#muslimahyangtersingkir

770 posts

TOP POSTS

Doa dari seseorang . Mungkin hari ini kita gembira , kerana segala dipinta ditunaikan . Lalu kita lupa yang doakan kita . Mungkin ada insan lain ,doanya meminta Allah makbulkan doa seseorng itu ,Mungkin orang itu ialah kita ."
#muslimahyangtersingkir

Batch 2 dah close ya. InsyaAllah batch 3 akan dibuka nanti. Bila tu taktau lagi πŸ˜‚
Jzkk untuk semua yang sudi memiliki buku #MuslimahYangTersingkir dan #SelfieHati.
Menulis bukan kerana sesuatu, tapi ada sesuatu yang penulis sampaikan iaitu ibrah ❀

follow @muslimahyangtersingkir untuk tengok feedback meletops 😎

β€œKadang bukan mudah untuk menjaga hati, tapi bila terlalu lama memberi alasan, syaitan akan memasuki ruang hati kita andai kita melambatkan untuk berubah”

#muslimahyangtersingkir

Intro buku #muslimahyangtersingkir
.
.
Nak buku nie??😊😊
.
Cara Tempahan:
.
.
WhatsApp : 0135531437
.
Atau
.
Comments " SAYA NAK MYT " di ruangan comment nanti saya DM πŸ˜‰

#Sahabatenuur
#LegacyOfknowledge
#TeamSahabateNuur
#muslimahyangtersingkir
#ZahirahZamree

Semoga diri ini dan juga kamu menjadi muslimah yang tersingkir dari hawa dunia. #moodmembacakembali #bukubaru #muslimahyangtersingkir #mogasentiasadibawahlindunganallah

MINI 'RITUAL'
.
Tabiat yg selalu juga buat
.
Dapat je buku baru, hidu. Hehe
.
Pastu buka buku randomly
.
Dapat ni. Alhamdulillah
.
Dah boleh tidur
.
Selamat Lena. Assalamualaikum
.
#MuslimahYangTersingkir .

Assalamualaikum 😊

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60123872817 😊

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Assalamualaikum semua. Nampak tak gambarrr kat atas ni. Alhamdulillah, batch 1 untuk order buku #MuslimahYangTersingkir dah selesai. Tracking number saya akan usahakan bagi dalam masa terdekatt. Buat yang whatsapp/pm tanya berkaitan buku, maaaafff sangat sebab tak dapat reply lagi lagi sebab demand tinggi sangat untuk buku MYT. Alhamdulillah rezeki dari Allah 😭
Tak menang tangan sebenarnya nak buat semua kerja dalam satu masa. Saya tak ada staff, tak ada PA, tak ada admin. Yang korang pm whatsapp semua tu saya yang reply. Jadi harapnyaaa sangat kalian dapat bersabar ya. Jangan risau buku akan tetap dipos.
Bagi yang nak order untuk batch 2, actually batch 2 tak open lagi. Kemungkinan lepas #PBAKL baru akan open semula sebab kat sana PBAKL nnti buku MYT akan dijual di sanaaa. Suka tak? 😍
InsyaAllah nanti saya akan update waktu bila, hari apa saya akan berada di booth Hijrah Indie (booth 4090-4096) arena Tarbiah Sentap sahaja. Buku MYT SANGAT2 LIMITED. Ini seriussss.
Nanti dah tahu schedule, saya akan inform cepat so korang boleh get ready nanti. Boleh jumpa sekali sembang2 😊
Macam panjang je, next post saya update lagi ya. Maaf sangat lewat balas mesej semua. Terlalu banyak tugasan kerja untuk persediaan PBAKL. Moga penat lelah ni dihitung Allah demi meraih syurga. Doakan sayaaπŸ’ž

Sahabat eNuur Books:
MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60134174331

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MOST RECENT

πŸ“ΈSELFIE HATI❀
.
.
Kalau kau 'selfie hati' kau, adakah kau sanggup menayangnya kepada dunia, lantaran kotornya ia?? Mungkin tika kita selfie, edit sikit, nampak cantik, hensem dan banyak orang like, lantaran luaran kita yang kelihatan baik. Namun, adakah hati kita secantik wajah kita?? It's easy to take a selfie at the right angle. But Allah looks at us from every angle, not just 'our good side'.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp di link bio

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#Ummibookstore
#LegacyOfKnowledge
#SelfieHati
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MINI 'RITUAL'
.
Tabiat yg selalu juga buat
.
Dapat je buku baru, hidu. Hehe
.
Pastu buka buku randomly
.
Dapat ni. Alhamdulillah
.
Dah boleh tidur
.
Selamat Lena. Assalamualaikum
.
#MuslimahYangTersingkir .

[ PROJEK BORONG BY BOOK LOVERS ; #TQSahabatAtTaqwaBUDDIES ]
.
.
Terima kasih sahabat Nabila dan kawan kawan dari #UniSZA dari #KampusGongBadak yang #Memborong buku - buku dari #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR
.
.
Insya Allah, lebih banyak MEMBELI, lebih JIMAT POSTAGE dan boleh claim EXTRA FREE GIFT .
.
πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
πŸ‘‰ #IzinkanAkuMencariTuhan RM 30
.
.
πŸ‘‰ #MahasiswaBukanRobot RM 25
.
.
πŸ‘‰ #DIAgnosis RM 20
.
.
πŸ‘‰ #SuriHatiEncikPembunuh RM 30
.
.
πŸ‘‰ #SuamiKuDajjal RM 30
.
.
πŸ‘‰ #100ThingsILearntAboutLearning RM 25
.
.
πŸ‘‰ #Akhi RM 20
.
.

P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
.
.

#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#JomBorongBukuDenganDuitRaya
#nurbookstore

β€œKadang bukan mudah untuk menjaga hati, tapi bila terlalu lama memberi alasan, syaitan akan memasuki ruang hati kita andai kita melambatkan untuk berubah”

#muslimahyangtersingkir

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#SelfieHati
#ZahirahZamree
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3

πŸ“ΈSELFIE HATI❀
.
.
Kalau kau 'selfie hati' kau, adakah kau sanggup menayangnya kepada dunia, lantaran kotornya ia?? Mungkin tika kita selfie, edit sikit, nampak cantik, hensem dan banyak orang like, lantaran luaran kita yang kelihatan baik. Namun, adakah hati kita secantik wajah kita?? It's easy to take a selfie at the right angle. But Allah looks at us from every angle, not just 'our good side'.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60177281284

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SelfieHati
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

Doa dari seseorang . Mungkin hari ini kita gembira , kerana segala dipinta ditunaikan . Lalu kita lupa yang doakan kita . Mungkin ada insan lain ,doanya meminta Allah makbulkan doa seseorng itu ,Mungkin orang itu ialah kita ."
#muslimahyangtersingkir

#KedaiBukuImpian
013.630 9652
. [ PROJEK BORONG BY BOOK LOVERS ; #TQSahabatAtTaqwaBUDDIES ]
.
.
Terima kasih sahabat Nabila dan kawan kawan dari #UniSZA dari #KampusGongBadak yang #Memborong buku - buku dari #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR
.
.
Insya Allah, lebih banyak MEMBELI, lebih JIMAT POSTAGE dan boleh claim EXTRA FREE GIFT .
.
πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
πŸ‘‰ #IzinkanAkuMencariTuhan RM 30
.
.
πŸ‘‰ #MahasiswaBukanRobot RM 25
.
.
πŸ‘‰ #DIAgnosis RM 20
.
.
πŸ‘‰ #SuriHatiEncikPembunuh RM 30
.
.
πŸ‘‰ #SuamiKuDajjal RM 30
.
.
πŸ‘‰ #100ThingsILearntAboutLearning RM 25
.
.
πŸ‘‰ #Akhi RM 20
.
.

P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
.
.

#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#JomBorongBukuDenganDuitRaya

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60172345511

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#UsrahTCBS
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#WarkahCo

Whatapps 014-9312430 [ PROJEK BORONG BY BOOK LOVERS ; #TQSahabatAtTaqwaBUDDIES ]
.
.
Terima kasih sahabat Nabila dan kawan kawan dari #UniSZA dari #KampusGongBadak yang #Memborong buku - buku dari #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR
.
.
Insya Allah, lebih banyak MEMBELI, lebih JIMAT POSTAGE dan boleh claim EXTRA FREE GIFT .
.
πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
πŸ‘‰ #IzinkanAkuMencariTuhan RM 30
.
.
πŸ‘‰ #MahasiswaBukanRobot RM 25
.
.
πŸ‘‰ #DIAgnosis RM 20
.
.
πŸ‘‰ #SuriHatiEncikPembunuh RM 30
.
.
πŸ‘‰ #SuamiKuDajjal RM 30
.
.
πŸ‘‰ #100ThingsILearntAboutLearning RM 25
.
.
πŸ‘‰ #Akhi RM 20
.
.

P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
.
.

#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#JomBorongBukuDenganDuitRaya

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60174278234

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

πŸ“ΈSELFIE HATI❀
.
.
Kalau kau 'selfie hati' kau, adakah kau sanggup menayangnya kepada dunia, lantaran kotornya ia?? Mungkin tika kita selfie, edit sikit, nampak cantik, hensem dan banyak orang like, lantaran luaran kita yang kelihatan baik. Namun, adakah hati kita secantik wajah kita?? It's easy to take a selfie at the right angle. But Allah looks at us from every angle, not just 'our good side'.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60123155295

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#smzbookscafe
#SahabateNuur
#SahabatHaura
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SelfieHati
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +6019 260 2652

Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#jiwabookstore
#readandheal
#SahabatJiwa
#TeamJiwa
#lovebooks
#booklover
#read
#reading

[ DEDIKASI KHAS BUAT MUSLIMAH ; READY STOCK DI HQ @SAHABATATTAQWA ] 🎁🎁
.
.
πŸ‘‰ #HenhsinMuslimah RM 25
.
.
πŸ‘‰ #HenhsinMuslimah2 RM 25
.
.
πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #MuslimahAcah RM 25
.
.
πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah ( AQADA ) RM 27
.
.
πŸ‘‰ #AkuMahuHidayah ( SELF PUBLISH ) RM 26.90
.
.
πŸ‘‰ #KutemuHijrahDiEropah RM 25
.
.
πŸ‘‰ #MoveIn Rm 25
.
.
πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
Dapat kan SEKARANG, sementara Stock Masih ada.
.
.
Hubungi #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR .
.
P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
.
.

#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#JomBorongBukuDenganDuitRaya

Sahabat eNuur Books:
πŸ“ΈSELFIE HATI❀
.
.
Kalau kau 'selfie hati' kau, adakah kau sanggup menayangnya kepada dunia, lantaran kotornya ia?? Mungkin tika kita selfie, edit sikit, nampak cantik, hensem dan banyak orang like, lantaran luaran kita yang kelihatan baik. Namun, adakah hati kita secantik wajah kita?? It's easy to take a selfie at the right angle. But Allah looks at us from every angle, not just 'our good side'.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp
Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SelfieHati
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree

MUSLIMAH YANG TERSINGKIR πŸ“šπŸ“š
.
.
BUKU INI BERKISARKAN TENTANG APA? .

1. Sebelum ini penulis telah menulis buku 'Selfie Hati' yang mana mengupas isu gadis remaja. Terutama dalam bab selfie, peribadi diri seorang wanita, peranan malu dalam diri, dan penjagaan ikhtilat yang betul.
.
2. Kali ini, Buku Muslimah Yang Tersingkir β€” Mengupas dengan lebih mendalam tentang isu selfie dalam kalangan gadis remaja terutama yang memegang title 'muslimah', 'niqabis' dan seumpamanya. Bagaimana cara untuk meraih cinta Allah dengan sebenar-benarnya..
.
3. Penulis juga mendedahkan pengalaman beliau sepanjang memakai purdah yang mana perjalanan sepanjang memakai sehelai purdah bukanlah suatu keseronokkan, tetapi lebih kepada mencabar diri untuk melawan nafsu upload selfie!.
.
4. Pengalaman penulis memakai purdah dirungkai secara teliti bagi menarik pembaca untuk menghayati dengan mendalam dan bagi menyedarkan masyarakat bahawa manusia yang menegur akan sesuatu perkara itu bukanlah
seorang yang mulia malah penuh dosa noda!.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60182181209
Atau

2. Comment "SAYA NAK MYT" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahYangTersingkir
#ZahirahZamree
#jiwabookstore
#readandheal
#SahabatJiwa
#TeamJiwa

[ PROJEK BORONG BY BOOK LOVERS ; #TQSahabatAtTaqwaBUDDIES ]
.
.
Terima kasih sahabat Nabila dan kawan kawan dari #UniSZA dari #KampusGongBadak yang #Memborong buku - buku dari #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR
.
.
Insya Allah, lebih banyak MEMBELI, lebih JIMAT POSTAGE dan boleh claim EXTRA FREE GIFT .
.
πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
πŸ‘‰ #IzinkanAkuMencariTuhan RM 30
.
.
πŸ‘‰ #MahasiswaBukanRobot RM 25
.
.
πŸ‘‰ #DIAgnosis RM 20
.
.
πŸ‘‰ #SuriHatiEncikPembunuh RM 30
.
.
πŸ‘‰ #SuamiKuDajjal RM 30
.
.
πŸ‘‰ #100ThingsILearntAboutLearning RM 25
.
.
πŸ‘‰ #Akhi RM 20
.
.

P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
.
.

#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#JomBorongBukuDenganDuitRaya

www.wasap.my/60183578746

[ PROJEK BORONG BY BOOK LOVERS ; #TQSahabatAtTaqwaBUDDIES ]
.
.
Terima kasih sahabat Nabila dan kawan kawan dari #UniSZA dari #KampusGongBadak yang #Memborong buku - buku dari #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR
.
.
Insya Allah, lebih banyak MEMBELI, lebih JIMAT POSTAGE dan boleh claim EXTRA FREE GIFT .
.
πŸ‘‰ #MuslimahYangTersingkir RM 27
.
.
πŸ‘‰ #AkhwatPakaiHoodies RM 30
.
.
πŸ‘‰ #IzinkanAkuMencariTuhan RM 30
.
.
πŸ‘‰ #MahasiswaBukanRobot RM 25
.
.
πŸ‘‰ #DIAgnosis RM 20
.
.
πŸ‘‰ #SuriHatiEncikPembunuh RM 30
.
.
πŸ‘‰ #SuamiKuDajjal RM 30
.
.
πŸ‘‰ #100ThingsILearntAboutLearning RM 25
.
.
πŸ‘‰ #Akhi RM 20
.
.
Whatsapp: 0134086437
.
.

P/s : Dah REQUEST @eKatalogSahabatAtTaqwa UPDATED dalam bentuk PDF ?
.
.
Ianya penting sebagai panduan dalam MEMBORONG buku dengan #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™Š
.
.
Powered by :
.
.
@eKatalogSahabatAtTaqwa
@eQuoteSahabatAtTaqwa
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
.
.

#TeamSahabatQausar
#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiMahsyarEdisiPremium
#JomBorongBukuDenganDuitRaya

Most Popular Instagram Hashtags