valid: 20April-07may2017
Full set kit Normal/Combination skin :
-----------------------------
🐝x 1 Honeybeevenom multisolution cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM220 SM (include postage)
RM223 SS (include postage )
Full set kit Oily/Sensitive skin :
-----------------------------
🐝x 1 Alaska Glacier Water Aqua Moisture Gel Cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM238 SM (include postage)
RM242 SS (include postage)
Whatsapp 019-893 5912📲

#honeybee #hopegirlbrowcara #HopeGirl #hopegirlmalaysia #honeybeemurah #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeevenom #skincareproduct #honeybeemurah #skincareorganik #skincaremalaysia #skincarejerawat #skincareterbaik #kosmetik #kosmetikoriginal #skincarekorea #nafura #nafuraagent #nafurabeauty #nafurahoneybeevenom #nafuramalaysia #nafurashahalam #honeybeevenommultisolutioncream #honeybee_shahalam

SALES 10% off valid: 20April-07may2017
Full set kit Normal/Combination skin :
-----------------------------
🐝x 1 Honeybeevenom multisolution cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM220 SM (include postage)
RM223 SS (include postage )
Full set kit Oily/Sensitive skin :
-----------------------------
🐝x 1 Alaska Glacier Water Aqua Moisture Gel Cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM238 SM (include postage)
RM242 SS (include postage)
Whatsapp 019-893 5912📲

#honeybee #hopegirlbrowcara #HopeGirl #hopegirlmalaysia #honeybeemurah #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeevenom #skincareproduct #honeybeemurah #skincareorganik #skincaremalaysia #skincarejerawat #skincareterbaik #kosmetik #kosmetikoriginal #skincarekorea #nafura #nafuraagent #nafurabeauty #nafurahoneybeevenom #nafuramalaysia #nafurashahalam #honeybeevenommultisolutioncream #honeybee_shahalam

SALES 10% off valid: 20April-07may2017
Full set kit Normal/Combination skin :
-----------------------------
🐝x 1 Honeybeevenom multisolution cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM220 SM (include postage)
RM223 SS (include postage )
Full set kit Oily/Sensitive skin :
-----------------------------
🐝x 1 Alaska Glacier Water Aqua Moisture Gel Cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM238 SM (include postage)
RM242 SS (include postage)
Whatsapp 019-893 5912📲

#honeybee #hopegirlbrowcara #HopeGirl #hopegirlmalaysia #honeybeemurah #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeevenom #skincareproduct #honeybeemurah #skincareorganik #skincaremalaysia #skincarejerawat #skincareterbaik #kosmetik #kosmetikoriginal #skincarekorea #nafura #nafuraagent #nafurabeauty #nafurahoneybeevenom #nafuramalaysia #nafurashahalam #honeybeevenommultisolutioncream #honeybee_shahalam

SALES 10% off valid: 20April-07may2017
Full set kit Normal/Combination skin :
-----------------------------
🐝x 1 Honeybeevenom multisolution cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM220 SM (include postage)
RM223 SS (include postage )
Full set kit Oily/Sensitive skin :
-----------------------------
🐝x 1 Alaska Glacier Water Aqua Moisture Gel Cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM238 SM (include postage)
RM242 SS (include postage)
Whatsapp 019-893 5912📲

#honeybee #hopegirlbrowcara #HopeGirl #hopegirlmalaysia #honeybeemurah #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeevenom #skincareproduct #honeybeemurah #skincareorganik #skincaremalaysia #skincarejerawat #skincareterbaik #kosmetik #kosmetikoriginal #skincarekorea #nafura #nafuraagent #nafurabeauty #nafurahoneybeevenom #nafuramalaysia #nafurashahalam #honeybeevenommultisolutioncream #honeybee_shahalam

SALES 10% off valid: 20April-07may2017
Full set kit Normal/Combination skin :
-----------------------------
🐝x 1 Honeybeevenom multisolution cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM220 SM (include postage)
RM223 SS (include postage )
Full set kit Oily/Sensitive skin :
-----------------------------
🐝x 1 Alaska Glacier Water Aqua Moisture Gel Cream 🐝x 1 Honeybee Royal Propolis Solution Serum 🐝x 1 Honey Bee Nutri Cleansing Foam
RM238 SM (include postage)
RM242 SS (include postage)
Whatsapp 019-893 5912📲

#honeybee #hopegirlbrowcara #HopeGirl #hopegirlmalaysia #honeybeemurah #honeybeecream #honeybeeserum #honeybeevenom #skincareproduct #honeybeemurah #skincareorganik #skincaremalaysia #skincarejerawat #skincareterbaik #kosmetik #kosmetikoriginal #skincarekorea #nafura #nafuraagent #nafurabeauty #nafurahoneybeevenom #nafuramalaysia #nafurashahalam #honeybeevenommultisolutioncream #honeybee_shahalam

Pengguna:Noor Harleena
Dari: Jitra Kedah
Masalah: ALERGIK HABUK
(Tahap 4 dari 6)
Symptoms: Kulit mengelupas akibat garuan hingga kulit melecet.

Sakit kan bila selalu luka ?
nak sentuh sabun pon tak boleh
Kita orang perempuan ni banyak kerja rumah nak siapkan
Kalau dah tangan sakit
Acane nak buat kerja?

Kalau time jemur kain tu tangan kasar
Sampai sangkut kulit-kulit kat kain yang lembut-lembut tu, pastu benang dia jadi tertarik, rosak lah pulak kain tu

Ini bukan cream MAGIC!
Centella Cream dirumuskan untuk melegakan kesan akibat kulit bermasalah.
Gatal, kering, kulit mengelupas, ezcema, ketiak & siku hitam dan merekah teruk insyaAllah boleh cuba Krim centella by @nafura

Ada 71.5% Pati Pegaga dicampur bersama Green Tea, Camomille Extract dan herba2 lain.
Pengunaan konsistent selama 1-2 bulan disarankan untuk kesan yang ketara kerana cream ni ada herba semulajadi yang tak dicampur dengan steroid untuk kesan baik pulih berpanjangan. •
Centella pon masuk 10% PROMO tau !
RM89 Ajaaa (NP RM99)
All price ON PROMO MONTH
EXC POSTAGE
RM8 sm
RM12 ss

whatsapp tyraa
0102613145

COD HKL, SOGO , MASJID JAMEK
SUNWAY PUTRA MALL ,QUILL MALL
(Off cod for this week ,available 2/5/17- onwards)

#sypakaisyjual
#jomcentella #nafura #creamlega #creamhidrasi #nafuraagent

Raya SALES 10% OFF for honeybeevenom cream, serum and cleanser. From 20APRIL - 7MAY 2016. Jom dapatkan sebelum puasa. Raya2 mesti nak cantikkan. Nanti abang posmen busy lambat plak dapat. 😞
Tunggu apa lagi HURRY UP DEAR!! Ws #0196797550

#honeybeevenom #hopegirl #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafura #mua #muakl #rayasales #jomcantik #honeybeevenommultisolutioncream #honeybeeserum

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags