#mylizaqueenzgorgeous

457 posts

TOP POSTS

Yg pakai makeup...wajib ada benda ni..leh tutup segala mcm ape kt muka tu...pakai primer ni sebelum pakai foundation...barulah sekata...kemudian spray dgn makeup finishing spray utk makeup tahan lama
.
.
Nana ๐Ÿ‘ธ0137128989
.
.
#ilovemarykay
#mylizaqueenzgorgeous
#foundationprimer
#marykay

Billboard MARYKAY dh naik di JB..๐Ÿค—๐Ÿค—..nnt senyummm k klo nmpk๐Ÿ˜˜Jalan Kota Tinggi / Tebrau Highway heading towards city centre. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Mary Kay semakin dihati.. #marykaybcbynana
#ilovemarykay
#mylizaqueenzgorgeous

Siapa yg perlu guna SET RAWATAN dr MARY KAY????
. ๐Ÿ™‹ Apabila seseorang itu pernah memakai produk peeling/mengelupas. Produk trsebut mngndungi bahan terlarang/racun yg tinggi..
๐Ÿ™‹ Tidak prnh guna sbrg peeling product tetapi mmg mngalami mslh kulit spt berjerawat, sun burn akibat aktivity harian dan lain2 mslh kulit.
.
BOTANICAL EFFECT CLEANSER ๐ŸŒผ
โ–ฃ membersih segala kotoran , make up , habuk dan hama agar muka sentiasa bersih , sihat dan lembut .
โ–ฃ tidak berbuih kerana pencuci yang terlampau berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuat kan kulit wajah bertambah kering .
โ–ฃ tahan 2-4 bulan
.
OIL FREE HYDRATING GEL ๐ŸŒผ
โ–ฃ melembapkan kulit dengan segera .
โ–ฃ menghidrat selama 10 jam .
โ–ฃ di serap dengan cepat .
โ–ฃ kulit terasa licin dan lembut .
โ–ฃ sesuai untuk kulit sensitif .
โ–ฃ membantu mengurang kan radang dan alergik di muka .
โ–ฃ bebas minyak dan pewangi .
โ–ฃ tahan 4-6bulan
.
MARY KAY LIQUID FOUNDATION ๐ŸŒผ
โ–ฃ membantu menghalang kekotoran melekat di kulit muka . Kekotoran menyebab kan radang aktif !
โ–ฃ kulit masih boleh bernafas .
โ–ฃ sesuai untuk kulit sensitif
โ–ฃ tahan 8-10bulan
.
SPOT SOLUTION๐ŸŒผ
โ–ฃ mgecutkan jerawat โ–ฃ mematikan akar jerawat.
โ–ฃ tahan setahun
.
FACIAL CLOTH๐ŸŒผ
โ–ฃ digunakan utk mbersih muka bsma cleanser.. โ–ฃ kerna pratusan muka tu nk bersih mgunakan tgn.. sgt tipis.. โ–ฃ so guna tisue ni sgt2 bersih krn ia kapas diperbuat dr china.. mnarik kotoran.. kapas ssh nk hncur..
โ–ฃ sehelai blh thn smggu.. shelai koyak 2.. ad 30pcs.. tahan 2-6bln.. superb jimat!
Lagi bersih kalau mgunakan Skinvigorate Cleansing Brush.. Nana๐Ÿ‘ธ0137128989 .
#marykaymalaysia
#marykaymuar #marykayjohor
#mylizaqueenzgorgeous
#ilovemarykay

Sahabat lama, cam adik dah dgn kita...
Alhamdulilah, moga kita berjumpa lagi ya... mudahan2... hugs! โค
.
#mylizaqueenzgorgeous

RAHSIA MAKEUP TAHAN LAMA & TAK CRACK?
ITEM HOT YANG BUAT KULIT SAYA SEPERTI TIDAK BERMAKEUP๐Ÿ˜
.
Benda paling WAJIB sekali ialah MOISTURIZER
.
MOISTURIZER
.
MOISTURIZER (pelembap)!
.
Ramai yang suka skip part ni dalam rutin skincare seharian sebab rasa leceh, rimas, melekit & macam-macam lagi la.
.
Tahukah uolls yang Moisturizer ni ibarat air ๐Ÿ’ฆ yang menyirami tanah kita (kulit) supaya kekal segar & bermaya?
.
Pilih la Moisturizer yang sesuai ikut jenis kulit. Nak pakai Moisturizer pun ada cara tau!
.
Kalau pakai Serum je tak ley ke? Bukan tak boleh. Tapi sebab fungsi Serum tu ibarat baja๐Ÿƒ. Baja tanpa air, pokok pun tak ley tumbuh dengan sempurna kan?๐Ÿ˜Š
.
Lagi satu nak bagi #Makeup tahan lama ialah Foundation PRIMER.
.
Kulit da cukup lembap, sapukan Foundation Primer pula. Nanti segala 'kawah & bukit' akan disama-ratakan, baru la senang nak apply Foundation kan?
.
Pastu kulit AUTOMATIK nampak Glowing FLAWLESS gituuu.๐Ÿ˜˜
.
Nana๐Ÿ‘ธ0137128989
Nana๐Ÿ‘ธ0137128989
Nana๐Ÿ‘ธ0137128989
#marykaybcbynana
#mylizaqueenzgorgeous

Jgn salah pilih yer..โ˜บ
.
Let me be your personal beauty consultant. .
Liza .#mylizaqueenzgorgeous
0196268802

Saya pernah pakai foundation 'sesuai untuk semua jenis kulit'. Masa pakai tu tertanya juga, macam mana formula untuk kulit yang berbeza-beza boleh ada dalam 1 foundation ni. Sedangkan baju kita pun ada saiz beza-beza.

So masa pakai, memang jadi worst. Asalnya cuma nak nampak muka seri sikit at last kulit jadi too oily & berlengas.
My very first time actually when I found Mary Kay Timewise Foundation yang ada 2 jenis. Untuk kulit kering & berminyak. Saya perhatikan tekstur pun tak sama. Masa pakai lagi tak sama. Mak pakai luminous (untuk kulit kering) & saya guna matte (untuk kulit kombinasi / berminyak). Haa baru selesa.
.
Pakai macam tak pakai. Ringan sangat pada kulit muka. Sebatang tahan 8 bulan minimum. Okay ke sangat okay? .
Inilah masanya nak berjimat. Kan? ๐Ÿ˜˜
.
Liza.#mylizaqueenzgorgeous
0196268802
.

Lelaki pun boleh. Pentingnya kesungguhan tu tak melibatkan soal jantina.
.
Yes, Mary Kay majoritinya perempuan tapi lelaki pun ada yang bijak rebut peluang, apa salahnya kan? ๐Ÿค—
.
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802

๐Ÿ’— BRAND NEW CLEARPROOF ๐Ÿ’—
.
Set penjagaan wajah ini sesuai utk anda yg menghadapi masalah : .
โœ” Jerawat serius / batu / merah
โœ” Resdung kritikal
โœ” Jerawat pasir
โœ” Jerawat bernanah
.
Haaa apa tunggu lagi?
.
Jika anda menghadapi masalah ini harus wajib cuba SET CLEARPROOF ACNE SKIN daripada Mary Kay.
Sekarang bulan Julai ni, set clearproof ada promosi tau. .
Liza.#mylizaqueenzgorgeous
019.6268802
.

#marykay #marykaymalaysia

MOST RECENT

MaryKay Botanical Effects๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.
.
Seperti set skincare lain, set dari MaryKay nie pun trdiri drpd Pencuci, Pelembap, Toner and Mask.. Just istilah yg diguna je berbeza sikit.. Nak bg gempak sikit..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’„Pencuci Muka (3in1)
Mencuci segala kotoran wajah, membersihkan minyak lebihan diwajah, menyegar,dan menanggalkan kesan mekap. .
๐Ÿ’„Mask
Mengeluarkan kekotoran drpd dalam lapisan kulit yg tdak dpt dilakukan oleh pencuci dan menanggalkan sel kulit2 mati (paling sy suka,sy panggil masker ni masker magic sbb lepas pakai mmg nampak perubahan yg ketara,pipi apple cheeks pun makin naik cantik. .
.
๐Ÿ’„Freshen
Menutup pori2 yg telah dibuka selepas dicuci dan menyegarkan kulit.. .
๐Ÿ’„Hydrate
Sebagai pelembab utk kekalkan lembapan kepada kulit yg sihat.. Kulit yang sihat apabila lembapan cukup dan tidak berlebihan..
.
Amel
0137271923
#marykay
#marykaymuar
#marykayjohor
#marykaymalaysia
#botanicaleffects
#kulitbersih
#kulitkusam
#mylizaqueenzgorgeous

MaryKay Botanical Effects๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.
.
Seperti set skincare lain, set dari MaryKay nie pun trdiri drpd Pencuci, Pelembap, Toner and Mask.. Just istilah yg diguna je berbeza sikit.. Nak bg gempak sikit..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’„Pencuci Muka (3in1)
Mencuci segala kotoran wajah, membersihkan minyak lebihan diwajah, menyegar,dan menanggalkan kesan mekap. .
๐Ÿ’„Mask
Mengeluarkan kekotoran drpd dalam lapisan kulit yg tdak dpt dilakukan oleh pencuci dan menanggalkan sel kulit2 mati (paling sy suka,sy panggil masker ni masker magic sbb lepas pakai mmg nampak perubahan yg ketara,pipi apple cheeks pun makin naik cantik. .
.
๐Ÿ’„Freshen
Menutup pori2 yg telah dibuka selepas dicuci dan menyegarkan kulit.. .
๐Ÿ’„Hydrate
Sebagai pelembab utk kekalkan lembapan kepada kulit yg sihat.. Kulit yang sihat apabila lembapan cukup dan tidak berlebihan..
.
Amel
0137271923
#marykay
#marykaymuar
#marykayjohor
#marykaymalaysia
#botanicaleffects
#kulitbersih
#kulitkusam
#mylizaqueenzgorgeous

MaryKay Botanical Effects๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰.
.
Seperti set skincare lain, set dari MaryKay nie pun trdiri drpd Pencuci, Pelembap, Toner and Mask.. Just istilah yg diguna je berbeza sikit.. Nak bg gempak sikit..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’„Pencuci Muka (3in1)
Mencuci segala kotoran wajah, membersihkan minyak lebihan diwajah, menyegar,dan menanggalkan kesan mekap. .
๐Ÿ’„Mask
Mengeluarkan kekotoran drpd dalam lapisan kulit yg tdak dpt dilakukan oleh pencuci dan menanggalkan sel kulit2 mati (paling sy suka,sy panggil masker ni masker magic sbb lepas pakai mmg nampak perubahan yg ketara,pipi apple cheeks pun makin naik cantik. .
.
๐Ÿ’„Freshen
Menutup pori2 yg telah dibuka selepas dicuci dan menyegarkan kulit.. .
๐Ÿ’„Hydrate
Sebagai pelembab utk kekalkan lembapan kepada kulit yg sihat.. Kulit yang sihat apabila lembapan cukup dan tidak berlebihan..
.
Amel
0137271923
#marykay
#marykaymuar
#marykayjohor
#marykaymalaysia
#botanicaleffects
#kulitbersih
#kulitkusam
#mylizaqueenzgorgeous

Yg pakai makeup...wajib ada benda ni..leh tutup segala mcm ape kt muka tu...pakai primer ni sebelum pakai foundation...barulah sekata...kemudian spray dgn makeup finishing spray utk makeup tahan lama
.
.
Nana ๐Ÿ‘ธ0137128989
.
.
#ilovemarykay
#mylizaqueenzgorgeous
#foundationprimer
#marykay

Patutlah sejuk dingin macam berangin sooooo cooling n smooth jer bila pki charcoal mask ni. Ada extract rosemary and peppermint rupanya ๐Ÿ˜Š .
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802
.
#kulitkusamhilang #kulitberminyakdanberjerawat #jerawatbatu #jerawatmeradang #whiteheads #blackheads #jerawatpasir

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Terbaru dari Mary Kay !

Selamat tinggal Kulit Berjerawat ๐Ÿ˜

Memperkenalkan CLEARPROOF ACNE SYSTEM

Set ini mengandungi :
1. CLARIFYING CLEANSING GEL
Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut.

2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK
Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma

3. BLEMISH CONTROL TONER
Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih.

4. SPOT SOLUTION
Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru.

5. PORE PURIFYING SERUM
Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih.

6. OIL FREE MOISTURIZER
Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang
Menenangkan kulit yang jengkel
.
*Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?*
.
๐Ÿ˜˜ Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat
.
๐Ÿ˜˜ Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat !
โœ”Kulit Berminyak
โœ”Kulit Kombinasi
โœ”Kulit berjerawat yang bermusim
.
๐Ÿ˜˜ Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian :
โœ”Belakang badan
โœ”Kawasan Leher
โœ”Bawah Dagu
.
*Apakah bahan-bahan yang digunakan dalam Set ClearProof ini ?*
.
๐Ÿ˜˜ *Salicylic Acid*
Bertindak untuk mengeluarkan kotoran pada kulit dan mudah utk mengangkat kulit mati pada permukaan kulit
๐Ÿ˜˜ Canadian Willowherb
๐Ÿ˜˜ Burdock Root
๐Ÿ˜˜ Sea Heather
๐Ÿ˜˜ Charcoal
๐Ÿ˜˜ Kaolin & Bentonite Clay
๐Ÿ˜˜ Honey Suckle & Navy Bean Extracts
๐Ÿ˜˜ Avocado
.
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802
.
#jerawat#kuliberminyak #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatan

Billboard MARYKAY dh naik di JB..๐Ÿค—๐Ÿค—..nnt senyummm k klo nmpk๐Ÿ˜˜Jalan Kota Tinggi / Tebrau Highway heading towards city centre. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Mary Kay semakin dihati.. #marykaybcbynana
#ilovemarykay
#mylizaqueenzgorgeous

POWERFUL PINK... one of my favourite.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Jom free trial ๐Ÿ’‹ pm akak ya.. .
Liza #mylizaqueenzgorgeous
0196268802

Mmg crush hati bila tengok warma ni kan... โคโคโค
Lipstick yg lembut & memelihara bibir...
.
Liza #mylizaqueenzgorgeous
0196268802

Siapa yg perlu guna SET RAWATAN dr MARY KAY? .
.
๐Ÿ™‹ Apabila seseorang itu pernah memakai produk peeling/mengelupas. Produk trsebut mngndungi bahan terlarang/racun yg tinggi..
๐Ÿ™‹ Tidak prnh guna sbrg peeling product tetapi mmg mngalami mslh kulit spt berjerawat, sun burn akibat aktivity harian dan lain2 mslh kulit.
.
Free consultation pm ya..
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802
.
#marykaypermasjaya #jerawatbatu #jerawatmeradang #jerawatan #jerawat #ubatjerawat #peelingskin #breakoutskin #kulitpedih #kulitnipis

Attention... please๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ’‹ Untuk anda semua yang tertanya2 macam mana rasa produk mary kay , best sangat ke , berkesan ke , saya mengalu-alu kan anda semua merasai sendiri produk mary kay..
.
๐Ÿ’‹ Skincare dan mekap anda boleh cuba secara PERCUMA jew ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Jom booking slot Kelas kecantikan & penjagaan kulit untuk anda cuba produk mary kay bersama saya . ๐Ÿ’‹ Tag kawan2 , adik beradik , sepupu sepapat , mak , mak mertua , adik , abang andaaaaa , jangan lepas kan peluang.. .
Berminat?Blh booking kelas PERCUMA dgn sis.... cepattttt uOls booking dgn iOls.. .
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802
.
#marykaypermasjaya #marykaymasai #marykaybandarserialam #marykaybukitdahlia #marykaypasirgudang #marykaybeautyconsultant #marykayjohorbahru #marykayjohorjaya #marykaytamanmawar #freeskincareclass #makeup #skincareclass #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragathilang

Cuba tetengok kat magazine Her World ni.. Ada x produk uolls in ranking.
Ada x pernah menang apa2 ranking in the world?
Kalau rasa x sesuai utk kulit asean mcm mana ble berjaya di pasaran sampai 17 tahun di Asia. 54 tahun di dunia. Oh myyyyy.... ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
#mylizaqueenzgorgeous

~MKMen Body Spray~
.
Untuk Arjuna Beta....
.
Semburan badan berbau lembut ini boleh
digunakan sepanjang hari utk aroma segar ajeee..
.
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802

Terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Wajib pakai sebelum tido... jom ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
Esok sis kongsi syoqnya lagu mana ๐Ÿ˜Š
.
Liza #mylizaqueenzgorgeous
0196268802

Amboi..amboi.. โค
Ramainya peminat dia cik
POPPY PLEASE lately ni ya... Lipstick Marykay mmg superb, bibir tak kering pun.. โค .
Liza #mylizaqueenzgorgeous
0196268802

GUNA FOUNDATION TIMEWISE JEEE, BOLEH KEKAL MUDA !!! BIAR BETUL... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Ehemmm tak caya ke? Jom baca fakta mengenai istimewanya Foundation TimeWise Liquid Foundation ni. Makin pakai, makin muda! Mmg ohsem kannn.. ๐Ÿ˜
.
Foundation Timewise ini dirumus dgn sebatian peptida pembina kolagen berpaten utk membantu kulit mengekalkan muda remaja. Start umur kita masuk 30an, unsur2 kolagen dlm badan akan mengurang.. so inilah fungsi rumusan peptida tadi yg bertindak membantu kolagen kekal di lapisan kulit muka. .
So makin di gunakan.. makin muda kan.. best. Dan satu lg cirinya ialah Non-Comodogenic iaitu tdk menutup pori2 di muka kita. So takdelah pori2 tersumbat yg akan mengakibatkan white head & black head yg bnyk di muka. Cuba tgk kt Foundation uolls skrg? Ada tak di tulis Non Comodegenic kt bhgn belakang tu?? .
If takde jomm sama2 beralih kpd Foundation yg best ni. Dh lah makin pakai makin nmpk muda belaka dan ianya tdk menutup liang liang pori di muka. Terdpt dlm dua formula khusus, iaitu Semi matte - utk kulit kombinasi & berminyak & Luminous utk kulit yg kering. ๐Ÿ˜Š
.
Nak tauuu mana yg sesuai dgn kulit uolls?? Jomm chit chat dgn Za ya. .
โค
Liza #mylizaqueenzgorgeous
0196268802
.
#mkmalaysia #marykaypermasjaya #marykaybandarserialam #marykayplentong #marykaybukitdahlia #marykaypasirgudang

Marykay Gel Semi-Matte Lipstick โ– 
6 reasons to love about the new Gel Semi-Matte Lipstick.
โ€ข It has pigment-rich shades that deliver stay-true color.
โ€ข It is buildable which can be of tinted effect or full coverage.
โ€ข Its gel formula cushions lips for a soft, velvety comfort.
โ€ข Itโ€™s formulated with optical enhancers to provide a soft-focus effect, that helps scatter light and blur the appearance of minor imperfections
โ€ข This semi-matte lipstick delivers lip conditioning and
โ€ข It is offered at an affordable price! This is your next big DOOR OPENER!
โ– 

Gel Semi-Matte Lipstick has pigment-rich shades that deliver a stay-true color that lasts for hours โ€“ without leaving lips looking or feeling dry.
โ– 
For someone still looking for the best lipstick this is the right choice for you..
.
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802
.
#marykaypermasjaya #marykaymasai #marykaypasirgudang #marykaybandarserialam #marykayplentong #marykaybukitdahlia
#Gel #matte #SemiMatte
#lips #lipstick #marykaymalaysia
#marykay

Mary Kay billboard up in JB. Jalan Kota Tinggi / Tebrau Highway heading towards city centre. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Mary Kay semakin dihati.. .
#mylizaqueenzgorgeous

Pernah tahu kewujudan WATER BEAR?.. Inilah dia binatang yg akan duduk di kulit kita setiap kali lepas kita cuci muka.. Bulu mata yg tdk cuci dgn bersih selepas pemakaian mascara akan membuatkan ia suka lepak king disitu๐Ÿ˜…๐Ÿ˜œ Ngeri ke ngeri?
.
#mylizaqueenzgorgeous

Most Popular Instagram Hashtags