#nafsu

33323 posts

TOP POSTS

I love u or I naf su
...
..
.
#nafsu

setumpuk bebal tumbal kesepian di bulan ramadhan. semoga semua be'ol nya lancar 🙏 .
.
#nafsu #visual #artsy #astagfirulloh

Recording now #Nafsu by #masidayu1001 producer by @handikacaca367

MOST RECENT

🗣️Hasrat ni muncul lagi, malah lbh sulit gw hadepin.. Biar pun cuma bocah ingusan tp g gw ikutin nafsu gw krn lu yg bntar lg gw hadepin #wed ... #kesel #gondok #nafsu #marah #angry #heatdown #cooldown.. yg gw benci mlh ada smw d-sni.. Gmn jengah'y gw..?

semoga diberi kekuatan #Iman agar mampu melawan #nafsu

#Repost @jom_dakwah (@get_repost)
・・・
JIHAD NAFSU VS PERANG.

Kita selalu bercita-cita nak mati syahid, nak pergi perang, nak lawan musuh dan sebagainya.

Tapi, ramai yang lupa, KITA TAKKAN MAMPU nak melawan musuh kalau kita tak mampu nak lawan nafsu kita.

Sejauh mana kita lawan nafsu kita untuk tengok video lucah?

Sejauh mana kita lawan nafsu kita untuk tengok drama korea jepun hindustan melayu bangla yang ada unsur aurat, pergaulan bebas, cintan cintun pegang pegang cium-cium dan sebagainya?

Sejauh mana kita lawan nafsu kita dari berikhtilat bercouple bajet islamik, bermesej2 dengan crush dan sebagainya?

Sejauh mana kita lawan nafsu kita untuk solat 5 waktu, bertahajud dan baca quran tiap hari?

Sejauh mana kita lawan nafsu kita untuk baca buku-buku agama, buku sirah nabi, buku dakwah, buku tarbiah dan sebagainya.

Sejauh mana kita lawan nafsu kita untuk study dan siapkan assignment kita?

Atau kita sering tewas dengan nafsu sendiri, tertawan dengan nafsu sendiri.

Ingat.

Kalau kita mengimpikan SYAHID, kita kena mulakan dengan bertungkus lumus melawan nafsu.

Ya Allah, berilah kami kekuatan!!
.
.
(Caption disponsor oleh @jombuku "Semusim Di Barzakh" Novel Islamic Terbaik MPH2016 -Best Seller Of The Year- MPH Bookstore, segera dapatkan).
.
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri.

#Blue_Wizard #Sex_Drops 🔞CECAIR PERANGSANG #NAFSU WANITA
Cecair #Naikkan Nafsu Se_ks Wanita: 🌹🚺Cecair #Perangsang Nafsu Isteri 🌹🚺Blue Wizard Sex_Drops 🌹🚺#Female Aphrodisiac Water
dalam masa 30 mnit..... pasangan anda akan mengalami #KEGERSANGAN
dgn erti kata #PANTANG_DISENTUH.....! rasai #PENGALAMAN se_ks  spt #MALAM_PERTAMA
bersama pasangan anda .......! Peringatan !!! Untuk kegunaan #suami #isteri sahaja.
Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang  paling #TERKENAL untuk mengatasi masalah wanita yang #KURANG ghairah  dalam berhubungan #INTIM suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan se_ks  secara #SPONTAN dan #CEPAT....! Produk ini sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan #MEMADU_ASMARA dan kasih sayang keluarga.
#TIDAK DIGALAKKAN BG YG BLM BERKAHWIN.......! ⋙CECAIR PERANGSANG BLUE WIZARD merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan....! 📲 Whatsapp 013-5821969
#bluewizard #spanishfly #xstivemen #vimaxori #69oilmalaysia

#Blue_Wizard #Sex_Drops 🔞CECAIR PERANGSANG #NAFSU WANITA
Cecair #Naikkan Nafsu Se_ks Wanita: 🌹🚺Cecair #Perangsang Nafsu Isteri 🌹🚺Blue Wizard Sex_Drops 🌹🚺#Female Aphrodisiac Water
dalam masa 30 mnit..... pasangan anda akan mengalami #KEGERSANGAN
dgn erti kata #PANTANG_DISENTUH.....! rasai #PENGALAMAN se_ks  spt #MALAM_PERTAMA
bersama pasangan anda .......! Peringatan !!! Untuk kegunaan #suami #isteri sahaja.
Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang  paling #TERKENAL untuk mengatasi masalah wanita yang #KURANG ghairah  dalam berhubungan #INTIM suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan se_ks  secara #SPONTAN dan #CEPAT....! Produk ini sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan #MEMADU_ASMARA dan kasih sayang keluarga.
#TIDAK DIGALAKKAN BG YG BLM BERKAHWIN.......! ⋙CECAIR PERANGSANG BLUE WIZARD merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan....! 📲 Whatsapp 013-5821969
#bluewizard #spanishfly #xstivemen #vimaxori #69oilmalaysia

#Blue_Wizard #Sex_Drops 🔞CECAIR PERANGSANG #NAFSU WANITA
Cecair #Naikkan Nafsu Se_ks Wanita: 🌹🚺Cecair #Perangsang Nafsu Isteri 🌹🚺Blue Wizard Sex_Drops 🌹🚺#Female Aphrodisiac Water
dalam masa 30 mnit..... pasangan anda akan mengalami #KEGERSANGAN
dgn erti kata #PANTANG_DISENTUH.....! rasai #PENGALAMAN se_ks  spt #MALAM_PERTAMA
bersama pasangan anda .......! Peringatan !!! Untuk kegunaan #suami #isteri sahaja.
Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang  paling #TERKENAL untuk mengatasi masalah wanita yang #KURANG ghairah  dalam berhubungan #INTIM suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan se_ks  secara #SPONTAN dan #CEPAT....! Produk ini sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan #MEMADU_ASMARA dan kasih sayang keluarga.
#TIDAK DIGALAKKAN BG YG BLM BERKAHWIN.......! ⋙CECAIR PERANGSANG BLUE WIZARD merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan....! 📲 Whatsapp 013-5821969
#bluewizard #spanishfly #xstivemen #vimaxori #69oilmalaysia

#HOR_NY_24 🔥👉⚘⚘
⚘mampu membuat kn #PASANGAN💋 anda #BUAS dlm masa 30 minit ......!
🍆☡malah dikatakan mampu membuatkan tuBuh anda #BERCALAR akibat #CARAKAN #KEGERSANGAN
#HANGATKAN #NAFSU pasangan anda seawal 30 minit...... !❤🌹❤
💋kegunaannya cuma🔥 #spray pada minuman @ makanan.. ubat ini boleh💪 #mrnsang kedua2 pihak (suami isteri) dgn bkesan.. #AMARAN! 🔥Jualan ini #TIDAK dgalakan bg mereka y dbawah umur & #BELUM bkahwin..!
#H0rny 24
Cecair ghai_rah #PERTAMA di Malaysia berbentuk spray..✔
#CRETT_cret je, wanita/lelaki yang minum/makan campuran H0rny 24.. #PASTI_HOR_NY....!!
Pasti #MEMBUAS⚘⚘
Pasangan sah sahaja....☡
#Mampukah Anda...! Boleh PM:-
Whatsapp : +60177457944

Yang aku kutuk adalah mereka yang memaksa, Sebab aku menyarankan padamu, untuk meneruskan perbuatan libido dan seks itu.. Tapi aku tidak menyuruhmu untuk memaksa...
Jangan paksakan nafsumu, tapi ajaklah dan tanyakanlah padanya, apakah ia bersedia mengarungi kenikmatan seksual itu? Jikalau iya tak mau, yasudah... jikalau iya mau, ya baguslah adanya.... #stoprape #seksbebas #pranikah #dosa #sin #kejahatan #nikmat #nafsu #enak #sedap #katakata #puisi #quotes #seekh #ajaran #mahaguru #bejat

"😍😱CUP C KE CUP D😱😍" .
.
wahh dalam masa sebulan lebih jee dah kena tukar cup . tak muat kancing bra katenye . berkesan sangat kan bconfident ni 😍😍👏👏👏. .
.
yang nak tahu pasal bconfident ni boleh terus wassap sy(fast respon) . kalau dm @ comment mungkin lambat sikit 😊.
.
wassap 0102339803
.
#sayajualmurah #sayajual #nakcantik #bconfidentmurah #bconfident #bconfidentoriginal #bconfidenthq #suamitertarik #nafsu #bconfidentoffer #bazaarpaknil #sukajual #jamupayudara #nakcantikcarisaya #pembesarpayudara #payudarabesar #payudara #payudaramantap #payudaracantik #payudaraindah #payudarakencang #testimoni #testimonibconfident #testimoniberjaya #exercise #pushup #brapushup #rahsiaasetwanita #payudarakencang

Most Popular Instagram Hashtags