#naelofar

MOST RECENT

SHAWL BUBBLE PRINTED💗MATERIAL:BUBBLE CHIFFON
💗FULLY COVERED,TDAK JARANG
💗TREND AND STYLO
💗RM 18 SEHELAI
💗PM ME IF INTERESTED 0176243779
#shawlglittermurah #tudungmurah #shawlmurah #naelofar #hijab #murah #shawlsatinmurah #shawllasercut #shawllasercutmurah #innersnowcapmurah #cantik #shawlbubblemurah #shawlbubbleprinted

Jenama Naelofar x Omar Hana
🦒Design Zarith (for adults!)
🦒Material Heavy Chiffon
🦒Type Instant
🦒Harga RM 39 exc post

PRE ORDER Pre Raya Haji v1 ⭕ Tarikh buka 11 July 2018
📛 Tarikh tutup 22 July 2018
🛬 ETA (tarikh stok dijangka sampai 🇲🇾 ) 27 July 2018 🚚 Delivery to customer (penghantaran ke customer) bermula 28 July sehingga 31 July 2018 mengikut giliran order 💸 Deposit 70% atau Full Payment
🚫 Stricly no last minute order
⚠️ Back up order diperlukan jika ada pilihan lain
.
.
#neelofa #naelofar #hijabfashion
#rayahajisale #koleksiomardanhana #omardanhana #shawl #instantshawl #tudungkonvo

Cari kain Pasang untuk kenduri ataupun majlis2 formal? Sedondon? .

Songket Printed pesona
Purple indigo SILVER

Warna yang cukup menawan mata memandang.. . .

Ciri-ciri Material kain:
💞100% cotton grade AAA
💞tidak mudah renyuk 💞senang digosok
💞open meter
💞Open seragam/sedondon
💞printing sharp
💞Tidak luntur.

READY STOCK IN-shop!

Klik link ini untuk direct whatsapp www.wasap.my/60199543011
Klik link ini untuk direct whatsapp www.wasap.my/60199543011
Klik link ini untuk direct whatsapp www.wasap.my/60199543011

#cottonsongket #SongketPermata #SongketDokoh #SongketPrinted #KainPasangCantik #uum #umt #iium #redang #terengganu #johor #BajuMuslimah #sayajualkainpasang #jubahmuslimah #jubahmurah #kurungsongket #borongmurah #langkawi #igers #bazarpaknil #Naelofar #bridesmaid #flowergirl #songketmurah #bajuraya #kebayamokcun #jakel #dcomel #batik #Melati

H&M RIBBON SHIRTS

Condition : Preloved
Price beli : RM 149.09
Price jual : RM 80.00
Size : S
Color : Black
Postage : RM8/10.00
.
.
.
Dm or whatsapp dkt link bio ig
.
.
P / s : pakai sekali jer dlm pic ni, mmg nmpk kurus sgt bju ni.. huhuhu.. best tgn dia style kepok2 mcm marion kaunter.. .
FAST PAYMENT and SERIOUS BUYER ONLY‼️‼️
.
.
.
#zarapreloved #longskirt #preloved #araredpreloved #preloved #preloved #prelovedmurah #prelovedbranded #syaifulbaharimpreloved #fashionvalet #raya2017 #raya2018 #zaraprelovedmurah #fattzurafairytale #fattzura #uniqlopreloved #naelofarhijablover #naelofar #naelofarhijaboriginal #naelofarhijabmurah #paknil #paknilbazar #paknilonline #paknilreviewpercuma #fnapreloved #emmamaembong #jannanickers #babyctdk #preloved #prelovedmalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurah #bazaronline #bazarkarat #bazarig #uniqlopreloved #zarapreloved

"AISYAH BLOSSOM SESUAI DIGAYAKAN DI SEMUA TEMPAT. HARGA PROMO MENANTI ANDA”
.
Disebabkan banyak permintaan untuk kami hasilkan koleksi READY STOCK, maka terhasillah Aisyah Blossom. Design terkini yg sesuai digayakan untuk semua majlis gaissss. Tambah tambah nak Raya haji nih kan, boleh la melaram acah acah baju kepok raya haji nih. .
.
Aisyah Blossom nih pakai banyak meter kain taw. Pusing p, pusing mai dalam 6Meter jugak. Kalau nak beli kain lepastu upah jahit pon mahal balik. Lagi satu kami ada letak perincian Batu batu berkelipan dekat dress Aisyah Blossom nih. So xda la nampak terlalu plain dan dull.
Warna warna yang kami keluarkan kali nih jugak bertemakan dust dust color taw. Tahu kenapa dust color ? Sebab dust color semua warna kulit dia boleh masuk. Dari putih putih melati sampai ke hitam hitam kenanga. Kah ! Haha. Ini serius gais, sis xmain main.
So sekarang meh kita review apa yg best sangat dengan Aisyah Blossom nih, rugi sangat ke kalau x grab ? hihihi
.
Ready gais ? Meh sambung baca.
.
SEBAB KENA BELI AISYAH BLOSSOM
======================
.
BF FRIENDLY : Gaiss, dekat dada ada hidden zip taw. Ibu ibu menyusu xpayah risau taw kalau nk melaram dengan Aisyah Blossom nih.
.
WUDHUK FRIENDLY : Semua design baju kami wajib ada wudhu zip nih. Senang nak berwudhuk, bukak zip sahaja.
.
4 WARNA MELETOPS : Warna warna yang kami keluarkan kali nih adalah dust color. Tahu kenapa gaiss ? Sebab dusty color sesuai dengan semua tone kulit. Dan lagi satu warna warna ini sesuai untuk p kemana2 majlis sbb warna dia xterlalu mencapap.
.
CUTTING SELAMAT : Cutting princess cut ini boleh dikatakan cutting play safe sebabnya, kita dapat menutup dari punggung, peha sampai lah kaki. Bagi yg mempunyai size comel comel, jangan risau. Sarung ja dress nih, zasss terus dapat cover semua.
.
MATERIAL COMO CREPE : Gais, tahukah anda material ini adalah sangat cantikss sebab tebal, tidak jarang dan jugak susah nak kedut. Bagi yg ada masalah dengan iron, sangat sesuai guna material nih, hanya iron acah acah, terus siap.

#zuzasdotes #dressmurah #zsrcwfamily #bazaronline #bazarpaknil #dresstunang #neelofa #naelofar #naelofarhijab #lmkcosmetics #bajuraya2018 #dressnikah

"AISYAH BLOSSOM SESUAI DIGAYAKAN DI SEMUA TEMPAT. HARGA PROMO MENANTI ANDA”
.
.
Disebabkan banyak permintaan untuk kami hasilkan koleksi READY STOCK, maka terhasillah Aisyah Blossom. Design terkini yg sesuai digayakan untuk semua majlis gaissss. Tambah tambah nak Raya haji nih kan, boleh la melaram acah acah baju kepok raya haji nih. .
.
Aisyah Blossom nih pakai banyak meter kain taw. Pusing p, pusing mai dalam 6Meter jugak. Kalau nak beli kain lepastu upah jahit pon mahal balik. Lagi satu kami ada letak perincian Batu batu berkelipan dekat dress Aisyah Blossom nih. So xda la nampak terlalu plain dan dull. .
Warna warna yang kami keluarkan kali nih jugak bertemakan dust dust color taw. Tahu kenapa dust color ? Sebab dust color semua warna kulit dia boleh masuk. Dari putih putih melati sampai ke hitam hitam kenanga. Kah ! Haha. Ini serius gais, sis xmain main. .
So sekarang meh kita review apa yg best sangat dengan Aisyah Blossom nih, rugi sangat ke kalau x grab ? hihihi
.
Ready gais ? Meh sambung baca.
.
SEBAB KENA BELI AISYAH BLOSSOM
======================
.
BF FRIENDLY : Gaiss, dekat dada ada hidden zip taw. Ibu ibu menyusu xpayah risau taw kalau nk melaram dengan Aisyah Blossom nih. .
WUDHUK FRIENDLY : Semua design baju kami wajib ada wudhu zip nih. Senang nak berwudhuk, bukak zip sahaja. .
4 WARNA MELETOPS : Warna warna yang kami keluarkan kali nih adalah dust color. Tahu kenapa gaiss ? Sebab dusty color sesuai dengan semua tone kulit. Dan lagi satu warna warna ini sesuai untuk p kemana2 majlis sbb warna dia xterlalu mencapap. .
CUTTING SELAMAT : Cutting princess cut ini boleh dikatakan cutting play safe sebabnya, kita dapat menutup dari punggung, peha sampai lah kaki. Bagi yg mempunyai size comel comel, jangan risau. Sarung ja dress nih, zasss terus dapat cover semua. .
MATERIAL COMO CREPE : Gais, tahukah anda material ini adalah sangat cantikss sebab tebal, tidak jarang dan jugak susah nak kedut. Bagi yg ada masalah dengan iron, sangat sesuai guna material nih, hanya iron acah acah, terus siap.

#zuzasdotes #minazlovers #zsrcwfamily #bazaronline #bazarpaknil #dresstunang #neelofa #naelofar #naelofarhijab #lmkcosmetics #bajuraya2018 #dressnikah

Model B 50
5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

5 pcs RM 100
Bawal Chiffon High Quality
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon Georgette
Price : 1 pcs RM 19 | 3 pcs RM 54
Postage : RM7 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Boleh adjust sampai bidang 55"
.
📱Whatsapp : +018 577 4187
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalborong

SHAWL MATTE SATIN LASERCUT💗MATERIAL:MATTE SATIN
💗FULLY COVERED,TDAK JARANG
💗TREND AND STYLO
💗RM 22 SEHELAI
💗PM ME IF INTERESTED 0176243779
#shawlglittermurah #tudungmurah #shawlmurah #naelofar #hijab #murah #shawlsatinmurah #shawllasercut #shawllasercutmurah #innersnowcapmurah #cantik #bawalchiffonmurah

Most Popular Instagram Hashtags