[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muslimahyangtersingkir

1227 posts

TOP POSTS

Intro buku #muslimahyangtersingkir
.
.
Nak buku nie??😊😊
.
Cara Tempahan:
.
.
WhatsApp : 0135531437
.
Atau
.
Comments " SAYA NAK MYT " di ruangan comment nanti saya DM πŸ˜‰

#Sahabatenuur
#LegacyOfknowledge
#TeamSahabateNuur
#muslimahyangtersingkir
#ZahirahZamree

Batch 2 dah close ya. InsyaAllah batch 3 akan dibuka nanti. Bila tu taktau lagi πŸ˜‚
Jzkk untuk semua yang sudi memiliki buku #MuslimahYangTersingkir dan #SelfieHati.
Menulis bukan kerana sesuatu, tapi ada sesuatu yang penulis sampaikan iaitu ibrah ❀

follow @muslimahyangtersingkir untuk tengok feedback meletops 😎

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60134793457
Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#UsrahTCBS
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6013-3447902 .
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +601118695408

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#SahabatHaura
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MOST RECENT

Whatsapp 0177075152
[ 20 TOP BEST SELLER SAHABAT AT TAQWA ; OGOS 2017 ]
.
.
1. πŸ‘‰ #SemusimDiMahsyar RM 29.90 @ #SemusimDiMahsyarEdisiPremium RM 39.90
.
.
2. πŸ‘‰#ArkitekJalanan RM 30
.
.
3. πŸ‘‰#KetikaAzazilBerputusAsa RM 29.90
.
.
4. πŸ‘‰ #IsterikuBidadari RM 28
.
.
5. πŸ‘‰ #NovelBreathe RM 30
.
.
6. πŸ‘‰ #SemusimDiBarzakh RM 29.90
.
.
7. πŸ‘‰ #PelukisJalanan RM 25
.
.
8. πŸ‘‰ #NovelSuamiKuDajjal RM 30
.
.
9. πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah RM 26.90
.
.
10. πŸ‘‰ #DIAgnosisFobia RM 30
.
.
11. πŸ‘‰ #FadilatAmal RM 35
.
.
12. πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30
.
.
13. πŸ‘‰ #KuTemuHijrahDiEropah RM 25
.

14. πŸ‘‰ #IbrahDariJuzAmma RM 23
.
.
15. πŸ‘‰#KomikBiografiHasanAlBanna RM 15
.
.
16. πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
17. πŸ‘‰ #PerangMelawanMitos RM 35
.
.
18. πŸ‘‰ #SAFEPlanner RM 29
.
.
19. πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
20. πŸ‘‰ #BiniKuNinja RM 25
.
.
P/s : Kenapa RAMAI yang MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ?? πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Buku yang jarang nampak @SahabatAtTaqwa Promote pun ada yang BELI??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
Jawapan yang sangat MUDAH ...
.
.
REQUEST sahaja @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF . .
.
Ianya sangat penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by : @bukupower
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#IslamicPlanner2018
#BukuPower

Whatsapp 0177075152
[ 20 TOP BEST SELLER SAHABAT AT TAQWA ; OGOS 2017 ]
.
.
1. πŸ‘‰ #SemusimDiMahsyar RM 29.90 @ #SemusimDiMahsyarEdisiPremium RM 39.90
.
.
2. πŸ‘‰#ArkitekJalanan RM 30
.
.
3. πŸ‘‰#KetikaAzazilBerputusAsa RM 29.90
.
.
4. πŸ‘‰ #IsterikuBidadari RM 28
.
.
5. πŸ‘‰ #NovelBreathe RM 30
.
.
6. πŸ‘‰ #SemusimDiBarzakh RM 29.90
.
.
7. πŸ‘‰ #PelukisJalanan RM 25
.
.
8. πŸ‘‰ #NovelSuamiKuDajjal RM 30
.
.
9. πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah RM 26.90
.
.
10. πŸ‘‰ #DIAgnosisFobia RM 30
.
.
11. πŸ‘‰ #FadilatAmal RM 35
.
.
12. πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30
.
.
13. πŸ‘‰ #KuTemuHijrahDiEropah RM 25
.

14. πŸ‘‰ #IbrahDariJuzAmma RM 23
.
.
15. πŸ‘‰#KomikBiografiHasanAlBanna RM 15
.
.
16. πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
17. πŸ‘‰ #PerangMelawanMitos RM 35
.
.
18. πŸ‘‰ #SAFEPlanner RM 29
.
.
19. πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
20. πŸ‘‰ #BiniKuNinja RM 25
.
.
P/s : Kenapa RAMAI yang MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ?? πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Buku yang jarang nampak @SahabatAtTaqwa Promote pun ada yang BELI??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
Jawapan yang sangat MUDAH ...
.
.
REQUEST sahaja @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF . .
.
Ianya sangat penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by : @bukupower
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#IslamicPlanner2018
#BukuPower

πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #SuamiKuDajjal RM 30
.
.
πŸ‘‰ #BiniKuNinja RM 25
.
.
πŸ‘‰ #SemusimDiMahsyar RM 29.90
.
.
πŸ‘‰ #SemusimDiMahsyarEdisiPremium RM 39.90
.
.
πŸ‘‰ #KetikaAzazilBerputusAsa RM 29.90
.
.
πŸ‘‰ #IzinkanAkuMencariTuhan RM 30
.
.

Whatsapp 0138540465 utk order
.
.
P/s : Kenapa RAMAI yang MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ?? πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Buku yang jarang nampak @SahabatAtTaqwa Promote pun ada yang BELI??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
Jawapan yang sangat MUDAH ...
.
.
REQUEST sahaja @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF . .
.
Ianya sangat penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60103162770

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#onlinebookshop
#AuraInsta
#AuraInstaBatch11

Whatsapp 0177075152
[ 20 TOP BEST SELLER SAHABAT AT TAQWA ; OGOS 2017 ]
.
.
1. πŸ‘‰ #SemusimDiMahsyar RM 29.90 @ #SemusimDiMahsyarEdisiPremium RM 39.90
.
.
2. πŸ‘‰#ArkitekJalanan RM 30
.
.
3. πŸ‘‰#KetikaAzazilBerputusAsa RM 29.90
.
.
4. πŸ‘‰ #IsterikuBidadari RM 28
.
.
5. πŸ‘‰ #NovelBreathe RM 30
.
.
6. πŸ‘‰ #SemusimDiBarzakh RM 29.90
.
.
7. πŸ‘‰ #PelukisJalanan RM 25
.
.
8. πŸ‘‰ #NovelSuamiKuDajjal RM 30
.
.
9. πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah RM 26.90
.
.
10. πŸ‘‰ #DIAgnosisFobia RM 30
.
.
11. πŸ‘‰ #FadilatAmal RM 35
.
.
12. πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30
.
.
13. πŸ‘‰ #KuTemuHijrahDiEropah RM 25
.

14. πŸ‘‰ #IbrahDariJuzAmma RM 23
.
.
15. πŸ‘‰#KomikBiografiHasanAlBanna RM 15
.
.
16. πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
17. πŸ‘‰ #PerangMelawanMitos RM 35
.
.
18. πŸ‘‰ #SAFEPlanner RM 29
.
.
19. πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
20. πŸ‘‰ #BiniKuNinja RM 25
.
.
P/s : Kenapa RAMAI yang MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ?? πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Buku yang jarang nampak @SahabatAtTaqwa Promote pun ada yang BELI??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
Jawapan yang sangat MUDAH ...
.
.
REQUEST sahaja @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF . .
.
Ianya sangat penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by : @bukupower
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
.
.
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#IslamicPlanner2018
#BukuPower

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp 011-3290 9484

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#ummihannanshop
#SahabateNuur
#SahabatUmmihannan
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60109451718

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#eNuur

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60109451718

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#eNuur

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60109625012

Atau

2. Comment "saya nak MYT" .
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#eNuur

Whatsapp 013 7733978 πŸ’•
.
[ 20 TOP BEST SELLER SAHABAT AT TAQWA ; OGOS 2017 ]
.
.
1. πŸ‘‰ #SemusimDiMahsyar RM 29.90 @ #SemusimDiMahsyarEdisiPremium RM 39.90
.
.
2. πŸ‘‰#ArkitekJalanan RM 30
.
.
3. πŸ‘‰#KetikaAzazilBerputusAsa RM 29.90
.
.
4. πŸ‘‰ #IsterikuBidadari RM 28
.
.
5. πŸ‘‰ #NovelBreathe RM 30
.
.
6. πŸ‘‰ #SemusimDiBarzakh RM 29.90
.
.
7. πŸ‘‰ #PelukisJalanan RM 25
.
.
8. πŸ‘‰ #NovelSuamiKuDajjal RM 30
.
.
9. πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah RM 26.90
.
.
10. πŸ‘‰ #DIAgnosisFobia RM 30
.
.
11. πŸ‘‰ #FadilatAmal RM 35
.
.
12. πŸ‘‰ #KernaSyurgaBukanPercuma2 RM 30
.
.
13. πŸ‘‰ #KuTemuHijrahDiEropah RM 25
.

14. πŸ‘‰ #IbrahDariJuzAmma RM 23
.
.
15. πŸ‘‰#KomikBiografiHasanAlBanna RM 15
.
.
16. πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
17. πŸ‘‰ #PerangMelawanMitos RM 35
.
.
18. πŸ‘‰ #SAFEPlanner RM 29
.
.
19. πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
20. πŸ‘‰ #BiniKuNinja RM 25
.
.
P/s : Kenapa RAMAI yang MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR ?? πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Buku yang jarang nampak @SahabatAtTaqwa Promote pun ada yang BELI??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
Jawapan yang sangat MUDAH ...
.
.
REQUEST sahaja @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF . .
.
Ianya sangat penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by : @beebookhouse
.
.
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
.
.
#beebookhouse
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#IslamicPlanner2018

Pening pilih buku paling BEST⁉️
.
Jom kami bantu
.
Carta No 1 Sahabat eNuur jatuh kepada buku Ketika Azazil Berputus Asa
.
No 2, Semusim Di Barzakh
.
No 3, Al Quran Pelangi Comel yang tiap-tipa bulan nya adalah top 5.
.
SDB & KABA sentiasa dalam carta dari 2016 lagi
Alhamdulillah3x .
Ha, jom buat KOLEKSI .
Nak dapatkan semua BESTSELLER dengan cepat dan pantas⁉️
Inginkan service terbaik⁉️
.
Ha wasap aja TEAM SAHABAT ENUUR sekarang +6013-639 7305
.
.
Kami bantu andaπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#HadiFayyadh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#SuamikuDajjal
#AlQuranEkslusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuranRainbow
#AlQuran
#AlQuranTajwidBerwarna
#27HariUntukMoveOn
#BinikuNinja
#NovelBreathe
#ArkitekJalanan
#KernaSyurgaBukanPercuma2
#MuslimahYangTersingkir

"BILA KU TAHU, ITU ADALAH IBUNYA.. RASA MERAUNG JIWA..."
#semusimdimahsyar
By @hadi_fayyadh
.
Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luarbiasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu.
.
"Penulis pandai memainkan elemen psikologi, hingga orang yang sedang baca tidak sedar dia sedang dinasihati secara lembut dan menyentuh hati"
Amir Razali,25
.
" Bila saya jadi Ibu, baru saya tahu, kenapa Allah meletakkan Ibu 3 kali darjat lebih dari ayah, novel ini beri saya inspirasi untuk tabah dalam mendidik anak-anak"
Rodziah Husna, 36
.
" Syabas penulis, anak saya dah nampak banyak perubahan, katanya dia tak nak jadi anak yang menyesal, sungguh hebat, lain dilihat pada covernya, lain endingnya"
Naemah Ahmad,41
.
Jangan buang masa, selusuri perjalanan sang anak dalam pautan jiwa yang paling dalam. Ayuh, dapatkan segera.
.
Whatsapp 014-557 3502 @ click link wasap.my/ di bio IG untuk order dan pertanyaan.
.
Katalog Buku @katalog.buku

#semusimdibarzakh
#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar
#tarbiahdarilangit
#akubukanmalaikat
#arkitekjalanan
#pelukisjalanan
#suamikudajjal
#ketikacintamenyentap
#dakwahsentap
#izinkanakumencarituhan #selfiehati #muslimahyangtersingkir #henshinhero

" BILA KU TAHU, ITU ADALAH IBUNYA.. RASA MERAUNG JIWA..."
#semusimdimahsyar
By @hadi_fayyadh
.
Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luarbiasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu.
.
"Penulis pandai memainkan elemen psikologi, hingga orang yang sedang baca tidak sedar dia sedang dinasihati secara lembut dan menyentuh hati"
Amir Razali,25
.
" Bila saya jadi Ibu, baru saya tahu, kenapa Allah meletakkan Ibu 3 kali darjat lebih dari ayah, novel ini beri saya inspirasi untuk tabah dalam mendidik anak-anak"
Rodziah Husna, 36
.
" Syabas penulis, anak saya dah nampak banyak perubahan, katanya dia tak nak jadi anak yang menyesal, sungguh hebat, lain dilihat pada covernya, lain endingnya"
Naemah Ahmad,41
.
Jangan buang masa, selusuri perjalanan sang anak dalam pautan jiwa yang paling dalam. Ayuh, dapatkan segera.
.
Whatsapp 014-557 3502 @ click link wasap.my/ di bio IG untuk order dan pertanyaan.

Jom follow :

HQ @al.amin.bookstore
Branch @kedaibuku_
Katalog Buku @katalog.buku

#semusimdibarzakh
#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar
#tarbiahdarilangit
#akubukanmalaikat
#arkitekjalanan
#pelukisjalanan
#suamikudajjal
#ketikacintamenyentap
#dakwahsentap
#izinkanakumencarituhan #selfiehati #muslimahyangtersingkir #henshinhero

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6010-9125864

Atau

2. Komen dm nanti saya dm
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#eNuur

πŸ“šSELFIE HATI

Kalau kau β€˜ selfie hati ’ kau , adakah kau sanggup menayangnya kepada dunia , lantaran kotornya ia ?? Mungkin tika kita selfie , edit sikit , nampak cantik , hensem dan banyak orang like , lantaran luaran kita yang kelihatan baik . Namun , adakah hati kita secantik wajah kita ?? It's easy to take a selfie at the right angle . But Allah looks at us from every angle , not just β€˜ our good side ’ .

#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SelfieHati
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Whatsapp 0138563395
.
[ DEDIKASI KHAS BUAT MUSLIMAH ; READY STOCK DI HQ @SAHABATATTAQWA ] 🎁🎁
.
.
πŸ‘‰ #HenhsinMuslimah RM 25
.
.
πŸ‘‰ #HenhsinMuslimah2 RM 25
.
.
πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #MuslimahAcah RM 25
.
.
πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah ( AQADA ) RM 27
.
.
πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah ( SELF PUBLISH ) RM 26.90
.
.
πŸ‘‰ #KutemuHijrahDiEropah RM 25
.
.
πŸ‘‰ #MoveIn Rm 25
.
.
πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
Dapat kan SEKARANG, sementara Stock Masih ada.
.
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR .
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
.
.

#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#JomBorongBukuDenganDuitRaya

Most Popular Instagram Hashtags