[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mungilmungilgebu

907 posts

TOP POSTS

Nak dekat raya dh ni
Rumah dh cat,Cantik.
Bibir pucat no no no,tak cantik
.
LIPCHARMS ada promo kaw kaw ni,color trend terkini 😍#mungilmungilgebu

SEDIH TAU BILE KENGKAWAN TAK BG MAKE UP TIME JERAWAT TERUK!
.
Hbs tu malu la kite😭 Mcm mana nak keluar org duk perati bukit bukau atas muke kt ni..
.
Sbb tu Charms bkn sebrg make up..Charms Foundation #solekdanrawat sekali..sbb kami tau perasaan anda tu..kami pun dh rasa tau..kuciwa..malu..
.
Minyak kelapa dara tu byk sgt khasiat VIT E yg dok kawal minyak lebihan..oily pun tak..kering pun tak..cantik elok je kulit tu..sbb tu jerawat kecut balik..jerawat dah kering tu kt kasi tanggalkan..
.
Tak mau cter pjg kat sini..mai tgk testimoni dia xboleh nak ckp dia punya byk..
.
Wasap Sue utk more info
www.wasap.my/60126878078

#Raiseyourlife
#solekdanrawat
#Charmsmalaysia
#CharmsSeremban
#CharmsStarglowNegeriSembilan
#Viral
#mua
#mungilmungilgebu
#muamalaysia
#malaywedding
#hantaran
#Lubukkecantikan
#cantiksihat
#naturalbeauty
#kkmapprove
#NonChemicalProduct
#halalskincare
#mesrawudhuk
#mesrasolatfoundation

Gudnite....
acah2 nk mcm WAWA ZAINAL,pakai tudung senget benget pun menten cantik..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Foundation charms makin berpeluh makin glowing..😍😍😍 #mungilmungilgebu with #belladonna

#kekfacharms😍😍😍

Alhamdulillah... safely arrived on customer hand. Thank u for shopping with us 😘😘 .
Semoga impian bibir #mungilmungilgebu tercapai πŸ’‹πŸ’‹
.
#feedbackcustomernurli
#mektomey

ANGGUN MENAWAN DGN CHARMS..SOLEK & RAWAT 😍😍
MAKIN BERPELUH, MAKIN GLOW... Kelebihan dan Manfaat CHARMSGLOW;
βœ”Simple
βœ”Pantas
βœ”Merawat
βœ”Mampu milik
βœ”Berkualiti
βœ”Berkesan
βœ”Mesra Solat
βœ”Sesuai dgn semua jenis kulit berminyak/kering/kombinasi/sensitif
βœ”Konsultasi percuma

Jgn lupe LipCharms dibibir anda..supaya #mungilmungilgebu u alss😘😘 RAYA SAKAN SALES MASIH Berlangsung!!! πŸ’’CHARMS FOUNDATION RM59
OFFER RAYA RM49 πŸ’’CLEANSER CHARMS RM59
OFFER RAYA RM49 πŸ’’SERUM KAISYA RM89
OFFER RAYA RM75 πŸ’’STARGLOW 70G RM45
OFFER RAYA RM40 πŸ’’STARGLOW 50G RM38
OFFER RAYA 3 TIUB RM100 SHJ πŸ’’LIPCHARMS RM45
OFFER RAYA RM30
meh what's app, insha Allah kita guide ikut kulit masing - masing... πŸ“²http://www.wasap.my/601123304307
πŸ“²http://www.wasap.my/601123304307
πŸ“²http://www.wasap.my/601123304307

#charmsglow
#charmssolekdanrawat
#raiseyourlife

BUKTI LIPCHARMS PILIHAN MUA
JATUH CINTA DGN KHASIAT LIPCHARMS

Dh alang2 mekap, harusla pilih yg berkualiti. Salah satu penyeri wajah iaitu, lipstik. Takkan nak guna lipstik pasar malam yg 2 hinggit tu? Xde khasiat dan x selamat utk bibir.
Sbb tue la Lipmatte dr LipCharms ni jd pilihan make up artist. Kaler semua gorjes2 sesuai dgn wanita masa kini.
Khasiatnya mmg amazing..😍 Sgt Amazing! Bahan utama drpd ekstrak buah tin. Melembabkan bibir.. ibaratnya 3/4 cawan air sdg berlegar2 di bibir mungil kt..ianya juga adalah agen pelembab plg amazing😱! LipCharms jgk mengandungi Vit A, B dan C dan penuh Mineral menjdikan bibir kt lbh MUNGIL, FRESH & PINK naturally..Lps cuci pun maintain segar😍😍 So u allss..please grab cpt2..cikli dh grab 4 kaler semua..hari2 pakai ikut kaler bajuπŸ™ˆ kaler mmg cantik gilos..😍😍 & EKSKLUSIF LAIN dr yg lain.. Satu2nya LIPMATTE YG MENGANDUNGI BUAH TIN di dlmnya.. U alls pliz grab semua kaler. Worth it sgt2! Bole melaram waktu Raya. πŸ˜„πŸ˜„ INGAT CHARMS.. INGAT SOLEK & RAWAT.
CHARMS...RAISE YOUR LIFE
PROMOSI 'LIPS MUNGIL'
4 pcs HANYA RM149 (JIMAT RM31)
Harga asal RM180

1 pcs RM45

#heavenonyourlips
#lipcharms
#charmsglow
#mungilmungilgebu

Ape yg hot sgt LIPCHARMS ni sampai kalau Charlize Theron dgr pun smpai wajib diorg beli?😍😍😍 Special nya LIPCHARMS ni adalah krn ia mengandungi ekstrak BUAH TIN yg mempunyai khasiat pelembab yg plg amazing ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya.

Bukan shj agen pelembab yg amazing..tp mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.

Terdapat dlm 4 kaler yg hot #mungilmungilgebu

U gais must have taw kaler ni..siyes lawa gilerrr!! Harga mampu milik, RM45 (exc pos)

Buah tin buah dr Syurga.. Heaven on lips with Charms..
012-5027826

"KALAU HARI-HARI MUNGIL GEBU MCM NIE , ABG PUN TAK CARIK LAIN ............ JANGAN PANDANG BIBIR SYG TAU "
.
Kalau sebelum nie , asyik pandang perempuan lain je.Awak pun sakit hati, merajuk , tak tegur abg sebulan , tak keluar bilik sebab tak cantik , tak menarik perhatian abg.. Ermm macam mana nie ?? :( .
#CHARMS kan blh merawat&makeup skin kita dengan bibir yang mungil2 gebu , sexy , look natural .. HAA ..!! Kenapa CANTIK sangat bibir TEYN nie ?? Ooo guna "LIPCHARMS" rupanya ! Tekstur yang sgt light , blend dgn skin bibir dengan ada khasiat BUAH TIN , HABBATUSAUDAH , SHEA BUTTER & ARGAN OIL.... yang Teyn guna kan lipcharms nie code #BELLADONA mmg soft , moist , non drying lepas berlipcharms :* .
Apa yg Sangatttt special ttg LIPCHARMS , ia diekstrak daripada BUAH TIN !mmg best (Y) untuk skin sbb merawat , mencerahkan , melembutkan & menaikkan seri wajah .
LIPMATTE #1 DI DUNIA YG MENGGUNAKAN EKSTRAK BUAH TIN (FIG) 😍😍😍
.
πŸ’‹ Matte
πŸ’‹ Ringan
πŸ’‹ Tahan lama
πŸ’‹ Halal
πŸ’‹ Mesra solat
πŸ’‹ Merawat bibir
πŸ’‹ Tak mengeringkan
.
.
In shaa Allah bibir takkan kering sbb makin lama u apply #lipcharms ni, ingredientsnya akan makin sebati dan makin blend dgn bibir..
.
Lipmatte ni ❌SAMA LGSG DGN LIPMATTE LAIN2 yg dh ada di pasaran tu..
Mmg LGSG XMENGERINGKAN! πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
☎www.wasap.my/60175962446
☎www.wasap.my/601759062446
☎www.wasap.my/60175962446
.
HEAVEN ON YOUR LIPS πŸ‘„
ONLY WITH LIPCHARSM πŸ’„
.
#mungilmungilgebu
#lipcharms

BungaΒ² Lipcharms.Cantik kan β™‘
Bertambah cantik lg bla kna dibibir mungil kita.
JOM #mungilmungilgebu

MOST RECENT

SEDIH TAU BILE KENGKAWAN TAK BG MAKE UP TIME JERAWAT TERUK!
.
Hbs tu malu la kite😭 Mcm mana nak keluar org duk perati bukit bukau atas muke kt ni..
.
Sbb tu Charms bkn sebrg make up..Charms Foundation #solekdanrawat sekali..sbb kami tau perasaan anda tu..kami pun dh rasa tau..kuciwa..malu..
.
Minyak kelapa dara tu byk sgt khasiat VIT E yg dok kawal minyak lebihan..oily pun tak..kering pun tak..cantik elok je kulit tu..sbb tu jerawat kecut balik..jerawat dah kering tu kt kasi tanggalkan..
.
Tak mau cter pjg kat sini..mai tgk testimoni dia xboleh nak ckp dia punya byk..
.
Wasap Sue utk more info
www.wasap.my/60126878078

#Raiseyourlife
#solekdanrawat
#Charmsmalaysia
#CharmsSeremban
#CharmsStarglowNegeriSembilan
#Viral
#mua
#mungilmungilgebu
#muamalaysia
#malaywedding
#hantaran
#Lubukkecantikan
#cantiksihat
#naturalbeauty
#kkmapprove
#NonChemicalProduct
#halalskincare
#mesrawudhuk
#mesrasolatfoundation

PAKAI MAKE UP, JERAWAT MAKIN KECUT😱
.
Eh make up apa tu? Selalunya makin buh make up..makin naik jerawat..payahla gini..😭
.
Takkan naked face plk nak keluar..sdpla sinar uv tu ratah kulit kt..eh tak psl2 plk naik jeragat nnti..
.
Sbb tu la Charms Foundation ni bedak asas pilihan Muktamad anda..lg2 yg oily skin & berjerawat tu..Minyak Kelapa Dara tlg "Clear"kan minyak lebihan tu..mmg terbaik bhn2 dia..
.
Jom cpt2 order..lambat2 nnti merebak jerawat tu kat tmpat lain..
☎️ www.wasap.my/60126878078
☎️ www.wasap.my/60126878078
☎️ www.wasap.my/60126878078

#CharmsSeremban
#CharmsStarglowNegeriSembilan
#Raiseyourlife
#SolekDanRawat
#Viral
#sayajualonline
#bazarpaknil
#Bazaronline
#Lubukkecantikan
#mungilmungilgebu
#malaywedding
#NonChemicalProduct
#kkmapprove
#Bumiputeraproduct
#tv9
#tvalhijrah
#tv3
#wanitahariini
#befrenz

"MUNGIL MUNGIL GEBU DENGAN LIPCHARMS "

#CHARMS kan blh merawat&makeup skin kita dengan bibir yang mungil2 gebu , sexy , look natural .. HAA ..!! Kenapa CANTIK sangat bibir nie ?? Ooo guna "LIPCHARMS" rupanya ! Tekstur yang sgt light , blend dgn skin bibir dengan ada khasiat BUAH TIN , HABBATUSSAUDA , SHEA BUTTER & ARGAN OIL.... Lipcharms nie ada 4 code #SAKURA , #CAMELIA, #BELLADONA & #ARISAEMA ..mmg soft , moist , non drying lepas berlipcharms :* Apa yg Sangatttt special ttg LIPCHARMS , ia diekstrak daripada BUAH TIN !mmg best (Y) untuk skin sbb merawat , mencerahkan , melembutkan & menaikkan seri wajah
LIPMATTE #1 DI DUNIA YG MENGGUNAKAN EKSTRAK BUAH TIN (FIG) 😍😍😍 πŸ’‹ Matte
πŸ’‹ Ringan
πŸ’‹ Tahan lama
πŸ’‹ Halal
πŸ’‹ Mesra solat
πŸ’‹ Merawat bibir
πŸ’‹ Tak mengeringkan

In shaa Allah bibir takkan kering sbb makin lama u apply #lipcharms ni, ingredientsnya akan makin sebati dan makin blend dgn bibir.. Lipmatte ni ❌SAMA LGSG DGN LIPMATTE LAIN2 yg dh ada di pasaran tu..
Mmg LGSG XMENGERINGKAN! πŸ’•πŸ’•πŸ’• HEAVEN ON YOUR LIPS πŸ‘„
ONLY WITH LIPCHARSM πŸ’„
.
#mungilmungilgebu
#lipcharms

whatsapp Hakak ke
πŸ“² www.wasap.my/601129443937

ALL IN 1 DGN LIPCHARMS😍.. MUDAHNYA MAKEUP dgn LIPCHARMS.
.
Bila dah siap berFOUNDATION, oleskan sedikit LIPCHARMS di BIBIR dan ratakan..
.
Pastu, ambil LIPMATTE td, calit sedikit di TULANG PIPI dan SEKATAKAN. jangan lupa TITIKKAN juga sedikit kat KELOPAK MATA, untuk bayang EYE SHADOW.
.
MUDAHKAN??
Hanya dgn 1 brg, KURANG dari 15minit kita pun SIAP!
.
SIAPA NAK CANTIK DGN MUDAH??ADA PROMO PLK LAGI..kena laju2 CLICK sini tau
☎ www.wasap.my/60122264042
☎ www.wasap.my/60122264042
☎ www.wasap.my/60122264042
.
NAK MENANG RM10,000?
jom layari laman web kami
Di www.charms.my
.
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#charmsglow
#viralproduct
#viral
#visitmyig
#bazarpaknil
#bazaronline
#befrenz
#lubukkecantikan
#malaywedding
#lipmatte
#mungilmungilgebu
#andainyatakdirku
#mesrawuduk
#mesrasolat
#mencintaimumrphotographer
#tv9
#tv3
#tvalhijrah
#agentcharmsserembansenawang
#dropshipwanted
#buletinutama
#bumiputeraproduct

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la uolls..." .
.

Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas sepantas kilat, wajah cantek menawan tertawan giteww 😘😘 . "Betul ke nih?" .

Betul sgt! Hanya seketul LipCharms je, uolls bole pakai dibibir uolls supaya #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi sbg blusher supaya gebu memancor2 😍😍 Ada 4 code yg memikat hati.. semuanya cantikkk dan wajib dimiliki 😍 .

Senang kan ? πŸ˜„πŸ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb untk tak bolleh jadi cantek hari2.. ❀❀ .
Nak dapatkan LIPCHARMS? Jom cepat2 whatsapp cikfina sekarang...stok makin susut niπŸ˜…

013-212 5650
013-212 5650
013-212 5650 .

#beautyenthusiast #bebeautiful #letscantik #jomcantiksamasama #charms #charmsselayang #charmsmalaysia #starglowscrub #faharaskincare #lipcharms #lipmatte #fahara3in1 #faharahydrafreshcream #starglowlaserscrub #charmsrawang #charmsfoundationmalaysia #jomrawatkulit #nakcantikkenarajin #hapuskanjerawat #codrawang #codselayang #ikhtiar #teamnurjelita #sunburnpulih #flawless #gebupinkish #ikhtiarnakkulitcantik #nakcantikkenarajin #semuabendakenausaha

Terima kasih Team Malaysia

Bercuti lagi kita harini yer πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Apa lagi? Jom kluo carik sarap! Uols sarap apa harini? πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #charmsfoundation #foundationcharms #lipcharms #mungilmungilgebu #charmsglow #solekdanrawat #raiseyourlife #teambidadaricharms #charmsmuar #agencharmsmuar

SELAMAT PAGI!! 😊😊
.
.
Ada tak yg tgah baca ni ada masalah bibir spt di bawah..? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’‹ Bibir mudah merekah
πŸ’‹ Bibir kering
πŸ’‹ Bibir hitam akibat tslh pakai lipstick dgn kandungan plumbum
πŸ’‹ Bibir selalu menggelupas dan pecah2
.
.
Kalau u olls ada masalah di atas ni, ni dia akak nak sharekan 1 solusi terbaik utk u olls cuba 😘😍
.
.
Walaupun lipcharms ni sejenis lipmatte, tp siyes lgsg TAK MENGERINGKAN BIBIR! 😘😍
.
Lps cuci pun, inshaAllah bibir maintain pinkish.. πŸ’‹
.
.
Sbb apa eh?
Sbb dlm tu, kita letak ingredients yg sume kualitinya PREMIUM GRADE gittewww 😘😍
.
Ada EKSTRAK BUAH TIN SEGAR, MINYAK ARGAN, MINYAK HABATUSSAUDA & SHEA BUTTER yg btindak melembapkan bibir secara semulajadi walaupun pakai berjam2 lamanya 😍😍
.
.
Best ke idookkk?
Nak lg best?
.
Haaaa.. ni dia cite best 1 lagi..Lipcharms skrg tgh PROMO MERDEKA RAYA!! RM30 SAHAJA. Harga asal rm45
.
.
#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #iamme #kl2017 #sukansea2017 #bangkitbersama #kitasamahero

TAK PENAT KE JADI CANTIK?
.
.
"Tak penat la u alls..."
.
.
Sejak2 berLipCharms ni, masa bersiap menjadi pantas, wajah cantek menawan tertawan u alls😘😘 "Betul ke nih?"
.
Betul sgt! Hanya seketul LipCharms ni, u alls bole pakai dibibir, di u alls spy #mungilmungilgebu ... di mata sbg eyeshadow dan di pipi spy gebu memancor2 😍😍 Ada 3 code yg memikat hati u alls.. Plesss la ada 3 koleksi tauπŸ˜„

Senang kanπŸ˜„πŸ˜„ Kami mmg nk bg u alls senang jer.. Sbb tu xde sbb u alls x leh jadi cantek hari2.. ❀❀
.
CLICK FOR FEEDBACK ➑ #lipcharmsbynurli
.
PROMOSI MERDEKA RAYA
LIPCHARMS BUY 2 FREE 1 RM90
Harga asal RM135
JIMAT RM45😱

Cepat2 hubungi cikli...stok makin susut niπŸ˜…
Klik πŸ‘‡πŸ‘‡
☎ www.wasap.my/60169032620
☎ www.wasap.my/60169032620
☎ www.wasap.my/60169032620
.
#promomerdeka
#stokisselayang
#lipmatte
#mektomey
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#bangkitbersama
#akujuara
#nasilemakkopio
#dramaakasia
#tvalhijrah
#meletop
#melodi
#tv3
#tv9
#nona
#halalkosmetik
#halalskincare
#beautyskin
#naturalmakeup
#simplemakeup
#lubukkecantikan
#produkviral
#semusimrindu
#andaiitutakdirnya
#samarinda
#akasia
#pinggantakretaknasitakdingin

🌼 DWIFUNGSI LIPCHARMS 🌼

Lipcharms bukan saja dwifungsi tetapi lebih daripada tu tau.
Selain digunakan sebagai pemerah bibir, ia juga boleh dijadikan blusher & eye shadow 😍😍😍 Yang paling best, lipcharms ni dibuat dari ekstrak BUAH TIN. So, memang bibir kita akan lembab sentiasa walaupun tekstur die matte tau. Boleh merawat bibir kering, pecah dan mengelupas 😨

Ade sesape nak FREE LIPCHARMS tak?
Meh wsap Nurul kat siniπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60123149152
http://www.wasap.my/60123149152
http://www.wasap.my/60123149152 😘😘😘
#lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipcharms #mungilmungilgebu #buahtin #buahsyurga #jomcantik #charmsglow #solekdanrawat #raiseyourlife #charmsmuar #agencharms #agencharmsmuar #teambidadaricharms

Jom rasa kehebatan LIPMATTE PERTAMA dengan ekstrak BUAH TIN 😘😘😘 BELI 2, PERCUMA 1
Ajak kengkawan, adik beradik jom!
http://www.wasap.my/60123149152

#lipcharms #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #mungilmungilgebu #charmsglow #charmsmuar #charms #agencharms #agencharmsmuar #teambidadaricharms #solekdanrawat #raiseyourlife #promo #promotion #merdeka #merdeka✊ #merdekasale

Happy lunch hour uolllss!
.
.
Ada tak yg tgah baca ni ada masalah bibir spt di bawah..? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’‹ Bibir mudah merekah
πŸ’‹ Bibir kering
πŸ’‹ Bibir hitam akibat tslh pakai lipstick dgn kandungan plumbum
πŸ’‹ Bibir selalu menggelupas dan pecah2
.
.
Kalau u olls ada masalah di atas ni, ni dia akak nak sharekan 1 solusi terbaik utk u olls cuba 😘😍
.
.
Walaupun lipcharms ni sejenis lipmatte, tp siyes lgsg TAK MENGERINGKAN BIBIR! 😘😍
.
Lps cuci pun, inshaAllah bibir maintain pinkish.. πŸ’‹
.
.
Sbb apa eh?
Sbb dlm tu, kita letak ingredients yg sume kualitinya PREMIUM GRADE gittewww 😘😍
.
Ada EKSTRAK BUAH TIN SEGAR, MINYAK ARGAN, MINYAK HABATUSSAUDA & SHEA BUTTER yg btindak melembapkan bibir secara semulajadi walaupun pakai berjam2 lamanya 😍😍
.
.
Best ke idookkk?
Nak lg best?
.
Haaaa.. ni dia cite best 1 lagi..Lipcharms skrg tgh PROMO MERDEKA RAYA!! RM30 SAHAJA. Harga asal rm45
.
.
#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #iamme #kl2017 #sukansea2017 #bangkitbersama #kitasamahero

TRAUMA NK PAKAI LIPSTICK SBB BIBIR SENSITIF..?? 😱😱😱
.
.
Jgn risau chuolls.
Lipcharms dgn ramuan special EKSTRAK BUAH TIN yg fresh dr ladang, MINYAK HABATUSSAUDA, MINYAK ARGAN dan SHEA BUTTER kini boleh jd hero utk selamatkan bibir u olls yg tgh merekah2 tu 😘😍
.
.
Fuhhh yg paling best, kuasa melembapkannya ibarat ada kandungan 3/4 cawan air di dlmnya.. 😍😍
.
Semestinya rahsia nk dptkn bibir munggil kini bkn lagi misteri 😍
.
Jom munggil2 bsama lipcharms!
Dgn promosi jimat shingga RM15 & pilihan kod yg sgt ohsem!! πŸ’‹πŸ’‹
.
#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #iamme #kl2017

Mungil-mungil gebooo dgn lipscharms πŸ’‹
LIP MATTE PERTAMA DIEKSTRAK DARI BUAH TIN!
.
.
Charms mmg famous dgn trademark "MAKEUP & RAWAT". Kali ni LIPCHARMS terhasil bagi membantu wanita di luar sana yg mempunyai masalah bibir kering & mengelupas. Bahan yg diekstrak dari buah tin, argan oil & shea butter mmg sgt membantu menyelesaikan masalah di atas☝🏻. Air pun jgn lupa minum lebih sikit ye.
.
.
3000 PCS LIPCHARMS SOLD OUT HANYA DLM 2 HARI! MMG TAK DIJANGKA-JANGKA!
.
.
3 in 1 gittewwww..boleh jd lipstik, eyeshadow & blusher taww 😍😍 Pstt :: Sekarang tgh PROMO RM30 SAHAJA!! JIMAT RM15!! jom cepat dapatkan sekarang πŸ’„πŸ’„
.
#keknischarms #charmstarglow #lipscharms #mungilmungilgebu #iamme #kl2017

.
.
FOUNDATION FULLY COVERED!
WAJAH LEBIH BERNYAWA, PINKISH & GLOWISHH😍
.
Kepakaran Charms Foundation sbg Make Up Skincare:
βœ” Menyembunyikan cela dan parut
βœ” Merawat jeragat dan jerawat
βœ” Sapuan halus dan sekata
βœ” Khasiat collagen, apple stemcell dan minyak kelapa menghasilkan kulit yg cerah dan sihat
βœ” Spf15
βœ” Tahan 8 jam
βœ” Makin peluh makin glowing
βœ” Tdk berminyak
βœ” Mudah dibersihkan
βœ” Tekstur ringan spt tdk memakai apa2

JOM HILANGKAN CELA & PARUT DI WAJAH SBLM RAYA HAJI NIE!

Charms Foundation 1001 manfaat.
Harga termurah hanya RM59 utk 20g. Tahan smpi 9 bln.
.
Dah alang2, dptkan COMBO SUSUK MODEN TAU.. #susukmodencharms2 .
.
Meh whatsapp
☎ www.wasap.my/60193330074
.
NAK MENANG RM10,000 DGN MUDAH? klik WWW.CHARMS.MY

Ingat CHARMS.. SOLEK DAN RAWAT!
.
#lipcharms #lipscharms #lipmatte #lipsmatte #buahtin #lipmattemalaysia #cantikdanrawat #charmsbeauty #charmsglow #makeupmalaysia #makeup #keramatmall #setiawangsa #klcc #agentkl #neelofa #makeupdanrawat #lipstick #bibircantik #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #mungilmungilgebu #muamalaysia #tvalhijrah

Happy weekend uollsss!😍😍 Buah Tin . Buah Syurga ..
Memiliki khasiat pelembap semulajadi dari buah syurga ini .. #LipCharms Eksklusif Yang Mempunyai Ekstrak Buah Tin Pertama Di Dunia .. Mengandungi Vit A , C & B Complex yg akan menyerlahkan lg warna kulit bibir kita supaya sentiasa kelihatan tegang dan gebu ke pinkish2.. Mempunyai zat zat pembersih yg mengubati bibir kering dan luka kecil .. akibat kulit bibir kekeringan .. Whatsapp lip charms ke πŸ‘‡πŸ»
+60126878078

#charmsglow
#raiseyourlife
#solekdanrawat
#CharmsSeremban
#CharmsStarglowNegeriSembilan
#mungilmungilgebu
#lipmatte
#bumiputeraproduct
#Viral

.
.
LIPSTICK PERTAMA DI MALAYSIA YG ADA EKSTRAK BUAH TIN yg mempunyai khasiat pelembab yg plg amazing ibarat ianya mengandungi 3/4 cawan air di dlmnya. 😍😍😍
.
Bukan shj agen pelembab yg amazing..tp mengandungi VIT A, C & B Complex yg menyerlahkan lg kulit bibir kt supaya sentiasa tegang dan pink.

Apa yg menarik dalam Lipcharms? πŸ’‹ Matte
πŸ’‹ Ringan
πŸ’‹ Tahan lama
πŸ’‹ Halal
πŸ’‹ Mesra solat
πŸ’‹ Merawat bibir
πŸ’‹ Tak mengeringkan 🌹Khasiat🌹
buah tin, shea butter,minyak habbatussauda & argan oil yg melembapkan.
SATUΒ²NYA LIPMATTE YG MENGANDUNGI KHASIAT BUAH TIN ( FIG) πŸ‘
HEAVEN ON YOUR LIPS πŸ‘„
ONLY WITH LIPCHARSM πŸ’„

Dengan Hanya RM30 uolss akan dpt SEMUA KHASIAT yang FIRST CLASS!! Nak ke nak??? Klik sini utk dptkan LipCharmsπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60193330074

Ingat CHARMS.. SOLEK DAN RAWAT!
.
#lipcharms #lipscharms #lipmatte #lipsmatte #buahtin #lipmattemalaysia #cantikdanrawat #charmsbeauty #charmsglow #makeupmalaysia #makeup #keramatmall #setiawangsa #klcc #agentkl #neelofa #makeupdanrawat #lipstick #bibircantik #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #mungilmungilgebu #promoramadhankareem #muamalaysia #tvalhijrah

3 in 1
Satunya lipcharms yg dibuat drp BUAH TIN BUAH SYURGA😍😍 NATURAL
TAK MENGERINGKAN BIBIR
3 IN 1(lips, blusher dan eyeshadow)πŸ˜‰ Skrg PROMO....JIMAT 15 tau ualss...rugi tak grab..mmg berbaloii..😊
Wsp laju2 kak nik utk pilih fav color ualss
www.wasap.my/60195692125

#lipsmatte
#lipcharms
#buahtin
#mungilmungilgebu

LIPS MATTE PALING LEMBAB TAK KERING MCM GAM😱
.
Betulla..
Tengok bahan2 yg ada dlm lipsmatte ni!. Bahan terbaik Dunia, ade dlm Syurga.. Tp kini Charms mencipta sesuatu yg terbaik utk anda! .
3IN1 yg selalu digemari wanita, βœ”cepat
βœ”mudah
βœ”pantas

1lips boleh jd sbg pemerah pp, eyeshadow & lips sekaligus.
Jimat.ke jimat sgt! .
Clearance sale!
RM30 1box
Harga asal RM45
Jimat RM15
.
Sapa nak cantik mcm km, dgn bibir yg munggil pinky. πŸ‘‡
.
πŸ“²www.wasap.my/60126878078
πŸ“²www.wasap.my/60126878078
πŸ“²www.wasap.my/60126878078

#Raiseyourlife
#Solekdanrawat
#CharmsSeremban
#CharmsStarglowNegeriSembilan
#LIPCHARMSπŸ’‹
#lipmatte
#Lubukkecantikan
#malaywedding
#beautiful
#viral2017
#viral
#mungilmungilgebu
#muamalaysia
#Visitmyig
#bazarpaknil
#Bazaronline
#befrenz
#mesrawuduk
#mesrasolat

.
.
Muka nampak tak berseri? Nampak dull je?

Alahai, tak susah pun. Calit Lipmatte sakura terus berubah muka tau. Nampak namis macam madu gitu. Ramai dah pakai Lipcharms Sakura ni as blusher. Tak pink sgt dan tak dull sgt. Nampak muka berseri² 😍

Founder Charms pun pakai Sakura ni kat pipi tau. Nmpk sweet je kan.

Meh la try sementara stock masih ada. Skrg pun ada promo lg.

JIMAT RM15 tau!
HANYA RM30 jerrr (Harga biasa Rm45)

#lipcharms #lipscharms #lipmatte #lipsmatte #buahtin #lipmattemalaysia #cantikdanrawat #charmsbeauty #charmsglow #makeupmalaysia #makeup #keramatmall #setiawangsa #klcc #agentkl #neelofa #makeupdanrawat #lipstick #bibircantik #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #mungilmungilgebu #promoramadhankareem #muamalaysia #tvalhijrah

Most Popular Instagram Hashtags