[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mylizaqueenzgorgeous

659 posts

TOP POSTS

PRIMER MARY KAY ada tiga jenis
.
🌸Lash Primer Mary Kay
Di guna sblm aply mascara
Bulu mata akan nmpk lebih panjang
Mascara anda nmpak perfect dn tahan lbih lama
.
🌸Primer Foundation Mary Kay
Guna sebelum aply foundation atau cc cream
Lebih tahan lama
Lebih halus
Dan lebih sekata
Jg mmpunya spf 15
Bg yg tdk mau mngenakan apa2 warna pada kulit tetapi mahukan perlindungan sinaran uv primer foundation marykay ini adalah pilihan yg tepat...
Warna yg jernih dn lembut untuk di gunakan
.
🌸Eye Primer Mary Kay
mesti anda ada masalah bila guna eyeshadow warna tidak terang cpt luntur..
Bila guna eye primer ni eyeshadow anda akan nmpak lebih terang dan tahan lama
.
.
.
Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Orang yg pakai Mary Kay kena sabar. 1 lapisan kulit yg terhakis mengambil msa 28-36 hari utk pulih dan bina sel kulit baru.. Kalau da 4 lapisan kulit terhakis?
Jadi dlm 3-5 bulan mengambil masa utk pulih. Produk Mary Kay tak ada krim siang krim malam yg menghakis kulit yg buat putih gebu mcm baby.
MaryKay hanya ada cleanser and moisturizer (paling basic utk pnjagaan kulit) Botanical set memulihkan kulit dr dalam. Bila kulit betul2 sihat barulah cantik. Ini bru pakai xsmpai sbulan baru detox sikit da stop kata xsesuai. Maaflah. Yang xboleh sabar sya tak dapat nak tolong. Produk Mary Kay bkn mcm produk lain 7-14 hari trus gebu putih licin. Sbb kami tiada bahan pemutih dan bahan kimia yg berbahaya. Produk kami diperbuat dr bahan botanik dan ada methodologist tested. Skincare kami lebih mengutamakan utk menyihatkan kulit bkn merosakkan kulit. Sya tumpang share antara testimoni2 pengguna Mary Kay. Tgk brapa bulan baru elok and baik. Lain msalah kulit lain jangka msa utk pulih. Ada yg sebulan. Ada yg 2-3 bulan. Ada yg 5-6 bulan bru okay. Bergantung pada jenis masalah kulit anda. πŸ€—

Sekiranya ingin dapatkan consultant dan cadangan utk mengatasi masalah kulit anda boleh terus hubungi beauty consultant anda..
.
Nana 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous
#marykay
#ilovemarykay

Simple makeup by nana...nana suka nipis2 je...
1.Timewise matte wear liquid fd beige3
2.translucent loose powder
3.Miner cheek color duo - juicy guava
4.lashlove waterproof mascara
5.mauve moment gel semimatte lipstick
6.kening x pakai ape2 sebab dh lebat

Simple2 camni x over sgt...
Sila abaikan dagu berlapis2 mcm kek lapis tu ye...akibat byk mkn dihari raya.... Pm Nana for free consultation.. Nana| 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Mary Kay lipstick gel semi matte ada Good Housekeeping seal. GH seal ni diberikan oleh makmal pihak ketiga, menandakan bukan syok sendiri. Kualiti diakui oleh makmal bebas. πŸ‘πŸ» Mary Kay bagi 90hari satisfaction guarantee.
GH pula bagi dalam 2 tahun!
Wow!! 😍

mana nak cari lipstik hrga berpatutan kualiti 5 bintang

Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Jenguk bodyshop tengok brush die sebatang pon telan air liur... nak dapt full set lagi la πŸ˜… lom citer brand lain lagi... Tapi saya happy Mary kay bagi siap dengan pakej tolong ajar lagi... lipstik sampai 4 batang kot dalm set make up ni... harga?!!!! buat orang seperti saya yang xpandai make up sangat berbaloi.. pelaburan kecantikan diri sendiri.. cantik sket depan hasben bukan dekat lelaki luar sana πŸ˜…..xde la macam mak limah kat rumah
Siapa nk belajar make up ? πŸ™‹πŸ˜ Jom 😘😘
Nana ❀ 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

KULIT KUSAM πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
---------------
.
1- teknik penjagaan wajah yg tidak betul
2- tiada pelindung kulit
3- sel-sel kulit mati yg bertenggek tidak ditanggalkan / tidak dibuang
.
Fakta
---------
Kulit akan " bersalin " setiap 28 - 35 hari dan akan meninggalkan sel-sel kulit mati pd epidermis wajah..
Sekiranya tidak dibuang,bertenggeklah sel kulit mati dan muka menjadi kusam..
Dan wajah tidak akan kelihatan ceria..
.
Salah satu cara mengatasinya , of coz laa #maskbotanical
Meh cube kehebatan masker ni dlm class percuma saya !
.
Nana | 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous
#marykay
#ilovemarykay

BARU! BARU! BARU!
Terbaru dari mary kay 😍😍 Ada body mist, shower gel dgn lotion
Jom grab one set,
Sesuai dijadikan bufday gift, surprise gift utk insan tersayang. Buat hantaran pon cntik.. LIZA ❀️ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Item #musthave dalam beg makeup... Kaler dia mmg superb nice! Yet utk bibir sihat walafiat... Nana | 0137128989
#marykaybeautyconsultant
#mylizaqueenzgorgeous

Ladies...jgn taksub sgt nk cepat putih yer..jgn nak cepat gebu gebas peloless...cantikla dgn cara yg sihat...yg tidak merosakkan Epidermis kulit.. Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

MOST RECENT

Dark color pilihan bagi yang ingin nampak garang tetapi mempersonakan..
.
.
Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Nude jika ingin tampil bergaya .
.
Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Natural utk yg ingin tampil lembut dan sederhana..
.
.
Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Merah utk yg berani
.
.
Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Syukur alhamdulillah..bukan asid..dan bukan juga alkali.. selamat kulit muka ku... πŸ˜‰
.
Credit to: Noorzuliana Jue
.
#mylizaqueenzgorgeous

Lipstick semi matte marykay, bila kita apply kita tau mmg akan rasa selamat.. Sebab ianya bebas plumbum... πŸ˜‰
Rasa confident je, xde pun rasa was2.. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
#mylizaqueenzgorgeous

Hati hati menjadi pengguna, jangan main beli je.. Duit boleh carik,
Klu dpt mslh cmtu, nk rawat tu lg kene mencari2 duitnye... 😞😞😞 #mylizaqueenzgorgeous

Selalu kan rasa area mata tu letih & kering? nak tepek timun tapi malas.. No worries dear, Soothing Eye Gel Marykay ni sangat membantu.. gel yg lembut & sejuk bila disapu.. area mata yg lebam tu insyallah berkurangan.. πŸ‘
.
#mylizaqueenzgorgeous

Suka lipstick warna nude? Besh.. kita geng.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #mylizaqueenzgorgeous

Hai ladies!
selalu kita jumpa serum untuk muka je kan..
Bulu mata & kening pun ada uolls.. siapa nak lebatkan bulu mata & kening boleh lah Cuba lash & brow building serum ni... best uollsπŸ‘πŸ‘, tapi kene rajin and konsisten laaa ye 🌹

With❀️
LIZA ❀ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Alhamdulilah... ❀❀❀
Ada yg dah dipos keluar, ada yg dah pun jumpa mama baru... TQ so much my loyal customer..
Love ❀❀❀❀
.

#mylizaqueenzgorgeous

Flawless tu mmg cepat...
Tapi pd akhirnya, kulit perlu dirawat dgn yg masa lebih lamaaaaaaa... .
Produk yg betul & sabar kunci utk dapatkn kulit sihat semula.. 😊
.
#mylizaqueenzgorgeous

8 kebaikkan dalam 1 tiub CC Cream Marykay... .
Akak dah. Awak bila lagi? πŸ˜‰
.
.
LIZA ❀ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Org lelaki nowadays... cuci muka pun dah pandai.. dah faham cuci muka dengan hanya menggunakan jari memang tak cukup bersih.. Terbaik abam πŸ‘
#mylizaqueenzgorgeous

Harini dapat feedback... Selepas 3 minggu customer akak pakai serum ni.. katanya bulu mata dia dah cantik... Alhamdulilah... taklah susah2 nak extend atau pakai bulu mata pelsuuu... 😊 .
LIZA ❀ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous
#marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaybandarserialam #marykayplentong #marykaymasai #marykaybukitdahlia #bulumata #bulumatapremium #bulumatapanjang

Haiiii ngantuk ke tu... zzzz.... 😊😊😊
Jom segarkan mata sambil jaga bibir...
Bulan ni ada promosi hebat sangat... dah pilih2 tu wassap akak ya kita cite tepi.. πŸ˜‰
.
LIZa ❀ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Morninggggggg 🌞🌞🌞🌞
Pagi ni akak dengan bahagiaaaanya cuci muka dgn cleansing brush #skinvigorate πŸ˜‰
.
#mylizaqueenzgorgeous

Ehh... sape kata marykay xde bedak padat? πŸ˜™
Ada dear... best tau bedak ni, padat lembut & teksturnya sgt halus!
LIZA ❀ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Fuhhh! Best paired 2 ni... ❀
Besar padat blusher GIVING HEART + POPPY PLEASE LIPSTICK... Cantik ke cantik sangat...? πŸ˜‰

LIZA ❀ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Most Popular Instagram Hashtags