#musimraya

MOST RECENT

#MUSIMRAYA
Wajib laa ada 3 adik beradik ni kann.. Bawa kemana -mana.. Mudah sangat.. Tak perlu susah2 ke farmasi, mencari cream2 di rumah, beli Ubat batuk πŸ˜“

RM68 sahaja

Wasap.my/60195942977

Paling lama dlm perjalanan KB-KL

12:00pm to 4.40am

16h40m

#jemitubiasa
#musimraya
#kelantanese

Banyak membantu sgt!
Musim raya ni cuaca panas sgt kan. Pergi raya sana sini. Badan pon rasa lain macam, simptom selsema da nampak hidung panas hingus laju. Selalu nk jadi demam sy ambil tamargo then tidor. So far bila bangun esok demam tak jadi.
#sembuhkanselsema #tamargodamansara #musimraya #openhouse #makanak #kurma #susukambing #buahtin #kismis #probiotik #madu #habatussauda #tabletviral #tinggalkesipjer

MUSIM RAYA NI DUIT MENGALIR KELUAR MACAM AIR

Mesti korang pon sama kan?? Puas dah berhabis duit untuk persiapan raya, beli baju kasut langsir dan macam macam lah. Jangan biar je ekonomi korang merosot, jangan biar poket kering lepas raya ni!!! Jom topup balik duit korang dan gandakan lagi dengan berbisnes. 1sale komisyen rm200 uolls, siapa taknak untung besar macam ni?? 😭 .

Nak tau macam mana nak mulakan bisnes?? Jom wasap sis sekarang dengan klik je link wasap kat bio, jangan buat andaian sendiri kalau tak faham konsep. Pm tepi dulu sis terangkan kat korang A-Z 😰 .

#japps #jappsbizpower #jutawanapps #jutawanappsalhamdulillah #musimraya #mesticabarlagi #puasteam #janganpernahberhentimemberinasihat #cikguseo #tbt #cute

Baru Anak sorang..
Full sampai kedepanπŸ˜πŸ˜‚
🧒 tu rm180 (bnwt)
harga siap postoooo
Cod port klang
#musimraya #bundlecvltvreraya #inikanraya #cutisudahhabisbro #adidasoriginal

Lepas Raya ni musim panas dia pelik sikit laπŸ˜‚...jemoq seluaq ngn baju bahagian POKET ja keqin...pasaipa nohπŸ˜‚πŸ˜œ #MusimRaya #CariDuitRaya #BesokHadapJem😭 #KenaBalikQejaDah #Supreme

Best sgt sb hr ni dpt jumpa dgn kwn bljr ms di IPGKKB. Dh lma xjmpa. Terima ksh kpd Teha dan Idah krn sudi terima kunjungan kami. Abaikan bdn yg semakin membulat tu yek. Hahaha.

#musimraya
#rayasakan
#rayaaidilfitri2018

Selamat Pengantin baru shbt2 yg d kasihi dan d rindui samada yg baru melangsungkan perkahwinan atau bakal menuju ke gerbang itu...πŸ’• Nah...hayati lagu ni..klu nk full buko youtube terus lg bnyk lagu best2..πŸ˜… Mhon maaf kpd yg xdpt memenuhi jmputan walimah kalian. Hny mmpu mndoakan agar 'mahligai cinta' yg d bina brkekalan hngga ke Jannah. Alam perkahwinan pastinya penuh dgn kemanisan, kepahitan, kemasinan, ketawaran, ado blko. Tempuhilah dgn sabar dan tenang.
Buat yg brgelar suami,
Didiklah isterimu, pimpinlah tgnnya menuju Redha Allah. Hadapilah pahit manis rumah tngga bersama-sama hngga ke akhrnya. CeeeeewaaaahhπŸ˜†πŸ˜† ayat xleh blah. Sj jah ni feeling2..hnya mmpu hadiah doa buat kalian dan lgu yg special ni..dgr laa er walaupn sekerat jerk.. @asmasyamimi @smar_yah @tasniahmad
@Najwa Rosli "SELAMAT PENGANTIN BARU"

#musimraya
#musimkawen

SEMBELIT???
PERUT RASA SEBU??? Raya makan sakan n confirm ada yg masalah β€˜membuang’

Gabungan Min Kaffe & Garlic tablet memang β€˜ubat sembelit’ terbaikπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Yang dah cuba pasti tau mcm2 kebaikan Min Kaffe & Garlic.

#minkaffeenergybooster
#garlicbuangangin
#musimraya
#MMGgroup
#Projek1Ksehari
#BusinessstyleMMG

Merpati 2 sejoli 😍

Ehh tetiba plk hehe.. bkn pe rmai yg mik ksempatan smpena cuti beraya n skolah tuk mmbina masjid πŸ˜‰

Selamat pengantin baru buat psangan yg bru berkahwin.. suka tgok brung2 yg comel2 nih 😊

#rayake5
#musimraya
#musimkenduri
#sayapengantinlama

Hai.. Slmt hri rya kmi smua ucapkn pilih yg mna suka sila jgn la segan... Rasalah ketupat ini dgn.... " Ai tlbih plak.. #musimRaya

Nikmat dunia @ Pokok Sena
#musimraya #musimbuah #pokoktepirumah

Banyak kisah semalam. Nak cerita semula pasti takkan sudahh. Ramai yang datang. ALHAMDULILLAH 😍. KENYANG punya kenyang makan kambing yang sedapp tu 😁. Yang memuaskan hati dapat jumpa sanak saudara dan penat lelah kami sudah datang hasil. Selamat Hari Raya semua πŸ”₯

#seharusnya
#hariraya
#openhouseraya
#kualaterengganu
#rendangraya
#sanaksaudara
#kambinggolek
#duitraya
#musimraya
#videoshowapp
#malaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ

Ayah: Adli... dah berapa ye jumlah terkumpul duit aye Adli sekarang ni? Ayah lupe laa..πŸ˜…πŸ˜ Agaknya dapat beli kasut bola kat Al-Ikhsan tak agaknya?πŸ‘‰πŸ‘Ÿβš½. Adli: Ehmmm.. tah la ayah, jap Adli pikir dulu berapa sampul dah dapat arini..πŸ€”πŸ€” HahahahπŸ˜†πŸ˜.. apelah anak beranak ni!. Like father like son! πŸ˜†πŸ˜Ž #musimbola #anakibudanayah #kutipduitraya #nizamjr ##musimraya #aidilfitri #kamihensem #anakbijak #anaksoleh #adlifirdaus #shopiahayub

MUSIM RAYA NI DUIT MENGALIR KELUAR MACAM AIR

Mesti korang pon sama kan?? Puas dah berhabis duit untuk persiapan raya, beli baju kasut langsir dan macam macam lah. Jangan biar je ekonomi korang merosot, jangan biar poket kering lepas raya ni!!! Jom topup balik duit korang dan gandakan lagi dengan berbisnes. 1sale komisyen rm200 uolls, siapa taknak untung besar macam ni?? 😭 .

Nak tau macam mana nak mulakan bisnes?? Jom wasap sis sekarang dengan klik je link wasap kat bio, jangan buat andaian sendiri kalau tak faham konsep. Pm tepi dulu sis terangkan kat korang A-Z 😰 .

#japps #jappsbizpower #jutawanapps #jutawanappsalhamdulillah #musimraya #mesticabarlagi #puasteam #janganpernahberhentimemberinasihat #cikguseo #tbt #cute

|NAK MINUM KE IDOK ???| πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Pilihan di tangan ANDA!!!. Buatlah pilihan yg bijak. βœŒπŸ»πŸ˜„
.
Di CABARAN KURUS 30 HARI ONLINE. Kami byk share tips & cara2 utk elak minuman spt ini. Dan pelbagai tips TURUN BERAT BADAN even di #MusimRaya.
.
Jom #KurusSemasaRaya !!!!!!!!!!
.
Ada kenal sesiapa kenalan2 yg nak TURUN BERAT BADAN?
.
CABARAN KURUS 30 HARI SECARA ONLINE SESI JULAI "EDISI KHAS SYAWAL" TELAH DIBUKA UTK PRA-PENDAFTARAN !!!!!!!!!!
.
CABARAN KURUS 30HARI ONLINE adalah salah satu aktiviti cabaran turun berat badan yg mana boleh dikatakan 100% online.
.
Coaching, tips, group wassap & program nutrition di pos ke rumah.🏑
.
Hadiah juga di transfer ke akaun bankπŸ¦πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
HADIAH-HADIAH :
1st -3rd RM1,xxx
4th - 6th RM5xx
7th - 9th RM2xx
10th - 20th RM1xx
.
Apa yg ada perlu lakukAn hanyalah:
.
1-Penimbang digital sendiri ( boleh di beli di DIY )
2-Hantar picture before & after.
3-Video rekod masa naik timbang. Semua akan diterangkan detail, bila anda dah bersetuju utk join utk musim seterusnya.
.
Meal Plan? Diberi, program nutrition diberi, exercise juga diajar dan boleh lakukan sendiri di rumah anda. πŸ‡πŸ‰πŸŒ+πŸŒΆπŸ†πŸ…+πŸ›+πŸƒπŸ»?πŸŠπŸ»πŸš΄πŸ»β€
.
Setakat ni boleh dikatakan RESULT adalah 3-10kg, dan setiap orang berbeza-beza. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
Sebab ini memang neutral, fokus pada pemakanan, bagi badan cukup nutrisi.
.
Ada yuran kemasukan. InsyaAllah semua mampu joinπŸ’ͺ🏻😎
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS 30HARI ONLINE:
. πŸ“²Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
πŸ“²Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
.
*Bantu kami sampaikan MISI ni kpd kenalan2 ANDA yg nak #KurusSemasaRaya k. Thanks!!! πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

Most Popular Instagram Hashtags