#nadnavsf

6 posts

TOP POSTS

✳ *1ST BATCH VSF TSHIRT* ✳ ❣ *Open Pre Order* ❣

_Order With Payment_

_*Semenanjung*_
Lengan Pendek RM34
Lengan Panjang RM36

_*Sabah/Sarawak*_
Lengan Pendek RM38
Lengan Panjang RM40

Saiz 2XS - 3XL *📲WhatsApp 0137966979 (@norxshkn_abdullah )

For Order* *❗1st Batch Proceed Lepas Cukup Minimum 50pcs Order*

#NadNaPromoteTime #NadNaVSF #ViRALSuperFam #OctaveRecordsMalaysia

The gathering will be come soon !!! I really excited because inilah event pertama Nad buat bersama admin² @viralsuperfam untuk fans² @officialviral_ iaitu @amzarsabri_ dan @amsyarviral_ ... Haaa sapa yg nak pergi tapi x daftar lagi tu sila la daftar lekas !! Ada macam² yg menanti anda disana !! 😆😆😆 p/s: Doakan first event kami ni berjalan dengan lancar ya .. aamiin

#AnotherTwoDays #MeetAndGreetViral #NadNaVSF

Kuatkan semangat dan terus melalui rintangan serta dugaan yang diberikan oleh-Nya dengan kuat dan tabah 💪💪💪 Good morning guys!!! Jangan lupa saksikan @amzarsabri_ dan @amsyarviral_ twin @officialviral_ kita ni dengan @wanikayrie di @jooxsinggahsat pada 8pm ini !!! 😆😆😆 p/s: Pepagi dah buat #2Kerja bak kata abg @yus.zainal 😂

#Joox #MusicIsMyLife #ThisIsMyStyle #NadNaPromoteTime #NadNaVSF

MOST RECENT

✳ *1ST BATCH VSF TSHIRT* ✳ ❣ *Open Pre Order* ❣

_Order With Payment_

_*Semenanjung*_
Lengan Pendek RM34
Lengan Panjang RM36

_*Sabah/Sarawak*_
Lengan Pendek RM38
Lengan Panjang RM40

Saiz 2XS - 3XL *📲WhatsApp 0137966979 (@norxshkn_abdullah )

For Order* *❗1st Batch Proceed Lepas Cukup Minimum 50pcs Order*

#NadNaPromoteTime #NadNaVSF #ViRALSuperFam #OctaveRecordsMalaysia

The gathering will be come soon !!! I really excited because inilah event pertama Nad buat bersama admin² @viralsuperfam untuk fans² @officialviral_ iaitu @amzarsabri_ dan @amsyarviral_ ... Haaa sapa yg nak pergi tapi x daftar lagi tu sila la daftar lekas !! Ada macam² yg menanti anda disana !! 😆😆😆 p/s: Doakan first event kami ni berjalan dengan lancar ya .. aamiin

#AnotherTwoDays #MeetAndGreetViral #NadNaVSF

Kuatkan semangat dan terus melalui rintangan serta dugaan yang diberikan oleh-Nya dengan kuat dan tabah 💪💪💪 Good morning guys!!! Jangan lupa saksikan @amzarsabri_ dan @amsyarviral_ twin @officialviral_ kita ni dengan @wanikayrie di @jooxsinggahsat pada 8pm ini !!! 😆😆😆 p/s: Pepagi dah buat #2Kerja bak kata abg @yus.zainal 😂

#Joox #MusicIsMyLife #ThisIsMyStyle #NadNaPromoteTime #NadNaVSF

Lagu #YaRabbiYa by @official_inteam ft @amsyarviral_ telah pun berada di YouTube !! Alhamdulillah akhirnya nad dapat juga dengar lagu baru dari kumpulan InTeam yang amat dikenali dengan lagu² seperti Kasih Kekasih , Doa Seorang Kekasih , Impian Kasih , Nur Kasih , Setanggi Syurga , Kepastian dan lain²..dengan digandingkan bersama Amsyar @officialviral_ .. 😆😆😆 Haa.. bagi remaja yg lahir tahun 90an memang tidak asing lagi dengan lagu² nasyid yang famous ketika itu.. apa kata kita semarakkan lagi kenangan sewaktu kita kecil itu dengan meningkatkan lagu² nasyid pada zaman ini di muzik tanah air kita sambil itu kita dapat juga mengimbau kenangan sewaktu kita kecil.. 💪💪💪 #NadNaPromoteTime #NadNaVSF #MusicIsMyLife #ThisIsMyStyle

#Repost @nadyanasuha with @repostapp
・・・
#repost
Tadi @officialviral_ @amsyarviral_ @amzarsabri di #showcaseame2016

Jangan lupa saksikan #ame2016 di astro Ria .. serta boleh dengar di @era_fm di apps @rakudotmy pada malam ini.. bermula 8.30malam untuk konsert tirai AME.. #NadNaVSF @viralsuperfam @nadyanasuha

#repost
Tadi @officialviral_ @amsyarviral_ @amzarsabri di #showcaseame2016

Jangan lupa saksikan #ame2016 di astro Ria .. serta boleh dengar di @era_fm di apps @rakudotmy pada malam ini.. bermula 8.30malam untuk konsert tirai AME.. #NadNaVSF @viralsuperfam

Most Popular Instagram Hashtags