[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#myboyfriendisbetterthenyours

10537 posts

TOP POSTS

dear, @leohillep
terima kasih telah menjadi pendengar setia segala cerita, dokter yang galak dan menyebalkan, security 1x25jam, badut ulang tahun, dan sprite! (dia tau yg gue mau, soalnya gue banyak maunya).
pokoknya dia selalu ada~ melewati musim mangga, duren, alpukat sampe musim kumis, jenggot, dan sebagainya👨🏻
gue tau gue bukan type cewe yang sweet~manis kayak gula gula apalagi mungkin gue bukan type cewek yg selalu ada but,

after all, you're still my FAV❤️rite human 🙈

happy 3 years LDR antarkota-antarprovinsi ya! 😋(macam bus malam aja 😅)
tenang aja, baru 3 tahun kok! yang lebih lama ? banyakkkk 😘

yah inti dari semuanya ini sih :
"tunggu aku ya!" 😜 •31072014-31072017•
#31072017 #pacarrasasodara #pacarsodarajangandirasa #myboyfriendisbetterthenyours

2 years with the best boy 👑✨ #anniversary #love #husband #myboyfriendisbetterthenyours

Always my man, always my crush. #mcm #myboyfriendisbetterthenyours #forevermyalways

😍 #soinlove ❤️ #bestsurpriseever 💍 #myboyfriendisbetterthenyours 😋 11.07.2017 💖

MOST RECENT

Always my man, always my crush. #mcm #myboyfriendisbetterthenyours #forevermyalways

I want to thank my amazing boyfriend @vorsteiner_vf620 for making my birthday great! You are my everything! Can’t wait to celebrate with you and my family tonight! ❤️💋🎂💑😘💏💗 #bestboyfriendever #myboyfriendisbetterthenyours #couple #heresto27 #birthdaythanks

The best way to spend a Sunday, with two of my favourite people in the universe celebrating my mummas 50th and might I add, she is looking insanely beautiful! Only missing the little sister and it would have been complete. #mandoonestatewinery #mymum❤️ #myboyfriendisbetterthenyours #gingerseverywhere #gingerlife

Most Popular Instagram Hashtags