[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mylizaqueenzgorgeous

734 posts

TOP POSTS

Nurlidza MK:
"Mary Kay Creฬ€me-to-Powder Foundation
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Membantu kulit kelihatan halus berseri dan merupakan asas yang baik untuk pelbagai warna mekap."
๐ŸŒท Produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte
๐ŸŒท Memberi litupan nipis hingga penuh yang sempurna
๐ŸŒท Direka untuk muat dalam Mary Kay Compact bagi membolehkan anda memberi sentuhan peribadi kepada pilihan warna kegemaran anda.
.
CTP memang popular dalam kalangan pengguna Mary Kay sebab memang best dan senang!
.
๐Ÿ’‹ Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,
.. LIZA ๐Ÿ’ 019.6268802

#mylizaqueenzgorgeous

Yg pakai makeup...wajib ada benda ni..leh tutup segala mcm ape kt muka tu...pakai primer ni sebelum pakai foundation...barulah sekata...kemudian spray dgn makeup finishing spray utk makeup tahan lama
.
.
Nana ๐Ÿ‘ธ0137128989
.
.
#ilovemarykay
#mylizaqueenzgorgeous
#foundationprimer
#marykay

๐Ÿ˜ฑ Mata SEMBAB
๐Ÿ˜ฑ EYEBAG menganggu
๐Ÿ˜ฑ Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
๐Ÿ˜ฑ Mengadap laptop lama
๐Ÿ˜ฑ Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
๐Ÿ˜ฑ Menangis lama
๐Ÿ˜ฑ Pakai spec mata ๐Ÿ˜ฑ Fine lines
๐Ÿ˜ฑ Penyebabkan mata penat

Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay ๐Ÿ‘‰ Berfungsi untuk ๐Ÿ’–menegang
๐Ÿ’–menganjal ๐Ÿ’–mengurangkan kesembapan mata
๐Ÿ’–menjadikan mata nampak lebih muda ๐Ÿ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. ๐Ÿ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan.

Orang kata dari mata turun ke hati , ehhh ๐Ÿ™ˆ
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna ๐Ÿ’‹
.
.
LIZA โค 0196268802

#mylizaqueenzgorgeous

KULIT KUSAM ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
---------------
.
1- teknik penjagaan wajah yg tidak betul
2- tiada pelindung kulit
3- sel-sel kulit mati yg bertenggek tidak ditanggalkan / tidak dibuang
.
Fakta
---------
Kulit akan " bersalin " setiap 28 - 35 hari dan akan meninggalkan sel-sel kulit mati pd epidermis wajah..
Sekiranya tidak dibuang,bertenggeklah sel kulit mati dan muka menjadi kusam..
Dan wajah tidak akan kelihatan ceria..
.
Salah satu cara mengatasinya , of coz laa #maskbotanical
Meh cube kehebatan masker ni dlm class percuma saya !
.
Nana | 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous
#marykay
#ilovemarykay

Tahniah! Untuk wanita hebat ini di #mylizaqueenzgorgeous , grab semua hadiah bulan lepas..โคโคโค๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Seorang ibu berkerjaya, ibu kepada 4 orang puteri yg comel.. memang hebat, mampu bahagikan masa, sentiasa bersemangat! ๐Ÿ’ช
Keep it up dear.. @norinafashya Tahniah!

Meh tgk sis ni..
.
SEBELUM mary kay, kulit dia mcm porcelin, peloles berkilat baq hang! Dia pakai skincare dari jenama tempatan yang viral ketika itu. Kulit nampak fake.. Tapi xpela kan.. Putih punye pasal.
.
. Bila KKM umumkan skincare yg dia pakai tu bermerkuri, diapun stop. Sebaik stop, jerawat terus keluar. Besar2 baq hang.. Kulit kumbah keluar toksik2 dari bahan kimia bahaya skincare lama tu melalui jerawat.
.
. SELEPAS dia menggunakan Mary Kay dari bulan mac aritu, alhamdulillah kulit dah kembali sihat. Tapi bukanlah dalam seminggu terus baik. Amik masa. Hanya perlu sabar, inshaAllah hasilnya memuaskan hati.
.
.kan cantik tu warna kulit semulajadi..
.
Come to me..come to me.. for free consultations.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹
.
Nana | 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous
#ilovemarykay
#marykay

Orang yg pakai Mary Kay kena sabar. 1 lapisan kulit yg terhakis mengambil msa 28-36 hari utk pulih dan bina sel kulit baru.. Kalau da 4 lapisan kulit terhakis?
Jadi dlm 3-5 bulan mengambil masa utk pulih. Produk Mary Kay tak ada krim siang krim malam yg menghakis kulit yg buat putih gebu mcm baby.
MaryKay hanya ada cleanser and moisturizer (paling basic utk pnjagaan kulit) Botanical set memulihkan kulit dr dalam. Bila kulit betul2 sihat barulah cantik. Ini bru pakai xsmpai sbulan baru detox sikit da stop kata xsesuai. Maaflah. Yang xboleh sabar sya tak dapat nak tolong. Produk Mary Kay bkn mcm produk lain 7-14 hari trus gebu putih licin. Sbb kami tiada bahan pemutih dan bahan kimia yg berbahaya. Produk kami diperbuat dr bahan botanik dan ada methodologist tested. Skincare kami lebih mengutamakan utk menyihatkan kulit bkn merosakkan kulit. Sya tumpang share antara testimoni2 pengguna Mary Kay. Tgk brapa bulan baru elok and baik. Lain msalah kulit lain jangka msa utk pulih. Ada yg sebulan. Ada yg 2-3 bulan. Ada yg 5-6 bulan bru okay. Bergantung pada jenis masalah kulit anda. ๐Ÿค—

Sekiranya ingin dapatkan consultant dan cadangan utk mengatasi masalah kulit anda boleh terus hubungi beauty consultant anda..
.
Nana 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous
#marykay
#ilovemarykay

Simple makeup by nana...nana suka nipis2 je...
1.Timewise matte wear liquid fd beige3
2.translucent loose powder
3.Miner cheek color duo - juicy guava
4.lashlove waterproof mascara
5.mauve moment gel semimatte lipstick
6.kening x pakai ape2 sebab dh lebat

Simple2 camni x over sgt...
Sila abaikan dagu berlapis2 mcm kek lapis tu ye...akibat byk mkn dihari raya.... Pm Nana for free consultation.. Nana| 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Kebaikan TW foundation....peloles sepanjang hari....๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Nana|0137128989

#mylizaqueenzgorgeous

MOST RECENT

๐Ÿ˜ฑ Mata SEMBAB
๐Ÿ˜ฑ EYEBAG menganggu
๐Ÿ˜ฑ Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
๐Ÿ˜ฑ Mengadap laptop lama
๐Ÿ˜ฑ Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
๐Ÿ˜ฑ Menangis lama
๐Ÿ˜ฑ Pakai spec mata ๐Ÿ˜ฑ Fine lines
๐Ÿ˜ฑ Penyebabkan mata penat

Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay ๐Ÿ‘‰ Berfungsi untuk ๐Ÿ’–menegang
๐Ÿ’–menganjal ๐Ÿ’–mengurangkan kesembapan mata
๐Ÿ’–menjadikan mata nampak lebih muda ๐Ÿ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. ๐Ÿ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan.

Orang kata dari mata turun ke hati , ehhh ๐Ÿ™ˆ
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna ๐Ÿ’‹
.
.
LIZA โค 0196268802

#mylizaqueenzgorgeous

TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging) .
.
๐Ÿ‘‰timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar ๐Ÿ‘‰ timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam ๐Ÿ‘‰timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus ๐Ÿ‘‰ timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan

Kebaikannya...
๐Ÿ‘‰ membersih / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.

LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

MARY KAY SATIN LIPS

Diperbaharui dengan shea butter.Yang dirumus khas untuk; ๐ŸŒนmemberi kelembapan pada bibir
๐ŸŒนmerawat bibir yang bermasalah seperti โžกBibir Kering โžกBibir Hitam โžกBibir Merekah โžก Bibir Kusam ๐Ÿ‘‰Satin Lips Shea Sugar Scrub dirumus drpd gula kristal yg mengelupas sel kulit mati pd bibir secara lembut menjadikan bibir kelihatan berkilau semulajadi. Diperkuat dgn minyak bunga matahari memberikan Vit E sbg antioksida. ๐Ÿ‘‰Satin Lips Shea Butter Balm mengekalkan lembapan secara mendalam, memberi keselesaan & melegakan bibir. Dipertingkatkan lg dgn jojoba butter yg mengandungi Vit A & E.

Kombinasi yg cukup sempurna utk bibir tampil sihat & bersih semulajadi.
.
.
LIZA โค 0196268802

#mylizaqueenzgorgeous #bibirmerah #bibirmenggelupas #bibirkering #bibirgelap #bibirkeringpecah

Khas untuk yang ada MASALAH JERAWAT ๐Ÿ˜Ž

Dah bermacam produk tapi tak ada hasilnya. Jerawat bukan makin susut tapi.. bertambah teruk dan buruk pula mukanya, Dipenuhi dengan jerawat. Rasa tak ada penyelesaian?..
.
Clearproof MaryKay skin care rawatan untuk membantu masalah jerawat anda.
.
Nak rawat atau nak bela jerawat?..
.
Jom dapatkan free consultation..PM sis je
.
LIZA โค 0196268802

#iluvmarykay
#mylizaqueenzgorgeous
#jerawatbatu #jerawatmeradang #jerawat

Mineral Cheek Color Duo Ripe Watermelon ๐ŸŒน
Serlahkan wajah anda dengan warna merah jambu yg memukau.. Disertakan bersama highlighter utk menaikkan lagi seri si pemakai.. LIZA โค 0196268802
#marykayjohorbahru
#mylizaqueenzgorgeous
#blushermarykay

๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ด Men's Skincare ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ
๏ธ
๐Ÿšน Men Cleanser
๐Ÿ”ธ Membersih Dan menggilap kulit untuk memulakan proses pengurangan tanda-tanda penuaan awal yang ketara ๐Ÿšน ๏ธMen Facial Toner ๐Ÿšน
๐Ÿ”ธ Menambahbaikan tekstur kulit dan menjadikan kulit berasa lega, hidrat dan seimbang ๐Ÿšน Men Advance Eye Cream ๐Ÿšน
๐Ÿ”ธ Menghidrat dengan segera dan menegangkan kulit sekitar mata
๐Ÿ”ธ Mengurangkan lingkaran hitam mata ๐Ÿšน ๏ธMen Body Spray ๐Ÿšน
๐Ÿ”ธ Haruman badan ini berbau ringan dan segar
๐Ÿ”ธ Sesuai digunakan setiap hari ๐Ÿšน ๏ธMen Moisturizer sunscreen SPF 25 ๐Ÿšน
๐Ÿ”ธ Membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan
๐Ÿ”ธ Kembalikan wajah yang tampak lebih muda
๐Ÿ”ธ Menjadikan kulit berasa licin dan lembut
๐Ÿ”ธ Perlindungan matahari
๐Ÿ”ธ UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam ๐Ÿ’ฅ๐ŸŽ Highly recommended utk dijadikan hadiah kepada En. Suami atau Teman Istimewa kita

Mesti dia orang suka kan ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’Œ Jom berMary Kay dgn saya! ๐Ÿซ Hadiri skincare CLASS PERCUMA saya

LIZA โค 0196268802

#ilovemarykay
#mylizaqueenzgorgeous
#skincare
#skincareclass
#makeup

Hye ladiess,
Saya nak share satu tips bagaimana nak dapatkan kulit yang gebu sekaligus membuatkan makeup nampak flawless. Baca tau!

First sekali pastikan wajah dibersihkan sebelum pakai moisturizer. Wajah wajib pakai moisturizer supaya foundation nanti lebih sekata, tak bercapuk atau crack ๐ŸŒน

Selamat mencuba ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #mylizaqueenzgorgeous

Alhamdulilah..
Macam2 rasa tadi sblm graduate.. berdebar, mengigil pun ada.. tak nyenyak tido dibuatnya malam tadi.. .
.
Semuanya berjalan dgn mudah, Alhamdulilah.. Terima kasih abah temankan along tadi.. Akhirnya termakbul doa utk bawa abah ke majlis convocation.. .
.
Terima kasih Allah utk segala rasa ini.. Hanya DIAlah maha mendengar segala rintihan & doa.. ๐Ÿ˜Šโค #mylizaqueenzgorgeous

Seminggu, wajiblah 3 @ 4 kali pakai masker.. berfomulasi botani.. Botanical Effect Formula 2

Sebelah tu rentasan gambar sel kulit mati.. tugas masker utk membuang sel2 kulit yg telah mati.. barulah kulit kelihatan bersih & segar semula.. ๐Ÿ˜‰ โคada je budak berdua tu terselit.. ๐Ÿ˜œ
.
LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Bukan blusher biasa-biasa.
Blusher Mary Kay ada #Vitamin.
Blusher yang serasi untuk semua jenis kulit.

The BEST part ianya mengandungi
Vitamin A, C & E
yang menentang radikal bebas punca kedutan. โค Warna yang tidak mudah luntur
๐Ÿ’š Sesuai untuk semua jenis tona kulit
๐Ÿ’œ Dari formula yang berasaskn Mineral

Mineral Cheek Color :-
๐Ÿ’– Cherry blossom
๐Ÿ’– Strawberry cream
๐Ÿ’– Shy blush
.
LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Foundation marykay ada 2 pilihan mengikut jenis kulit.. Matte wear utk kulit berminyak & Luminious utk kulit kering.. Tekstur sgt ringan tak terasa berat pun dikulit.. sesuai utk kulit yg sensitif.. tak menyumbatkan pori.. dermatologist test ๐Ÿ‘ Akak punya 1 tiub comel ni tahan 8 bulan tau!
#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

4 tips pakai moisturiser :

1. Pakai serata seluruh wajah. Elakkan sapu dari tengah ke tepi sbb nanti moisturiser tu berkumpul di tepi2 muka menyebabkannya berkumpul dan sumbatkan pori. Sbb tu tap-tap seluruh wajah adalah cara terbaik.

2. Bila pakai moisturiser with spf, sapu secukupnya di leher juga (kalau x pakai tudung atau lelaki). Pakai lebihan sapu muka tadi utk sapu leher tidak mencukupi utk leher tu. Caranya, secoet utk muka. Dan picit secoet lg
utk leher. Barulah semua tmpt dpt manfaat spf sepenuhnya.

3. Pakai moisturiser sebaik habis cuci muka/mandi. Sbb masa tu kulit kita kering-kontang. Lps wudhuk pakai moisturiser terus, lps tu barulah solat.

4. Gunakan moisturiser bersesuaian dgn jenis kulit. Mary kay mmg dah sediakan moisturiser berbeza utk jenis kulit berbeza. Mak kita pakai ok, xsemestinya kita pakai akan ok.

#mylizaqueenzgorgeous

"MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL" ๐Ÿ‘‰Muka berminyak? ๐Ÿ‘‰Kusam? ๐Ÿ‘‰Merah2 bila kena panas?

Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ini..Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate... Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.. Jom kita lihat fungsi OFHG ni..
โœ”Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap.. โœ”Mengawal minyak & melembapkan kulit.. โœ”Selain berfungsi sebagai pelembap,OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..
โœ”Bertindak sebagai cooling gel..
โœ”Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.. LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Powerful Pink, Semi matte lipstik.. salah 1 dari 8 pilihan warna.. Za suka sbb tak keringkan bibir, bibir pun tak lebam... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹ LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous
#sayasharingsayapakai

Mary Kay Cleanser x berbuih langsung๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜kenapa??? โœ”๏ธSebenarnya pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih...Lagi banyak buih, lagi teruk dan akan mengangggu fungsi kulit. Ni antara sebab2nya.. 1. Buih akan mngganggu penghasilan minyak semulajadi atau natural oil pada kulit kita. ๐Ÿ˜„Natural oil ni penting tau, sbb jika kurang minyak pada kulit akan flaky (mengelupas) dan menyebabkan kulit menjadi sangat kering (dry out). ๐Ÿ‘2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan mbuang toksin... ๐Ÿ‘3. Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lagi tp kulit dah start alami penuaan. โœ”๏ธSebab tu cleanser Mary Kay adalah creamy texture dan tidak berbuih. Memang rasa xpakai ape2 tp sebnarnye itu yg paling baik sbb dia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi. โœ”๏ธOleh kerana itu, its ok pencuci tu takde buih sebab korang kan nak awet muda selalu. Jadikan usia anda hanya pada angka ๐Ÿ˜

Saya da cuba, kulit mmg terasa lembab, masalah kulit kering da xde... ๐Ÿ˜˜Anda bagaimana???Meh sembang2 dgn hakak ya!!๐Ÿค—
.
#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Hye ladiess,, Nak rasai kulit cantik awet muda tanpa perlu cucuk - cucuk Vitamin C ? ๐Ÿ˜๐Ÿค— Kalau korang nak tahu, Timewise Serum C adalah yg terbaik dari Mary Kay. Serum yg didatangkan dengan tiub lengkap bagi penggunaan hari- hari selama 7 hari !

Kenapa perlu serum C ? Haaaa serum ni sangat- sangat lah kaya dengan bahan-bahan semulajadi yg diperlukan oleh wajah dan macam nama nya, C , so konfirm lah kandungan Vitamin C sgt sgt tinggi!

Rasai sendiri, kulit halus tegang lembap sepanjang masa. Parut degil serta whitehead blackhead pun. Tona kulit lebih sekata dan berseri2.. Nak betul2 brkesan tahap maksimum ??? Konsisten penggunaan selama 6bln tanpa skip satu hari pn ๐Ÿ˜˜

LIZA โค๏ธ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Promosi November. Set Anti Penuaan.
.
Proses penuaan bermula dari 20 tahun ke atas...
Timewise Miracle Set ni sangat membantu.. Set anti penuaan yg sememamgnya miracle! .
Whatsapp untuk hadiah & promosi hebat bulan ni.. โค๐Ÿ˜‰
.
#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Adatlah sesekali tu keluar jerawat..
Jangan tak ada langsung.. Bila cik J timbul akk apply ni.. cepat je jerawat kecut.. so takdelah letusan jerawat tu.. ๐Ÿ˜‰โค #mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Mary Kay Cleanser x berbuih langsung๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜kenapa??? โœ”๏ธSebenarnya pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih...Lagi banyak buih, lagi teruk dan akan mengangggu fungsi kulit. Ni antara sebab2nya.. 1. Buih akan mngganggu penghasilan minyak semulajadi atau natural oil pada kulit kita. ๐Ÿ˜„Natural oil ni penting tau, sbb jika kurang minyak pada kulit akan flaky (mengelupas) dan menyebabkan kulit menjadi sangat kering (dry out). ๐Ÿ‘2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan mbuang toksin... ๐Ÿ‘3. Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lagi tp kulit dah start alami penuaan. โœ”๏ธSebab tu cleanser Mary Kay adalah creamy texture dan tidak berbuih. Memang rasa xpakai ape2 tp sebnarnye itu yg paling baik sbb dia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi. โœ”๏ธOleh kerana itu, its ok pencuci tu takde buih sebab korang kan nak awet muda selalu. Jadikan usia anda hanya pada angka ๐Ÿ˜

Saya da cuba, kulit mmg terasa lembab, masalah kulit kering da xde... ๐Ÿ˜˜
.
#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Apa la maknanya baju yang cantik, solekan yg perfecto... tapi badan & ketiak berbau.. ๐Ÿ˜ฏ

#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Yang ni pilihan hati akak.. ๐Ÿ˜‰โค๐Ÿ’‹ #mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

TimeWise Age-Fighting Moisturizer

Losyen mewah emolien ni gabungkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatenรก untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan.

Kulit lembab sepanjang hari.. ๐Ÿ˜‰
.
#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

MARY KAY PORE MINIMIZER & MICRODERMABRASION PLUS SET ๐ŸŒธ Pori-pori makin mengecil sebab set ni merawat kulit dari dalam dengan meningkatkan mikro peredaran yang mana dia bawa oksigen naik ke bahagian atas kulit. ๐ŸŒธ Selain pori-pori kecik, garis-garis halus pun akan semakin pudar.
๐ŸŒธ So jadi lebih LEMBUT & HALUS! ๐ŸŒธ Bila dah halus, kulit nampak lebih remaja.
๐ŸŒธ Bila kulit dah halus, nak pakai makeup pun best kan. Rasa smooth je lepas pakai foundation.
๐ŸŒธ Set ni untung tau. Boleh tahan untuk 2-6 bulan bergantung kepada cara pemakaian kita. ๐ŸŒธ Tak perlu pakai hari-hari tau! Boleh pakai 3 kali seminggu dgn selangan 2 hari setiap kali

#mylizaqueenzgorgeous

๐Ÿ˜ฐKenapa ya saya pakai Mary Kay jerawat makin tumbuh banyak?? ๐Ÿ˜Tahniah! Kulit anda kembali normal dan kini anda sedang menghadapi proses rest skin disebabkan toksik dari produk yang anda pakai sebelum2 ni.. Kalau yang tak pernah pakai heavy product,, tak detox teruk,, Mungkin setakat kulit berminyak atau jerawat kecik satu dua then hilang.. Tapiiii.. Kalau sebelum ni awak pakai produk yang "heavy" memang proses rest skin awak tu memakan masa & agak "heavy" jugak lah.. Dan rest skin proses ni depends on ur skin.. lain orang semestinya berbeza2 jangka waktunya.. Soooo time nilah korang kena berbanyak sabar dan beristifar..๐Ÿ’ช๐Ÿป #mylizaqueenzgorgeous

#MARY KAY TIMEWISE ANTI AGING# - melawan tanda2 awal & penuaan
- mengurangkan garis halus - mengandungi Vitamin2 penting (A, C, E) utk kekalkan kesihatan & keanjalan kulit
- menegangkan kulit - mengembalikan keremajaan kulit
- melembapkan kulit tnpa menjadikannya berminyak
- texture lembut & ringan ๐Ÿ˜˜Nak rasa sndiri best x best?

LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Antara tips elak jerawat... #OilFreeHydratingGel ni gel supplement bebas minyak yg membantu melembabkan wajah dan merawat rengsa serta kemerah-merahan akibat jerawat... juga paling baik utk meredakan kerengsaan kulit akibat produk pengelupasan. .
#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Antara punca jerawat berlaku adalah kerana pori-pori tersumbat.
Oleh itu, pemilihan foundation sangat penting.
Sebab itu saya memilih
#TimewiseLiquidFoundation
dari Mary Kay kerana ianya
Non-Comedogenic serta membantu merawat kulit saya.

Tengah jerawat naik pon, dah tak risau lagi.
Siap bonus boleh kecutkan jerawat pulak tu.

Nak cuba secara percuma ?
Jomm wasap ๐Ÿ‘‡

#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Jommm nak free trial...? Free je pun...๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‹ #mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Mineral Powder Foundation.. a.k.a loose powder.. Tesktur paling halus, paling ringan & non comedogenic (tidak menyumbatkn pori) sesuai utk kulit semua jenis kulit.. ada 6 warna pilihan.. choose yours.. โค
#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Nak bulu mata panjang menawan? ๐Ÿ˜™
Nak kening lebat natural? ๐Ÿ˜™

Lash & Brow Building Serum dari Mary kay, membantu secara natural. Tak yah dah susah2 nak pakai bulu mata palsu.. sebulan je dah nampak result.. ๐Ÿ˜‰

#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Timewise Miracle Set โค utk yg berusia 25thn keatas... Berupaya dan berfungsi untuk menentang tanda2 penuaan dan garis halus ๐Ÿ˜‰

#mylizaqueenzgorgeous
LIZA โค 0196268802

Super duper hebat!
Oil free make up remover mary kay.. Sgt mudah menanggalkan make up waterproof .. Dn yg paling best , ia menjaga kawasan mata dr mudah berkedut.. Sebotol boleh tahan 4-5 bulan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ berbaloi2... #mylizaqueenzgorgeous

โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Timewise Moisture Renewing Softner
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Anda biasa dengar toner ?
Dalam Set Timewise, dikenali sebagai Softner.

Ramai yang skip item ni dalam regime penjagaan muka, actually teramatlah rugi.

KENAPA PERLU ADA SOFTNER ?

Softner berfungsi melembutkan kulit supaya kotoran di celah-celah pori dapat ditarik keluar. Dalam masa yang sama akan menambah kelembapan kulit wajah kita.

KENAPA PERLU BERSIH HINGGA KE CELAH-CELAH PORI ?

Supaya pori tidak tersumbat. Serta sapuan serum lebih mudah. Barulah serum bervitamin meresap ke bawah kulit dengan lebih efektif. Kesan pasti berbeza.๐Ÿ˜ Saya pengguna Moisture Renewing Softner. Memang berbeza dari lain, mabeles & tip top.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜โค Jom dapatkan secara PERCUMA hanya pada bulan NOVEMBER ini.
Jom wasap Dira untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜‰

LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

TIMEWISE MIRACLE SET SKIN CARE
.
Anda berumur 25 tahun ke atas? Anda tidak akan terlepas dr masalah Penuaan? Garis-garis halus? Kedutan? Jeragat? Kusam? Kering? Berminyak?
Tahukah anda, Bermula usia 25 tahun penuaan awal akan berlaku?
Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri.
Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih
.๐Ÿ’LICIN .๐Ÿ’LEMBUT
.๐Ÿ’TEGANG
.๐Ÿ’KURANG GARISAN dan KEDUTAN.. .

11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu ~
.๐Ÿ’membersih .
.๐Ÿ’menyegar
.๐Ÿ’menghidrat
.๐Ÿ’melicin ๐Ÿ’menegang
.๐Ÿ’melembut
.๐Ÿ’melindungi
.๐Ÿ’mencergaskan
.๐Ÿ’membina semula
.๐Ÿ’mengurangkan garis halus serta kedutan
.
Jika anda sayangkan kulit wajah anda..bertindaklah sekarang dengan menggunakan set Miracle TimeWise.
.
LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Eye spa with Indulge SoothingEyeGel MaryKay ๐Ÿ˜ฑ Mata SEMBAB
๐Ÿ˜ฑ EYEBAG menganggu
๐Ÿ˜ฑ Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
๐Ÿ˜ฑ Mengadap laptop lama
๐Ÿ˜ฑ Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
๐Ÿ˜ฑ Menangis lama
๐Ÿ˜ฑ Pakai spec mata ๐Ÿ˜ฑ Fine lines
๐Ÿ˜ฑ Penyebabkan mata penat

Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay ๐Ÿ‘‰ Berfungsi untuk ๐Ÿ’–menegang
๐Ÿ’–menganjal ๐Ÿ’–mengurangkan kesembapan mata
๐Ÿ’–menjadikan mata nampak lebih muda ๐Ÿ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. ๐Ÿ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. Konsisten guna utk hasil yg memuaskan

LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Cuba tanya diri sendiri.
Da cukup ke kita memanjakan diri sendiri, sebelum kita memanjakan orang lain dalam hidup kita ? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jadi... jomlah kita manjakan diri sendiri dengan : ๐Ÿ’œ SPA MUKA DI RUMAH ๐Ÿ’™ SPA MUKA DI RUMAH ๐Ÿ’š SPA MUKA DI RUMAH

#skinvi #skinvigoratebrush #1yearwarranty #pamperyourskin #MaryKayLover #mylizaqueenzgorgeous

LIZA โค 0196268802
Independent Beauty Consultant Mary Kay

Org kata Nk melentur buluh biar dr rebung ๐Ÿ™‚

Ad ibu, mummy, umi atau mama yang sedang mencari set skincare untuk anak remaja mereka? Anak-anak kan ada sukan, kawad, perkhemahan, jgn biarkn skin anak anak anda terdedah dengan UVA/UVB tanpa sebrg perlindungan.

Berikut adalah skincare yang sesuai utk diperkenalkn kpd anak remaja kita ๐Ÿ‘‡
๐Ÿผ BOTANICAL EFFECT EVOLUTION ๐Ÿ’‹ .

Inilah set untuk para remaja atau adik-adik yang mmpunyai masa utk menjaga kulit dari awal ๐Ÿ˜ .

Botanical Effects Evolution .
Byk tau kebaikan set ni.. โ˜บโ˜บ
Ada 5 item dalam set ni.. .

1) ๐ŸŒทCleansing Gel๐ŸŒท
Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini.

2) ๐ŸŒบ Invigorating Scrub ๐ŸŒบ
Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan.
3) ๐ŸŒบ Refreshing Toner ๐ŸŒบ
Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil.
Kulit anda tampak lebih anjal dan tegang.
4) ๐ŸŒท Moisturizing Gel ๐ŸŒท
Memberikan lembapan selama 12 jam.
Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat.
Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka.

5) ๐ŸŒบ Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen ๐ŸŒบ
Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit.
Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari.

Nana| 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

#mylizaqueenzgeorgous kanser kulit ๐Ÿ˜‰ jum sama2 mencegah๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Hubungi perunding kecantikan anda sekiranya perlu bantuan๐Ÿ˜Š .
Nana|0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

๐ŸŒผMary Kay Skinvigorate Brush๐ŸŒผ

Apa fungsi berus ni? ๐Ÿ€mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
๐Ÿ€mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah
๐Ÿ€menyelesaikan masalah white head dan black head
๐Ÿ€menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
๐Ÿ€meningkatkan kadar serapan serum di wajah
๐Ÿ€brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
๐Ÿ€tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana

Padankan Berus Skinvigorate Mary Kay ni dengan pencuci muka kegemaran anda..Tahu tak berus ni best..Boleh hilangkan
.
๐ŸŒŸSel kulit mati
๐ŸŒŸWhitehead dan blackhead
๐ŸŒŸParut jerawat
๐ŸŒŸMinyak berlebihan pada muka
.
Dan yg paling best muka diurut macam pergi spa okeyyyy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Kalau nak rasa spa dirumah sendiri kena la jadikan Berus Skinvigorate Mary Kay ni sebagai koleksi anda

LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

๐Ÿ‘€ MARY KAY LASH & BROW BUILDING SERUM ๐Ÿ‘€
.
๐Ÿ’‹ Pada anda yang impikan BULU MATA PANJANG, LEBAT, LENTIK, CANTIK MEMUKAU & SEKSI boleh sangat2 pakai serum ini ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ‘ Ia berfungsi MENGGALAKKAN PERTUMBUHAN BULU MATA kita.
.
๐Ÿ“ Caranya mudah sahaja SAPU SERUM SETIAP MALAM pada bulu mata anda selama 1 bulan dan nampak hasilnya.
.
๐Ÿ™… NO MORE BULU MATA PALSU lagi! ๐Ÿ™Š
.

LIZA โค 0196268802
.
.
#mylizaqueenzgorgeous
#maleficentqueenzgorgeous

Org kata Nk melentur buluh biar dr rebung ๐Ÿ™‚

Ad ibu, mummy, umi atau mama yang sedang mencari set skincare untuk anak remaja mereka? Anak-anak kan ada sukan, kawad, perkhemahan, jgn biarkn skin anak anak anda terdedah dengan UVA/UVB tanpa sebrg perlindungan.

Berikut adalah skincare yang sesuai utk diperkenalkn kpd anak remaja kita ๐Ÿ‘‡
๐Ÿผ BOTANICAL EFFECT EVOLUTION ๐Ÿ’‹ .

Inilah set untuk para remaja atau adik-adik yang mmpunyai masa utk menjaga kulit dari awal ๐Ÿ˜ .

Botanical Effects Evolution .
Byk tau kebaikan set ni.. โ˜บโ˜บ
Ada 5 item dalam set ni.. .

1) ๐ŸŒทCleansing Gel๐ŸŒท
Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini.

2) ๐ŸŒบ Invigorating Scrub ๐ŸŒบ
Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan.
3) ๐ŸŒบ Refreshing Toner ๐ŸŒบ
Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil.
Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang.
4) ๐ŸŒท Moisturizing Gel ๐ŸŒท
Memberikan lembapan selama 12 jam.
Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat.
Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka.

5) ๐ŸŒบ Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen ๐ŸŒบ
Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit.
Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari.

LIZAโค๏ธ0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Skincare ?? Saya guna Mary Kay
Makeup ?? Mestila Mary Kay
Perfume ?? Pon Mary Kay
Deodorant ?? No deodorant, guna body spritzer Mary Kay je
Lotion ?? Mary Kay, ad byk pilihan
Bodycare ??? Pon Mary Kay ๐ŸŒน

Loofah the best
Biji biji kiwi tu nampak tak?
Kulit you takkan kering
Malah lebih lembut
Mencerahkan membuang daki2 dibhgian yg perlu
Bau wangi segar jek slps mandi

Ada scrub, lotion dan juga body spritzer.
Nak cuba dulu? Sekali cuba you akan rasa tergugat.. Weolls pengguna Mary Kay nowdays pegi watson and guardian cr brg kprluan selain di ats sahaja.. ๐Ÿ˜

LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Wanginyeee bau dia...
Floral & Fruity... bau bunga-bungaan yg cukup feminin... ๐ŸŒผ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐Ÿ’๐ŸŒธ
Tahan berjam2 kat badan Za.. #mylizaqueenzgorgeous

Setiap kali Za cuci muka mesti guna Mary kay Skinvigorate. Rasa xlengkap dan xbersih kalau cuci muka tanpanya.
Beauty tips : Kalau nak muka glowing dan parut cepat pudar, gunalah Skinvigorate ni. Terbukti berkesan!

#mylizaqueenzgorgeous

Hye ladiess,, Perfume utk perempuan, sesuai utk dijadikan gift, tambah koleksi perfume2 pn highly recommended.
Saya suke thinking of love and cityscape ๐Ÿ˜

Nk cube dlu kesemuanya meh jmpe saya,,, perfume party yokk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ LIZA โค๏ธ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Gel semi matte lipstick ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ 8 wrna elegant... pelbagai pilihan mengikut trend trkini.. Dh cube satu, pasti nk kedua kali.. #mylizaqueenzgorgeous

Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ๐Ÿ˜ฑ Mata SEMBAB
๐Ÿ˜ฑ EYEBAG menganggu
๐Ÿ˜ฑ Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
๐Ÿ˜ฑ Mengadap laptop lama
๐Ÿ˜ฑ Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
๐Ÿ˜ฑ Menangis lama
๐Ÿ˜ฑ Pakai spec mata ๐Ÿ˜ฑ Fine lines
๐Ÿ˜ฑ Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay ๐Ÿ‘‰ Berfungsi untuk ๐Ÿ’–menegang
๐Ÿ’–menganjal ๐Ÿ’–mengurangkan kesembapan mata
๐Ÿ’–menjadikan mata nampak lebih muda ๐Ÿ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. ๐Ÿ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna ๐Ÿ’‹
.
LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous
#ilovemarykay

Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ๐Ÿ˜ฑ Mata SEMBAB
๐Ÿ˜ฑ EYEBAG menganggu
๐Ÿ˜ฑ Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
๐Ÿ˜ฑ Mengadap laptop lama
๐Ÿ˜ฑ Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
๐Ÿ˜ฑ Menangis lama
๐Ÿ˜ฑ Pakai spec mata ๐Ÿ˜ฑ Fine lines
๐Ÿ˜ฑ Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay ๐Ÿ‘‰ Berfungsi untuk ๐Ÿ’–menegang
๐Ÿ’–menganjal ๐Ÿ’–mengurangkan kesembapan mata
๐Ÿ’–menjadikan mata nampak lebih muda ๐Ÿ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. ๐Ÿ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna ๐Ÿ’‹
.
LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous
#ilovemarykay

Masalah bibir kering???? N paling x suke part pkai lipstick coz nty nmpak x sekata lipstick tu sbb bibir kering.

The best ever True dimension lipstick !! Sesuai utk mereka yg alami mslh bibir kering. penampilan juga elegent dan rekaan yang sgt eksklusif.
True dimension ni ada child lock tau, sangat selamat kalau anak2 jenis suka main barang makeup mama dia hikhik... Nak cuba? Jom lipstick party dgn saya ๐Ÿ˜

LIZA โค๏ธ 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Jom kite check it out kelebihan serum c nih โคโคโค ๐ŸŒ•REPLENISHING SERUM +C๐ŸŒ• โœณInduk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. ๐Ÿค”Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. ๐Ÿค”Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.

Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? โœณEkstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. โœณEkstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi โœณEkstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstren di sana. โœณEkstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. โœณEkstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. โœณEkstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. ๐ŸšซSerum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub. Setiap tiub mempunyai 7 sukatan iaitu untuk digunakan selama 7 hari sahaja.Untuk pengetahuan anda Vitamin C akan cepat rosak ,oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu.
Bermakna 4 tiup untuk sebulan .Untuk mendapatkan hasil yang superbbbbb anda perlu menggunakan selama 6bln berterusan. ๐Ÿ”†Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! ๐Ÿ˜ฑ Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan!
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan?

Highly recommended uolls ๐ŸŒน
#mylizaqueenzgorgeous

Sebelum tido apply ni dulu tau.. Serum bulu mata dari Mary kay...
Gunakan secara konsisten 30 hari je dh nampak result.. bulu mata lebih panjang dari sebelumnya.. ๐Ÿ˜—
.
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802

Mary Kay kena jual barang ke?

Its a direct selling. Not MLM. If you ask me, saya akan jawap Mary Kay jual results dan dreams. Our product is our tools..not just ' product ' but THE BEST product.

Dalam sejarah 17 tahun mary kay diMalaysia, belum pernah lagi sebarang product ditarik dari pasaran kerana mengandungi bahan2 terlarang. Tak nampak lagi?
.
LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Dik.. jangan sampai jadi gini tau.. ๐Ÿ˜ฃ solek dah molek keti berbau, mmg xde maaf tau.. mmg out org kata. .
Nak dibantu.. ? Wassap akak now ya! .
.
0196268802โคliza
#mylizaqueenzgorgeous

Haiii petang sahabat za...
Baru ni la free nak bersharing.. weekend ni bukan sikit sibuknya..
.
Nak tanya la... ada yg suka lipstick merah mengaum? pink mengaum?
Meh akk kenalkan warna2 yg mmg aummmm ni...
.
๐Ÿ’‹Poppy Please..
๐Ÿ’‹Powerful Pink.. ๐Ÿ’‹ Crushed Berry.. .
Semi matte lipstick marykay ni, tahan lama, melembabkan bibir yg best tu geng2 za yg bibir mereka sensitif suka sgt lipstik ni.. rasa sangat ringannn.. ๐Ÿ˜‰
.
LIZA โค 0196268802
#mylizaqueenzgorgeous

Dari kiri... BASHFUL YOU, CRISHED BERRY & POPPY PLEASE... Lipstick yg istimewa dihati hakak โค.. tanpa plumbum, tidak melebamkan bibir... ๐Ÿ’‹

#mylizaqueenzgorgeous

Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ๐Ÿ˜ฑ Mata SEMBAB
๐Ÿ˜ฑ EYEBAG menganggu
๐Ÿ˜ฑ Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
๐Ÿ˜ฑ Mengadap laptop lama
๐Ÿ˜ฑ Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
๐Ÿ˜ฑ Menangis lama
๐Ÿ˜ฑ Pakai spec mata ๐Ÿ˜ฑ Fine lines
๐Ÿ˜ฑ Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay ๐Ÿ‘‰ Berfungsi untuk ๐Ÿ’–menegang
๐Ÿ’–menganjal ๐Ÿ’–mengurangkan kesembapan mata
๐Ÿ’–menjadikan mata nampak lebih muda ๐Ÿ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. ๐Ÿ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna ... NANA | 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous
#ilovemarykay

Mary Kay Brow Gel
.
Brow gel ni multipurpose tau. Boleh buat kening nampak kemas dan lebih tebal. Ia jgk memberikan matte finish yg effortless ๐Ÿ˜
.
Nana | 0137128989
#mylizaqueenzgorgeous

Most Popular Instagram Hashtags