#myers

51546 posts

TOP POSTS

Quiero cambiarte la vida, 
Baby dejame sanar tus heridas ,
Yo se que antes tu tenías el corazón roto y en otra partida 
Confía en mi 
Yo quiero tenerte conmigo toa' la eternidad ❤🔥🎶#myers

The mask in 'Halloween& #39; is actually William Shatner's aka Captain Kirk's face. The production crew bought the cheapest mask they could find at a Halloween store, which so happened. They painted it white because the only description of Michael Myers' mask was 'pale& #39; and 'neutral features of a man' .

Rulin en PR🇵🇷📍.......con #dogol y #myers lo tiger 🐯 con lo tiger 🐯.

Hoy te lo voy a meter en el yate o en el jet en la mansión o en el chalet🎶🔥 #myers #trapmusic #cartelrecords

MOST RECENT

Orang lelaki juga tidak terkecuali dalam penjagaan kulit wajah. Kebanyakan lelaki tidak menitik berat kan soal ini sedangkan penjagaan kulit wajah penting juga buat mereka.
Bukan apa, kalau kulit wajah bersih… baru lah sedap mata isteri atau girlfriend memandang kan.... tak semestinya handsome tapi kulit wajah tu biarlah bersih bebas jerawat, blackhead/whitehead, kedutan... Sebelum memulakan penjagaan wajah harian , kena tahu dulu jenis kulit. Jenis berminyak ke , kering ke , berjerawat ke , baru lah merawat. Jangan pakai hentam je... Yg paling best, di Hermosa Medispa kami merawat masalah kulit korang. Datang dgn masalah kulit, pulang dgn kulit yg cantik.
Best kan! Baru lah semua mata memandang ke korang. Keyakinan diri pun meningkat. Haaaa... tunggu apa lagi korang? Jom ke Hermosa Medispa sekarang 💋 📞012.3334244
📞03.80821114

For booking

#cantik #tudung #hijab #jomcantik
#kulitgebu #kulitputih #gebu #putih
#putihgebu #bazarpaknil
#ivpush #ivme #myers #myersivcocktail #vitamincdrip #myersiv #medispa #dermapen #radiofrequency #chemicalpeel #facial
#puncakjalil #serikembangan #bukitjalil #kualalumpur #bandarkinrara #kinrara #puchong

Treated myself to a new bag to take to hospital, and the one i liked happened to be half price so very happy :D #day10preopdiet #1weektogo #bringonapril5th #countryroad #myers #afterpay #bargain

Superándose cada día más. 📚🖕💻
#happy #tranquilo #love #i #myers #spring

Most Popular Instagram Hashtags