#myviownerclub

MOST RECENT

Tq support bosku atas kepercayaan pd kami.. Kalau bos silap masuk kedai..mau 700 ke atas terbangπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ Xperlu sampai 700 pun nk dpt tinted Uv dan gerenti potong panas.. Jumpa lagi 4-5 taun akn dtg bos..haha..bru tinted tu pudar..atau tahun depan jumpa dgn kereta baru ke?huhu

#globestore #testimonitinted #tintedmagicjb #tinteduv #peroduamyvi #myviownerclub #perodua

Only for Original Sabahan and Malaysian.
πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Merdeka Car Bonnet Sticker..PROMOTION!!! Call/Whatsapp us now!! πŸ“² 0138835984
πŸ“ž 0138835984

PLEASE CLICK BELOW LINK FOR FAST RESPOND!! πŸ“² http://FastDesignFastPrinting.wasap.my
πŸ“² http://PrintBannerKK.wasap.my
πŸ“² http://KadKahwinMurahKK.wasap.my
πŸ“² http://BudgetPrintingKK.wasap.my
πŸ“² http://SignboardKK.wasap.my

#bandofgorilla #graphicdesigner #signmaker #signage #windowgraphic #roadtaxsticker #stickerprinting #fastdesign #bannerprinting #signboard #cutoutsticker #buntingprinting #cardecalsticker #vehiclewrap #bannermurah #wallsticker #fastprinting
#Merdeka2018 #stickerbonet #SayangiMalaysiaku #Stickerkereta #borneokelisaclub #kenarianz #myviownerclub #kelabkeretasabah
#gakeps #sabahBLMclub
#protonKMSTownerclub #vivaownerclub
#permotoranexora

Siapakah yang ANDA INGIN TAG untuk mereka belanja anda HADIAH INI😍🌹 Design alas kaki terbaru dan pertama ada di MalaysiaπŸ‘‡
harga termurah - kualiti terjamin-guna bertahun-dalaman kereta anda nampak mewah-bukan getah-bukan karpet

pm laju2 ke ☎
0172138860
0172138860
0172138860
#myviownerclub
#myvinewgeneration
#myvi
#hiluxownersclub
#shahalamresident
#shahalambikers

Siapakah yang ANDA INGIN TAG untuk mereka belanja anda HADIAH INI😍🌹 Design alas kaki terbaru dan pertama ada di MalaysiaπŸ‘‡
harga termurah - kualiti terjamin-guna bertahun-dalaman kereta anda nampak mewah-bukan getah-bukan karpet

pm laju2 ke ☎
0172138860
0172138860
0172138860
#myviownerclub
#alaskakikereta
#preveownerclub
#hiluxownersclub
#shahalamresident
#shahalambikers

!!!!ANDA SUDAH TAHU!!!! TENGOK INI WAHAI PEMILIK KENDERAAN TERUTAMA KAKI KERETA..PROTON-PERODUA-TOYOTA-NISSAN-HONDA-MAZDA

BUKAN CARPET
BUKAN GETAH

Dah ada alas kaki camni..pergi carwash tak perlu kibas2 carpet..hanya suruh brother tu vakum je.. kalau air tumpah, lap je..memang KALIS AIR..tahan haba/api,material kulit PU..
KEMAS,NAMPAK ELEGAN, DALAMAN SEPERTI BARU,
Jika anda mencari di pasaran lain..anda dpt membandingkan harga kami LEBIH MURAH

Para isteri dan akak2, agak2 pening kepala nak bagi hadiah apa kepada suami, ayah, abang, anak kaki kereta.. ini PENYELESAIANNYA
GARENTI MEREKA SUKA!!! Contact/wsap ke no:0172138860
Contact/wsap ke no:0172138860
Contact/wsap ke no:0172138860

LAWAT INSTAGRAM SAYA: mr_alas_kaki_kereta (IG)

COD AVAILABLE
SHAH ALAM, KUALA LUMPUR, KLANG, SUBANG, PJ, DAN AREA BERDEKATAN.

YANG JAUH KITA POS LAJU LAJU
#myviownerclub
#myvi

Dah ada alas kaki cmni..g carwash xperlu kibas2 carpet..hanya suruh brother tu vakum je.. kalo air tumpah, lap je..mmg kalis air.. material kulit pu..
#shahalamresident
#shahalambakers
#kakimotor
#myviownerclub
#myvinewgeneration
#myvi
#klangvalley
#alaskakikereta

Rm230
Kualiti sama harga berbeza
lebih murah dr pasaran
terjamin tahan lama
tahan lasak
Kalis air dn api
senang dicuci
Ringan diperbuat dr kulit jenis PU
Rebut segera sementara stok masih ada

#myviownerclub
#myvinewgeneration
#peroduamyvi
#alaskakikereta

Alas kaki terbaik utk myvi 2012 hingga terbaru 2018

Material kulit jenis PU
rm230 termurah dr pasaran
kemas dan mudah dicuci
tahan lasak, tahan lama, kalis air dan api.. Berminat sila wsap ke no
0172138860

#myviownerclub
#myvi
#shahalamresident
#shahalambakers
#klangvalley
#myvimalaysia

Berita baik buat pengguna myvi
2012 hingga terbaru 2018

rm230 alas kaki kulit jenis PU
#shahalamresident
#myviownerclub
#myvi
#klangvalley
#shahalambakers

Alas kaki proton preve
fix mengikut design
tahan lasak
Senang dicuci
Kalis air
Berkualiti tinggi
tidak akan bergerak bila dah diletakkan

#alzaownerclub
#myviownerclub
#axiaownerscarclub
#sagaownerclub
#personaownerclub
#viosownerteam

Mr alas kaki kereta .................................. Produk tahan lasak Senang dicuci Tidak mudah terbakar Permintaan tinggi Kalis air,kualiti gred A, Fix ikut model kereta Cod available Berita Baik buat pengguna kereta proton, perodua dan toyota ................................... #alzaownerclub
#myviownerclub
#viosownerteam

material jenis PU
Tahan lasak
Tahan lama
Senang dicuci
Permintaan ramai

#alzaownerclub
#myviownerclub
#sagaownerclub
#viosownerteam

F A I L U R E will never overtake me if my determination to S U C C E E D is strong enough.
.
.
#waterfall #latarek #myviownerclub #red #dslr #eidmubarak #eid #18june2018 .
.
Cc: @pungutanilahi

Most Popular Instagram Hashtags