#mukaberseridengand

MOST RECENT

Sauna exclusive!!!! .. untuk maklumat lanjut pm admin laju2 ... bandingkan harga anda dengan yang lain .. tawaran super gempak dari saunaku malaysia .
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

πŸ”₯NANO BERMABRASION BLACKHEAD SUCTION DEVICEπŸ”₯

Promo rm150
+Postage sm rm10
+Postage Ss rm15.
(N/P: rm350) 🌼 APA YANG BEST ALAT SEDUT BLACK HEAD NI?
πŸ”₯ 4 tahap kuasa sedutan
πŸ”₯ sedut black head/white head SAMPAI KE AKAR.
πŸ”₯ 100% tak SAKIT macam pakai mask.
πŸ”₯ BERKESAN 10X ganda dari pakai MASK.
πŸ”₯ tak meninggalkan PARUT DIMUKA.
πŸ”₯ 100% tak kan melukakan
πŸ”₯ mudah digunakan. semudah A B C
πŸ”₯ boleh bawa ke mana2 sebab kecil dan ringan
πŸ”₯ boleh pakai sampai bila2. hanya cas semula.
πŸ”₯ yang PENTING sekali 100% BERKESAN

IN SHA ALLAH dijamin kulit lebih bersih dan licin. 🌼 ANDA AKAN DAPAT 1 SET NANO BERMABRASION DI DALAMNYA ADA :- 😊
πŸ‘‰ 1pcs alat sedut blackhead
πŸ‘‰ 1pcs cable USB
πŸ‘‰ 4pcs kepala sedutan
πŸ‘‰ 1maklumat pengguna
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

Selamat petang jumaat semua, yang nak balik kampung tu hati2 yaa 😊😊..
Harini admin nak share sikit produk blackhead vacuum, haa sapa berminat boleh terus contact admin taw ...
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

#merdekasale .
Hi semua, harini admin nak share video tutorial penggunaan periuk saunaku 😊😊😊, ada 3 part taw semuanyaa ,, sebarang pertanyaan boleh direct pm admin taw πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
#merdekasale
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

#merdekasale .
Hi semua, harini admin nak share video tutorial penggunaan periuk saunaku 😊😊😊, ada 3 part taw semuanyaa ,, sebarang pertanyaan boleh direct pm admin taw πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
#merdekasale
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

#merdekasale .
Hi semua, harini admin nak share video tutorial penggunaan periuk saunaku 😊😊😊, ada 3 part taw semuanyaa ,, sebarang pertanyaan boleh direct pm admin taw πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
#merdekasale
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

Sambil bersauna ,sambil membaca ye dok ? 😁😁😁
.
Dapatkan sauna brown siap head cover spada harga promosi πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
#saunabrown
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

Hi,tahukah and bersauna 15 minit dapat membakar 400 - 600 kalori .
Dapat produk saunaku malaysia dari kami dengan harga mampu milik.
Beli sekali boleh guna berkali kali .
Selamat berhujung minggu semua 😁😁😁
#merdekasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

Fuh kuning ni terang betul .. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„..
Berminat dengan produk ni boleh pm admin laju2 ya .. sambil2 lepak baring, boleh sedut blackhead kt muka tu ..
#rayasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

🌞Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori.
πŸ’ƒAerobics selama 30 minit membakar 400 kalori.
🏊Berenang selama 30 minit membakar 400 kalori.
🚲Berbasikal selama 30 minit membakar 250 – 500 kalori.
πŸƒJogging selama 30 minit membakar 300 kalori.
#rayasale Wassap nombor dibawah 😁😘
013 457 5368
019 206 3252

#steamsauna #saunamalaysia #sauna #portablesauna #saunaku #lofattah #isterituanihsan #7harimencintaiku #jomkurus #cantik #gebu #sihat #jk1m #gymnastics #kevinzahri #fitmalaysia #sariyanti #naelofarhijab #jerawat #penyedutjerawat #blackhead #mukaberseridengand #cyberjayaroadtour #jitra #aor #pulunkedahpulun #kahaqketegaq #jomkurus #saunasuitsmurah

Most Popular Instagram Hashtags