#muslimtravel

MOST RECENT

“Be empty of worrying.
Think of who created thought!
Why do you stay in prison
When the door is so wide open?”
~Rumi

Saraba da Japan! 👋🏽 ..Thank you for your hospitality, you have been amazinggg.. We will definitely be coming back again in the near future! 🇯🇵🇯🇵🇯🇵
A beautiful country full of the most kindest and friendliest people! 😊 ..Japan is definitely worth visiting! 🙌🏽
#reshkay #artist #reshkaytravels #hijabi #hijab #husband #muslimtraveller #muslimtravel #instatravel #instatravel #japan #tokyo #tokyojapan #shinjuku #shinjukustreets #samuraishow #samuraimuseum #samurai #dressup

December 2018 Vacation Umrah Package is 5 Star deal, just in £1,285.00.
The guests of Allah will spend 7 Nights in Marriot Makkah and 6 Nights in Pullman Zamzam Madinah.
Call us for Bookings and some of the best Umrah packages
0203-970-0000
Package Details: https://bit.ly/2vQ0uQ3
More Packages for December: https://bit.ly/2w8T9KI
Even more packages: https://bit.ly/2w8T9KI

#Umrah #FamilyUmrah #Hajj #halaltrip #halaltravel #muslimtravel #londonmuslim #ukmuslims #britishmuslim

📍Ras Al Khaimah, UAE 🇦🇪
Located on the man-made island 🏝, Marjan Island Resort & Spa is a great place for holidays with halal-friendly facilities such as Ladies-only indoor pool & spa centre 🏊🏻‍♀️, Halal food and Alcohol-free environment.
✨For more info, please check the link in the bio.
••••
📍Ras Al Khaimah, BAE 🇦🇪
Ras Al Khaimah’ın ilk insan eliyle yapılmış adasında 🏝 bulunan helal özellikli olanaklara sahip Marjan Island Resort & Spa tatil için ideal. Otel’de bayanlara özel kapalı havuz ve spa merkezi, helal yiyecekler ve alkolsüz ortam bulunmaktadır.
✨ Daha fazla bilgi için bio’daki linke tıklayın.
••••
📍Ras Al Khaimah, EAU🇦🇪
Situé sur une île artificielle 🏝, le Marjan Island Resort & Spa est un lieu idéal de villégiature, avec des installations halal-friendly comme une piscine intérieur et un spa réservés aux femmes, la nourriture halal et l'environnement sans alcool.
✨Pour plus d’infos sur cet hôtel, veuillez accéder au lien dans le profil.
••••
📍رأس الخيمة، الإمارات 🇦🇪
يقع منتجع وسبا جزيرة المرجان على أول جزيرة من صنع الإنسان🏝، وهو مكان رائع لقضاء عطلتكم مع مرافق ملائمة للمسلمين مثل مركز سبا ومسبح داخلي للسيدات فقط، والطعام الحلال وبيئة خالية من الكحول.
✨للمزيد من المعلومات عن هذا الفندق، المرجو الدخول على الرابط بالبايو
••••
#HalalBooking #halaltravel #halalfriendly #muslimtravelers #hijabitraveller #muslimtravel #marjanisland #marjanislandresort #marjanislandresortandspa #uae🇦🇪 #rasalkhaimah #birleşikarapemirlikleri #bayanlaraözel #muhafazakar #muhafazakartatil #muhafazakarotel #alkolsüz #islami #islamiotel #халяль #ladiesspa #visituae #جزيرةالمرجان #رأس_الخيمة #الإماراتالعربيةالمتحدة #دبي💞 #الامارات_دبي #mydubaitrip #halaltrip #familyresort

Macam mana nak yakinkan orang join trip kita?

Tak ada ayat manis manis yang mampu Adidi bodek korang untuk join. Kerana ayat manis tu tak mampu nak ditukar ganti dengan pengalaman yang masing masing akan bawak balik.
.
.
Pengalaman dan kenangan itu jugak yang buat Adidi sedih bila hantar korang kat airport. Sedih, berpisah. Hahaha kau tktau tour guide korang clingy gila!!
.
Nak join takkkk? Whatsapp +6010 2910 888 or click link in bio for details and booking.
.
.
See you in Korea 🇰🇷✈️
.
.
#backpackerskorea #backpackersmalaysia #muslimkorea #muslimtravel #kekoreakekita #pakejkorea #pakejbusan #pakejmurahkorea #pakejbajet#pakejmurah #tiketmurah #sayajual #travelpakej #sayajualservis #muslimtour #cutikorea #cutimalaysia #serviskorea #halalkorea #travelpakejkorea #pakejpercutian #percutianmurah #kpopers #kpopersmalaysia #pakejbajet #pakejmelancong #igersmalaysia #igmalaysia #bazaarpaknil

Narrated By Al-Bara' : I heard the Prophet (p.b.u.h) delivering a Khutba saying, "The first thing to be done on this day (first day of 'Id ul Adha) is to pray; and after returning from the prayer we slaughter our sacrifices (in the name of Allah) and whoever does so, he acted according to our Sunna (traditions)."⠀ ( Sahih Bukhari Vol 02, Book 15, Hadith No: 071 )⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#londonmuslim #ukmuslims #britishmuslim #hajj #hajj2018 #hajjpackages #instaislam #makkah #medine #mecca #madinah #halaltrip #muslimtravelers #muslimtravel #halaltravel
#muhammad #masjidalharam #Makkah #madinah #mecca #medina #muslim #islam #alharam #kabah #kaba #umrah #umrah2018 #mosque

@jamparingtrip
.
Mau liburan di Bandung ??
Yukkk....rencanakan magnificent holiday kamu Jampiers bareng Jamparing😍😍
.
Tersedia Paket Tour, Paket Hotel Transport, Paket Magnificent of Bandung (All In)..mulai dari Rp 249rb /pax 2D1N (Kontak kami untuk detail paket).
.
Ayoooo...bookinggg sekarang jugaaa ..... 😊
.
follow us @jamparingtrip
Our Services :
*Private Trip *Honeymoon *Rent Car
*Gathering *Outbound *Study Tour
*Meeting Package Full Board
*Exhibition
*Event
________________________
☕Personalized Services
Kami sangat mengerti bahwa jalan-jalan sudah semestinya menjadi sesuatu yang menyenangkan tanpa kekhawatiran, yang memberikan sentuhan personal yang akan teringat sebagai kenangan yang terbaik yang akan Anda bawa sepanjang hidup Anda.
.
⏳Kami hadir dari sebuah passion yang terlahir dari pengalaman 20th di perhotelan, 13th di event, 5th di tour travel, aktif di asosiasi organisasi pariwisata khususnya Bandung serta sertifikasi MICE dari UFI (International Exhibition Association).
_______________________
JAMPARING TRIP - "Live In The Magnificent"
(Tour Travel & MICE Bandung)

Info dan Reservasi : 
wa : (+62)853-2408-7901
line ID : jamparingtrip
email : jamparingtrip@gmail.com
_________________________
photo by warman wardhani

Street basketball 🏀 #manhattan #bball #nyc #muslimtravel

Tired of staying in the hotel? Don't worry, we can provide lovely resident for the whole family.
##ozstripster #melbournevacation #australia #resident #cuti #cutisekolah #jom #jomcuti #letstravel #familybonding #family #keluarga #keluargabahagia #halaltravel #halal #muslimtravel #muslim

Happy Thursday! Today’s inspiration is @es_squared 💙 #muslimahswhotravel ・・・
“We took a day trip to Bruges from Brussels. The houses here are straight from a fairytale! Bruges was very peaceful, clean, and full of beautiful canals.”

Jewish women performing the afternoon prayer at the wailing wall. Judaism mandates that a believer prays three times a day. Women are supposed to cover their hair as soon as they marry, so others can tell she isn’t available anymore. They either cover with a scarf or a wig (sheitel in Hebrew).
#judaism #wailingwall

Masih hangat kemarin di musim umroh 2017-2018 rombongan umroh reguler 3 Juni 2018.
.
Dan bulan depan tgl 20 September 2018 kita akan memasuki Musim Umroh 2018-2019.
.
Rabbanitour menjadi travel paling awal berangkat di musim depan 😉😉😉
.
Umroh yuk di AWAL MUSIM 2018-2019!
.
Info lengkap 👇👇👇 .

WA 0812-2419-768

#umroh #umroh2019 #rabbanitour #umrah #biayaumroh #paketumroh #rabbanitourdotcom #umrohawalmusim #tourtravel #travelumroh #umrohseptember #travelumrohbandung #travelumrohterpercaya #travelumrohberizin #travelumrohresmi #umrohplus #wisatahalal#wisatamuslim #halaltourism #halaltrip #muslimtraveler #travelhemat #halaltour #tourlombok #muslimtravel #muslimtour #tourmuslim #umrohbackpacker #umrohterpercaya #perfect_europe

@jamparingtrip
.
Mau liburan di Bandung ??
Yukkk....rencanakan magnificent holiday kamu Jampiers bareng Jamparing😍😍
.
Tersedia Paket Tour, Paket Hotel Transport, Paket Magnificent of Bandung (All In)..mulai dari Rp 249rb /pax 2D1N (Kontak kami untuk detail paket).
.
Ayoooo...bookinggg sekarang jugaaa ..... 😊
.
follow us @jamparingtrip
Our Services :
*Private Trip *Honeymoon *Rent Car
*Gathering *Outbound *Study Tour
*Meeting Package Full Board
*Exhibition
*Event
________________________
☕Personalized Services
Kami sangat mengerti bahwa jalan-jalan sudah semestinya menjadi sesuatu yang menyenangkan tanpa kekhawatiran, yang memberikan sentuhan personal yang akan teringat sebagai kenangan yang terbaik yang akan Anda bawa sepanjang hidup Anda.
.
⏳Kami hadir dari sebuah passion yang terlahir dari pengalaman 20th di perhotelan, 13th di event, 5th di tour travel, aktif di asosiasi organisasi pariwisata khususnya Bandung serta sertifikasi MICE dari UFI (International Exhibition Association).
_______________________
JAMPARING TRIP - "Live In The Magnificent"
(Tour Travel & MICE Bandung)

Info dan Reservasi : 
wa : (+62)853-2408-7901
line ID : jamparingtrip
email : jamparingtrip@gmail.com
_________________________
photo by warman wardhani

BETUL KE KOS PERGI KE NEW ZEALAND SAMPAI BELAS-BELAS RIBU?
.
Kalau anda rasa budget travel ke New Zealand mencecah belasan ribu ringgit. Anda silap! Pakej yang kami tawarkan tak sampai pun belasan ribu tetapi ALL INCLUSIVE yang SUDAH merangkumi: .
✅International and domestic flight
✅ Accommodation
✅ Transportation
✅ Full board makanan
✅ Tour guide yang berpengalaman lebih 2 tahun menetap di New Zealand
.
Ya, korang hanya perlu bawa duit untuk shopping sahaja! Travel agensi kami juga berdaftar dengan kerajaan New Zealand, jadi kita memang akan dapat diskaun untuk tambang masuk ke tempat-tempat menarik di Nz dengan harga yang lebih berpatutan. Menarik kan? .
Dan kami juga ada berita baik nak share pada korang! Kami dah open trip untuk tahun depan. So, kalau korang berminat nak tahu pakej, boleh tinggalkan number phone korang kat bawah atau dm kami okay.
Nak jalan-jalan New Zealand? Jom abang bawak. 😎
.
Website: www.nzmalaya.com
Email: sales@nzmalaya.com

#nzmalaya #nzmadventure #nz #auckland #travel #nature #queenstown #adventure #nzmustdo #christchurch #instatravel #travelgram #picoftheday #wanderlust #purenewzealand #landscape #photography #pakejpercutian #malaysia #cutisekolah2018 #muslimtravel #muslimpackage #percutian2018 #travel #tourismmalaysia

Tourist shot in front of beautiful architecture 💖💖 Kim Shin was feeling melancholic here 💋 Where else you go for Loca-hunting?
.
Drama : Goblin 도깨비
Actors : @ggonekim and 공유
Location : Konkuk University
Subway : Konkuk University Exit 3
.
#MuslimTravel #funtastickorea #fromkoreawithlove #explorekorea #koreagram #visitkorea #imagineyourkorea #wanderlust #travelgram #instatravel #travelkorea #seoulmadd #annyeonghaseyo #backpackerkorea #iseoulu #koreanearandfar #VisitSeoul #koreabyme #travelphotography #seoulsnap #ig_seoul #neverstopexploring #malaysia🇲🇾 #seoul🇰🇷 #eat🍴#wonderfulglobe #bestadventure #lifeisart🎨 #nobodynobody #DKYW2018

.
Beautix adalah seri Hijacket yang didesain untuk kamu yang ingin tampil sporty.
-
Dengan ukuran panjang hingga bagian paha, melengkapi kesempurnaanmu dalam berhijab. 😍😎
-
Bahan kain yang soft touch membuat #JaketMbolang #Street ini nyaman ketika kamu pakai. 😍👍
-
Tersedia dengan berbagai pilihan warna.
-
❤️ Trusted more than 80.000 Hijaber
❤️ 100% Guaranteed
-
Cek koleksi jaket @MbolangStreet dengan berbagai desain keren lainnya di website kami.
-
👉🏬 www.mbolangstreet.com ✔CekBio
__________
#instatravel #jaketberkualitas #travelingram #hijabmuslim #hijaberkediri #quoteoftheday #muslimtravel #hijabi #liveoutdoors #semarangexplore #hijabersyari #special_shots #hijabchic #hijabsytleindonesia #hijaberjogja

Most Popular Instagram Hashtags