#my_genggua

MOST RECENT

Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
.
@ubatsihatstore.co
@ubatsihatstore.co
@ubatsihatstore.co
.
Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .
📱 Whatsap : +60166211409 .
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. Follow now
@tienspeninggii
@tienspeninggii
@tienspeninggii .
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri

Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
.
@ubatsihatstore.co
@ubatsihatstore.co
@ubatsihatstore.co
.
Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .
📱 Whatsap : +60166211409 .
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. Follow now
@tienspeninggii
@tienspeninggii
@tienspeninggii .
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri

Perhaps some of us find comfort in mayhem, we are at ease with upheaval because it is simply a tangible and visible equivalent of what we feel inside. The messy webs, chaotic feelings and thoughts that have found a home within us. And perhaps that is why we like unmade beds and busy streets- the external chaos, it mutes the mess that is looming inside. #vsco #vscocam #gengvscocam #vscomalaysia #igersmalaysia #igers_malaya #themalaya_ig #igersmy #thesmart_igers #projek_tempatan #projek_rabak #my_genggua #ikutcarakita #sematnatang #mystory #my_ig_lah #hanyarandom #cunbruh #wow_men

Always with my little “handbag” 💕 #vscogrid #mommanaqief #babymafnotfeelingwell

Earlier commissioned shoot for @sanbah_pix_motion 📸

Make up & Couple Outfit - @nawwarahbridal
Video - @sanbah_pix_motion

🇸🇬

"18 Aug 18 | Positivity is a super power.”
.
Inframe @st.srh
Photo by @zulhairisme_

Happy Independence day, Indonesia :) .
.
📷 Canon G7X.

Most Popular Instagram Hashtags