#nafuraagent

MOST RECENT

TAU TAK EMULSION MEMBANTU MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT ?

Kalau pakai pelembab sahaja mungkin beberapa jam je kulit muka kita dalam keadaan lembab tapi bila sapu emulsion dulu dia akan lock pelembab tersebut supaya kelembapan kulit muka kita bertahan lebih lama lagii. Sebab ? Sebab ia mengandungi HYLURONIC ACID which is fungsi dia memegang kelembapan kulit kita ❄️💦💧 Serious uolls, saya sendiri cuba pakai best sangat weh 😭😭. Kulit muka saya yang sangat2 berminyak but sometime kering menggelupas sampai pedih2 ni bila tambah pakai emulsion ni dah makin lembap, mekap pun tahan lama, sebum (minyak muka) kurang merembes keluar.

Texture dia macam losyen tapi TAK MELEKIT LANGSUNG . CEPAT SERAP KEDALAM LAPISAN KULIT.

99 hengett sahaja. Memang mahal tapi banyak wehhh. Tahan setahun ke apa ni. Setiap kali pakai just squeeze sikit je.

Alaska emulsion ni sangat sy recommend pada siapa yg skin BERMINYAK, KERING, KOMBINASI dan ada MASALAH JERAWAT. Menyesal seumur hidup tak bercintan dgn produk ni ahakkks !
.
HARGA: RM99.
.
📮DAILY POSTAGE: RM8(sm) RM12(ss) .
::
🚘COD: Shah Alam/ Subang Parade/Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam/ Alam Budiman ::
💁🏻‍♀️SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM.
:
📲DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)

ALASKA EMULSION
Apa itu emulsion?
✅sejenis light moisturizer
✅dipakai sebelum atau selepas moisturizer
✅bertindak menghidrasikan dan melembapkan kulit secara efektif
✅mudah meresap kedalam kulit dan tak melekit
✅formulanya yang ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
✅kulit wajah dapat bernafas secara lebih baik dengan pemakaian emulsion

HARGA: TIDAK TERMASUK POSTAGE
RM99.OO
..
📮DAILY POSTAGE: RM8(sm) RM12(ss) .
::
🚘COD: Shah Alam/ Subang Parade/Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam/ Alam Budiman ::
💁🏻‍♀️SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM.
:
📲DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)

@Regrann from @yaniebeautystore - Alaska Emulsion Serum
.
Hi Gorgeous! Alaska Glacier Water Emulsion/Serum
Ape kebaikan Emulsion? Emulsion ni mengandungi nutritien (extract tumbuhan yang tinggi dengan vitamins dan minerals) untuk merawat sel2 kulit yang rosak dilapisan dermis.
Lebih cair tekturnye dari cream moisturiser jadi sesuai dipakai sebelum atau selepas Alaska Mosturiser.

Kalau kulit kusam selalunye hanya disebabkan beberapa faktor sahaja. Kurang nutrisi kepada kulit dan terlampau lama kulit mati tidak dibersihkan. Jadi serum dan moisturiser tak dapat menyerap dengan betul. So nak cantik jangan malas jaga. Pastikan gunakan toner, scrub , serum, emulsion, essense dan moisturiser dengan kadar yang betul. .
Selamat mencuba...
.
.
HARGA: RM99 EXCLUDE POSTAGE
.
📮DAILY POSTAGE: RM8(sm) RM12(ss) .
::
🚘COD: Shah Alam/ Subang Parade/Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam/ Alam Budiman ::
💁🏻‍♀️SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM.
:
📲DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)

Lepas tonyoh muka dengan kapas muka yang dah dititiskan dengan Toner Alaska ni, pori-pori dah tak tersumbat dan semua bendasing dah dinyah daripada kulit. Best betul rasa dia.
.
NOW kulit dah ready nak terima dan serap nutrisi daripada serum atau moisturiser. Barulah kulit frest, lebih sihat dan awet muda. Gitewww
.
HARGA: RM88 . .
📮DAILY POSTAGE: RM8(sm) RM12(ss) .
::
🚘COD: Shah Alam/ Subang Parade/Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam/ Alam Budiman ::
💁🏻‍♀️SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM.
:
📲DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)

Ladies, let see how toner has works for you. Haiya, you can see the dirt and dust on the cotton isn't? And that's why pimples love to stay there. .
So what are you waiting for? Come and grab one💋💋💋. Is a super unique toner GEL actually, based on Alaska Glacier Water.
.
It's super COOL 😍😍😍. .
.
HARGA: RM88 . .
📮DAILY POSTAGE: RM8(sm) RM12(ss) .
::
🚘COD: Shah Alam/ Subang Parade/Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam/ Alam Budiman ::
💁🏻‍♀️SELF PICK UP SEKSYEN 2 SHAH ALAM.
:
📲DM or WHATSAPP 019-8935912(Klik link Bio)

KENAPA TONER ALASKA NI BEST?

1. Menyegarkan Wajah
2. Mencegah Kulit Kering
3. Membersihkan Wajah
4. Melembabkan Kulit
5. Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet
6. Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain
7. Mengecilkan Pori Wajah
8. Menstabilkan PH Wajah
9. Memutihkan Wajah
10. Menghaluskan Kulit

Jawapan dia TONER is Wajib💋
.
MORE INFO DM OR WHATSAPP 019-8935912
.
COD: Shah Alam/ Subang Parade/ Bukit Jelutong/ TTDI Shah Alam/ Glenmarie
.
HARGA: RM88 exc postage
.
DAILY POSTAGE: Worldwide .
RM8(sm) RM12(ss)

Base lumpur boleh buat mask ye..
.
So amazing
.
Dulu2 org main lumpur je car belut la main sawah2 la..
.
Skang ni tggal tampal.kat muke je, byk rupenya khasiat die..
.
Meh PM or WA hakak for more info.. #honeybeeoriginal
#honeybeemalaysia
#honeymud
#nafura
#nafuraagent
#nafuraagentkl

Ada masalah kulit wajah yang TERLALU OILY, TERLALU DRY & SENSITIVE SKIN???? *ALASKA GLACIER WATER AQUA*

ALASKA MOIST RM99
ALASKA TONER RM88
ALASKA EMULSION RM99

postage
Rm8sm / rm12ss (3items) -lebih ikut berat
Whatsapp +60136259863

Sejukkk je mata memandang dengan warna Alaska ni kan?💠💎❄️ Seriously this product mmg menjadi keperluan untuk anyone yang ada masalah TERLALU OILY atau TERLALU DRY atau SENSITIVE skin .. Alaska ada bahan hyaluronic acid which is sgt bgus utk balance kan nutrition skin u all!! Soothing effect tu paling fav😍So ! Jaga kulit dulu baru mekap u all nampak smooth n meletopz!!❄️❄ ️
#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER

RM99
postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12(3 items)- lebih ikut berat.

Pm utk oder atau whatsapp +60136259863

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER :- 🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base makeup.
🎀Sangat sesuai untuk kulit yang sangat berminyak, sangat kering dan sensitif.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka. 🎀Tekstur krim berbentuk GEL dan lebih ringan
🎀Ada Ekstrak GLACIER WATER yang diperkaya mineral semulajadi dan oksigen yang membantu meningkatkan kelembapan kulit dan meredakan kulit yang stress.
🎀Isipadu=95g (Bekas sebesar tapak tangan)
🎀Diperkaya asid hyluronik sebanyak 50,000ppm
(1ppm= 4 Drop asid hyaluronik,
50,000=200,000 drop !

True Island Alaska Glacier Water Aqua produk 100% Original
dijamin HALAL dan disahkan KKM

Sama fungsi dengan honey bee venom mosturizer tapi TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER ini lebih sesuai untuk kulit terlalu berminyak, terlalu kering dan sensitif terhadap racun lebah.

#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER

RM99
postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12(3 items)- lebih ikut berat.

Pm utk oder atau whatsapp +60136259863

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER :- 🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base makeup.
🎀Sangat sesuai untuk kulit yang sangat berminyak, sangat kering dan sensitif.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka. 🎀Tekstur krim berbentuk GEL dan lebih ringan
🎀Ada Ekstrak GLACIER WATER yang diperkaya mineral semulajadi dan oksigen yang membantu meningkatkan kelembapan kulit dan meredakan kulit yang stress.
🎀Isipadu=95g (Bekas sebesar tapak tangan)
🎀Diperkaya asid hyluronik sebanyak 50,000ppm
(1ppm= 4 Drop asid hyaluronik,
50,000=200,000 drop !

True Island Alaska Glacier Water Aqua produk 100% Original
dijamin HALAL dan disahkan KKM

Sama fungsi dengan honey bee venom mosturizer tapi TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER ini lebih sesuai untuk kulit terlalu berminyak, terlalu kering dan sensitif terhadap racun lebah.

#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

Ada masalah kulit wajah yang TERLALU OILY, TERLALU DRY & SENSITIVE SKIN???? *ALASKA GLACIER WATER AQUA*

ALASKA MOIST RM99
ALASKA TONER RM88
ALASKA EMULSION RM99

postage
Rm8sm / rm12ss (3items) -lebih ikut berat
Whatsapp +60136259863

Sejukkk je mata memandang dengan warna Alaska ni kan?💠💎❄️ Seriously this product mmg menjadi keperluan untuk anyone yang ada masalah TERLALU OILY atau TERLALU DRY atau SENSITIVE skin .. Alaska ada bahan hyaluronic acid which is sgt bgus utk balance kan nutrition skin u all!! Soothing effect tu paling fav😍So ! Jaga kulit dulu baru mekap u all nampak smooth n meletopz!!❄️❄ ️
#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

Ada masalah kulit wajah yang TERLALU OILY, TERLALU DRY & SENSITIVE SKIN???? *ALASKA GLACIER WATER AQUA*

ALASKA MOIST RM99
ALASKA TONER RM88
ALASKA EMULSION RM99

postage
Rm8sm / rm12ss (3items) -lebih ikut berat
Whatsapp +60136259863

Sejukkk je mata memandang dengan warna Alaska ni kan?💠💎❄️ Seriously this product mmg menjadi keperluan untuk anyone yang ada masalah TERLALU OILY atau TERLALU DRY atau SENSITIVE skin .. Alaska ada bahan hyaluronic acid which is sgt bgus utk balance kan nutrition skin u all!! Soothing effect tu paling fav😍So ! Jaga kulit dulu baru mekap u all nampak smooth n meletopz!!❄️❄ ️
#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER AQUA TONER
Anti Wrinkle & Whitening

Kenapa toner alaska ni mampu mencerahkan dan mengurangkan kedutan??
👉Kerana toner alaska mempunyai kandungan hyaluronic acid sebanyak 30000 ppm😍😍😍 APA FUNGSI HYALURONIC ACID 👉hyaluronic acid adalah kemampuannya untuk mempertahankan kelembaban. hyaluronic acid dianggap sebagai bahan yang penting untuk anti-aging, kerana keremajaan kulit sangat berkaitan dengan kadar kelembaban kulit.

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN TONER ALASKA?? Apa fungsi dia?? Antara 10 FUNGSI TONER ALASKA PADA KULIT:

1. Menyegarkan Wajah
2. Mencegah Kulit Kering
3. Membersihkan Wajah
4. Melembabkan Kulit
5. Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet
6. Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain
7. Mengecilkan Pori Wajah
8. Menstabilkan PH Wajah
9. Memutihkan Wajah
10. Menghaluskan Kulit

RM88
postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12(3 items)- lebih ikut berat

Dm utk oder atau whatsapp +60136259863

#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

[TRUE ISLAND] ALASKA GLACIER AQUA AQUA WATER EMULSION- 120ML

RM99
postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12(3 items)- lebih ikut berat

Dm utk oder atau whatsapp +60136259863

Emulsion tu apa ?
Emulsion tu KRIM PELEMBAP yang ringan. Dia kurang pekat dari mosturizer biasa. Kebiasaan nya emulsion adalah water based. Tugas dia melembapkan kulit dan SEAL segala kelembapan yg dibekal kan oleh SERUM/ESSENCE/TONER yang kita pakai sebelum kita pakai emulsion tu dan pastikan effect toner/serum/essence tu berfungsi sebaiknya lepas dah "seal" .
Sesuai untuk kulit kering? Atau berminyak?
YES!
Kulit kering - recommended sebab emulsion boleh lock/seal kelembapan. Pakai sebelum mosturizer. Lepas tu pakai juga mosturizer .
Kulit berminyak & Kombinasi - recommended . sebab emulsion ni dia melembap kan, ringan, kulit boleh bernafas. So untuk kulit berminyak korg boleh try emulsion sebagai ganti kepada mosturizer.. #nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER

RM99
postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12(3 items)- lebih ikut berat.

Pm utk oder atau whatsapp +60136259863

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER :- 🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base makeup.
🎀Sangat sesuai untuk kulit yang sangat berminyak, sangat kering dan sensitif.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka. 🎀Tekstur krim berbentuk GEL dan lebih ringan
🎀Ada Ekstrak GLACIER WATER yang diperkaya mineral semulajadi dan oksigen yang membantu meningkatkan kelembapan kulit dan meredakan kulit yang stress.
🎀Isipadu=95g (Bekas sebesar tapak tangan)
🎀Diperkaya asid hyluronik sebanyak 50,000ppm
(1ppm= 4 Drop asid hyaluronik,
50,000=200,000 drop !

True Island Alaska Glacier Water Aqua produk 100% Original
dijamin HALAL dan disahkan KKM

Sama fungsi dengan honey bee venom mosturizer tapi TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER ini lebih sesuai untuk kulit terlalu berminyak, terlalu kering dan sensitif terhadap racun lebah.

#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER

RM99
postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12(3 items)- lebih ikut berat.

Pm utk oder atau whatsapp +60136259863

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER :- 🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base makeup.
🎀Sangat sesuai untuk kulit yang sangat berminyak, sangat kering dan sensitif.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka. 🎀Tekstur krim berbentuk GEL dan lebih ringan
🎀Ada Ekstrak GLACIER WATER yang diperkaya mineral semulajadi dan oksigen yang membantu meningkatkan kelembapan kulit dan meredakan kulit yang stress.
🎀Isipadu=95g (Bekas sebesar tapak tangan)
🎀Diperkaya asid hyluronik sebanyak 50,000ppm
(1ppm= 4 Drop asid hyaluronik,
50,000=200,000 drop !

True Island Alaska Glacier Water Aqua produk 100% Original
dijamin HALAL dan disahkan KKM

Sama fungsi dengan honey bee venom mosturizer tapi TRUE ISLAND ALASKA MOISTURIZER ini lebih sesuai untuk kulit terlalu berminyak, terlalu kering dan sensitif terhadap racun lebah.

#nafura #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #nafuraagent #hopegirl #muakl #hbvskincare #skincare #honeybeevenommultisolutioncream #mua #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #honeybeevenommultisolution #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #hopegirl #honeybeevenomhq #muaselangor #muautara #tutorialmakeup #trueislandalaska #trueislandcentella #hbv #koreanskincare #centellasoothingcream 
#centella

Most Popular Instagram Hashtags