#naelofasajada

MOST RECENT

SAJADA BALQIS, RM68.
.
SETIA CITY MALL
LEVEL UG
(in front of Machines)
10am to 10pm

THE CURVE
1st Floor
IPC LINK
10am to 10pm

or whatsapp us at 016 878 1982 for purchase.

#naelofarhijab_byleonora
#nhauthorizedstockist
#naelofarhijab
#Naelofaraya2018
#naelofasajada

Throwback!!!
.
.
.
#Repost @swaszy_official
・・・
Salam Aidilfitri dari kami di @homedecordelivery
.
Hari ini kami cuti nak pi beraya lagi
.
Tp sebelum tu nak ajak semua kawan kawan kat sini utk suka suki join contest cipta dialog
.
Cuba ualls buat dialog yang sesuai utk ruang kosong di ruangan A dan B di atas👆🏼
.
Dialog yang paling best atau paling sweet atau paling kelakar akan dapat hadiah istimewa dari kami
.
Hanya 2 orang sahaja yang akan dipilih berdasarkan dialog yang paling memikat hati
.
Kedua mereka yang berjaya nanti akan mendapat sejadah exclusive bertatah @swarovski dari @naelofarhijab Aisya & Khadija
.
Contest berakhir pada 13 July 2017 dan nama pemenang akan diumumkan pada 14 July 2017 iaitu pada hari Jumaat
.
Anda boleh mencuba berkali-kali #unlimited dan contest ini terbuka kepada semua followers kesayangan kami
.
Dialog hanya perlu diletakkan di bahagian comment di bawah
.
Jom! Apa tunggi lagi
.
Serlahkan bakat anda mencipta dialog teragung raya ini😀
.
Selamat Hari Raya Semua💋💐
.
#naelofasajada #naelofarhijab #homedecordeliveryMOMENT #neelofa #sajada

Naelofa sejadah (new design).
shopping for our customer from Commonwealth. Thank you😍
#kmdpersonalshopper #yourpersonalshopperinjb #unameitigetit #singapore #johorbahru #shopping #january2018 #naelofasajada

Terima kasih uols.. heart sgt.. mucho love layan karenah mak ni.. 5 tahun bertapa kat cni.. syg ketat2 korg.. 💋#byebyeindustri #bsi #tupperware #naelofasajada

💖 new stock 💖 🌺Naelofa hijab perfume
Rm10 🌺naelofa sajadah rm63
#naelofaroriginal #naelofasajada #naelofahijab #naelofahijabperfumekuantan

Excited,,,,, the best parcel arrived!!! #subhanallah
#naelofasajada
#naelofaperfume
#lamatungguakhirnya

Alhamdulillah & Special thanks to my leader kak ta @lamantupperwaremmz yang xpernah jemu memberi saya tunjuk ajar dalam perniagaan tupperware ini.. Cantik sangat sejadah dr koleksi #naelofasajada ni.. #rewardfromleader
#tupperwaremalaysia
#specialreward
#roadshowsunway

Our final raya/eid hamper before we go for a short break... What a lovely eid gift for mother in law...tq dear customer for your trust with our service...heheh...I told my husband 'what a beautiful sajada..but don't give me this... Might not be able to concentrate on my prayer..unless I keep my eyes close the whole time I prayed...hahahha'
#NBlissHamper #NBlissDesign #hamperraya #eidgift #gift #giftbasket #hariraya #naelofar #nealofa #naelofasajada #kuantan #giftmalaysia #prayermat #naelofahijab #hadiah #giftkl #hamperkl

Recieved. Thanks miz @ninazahari , CEO of RoyalQurma Malaysia for the beautiful gift & sampul raya. #naelofasajada #gift #suprise #instagift #friends #thankful #happy #love

Bila dah jatuh ❤susah nak buat pilihan yang mana so grab dua2 terus ,baru puas hati kan sist😆😍😍😍 alhamdulillah tq sistur sudi share gambar yang cantik ni #kepuasanandakeutamaankami
#buyoriginalforyoursatisfaction
#nhktrgdarling
#sajadabynh #NHRamadhan
#sajadaaisya #sajadakhadijabynh #naelofarhijablovers #naelofarsajada #naelofarhijabkualaterengganu
#Repost @lily_sakura (@get_repost)
・・・
Kata orang dari mata turun ke hati. Camginilah kejadiannya bila hati dah tertawan. Sb tak tau nak buat pilihan dua2 pun lawa. So ai grab kesemuanya. Tenteram😇 @naelofarhijab_kualaterengganu
#naelofarhijaboriginal #naelofasajada

Alhamdulillah smpai dah..ptg ni dah boleh bwk balik kg untuk ayhbonda
Tenkiu @naelofar_pekan
I love it ♥ #ramadhan2017 #naelofasajada #sajadanaelofar #naelofarsajada @neelofa

Naelofa sajada managed to grab for coming ramadhan...alhamdulillah.

txs sis @naelofarhijab.nh for the excellent services provided 😉

#naelofarhijab #naelofasajada #johorbahru #kmdpersonalshopper #yourpersonalshopperinjb #unameitigetit #singapore #24052017

Most Popular Instagram Hashtags