[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muslimahyangtersingkir

1295 posts

TOP POSTS

Batch 2 dah close ya. InsyaAllah batch 3 akan dibuka nanti. Bila tu taktau lagi πŸ˜‚
Jzkk untuk semua yang sudi memiliki buku #MuslimahYangTersingkir dan #SelfieHati.
Menulis bukan kerana sesuatu, tapi ada sesuatu yang penulis sampaikan iaitu ibrah ❀

follow @muslimahyangtersingkir untuk tengok feedback meletops 😎

Jangan lupa gais malam ni episod 8, Drama #KernaSyurgaBukanPercuma adaptasi novel @najmifetih
.
Lakonan padu @fikryibrahim dan rakan-rakannya, pasti akan membuatkan kalian menangis insyaAllah!
.
Ditayangkan di ASTRO OASIS pada 9 malam, isnin hingga rabu. Dan, OST drama kali ni ialah lagu JALAN KELUAR dari @rabithahofficial
.
Btw, Buku KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA 1 dan 2 kami ada jual tau, nanti sambil baca buku tu sambil tengok 😍 Wahhh fefeling sangat ! Hehe Whatsapp kami ye 0175612373 , Jzkk! 😊
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60126314655

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6011-39112100

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#SahabatHaura
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +601118695408

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#SahabatHaura
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA?
.
1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +601110809679

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#UsrahTCBS
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Filsuf bukan nabi. Mereka tidak menerima wahyu mahupun terpelihara daripada dosa dan salah silap. Kaedah dan sumber ilmu mereka sering dikritik kerana selalunya dihadkan kepada hanya akal fikiran, pancaindera, dan kombinasi antara kedua-duanya.

Pun begitu idea-idea masih relevan setelah ratusan dan ribuan tahun hingga ke hari ini bersebabkan satu hal- bahawa mereka telah cuba menjawab persoalan yang sama yang manusia sekarang masih fikirkan semasa mandi, dalam kenderaan, atau pada tengah malam semasa menangisi imsomnia dan kesepian hidup.

Buku ini memuatkan kisah 25 filsuf Barat beserta idea-idea utama merekayang diolah secara riang dan ringkas. Bukan semua cerita mereka serius. Filsuf juga manusia, mereka punya zaman kanak-kanak, pernah melaukan perkara bodoh, ditinggalkan kekasih, dan bangun tidur pukul 11 pagi.

Buku ini jangan diberi baca dan jangan dibacakan kepada kanak-kanak kerana ditakuti nanti terangkat hijab kewujudan pada usia yang terlalu awal. Eloklah ia diperhati oleh orang-orang yang sedang meningkat dewasa yang fikiran mereka sudah cukup bersedia untuk mengintai celahan tembok kefanaan dan dinding ilusi kehidupan.
.
RM25
.
Whatsapp 014-557 3502 @ click link wasap.my/ di bio IG untuk order dan pertanyaan.
.
Katalog Buku @katalog.buku

#semusimdibarzakh#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar #tarbiahdarilangit
#akubukanmalaikat#arkitekjalanan
#pelukisjalanan#suamikudajjal
#ketikacintamenyentap#dakwahsentap #suratuntukorangyangputuscinta #muslimahyangtersingkir
#henshinmuslimah #faizibrahim #matluthfi90
#matluthfi
#bukumatluthfi
#catatanmatluthfi
#momen2matluthfi
#kisah25filsufbarat
#alegoribungaapi

MOST RECENT

Jangan lupa gais malam ni episod 8, Drama #KernaSyurgaBukanPercuma adaptasi novel @najmifetih
.
Lakonan padu @fikryibrahim dan rakan-rakannya, pasti akan membuatkan kalian menangis insyaAllah!
.
Ditayangkan di ASTRO OASIS pada 9 malam, isnin hingga rabu. Dan, OST drama kali ni ialah lagu JALAN KELUAR dari @rabithahofficial
.
Btw, Buku KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA 1 dan 2 kami ada jual tau, nanti sambil baca buku tu sambil tengok 😍 Wahhh fefeling sangat ! Hehe Whatsapp kami ye 0175612373 , Jzkk! 😊
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Sempena tayangan Drama kerna syurga bukan percuma kat Astro Oasis sekarang ni, admin nak bagi harga terbaik utk korang yg beli kombo kerna syurga bukan percuma 1 dan 2
.
Cerita ini mengisahkan seorang pelajar bernama Khai yang sangat nakal berumur 17 tahun dan mengubah dirinya menjadi lebih baik .Tetapi pelbagai cabaran yang ditempuhinya untuk mencapai target "Masuk ke syurga"
.
Bukan selalu admin bagi harga kawan2 ni, jadi whatsapp admin 019 680 3782
.
Promo Kombo ni admin akan tutup pd 7pm. Buku ni sangat bermanfaat untuk yang mahu berubah, inshaAllah 😊
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Kita Belanja bloopers @daniaazmi drpd drama Kerna syurga bukan percuma πŸ˜‚
.
Admin masih buka Order kerna syurga bukan percuma tau
.
Korg WHATSAPP je 0175612373
.
Ramai dah dapatkan buku best seller ni, korang bila lagi? Kerna Syurga Bukan Percuma, sebab tu kena Usaha.
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Filsuf bukan nabi. Mereka tidak menerima wahyu mahupun terpelihara daripada dosa dan salah silap. Kaedah dan sumber ilmu mereka sering dikritik kerana selalunya dihadkan kepada hanya akal fikiran, pancaindera, dan kombinasi antara kedua-duanya.

Pun begitu idea-idea masih relevan setelah ratusan dan ribuan tahun hingga ke hari ini bersebabkan satu hal- bahawa mereka telah cuba menjawab persoalan yang sama yang manusia sekarang masih fikirkan semasa mandi, dalam kenderaan, atau pada tengah malam semasa menangisi imsomnia dan kesepian hidup.

Buku ini memuatkan kisah 25 filsuf Barat beserta idea-idea utama merekayang diolah secara riang dan ringkas. Bukan semua cerita mereka serius. Filsuf juga manusia, mereka punya zaman kanak-kanak, pernah melaukan perkara bodoh, ditinggalkan kekasih, dan bangun tidur pukul 11 pagi.

Buku ini jangan diberi baca dan jangan dibacakan kepada kanak-kanak kerana ditakuti nanti terangkat hijab kewujudan pada usia yang terlalu awal. Eloklah ia diperhati oleh orang-orang yang sedang meningkat dewasa yang fikiran mereka sudah cukup bersedia untuk mengintai celahan tembok kefanaan dan dinding ilusi kehidupan.
.
RM25
.
Whatsapp 014-557 3502 @ click link wasap.my/ di bio IG untuk order dan pertanyaan.
.
Katalog Buku @katalog.buku

#semusimdibarzakh#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar #tarbiahdarilangit
#akubukanmalaikat#arkitekjalanan
#pelukisjalanan#suamikudajjal
#ketikacintamenyentap#dakwahsentap #suratuntukorangyangputuscinta #muslimahyangtersingkir
#henshinmuslimah #faizibrahim #matluthfi90
#matluthfi
#bukumatluthfi
#catatanmatluthfi
#momen2matluthfi
#kisah25filsufbarat
#alegoribungaapi

Drama #KernaSyurgaBukanPercuma adaptasi novel @najmifetih
.
Lakonan padu @fikryibrahim dan rakan-rakannya, pasti akan membuatkan kalian menangis insyaAllah!
.
Ditayangkan di ASTRO OASIS pada 9 malam, isnin hingga rabu. Dan, OST drama kali ni ialah lagu JALAN KELUAR dari @rabithahofficial
.
Btw, Buku KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA 1 dan 2 kami ada jual tau, nanti sambil baca buku tu sambil tengok 😍 Wahhh fefeling sangat ! Hehe Whatsapp kami ye 0175612373 , Jzkk! 😊
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Feedback buku Kerna Syurga Bukan Percuma 1 dan Kerna Syurga Bukan Percuma 2
.
Admin buka order Kerna Syurga Bukan Percuma 1 dan Kerna Syurga Bukan Percuma 2
.
Whatsapp kami di 0175612373, Beli satu boleh, nak dua terus pun boleh! Semoga Bermanfaat 😊
.
Ramai dah dapatkan buku best seller ni, korang bila lagi?
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Feedback buku Kerna syurga bukan percuma 2
.
Admin buka Order kerna syurga bukan percuma 2
.
WHATSAPP 0175612373
.
Ramai dah dapatkan buku best seller ni, korang bila lagi? Kerna Syurga Bukan Percuma, sebab tu kena Usaha.
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Feedback buku Muslimah yang Tersingkir
.
Admin buka Order sekarang Muslimah Yang Tersingkir
.
WHATSAPP 0175612373
.
Menjadi muslimah yang solehah bukanlah mudah. Tapi tak salah jika kita mencuba membiakkan sifat sifat solehah dalam diri. Jadilah Muslimah yang diredhai Allah 😊
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Feedback buku Si kosong
.
Admin buka order si kosong
.
WHATSAPP 0175612373
.
Mungkin kau dakwah, tapi dakwah yang kosong. Mungkin kau bijak, tapi bijak yang kosong. Mungkin kau kaya, tapi kaya yang kosong. Mungkin kau bercinta, tapi kau lupa cinta kau yang kosong
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

Feedback buku Si kosong
.
Admin buka order si kosong
.
WHATSAPP 0175612373
.
Mungkin kau dakwah, tapi dakwah yang kosong. Mungkin kau bijak, tapi bijak yang kosong. Mungkin kau kaya, tapi kaya yang kosong. Mungkin kau bercinta, tapi kau lupa cinta kau yang kosong
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

BUKU "SI KOSONG" UNTUK YANG RASA LOST!
.
Aku si kosong, kau si kosong. Tetapi kenapa? Ya kerana aku dan kau telah jauh tersasar dari Redha-Nya
.
Dalam hidup aku.Β  Dalam hidup kau.. Akan tiba satu saat dalam hidup kita akan rasa kosong, jiwa kita rasa kosong dan hati kita rasa kosong walaupun kita sudah mempunyai empayar dunia yang kita agungkan. Tetapi kekosongan itu tetap ada yang membuatkan kita mempersoalkan nilai kehidupan kita pada Allah.
.
Mungkin kau dakwah, tapi dakwah yang kosong. Mungkin kau bijak, tapi bijak yang kosong. Mungkin kau kaya, tapi kaya yang kosong. Mungkin kau bercinta, tapi kau lupa cinta kau yang kosong
.
Dalam buku si Kosong ini akan menyentap hidup pembaca dengan kisah-kisah dan nota muhasabah diri supaya kau dapat sedar sebelum ini betapa egonya diri ini terhadap Allah. Buku dari @jibrailfitrah ini hanya untuk mereka yang hati sado dan bersedia berubah ke jalan yang diredhai-Nya.
.
Dapatkan buku Si Kosong dalam salah satu KOMBO MYS korang boleh beli 7 buah hanya RM 100.
.
Penjimatan sebanyak 60 % . Kami menjanjikan Kombo Bulan November ini Kombo yang Terbaik untuk korang dapatkan buku buku motivasi 😊
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #putihpress #sahabatattaqwa #semusimdimahsyar #suratuntukorangputuscinta #kernasyurgabukanpercuma #muslimahyangtersingkir #arkitekjalanan #pelukisjalanan #diagnosisfobia #suamikudajjal #akumahuhidayah #binikuninja #AkhwatPakaiHoodies #KetikaCintaMenyentap #KutemuHijrahDiEropah #semusimdibarzakh

VIRAL PENGANTIN HIPSTER 2015.
.
Kenalkan ni @areefmusic , artis solo dibawah naungan @tarbiahsentapofficial (Tarbiah Sentap Records) dan isterinya, Puan Zahirah bt Zamree atau lebih dikenali sebagai @zhrhs, penulis buku bestseller "Muslimah Yang Tersingkir", "Cinta Halal" dan "Selfie Hati".
.
Dapatkan buku Selfie Hati dalam

PROMOSI KOMBO TERBARU :
"MOTIVATE YOUR SELF" , POST DAN TAG KAMI, BERPELUANG DAPAT BUKU SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA! 😍
.
Pilih 7 daripada 10 buah buku dibawah dengan harga RM 100 sahaja! β˜πŸ˜‰
.
1. Momento
2. Cerpen Sentap
3. Tarbiah Basah
4. Cinta di Terminal Kaherah
5. Selfie Hati
6. Isteriku doktor
7. Mahasiswa Robot
8. Tamak Pahala
9. Si Kosong
10. Lari Dari Neraka
.
WHATSAPP "NAK MYS" ke 018.4030.513
.
Photo by @zhrhs
.
#booxtall | #bukubestseller
#tarbiahsentap | #isbir | #squadisbir
#zhrhs | #zahirahzamree | #areefmusic
#trending | #hipster | #nikahmuda
#selfiehati | #cintahalal | #muslimahyangtersingkir
#momento | #cerpensentap | #tarbiahbasah | #cintaditerminalkaherah | #isterikudoktor | #mahasiswarobot | #tamakpahala | #sikosong | #laridarineraka
#mys | #motivateyourself | #photooftheday

Most Popular Instagram Hashtags