#myprepaid2u

MOST RECENT

Kebaikkan Daftar Jadi Agent Topup!
.
Banyak Kebaikkan Diperolehi.
.
Komisyen, Duit, Murah Dan Banyak Lagi.
.
Khas Untuk Kaki Beli Topup Dan Ramai Kawan.
.
Berminat? Whatsapp/Telegram 0134323105
.
#sayajual #jualtopup #sayajualtopup #daftaragentopup #agenttopup #dealertopup #mastertopup #janaduit #yuranmurah #komisyentinggi #kakitopup #ramaikawan #pendapatan #murahrezeki #68topup #69topup #twintopup #ezitopup #myprepaid2u #neracagemilang #belitopup

Ada yang nak upgrade jugak!!! Siapa nak upgrade lagi? Cepat cepat ,jagan lambat lambat!! 😂

#MINISERVERVIP
#MINISERVERVIP

Wasap cepat!
http://myprepaid2uam.wasap.my/

#MyPrepaid2u #Nakjdejen #MenjanaPendapatan #MDEC #e-Usahawan

Good Morning too all my friend page.
Admin nak share
keuntungan. "Keuntungan macamana pulak ni?" Haaaa ni jawapan diaaaaa tauuu

contoh keuntungan buat reload

1- untung dari segi jualan topup/reload
-u topup rm10 ..server hanya tolak dari modal rm9.42 shj.
-anda dpaat cash jual rm10. ni cek kat report sale dalam webserver.

2- untung segi daftar downline
-jika anda pakej dealer atau miniserver, anda dapat daftarkan ahli unlimited percuma.
-jika anda cas dia yuran rm30, anda dpaat rm30
-jika anda cas yuran rm100, anda dpaat rm100
-jika anda cas free, pun boleh.
3- untung segi jualan downline
-komisyen jualan downline bergantung berapa kamu set % kat dia
-jika anda celcom 5.8%, anda set 5.00%
-stiap kali downline reload anda dapat 0.8%
-komisyen msuk setiap seminggu ahad.
MENARIK TAK? APA LAGI JUM LAH JOIN KAMI :* http://myprepaid2uam.wasap.my/

#MyPrepaid2u #Nakjdejen #MenjanaPendapatan #MDEC #e-Usahawan

JUM SEMUAAAA TUNGGU APA LAGI MARI RISIK SIKIT SIKIT PASAI SETIAP PAKEJ NI.

#MyPrepaid2u #Nakjdejen #MenjanaPendapatan #MDEC #e-Usahawan

SCAMMER? KALAU KAMI SCAMMER KAMI TAK LAYAN WASAP ANDA ‼️‼️😡 Kelebihan myprepaid2u berbanding syarikat prepaid lain :

1) Setiap ahli akan di beri id dan passwd webserver untuk membuat topap online dan melihat keuntungan jualan serta menentukan keuntungan jualan agen anda
2) Profit keuntungan bagi setiap reload paling tinggi di Malaysia
3) Boleh reload melalui sms, wechat, android app, srs messenger, telegram dan facebook messenger
4) Menggunakan sistem ereload-24jam, cepat, pantas, tepat
5) Tambh modal ambil masa 5-90 minit
6) Mempunyai sistem printer resit e-pay
7) Mempunyai keseluran produk melebihi 70 produk setakat ini
8) myprepaid2u kini sudah beroperasi sejak 2008 ( 10 tahun di pasaran)

JANGAN RAGU RAGU LAGI, Boleh wasap min kalau nak tanya apa apa okay :) http://myprepaid2uam.wasap.my/

#MyPrepaid2u #Nakjdejen #MenjanaPendapatan #MDEC #e-Usahawan

APA ITU ERELOAD
- Ereload ialah cara terbaik untuk menjual topup kerana ianya ternyata lebih murah dari menjual secara kad. - Ereload merupakan sistem topup secara sms. - Hanya taipkan no pelanggan berserta dengan kod command, dalam masa yang singkat anda telah menjual topup kepada pelanggan anda.

Kelebihan myprepaid2u berbanding syarikat prepaid lain :

1) Setiap ahli akan di beri id dan passwd webserver untuk membuat topap online dan melihat keuntungan jualan serta menentukan keuntungan jualan agen anda
2) Profit keuntungan bagi setiap reload paling tinggi di Malaysia
3) Boleh reload melalui sms, wechat, android app, srs messenger, telegram dan facebook messenger
4) Menggunakan sistem ereload-24jam, cepat, pantas, tepat
5) Tambh modal ambil masa 5-90 minit
6) Mempunyai sistem printer resit e-pay
7) Mempunyai keseluran produk melebihi 70 produk setakat ini
8) myprepaid2u kini sudah beroperasi sejak 2008 ( 10 tahun di pasaran)

Antara pakej yang ada di myprepaid2u.com >> PAKEJ MINISERVERVIP
>> PAKEJ MINISERVER
>> PAKEJ MASTER DEALER
>> PAKEJ MASTER AGEN
>> PAKEJ AGEN BIASA

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

http://myprepaid2uam.wasap.my/

#MyPrepaid2u #Nakjdejen #MenjanaPendapatan #MDEC #e-Usahawan

Mau jadi admin?? http://myprepaid2uam.wasap.my/

#MyPrepaid2u #Nakjdejen #MenjanaPendapatan #MDEC #e-Usahawan

Join my Team....2018 Road To Millionaire:Formula Pantas Jana Income 7 Angka Dlm Masa Setahun....Ayuh bersama kami dgn dibimbing oleh barisan Sifu2 yg telah Berjaya.....Layari website https://www.myprepaidmalaysia.com utk info selanjutnya atau whatapps sya di http://www.wasap.my/6011-15433235....
#myprepaid #myprepaid2u #myprepaidmalaysia #myprepaidthailand #myprepaidbrunei #myprepaidindonesia #myprepaidinternational #cloudtelco #businessonline #networkmarketing #digitalmoney #peluangbisness #peluangbisnisonline #businessopportunity #workfromhome #entrepreneurship #entrepreneurlife #usahawanonlinemalaysia #gengultra #bantudulusebelumdibantu #graduan #usahawanmuda #mdec #erezeki #rapidrichtribe

[Master SRS Mobile PERCUMA]
.
Server kami akan beroperasi dalam beberapa minggu lagi.
.
Berminat untuk daftar Master Percuma?
.
Whatsapp 01126085193
.
#Myprepaid2u #BenzMobile #AaMobile #68Topup #69Topup

[TOPUP SRS MOBILE]
.
Rakan niaga kami akan melancarkan system Topup SRS Mobile dan akan berikan Pakej Master Percuma kepada 100 orang. Untuk dapatkan pakej master, Whatsapp "BOJENGLABSRSMOBILE" kepada 01126085193
.
#SRSMOBILE #MYPREPAID2U #aamobiletopup #Benzmobile #68Topup #69Topup

Jom Jadi Agen Topup

Peluang perniagaan ini meluas, tiada had umur, tiada kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak, ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin atau berminat menjadi agent sepenuh masa atau sambilan. Sesuai untuk student yang tinggal di hostel/kolej kediaman.

Kelebihan utama yang kita boleh dapat, kita dapat harga agent bagi topup yang dijual. Contoh, sekiranya kita beli topup RM10 di kedai kita akan bayar RM10. Tapi sekiranya kita menjadi agent kita dapat harga agent kurang dari harga asal dan keuntungan kita peroleh sama dengan keuntungan dari kedai tersebut.

PENDAFTARAN AGEN PERCUMA

#nsazreload
#topup
#topupmurah
#agentopupp
#myprepaid2u

Meh Jadi MasterDelaer Topup . Boleh Jual Topup Dan Bayar Bill Di Mana² Anda Beradaaa.. Pakai Basic Data Pun Boleh Topup.
Janji Ada Modal Untuk Masuk Topup.. Utk keterangan Lanjut.

Whatsapp 0125605367 .
#maxis #digi #celcom #umobile #tunetalk #tnb #astro #tm #myprepaid2u #topupmurah #ipoh

Hi guys!
Harini sy nak kongsi satu peluang menjana duit hanya dari topup
Setiap bulan anda akan membelanjakan sejumlah wang untuk membeli prepaid bagi keperluan handphone anda. Apabila anda membeli di kedai-kedai tersebut, apa yang anda dapat hanyalah sekeping kad top up, kemudian anda masukkan nombor ke dalam HP anda. Itu sahaja kan?? Yang untung siapa?? Dah tentulah tuan kedai tu kan... Tapi hari ini saya ingin mengajak anda membuat sesuatu yang menguntungkan diri sendiri dan memberikan pulangan yang lumayan setiap kali anda membeli prepaid. Nak tau apa dia?? Nak JOIN?
BOLEM PM KAMI SEGERA ATAU HUBUNGI KAMI!! 0194577443
0194577443
0194577443
APA TUNGGU LAGI???? #janaduit
#topupmurah
#agenttopup
#dealertopup
#masterdealer
#myprepaid2u
#celcom
#digi
#maxis
#onexox
#redone
#tunetalk

Bos kat bangkok skrg..tgh meeting masa depan REALRELOAD.

Jgn lupa like ye. TQ

#TitanSummitBangkok2018
#MyTitanBangkokJourney
#IAmATitan
#myprepaid2u
#realreload

Hi guys!
Harini sy nak kongsi satu peluang menjana duit hanya dari topup
Setiap bulan anda akan membelanjakan sejumlah wang untuk membeli prepaid bagi keperluan handphone anda. Apabila anda membeli di kedai-kedai tersebut, apa yang anda dapat hanyalah sekeping kad top up, kemudian anda masukkan nombor ke dalam HP anda. Itu sahaja kan?? Yang untung siapa?? Dah tentulah tuan kedai tu kan... Tapi hari ini saya ingin mengajak anda membuat sesuatu yang menguntungkan diri sendiri dan memberikan pulangan yang lumayan setiap kali anda membeli prepaid. Nak tau apa dia?? Nak JOIN?
BOLEM PM KAMI SEGERA ATAU HUBUNGI KAMI!! 0194577443
0194577443
0194577443
APA TUNGGU LAGI???? #janaduit
#topupmurah
#agenttopup
#dealertopup
#masterdealer
#myprepaid2u
#celcom
#digi
#maxis
#onexox
#redone
#tunetalk

Hi guys!
Harini sy nak kongsi satu peluang menjana duit hanya dari topup
Setiap bulan anda akan membelanjakan sejumlah wang untuk membeli prepaid bagi keperluan handphone anda. Apabila anda membeli di kedai-kedai tersebut, apa yang anda dapat hanyalah sekeping kad top up, kemudian anda masukkan nombor ke dalam HP anda. Itu sahaja kan?? Yang untung siapa?? Dah tentulah tuan kedai tu kan... Tapi hari ini saya ingin mengajak anda membuat sesuatu yang menguntungkan diri sendiri dan memberikan pulangan yang lumayan setiap kali anda membeli prepaid. Nak tau apa dia?? Nak JOIN?
BOLEM PM KAMI SEGERA ATAU HUBUNGI KAMI!! 0194577443
0194577443
0194577443
APA TUNGGU LAGI???? #janaduit
#topupmurah
#agenttopup
#dealertopup
#masterdealer
#myprepaid2u
#celcom
#digi
#maxis
#onexox
#redone
#tunetalk

Most Popular Instagram Hashtags