[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mydinmall

MOST RECENT

Assalamualaikum semua 😁
Kali ni lightning terlebih sikit. Sbb nur dari customer la ni. Haha. Spt biasa nk upload gmbar2 customer yg ada masalah laptop la ye. Kali ni customer special sikit ni. Kenal mse zaman berhingus lagi. Haha πŸ˜‚
Zaman sekolah dlu blh la jumpa hari2. Bila dh besar ad hal masing2 ni jupe sekali sekala jelah. Kali ni cod di mydin mall bandar sbb cust ni duk area bukit payong. Jdi kite cod tengah2. 😊
Sape2 lagi ad masalah laptop blh la ye contact sy di 0199442194 atau blh click di link bio sy utk terus whatsapp. Area kuala terengganu dan sekitarnya In Shaa Allah blh pergi lgi. Terima Kasih πŸ˜†
#yusoftech #drlaptop #mydinmall #cod
#onthespot #saing2dg #tqsupport #tqcustomer #kualaterengganu #laptop #gongbadak

Teman mama bli sayur #mydinmall

Apa best kat #MydinMall #SubangJaya ni eh?

Assalamualaikum semua 😎
Kali ni nk share pasal customer jupe dekat mydin bandar ni. Alhamdulillah, skrg ramai dh customer sy dri bandar. Jdi sape2 lg yg duk bandar tu blh la contact sy cepat2. Customer2 yg sy upload lening mcm model iklan ubat gigi plok.
Semua senyum mcm ni πŸ‘‰πŸ˜.
Bila senyum nmpak gigi baru la nmpak happy dn lg satu suka tgok laptop dh sihat daripada sakit katanya. πŸ˜‚
Kali ni masalah keyboard je jd solution dia just tukar keyboard sbb ada sebahagian huruf xleh tekan dh rosak. So sape2 lg yg ad sebarang masalah laptop dn nk kene happy virus bila laptop siap mcm ni blh la contact sy di 0199442194. In Shaa Allah sy bg layanan dn servis yg terbaik. Harga pn mampu milik lg. Terima Kasih semua. 😊
#yusoftech #drlaptop #mydinmall #kualaterengganu #gongbadak #cod #onthespot #laptopproblem #laptoprepair #keyboard #tqsupport #tqcustomer

Sekali sekala dapat lunch treat dari Dato' & Datin ni best jugak.
Alhamdulillah 😊

#kakhdstory
#feelhappy
#lunchtreat
#ayampenyet
#mydinmall

Ahad 7hribln dkt #mydinmall sbg jaya event promosi Dynamo duta and host Sarimah ibrahim. last jpe dkt matic teater 6hri bln hingga 12 julai 2011 bile jpe semlm tetap ramah mesra mcm dulu2 jugok mmg sporting giler best sgt .opah doakn sarimah suami isteri kekal bahagia hingga jannah Aaamiin

#WaterChestnut pun ada here super awesome la #MydinMall ni πŸ€“

β€œOrang yang sering berkata jujur maka ia akan mendapatkan 3 pekara ini iaitu Kepercayaan,
Cinta dan
Rasa Hormat” (Sayidina Ali bin Abi Thalib)
#ahbm #abambotak #menawan #cintahati #sabar #tabah #kuat #malaysia #kacamata #mydinmall

#TheAdamz after shopping @ #MydinMall & drop by @ the #fav @rotiboymy 🍦🍦

Buat peminat2 #shellout diluar sana... kini korang da boleh add on jagung n brokoli tauu!!! Ahaaa buat mereka yg suka jagung tu blh laaaa try... #shellalotbajett #shelloutspecialist #kajang #bangi #semenyih #bdrtekkjg #mydinmall #selangor #hululangat #shelloutsedap #shelloutmurah

beli ayam kt mydin...
pun nk selfie..haha..
#mydinmall
#akusuka

Big bos skmo dia..
G jln no 1..biar mata ngtok pom..ikut sape dok thu..huhuhuhu.. #anakkesyngnibunwalid
#jdanaksolehyer
#mydinmall

Mungkin ramai yg dah biasa dgn rasa risol.. tp istimewanya Risol kami adalah pd intinya yg padat dan memang sedap sangat... sampai ada customer yg kata.. .
πŸ“£
"Tak penah lagi rasa risol sedap macam ni..."πŸ“―
.
Alhamdulillah.. anda suka kami lagiiii.. suka utk sajikan yg terbaik utk anda seisi keluarga.. .
.
PS: Nanti kami post gambar risol yg nampak intinya pula yer... 😍..
.
.
Minat nak order? Blh Whatsapp no.πŸ“± 0193933453 πŸ“±
_
#risolicious #lazizunfrozen #risolesubangjaya #risolemalaysia
#chickenrisolles #chickencroquette #frozenfood #foodstagram #onlineorder #produkmuslim #frozenfoodsubang #subangjaya #mydinmall #mydinsubang #giantsubang #hitea #minumpetang #makananmelayu #makanantradisional #ragout #beefrisolles

#pastry #malayfood #indonesianfood #croquetteayam #croquettedaging #kuihmuih

Most Popular Instagram Hashtags