[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#musepam

114 posts

TOP POSTS

Tengah makan ke tu?
Selamat bersahur mokcik๐Ÿ˜
.
.
#planneraccesaories #PlannerCharm #charm #Musepam #Owl

Selepas banyak hari berehat. Saya start hari ni dengan charm yang kecik comey dulu๐Ÿ’•๐Ÿ’ƒ
.
.
#mombusiness #plannerCharm #planneraccessories #musepam

Siapkan order, sambil tunggu abam pos laju. Mana nih? Hahhaha ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#PlannerCharm #DanglingCharm #MusePam #musekeychain

Customize your charm๐Ÿ’•.
.
.
#PlannerCharm #PlannerAddict #PlannerAccessories #MusePam

Hip hip hooray!
Cuti sekolah dah bermula wei. Selamat bercuti anak anak๐Ÿ’•
.
.
#MusePam #planneraddictmalaysia #PlannerAccessories #BookCharm #Unicorn

Walau Atul tak tag, akak tetap nak repost. Cantik pulak Unicorn dok bertenggek kat situ๐Ÿ’• hehhe

#Repost @planneraddict_atul with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Hip hip horrayyy ๐Ÿญ #MusePam #Unicorn

Petang baru dapat masuk opis. .
.
Nak tempah apa? Akak terima je.. tapi 2hb baru Akak post out taw. Apa apa wassap tepi eeh๐Ÿ˜
.
.
#MusePam #PlannerCharm #PlannerAccessories #DreamCatcher #BookCharm

MOST RECENT

Telunjuk mengaji vs bookmark.
Beads tu dari jenis howlite agate @musecharm
.
.
.
.
.
#Musebookmark #howlite #bookcharm #telunjukmengaji #planneraccesaories #PlannerCharm #MusePam #RESBMC

Telunjuk mengaji vs bookmark. .
Beads tu dari jenis tourmaline agate @musecharm
.
.
.
.
.
#Musebookmark #tourmalineagate #bookcharm #telunjukmengaji #planneraccesaories #PlannerCharm #MusePam #RESBMC

Tengah makan ke tu?
Selamat bersahur mokcik๐Ÿ˜
.
.
#planneraccesaories #PlannerCharm #charm #Musepam #Owl

Yang palinnggg simple. Hanya letak hook kecik je. Pun cantik๐Ÿ˜
.
.
.
.
#PlannerCharm #tumbelina #musepam #planneraccesaories #Charm

Nak update je, kot lupa. Less 20% masih ada tau. Boleh jimat banyak jugak tuh. Sale sehingga 10/6/2017. .
.
#Ramadhangiveawaybymuse pun masih belum tamat. Kami buka sehingga 15/6/2017. Meh la join kot menang. Ada lagi hadiah misteri yang tak masuk dalam gambar tau. 16 hb saya pos hadiah terus. Insya-Allah๐Ÿ’•
.
Yang dah buat payment semua, besok 7/6/2017 saya pos semua barang ye.๐Ÿ’•
.
.
.
#PlannerCharm #keepcalm #vespa #planneraccesaories #Charm #musepam

Sebelum keluar kota lagi. Pagi ni nak update customer punya order.
.
Pony + mix agate.
.
Terima kasih sudi order๐Ÿ’• .
.
Charm n bead please tengok dalam @musecharm . berkenan yang mana mana, print screen dan private mesej ye. Dm atau whatsapp pun boleh. Harga memang tak sama. Tengok jenis, size, dan kuantiti. Sale 20% masih ada sehingga 10/6/2017.
.
#charm #Handmade #PlannerCharm #charms #planneraccessories #planneraddict #planneraddictmalaysia #plannercommunity #plannerlove #plannernerd #plannergeek #plannerjunkie #planneraccessories #plannerstuff #plannerworld #plannerhaul #plannerholic #MuseCandy #GemStone #musepam #customjewellery #stringbookmark #pony #Gemstone #mixagate

Hari ni siapkan order je. Terima kasih sebab selalu support kami๐Ÿ’•. .
.
Boleh tengok bead n charm yang lain jugak di @musecharm Insya-Allah dalam tu semua ada. Screenshot n plis whatsapp +60122244103 ye. Tq๐Ÿ’•
.
.
#charm #Stationary #Handmade #PlannerCharm #charms #planneraccessories #planneraddict #planneraddictmalaysia #plannercommunity #plannernerd #plannergeek #plannergirl #plannerjunkie #planneraccessories #MuseCandy #GemStone #musepam #customjewellery #MuseBookmark #keepcalm #birthday #eiffel

Rasa macam nak buat 1 untuk diri sendiri. Aci tak? ๐Ÿ˜‚
.
.
.
#PlannerCharm #MusePam #MuseBookmark #Gemstone #jewellerydesign #planneraccessories #Redagate #orangeagate

Customer request nak bead campur campur macam ni. Dari jenis :
โœ” Chip Gold Oosidian โœ” Chip Turquoise โœ” Blue Lapiz โœ” Aquamarine Agate โœ” Fushia Agate
Semuanya gemstone. Dan bead dari @musecharm .
.
.
Sekarang ni semua ada sale tau 20%. Sale sehingga 10/6/2017 . Dan nak bagitahu juga. Untuk semua sahabat yang pernah beli items di Musecandy. Tak kisah beli bila, janji kami punya. Jom lah share di Instagram, lepas tu tag dan menang... Insya-Allah.
Mesti ambil gambar cecantik tau. Dan jangan lupa masukkan hashtag sekali #ramadhangiveawaybymuse, yes! Sehingga 30 Ramadhan.
.
.
#musepam #dreamcatcher #plannercharm

Terima kasih sebab selalu support #MuseCandy ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
.
#Repost @zaheenfarah (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Bermanjaan dgn my pinky fuchsia field note @yardleathersmith today... Treat her as my truest company while at work, to jot meeting, to do list, and monthly spread for tagging annual leave.lovin my charms from @musecandy.. #plannerpeace #planneraddictmalaysia #planneraddict #leatheraddict #unicorn #tassle #plannercharms #MusePam #AkakMuseFeedback #ramadhangiveawaybymuse

Most Popular Instagram Hashtags