#mydinmall

8618 posts

TOP POSTS

She try to scare me but my smile attack her haha 😂
#1saff #mydinmall #vampire #scary #modelshow

Hi shopping jom with nani 😍~ #mydinmall
#kelantanese

Jualan baju SEHE akan diadakan di #Graphicshowcase3.0 #Mydinmall #sungaipetani

Mirror mirror hanging on the wall 🎶🎵 #mydinmall #mirror #lie #to #me

Teringat zaman sekolah rendah , apabila terselisih dengan pengawas and be like 😂 hahaha
#MydinMall
#TakLawakPun
#SayaRinduSeseorang
@ndy_rossall
@afifmamat.co

kajian lapangan psikologi remaja
#memory
#mydinmall
#ipoh

Hello Elfy, tengok apa tu? Hehe tau la ni lorong makanan ringan, nnt besaq jgn kerap sgt ajak Abah masuk lorong ni. 😁 #MuhammadElfy #mydinmall

Jumpak dia ni huhu :3 😍

#MydinMall

MOST RECENT

SAYANG MAKE UP SAMPAI SANGGUP TINGGAL SOLAT 😱😱 MasyaAllah
.
Adik² kakak² yg mana suka sgt make up lama² tu wajib dapatkan MELTING WIPES. Mudah, cepat dan jimat masa sgt
.
Lepas solat tak payah dah krim bagai haa sapu jer melting wipes ni. Semua vit dlm krim ada dlm setiap kapas sejuk ni. Memang Best giler 👍👍
.
Produk ni berasaskan bahan organik so tak akan menipiskan kulit. Yg mana kulit minyak berjerawat, kering tu memang disarankan sgt². Meh imbangkan ph kulit anda
.
Dapatkan sekarang!! Produk HOT paling UNIK PERTAMA DI MALAYSIA
.
COD AREA KUALA TERENGGANU & SEKITAR BERDEKATAN .
http://amieymelting.wasap.my

#kualaterengganu #giantkualaterengganu #giantgongbadak #mrdiy #mydinmall #mydinkualaterengganu #mydingongbadak #dataranaustin #dataranaustingongbadak #stadiumgongbadak #gongbadak #batu6 #kampungcina #pantaitelukketapang #pantaibatuburuk #Terengganu #ttc #tti #tamantamadunislam #pulauwanman #pulaukambing #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #paknil #aydajebat #bazarwanitaonline #bazaarselebriti #kosmetik #kosmetikmurah #timorfest

Ramai tanya MELTING WIPES semalam. Yg nak booking pon ada sbb takot habis 😄😄
.
Ada jugak yg tanya ini WET TISSUE ke?? BUKAN ❌❌ ye syg²
.
Apa yg Best melting wipes ni sbb dia cepat tau. Lagi² lepas solat xpayah dh susah² nak pkai krim. Lpas cuci² muka solat haa amik je cotton wipes ni sapu seluruh muka pastu terus g buat kerja
.
Simple kan?? Vit² dlm cotton wipes ni dh ckup untuk kulit sama mcm pkai krim. Bestkan?? Best?? .
.
Kalau Best cecepat dptkan sekarang dgn pengedar sah shj okay 😉
.

COD AREA KUALA TERENGGANU & SEKITAR BERDEKATAN .
http://amieymelting.wasap.my

#kualaterengganu #giantkualaterengganu #giantgongbadak #mrdiy #mydinmall #mydinkualaterengganu #mydingongbadak #dataranaustin #dataranaustingongbadak #stadiumgongbadak #gongbadak #batu6 #kampungcina #pantaitelukketapang #pantaibatuburuk #Terengganu #ttc #tti #tamantamadunislam #pulauwanman #pulaukambing #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #paknil #aydajebat #bazarwanitaonline #bazaarselebriti #kosmetik #kosmetikmurah #timorfest

Babies Blink VS Skin Melting .
Semua pon kita ada. Produk ORIGINAL dr HQ
.
Peminat² babies blink cepat dapatkan tau. Edisi 2017 khas utk Aidilfitri
.
Bahan asas Arbutin + susu madu + glutathione + ekstrak tomato. Khas untuk mereka yg ada masalah jerawat, bintik² hitam. Sape nak bunuh jerawat bg habis boleh la dptkan. BONUS kulit jd pinkish² tau. Best sgt 😍😍
.
So dapatkan babies blink edisi 2017 dgn harga TERMURAH dipasaran!! .
.
Choop!! Pastikan original tau baru beli
.

COD AREA KUALA TERENGGANU & SEKITAR BERDEKATAN .
http://amieymelting.wasap.my

#kualaterengganu #giantkualaterengganu #giantgongbadak #mrdiy #mydinmall #mydinkualaterengganu #mydingongbadak #dataranaustin #dataranaustingongbadak #stadiumgongbadak #gongbadak #batu6 #kampungcina #pantaitelukketapang #pantaibatuburuk #Terengganu #ttc #tti #tamantamadunislam #pulauwanman #pulaukambing #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #paknil #aydajebat #bazarwanitaonline #bazaarselebriti #kosmetik #kosmetikmurah #timorfest

Jom sahut cabaran PULIH & RAWAT bersama SKIN MELTING
.
Tak mengapa jika proses pembaik pulih sedikit lambat kerana produk organik bertindak secara perlahan-lahan supaya kulit dapat dirawat secara selamat
.
Katakan tidak pada produk yg mengandungi ❌MERCURY ❌HYDROQUINONE ❌TRETENOIN kerana ianya membahayakan
.
Jika anda mengalami masalah ini, anda wajib cuba skin melting
💆JERAWAT BIASA/PARAH
💆JERAGAT NIPIS/KRONIK
💆SUNBURN/TERBAKAR
💆KERING/MENGGELUPAS
💆SENSITIF / ROSAK
💆BERMINYAK
💆PARUT /BINTIK HITAM
💆TONA TAK SEKATA
💆KUSAM DLL
.
Dapatkan kulit cerah sempurna dengan SKIN MELTING 3D
.
Pastikan ORIGINAL tau baru beli 😘😘
.
COD AREA KUALA TERENGGANU & SEKITAR BERDEKATAN .
http://amieymelting.wasap.my

#kualaterengganu #giantkualaterengganu #giantgongbadak #mrdiy #mydinmall #mydinkualaterengganu #mydingongbadak #dataranaustin #dataranaustingongbadak #stadiumgongbadak #gongbadak #batu6 #kampungcina #pantaitelukketapang #pantaibatuburuk #Terengganu #ttc #tti #tamantamadunislam #pulauwanman #pulaukambing #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #paknil #aydajebat #bazarwanitaonline #bazaarselebriti #kosmetik #kosmetikmurah #timorfest

LUPAKAN BEDAK BUAT SEKETIKA
.
Pulih dan rawat dengan SKIN MELTING. Dapatkan kulit cerah natural seawal 7hari
.
Produk 100% BEBAS MERKURI, selamat digunakan tanpa pengelupasan dan tidak menipiskan kulit
.
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan kulit nipis/rosak akibat produk tinggi bahan kimia
.
Apa tunggu lagi. Dapatkan sekarang dgn pengedar sah shj
.
Pastikan ORIGINAL baru beli .
COD AREA KUALA TERENGGANU & SEKITAR BERDEKATAN .
http://amieymelting.wasap.my

#kualaterengganu #giantkualaterengganu #giantgongbadak #mrdiy #mydinmall #mydinkualaterengganu #mydingongbadak #dataranaustin #dataranaustingongbadak #stadiumgongbadak #gongbadak #batu6 #kampungcina #pantaitelukketapang #pantaibatuburuk #Terengganu #ttc #tti #tamantamadunislam #pulauwanman #pulaukambing #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #paknil #aydajebat #bazarwanitaonline #bazaarselebriti #kosmetik #kosmetikmurah #timorfest

LUPAKAN BEDAK BUAT SEKETIKA
.
Pulih dan rawat dengan SKIN MELTING. Dapatkan kulit cerah natural seawal 7hari
.
Produk 100% BEBAS MERKURI, selamat digunakan tanpa pengelupasan dan tidak menipiskan kulit
.
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan kulit nipis/rosak akibat produk tinggi bahan kimia
.
Apa tunggu lagi. Dapatkan sekarang dgn pengedar sah shj
.
Pastikan ORIGINAL baru beli .
COD AREA KUALA TERENGGANU & SEKITAR BERDEKATAN .
http://amieymelting.wasap.my

#kualaterengganu #giantkualaterengganu #giantgongbadak #mrdiy #mydinmall #mydinkualaterengganu #mydingongbadak #dataranaustin #dataranaustingongbadak #stadiumgongbadak #gongbadak #batu6 #kampungcina #pantaitelukketapang #pantaibatuburuk #Terengganu #ttc #tti #tamantamadunislam #pulauwanman #pulaukambing #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #paknil #aydajebat #bazarwanitaonline #bazaarselebriti #kosmetik #kosmetikmurah #timorfest

Ngemol sit 😆
#mydinMall
#nongkrong #cucimata 😁

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags