[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mustelaindo

417 posts

TOP POSTS

Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#bumilngoceh #nggakbisatidur.. Iseng-iseng #reviewproduct #maternityproduct aja yaaa😁😁


👉 #mustela #mustelastretchmark : kl dr petunjuknya sih harusnya dipake diawal kehamilan *saya baru pake di minggu ke 22/23😞. Krim ini fungsinya mencegah 'calon' maupun 'senior' stretchmark yg muncul di kulit bumil. Efek yg saya rasakan sampai hari ini sih area perut & pangkal paha jarang gatal2 lagi. Yang bikin suka sama krim ini adalah aromanya enak🎊.. Kl org jawa blg 'gk nyegrak'. Tp musti ati2 saat pemakaian, krn krim ini cenderung encer, gk solid seperti gel atau sabun cuci muka. Jadi,wkt ngeluarin krim dr tube-nya gk perlu pencet2 sekuat tenaga. Dia akan ngalir sendiri. ⚫

👉#mothercare #nipplecream #mothercarenipplecream : dr awal hamil dikasih tau mama kl musti rajin bersihin area payudara supaya nanti saat menyusui tiba, asinya gk bumpet karena ada kotoran yg menyumbat. Dan ternyata..untuk area payudara, saya nggak cocok sama #minyakzaitun 😢. Bikin panas & gatal, yg mana wkt itu efeknya bikin area disekitar puting kering & mengelupas😭😭. ▫️▫️ knapa saya pilih ini? Coba2 sih 😁😁. Dan alhamdulillah nya cocok👍👍. Gk ada drama gatal & panas di area payudara & puting. ps : pdhl di cover tube-nya, krim ini juga berbahan #oliveoil😆😆
▫️▫️ kl yg ini krim nya jauh lebih solid, jd gk gampang tumpah. Aromanya juga enak



Kedua produk itu saya beli di toko #bonbonbabysmg. Alhamdulillah nya yg #mustela wkt itu lg ada promo beli 1 gratis 1 ( #mustelastretchmark saat hamil & #mustelastretchmark setelah melahirkan). ▫️▫️ yg satu nya masih di box. Ukurannya sama, cuma beda covernya aja. ⚫


#ceritabumil #bumilcurhat #produkkehamilan #creamstretchmark #mustelaindo #mothercareindo #bonbonbaby #bonbonbabysmg #bonbonbaby_smg #bonbonbaby

Mustela Soothing Comfort Balm 40ml

Mustela Soothing Comfort Balm adalah balsem yang diformulasikan khusus untuk bayi, membantu meringankan ketidaknyamanan saat bernafas dengan aroma yang lembut menenangkan, nyaman, tenang dan rileks.

Proven Efficacy
1. Shea Butter dan madu ekstrak melembutkan dan melebabkan kulit
2. Diformulasikan dengan aroma pinus, rosemary, bunga linden dan ekstrak chamomile untuk menenangkan dan kenyamanan
3. Dapat digunakan pada bayi baru lahir
4. Bebas kamper, menthol, eucaluptol dan terdiri dari 96% bahan-bahan yang berasal dari alam
5. Diformulasikan dengan Alpukat Perseose, dipatenkan dari bahan alami yang memperkuat penghalang kulit dan mempertahankan sumber daya kulit selular
6. Bebas paraben, phthalate dan phenoxyethanol
7. Hypoallergenic dan diformulasikan secara khusus untuk meminimalkan reaksi alergi
8. Diuji di bawah kontrol dermatologis dan anak.

Direction for Use
Gosokan mustela soothing comfort balm pada dada, leher dan punggung sebelum tidur atau saat dibutuhkan

#babyclub#babyclubindo# #onlinebabyshop#babyclubindo# #onlineshoptangerang#tokopedia#
#babyshop #babyshopjakarta# #tokobayi #tokobayionline# #jualper#balsem #babybalm #balm# #balsembayi #mustela #jualmustela#
#mustelaindo#mustelaindonesia#

Mustela vitamin barrier cream 110gr. Baru dpke sedikit banget kurang lebih 5x an. Masih sekitar 100gr an. Pembelian mothercare 145.600. Jual 85.000.
Ga dpke, anaknya pake noroid cream.

Mustela vitamin barrier cream fungsi nya bukan cuma buat diaper rash. Tp sebagai cream ganti popok mencegah diaper rash jg.

#diaperscream #diaperrash #creamdiaperrash #mustela #mustelababy #mustelabebe #mustelaindo #prelovedmothercare #mothercaresaleupto70 #mothercaresale #mamypoko #mamypokomurah

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost SALEEEE.....!!!!
.
MUSTELA Stretch Marks Double Action 150GR
.
CARA PENGGUNAAN:
☄Oleskan pada pagi dan malam hari di perut, payudara, pinggul, dan paha, lalu pijat hingga meresap sepenuhnya.
☄Jika melahirkan melalui operasi Caesar, tunggu hingga beberapa minggu sebelum mengoleskannya pada bekas luka yang ada di perut.
.
Penggunaan:
*PENCEGAHAN* : gunakan Stretch Marks Double Action dari awal kehamilan hingga 1 bulan setelah melahirkan.
*PENGOBATAN* : gunakan di area yang mengalami stretch marks dan pijat hingga meresap di kulit. Lanjutkan pengobatan selama 2 - 3 bulan. Stretch Marks Double Action juga direkomendasikan untuk mengobati stretch marks.
Nyaman Digunakan
Berkat tekstur dan wanginya yang lembut, membuat penggunaan Stretch Marks Double Action menjadi menyenangkan. Cepat meresap pada kulit dan membuat kulit menjadi kenyal dan lembut.
Untuk ibu yang sensitif terhadap wewangian, Stretch Marks Double Action juga tersedia dalam kemasan bebas pewangi.

IDR 350.000, 10% ➡ IDR 315.000

#jualmustela#jualmustelastretchmark#jualmustelabebe#jualmustelastretchmarkdoubleaction#jualmustelaindo#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#doubleaction#mustelastretchmarkdoubleaction

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop

MUSTELA Stretch Marks Double Action 150GR
.
CARA PENGGUNAAN:
☄Oleskan pada pagi dan malam hari di perut, payudara, pinggul, dan paha, lalu pijat hingga meresap sepenuhnya.
☄Jika melahirkan melalui operasi Caesar, tunggu hingga beberapa minggu sebelum mengoleskannya pada bekas luka yang ada di perut.
.
Penggunaan:
*PENCEGAHAN* : gunakan Stretch Marks Double Action dari awal kehamilan hingga 1 bulan setelah melahirkan.
*PENGOBATAN* : gunakan di area yang mengalami stretch marks dan pijat hingga meresap di kulit. Lanjutkan pengobatan selama 2 - 3 bulan. Stretch Marks Double Action juga direkomendasikan untuk mengobati stretch marks.
Nyaman Digunakan
Berkat tekstur dan wanginya yang lembut, membuat penggunaan Stretch Marks Double Action menjadi menyenangkan. Cepat meresap pada kulit dan membuat kulit menjadi kenyal dan lembut.
Untuk ibu yang sensitif terhadap wewangian, Stretch Marks Double Action juga tersedia dalam kemasan bebas pewangi.

IDR 350.000

#jualmustela#jualmustelastretchmark#jualmustelabebe#jualmustelastretchmarkdoubleaction#jualmustelaindo#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#doubleaction#mustelastretchmarkdoubleaction

For Order :
WA : 0888.0137.7543
LINE : babykitshop ™@babykitshop

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost Mustela Dermo-Cleansing 6.76 oz (200 ml)

Especially For Newborns

Cleanses & Protects From Birth On
-. 0% Paraben, Phtalate, Phenoxyethanol
-. Hypoallergenic
-. Biodegradable Formula

Cleansing Gel For Hair & Body
New formula enhanced with Mustela's natural patented active ingredient reinforces the skin barrier & preserves its cellular resources.  Gently cleans baby's hair & body, respecting the hydrolopidic film & natural balance of the scalp from birth on*. Dermo-Cleansing soothes the skin & compensates for the drying effects of the bath.  Formulated without soap.  Tear-free formula.

Formulated to minimize the risk of allergic reactions.

IDR 145.000

#jualmustela#jualmusteladermocleansing#mustela#musteladermocleansing#dermocleansing#cleansinghair#cleansingbody#cleansinggel#jualmustelaindo#mustelaindo#jualmustelabebe

For Order :
WA: 0888.0137.7543
LINE : babykitshop

Bbrp hr ini Gwenn lg rewel krn kena diaper rash.. Jd cerita nya kmrn pas mau tidur tuh 'mungkin' udah pup,tp gak rewel minta ganti.. Jd ng'asi sampe tidur.. Tidurnya lama lg sekitar 3 jam.. Pas bangun ketauan eek,pas di cebokin di wc uda merah2 tu semua daerah kemaluan sm pantat 😰😰😰 Jleb.. Ngerasa di sambar petir siang bolong 😭😭Maafkan mami ya nak 😢 Akhirnya cpt2 ke meranti buat cr Sebamed diaper rash cream.. Sebenernya prefer ke itu krn dl koko pake itu oke banget.. Eh tp kosong,akhirnya beli yg ada aja dan kepilihlah Mustela Barrier Cream ini.. Menurut ak sih ini agak lama ya proses penyembuhan nya di banding Sebamed (dari pengalaman wkt koko dulu 1x pake lgsg kelihatan hasilnya).. Tp ini di pake 2 hari baru kelihatan berkurang ruam nya.. But ok lah drpd gak sama sekali.. Gwenn jg lbh anteng sejak di pakein ini,gak rewel2 gimana lg krn perih..
☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️
Ini bbrp kegunaan nya :
• Melindungi dan mencegah kulit dari iritasi berkat perlindungan lapisan kulit.
• Menenangkan dan membantu menghentikan kemerahan dengan cepat. • Mengandung caprylyl glycol untuk mencegah perkembangan bakteri.
• Vitamin B5 and shea butter menenangkan dan melembutkan kulit.
• Vitamin F membantu memulihkan kulit dari ruam popok.
.
Mekanisme kerja Mustela Barrier Cream 1-2-3 :
1. PREVENTS
➡ Melindungi kulit dari iritasi dan mencegah ruam setiap kali pergantian popok : 100%
2. SOOTHES
➡ Menenangkan kulit dan menghentikan kemerahan dengan cepat : 80%
3. RECOVERS
➡ Mengurangi risiko relapse ruam dan mengembalikan kesehatan lapisan kulit : 80%
.
Bisa digunakan juga utk :
☆ Daerah lipatan" leher, tangan, kaki yg merah/gatal
☆ Area memerah pada wajah dan bagian tubuh lain nya pada bayi dan dewasa.

#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#musteladiapercream#mustelabarriercream#barriercream #reviewMamiDpy

MOST RECENT

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- MUSTELA VITAMIN BARRIER CREAM 100ml

BAHAN DAN KEALAMIAN:
Diformulasikan spesial untuk digunakan sejak bayi lahir,* Mustela Barrier Cream dapat digunakan untuk menenangkan dan mencegah ruam popok:
• Melindungi dan mencegah kulit dari iritasi berkat perlindungan lapisan kulit.
• Menenangkan dan membantu menghentikan kemerahan dengan cepat. • Mengandung caprylyl glycol untuk mencegah perkembangan bakteri.
• Vitamin B5 and shea butter menenangkan dan melembutkan kulit.
• Vitamin F membantu memulihkan kulit dari ruam popok.
.
Mekanisme kerja Mustela Barrier Cream 1-2-3 :
1. PREVENTS
➡ Melindungi kulit dari iritasi dan mencegah ruam setiap kali pergantian popok : 100%
2. SOOTHES
➡ Menenangkan kulit dan menghentikan kemerahan dengan cepat : 80%
3. RECOVERS
➡ Mengurangi risiko relapse ruam dan mengembalikan kesehatan lapisan kulit : 80%
.
Bisa digunakan juga utk :
☆ Daerah lipatan" leher, tangan, kaki yg merah/gatal
☆ Area memerah pada wajah dan bagian tubuh lain nya pada bayi dan dewasa.

IDR 130.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastretchmark#jualmustelaindo#jualmustelabarriercream#jualmusteladiapercream#jualdiapercream#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#musteladiapercream#mustelabarriercream#barriercream

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost MUSTELA VITAMIN BARRIER CREAM 100ml

BAHAN DAN KEALAMIAN:
Diformulasikan spesial untuk digunakan sejak bayi lahir,* Mustela Barrier Cream dapat digunakan untuk menenangkan dan mencegah ruam popok:
• Melindungi dan mencegah kulit dari iritasi berkat perlindungan lapisan kulit.
• Menenangkan dan membantu menghentikan kemerahan dengan cepat. • Mengandung caprylyl glycol untuk mencegah perkembangan bakteri.
• Vitamin B5 and shea butter menenangkan dan melembutkan kulit.
• Vitamin F membantu memulihkan kulit dari ruam popok.
.
Mekanisme kerja Mustela Barrier Cream 1-2-3 :
1. PREVENTS
➡ Melindungi kulit dari iritasi dan mencegah ruam setiap kali pergantian popok : 100%
2. SOOTHES
➡ Menenangkan kulit dan menghentikan kemerahan dengan cepat : 80%
3. RECOVERS
➡ Mengurangi risiko relapse ruam dan mengembalikan kesehatan lapisan kulit : 80%
.
Bisa digunakan juga utk :
☆ Daerah lipatan" leher, tangan, kaki yg merah/gatal
☆ Area memerah pada wajah dan bagian tubuh lain nya pada bayi dan dewasa.

IDR 130.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastretchmark#jualmustelaindo#jualmustelabarriercream#jualmusteladiapercream#jualdiapercream#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#musteladiapercream#mustelabarriercream#barriercream

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- MUSTELA VITAMIN BARRIER CREAM 100ml

BAHAN DAN KEALAMIAN:
Diformulasikan spesial untuk digunakan sejak bayi lahir,* Mustela Barrier Cream dapat digunakan untuk menenangkan dan mencegah ruam popok:
• Melindungi dan mencegah kulit dari iritasi berkat perlindungan lapisan kulit.
• Menenangkan dan membantu menghentikan kemerahan dengan cepat. • Mengandung caprylyl glycol untuk mencegah perkembangan bakteri.
• Vitamin B5 and shea butter menenangkan dan melembutkan kulit.
• Vitamin F membantu memulihkan kulit dari ruam popok.
.
Mekanisme kerja Mustela Barrier Cream 1-2-3 :
1. PREVENTS
➡ Melindungi kulit dari iritasi dan mencegah ruam setiap kali pergantian popok : 100%
2. SOOTHES
➡ Menenangkan kulit dan menghentikan kemerahan dengan cepat : 80%
3. RECOVERS
➡ Mengurangi risiko relapse ruam dan mengembalikan kesehatan lapisan kulit : 80%
.
Bisa digunakan juga utk :
☆ Daerah lipatan" leher, tangan, kaki yg merah/gatal
☆ Area memerah pada wajah dan bagian tubuh lain nya pada bayi dan dewasa.

IDR 130.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastretchmark#jualmustelaindo#jualmustelabarriercream#jualmusteladiapercream#jualdiapercream#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#musteladiapercream#mustelabarriercream#barriercream

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Repost @babykitshop (@get_repost)
・・・
Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

Repost from @babykitshop @TopRankRepost #TopRankRepost MUSTELA VITAMIN BARRIER CREAM 100ml

BAHAN DAN KEALAMIAN:
Diformulasikan spesial untuk digunakan sejak bayi lahir,* Mustela Barrier Cream dapat digunakan untuk menenangkan dan mencegah ruam popok:
• Melindungi dan mencegah kulit dari iritasi berkat perlindungan lapisan kulit.
• Menenangkan dan membantu menghentikan kemerahan dengan cepat. • Mengandung caprylyl glycol untuk mencegah perkembangan bakteri.
• Vitamin B5 and shea butter menenangkan dan melembutkan kulit.
• Vitamin F membantu memulihkan kulit dari ruam popok.
.
Mekanisme kerja Mustela Barrier Cream 1-2-3 :
1. PREVENTS
➡ Melindungi kulit dari iritasi dan mencegah ruam setiap kali pergantian popok : 100%
2. SOOTHES
➡ Menenangkan kulit dan menghentikan kemerahan dengan cepat : 80%
3. RECOVERS
➡ Mengurangi risiko relapse ruam dan mengembalikan kesehatan lapisan kulit : 80%
.
Bisa digunakan juga utk :
☆ Daerah lipatan" leher, tangan, kaki yg merah/gatal
☆ Area memerah pada wajah dan bagian tubuh lain nya pada bayi dan dewasa.

IDR 130.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastretchmark#jualmustelaindo#jualmustelabarriercream#jualmusteladiapercream#jualdiapercream#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#musteladiapercream#mustelabarriercream#barriercream

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop

#Repost @babykitshop (@get_repost)
・・・
Mustela No Rinse Cleansing Water 300ml

Thoroughly and gently clean your baby's face, body, and diaper area on-the-go. No need to rinse with water.
.
Ideal for in-between bath time and on-the-go, Mustela No-Rinse Cleansing Water thoroughly and gently cleans your baby's face, body, and diaper area while softening the skin. Our micellar water dissolves dirt and impurities to cleanse skin like a baby wash without stripping your baby's skin of its natural oils.

Gentle enough to use on newborns. Just apply to the skin using a soft cloth, diaper wipe or cotton pad and pat dry -- no need to rinse with water!

Composed of 98% plant-based ingredients and formulated with Avocado Perseose, a patented natural ingredient to help protect your baby's delicate skin.

Aloe Vera leaf extract softens and soothes.

Paraben, Phthalate and Phenoxyethanol free.

Hypoallergenic and specially formulated to minimize the risk of allergic reactions.

Tested under pediatric and dermatological control.

IDR 150.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastelatopia#jualmustelastretchmark#jualmustelamurah#jualmustelaindo#jualmustelacleansingwater#mustela#mustelaindo#mustelabebe#norinsecleansingwater#cleansingwater#mustelAstretchmark#mustelastelatopia

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop (pake @ yaaa)

#Reposting @babykitshop with @instarepost_app -- MUSTELA VITAMIN BARRIER CREAM 100ml

BAHAN DAN KEALAMIAN:
Diformulasikan spesial untuk digunakan sejak bayi lahir,* Mustela Barrier Cream dapat digunakan untuk menenangkan dan mencegah ruam popok:
• Melindungi dan mencegah kulit dari iritasi berkat perlindungan lapisan kulit.
• Menenangkan dan membantu menghentikan kemerahan dengan cepat. • Mengandung caprylyl glycol untuk mencegah perkembangan bakteri.
• Vitamin B5 and shea butter menenangkan dan melembutkan kulit.
• Vitamin F membantu memulihkan kulit dari ruam popok.
.
Mekanisme kerja Mustela Barrier Cream 1-2-3 :
1. PREVENTS
➡ Melindungi kulit dari iritasi dan mencegah ruam setiap kali pergantian popok : 100%
2. SOOTHES
➡ Menenangkan kulit dan menghentikan kemerahan dengan cepat : 80%
3. RECOVERS
➡ Mengurangi risiko relapse ruam dan mengembalikan kesehatan lapisan kulit : 80%
.
Bisa digunakan juga utk :
☆ Daerah lipatan" leher, tangan, kaki yg merah/gatal
☆ Area memerah pada wajah dan bagian tubuh lain nya pada bayi dan dewasa.

IDR 130.000

#jualmustela#jualmustelabebe#jualmustelastretchmark#jualmustelaindo#jualmustelabarriercream#jualmusteladiapercream#jualdiapercream#mustela#mustelabebe#mustelaindo#mustelastretchmark#musteladiapercream#mustelabarriercream#barriercream

For Order :
WA : 0812.9471.9571
LINE : @babykitshop

Most Popular Instagram Hashtags