[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mukafresh

857 posts

TOP POSTS

Selamat tinggal rambut
panjangku😉
semoga rambut baruku
membawa keberuntungan☺😍💇
#gayabaru
#mukafresh
#happysunday

Sebahagian 1st pair pagi.. lepak pantai awal pagi amik mood lu..
#ukmft
#sehatisejiwa
#mukafresh

No ones knows what we have to get through in this life ,pray for the good things and avoids from bad things.
Keep smiling and stay happy 😉
#OOTD#MukaFresh#Jalan2#haricutikitajalan#HarikrjaCariDuit 😎

HAPPY TUESDAY
#mukafresh

Mcm mana rupa black egg mask ni..
Packaging je ke yg black??
Pasti la x😉😉
Mask nya pon warna hitammm tauuu..
Tgok adik ni pakai warna hitam..
.
Kalau xnk warna hitam bole try egg mask kuning or putih..
.
Nak borong???
Bole bole..jomm ws jommm😙😙
.
Apa kebaikan Egg Mask ni?.
Egg mask ni function dye mcm yg korng baca kat atas tuuu..
.
Egg mask ni original dari bioaqua✔
And natural tauu bahan bahan dye..jgn risau..semua xde bg effect kat wajah..
.
Melainkan anda ada allergic dgn bahan😊
.
Jommm pakai egg mask ni..
JAMINAN ANDA PASTI SUKA😉
.
#newmask #eggmask #eggmaskmurah #eggmasker #eggmaskermurah #eggmaskmalaysia #eggmask #bioaquamask #bioaqua #bioaquamurah #bioaquaori #bioaquamaskmurah #bioaquamasker #bioaquamaskoriginal #bioaquabrand #koreabrand #maskkoreaborong #bioaquamaskborong #eggmask #whiteegg #whiteeggmask#mask #maskkorea #maskkoreaoriginal #maskkoreaborong #maskkoreamurah #maskkoreabest #pejagaanwajah #penjagaanmuka #mukacantik #wajahfresh #mukafresh #mukalembap

MESRA SOLAT
=========================================== Ini salah satu kelebihan CHARMS FOUNDATION. Selain berfungsi untuk meeawat kulit dan menutup cela, foundation Charms ni boleh bawa solat kerana kandungan charms terdiri daripada bahan semulajadi yang tentunya HALAL. So kalau dah halal dan ada GMP tentunya charms foundation ini LULUS KKM,tiada alkohol apatah bahan kimia. Jadi jangan ragu2 nak guna charms foundation.. #charmsfoundation
#foundationmuka
#mukaglowing
#mukafresh
#rm59

🇱🇹

Pekerja baru Sasaran Taraf😆😆
#sasarantaraf #mukafresh #bajukerja

MOST RECENT

Penjagaan kulit wajah amat penting bagi seorang wanita..so ROREC MASK menjadi pilihan saya dan anda bagaimana😍❤🥀😗😗
.
.
#sayajualprodukkecantikan #usahawanmuda #maskmuka #jualonline #azizanosman #mukaflawless#instashoponline #koreanmakeup #mukafresh #skincareroutine #produk #bestselling #wanita #meletop

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Beauty (berfungsi spt toner)
Melembapkan kulit
Menjadikan warna kulit sekata
Base makeup

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

NAK MUKA FRESH SETIAP HARI?NAK MAKE UP TAHAN LAMA?🙆
.
.
Jom try #GlowMist keluaran @loveramalaysia .PASTI ANDA TIDAK AKAN MENYESAL.👍😌.TAK PERCAYA JOM BELI 1😏😏😏
.
HARGA RM 45/botol(exclude postage)
.
To order ☎☎☎whtsapp 0176301428(syidah)

#loveramalaysia#thebestproduct#glowmist#mukafresh#jerawathilang#settingmakeup#makeuptahanlama#kulitglowing#flawless#wangi#toner#teamfarah#dropship#melaka#loveramelaka#halal#luluskkm#trustedsaller#melaka

Kulit tak berminyak tp jenis combination. Kadang kadang naik jerawat banyak banyak. Kadang kadang terus kering. Pakai foundation jadi takrata, nampak capuk 😞 Terus malas nk makeup dah 😔 Nak jumpa orang pun, asyik dok pikir, org tu tengok jerawat aku, malunya.. camne nk sorok.. Sis ada tak jalan utk selesaikan masalah ni? 😥 .
.
Jawapan dia YES! Untuk masalah kulit kering & muka yg selalu naik jerawat. Sis prefer korang pakai Beauty Water pH6.0 + Antiseptic water pH2.5. Dengan complete set ni, boooom ✨Harga pun harga mampu milik, semua orang boleh pakai dik oi. RM30 sahaja untuk 1 set 2 botol ni tau! FREE postage to semenanjung, ss add rm5. Korang dah boleh dpt kulit yg bebas jerawat, moist jeee selalu. Lepasni mesti dh takrisau la nak pakai makeup selalu pon 😍 Lagiii ketagih pakai KW, lagi dpt kulit cantik. Siapa taknak oii? Sesuai utk semua jenis kulit, 100% direct from kangen machine, based water, tanpa penggunaan bahan kimia pun 😘

More feedback?  search google Kangen Beauty Water review di google, ramai tau dh pakai. Search #feedbackbmw pon boleh 😍

Whatsapp sis meh utk order 0196003956

#feedbackbmw #kangenwatermalaysia #beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airkangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #pakej3f #frombeautymiraclewatermy #testimonifrombeautymiraclewatermy #testimonibeautywater #testimonibeautywatermalaysia

Keistimewaan KW
-TIADA BAHAN KIMIA DIGUNAKAN
-100% DIRECT FROM MACHINE KANGEN (WORTH RM12K)
-AIR YANG DIHASILKAN DITAPIS SEPENUHNYA (BEBAS DRPD BENDASING)
-SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT
-KESAN DEPENDS ON PENGGUNA. LAIN ORG LAIN MASALAH. YG PENTING KITA IKHTIAR 💘

#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airkangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #pakej3f #frombeautymiraclewatermy #testimonifrombeautymiraclewatermy #testimonibeautywater #testimonibeautywatermalaysia

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Pagii semua ♥️
.
All Day Fixing Mist is my current favourite spray mist before and after make up okay! Semudah spray ajeerr. Tak semestinya makeup junkies je yang wajib ada korang pun kena ada satu letak dalam handbag tu tau.

Selain set kan makeup kita, longlasting kan makeup kita, mist ni bole melembabkan kulit & bg kesan glowing mowingg gitu. If kulit rasa kering tu haa just spray kan je terus rasa fresh. Instant hydration for your skin. Mist ni jugak ada ekstrak limau and bau macam maduuu. Tak memasal boleh dapat vitamin C free. 😍😍
.
✔ ️Kulit Sihat
✔ ️Kulit Cantik
✔️ Segar Semulajadi
✔️ Instant Hydration
✔ Glowy Skin
.
.
Whatsapp,
+6019-224 3718

Video credited : Bell 💜

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Jom tukar kepada penggunaan beauty water dan antiseptic water dalam kehidupan harian kita. Cleanser yang selalu korang guna tu, mempunyai bahan kimia yang boleh menghakis kulit kita secara berperingkat. Eee tak kesian ke kat kulit tu? Cepat cepat tukarr kepada penggunaan beauty water + antiseptic water! Boleh campur dgn product yg sekarang korang guna! Tiada sebarang bahan kimia digunakan so takkan ada risiko bahaya pun kalau awak semua guna ni. .
.
Korang selalu tanya? Eee apa function ni? Ni macam air biasa macam air paip tu ke? Jawapannya semestinya tidak. Kalau sama macam air paip, hakak tak jual 😁 Air paip adalah ph7.0. Kita selalu basuh muka dengan air paip je kan? Tah bersih ke tak kan? Beauty water ph6.0 iaitu sama dgn ph muka berfungsi melembapkan kulit, menjadikan warna kulit sekata mengecilkn liang-liang roma dan byk lgi. Antiseptic water ph2.5 pula berfungsi sebagai merawat luka luaran, menghilangkan jerawat & jeragat! Harga rm30 for one set. Rm15 for one bottle. 200ml/bottle. Free postage sm and ss add rm5
.
.
More information at ig @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy @beautymiraclewatermy

FACEBOOK : Syakirah Kirah Halim Hakim
Whatsapp 0196003956
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterset #beautywatermelaka #beautywatermalaysia #airangen #produkcantikkanmuka #produkmurah #produkbagus #mukafresh #spa #ubat #sayajualmurah #sayajual #murah #malaysia #melaka #utem #perlukandropship #originalbeautywater #frombeautymiraclemy #beautymiraclemy .

Assalamualaikum! Hai selamat petang sayang sekalian! Sekarang kat Shah Alam tengah musim hujan, nak keluar beriadah pun terhad. Kat tempat korang hujan tak? 🙋 . .
Untuk korang yang suka makeup tu kan, mesti nak makeup last long sampai petang kan? Petang ni sis nak share pasal produk #LoveraGlowMist ni memang boleh buat makeup kita tahan lama tauuu. Especially makeup untuk dinner atau event pagi-petang. Takkan asyik nak touch up makeup aje kan? 😏 Sis share sikit gambar dinner haritu, lepas makeup terus spray #LoveraGlowMist ,memang best! Glowing glowing pulak tu 😁 .
. .
Nak order? Jom WS sis +60133543005 📲
#magicjellybynaa #magicjellymurah #testimonial #jerawathilang #jerawatteruk #parutjerawat #pori #GlowMistLovera #glowingskin #mukafresh

MESRA SOLAT
=========================================== Ini salah satu kelebihan CHARMS FOUNDATION. Selain berfungsi untuk meeawat kulit dan menutup cela, foundation Charms ni boleh bawa solat kerana kandungan charms terdiri daripada bahan semulajadi yang tentunya HALAL. So kalau dah halal dan ada GMP tentunya charms foundation ini LULUS KKM,tiada alkohol apatah bahan kimia. Jadi jangan ragu2 nak guna charms foundation.. #charmsfoundation
#foundationmuka
#mukaglowing
#mukafresh
#rm59

"Orang Tegur Muka Nampak Fresh & Berseri"

#amarawhite
#nayaibeauty
#mukafresh

Bermasalah dg kulit muka, sprti....
*muka kusam,?
*muka berjerawat,?
*flek hitam yg tipis atw tebal,?
*kerutan & komedo,? Solusi'y ini niih....
••QINETTA WHITEN CREAM (u kulit kusam / flek hitam yg tipis)
••QINETTA ACNE WHITEN CREAM (u kulit berjerawat / flek hitam yg tebal)

Info Order
WA: 089632663229

#cream #krimpemutihwajah #mukakusam #mukakusam😂 #muka #mukajerawatan #berjerawat #berjerawatdanberminyak #mukaflekhitam #flek #flekhitam #flekhitamhilang #flektipis #flektebal #flektebalwajah #mukakinclong #mukakinclongdirawat #mukapede #mukafresh #vitaminmuka

Most Popular Instagram Hashtags