#myig

MOST RECENT

Thank You Uniqlo! 😍😍😍 Takashi Murakami x Doraemon collection will be launching tomorrow 25 May 2018! The (plush) will be available only online and Orchard Central Global Flagship Store tomorrow. See you guys there!

Thank You @uniqlosg for sending these gifts to me and my family. Thank you for being the reason I smile ♥️ Can’t wait to open them up!

RM25
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Keistimewaan Pen Pemutih Gigi;
✔ Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi
✔ Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja
✔ Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi
✔ Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan
✔ Dijamin selamat dan HALAL digunakan
✔ Senang dibawa kemana sahaja
✔ Hanya sapu bila2 masa anda mahu
.
#penpemutihgigi #penpemutihgigimurah #penpemutihgigioriginal
#sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #jomcantik #whiteningpen #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #kakishopping #kakionline #myig #myigshop #igshop #igshopmalaysia #myigshopmalaysia #instashop #instaniaga #instashopmalaysia #readystock #freepos #visitmyig #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM150
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
TOUJORS ADVANCED
.
Toujours Advanced Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.
.
Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas.
👍Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
👍Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
👍Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
👍Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
👍Mengecilkan pori-pori di wajah.
👍Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
👍Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
👍Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
👍Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan pada anggota badan anda juga.
👍Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
3 bulan pertama .
1sachet pagi
1 sachet mlm
Selepas mkn.
3bulan kemudian
1sachet sehari lpas mkn.
.
#toujours #toujoursadvanced #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #toujoursadvanvecollagenshot #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #toujoursoriginal #online #toujoursori #kakishopping #kakionline #myig #myigshop #igshop #igshopmalaysia #myigshopmalaysia #instashop #instaniaga #instashopmalaysia #murah #malaysia #readystock #visitmyigk #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love

Cukup orangtua sya yg Atur pola kehiduan sya, kamu JANGAN!!😤😤 #Repost #Instagram #Join
#likecomment #followme #followback #mypicture #myIG #mytraveller #mylife

My breakfast this morning ☉. It's NOT always like this! I travel quite a lot because of my work. Part of my job is to travel & write articles to the different medias here in #finland , as some of you have already learned 😊. So, it means, that the eating routines are hard to keep sometimes..🤔. That's why 80/20 rule works quite well in my case. I eat 80% healthy, so the rest 20% can be so called unhealthy stuff too☝️😊. It means also, that I do not deny any foodstuff from myself! My weight have been almost the same all of my adult life, so if you haven't tried this method yet, maybe you should 🤔😊☝️? #noyoyo #noyoyoweightloss #8020rule #8020lifestyle #8020 #healthymeals #healthylife #healthylifestyle #myig #igfood #instafood #terveys #voihyvin #hyväolo #fitfood #hyvinvointi #igfit #instahealth #myinsta #youarewhatyoueat #oletmitäsyöt #hyväolo #instafit

There really exists a place that looks like this. No photoshop, no filters. #tioman #pulautioman #tiomanisland
Photo by anonymous
*In frame: my #LeicaXE.
#Leica #leicacamera #leicastoresg #leicasg #leicastoresingapore #malaysia #myig #igmy #sgig #igsg #singapore #leicagram #leicax #travelgram

.
Rezeki hari ini 🌈 Terlajak pedaih ka, manih ka, masam ka, mahupun masin, harap maklum laa bulan posa 😅
.
Sambal tumis udang galah cara Eboo Afifa 😉 #masakuntukyangtersayang
.
#sambaltumis #udanggalah #malaystyle #foodstagram #foodporn #foodslover #foodblogger #foodheaven #foodie #instafood #foodphotography #igmeals #mykitchenrules #mkr #mkrmy #anismasakmasak #myig #vsco #vscocam #instapic #bonappetite #syukurselalu #alhamdulillah 🍴🍤🍤🍴

Most Popular Instagram Hashtags