#mybazar

1591 posts

TOP POSTS

SILA TAG HANTU GAJET! Kadang-kadang memang mengjengkelkan bila tengah lepak pastu member sebelah asyik dengan handphone kan? Klik kat sini, jom ah join sekaki! (bit.ly/mbaksesorigajet) #mybazar #bazaraksesorigajet #gajet #gajetmurah #kakigajet (mybazar.app.link/maskulin)

Sabda Rasulullah SAW "Bersahabatlah dengan seseorang yang keadaannya sentiasa membangkitkanmu dan kata-katanya banyak menyedarkanmu ke jalan Allah". Jom muatnaik selfie korang sekarang!(bit.ly/mybazarmybff) mybazar.app.link/hijabista #mybazar

Husband BFF? Boleh caya ke niiii? 🀣 -- Repost from @hazwani2387 BFF I paling best di dunia kerana dua2 masuk air.kadang2 bila dia dah terlebih masuk air memang geram jugak.tapi layan kan je la.nanti merajuk susah pulak nak pujuk.hahaha...susah senang kami bersama. Nak nangis pun kat bahu dia. Nak ketawa pun dengan dia. Nak cycling 🚴🚴pun dengan dia. Semua lah dengan dia. Hehe..Kalau sehari tak gaduh memang tak sah. Bila tak gaduh rasa macam pelik pulakπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Itulah dia Mohamed Zulkifli nama diberi. My BFF aka my HUSBAND. I love u sayang. till Jannah tau..ececehhh😘😘😘
#mybazarmybff #mybazar @mybazarapp

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

Alhamdulilah nasib baik ada MYBAZAR #mybazar

Amboi, seronok kumpul duit Raya?! Belanja la sini sikit! mybazar.app.link/mingguanwanita #mybazar #ohmyraya*

SELAIN WEBSITE FACEBOOK DAN INSTAGRAM, ADA LAGI 2 TEMPAT ANDA BOLEH DAPATKAN DEXANDRA TAU! .
.
🚩Boleh dapatkan Dexandra Perfume di PG Mall Malaysia ❀️😍
.
.
www.pgmall.my .
. 🚩Boleh dapatkan Dexandra Perfume di My Bazar Malaysia ❀️😍
.
.
www.mybazar.com atau di Applikasi "My Bazar" di Apple Store atau Android, semudah ABC. .
.
#mybazar
#teamCO
#ChettakiOmey
#Dexandra
#PromotionPuasaRaya

MOST RECENT

Satu-satunya penyertaan dari kumbang dalam berkuntum-kuntum bunga 😎 -- Repost from @salinalina90 BFF I Paling Best Di Dunia Kerana Rakan terbaik adalah orang dalam kehidupan anda yang membuat anda ketawa lebih kuat, senyuman lebih cerah, dan hidup dengan lebih baik
#mybazarmybff
#mybazar
@mybazarapp

Husband BFF? Boleh caya ke niiii? 🀣 -- Repost from @hazwani2387 BFF I paling best di dunia kerana dua2 masuk air.kadang2 bila dia dah terlebih masuk air memang geram jugak.tapi layan kan je la.nanti merajuk susah pulak nak pujuk.hahaha...susah senang kami bersama. Nak nangis pun kat bahu dia. Nak ketawa pun dengan dia. Nak cycling 🚴🚴pun dengan dia. Semua lah dengan dia. Hehe..Kalau sehari tak gaduh memang tak sah. Bila tak gaduh rasa macam pelik pulakπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Itulah dia Mohamed Zulkifli nama diberi. My BFF aka my HUSBAND. I love u sayang. till Jannah tau..ececehhh😘😘😘
#mybazarmybff #mybazar @mybazarapp

Another #bff selfie 😍 -- Repost from @nuralya899 Bff I paling best di dunia kerana moment terindah saya bersama adik..sayang kamu
#mybazarmybff
#mybazar

BFF I paling best dalam dunia kerana.. sentiasa berada dikala susah dan senang n sentiasa penjadi penghibur dikala sedih. Terima kasih untuk segalanya sahabat. #mybazar #mybazarmybff #bestieselfie

BFF I paling best di dunia kerana..
Saling mengenali seawal usia
Sentiasa memahami rahsia didada
Saling menemani disetiap acara
Sentiasa beraksi tak kira masa
Saling berkongsi ilmu yang ada
Sentiasa mencuba sesuatu yang luar biasa
Saling menyakini kemampuan yang ada
Sentiasa hebat sepanjang masa
Saling menghargai masa bersama
Sentiasa menghormati nasihat berharga.
Saling menjaga keperibadian kami berdua
Sentiasa meminati DeXandra yang harum mempersona.
Inilah rahsia persahabatan kami mekar mewangi sepanjang masa #mybazarmybff #mybazar #dexandra #dexandraperfume #bfftilljannah

BFF I paling best di dunia kerana..
Saling mengenali seawal usia
Sentiasa memahami rahsia didada
Saling menemani disetiap acara
Sentiasa beraksi tak kira masa
Saling berkongsi ilmu yang ada
Sentiasa mencuba sesuatu yang luar biasa
Saling menyakini kemampuan yang ada
Sentiasa hebat sepanjang masa
Saling menghargai masa bersama
Sentiasa menghormati nasihat berharga.
Saling menjaga keperibadian kami berdua
Sentiasa meminati DeXandra yang harum mempersona.
Inilah rahsia persahabatan kami mekar mewangi sepanjang masa #mybazarmybff #mybazar #dexandra #dexandraperfume #bfftilljannah

BFF I paling best di dunia kerana..
Saling mengenali seawal usia
Sentiasa memahami rahsia didada
Saling menemani disetiap acara
Sentiasa beraksi tak kira masa
Saling berkongsi ilmu yang ada
Sentiasa mencuba sesuatu yang luar biasa
Saling menyakini kemampuan yang ada
Sentiasa hebat sepanjang masa
Saling menghargai masa bersama
Sentiasa menghormati nasihat berharga.
Saling menjaga keperibadian kami berdua
Sentiasa meminati DeXandra yang harum mempersona.
Inilah rahsia persahabatan kami mekar mewangi sepanjang masa #mybazarmybff #mybazar #dexandra #dexandraperfume #bfftilljannah

BFF I paling best di dunia kerana..
Saling mengenali seawal usia
Sentiasa memahami rahsia didada.
Saling menemani disetiap acara
Sentiasa beraksi tak kira masa.
Saling berkongsi ilmu yang ada
Sentiasa mencuba sesuatu yang luar biasa.
Saling menyakini kemampuan yang ada
Sentiasa hebat sepanjang masa.
Saling menghargai masa bersama
Sentiasa menghormati nasihat berharga.
Saling menjaga keperibadian kami berdua
Sentiasa meminati DeXandra yang harum mempersona.
Inilah rahsia persahabatan kami mekar mewangi sepanjang masa #mybazarmybff #mybazar #dexandra #dexandraperfume #bfftilljannah

BFF I Paling Best Di Dunia Kerana Rakan terbaik adalah orang dalam kehidupan anda yang membuat anda ketawa lebih kuat, senyuman lebih cerah, dan hidup dengan lebih baik
#mybazarmybff
#mybazar
@mybazarapp

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

#mybazarmybff #mybazar . BFF I paling best di dunia kerana mereka tidak pernah rasa malu untuk bersama saya, menerima saya seadanya, menghormati kekurangan saya dan yang paling penting mereka boleh bercuti bersama sama saya dan melakukan segala aktiviti tanpa ada halangan serta rasa bosan .😍😍

Most Popular Instagram Hashtags