[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mydinmall

8883 posts

TOP POSTS

Jom kita rasa kek lapis sarawak buatan Terengganu hasil usahawan bimbingan KETENGAH sempena Jelajah Beautiful Terengganu di Mydin Mall Bukit Mertajam dr 4 hingga 6 Oktober 2017. Mcm2 makanan lagi yg turut dijual dan semestinya tdk ketinggalan nasi dagang & keropok terengganu #BeautifulTerengganu #tahunmelawatterengganu2017 #visitbeautifulterengganu2017 #visitterengganu2017 #mydinmall

Hello Elfy, tengok apa tu? Hehe tau la ni lorong makanan ringan, nnt besaq jgn kerap sgt ajak Abah masuk lorong ni. ๐Ÿ˜ #MuhammadElfy #mydinmall

Acahยฒ malu
#mydinmall

Kite ponteng skola ari ni. Yay ! ๐Ÿ˜Š

#cuti.cuti#mydinmall#hypermarket#mydinmy.

Sumpah last...ahaha
#mydinmall
#miyio2017

Jumpa nanti k pukul 3 petang di #MydinMall USJ Subang.
Korang dtg tau ramai-ramai bwk family semua....#mengapaharusaku #alyah #farawahida #warnermusicmy

Skill baru. Sedapnya troli Mydin baru. Licin je roda ๐Ÿ˜Œ
#highlevel #CityOneKuching #MydinMall

Makan dulu kita ๐Ÿœโ˜•
#meetarikwarisanasli
#mydinmall

Semalam punya cerita rancang nk tengok wayang tapi cerita tk jadi....
#friend4ever#mydinmall#loronglama
..
@drs.rzzqi_

MOST RECENT

.
.
Mak :ย  Dik tolong mak pergi kedai jap boleh?
.
Anak : Ye mak, nak beli apa mak ?
.
Mak :ย  belikan mak Topap &$โ‚ฌรท=% RM10 dik .
Anak : Aikk mak cepatnya habis kredit, bukan ke mak jarang call orang ?
.
Mak : Bukan kredit abis la dik.
.
Anak : Habis tu kenapa mak nak topap ?
.
Mak : Ni haa dik Kredit ada RM100 lebih nih tapi TERPAKSA topap sebab nak hidupkan tempoh sah jee..
.
Anak : Laa ruginyaa mak pakai &#%$$รท nih kredit banyak tapi xboleh call orang bazir duit je kan mak...
.
Mak : Habis tu nak pakai sim ape dik ? Semua simkad kan kene topap..
.
Anak :ย  Mana ada laa mak. Ada satu simkad yang xperlu topap mak hehe.. nak tahu x? .
Mak : Aikk pelik bebenornya xyah topap..sim ape giler sgt tu dik ? .
Anak : Haa confirm mak xtau nih hehe.. itu lah simkad ONEXOX mak.. org panggil dye simkad WAN ZOK.. kehkeh
.
Mak : Ape dik Wan Zok.. owr yang jual pasar malam tu dik ? .
Anak : Haa betul tu mak.. simkad tu RM10 je mak siap bg kredit free lagi Rm5 jimat mak.. xyah topap dah sebab dye bagi FREE 2 Tahun 4ย  Bulan tamat tempoh.. Best kan mak ??
.
Mak : Waaa !!! Jom la dik kiter tukar sekarang ramai2.. mana pernah ada simkad camni ye dik xperlu mak pening2 fikir nak topap lepas ni..
.
Anak : Yeyyy betul tu mak jom kiter beli sekarang !! Jap mak adik nak call dye jap tnye ade stok x simkad tu takot habis ๐Ÿค—
.
.
โ˜Ÿโ˜Ÿโ˜ŸHUBUNGI SEKARANG โ˜Ÿโ˜Ÿโ˜Ÿ
.
โ˜Ž 010-578 0662
โ˜Ž 010-578 0662
โ˜Ž 010-578 0662
โ˜Ž 010-578 0662
.
"ONEXOX INOVASI TERKINI, JIMAT & BERBALOI"
.
.
.
#onexox #xox #digi #maxis #celcom #umobile #toneexcel #toneplus #redone #terengganu #giant #mydinmall #gadget #online #games #malaysia #hipster #femes #kuterer #kualaterengganu #kemaman #dungun #setiu #besut #murah #free

Sibuk nya dia panjat atas peha kte.. tapi bila dh panjat hampa kan takde makanan pun ๐Ÿ˜‚dah lah ada rambut.. belah tengah pulak tu๐Ÿ™„๐Ÿ˜†
.
.
.
#meow #cat #kucing #makan #mydinmall #putih #whitecats #instacats #catoftheday #cute #geram #hitamputih #black #blackandwhite

WOW!! CHARMS TURUN PADANG.
di MYDIN SUBANG JAYA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ini la PELUANG uolss nak GRAB terus dari kami.
mcm2 aktiviti ada dkt Booth weolss.
ada FREE MAKE OVER by CHARMS JUGA

MEMBELI SAMBIL BERAMAL... .
pastikan uolss SAVE THE DATE tau.
STAY TUNED. .
.
Jgn lupe dengarkan THR GEGAR PANTAI TIMUR CHARMS akan menemani anda setiap hari.. .
.
nak tahu lebih lanjut, meh whatsapp..
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169032620
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169032620
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60169032620
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
.
JOM JOIN AGEN DAN STOKIS CHARMS.. KEUNTUNGAN MARGIN SEHINGGA 40%.
Klik www.wasap.my/60169032620/teamcharms
.

#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#teamnurjelita
#mektomey
#stokisselayang
#vendorgombak
#mydinmall
#mydin
#membelisambilberamal
#pusattahfizittifaqiyah
#pusattahfiz
#menderma
#naturalskincare
#abanglongfadil2
#tahfizittifaqiyah

.
.
Mak :ย  Dik tolong mak pergi kedai jap boleh?
.
Anak : Ye mak, nak beli apa mak ?
.
Mak :ย  belikan mak Topap &$โ‚ฌรท=% RM10 dik .
Anak : Aikk mak cepatnya habis kredit, bukan ke mak jarang call orang ?
.
Mak : Bukan kredit abis la dik.
.
Anak : Habis tu kenapa mak nak topap ?
.
Mak : Ni haa dik Kredit ada RM100 lebih nih tapi TERPAKSA topap sebab nak hidupkan tempoh sah jee..
.
Anak : Laa ruginyaa mak pakai &#%$$รท nih kredit banyak tapi xboleh call orang bazir duit je kan mak...
.
Mak : Habis tu nak pakai sim ape dik ? Semua simkad kan kene topap..
.
Anak :ย  Mana ada laa mak. Ada satu simkad yang xperlu topap mak hehe.. nak tahu x? .
Mak : Aikk pelik bebenornya xyah topap..sim ape giler sgt tu dik ? .
Anak : Haa confirm mak xtau nih hehe.. itu lah simkad ONEXOX mak.. org panggil dye simkad WAN ZOK.. kehkeh
.
Mak : Ape dik Wan Zok.. owr yang jual pasar malam tu dik ? .
Anak : Haa betul tu mak.. simkad tu RM10 je mak siap bg kredit free lagi Rm5 jimat mak.. xyah topap dah sebab dye bagi FREE 2 Tahun 4ย  Bulan tamat tempoh.. Best kan mak ??
.
Mak : Waaa !!! Jom la dik kiter tukar sekarang ramai2.. mana pernah ada simkad camni ye dik xperlu mak pening2 fikir nak topap lepas ni..
.
Anak : Yeyyy betul tu mak jom kiter beli sekarang !! Jap mak adik nak call dye jap tnye ade stok x simkad tu takot habis ๐Ÿค—
.
.
โ˜Ÿโ˜Ÿโ˜ŸHUBUNGI SEKARANG โ˜Ÿโ˜Ÿโ˜Ÿ
.
โ˜Ž 010-578 0662
โ˜Ž 010-578 0662
โ˜Ž 010-578 0662
โ˜Ž 010-578 0662
.
"ONEXOX INOVASI TERKINI, JIMAT & BERBALOI"
.
.
.
#onexox #xox #digi #maxis #celcom #umobile #toneexcel #toneplus #redone #terengganu #giant #mydinmall #gadget #online #games #malaysia #hipster #femes #kuterer #kualaterengganu #kemaman #dungun #setiu #besut #murah #free

Jumpa nanti k pukul 3 petang di #MydinMall USJ Subang.
Korang dtg tau ramai-ramai bwk family semua....#mengapaharusaku #alyah #farawahida #warnermusicmy

Most Popular Instagram Hashtags