[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#my_genggua

MOST RECENT

🔰

Saje nak mencelah
.
.
Kebelakangan nih ada timbul isu JPEG vs RAW dikalangan kawan2 yang main kumira nih. abam jujur kata tak amik port pasal isu nih..bukan apa..itu hal basic kot pun boleh jadi isu besar ker.. xperlah..
.
.
untuk mereka yang masih what so called newbie, please..please..please.. sila guna mata dan akal anda untuk membaca apa maksud haiwan dua ekoq tu.. jangan jadi katak bawah tempurung okeh..
.
.
So nak shoot JPEG ker RAW..?
If ask me, ikut lah selesa mana hampa suka nak shoot ikut format mana pun..bukan shoot format mana yang di agungkan..tapi content..storyline..itu yang mengukuhkan sesuatu gambar itu.. bukan format shoot itu semata.. .
.
Gambar bawah abam shoot guna phone jer.. elok jer shoot jpeg..wakaka.. i am happy..janji dapat gambar and moment
.
.
Akhir kate, janganlah kita bertelagah atau menjadi keyboard warrior dok bash orang nih.. bash orang tu.. if tak sependapat.. diam jer lah.. takut2 kita akan keruhkan lagi keadaan..jaga adab dan akhlak sesama kita..
.
.
Shootlah format mana pun, hasil mana? tunjuk skit..
.
.
#donecelahmembebel now nak cari cendol lagi best

#sama2naik #vscomy #vscocam #ikutcarakita #vsco #my_genggua

#repost from @ HARI SABTU adalah ‘CHEAT DAY’
Meh kami kasi idea nk dinner apa hari ini . Jemput tgk yer
Andai ada yg berkenan bole dtg hari ini. Pukul 4.30 petang jap lagi @kemamandbetengcafe onnzzzzz

See you. Have a great day everyone 😍

#vsco #vscocam #vscomalaysia #vscomalaya #vscoasia # #vsconice #vscofilm #vscofilter # #vscogram #vscocamgram #vscogallery #vscogood #vscophile #vscophoto #vscoph #igersmalaysia #igersmalaya #local_graphics #thedaiegraphy #my_genggua #igersganu #igermalaya #igerterengganu #igersdungun #igerskemaman #ikutcarakita #themalaya_ig #foodmalaysia

Mata dah tak letih.. Rabun dan silau pun berkurangan.. Tiada lagi masalah mata..
.
1. Power cermin mata anda semakin berkurangan dan penglihatan semakin jelas
2. Tidak perlu bergantung lagi pada cermin mata anda untuk melihat dengan jelas
3. Selesa memandu dengan lebih jelas & lebih selamat tanpa silau pada waktu malam
4. Membantu mengatasi masalah-masalah yang berkaitan dengan mata
5. Lebih yakin dan segar dalam melakukan aktiviti harian tanpa gangguan pandangan
.
BERMINAT?
Wasap segera 0177559585
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #teamainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matalebam #matamerah #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #malaysia #ikutcarakita #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #my_genggua #vscomalaysia

New Stock!!! CODE :Nike Airmax 270
Size: 40-44 euro
Color : as per attachment
Type: Copy ori premium 1:1
Price : PM Admin
atau anda boleh whatsapp ke +601127840477
.
.
.
untuk sneakers yg oainnya anda boleh kunjungi link di bio @nidobeesneakers

• CODE : Adidas Ultraboost 4.0
• Size: 40-44 euro • Color : as per attachment • Type: Copy ori premium 1:1
Price : PM admin
atau ada boleh whatsapp ke +601127840477
.
.
.
Untuk lain2 product sila klik link yg tertera dekat bio @nidobeesneakers ini

Regrann from @roket_follower_malaysia - WAH!! TAK SANGKA ADE LAGI YANG TAK BOLEH REPOST!😫! RAMAI DM ADMIN MCM NE CARA REPOST, TAKPE NANTI DAH DM ADMIN AKAN BAGI GAMBAR DAN CAPTION PASTU SCREENSHOT DAN COPY JE. SENANG!!😱
.
DM INBOX KAMI SEGERA, DAN KAMI AKAN BAGI GAMBAR DAN CAPTION.😍😘
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas - #regrann

Draw me like one of your models - Chomel

Most Popular Instagram Hashtags