[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muffinonline

2601 posts

TOP POSTS

Buondì 👯

3 variations of Banana Muffin by @bestkott. The original, banana chocolate and with extra banana filling. Sesuai untuk di makan bersama sewaktu buka puasa.
RM25 per box of 16 pcs. PM or whatsapp at +60199891016. #muffinsedap #muffinonline #muffinkl #muffinboy

Thanks for the order @nazry_edruce! Hope you enjoy those awesome muffins!
Chocolate chip muffin ohsem @bestkott! Sesape nak order boleh DM or whatsapp +60199891016. #chocolatechips #muffin #muffinkl #muffinmurah #muffinonline #muffinsedap #muffingebu #muffinsedapmakansampaipengsan

especially for elshinta TV . Thankyou for having us :) #elshintatv #muffinjakarta #muffinonline #kuejakarta #jakartakue #terassore #teras #elshinta

MOST RECENT

3 variations of Banana Muffin by @bestkott. The original, banana chocolate and with extra banana filling. Sesuai untuk di makan bersama sewaktu buka puasa.
RM25 per box of 16 pcs. PM or whatsapp at +60199891016. #muffinsedap #muffinonline #muffinkl #muffinboy

Done.
Chocolate chip muffin ohsem @bestkott! Sesape nak order boleh or whatsapp +60199891016. 16pcs per box RM25. #chocolatechips #muffin #muffinkl #muffinmurah #muffinonline #muffinsedap #muffingebu #muffinsedapmakansampaipengsan

Thanks for the order @nazry_edruce! Hope you enjoy those awesome muffins!
Chocolate chip muffin ohsem @bestkott! Sesape nak order boleh or whatsapp +60199891016. #chocolatechips #muffin #muffinkl #muffinmurah #muffinonline #muffinsedap #muffingebu #muffinsedapmakansampaipengsan

Thanks for the order @nazry_edruce! Hope you enjoy those awesome muffins!
Chocolate chip muffin ohsem @bestkott! Sesape nak order boleh DM or whatsapp +60199891016. #chocolatechips #muffin #muffinkl #muffinmurah #muffinonline #muffinsedap #muffingebu #muffinsedapmakansampaipengsan

Terima kasih kepada semua yang dah beli muffin and thank you for all the feedbacks.
Atas hasil feedback tersebut, let me introduce #chocolatechipsmuffins #bestkott 2.0, yang lebih moist and chocolaty! Yang ni dijamin moist. Hahaha!
Kau tak rasa tergoda ke tengok chocolate chips yang berketul2 tu tersusun rapi atas muffin penuh coklat yang gebu gabas bagai anak dara.. ehh.. Dari korang asyik meleleh air liur je tengok baik korang order je dengan abang. Boleh DM or whatsapp order +60199891016. Cepat order now sebelum abang habeskan coklat chips ni. Kau jangan. #muffinkl #muffinboy #muffinsedap #desserts #deathbychocolate #muffinmalaysia #muffinlover #muffinporn #muffinonline #muffinmurah #muffincoklat #muffinman

Terima kasih kepada semua yang dah beli muffin and thank you for all the feedbacks.
Atas hasil feedback tersebut, let me introduce #chocolatechipsmuffins #bestkott 2.0, yang lebih moist and chocolaty! Yang ni dijamin moist. Hahaha!
Kau tak rasa tergoda ke tengok chocolate chips yang berketul2 tu tersusun rapi atas muffin penuh coklat yang gebu gabas bagai anak dara.. ehh.. Dari korang asyik meleleh air liur je tengok baik korang order je dengan abang. Boleh DM or whatsapp order +60199891016. Cepat order now sebelum abang habeskan coklat chips ni. Kau jangan. #muffinkl #muffinboy #muffinsedap #desserts #deathbychocolate #muffinmalaysia #muffinlover #muffinporn #muffinonline #muffinmurah #muffincoklat #muffinman

Most Popular Instagram Hashtags