#munafik2

MOST RECENT

β€œDLU KENDUR JERR, SKRANG DH TEGANG ”
.
.
Saya dh try mcm urutan yg sis ckp kn tu. Alhamdulillah nmpk perubahan dia β€œslowly but surely” and paling penting selamat. Dulu mmg nmpk mcm kecik je, skrang dh nmpk mcm nk mkin mmbesar & tegang. Tu paling penting, kalau tak dulu kendurr. .
.
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif. .
.
Nak kan payudara kekal cantik dan menawan mcm anak dara? Cuma perlu amalkan B CONFIDENT ADVANCE sehari 2 kali anda dh dpt aset idaman anda. Tak perlu suntikan dan telan pil mahal2 utk kekalkan payudara cantik. Jom cuba B CONFIDENT ADVANCE skrang!.
.
.
Berminat?
Nak ke nak?
.
.
klik link nih
http://www.wasap.my/60133090209/bconfidentadvance
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2

Setuju ke Tak ?
Tag kawan anda yang perlukan motivasi ini 😎
Follow kami untuk daily motivation πŸ‘Œ

#Munafik2
#BahagiaBukanBidaan
#TheNun
#malaysia

#MalaysiaBaru
#kualalumpur
#Assalamualaikum
#instashopmalaysia
#igersmalaysia
#bazaarpaknil

MUNAFIK 2 MOVIE
Recommended!
#Rensta #Repost: @fikryjen via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ 26/9/2018

Ω†Ψ­Ω† Ψ£Ω…Ψͺي Ψ±Ψ³ΩˆΩ„ Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ο·Ί
___
🎬 By @SyamsulYusofFilm
#BoxOfficeMovie #Munafik #MunafikID #Munafik2 #Munafik2ID #FilmMalaysia #HorrorMovie #FilmHoror #BOMidMunafik2 ”

Cuti nak dekat dah, 2019 pon tinggal sebulan. Seluar Baru dh xleh pakai😭
.
Tag member yg ada masalah pilih seluar πŸ‘‡πŸ»
.
#onlinefatlossprogram #bilakuruslagicantik #meme #viral #youtube #mok #tv3 #munafik2 #eatclean #eatwellwithmel #spaghetti #yummy #baby #aidajebat #fattzura #fattahamin #wawazainal #aronaziz #bawal

NUTELLA POD ❗❗❗
.
Ramai yang tak tau lagi nak describe mcm mana nutella pod ni. Yg penting jgn beli sebekas. Ok mcm ni. Awak tutup mata, lepas tu sy suapkan nutella pod ni 🀀🀀
.
Masuk mulut awak kena gigit. Akan bunyi kruk krak kruk krak. Bunyi crunchy dr biskut tu. Dalam biskut tu sendiri ada choc chip. Rasa lagi choc chip giteww. Eh tak cukup dgn crunchy, awak sedut pulak nutella dlm tu. Srrppp rasa choc hazelnut yg terangkat !! Bila dedua bergabung, awak mungkin tk sedar dah habis sebekas. Haaa lupa lah tu kan sy ckp jgn beli sebekas je. Nyesal nanti !!!!!
.
Rm25 ada 16pcs 😍😍😍
.
Kesian Nutella Pod ni tak berteman. Agaknya bilalah hakak-hakak nak masuk meminang 0176618513. Delivery terus ke hati ❀❀❀
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah

Makan kek buah petang2 sambil hirup Udara segar, ditemani kopi O ka tea O.. Apa nak kata uiii
.
.
.
.
Kek buah kukus rm35
.
.
Kek Buah ada lagi ni. Jika nak sunting, kita roger-roger yea. Sis tunggu sayang2 di pintu DM πŸ’ . 0176618513. Delivery terus ke hati ❀❀❀
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah

Gebu..melt in your mouth..this is the taste of our pineapple tart berhantu..belum try belum tau..dah try, tak cukup sebalang tauuπŸ™ˆ
.
Hanya RM35
Hanya RM35
Hanya RM35
.
Ehh jangan geram-geram gigit bibir tu. Jika rusuk sampai dah bergetar, boleh lah masuk meminang Tart Nenas. Nak pm boleh, nak dial terus nombor hati hakak pun boleh. Hik hik. 0176618513. Delivery terus ke hati ❀❀❀
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah

jahat benci!! Lelehan caramel pada devil food chocolate cake no cheese ni membuatkan kek ni bertambah devil!
Sebab tengah taip ni sis rasa terliur 😭
.
Saiz 7" rm35
Saiz 10" rm65
Saiz 12" rm80
.
Haaaa.. Kot kot nak pinang DFCC No Cheese ni, nanti roger Sis Dalilah di nombor ni yea 017-6618513. Delivery terus ke hati ❀❀❀
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah

Crust crunchy lemak berkrim, cream cheese gebus pada, topping nutella yang tebal..jadilah Nutella cheese tart kegemaran semua 😍😍😍
.
Saiz 6" rm35
Saiz 7" rm50
Saiz 9" Rm90
.
Kalau dah asyik termimpi-mimpi, dah boleh lah pm sis di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❀❀❀
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah

β€œDLU KENDUR JERR, SKRANG DH TEGANG ”

Saya dh try mcm urutan yg sis ckp kn tu. Alhamdulillah nmpk perubahan dia β€œslowly but surely” and paling penting selamat. Dulu mmg nmpk mcm kecik je, skrang dh nmpk mcm nk mkin mmbesar & tegang. Tu paling penting, kalau tak dulu kendurr. .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif. .
Nak kan payudara kekal cantik dan menawan mcm anak dara? Cuma perlu amalkan B CONFIDENT ADVANCE sehari 2 kali anda dh dpt aset idaman anda. Tak perlu suntikan dan telan pil mahal2 utk kekalkan payudara cantik. Jom cuba B CONFIDENT ADVANCE skrang!.
.
Berminat?
Nak ke nak?
.
klik link nih
http://www.wasap.my/601117520364/bconfidentadvance
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2

β€œMAKIN HARI MAKIN TEGANG”

First pakai tu rase ade berdenyut-denyut, sampai nk tido pun rasa tak selesa. Bila bangun pagi tu rasa tegang sgt, lain dari hari yg sebelum. Makin hari rasa makin tegang. Dah nmpk bentuk bulatnya tu dan nipple pun timbul je selalu. B CONFIDENT ADVANCE mmg terbaik lah..suka sgt bau wangi dia tu,tak sangka cepat kesan dia. .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif. .
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
Awak jangan su.sah hati ye, sis akan bantu awak semua tau.
Meyh PM akak laju-laju k
http://www.wasap.my/601117520364/bconfidentadvance
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2

Dear chocolate lover, devil food chocolate cake Adalah kek yang ideal untuk dessert table awak tauu..siap potong! Tinggal amik masuk mulut...itewwww
.
.
Dfcc no cheese 12inch rm90 jurr
.
.
Kalau berkenan di hati, boleh pm tepi di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❀❀❀
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah

CRYSTALWAVE SET imported from Tupperware Indonesia
β€”β€”β€”β€”β€”β€”
.
Crystalwave bowl 900ml (boleh masuk microwave)
Cutlery x 1
Exclusive pouch x 1
.
Rm65 only grab now!
Rm65 only grab now!
Rm65 only grab now!
.
Alahaiii sweetnya kaler ni, set bekas siap sudu garpu dan pouch. Senanglah nak tapau makan, then anytime nak reheat boleh terus masuk microwaveπŸ€—
.
.
Klik link wsap di bio untuk order yaπŸ™‹πŸ»
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#TupperwareBrands #Tupperware
#TupperwareMalaysia
#Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #gegarvaganza #Merdeka #ricesmart #laraalana #bekas #MLM2018 #botoltupperware #zamani #aliffsyukri #TupperwareNovember2018 #Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #gv5 #TunMahathir #garlickeeper #abpbh31 #Munafik2 #fattzura #aisyahdhiarana #TuppyLovers #gv5 #SayangiMalaysiaku #beechallenge #sayajual #tupperwareoversea #MLM2018

ECO FAMILY SET BOTTLE imported from Tupperware Indonesia
β€”β€”β€”β€”β€”
.
310ml x 1
500ml x 1
750ml x 1
1 liter x 1
.
Rm65 only grab now!
Rm65 only grab now!
Rm65 only grab now!
.
Best set ni. 4 botol lain saiz, lain warna. So bolehlah share seisi keluarga. Penutup jenis screw(pusing), anti leaking dan BPA FREE😊
.
.
Klik link wsap di bio untuk order yaπŸ™‹πŸ»
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”
#TupperwareBrands #Tupperware
#TupperwareMalaysia
#Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #gegarvaganza #Merdeka #ricesmart #laraalana #bekas #MLM2018 #botoltupperware #zamani #aliffsyukri #TupperwareNovember2018 #Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #gv5 #TunMahathir #garlickeeper #abpbh31 #Munafik2 #fattzura #aisyahdhiarana #TuppyLovers #gv5 #SayangiMalaysiaku #beechallenge #sayajual #tupperwareoversea #MLM2018

πŸ‘œFEEDBACK CUSTOMERπŸ‘œ
.
.
Thankyou for your purchase πŸ’• Customer puas hati, kami senang hati πŸ˜†
.
.
Nak beli beg yg cantik dgn harga murah? Meh pm kami cepat πŸ™‹πŸ˜Ž
.
.
#begmurah #malaysianhandbag #beglawa #begkelas #begcantik #pursemurah #begmurahlawabergaya #igersmalaysia #ikutcarakita #sayajualonline #igshopmalaysia #abpbh31 #wanyhasrita #emmamaembong #faayastore #viralmalaysia #Munafik2 #Fisabilillah #mgt2020 #bbaentrepreneurshipweek2018

Pink Lady Body Perfection (PLBP)!!
.
PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati.
.
Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One.
.
Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. .
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
πŸ”΄ Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
πŸ”΄ Perapat miss 'V'.
πŸ”΄ Mengurangkan nafsu makan.
πŸ”΄ Menghilangkan 'mood swing'.
πŸ”΄ Meningkatkan libido wanita.
πŸ”΄ Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
πŸ”΄ Meremajakan kulit.
πŸ”΄ Mengatasi masalah rambut gugur.
πŸ”΄ Atasi masalah senggugut yang teruk.
πŸ”΄ Kitaran haid kembali teratur.
πŸ”΄ Menstabilkan emosi.
πŸ”΄ Menggebukan & mencantikkan kulit.
πŸ”΄ Menambahkan susu badan.
πŸ”΄ Badan jadi lebih shape.
πŸ”΄ Hilangkan masalah jerawat.
πŸ”΄ Atasi masalah kulit kusam.
πŸ”΄ Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
πŸ”΄ Pudar & hilangkan masalah parut.
.

Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL.
.
NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya.
.
wassap now
01139054192 πŸ“²
atau click je link kt bio ⬆️
.
#teamlnashapinklady #pinkladyoriginal #pinkladyworldwide #cintabukankristal #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladysingapore #pinkladyworldwide #munafik2 #thenun #bigstage #pinkladyhq #pinkladytestimoni #supplementallinone #supplementkurus #ubatgemuk #ubatkuat #besarkanpayudara #besarkanbreast #injectionputihgebu #klinikhana #jebatjayden #ketatkanmissv

Pink Lady Body Perfection (PLBP)!!
.
PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati.
.
Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One.
.
Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. .
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
πŸ”΄ Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
πŸ”΄ Perapat miss 'V'.
πŸ”΄ Mengurangkan nafsu makan.
πŸ”΄ Menghilangkan 'mood swing'.
πŸ”΄ Meningkatkan libido wanita.
πŸ”΄ Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
πŸ”΄ Meremajakan kulit.
πŸ”΄ Mengatasi masalah rambut gugur.
πŸ”΄ Atasi masalah senggugut yang teruk.
πŸ”΄ Kitaran haid kembali teratur.
πŸ”΄ Menstabilkan emosi.
πŸ”΄ Menggebukan & mencantikkan kulit.
πŸ”΄ Menambahkan susu badan.
πŸ”΄ Badan jadi lebih shape.
πŸ”΄ Hilangkan masalah jerawat.
πŸ”΄ Atasi masalah kulit kusam.
πŸ”΄ Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
πŸ”΄ Pudar & hilangkan masalah parut.
.

Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL.
.
NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya.
.
wassap now
01139054192 πŸ“²
atau click je link kt bio ⬆️
.
#teamlnashapinklady #pinkladyoriginal #pinkladyworldwide #cintabukankristal #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladysingapore #pinkladyworldwide #munafik2 #thenun #bigstage #pinkladyhq #pinkladytestimoni #supplementallinone #supplementkurus #ubatgemuk #ubatkuat #besarkanpayudara #besarkanbreast #injectionputihgebu #klinikhana #jebatjayden #ketatkanmissv

Most Popular Instagram Hashtags