#myviownerclub

MOST RECENT

Dah ada alas kaki cmni..g carwash xperlu kibas2 carpet..hanya suruh brother tu vakum je.. kalo air tumpah, lap je..mmg kalis air.. material kulit pu..
#shahalamresident
#shahalambakers
#kakimotor
#myviownerclub
#myvinewgeneration
#myvi
#klangvalley
#alaskakikereta

Rm230
Kualiti sama harga berbeza
lebih murah dr pasaran
terjamin tahan lama
tahan lasak
Kalis air dn api
senang dicuci
Ringan diperbuat dr kulit jenis PU
Rebut segera sementara stok masih ada

#myviownerclub
#myvinewgeneration
#peroduamyvi
#alaskakikereta

Alas kaki terbaik utk myvi 2012 hingga terbaru 2018

Material kulit jenis PU
rm230 termurah dr pasaran
kemas dan mudah dicuci
tahan lasak, tahan lama, kalis air dan api.. Berminat sila wsap ke no
0172138860

#myviownerclub
#myvi
#shahalamresident
#shahalambakers
#klangvalley
#myvimalaysia

Berita baik buat pengguna myvi
2012 hingga terbaru 2018

rm230 alas kaki kulit jenis PU
#shahalamresident
#myviownerclub
#myvi
#klangvalley
#shahalambakers

Alas kaki proton preve
fix mengikut design
tahan lasak
Senang dicuci
Kalis air
Berkualiti tinggi
tidak akan bergerak bila dah diletakkan

#alzaownerclub
#myviownerclub
#axiaownerscarclub
#sagaownerclub
#personaownerclub
#viosownerteam

Mr alas kaki kereta .................................. Produk tahan lasak Senang dicuci Tidak mudah terbakar Permintaan tinggi Kalis air,kualiti gred A, Fix ikut model kereta Cod available Berita Baik buat pengguna kereta proton, perodua dan toyota ................................... #alzaownerclub
#myviownerclub
#viosownerteam

material jenis PU
Tahan lasak
Tahan lama
Senang dicuci
Permintaan ramai

#alzaownerclub
#myviownerclub
#sagaownerclub
#viosownerteam

F A I L U R E will never overtake me if my determination to S U C C E E D is strong enough.
.
.
#waterfall #latarek #myviownerclub #red #dslr #eidmubarak #eid #18june2018 .
.
Cc: @pungutanilahi

Kita hanya mampu pakai kereta perodua buatan malaysia saja☺
#jenteramyviπŸš—
#myviownerclub

Welcome to Paddock Corner Autospa & Cafe .πŸ˜„ Thank you support Paddock Corner Autospa & Cafe.
.
Tak lama lagi nak raya, korang tak nak cantik cantik kan kereta ke sebelum raya. Mesti korang nak kereta korang berkilat masa raya kan. Mesti orang jealous tengok kereta korang kilat lain macam..
.
"RAYA PACKAGE 2018" kami sampai akhir bulan ramadhan tau! .
So apa lagi jangan tunggu lama lama raya nak dekat tinggal 2 minggu dari sekarang haaa!! Cepat cepat harga package kami murah murah je. Rugi siapa tak datang 😎 .
πŸ”· RAYA PACKAGE 2018 πŸ”·
.
βœ– Package A - Sedan βœ–
.
πŸ“Œ Cuci + Engine Detailing + Water Wax + Fogging: RM 47.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish: RM 112.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish + Engine Detailing + Fogging: RM 135.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish + Engine Detailing + Headlamp Polish: RM 165.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish + Headlamp Polish & Coating + Fogging: RM 195.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish + Engine Detailing + Interior Leather Cleaning + Fogging: RM 220.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish Headlamp Polish & Coating + Windscreen Coating: RM 385.00
.
MPV ADD-ON RM 50.00
.
βœ– Package Tambahan βœ–
.
πŸ“Œ Fabric Cushion Cleaning: RM 100.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish + Engine Detailing + Interior Leather Cleaning + Headlamp Polish + Fogging: RM 270.00
.
πŸ“Œ Cuci + Watermark Remover + Engine Detailing + Polish: RM 280.00
.
πŸ“Œ Cuci + Watermark Remover + Engine Detailing + Headlamp Polish + Polish + Fogging: RM 320.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish + Nano Body Coating: RM 599.00
.
πŸ“Œ Cuci + Polish + Glass Coating: RM 1100.00 .
.
Waze:
Paddock Corner Autospa & Cafe
Lot 7-47, Jalan Gombak 53300 Kuala Lumpur.
.
Untuk Pertanyaan Sila Hubungi:
Ewan - 0192348119
Ayoi - 0172972660
.
Operasi :
Selasa - Ahad
10.00 am - 11.00 pm
BREAK
6.30 pm - 8.00 pm

#paddockcorner #cardetailing #jalangombak #sentul #carwash #polish #meguiarsmalaysia #myviownerclub #hondamalaysia #waterwax #terlajaklaris #autospa #lepaking #polishing #amgmalaysia #cardetailing #glasscoating #nanocoating #srirampai #wangsamaju #cucikereta

Roads untraveled.

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN!! - Tiada yuran keahlian
- Tidak perlu pos barang
- Harga pasaran boleh di tentukan oleh korang sendiri
- mudah untuk dijual kerana hampir seluruh rakyat malaysia mempunyai kenderaan
- template akan diberikan
- testimoni juga ada

kalau korang betul2 minat sahaja yang dm saya tau
atau wasap 0127794872

#keychain #keychain #kereta #proton #wira #honda #civic #gift #hantaran #perodua #myvi #motorcycle #rxz #club #toyota #hadiah #honda #myviownerclub #myview #myvi #keychain #cenderahati #club #sagaflx #rxz #ex5 #ex5lovers_official #kriss #lc135ownerclub #125zr

sedang menyiapkan order customer keychain ada yg minat? " key chain custom"
tiada minimum order, nak order satu pun boleh xder masalah! - boleh letak nama
- boleh pilih jenis kenderaan*
- boleh letak no plate
- boleh letak grup
- nak buat utk wedding pun boleh

boleh dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang mak, abah, boyprend, geprend, kawan, grup keter, motor, lori semua boleh πŸ˜…

#keychain #keychain #kereta #proton #wira #honda #civic #gift #hantaran #perodua #myvi #motorcycle #rxz #club #toyota #hadiah #honda #myviownerclub #myview #myvi #keychain #cenderahati #club #sagaflx #rxz #ex5 #ex5lovers_official #kriss #lc135ownerclub #125zr

sedang menyiapkan order customer keychain ada yg minat? " key chain custom"
tiada minimum order, nak order satu pun boleh xder masalah! - boleh letak nama
- boleh pilih jenis kenderaan*
- boleh letak no plate
- boleh letak grup
- nak buat utk wedding pun boleh

boleh dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang mak, abah, boyprend, geprend, kawan, grup keter, motor, lori semua boleh πŸ˜…

#keychain #keychain #kereta #proton #wira #honda #civic #gift #hantaran #perodua #myvi #motorcycle #rxz #club #toyota #hadiah #honda #myviownerclub #myview #myvi #keychain #cenderahati #club #sagaflx #rxz #ex5 #ex5lovers_official #kriss #lc135ownerclub #125zr

Welcome To Paddock Corner Autospa & Cafe!!
.
.
Sepanjang bulan ramadhan Paddock Corner operasi:
10 am - 11 pm (Selasa - Ahad)
BREAK
6.30 pm - 8.00 pm
.
.
Assalamualaikum & Selamat Tengahari. Macam mana puasa hari ni okay? .
.
Guys! Sempena bulan ramadhan ni Paddock Corner Autospa & Cafe membuat "RAYA PAKEJ" setiap harga ada pakej-pakej tersebut. So korang boleh siap sedia nak datang!!!!.
.
.
Raya tak lama lagi, masa ni nak cantik-cantikkan kereta. Sesiapa yang terlepas promo sebelum ni. Jangan risau "RAYA PAKEJ" ada!!! .
.
Promotion "RAYA PAKEJ" Paddock Corner Autospa & Cafe valid sehingga akhir bulan ramadhan 2018! So guys jangan buang masa lagi kami tunggu di sini!! .
.
Untuk Pertanyaan Sila Hubungi:
Ewan - 0192348119
Ayoi - 0172972660
.
Waze:
Paddock Corner Autospa & Cafe
Lot 7-47, Jalan Gombak 53300 Kuala Lumpur.

#PaddockCorner #Rayapromo #paddockcornerpromo #jalangombak #sentul #waterwax #amgmalaysia #cardetailing #carwash #polish #autospa #meguiarsmalaysia #waxcoating #lepaking #kualalumpur #hondamalaysia #toyotamalaysia #myviownerclub #terlajaklaris #cucikereta #kualaloco

Most Popular Instagram Hashtags