[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nafuraagent

11016 posts

TOP POSTS

#Repost @nunubeauty_collection ・・・
Honey Bee Almonds Gommage (Scrub) Smoothing Gel 🐝membuang sel kulit mati secara halus 🐝mengelakkan pigmentasi 🐝Tinggi vitamin E dan anti oksidan 🐝merawat kerosakan kulit akibat sinaran UV matahari 🐝menghilangkan whitehead/blackhead 🐝mencegah jerawat 🐝mengelakkan kulit kering dan berkeruping

Bahan-bahan: almond, avocado, shea butter, propolis, royal jelly

#scrub #nafura #madeinkorea #skincare #koreanmakeup #gommage #honeybeescrub #gommagescrub #nafuraagent #agentnafura #gommageputrajaya #gommagenafura #agengommage #gommagesmoothinggel #sayajual #nafuraagenputrajaya

Lepas cuci muka kita pakai serum plak. Serum ni blh menegangkan kulit muka, mencerah, memudarkan jeragat dan parut, mengecutkan jerawat dan dan byk lagi lah. Hehe kalau nak taw kena lah beli😁
.
Meh whatsapp sue bgtaw apa mslh kulit korang, sue akan guide smpai peloles 😘
Whatsapp 0167431891
#nafura #nafuraagent #nafuracheras #teamciksuekayaberjaya

Untuk mak mak yg tak cukup tidur , gelap bawah mata, kulit muka dh nk mula kedut sana sini macam ani ni setelah beranak ranak , hehe cuba lah try pakai serum ni. Best. Ani pun pakai tau. Lately tak cukup rehat , asek la berpindah randah dari klang ke shah alam. So perlu bawak benda ni setiap masa. 😂 oh yes bau product honey bee ni semua wangi wangi. Seronok je buh kat muka. Sesiapa yg berminat boleh whatsapp 0178142201 !! Kita agent sah tau. Jgn risau harusla yg original❤️ #nafuraagent #agentshahalam

Morning, sebenarnya cc cream ni lebih femes kat Korea. Mostly rutin gadis Korea wajib ada cc cream ni.
@nafura Cc Cream best sebab bagi kesan magical kat kulit Dilla.
Boleh gantikan foundation sebab bagi effect natural, “no make-up” make up style.

Sebab tu produk Korea ni perfect, dapat bagi illusion kat orang yang tengok kita fikir kita cantik natural tanpa make-up gitew.
Serbuk Mutiara yang ada dalam Cc Cream ni lah buat skin kita ala-ala korea uoll.
Tak percaya? Trylah.
Hanya RM75 je tau. Whatsapp 0129693221
#agentnafura #nafuraagent #nafuraagentkl #nafuraagentkajang #nafuraagentsemenyih

Highly recommended product. Im using it almost a month bfore sleep. Pagi2 bangun bila cuci muka, rasa lembut and best😍 Tq @nafura for this awesome product!
#nafura
#nafuraagent
#trueislandalaska

Ada ke peminat si kuning ni. Kakak dah try. Patut la ramai cakap best. Memang best yakmatt. Nak try meh order kat kakak. Try pakai kaklong dia.si venom tu nanti mesti berjangkit nak try adik adik dia yang lain.

#nafura #teamlyanasai
#nafuraagent #nafuraselangor

Kalau nak cantik dengan organic cuba hbv yang pasti bebas paraben dan bahan kimia tapi ambik masa untuk pulihkan kulit muka janji kena yakin , rajin dan konsisten hakak cantik2 dan abang2 pun boleh guna juga set honeybee yang tengah viral rm 293 exc postge ready stock#nafuraagent#honeybeevenom

"Serius warna dia lawa giler, patutlah sold out je"
haaa @nursyafinazutagha kata tuuu. .
Jom grab laju laju Kod Milk Tea Pink sekarang !
Korang tengok smooth je masa pinad sapu kat bibir. Tekstur dia yang lembut sesuai dijadikan lipstick & jugak blusher.
✅Ada Shea Butter yang melembutkan bibir.
.
More info DM/ Whatsapp (klik link kat bio)
📲📲 0102613145
.
COD SEKITAR HKL, SOGO, MASJID JAMEK , SUNWAY PUTRA MALL, QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #honeybeevenommist #lipstickhopegirl #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Mascara Hopegirl. Nak lentik bulu mata leh pakai magic lash mascara. Tak yah doh la pakai vulu mata ce ta. Nak simple je kan. Tenyeh skit mascara ni kemudian kepit bulu mata pakai pengepit.
Naturallll sungguh dah tu.. Melentik natural uuu..👀 Nak cuci semula pun senang, tak comot momot.
#sis_jual #mascara #mascarahopegirl #maskara #mascarahopegirl #magiclashmascara #hopegirlcosmetics #HopeGirl #hopegirlmalaysia #hopegirls #hopegirl #nafura #koreaproduk #cosmetics #nafurahoneybee #nafuraagent

MOST RECENT

Mascara Hopegirl. Nak lentik bulu mata leh pakai magic lash mascara. Tak yah doh la pakai vulu mata ce ta. Nak simple je kan. Tenyeh skit mascara ni kemudian kepit bulu mata pakai pengepit.
Naturallll sungguh dah tu.. Melentik natural uuu..👀 Nak cuci semula pun senang, tak comot momot.
#sis_jual #mascara #mascarahopegirl #maskara #mascarahopegirl #magiclashmascara #hopegirlcosmetics #HopeGirl #hopegirlmalaysia #hopegirls #hopegirl #nafura #koreaproduk #cosmetics #nafurahoneybee #nafuraagent

KELEBIHAN & KEBAIKAN HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM : 🐝 Membersih secara lembut sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
🐝 Menanggalkan kotoran / sisa mekap dengan berkesan
🐝 Tidak mengeringkan kulit
🐝 Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
🐝 Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
🐝 Mengatasi kulit berminyak, berjerawat, parut, bintik hitam & pori terbuka
🐝 Menjadikan kulit lebih segar, anjal & elastik, licin serta halus berseri

BAHAN KANDUNGAN :
- Ekstrak Royal Jelly, Madu, Propolis

ISIAN KANDUNGAN : 100 ML.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #concelaer #mua #makeupartist #moisturiser #cleanser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol #nafura #nafuraagent #nafuraglobal

KELEBIHAN & KEBAIKAN HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM : 🐝 Membersih secara lembut sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
🐝 Menanggalkan kotoran / sisa mekap dengan berkesan
🐝 Tidak mengeringkan kulit
🐝 Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
🐝 Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen
🐝 Mengatasi kulit berminyak, berjerawat, parut, bintik hitam & pori terbuka
🐝 Menjadikan kulit lebih segar, anjal & elastik, licin serta halus berseri

BAHAN KANDUNGAN :
- Ekstrak Royal Jelly, Madu, Propolis

ISIAN KANDUNGAN : 100 ML.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #concelaer #mua #makeupartist #moisturiser #cleanser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol #nafura #nafuraagent #nafuraglobal

Curlass mak jemah. Semua org tnya pakai apa kulit flawless. Mestila pakai honeybee serum.
.
.
Mai whatsapp 011-1611 9054 lekaih. Nak kulit flawless kena pantas. Jangan tunggu lama-lama. Nanti orang lain dah lawa uols takkan tengok ajer 😂.
.
.
#Nafura #Honeybee #Serum

SET TRIAL ROSETYARA
Menarik, tertarik, menawan hati 😍
.
Postage SM RM8 SS RM12
.
Dm or whatsapp 0132484522
🚗 COD - KAJANG, BANGI, BALAKONG, BDR TUN HUSSEIN ONN, SEK13 SHAH ALAM, BUKIT JELUTONG, KG MELAYU SUBANG, SUBANG BESTARI, KOTA DAMANSARA & ARA DAMANSARA ❤️❤️
.
#arabeautee #honeybee_cheras #honeybeevenom #nafura #HONEYBEEVENOMMULTISOLUTIONCREAM #hopegirl #nudeconcealerbase #makeupjunkie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #facecream #beauty #nsismascara #cosmetics #honeybeevenomnafura #honeybeeserum #koreanproduct #vevious #veviousprimer #beauty #madefromkorea #nafuraagent #alisacottonangelpowder #alisaloosepowder #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeup #rosetyarafoundation

#Repost @nunubeauty_collection ・・・
Honey Bee Almonds Gommage (Scrub) Smoothing Gel 🐝membuang sel kulit mati secara halus 🐝mengelakkan pigmentasi 🐝Tinggi vitamin E dan anti oksidan 🐝merawat kerosakan kulit akibat sinaran UV matahari 🐝menghilangkan whitehead/blackhead 🐝mencegah jerawat 🐝mengelakkan kulit kering dan berkeruping

Bahan-bahan: almond, avocado, shea butter, propolis, royal jelly

#scrub #nafura #madeinkorea #skincare #koreanmakeup #gommage #honeybeescrub #gommagescrub #nafuraagent #agentnafura #gommageputrajaya #gommagenafura #agengommage #gommagesmoothinggel #sayajual #nafuraagenputrajaya

.
FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :
.
🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran
🌸 Memberikan kelembapan optimum
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌸 Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox
🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas
🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Menghilangkan eyebag
🌸 Menghilangkan noda kulit
🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama
🌸 Anti aging
.
.
KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM :
.
🍯 EKSTRAK MADU
🍯 PROPOLIS
🍯 EKSTRAK ROYAL JELLY
.
CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM :
🍁 Cuci muka dengan pencuci muka harian
🍁 Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
🍁 Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif
.
ISI KANDUNGAN : 40 ML / botol (penggunaan 1-4bulan)
.
📲Whatsapp 011-16119054 to order
.
🚗COD KL & Nilai
.
ORIGINAL ONLY
.
.
#honeybee #HoneyBeeSerum #Nafura

Hasil konsisten 2 bulan, skin makin lawooo ! Honey bee skincare ni ada kebaikan madu yang merawat kulit.
.
Yang penting ❌No Paraben & Merkury
More info klik link pada bio
📲0166796080
.
**Beli 3 FREE POS !
.
#sypakaisyjual #feedbackbytyraa #feedbackhoneybee #berusmekapmurah
#honeybeevenomcleanser #hopegirlconcealer #magicskinprimer #primerhopegirl #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Last sekali kita spray lah muka cantik tu hehe barulah makeup tahan lama dan peloles.
.
Fixing mist ni best sgt taw dhla wangi, mengatasi mslh kulit berminyak, mengimbangi kelembapan kulit dan ad kesan mencerah😍
.
Jom whatsapp sue utk cantik 0167431891
#nafura #nafuraagent #nafuracheras #teamciksuekayaberjaya

Lepas cuci muka kita pakai serum plak. Serum ni blh menegangkan kulit muka, mencerah, memudarkan jeragat dan parut, mengecutkan jerawat dan dan byk lagi lah. Hehe kalau nak taw kena lah beli😁
.
Meh whatsapp sue bgtaw apa mslh kulit korang, sue akan guide smpai peloles 😘
Whatsapp 0167431891
#nafura #nafuraagent #nafuracheras #teamciksuekayaberjaya

Utk muka sentiasa lembab walau byk kali dicuci jom guna cleansing foam honeybee. Sue dah fall in love taw😍 best sgt, xcari lain dah.
.
Nak order blh whatsapp sue 0167431891
#nafura #nafuraagent #nafuracheras #teamciksuekayaberjaya

Nude Base Concealer
.
.

21-Light Beige (Great for under eye coverage)
23-Natural Beige (Great for blemish )
.
A function of concealer and blemish balm 2 in 1!
.
Ready stock. Whatsapp to order 01111319262 .
.
#nafura #nafuraagent #concealer

NAFURA 3D MASK HONEY BEE VENOM
FUNGSI MASK HBV
.
🍯mencerahkan kulit
.
🍯melembabkan kulit wajah
.
🍯membekalkan vitamin .
🍯melembutkan kulit
.
🍯merawat kulit
.
🍯mengembalikan PH kulit
.
🍯awet muda .
1 paket 1pcs - Pakai 1 - 2 kali 1 minggu
.
.
.
.
#trueisland #nafura #nafurafixingmist #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #Nafurasale #honeybeemurah #honeybeesale #magicskinprimer #primerhopegirl #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Adakah anda tergolong dlm golongan yg sering kena touchup makeup/bedak setiap masa disebabkan kulit yg cepat berminyak?😳 NAFURA MAGIC SKIN PRIMER ( MAKEUP BASE)

Fungsi this magic primer :
●menutup permukaan muka kulit yang tdk sekata dan garis2 halus serta menjadikan kulit anda selembut sutera
●membuatkan makeup anda tahan berjam2 lamanya & kulit menjadi lbh lembut dan tdk berminyak,mengawal pengeluaran myk yg berlebihan
●mencerahkan kawasan mata yg kusam dan gelap
●memelihara kulit(mengandungi jojoba seed oil dan vitamin C)
.
.
.
.
#trueisland #nafura #nafurafixingmist #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #Nafurasale #honeybeemurah #honeybeesale #magicskinprimer #primerhopegirl #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Honey Bee Venom product skincare yang sesuai untuk kulit wajah yang kusam serta yang bermasalah.

Terutama untuk kulit yang breakout kesan dari penggunaan produk tinggi kandungan kimia. Malah set ini juga dapat memulihkan kulit yang rosak akibat demam cacar.

Memudarkan parut, membaiki, memulih dan mencantikkan kulit. Bila dah pakai Honey Bee Venom memang dah tak nak tukar pada product lain dah.

Apa yang membuatkan ramai orang suka dengan set ini?

Ia membuatkan kulit wajah :
🍯gebu
🍯kulit makin tegang
🍯jeragat dah makin light dan tidak kelihatan
🍯 wrinkles makin kurang
🍯 tak perlu makeup tebal
.
.
.
.
#trueisland #nafura #nafurafixingmist #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #Nafurasale #honeybeemurah #honeybeesale #magicskinprimer #primerhopegirl #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

HONEY BEE VENOM

KANDUNGAN

HBV Gel-based cream mengandungi:
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal #effatihah
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit

Mempunyai KKM
NOT 140800675K

So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

KEBAIKAN DAN MANFAAT ♦Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic ♦Semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
♦Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat.
♦Kesan jerawat pun senang pudar
♦Racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. ♦Juga sesuai untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba

CARA PENGGUNAAN

Digunakan sebagai moisturizer .
Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
.
.
.
#trueisland #nafura #nafurafixingmist #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #Nafurasale #honeybeemurah #honeybeesale #magicskinprimer #primerhopegirl #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

ALASKA TRUE ISLAND By NAFURA
True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!
Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream. Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.

True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda
dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.

FUNGSI TRUE ISLAND ALASKA CREAM . 🎀Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
🎀Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
🎀Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
🎀Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
🎀Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
🎀Sesuai untuk kulit yang kering.
🎀Sesuai untuk semua jenis kulit.
🎀Membantu melicinkan kulit wajah.
🎀Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.
🎀Digunakan sebagai moisturizer 🎀Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
.
.
.
#trueisland #nafura #nafurafixingmist #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #Nafurasale #honeybeemurah #honeybeesale #magicskinprimer #primerhopegirl #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Honeybee Almond Gommage Smoothing Gel (Scrub)❤️ KEGUNAAN SCRUB:
✅Terhasil dr proses pemampatan biji badam
✅Sapuan luaran almond oil boleh melambatkan proses penuaaan .
📌Tinggi vitamin E dan anti oksidan
📌Merawat kerosakan akibat sinaran uv/matahari
📌Mengelakkan pigmentasi
📌Melembapkan kulit
📌Tinggi linolic acid 📌Boleh mencegah jerawat
📌Menghilangkan blackhead whitehead
📌Mereda kan alergi dan ruam kulit
📌Mengelakkan dari kulit kering berkeruping

CARA PENGUNAAN:
Lepas cuci muka guna cleanser, picit sikit scrub dan sapukan rata pada muka. Tenyeh2 daki2 kat muka tu. Maksimum 3 kali seminggu.
.
.
.
.
#trueisland #nafura #nafurafixingmist #honeybeevenomfixingmist #honeybeevenommask #honeybeemask #honeybeenutrimask
#honeybeevenomcleanser #Nafurasale #honeybeemurah #honeybeesale #magicskinprimer #primerhopegirl #honeybeevenommist #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #honeybeevenomcream #nafuraagent #nafuraagentkl #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan

Most Popular Instagram Hashtags