#muslimahyangtersingkir

316 posts

TOP POSTS

Batch 2 dah close ya. InsyaAllah batch 3 akan dibuka nanti. Bila tu taktau lagi 😂
Jzkk untuk semua yang sudi memiliki buku #MuslimahYangTersingkir dan #SelfieHati.
Menulis bukan kerana sesuatu, tapi ada sesuatu yang penulis sampaikan iaitu ibrah ❤

follow @muslimahyangtersingkir untuk tengok feedback meletops 😎

Sis ni telan kereta kebal sekali dengan peluru ka? 😂😂
.
(2 tahun lepas kat uni)
.
"Akak, susah tak jaga benda kat muka tu (niqab)?"
"Lagi susah nak jaga benda kat dada ni (hati)"
.
Sekarang aku betul betul faham. Sakitnya nak jaga seketul hati.
Semoga tak tergolong dalam muslimah yang tersingkir.
Allahu. .

#selfiehati #muslimahyangtersingkir .

@zhrhs tq akak we want more book❤

Thank you sis @zhrhs 🌸👍😊
#muslimahyangtersingkir

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR 📚📚
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6010 316 2770

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Sahabat eNuur Books:
MUSLIMAH YANG TERSINGKIR 📚📚
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60173288716

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Terima Kasih para pembaca buku #MuslimahYangTersingkir
. .
Share gambar buku #MuslimahYangTersingkir dan juga feedback anda di DM ataupun whatsapp 0187674007

Buku rare ni tiada dijual di mana-mana kedai buku lagi. Hanya dijual oleh saya (penulis) sendiri

BATCH 2 DAH DIBUKA.
Follow @zhrhs untuk maklumat lanjut

#MuslimahYangTersingkir
#MYT

Buat para Kaum Hawa diluar Sana 💕🌸🍃 #MuslimahYangTERSINGKIR

* LATE UPDATE *
.
Alhamdulillah customer dh dapat buku yang ditempah 😊😍#muslimahyangtersingkir .
Thanks for supporting 😉
.
#pelukisjalanan #arkitekjalanan #semusimdibarzakh #akumahuhidayah #SentuhanAlAkh2 #teamilhamproduction #ilhambookstorefeedback

MOST RECENT

.
📚Muslimah Yang Tersingkir
💰RM30
🚚RM7 sm / RM11 ss
📝Zahirah Zamree
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .
.
1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Berminat ? Jom pre order dgn kami 😄
.
1. Whatsapp (013-302 4806 | Akhi Riz)
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK " di ruangan comment nanti admin DM 😊
.
.
#muslimshop_on9
#muslimshopbooks
#bukuonlineexpress
#muslimahyangtersingkir
#zhrhs
#bukuterkini2017
#BukuTerbaru2017
#bukuislamik
#bukuosem
#bukuonline
#bukuterlajaklaris
#bukuilmiah
#trustedseller
#igmashup3
#aurainstabatch9
#aurainsta

Buat para Kaum Hawa diluar Sana 💕🌸🍃 #MuslimahYangTERSINGKIR

.
📚Muslimah Yang Tersingkir
💰RM30
🚚RM7 sm / RM11 ss
📝Zahirah Zamree
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .
.
1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Berminat ? Jom pre order dgn kami 😄
.
1. Whatsapp (013-302 4806 | Akhi Riz)
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK " di ruangan comment nanti admin DM 😊
.
.
#muslimshop_on9
#muslimshopbooks
#bukuonlineexpress
#muslimahyangtersingkir
#zhrhs
#bukuterkini2017
#BukuTerbaru2017
#bukuislamik
#bukuosem
#bukuonline
#bukuterlajaklaris
#bukuilmiah
#trustedseller
#igmashup3
#aurainstabatch9
#aurainsta

Sahabat eNuur Books:
MUSLIMAH YANG TERSINGKIR 📚📚
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60185751367

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#Talhahstore
#Trustedseller
#Niqabis
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

👗MUSLIMAH YANG TERSINGKIR💨
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60134993099

Atau

2. Comment "SAYA NAK MUSLIMAH YANG TERSINGKIR" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#selfiehati
#ZahirahZamree
#miftahulilmu
#didibookstore
#bookstore
#bestseller

👰MUSLIMAH YANG TERSINGKIR .
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Tempahan boleh dibuat melalui:

1. Whatsapp +6013 432 8325 📱

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #MuslimahYangTersingkir #ZahirahZamree #bukumuslimahyangtersingkir #bukuzhrhs #zhrhs
#bukuonline89 #spreadknowledge

.
KOLEKSI TERBARU MUSLIMAH hebat‼️
.
. ✔️Akhawat Pakai Hoodies
✔️Muslimah Yang Tersingkir
✔️Kutemu Hijrah di Eropah
.

Buku panas PBAKL 2017🔥
.
.
.

Jom whatsapp @shamohdstore untuk order! Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#AkhawatPakaiHoodies
#MuslimahYangTersingkir
#KutemuHijrahdiEropah
#IncheGabbana
#BukuIncheGabbana
#SabatiniDz
#BukuSabatiniDz
#Zahirah
#BukuZahirah
#Aqada
#BukuAqada
#BukuTerbitanAqada
#TerbitanAqada

KOLEKSI TERBARU MUSLIMAH hebat‼
.
.
✔Akhawat Pakai Hoodies
✔Muslimah Yang Tersingkir
✔Kutemu Hijrah di Eropah
.
Buku panas PBAKL 2017🔥
.
3 buku POSTAGE R̶M̶1̶2̶ tetapi RM5 sahaja
Anda JIMAT RM7😱
.
.
Jom DM TEAM SAHABAT ENUUR
dan anda akan dibantu
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#AkhawatPakaiHoodies
#MuslimahYangTersingkir
#KutemuHijrahdiEropah
#IncheGabbana

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR 📚📚
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Click 👉www.wasap.my/60123155295

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#SahabatHaura
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#smzbookscafe
#smzprops
#projekbookstore

Sahabat eNuur Books:
KOLEKSI TERBARU MUSLIMAH hebat‼️
.
.
✔️Akhawat Pakai Hoodies
✔️Muslimah Yang Tersingkir
✔️Kutemu Hijrah di Eropah
.
Buku panas PBAKL 2017🔥
.
3 buku POSTAGE R̶M̶1̶2̶ tetapi RM5 sahaja
Anda JIMAT RM7😱
.
.
Jom DM TEAM SAHABAT ENUUR
dan anda akan dibantu
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#AkhawatPakaiHoodies
#MuslimahYangTersingkir
#KutemuHijrahdiEropah
#IncheGabbana

Sahabat eNuur Books:
MUSLIMAH YANG TERSINGKIR 📚📚
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6011-15020641( rifhan nawavi)

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Kadang-kadang kita tak sedar,ada ujian yang datang bukan untuk menyusahkan kita,tapi untuk menyedarkan kita.
.
#muslimahyangtersingkir
#curaheartbangi💕

.
MUSLIMAH YANG TERSINGKIR 📚📚
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#BukuBestSeller
#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur

#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#Zahirah
#BukuZahirahZamree
#SelfieHati
#PenulisBukuSelfieHati

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR 📚📚
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir — Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp 012-632 2698 (Sue)

Atau

2. Comment "SAYA NAK" di ruangan comment nanti sue DM 😊
.
.
#SolehahShopp
#SahabatUmmiHannan
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Most Popular Instagram Hashtags