#mybrothersandsisters

MOST RECENT

#repost @shaunking no caption is actually necessary. #whiteprivilege is so much more than just being white, its knowing that the difficulties you’ve encountered have nothing to do with the color of your skin, it’s growing up in communities with decent education, feeling safe in your own skin, knowing that the atrocities that are happening right now in our own communities will never happen to you and your family. We need to do better folks! #humanrace #onetribe #mybrothersandsisters #endfamilyseparation #keepfamiliestogether #clinicalsocialwork #socialwork #socialadvocacy #raceisasocialconstruct

Home alive on my front steps. Always a plus. Nice out this time of night. Happy Summer Solstice. El Sol heads south tomorrow. β˜€οΈ Pues...
#homeagain #goodnight #goodmorning #summersolstice #thenight #weehours #gladtobealive #βœŒπŸΌοΈπŸ’šπŸ™πŸΌ #mybrothersandsisters

Buka puasa bersama my brothers and sisters life KAMPUS UNIVERSITAS SAHID TEBET TERCINTA ❀️😘 at Sambel Hejo Sambel Dadak @sambelhejosambeldadak Tebet tanggal 05 Juni 2018, celebrated My Girl Gadis Apriani’s Birthday @gadisapriani , terima kasih ya sayangnya aku sudah ditraktir akunya, semoga rezeki kamu semakin lancar neng, menjadi pribadi yang lebih baik lagi, bertambah dewasa, dan selalu diluaskan rezekimu oleh ALLAH SWT ya neng @gadisapriani amin ya Allah, sayangnya kemarin personelnya kurang lengkap tanpa kehadiran @indah_ndahh sama @riniwidias , pokoknya next kumpul lagi harus lengkap ya , πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘«πŸ‘«, awas kalo enggak aku ngambek wkwk πŸ€£πŸ˜…
.
.
.
#bestie #besties #bestiegoals #bestiesforlife #bestfriendgoals #bestfriend #bestfriends #bestfriendsforlife #bestfriendsday #birthdaygirl #birthdaybesties #birthdaybestfriend #birthdaybestie #birthdaybestfriends #mybestfriend #mybestfriends #bestfriendscampus #bestfriendssahid #mybrothersandsisters #bukapuasa #bukapuasabersama #bukapuasa2018 #puasa2018
#ramadhan2018 #iftar2018
#bulanpuasa #bulanpuasa2018 #iftarwithfriends #iftarwithbesties #sambelhejosambeldadak

This post goes out to all my brothers and sisters who died two years ago at the pulse night club shooting ! Gone but NEVER forgotten !! #pulse #gonebutneverforgotten #mybrothersandsisters #twoyearsago #rememberingthem #loveislove

Bukber Big Family's Hj.Sutinah πŸ‘ͺ

Alhamdulillah tali silaturahmi masih terjaga semoga makin terjaga dan tetap kompak. Ini hanya sebagian yg hadir, next yg belum bisa ikut hadir semoga bisa hadir di acara selanjutnya. "Mih, ini anak cucu dan cicit mu. Walaupun yg punya nama gak bisa hadir tapi kita semua tetap bisa menjalin tali silaturhami. Do'a kita semua, "Semoga emih selalu diberikan kesehatan, umur panjang agar kelak bisa tetap kumpul sampe cicit cicit nya pada besar" bdw, tunggu baby dari aku yah yg InsaAllah akan launching hehe
Sunday10June,2018

#keepsolid
#mybrothersandsisters
#bigfamily
#bigfamilyhjsutinah
#bukber
#happysunday

The #earthists mobile app is comingggg thisss summer #finally πŸ™πŸ™ŒπŸ’ƒπŸ’“πŸŒβš‘πŸ”₯ #worththewait #ipromise
It is #importanttome that we stick to our mission : that is to help #artists be #selfsustainable so they can create from a place of #passion
and create the art they want, the way they want, for however long they want and for #whateverreason
Allllll while honorin' our #motherearth and givin' back in a constant cycle of #givinandreceivin
I cannot wait to share it all with you and to help support #mybrothersandsisters
We are #artistsforearth
A kind, compassionate, carin' #family 🌹 #iloveyouguysforeverandalways #dandoramusic #kenyanrap #swahili
#Repost @dandoramusic (@get_repost)
・・・
Stop violence against women.

Most Popular Instagram Hashtags