#musepam

88 posts

TOP POSTS

Selepas banyak hari berehat. Saya start hari ni dengan charm yang kecik comey dulu๐Ÿ’•๐Ÿ’ƒ
.
.
#mombusiness #plannerCharm #planneraccessories #musepam

Siapkan order, sambil tunggu abam pos laju. Mana nih? Hahhaha ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#PlannerCharm #DanglingCharm #MusePam #musekeychain

Customize your charm๐Ÿ’•.
.
.
#PlannerCharm #PlannerAddict #PlannerAccessories #MusePam

Hip hip hooray!
Cuti sekolah dah bermula wei. Selamat bercuti anak anak๐Ÿ’•
.
.
#MusePam #planneraddictmalaysia #PlannerAccessories #BookCharm #Unicorn

Walau Atul tak tag, akak tetap nak repost. Cantik pulak Unicorn dok bertenggek kat situ๐Ÿ’• hehhe

#Repost @planneraddict_atul with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Hip hip horrayyy ๐Ÿญ #MusePam #Unicorn

MOST RECENT

Salam pagi isnin๐Ÿ’•
Nak update je. Minggu ni postage pada 26hb ye. .
Last submit & payment pada hari Rabu (24/5/2017). Tutup awal sebab kita nak puasa dah kan.
Nanti yang selepas tu, kami update lain ye. Tq awak๐Ÿ˜˜
.
.
#charm #preciousstone #Handmade #PlannerCharm #charms #planneraccessories #planneraddict #planneraddictmalaysia #plannercommunity #plannerlove #plannerlife #plannernerd #plannergeek #plannergirl #plannerobsessed #plannerjunkie #planneraccessories #plannerstuff #plannerworld #plannerhaul #plannerholic #plannerista #MuseCandy #GemStone #musepam #customjewellery #gemstone #goldoosidian #aquamarine #Amethys #Unicorn

Selamat pagi๐Ÿ’•
.
.
Mood stationary charm masih belum habis. Yang preorder masih ada lagi yang belum siap di pos. Ada juga yang last minute cust cancel. Ada hal lain mungkin. Takpe.. Insya-Allah ada rezeki next time kita deal lagi ye. No problem. MuseCandy tunggu kat sini je.
.
Cust cancel tak banyak. Tapi kalau ada yang nak charm tu, bolehlah sesenyap bisik dengan saya kat belakang ye๐Ÿ’•
.
Saya buat cecomel macam awak. Jumaat saya posโœˆโœˆ
.
.
#Handmade #PlannerCharm #charms #planneraccessories #planneraddict #planneraddictmalaysia #plannercommunity #plannerlove #plannerlife #plannernerd #plannergeek #plannergirl #plannerobsessed #plannerjunkie #planneraccessories #plannerstuff #plannerworld #plannerhaul #plannerholic #plannerista #MuseCandy #GemStone #musepam #customjewellery #roses

Antara peberet design customer MuseCandy . Lebat macam gugus gugus anggur yang ranum. Ouch dah nak puasa kan. Tukar lah.
.
.
Gugus gugus kurma pun sedap di dengar ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
(haishhh terus terbayang kurma yang basah itew. Susahnya nak dapat๐Ÿ˜‚)
.
.
#Handmade #PlannerCharm #charms #planneraccessories #planneraddict #planneraddictmalaysia #plannercommunity #plannerlove #plannerlife #plannernerd #plannergeek #plannergirl #plannerobsessed #plannerjunkie #planneraccessories #plannerstuff #plannerworld #plannerhaul #plannerholic #plannerista #MuseCandy #GemStone #musepam #customjewellery #TourmalineAgate

Crown puteri duyung tu dah kena bawa lari dek helang.
Berani betul helang ni. heheh
.
.
#MuseCandy #eagle #musepam #MuseKeychain #customjewellery #mermaid

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags