#mungilmungilgebu

709 posts

TOP POSTS

[ PROMOSI TERKINI ]
PROMOSI TERKINI "LIPS MUNGIL" UTK SI JELITA DGN 4 WARNA GORJES DI PERBUAT DRPD EKSTRAK BUAH TIN
#LIPMATTE NO 1 DI MALAYSIA ! (Sah dr 16hb - 21hb Mei 2017)

Nama warna2 lipcharms ni pun drpd bunga tau. Belum pakai kt bibir lg.. Dh pakai, senyuman mekar indah bak bunga di taman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sempena Hari Guru ni jom kita manis kan senyuman bersama warna2 lipcharms ๐Ÿ’„๐Ÿ˜ dengan khasiat yang sangat NATURAL & MERAWAT ๐Ÿ’„SHEA BUTTER
๐Ÿ’„BUAH TIN
๐Ÿ’„MINYAK ARGAN
๐Ÿ’„HABBATUSAUDAH

4 warna2 LipCharms pilihan wanita !
๐ŸŒนSakura (01)
๐ŸŒนCamelia (02)
๐ŸŒนBelladonna (03)
๐ŸŒนArisaema (04)
Beli skrg dgn HARGA PROMOSI TERKINI
4 pcs HANYA RM149 + FREE GIFT
Harga asal RM180 ( JIMAT RM31 !! )
Whatsapp 'Lips Mungil' ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60183110622
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60183110622

Nak Jadi Agen Charms !
๐Ÿ“ฒhttp://wwwwasap.my/60183110622/

Layari website www.charms.my
#Heavenonyourlips
#Lipcharms
#charmstarglow
#mungilmungilgebu

Morning....
Km semua dah berlipcharms...
Comey2kan mama2 gojes nie...
Tgu apa g jom try lipcharms...
Kandungannya mmg tiptop...ditambah plak ngn khasiatny y merawat bibir sensitif n kering malah halal boleh dibawa ketika solat... Whatsapp LIPCHARMS +6012-4408702
#LIPCHARMS
#mungilmungilgebu

Ape yg hot sgt LIPCHARMS ni sampai kalau Charlize Theron dgr pun smpai wajib depa beli?๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Special nya LIPCHARMS ni adalah krn ia mengandungi ekstrak BUAH TIN yg mempunyai khasiat pelembab yg plg amazing ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya.

Bukan shj agen pelembab yg amazing..tp mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.

Terdapat dlm 4 kaler yg hot #mungilmungilgebu

U gais must have taw kaler ni..siyes lawa gilerrr!! Harga mampu milik, RM45 (exc pos)

Buah tin buah dr Syurga.. Heaven on lips with Charms.. Whatsapp +60189515359

KAK BED pun dah pakai Starglow ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ! Patut la kulit halus mulus. Lagi2 org yg selalu makeup mcm artis wajib pakai Laser Scrub ni ok. Baru la kotoran2 makeup tak tersumbat dlm pori. Jom tengok tutorial Kak Bed๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#Repost @nadyasyahera with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Hi!
Starglow Fairy Face scrub ni best gila. Bau oren semerbak. lepas guna muka terus rasa tegang. .
#misicantiksis akan cepat selesai lah kalau guna starglow fairy face scrub ni. Takyah risau nk guna byk pencuci muka dah.
Kalau berkenan jom pi usha dekat @charms.starglow_malaysiahq okayyy ๐Ÿ˜˜ #kakbedreview -
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704

#keknischarms #charmsstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharaskincare#teamiffabeautyshop
#foundationsetandingkualitiantarabangsa #misiberseridihariraya
#misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #maharajalawakmega2017

Sapa sukakan color yg selalu #NEELOFA pakai tue.. nampak nude + natural kan.. ramai yg gilakan code #ARISAEMA nie mmg sgt cantik ... .
LIPSCHARMS nie 'SPECIAL' dr lipstikยฒ yg lain tue..SEBAB KENAPA??.. ๐Ÿ’‹
.
. ๐Ÿ’Ÿ 'Ingredient' yg plg utama iaitu BUAH TIN lbh dikenali sbg buah dr syurga yg byk khasiatnye
.
๐Ÿ’Ÿ Bersifat matte & tahan lbh lama
.
๐Ÿ’Ÿ Bertindak sbg agen pelembap
.
๐Ÿ’Ÿ Mengandungi VIT A, C DAN B Complex menjadikan kulit bibir tegang & pinkishยฒ
.
๐Ÿ’Ÿ Yg paling best ianya HALAL & BOLEH DIBAWA SOLAT
.
๐Ÿ’Ÿ Sesuai utk bibir sensitif .
.
Kena ingat tau tagline CHARMS ..
"MAKE UP & RAWAT..
.
Jom order kalau nak #mungilmungilgebu bibir tu โ˜Ž๏ธWHATAPPS KE +6011-10725580

Ape yg hot sgt LIPCHARMS ni sampai kalau Charlize Theron dgr pun smpai wajib depa beli?๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Special nya LIPCHARMS ni adalah krn ia mengandungi ekstrak BUAH TIN yg mempunyai khasiat pelembab yg plg amazing ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya.

Bukan shj agen pelembab yg amazing..tp mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.

Terdapat dlm 4 kaler yg hot #mungilmungilgebu

U gais must have taw kaler ni..siyes lawa gilerrr!!
#lipcharms

Code Arisaema mcm adik ni pakai ha lawa โคตโคต tak?๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Harga mampu milik, RM45 (exc pos)

Buah tin buah dr Syurga.. Heaven on lips with Charms.. Wassap 'Lipcharms' ke +60134204583

#lipmatte #teammenyengat

Selamat pagi Rabu.. Maniskan senyuman dgn #lipmatte no.1 di Malaysia iaitu #LIPCHARMS spy sentiasa #mungilmungilgebu dan ceria sentiasa.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ INGAT CHARMS..INGAT SOLEK & RAWAT
CHARMS... RAISE YOUR LIFE.. #charmsmalaysia
#raiseyourlife
#lipcharms

WOWWW NI LAH PROMO #TERBAIKPUNYE yg sis nk bgtau tu promo jimat KAW KAW KAW...Sempena hari ibu ni jomlah hadiahkn lipcharms dekat ibu2 uolls boleh pakai time raya nanti..mungil mungil gebu gituuuu

Ape yg hot sgt LIPCHARMS ni sampai kalau Charlize Theron dgr pun smpai wajib depa beli?๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Special nya LIPCHARMS ni adalah krn ia mengandungi ekstrak BUAH TIN yg mempunyai khasiat pelembab yg plg amazing ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya.

Bukan shj agen pelembab yg amazing..tp mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.

Terdapat dlm 4 kaler yg hot #mungilmungilgebu

U gais must have taw kaler ni..siyes lawa gilerrr!! Harga mampu milik, RM45 (exc pos)

Now kite ade harga promo taw sis bli 4 lipsmatte (any colour) hanya RM149 dan jimat RM31 taw sekali dgn free gift lg

Normal price= RM 180

Buah tin buah dr Syurga.. Heaven on lips with Charms.. Wassap 'Lipcharms'
http://www.wasap.my/60196034608

Assalamualaikum
.
.
Kenapa #lipcharms makin menjadi pilihan ramai wanita2 di luar sana. Lipmatte #no1 di dunia dgn ekstrak buah tin segar๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… Texture mewah
โœ… Tidak mengeringkan bibir sbb ade kandungan agen
pelembap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’BUAH TIN, ๐Ÿ’MINYAK ARGAN, ๐Ÿ’MINYAK
HABATUSSAUDA & ๐Ÿ’SHEA BUTTER dlm lipmatte ni.
โœ… Tak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
In shaa Allah boleh digunakan tanpa was2! DIJAMIN SELAMAT TANPA PLUMBUM & SILICONE YG BBAHAYA โŒโŒโŒ
.
Ade 4 color kesemuanya. Semua cantik.
In Shaa Allah tidak tlalu menyerlah tp tsangatlah ohsem!๐Ÿ˜
.
Nak bibir mungil2 gebu? โ˜Ž WHATSAPP "LIPCHARMS" KE 0197872359

#charmsglow
#raiseyourlife #sayajual #sayajualmurah2 #lipcharmsbyawin #lipscharms #Lipcharms #lipacharmstahanlama #lipmattemurah #lipsmattetahanlama #syukuralhamdulillah #mungilmungilgebu #bibirpink

MOST RECENT

Assalamualaikum
.
.
Kenapa #lipcharms makin menjadi pilihan ramai wanita2 di luar sana. Lipmatte #no1 di dunia dgn ekstrak buah tin segar๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… Texture mewah
โœ… Tidak mengeringkan bibir sbb ade kandungan agen
pelembap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’BUAH TIN, ๐Ÿ’MINYAK ARGAN, ๐Ÿ’MINYAK
HABATUSSAUDA & ๐Ÿ’SHEA BUTTER dlm lipmatte ni.
โœ… Tak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
In shaa Allah boleh digunakan tanpa was2! DIJAMIN SELAMAT TANPA PLUMBUM & SILICONE YG BBAHAYA โŒโŒโŒ
.
Ade 4 color kesemuanya. Semua cantik.
In Shaa Allah tidak tlalu menyerlah tp tsangatlah ohsem!๐Ÿ˜
.
Nak bibir mungil2 gebu? โ˜Ž WHATSAPP "LIPCHARMS" KE 0197872359

#charmsglow
#raiseyourlife #sayajual #sayajualmurah2 #lipcharmsbyawin #lipscharms #Lipcharms #lipacharmstahanlama #lipmattemurah #lipsmattetahanlama #syukuralhamdulillah #mungilmungilgebu #bibirpink

Assalamualaikum
.
.
Kenapa #lipcharms makin menjadi pilihan ramai wanita2 di luar sana. Lipmatte #no1 di dunia dgn ekstrak buah tin segar๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… Texture mewah
โœ… Tidak mengeringkan bibir sbb ade kandungan agen
pelembap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’BUAH TIN, ๐Ÿ’MINYAK ARGAN, ๐Ÿ’MINYAK
HABATUSSAUDA & ๐Ÿ’SHEA BUTTER dlm lipmatte ni.
โœ… Tak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
In shaa Allah boleh digunakan tanpa was2! DIJAMIN SELAMAT TANPA PLUMBUM & SILICONE YG BBAHAYA โŒโŒโŒ
.
Ade 4 color kesemuanya. Semua cantik.
In Shaa Allah tidak tlalu menyerlah tp tsangatlah ohsem!๐Ÿ˜
.
Nak bibir mungil2 gebu? โ˜Ž WHATSAPP "LIPCHARMS" KE 0197872359

#charmsglow
#raiseyourlife #sayajual #sayajualmurah2 #lipcharmsbyawin #lipscharms #Lipcharms #lipacharmstahanlama #lipmattemurah #lipsmattetahanlama #syukuralhamdulillah #mungilmungilgebu #bibirpink

Assalamualaikum
.
.
Kenapa #lipcharms makin menjadi pilihan ramai wanita2 di luar sana. Lipmatte #no1 di dunia dgn ekstrak buah tin segar๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… Texture mewah
โœ… Tidak mengeringkan bibir sbb ade kandungan agen
pelembap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’BUAH TIN, ๐Ÿ’MINYAK ARGAN, ๐Ÿ’MINYAK
HABATUSSAUDA & ๐Ÿ’SHEA BUTTER dlm lipmatte ni.
โœ… Tak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
In shaa Allah boleh digunakan tanpa was2! DIJAMIN SELAMAT TANPA PLUMBUM & SILICONE YG BBAHAYA โŒโŒโŒ
.
Ade 4 color kesemuanya. Semua cantik.
In Shaa Allah tidak tlalu menyerlah tp tsangatlah ohsem!๐Ÿ˜
.
Nak bibir mungil2 gebu? โ˜Ž WHATSAPP "LIPCHARMS" KE 0197872359

#charmsglow
#raiseyourlife #sayajual #sayajualmurah2 #lipcharmsbyawin #lipscharms #Lipcharms #lipacharmstahanlama #lipmattemurah #lipsmattetahanlama #syukuralhamdulillah #mungilmungilgebu #bibirpink

Assalamualaikum
.
.
Kenapa #lipcharms makin menjadi pilihan ramai wanita2 di luar sana. Lipmatte #no1 di dunia dgn ekstrak buah tin segar๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… Texture mewah
โœ… Tidak mengeringkan bibir sbb ade kandungan agen
pelembap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’BUAH TIN, ๐Ÿ’MINYAK ARGAN, ๐Ÿ’MINYAK
HABATUSSAUDA & ๐Ÿ’SHEA BUTTER dlm lipmatte ni.
โœ… Tak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
In shaa Allah boleh digunakan tanpa was2! DIJAMIN SELAMAT TANPA PLUMBUM & SILICONE YG BBAHAYA โŒโŒโŒ
.
Ade 4 color kesemuanya. Semua cantik.
In Shaa Allah tidak tlalu menyerlah tp tsangatlah ohsem!๐Ÿ˜
.
Nak bibir mungil2 gebu? โ˜Ž WHATSAPP "LIPCHARMS" KE 0197872359

#charmsglow
#raiseyourlife #sayajual #sayajualmurah2 #lipcharmsbyawin #lipscharms #Lipcharms #lipacharmstahanlama #lipmattemurah #lipsmattetahanlama #syukuralhamdulillah #mungilmungilgebu #bibirpink

Assalamualaikum
.
.
Kenapa #lipcharms makin menjadi pilihan ramai wanita2 di luar sana. Lipmatte #no1 di dunia dgn ekstrak buah tin segar๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
โœ… Texture mewah
โœ… Tidak mengeringkan bibir sbb ade kandungan agen
pelembap ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’BUAH TIN, ๐Ÿ’MINYAK ARGAN, ๐Ÿ’MINYAK
HABATUSSAUDA & ๐Ÿ’SHEA BUTTER dlm lipmatte ni.
โœ… Tak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
In shaa Allah boleh digunakan tanpa was2! DIJAMIN SELAMAT TANPA PLUMBUM & SILICONE YG BBAHAYA โŒโŒโŒ
.
Ade 4 color kesemuanya. Semua cantik.
In Shaa Allah tidak tlalu menyerlah tp tsangatlah ohsem!๐Ÿ˜
.
Nak bibir mungil2 gebu? โ˜Ž WHATSAPP "LIPCHARMS" KE 0197872359

#charmsglow
#raiseyourlife #sayajual #sayajualmurah2 #lipcharmsbyawin #lipscharms #Lipcharms #lipacharmstahanlama #lipmattemurah #lipsmattetahanlama #syukuralhamdulillah #mungilmungilgebu #bibirpink

Selamat pagi Rabu.. Maniskan senyuman dgn #lipmatte no.1 di Malaysia iaitu #LIPCHARMS spy sentiasa #mungilmungilgebu dan ceria sentiasa.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ INGAT CHARMS..INGAT SOLEK & RAWAT
CHARMS... RAISE YOUR LIFE.. #charmsmalaysia
#raiseyourlife
#lipcharms

Korean Anime look tengah in sekarang uolsss!! Kerlasss muka melayu pun nak jadi korean ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Tak yah guna make up mahal2,
guna CHARMS pun boleh dapat look macam ni okayyy!! .
.
Foundation White Fairy + Lipcharms SAKURA.. GWIYEOPTA!! ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
.
Makeup by mua @rohaidabaharin
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #promolipcharms #fattahamin #bazaarpaknil

TAK SUKA MAKE UP TEBAL TAPI NAK COVER SEMUA CELA DEKAT MUKA?? ADA KE FOUNDATION CENGGINI!?? ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ
.
.
Mestila ada!! Foundation pertama yang berfungsi untuk MAKE UP & RAWAT DALAM SATU MASA!! Sebab tu bila pakai, makin hari parut hitam makin pudar, kulit jadi berseri2 dan glowing.!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Yang tak suka make up tebal, yang nak cepat sentiasa, wajib cuba foundation CHARMS. Calit2 sikit je dah cantik. Calit2 sikit je dah 'tercover' segala cela.. sepanjang hari rasa ringan je muka. Berpeluh la macam mana pun, foundation maintain tak bercapuk. MAKIN CANTIK ADA LA!! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Best ke best???
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐Ÿš˜COD Kota Kemuning & Shah Alam
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #promolipcharms #fattahamin #bazaarpaknil

FOUNDATION MAHAL TP NAIK JERAWAT? MUKA DAH PENUH PARUT? FOUNDATION SKRG TELALU TEBAL NAK COVER PARUT?โŒโŒโŒ
.
.
"Peningnyeee ! 1 foundation bukan murah harganya beratus2 sy beli. Tp makin lama makin malap ! Lepas cuci naik jerawat pulak tu." Sape ade masalah mcm ni? Nak tak sis bantu anda yg ade masalah ni dgn SET MEKAP DAN RAWAT dari CHARMS?
.
.
Ye betul, CHARMS adalah MEKAP DAN RAWAT NO.1 di Malaysia. Knp nak membazir beratus2 untk mekap yg tak bg manfaat pd kulit kite? Halal pun diragui. ๐Ÿค”
.
.
CHARMS adalah jwapan untk kite semua yg mencari produk SELAMAT, TANPA RACUN, TANPA MERKURI, TANPA HYDROQUINONE. Bukan setakat cover parut, jerawat pun kecut! Jeragat dan parut2 pun memudar. Sekaligus bg effect GLOWING lagi2 bile berpeluh. โคโค
.
PERGHH! 1 Bekas tahan hampir 1 TAHUN ! Ada 4code foundation yg uoalls semua pilih ๐Ÿ˜˜
.
.
Rebut peluang ni atau xperlu buat apa2๐Ÿ˜ฑ
Atau...Jom kita whatsapp
+6019 4197674
.
.
#tiniecharms #charms
#charmsfoundation #charmsstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharaskincare#teamiffabeautyshop
#foundationsetandingkualitiantarabangsa #kaisyaserumcharms #misiberseridihariraya
#misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #melodi #viral #naturalscrub #vitc
#kedah #alorsetar #pokoksena #jitra
#naturalproduk

[ PROMOSI TERKINI ]
PROMOSI TERKINI "LIPS MUNGIL" UTK SI JELITA DGN 4 WARNA GORJES DI PERBUAT DRPD EKSTRAK BUAH TIN
#LIPMATTE NO 1 DI MALAYSIA ! (Sah dr 16hb - 23hb Mei 2017)

Nama warna2 lipcharms ni pun drpd bunga tau. Belum pakai kt bibir lg.. Dh pakai, senyuman mekar indah bak bunga di taman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sempena Hari Guru ni jom kita manis kan senyuman bersama warna2 lipcharms ๐Ÿ’„๐Ÿ˜ dengan khasiat yang sangat NATURAL & MERAWAT ๐Ÿ’„SHEA BUTTER
๐Ÿ’„BUAH TIN
๐Ÿ’„MINYAK ARGAN
๐Ÿ’„HABBATUSAUDAH

4 warna2 LipCharms pilihan wanita !
๐ŸŒนSakura (01)
๐ŸŒนCamelia (02)
๐ŸŒนBelladonna (03)
๐ŸŒนArisaema (04)
Beli skrg dgn HARGA PROMOSI TERKINI
4 pcs HANYA RM149 + FREE GIFT
Harga asal RM180 ( JIMAT RM31 !! )
Whatsapp 'Lips Mungil' ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60183110622
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60183110622

Layari website www.charms.my
#Heavenonyourlips
#Lipcharms
#charmstarglow
#mungilmungilgebu

UISHHH.. BIAR BETOL!! MAKIN MENINGKAT UMUR, MAKIN AWET MUDA!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Penangan konsisten dengan produk CHARMS dari 2014 dikkk. Bertambah gorgeous hakak MUA kita ni tau!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ make up natural look tu pun dengan barang2 charms.. .
.
Hydra fresh cream + foundation charms + lipcharms bila nak keluar rumah.. Nak bagi muka maintain tak berkedut dengan kaisya serum.. Seminggu 2-3 kali kasi sental muka dengan laser scrub star glow utk buang sel kulit mati & glow2 ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
.
Nak skin macam hakak MUA ni tak?
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014-9316704
๐ŸŽFREE GIFT

#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #starglowscrub #charmsfoundation #faharahydrafreshcream
#faharanightspatreatmentcream
#foundationsetandingkualitiantarabangsa
#kaisyaserumcharms #teamiffabeautyshop #misiberseridihariraya #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #promolipcharms #fattahamin #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags