#mungilmungilgebu

859 posts

TOP POSTS

Gudnite....
acah2 nk mcm WAWA ZAINAL,pakai tudung senget benget pun menten cantik..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Foundation charms makin berpeluh makin glowing..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #mungilmungilgebu with #belladonna

#kekfacharms๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ANGGUN MENAWAN DGN CHARMS..SOLEK & RAWAT ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
MAKIN BERPELUH, MAKIN GLOW...
.
.
.
Kelebihan dan Manfaat CHARMSGLOW;
โœ”Simple
โœ”Pantas
โœ”Merawat
โœ”Mampu milik
โœ”Berkualiti
โœ”Berkesan
โœ”Mesra Solat
โœ”Sesuai dgn semua jenis kulit berminyak/kering/kombinasi/sensitif
โœ”Konsultasi percuma
.

Jgn lupe LipCharms dibibir anda..supaya #mungilmungilgebu u alss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ RAYA SAKAN SALES MASIH BERLANSUNG
๐Ÿ’ขCHARMS FOUNDATION RM59
OFFER RAYA RM49 ๐Ÿ’ขCLEANSER CHARMS RM59
OFFER RAYA RM49 ๐Ÿ’ขSERUM KAISYA RM89
OFFER RAYA RM75 ๐Ÿ’ขSTARGLOW 70G RM45
OFFER RAYA RM40 ๐Ÿ’ขSTARGLOW 50G RM38
OFFER RAYA 3 TIUB RM100 SHJ ๐Ÿ’ขLIPCHARMS RM45
OFFER RAYA RM30 .
.
Jom Selfie dan Menang! RM50 & Produk CHARMS! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://goo.gl/forms/B86EQBPc05noxegI2
.
.

#charmsglow
#charmssolekdanrawat
#raiseyourlife

LIPSCHARM MASIH PROMOSI YER!!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
SEHINGGA ABIS STOK!! STOK TERHAD!!! RM45. 00 RP
NOW RM30. 00/1PCS 5ML
*JIMAT RM15... ๐Ÿ˜

JOM ODER SKRG!! BEST SGT-SGT LIPSCHARMS NI... NAK TAK??? CODE BELLADONA SOLD OUT YE!! HOT ITEM๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ STOK AVAILABLE ๐Ÿ’‹SAKURA
๐Ÿ’‹CAMELIA ๐Ÿ’‹SAKURA

JOM WHATSAPP ASHA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
#mungilmungilgebu

KALAU RASA DAH CANTIKK JANGAN TENGOK VIDEO NI ๐Ÿ˜ช
.
.
Bedak Asas Pilihan Muktamad Anda! ๐Ÿ˜
Charms Foundation Malysia uolss , Dgn Charms tak perlu risau. ๐Ÿค“
INGAT CHARMS๐Ÿ‘‡๐Ÿป
INGAT SOLEK & RAWAT. .
.
.
CHARMS FOUNDATION
โœ…Mengatasi masalah penuaan.
โœ…Mengatasi masalah jeragat.
โœ…Mencerahkan kulit.
โœ…Melembutkan & mengurangkan kekeringan.
โœ…Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit.
โœ…Mengecutkan jerawat.
โœ…Memudarkan parut.
.
.
RM59 TAHAN 6 BULAN++
CANTIK DAPAT, DUIT PUN JIMAT. .
SIAPA NAK BAGI KAN!! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #mencintaimumrphotographer

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la u alls..."
.
.
Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas, wajah cantek menawan tertawan u alls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "Betul ke nih?"
.
Betul sgt! Hanya seketul LipCharms ni, u alls bole pakai dibibir u alls spy #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi spy gebu memancor2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada 4 code yg memikat hati u alls.. Plesss la ada 4 koleksi tau๐Ÿ˜„

Senang kan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb u alls x leh jadi cantek hari2.. โคโค Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626

LIPSCHARMS nie 'SPECIAL' dr lipstikยฒ yg lain tue..SEBAB KENAPA??.. ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ’Ÿ 'Ingredient' yg plg utama iaitu BUAH TIN lbh dikenali sbg buah dr syurga yg byk khasiatnye
๐Ÿ’Ÿ Bersifat matte & tahan lbh lama
๐Ÿ’Ÿ Bertindak sbg agen pelembap
๐Ÿ’Ÿ Mengandungi VIT A, C DAN B Complex menjadikan kulit bibir tegang & pinkishยฒ
๐Ÿ’Ÿ Yg paling best ianya HALAL & BOLEH DIBAWA SOLAT
๐Ÿ’Ÿ Sesuai utk bibir sensitif
Kena ingat tau tagline CHARMS ..
"MAKE UP & RAWAT..
.
Jom order kalau nak #mungilmungilgebu bibir tu โ˜ŽWHATAPPS KE +6017-6091259

Nak dekat raya dh ni
Rumah dh cat,Cantik.
Bibir pucat no no no,tak cantik
.
LIPCHARMS ada promo kaw kaw ni,color trend terkini ๐Ÿ˜#mungilmungilgebu

Alhamdulillah... safely arrived on customer hand. Thank u for shopping with us ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Semoga impian bibir #mungilmungilgebu tercapai ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
#feedbackcustomernurli
#mektomey

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la u alls..."
.
.
Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas, wajah cantek menawan tertawan u alls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "Betul ke nih?"
.
Betul sgt! Hanya seketul LipCharms ni, u alls bole pakai dibibir u alls spy #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi spy gebu memancor2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada 4 code yg memikat hati u alls.. Plesss la ada 4 koleksi tau๐Ÿ˜„

Senang kan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb u alls x leh jadi cantek hari2.. โคโค PROMO LIPCHARMS RM30 (JIMAT RM15!!) .
Cepat2 dm memsu....stok makin susut ni...
.
.
. ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA
.
Whatsapp โ€œLipcharmsโ€ ke
http://www.wasap.my/60122264042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
#charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #charmsglow #raiseyourlife

MOST RECENT

Lipmatte pertama diperbuat dari ekstrak buah tin. Melembabkan bibir, memulihkan bibir kering & rekah. ๐Ÿ’‹

Cepat cepat nak bagi perabih! Tinggai seploh ja nih. Lepah nih tak juai dah! ๐Ÿ˜ญ

#lipcharms #lipmatte #buahtin #mungilmungilgebu #charmslipmatte #charmsglow #charmssolekdanrawat #charmsraiseyourlife

HARI NI ADA PROMO KE?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
KHAS UTK PEMINAT SETIA LASER SCRUB STARGLOW! GOSOK2 PINKISH UOLLLSS๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
.
Diskaun sehingga RM15 utk 3 tiub tau! Bykkk tuuu. Pakat2 share dgn adik beradik atau jiran2. Promo 2 hari sahaja! Jgn lupa grab buat stok. .
.
.
Nak order whtsapp keknis cepat๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #fattzura #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer #wanitaterindah

GABUNGAN HEBAT STARGLOW UTK PARUT & KAWAH BERLUBANG!!! JERAWAT PUN SEGAN NAK BERTENGGEK LAGI๐Ÿ˜ฑ
.
.
Betul ke sis? Alhamdulillah adik ni serasi..dgn guide cara pemakaian yg betul, Starglow menjadikan KULIT WAJAH YG BERKAWAH makin rata & licin secara perlahan2..
.
.
Bukan sebarang scrub tau..full of VIT C, GREEN TEA, COLLAGEN & ALPHA ARBUTIN.. Adunan yang hebat utk masalah PARUT & KAWAH BERLUBANG!
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #fattzura #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer #wanitaterindah

LIPSCHARM MASIH PROMOSI YER!!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
SEHINGGA ABIS STOK!! STOK TERHAD!!! RM45. 00 RP
NOW RM30. 00/1PCS 5ML
*JIMAT RM15... ๐Ÿ˜

JOM ODER SKRG!! BEST SGT-SGT LIPSCHARMS NI... NAK TAK??? CODE BELLADONA SOLD OUT YE!! HOT ITEM๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ STOK AVAILABLE ๐Ÿ’‹SAKURA
๐Ÿ’‹CAMELIA ๐Ÿ’‹SAKURA

JOM WHATSAPP ASHA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
#mungilmungilgebu

LIPSCHARM MASIH PROMOSI YER!!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
SEHINGGA ABIS STOK!! STOK TERHAD!!! RM45. 00 RP
NOW RM30. 00/1PCS 5ML
*JIMAT RM15... ๐Ÿ˜

JOM ODER SKRG!! BEST SGT-SGT LIPSCHARMS NI... NAK TAK??? CODE BELLADONA SOLD OUT YE!! HOT ITEM๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ STOK AVAILABLE ๐Ÿ’‹SAKURA
๐Ÿ’‹CAMELIA ๐Ÿ’‹SAKURA

JOM WHATSAPP ASHA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
#mungilmungilgebu

LIPSCHARM MASIH PROMOSI YER!!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
SEHINGGA ABIS STOK!! STOK TERHAD!!! RM45. 00 RP
NOW RM30. 00/1PCS 5ML
*JIMAT RM15... ๐Ÿ˜

JOM ODER SKRG!! BEST SGT-SGT LIPSCHARMS NI... NAK TAK??? CODE BELLADONA SOLD OUT YE!! HOT ITEM๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ STOK AVAILABLE ๐Ÿ’‹SAKURA
๐Ÿ’‹CAMELIA ๐Ÿ’‹SAKURA

JOM WHATSAPP ASHA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
#mungilmungilgebu

LIPSCHARM MASIH PROMOSI YER!!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
SEHINGGA ABIS STOK!! STOK TERHAD!!! RM45. 00 RP
NOW RM30. 00/1PCS 5ML
*JIMAT RM15... ๐Ÿ˜

JOM ODER SKRG!! BEST SGT-SGT LIPSCHARMS NI... NAK TAK??? CODE BELLADONA SOLD OUT YE!! HOT ITEM๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ STOK AVAILABLE ๐Ÿ’‹SAKURA
๐Ÿ’‹CAMELIA ๐Ÿ’‹SAKURA

JOM WHATSAPP ASHA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
#mungilmungilgebu

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la u alls..."
.
.
Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas, wajah cantek menawan tertawan u alls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "Betul ke nih?"
.
Betul sgt! Hanya seketul LipCharms ni, u alls bole pakai dibibir u alls spy #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi spy gebu memancor2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada 4 code yg memikat hati u alls.. Plesss la ada 4 koleksi tau๐Ÿ˜„

Senang kan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb u alls x leh jadi cantek hari2.. โคโค PROMO LIPCHARMS RM30 (JIMAT RM15!!) .
Cepat2 dm memsu....stok makin susut ni...
.
.
. ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA
.
Whatsapp โ€œLipcharmsโ€ ke
http://www.wasap.my/60122264042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
#charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #charmsglow #raiseyourlife

Selamat petang uolls๐Ÿ˜‰

Meh tengok testimoni #lipscharms ni

TRAUMA NK PAKAI LIPSTICK SBB BIBIR SENSITIF..?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jgn risau u olls.
Lipcharms dgn ramuan special EKSTRAK BUAH TIN yg fresh dr ladang, MINYAK HABATUSSAUDA, MINYAK ARGAN dan SHEA BUTTER kini boleh jd hero utk selamatkan bibir u olls yg tgh merekah2 tu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Fuhhh yg paling best, kuasa melembapkannya ibarat ada kandungan 3/4 cawan air di dlmnya.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semestinya rahsia nk dptkn bibir munggil kini bkn lagi misteri ๐Ÿ˜

Jom munggil2 bsama lipcharms!
Dgn promosi jimat shingga RM15 & pilihan kod yg sgt ohsem, inshaAllah sy gerenti u olls takkan menyesal punya lahhh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #stoklimited
#mekapdanrawat
#mungilmungilgebu

JOM WHATSAPP ASHA๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307

Selamat petang uolls๐Ÿ˜‰

Meh tengok testimoni #lipscharms ni

TRAUMA NK PAKAI LIPSTICK SBB BIBIR SENSITIF..?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jgn risau u olls.
Lipcharms dgn ramuan special EKSTRAK BUAH TIN yg fresh dr ladang, MINYAK HABATUSSAUDA, MINYAK ARGAN dan SHEA BUTTER kini boleh jd hero utk selamatkan bibir u olls yg tgh merekah2 tu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Fuhhh yg paling best, kuasa melembapkannya ibarat ada kandungan 3/4 cawan air di dlmnya.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semestinya rahsia nk dptkn bibir munggil kini bkn lagi misteri ๐Ÿ˜

Jom munggil2 bsama lipcharms!
Dgn promosi jimat shingga RM15 & pilihan kod yg sgt ohsem, inshaAllah sy gerenti u olls takkan menyesal punya lahhh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #stoklimited
#mekapdanrawat
#mungilmungilgebu

JOM WHATSAPP ASHA๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307
www.wasap.my/601123304307

PERNAH TAK GIVEUP BILA MUKA BREAKOUT TERUK?
.
.
Mcm2 produk dah cuba tapi tak ada hasil? Jgn sesekali GIVEUP! Byk produk dlm Malaysia ni terhasil disebabkan jenis kulit manusia yg berbeza2. Kalau kita giveup mcm mana kulit nak ok? .
.
.
Charms dihasilkan dari bahan2 natural, khas bagi mereka yg super sensitif dgn bahan berkimia tinggi. Sbb tu nak nampak hasil dgn Charms ni amik masa bukan 1 ke 2 mgu. Ada yg bertahun tapi WAJIB konsisten. Sedikit demi sedikit wajah pulih. Biar lambat asal selamat. .
.
.
Tak tau nak pakai yg mana dulu? Meh keknis guide u guysss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #fattzura #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer

Cantiknya mommy preggy ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bakal2 mommy yg preggy jgn risau tau...yg mana ada alahan tu tak perlu risau nk cecantik... Charms 100% selamat.. .
.
โŒMERCURY .
โŒSILICONE
โŒ PARABENS
โŒSTEROID
.
.
Nk rawat skin perlu sabar...bukan pakai arini esok dah cantik...ibu2 jom sama2 rawat nak?? tak mau lerrr 9 bulan preggy skin dok kusam jer kan..๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ lepasni bertambah2 seri muka ibu2 semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #fattzura #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer

Kenapa perlu scrub?
.
๐ŸŠ Buang segala kulit mati.
.
๐ŸŠ Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
๐ŸŠMengecutkan jerawat Menghilangkan parut jerawat
.
๐ŸŠ Menghaluskan bekas parut berlubang
.
๐ŸŠ Memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
๐ŸŠ Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #fattzura #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer

TAMPIL JELITA DGN SET NONA MANIS .
.
๐Ÿ’‹CHARMS bukan sekadar foundation biasa2...ianya bkn sekadar MAKE UP tetapi turut membantu MERAWAT dgn kaedah yg paling SIMPLE DAN MUDAH
.
.
๐Ÿ’‹Apa yg specialnya produk CHARMS ni? Ramuannya bkn sembarangan...Adunan MINYAK KELAPA DARA, COLLAGEN, APPLE STEMCELL, MINYAK ZAITUN & VIT E menjadikan sapuan foundation yg halus dan memberi 1001 MANFAAT pd wlpun selepas cucian...sbb itu kami panggil ia MAKE UP & RAWAT.
.
.
๐Ÿ’‹Set NONA MANIS adalah set permulaan utk u guysss cuba Charms & Starglow. Beribu testimoni yg berjaya hanya menggunakan set NONA MANIS shj. Kalau u guysss tak nak tukar skincare pn x pe...sebab set NONA MANIS ni boleh campur dgn skincare u guyss yg skrg!
.
.
WOWWWW SANGAT KANNNNN!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #fattzura #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer

Mungil-mungil gebooo dgn lipscharms ๐Ÿ’‹
LIP MATTE PERTAMA DIEKSTRAK DARI BUAH TIN!
.
.
Charms mmg famous dgn trademark "MAKEUP & RAWAT". Kali ni LIPCHARMS terhasil bagi membantu wanita di luar sana yg mempunyai masalah bibir kering & mengelupas. Bahan yg diekstrak dari buah tin, argan oil & shea butter mmg sgt membantu menyelesaikan masalah di atasโ˜๐Ÿป. Air pun jgn lupa minum lebih sikit ye.
.
.
3000 PCS LIPCHARMS SOLD OUT HANYA DLM 2 HARI! MMG TAK DIJANGKA-JANGKA!
.
.
3 in 1 gittewwww..boleh jd lipstik, eyeshadow & blusher taww ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pstt :: Sekarang tgh PROMO RM30 SAHAJA!! JIMAT RM15!! jom cepat dapatkan sekarang ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #melodi #viral #naturalscrub #bazaarpaknil #fattahamin #fattzura #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la u alls..."
.
.
Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas, wajah cantek menawan tertawan u alls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "Betul ke nih?"
.
Betul sgt! Hanya seketul LipCharms ni, u alls bole pakai dibibir u alls spy #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi spy gebu memancor2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada 4 code yg memikat hati u alls.. Plesss la ada 4 koleksi tau๐Ÿ˜„

Senang kan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb u alls x leh jadi cantek hari2.. โคโค PROMO LIPCHARMS RM30 (JIMAT RM15!!) .
Cepat2 dm memsu....stok makin susut ni...
.
.
. ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA
.
Whatsapp โ€œLipcharmsโ€ ke
http://www.wasap.my/60122264042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
#charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #charmsglow #raiseyourlife

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la u alls..."
.
.
Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas, wajah cantek menawan tertawan u alls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "Betul ke nih?"
.
Betul sgt! Hanya seketul LipCharms ni, u alls bole pakai dibibir u alls spy #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi spy gebu memancor2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada 4 code yg memikat hati u alls.. Plesss la ada 4 koleksi tau๐Ÿ˜„

Senang kan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb u alls x leh jadi cantek hari2.. โคโค Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la u alls..."
.
.
Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas, wajah cantek menawan tertawan u alls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "Betul ke nih?"
.
Betul sgt! Hanya seketul LipCharms ni, u alls bole pakai dibibir u alls spy #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi spy gebu memancor2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada 4 code yg memikat hati u alls.. Plesss la ada 4 koleksi tau๐Ÿ˜„

Senang kan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb u alls x leh jadi cantek hari2.. โคโค Klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/6017-9397626

Most Popular Instagram Hashtags