#mudfacemurah

MOST RECENT

RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
WHATSAPPS 0192530305
.
Kebaikan Aloe Vera Gel Forever Living
.
♥ Pembaikpulihan Elastin & Kolagen
Ia dapat menokok bekalan bahan-bahan binaan untuk menghasil dan mengekalkan kulit yang sihat.
♥ Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat & Meningkatkan Tahap Tenaga
Secara semulajadi.
♥ Membina Badan
Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
♥ Sifat Pemulihan
Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar-calar, luka-luka kecil, luka terbakar dan lain-lain.
♥ Kesihatan dan Kebersihan Gigi
Menggalakkan gusi dan mulut yang sihat.
♥ Mempercepatkan Penyembuhan dan Pembaikpulihan
Gel Aloe Vera meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran, luka-luka dan calar-calar kecil serta kegatalan kulit.
♥ Menyokong & Menggalakkan Fungsi Sistem Ketahanan Badan
Kandungan unsur-unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.
♥ Sistem Penghadaman Yang Semulajadi
Secara semulajadinya, Gel Aloe Vera mempunyai keupayaan membersih, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.
♥ Membekalkan Mineral Surih
Ia mengandungi 20 mineral semulajadi termasuk kromium, magnesium, mangan, kuprum dan zink.
♥ Membekalkan vitamin Semulajadi
Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A .
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
WHTSAPP 0192530305
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#produkkesihatan #aloeveramalaysia #foreverlivingproducts #foreverlivingaloeveragel #foreverlivingaloeveramurah #aloeveragel #aloeveradrink #aloeverafreshgel #dnars #olicandymurah #jusnusantara #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #pamoga #symabeauty #cmd #sabunpewiit #dianzvitamin #aloeveragelmurah #penjagaanperut #bersihusus #pewiitskincare #sabunpewiit #dollyspinky #mudfacemurah #pamogamurah #bellasinusmurah #likeiforlike #like4like #follow4fo

Korang tak nak try ke produk viral ni harga promosi tau !!! -kulit licin glowin
- jeragat semua hilang
-dan buat gadu korang lbih runcing tau
-dapat hilangkan kesan parut dengan cepat tau
-boleh di jadi kan night cream masker

cepat jangan tunggu lagi ,kalau nk borong sis bagi harga kasih sayang tau ..
#mudface #glowing #mudfacemurah#mudfaceoriginal #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfacestaynaturalmurah

🌸 HAPPY CUSTOMER ZURA🌸

Aduhaii 😍 Seronok bila cust excited beli barang kita jual. Semuaa mampu milik pulak tu! Sampai grab 3!
.
.
✔MUDFACE NEW PACK RM37

Murrr murrr je awak. Jom join postage isnin - jumaat 1pm 😊
.
.
Untuk view delivery feedback
Click je 👇👇
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
#deliveredparcelzurishaini
.
.
.
.
_______________________

POSTAGE : RM8SM/RM12SS
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________
.
.
#mudface #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfacemask #mudfacemalaysia #mudfaceborong #mudfaceexclusive #mudfacemaskmurah
#auraslim #auraslimshake #aurawhite #aurawhitebubbly #aurababiessakura #uitm #unisel #uia #politeknik #babiesblink #dermanic #bustupexpress #kcolly #ladysecretbustup #radiancesignature

🌷 Mմժƒɑςe
.
🌟 7 SEBAB ANDA PERLUKAN MUD FACE :
1. DAGU lebih RUNCING 
2. No more DOUBLE CHIN
3. BLACKHEAD hilang serta merta
4. JERAWAT terus kecut
5. PARUT JERAWAT hilang sepantas 24 jam
6. Kulit lebih CERAH SEKATA
7. Kulit CONFIRM SELEMBUT bayi
.
🌟 KELEBIHAN Stay Natural MudFace :
💕🏽Jerawat pada kulit muka kecut
💕🏽Blackhead/whitehead hilang SERTA MERTA
💕🏽No more DOUBLE CHIN - Mudface juga buat dagu sis lebih runcing
💕🏽Ia memberikan kesan SEJUK dan NYAMAN bagaikan rawatan spa
💕🏽PARUT pudar dan hilang dgn CEPAT
💕🏽Stay Natural MudFace boleh dijadikan NIGHT CREAM MASKER
💕🏽Kulit jadi sekata dan selembut bayi, say babai to kusam
.
🌟 Cara penggunaan :
⏩ Hanya 2-3 kali seminggu
⏩ Pastikan muka dalam keadaan bersih & kering
⏩ Calit Mud Face sedikit kemudian sapukan secara nipis & rata pada kulit muka
⏩ Biarkan kering dalam 20-30 minit kemudian cuci seperti biasa
⏩ Boleh digunakan pada bila2 masa samada pagi atau malam
.
👍 Mud Face juga boleh dijadikan sebagai night cream masker. Selepas bangun tidur, cucikan muka sehingga bersih
👍 1 Bekas Berat 100g dan tahan 3-4 bulan penggunaan
👍 Stay Natural Mud Face telah mendapat kelulusan KKM : NOT150601394K
.
🌟 Harga hanya RM 48.00 sahaja !!! 😱😱
.
📲 WhatsApp 011-10243114
.
#d_beauty_haus
#secretforhealthylife
#jagakesihatan
#jagabadan
#cantiksentiasa
#mudfacemurah

RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
WHATSAPPS 0192530305
.
Kebaikan Aloe Vera Gel Forever Living
.
♥ Pembaikpulihan Elastin & Kolagen
Ia dapat menokok bekalan bahan-bahan binaan untuk menghasil dan mengekalkan kulit yang sihat.
♥ Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat & Meningkatkan Tahap Tenaga
Secara semulajadi.
♥ Membina Badan
Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
♥ Sifat Pemulihan
Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar-calar, luka-luka kecil, luka terbakar dan lain-lain.
♥ Kesihatan dan Kebersihan Gigi
Menggalakkan gusi dan mulut yang sihat.
♥ Mempercepatkan Penyembuhan dan Pembaikpulihan
Gel Aloe Vera meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran, luka-luka dan calar-calar kecil serta kegatalan kulit.
♥ Menyokong & Menggalakkan Fungsi Sistem Ketahanan Badan
Kandungan unsur-unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.
♥ Sistem Penghadaman Yang Semulajadi
Secara semulajadinya, Gel Aloe Vera mempunyai keupayaan membersih, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.
♥ Membekalkan Mineral Surih
Ia mengandungi 20 mineral semulajadi termasuk kromium, magnesium, mangan, kuprum dan zink.
♥ Membekalkan vitamin Semulajadi
Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A .
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
WHTSAPP 0192530305
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#produkkesihatan #aloeveramalaysia #foreverlivingproducts #foreverlivingaloeveragel #foreverlivingaloeveramurah #aloeveragel #aloeveradrink #aloeverafreshgel #dnars #olicandymurah #jusnusantara #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #pamoga #symabeauty #cmd #sabunpewiit #dianzvitamin #aloeveragelmurah #penjagaanperut #bersihusus #pewiitskincare #sabunpewiit #dollyspinky #mudfacemurah #pamogamurah #bellasinusmurah #likeiforlike #like4like #follow4fol

#JANGANTERTIPU .
Mud Face fake dah ada di pasaran.. jgn terbeli takut nanti apa2 jadi kat wajah anda kami tak tanggung.. .
Mud Face Original:
.
■ Ada kotak
■ ADA perkataan STAY NATURAL
■ KELUARAN SHIMA HEALTH & BEAUTY
■ Ada perkataan 3 in 1
■ Stiker ada bunga
■ Di kotak ada tulis MUD FACE EXCLUSIVE

#silaambilpeduli
#stayflawlessfoundationmurah #stayflawlessfoundation #mudfacemurahoriginal #mudfaceexclusivemurah #mudfacemurah #sayajualmudface #sayajualmudfaceoriginal #fake #tiruan #mudfaceexclusive3in1originalmurah #mudfaceborong #mudfaceexclusivemurah #mudfaceexclusive #darkeysoapmalaysia #darkeysoapmurah #darkeysoap #sunburnsoap #mudfaceoriginal #mudfacemurahmalaysia #sayajualmudface #mudfacemalaysia #mudfacestaynaturalmurah #staynaturalmudface

💋SALE RAYA💋 💄MUDFACE
🌸HARGA SEBENAR: RM35
🌸HARGA SALE: RM30
❗SALE SEHINGGA 20 JULAI❗
#makeupmurah#makeupsale#makeupmurahmalaysia#borongmakeupmurah#nakcantik#nakputih#mudfacemurah#maskblackheadmurah#maskmurah

🌸 MudFace Exclusive 🌸 .

SELLING FAST! 🎉 .

RM40 ✔ .

KELEBIHAN MUDFACE 👉🏽 Jerawat pada kulit muka kecut.
👉🏽 Blackhead/whitehead hilang SERTA MERTA
👉🏽 No more DOUBLE CHIN - Mudface juga buat dagu uolls lebih runcing
👉🏽 Ia memberikan kesan SEJUK dan NYAMAN bagaikan rawatan spa
👉🏽 PARUT pudar dan hilang dgn CEPAT
👉🏽 Stay Natural MudFace boleh dijadikan NIGHT CREAM MASKER.
👉🏽 Kulit jadi sekata dan selembut bayi.
.
Cara penggunaan :
Hanya 2-3 kali seminggu .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#mudface #mudfacemurah #mudfaceborong #mudfaceborongmurah #mudfacemask #staynaturalmudface #staynaturalmudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfaceexclusive #mudfaceexclusiveoriginal #mudfaceexclusivemurah #bazaarpaknil #dropshipwanted

#Repost @arderebeauty_
・・・
.
HONEY GLOW SOAP (READY STOCK)
.
1 UNIT RM18.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#glutacoalsoap #glutacoalsoapmurah #glutacoalsoaporiginal #honeyglow #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #sabunarang #sabunarangmurah #sabunarangoriginal #sabunbumibime #sabunbumibimemurah #sabunbumibimeoriginal #sabunglowingspeed #sabunglowingspeedmurah #sabunglowingspeedoriginal #sabunkopi #sabunkopioriginal #sabunkopimurah #sabunkopioriginal #mudface #mudfacemurah #mudfaceexclusive #mudfaceexclusivemurah

TESTIMONI LETOPSS! NAK TAHU RAHSIA BOLEH WHATSAPP ZETTY.
ZETTY AKAN BANTU KORANG :) 0122968047

#mudfacemask #mudfaceoriginal #maskerjerawat #maskerlumpur #krimjerawat #krimjeragat #mudfacemurah

#Repost @arderebeauty_
・・・
.
EPHYRA SKINBAR (READY STOCK)
.
1 UNIT RM24.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#glutacoalsoap #glutacoalsoapmurah #glutacoalsoaporiginal #honeyglow #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #sabunarang #sabunarangmurah #sabunarangoriginal #sabunbumibime #sabunbumibimemurah #sabunbumibimeoriginal #sabunglowingspeed #sabunglowingspeedmurah #sabunglowingspeedoriginal #sabunkopi #sabunkopioriginal #sabunkopimurah #sabunkopioriginal #mudface #mudfacemurah #mudfaceexclusive #mudfaceexclusivemurah #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinbaroriginal

RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
WHATSAPPS 0192530305
.
Kebaikan Aloe Vera Gel Forever Living
.
♥ Pembaikpulihan Elastin & Kolagen
Ia dapat menokok bekalan bahan-bahan binaan untuk menghasil dan mengekalkan kulit yang sihat.
♥ Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat & Meningkatkan Tahap Tenaga
Secara semulajadi.
♥ Membina Badan
Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
♥ Sifat Pemulihan
Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar-calar, luka-luka kecil, luka terbakar dan lain-lain.
♥ Kesihatan dan Kebersihan Gigi
Menggalakkan gusi dan mulut yang sihat.
♥ Mempercepatkan Penyembuhan dan Pembaikpulihan
Gel Aloe Vera meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran, luka-luka dan calar-calar kecil serta kegatalan kulit.
♥ Menyokong & Menggalakkan Fungsi Sistem Ketahanan Badan
Kandungan unsur-unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.
♥ Sistem Penghadaman Yang Semulajadi
Secara semulajadinya, Gel Aloe Vera mempunyai keupayaan membersih, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.
♥ Membekalkan Mineral Surih
Ia mengandungi 20 mineral semulajadi termasuk kromium, magnesium, mangan, kuprum dan zink.
♥ Membekalkan vitamin Semulajadi
Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A .
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
WHTSAPP 0192530305
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#produkkesihatan #aloeveramalaysia #foreverlivingproducts #foreverlivingaloeveragel #foreverlivingaloeveramurah #aloeveragel #aloeveradrink #aloeverafreshgel #dnars #olicandymurah #jusnusantara #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #pamoga #symabeauty #cmd #sabunpewiit #dianzvitamin #aloeveragelmurah #penjagaanperut #bersihusus #pewiitskincare #sabunpewiit #dollyspinky #mudfacemurah #pamogamurah #bellasinusmurah #likeiforlike #like4like #follow4fol

RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
WHATSAPPS 0192530305
.
Kebaikan Aloe Vera Gel Forever Living
.
♥ Pembaikpulihan Elastin & Kolagen
Ia dapat menokok bekalan bahan-bahan binaan untuk menghasil dan mengekalkan kulit yang sihat.
♥ Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat & Meningkatkan Tahap Tenaga
Secara semulajadi.
♥ Membina Badan
Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
♥ Sifat Pemulihan
Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar-calar, luka-luka kecil, luka terbakar dan lain-lain.
♥ Kesihatan dan Kebersihan Gigi
Menggalakkan gusi dan mulut yang sihat.
♥ Mempercepatkan Penyembuhan dan Pembaikpulihan
Gel Aloe Vera meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran, luka-luka dan calar-calar kecil serta kegatalan kulit.
♥ Menyokong & Menggalakkan Fungsi Sistem Ketahanan Badan
Kandungan unsur-unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.
♥ Sistem Penghadaman Yang Semulajadi
Secara semulajadinya, Gel Aloe Vera mempunyai keupayaan membersih, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.
♥ Membekalkan Mineral Surih
Ia mengandungi 20 mineral semulajadi termasuk kromium, magnesium, mangan, kuprum dan zink.
♥ Membekalkan vitamin Semulajadi
Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A .
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
WHTSAPP 0192530305
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#produkkesihatan #aloeveramalaysia #foreverlivingproducts #foreverlivingaloeveragel #foreverlivingaloeveramurah #aloeveragel #aloeveradrink #aloeverafreshgel #dnars #olicandymurah #jusnusantara #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #pamoga #symabeauty #cmd #sabunpewiit #dianzvitamin #aloeveragelmurah #penjagaanperut #bersihusus #pewiitskincare #sabunpewiit #dollyspinky #mudfacemurah #pamogamurah #bellasinusmurah #likeiforlike #like4like #follow4fo

RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
WHATSAPPS 0192530305
.
Kebaikan Aloe Vera Gel Forever Living
.
♥ Pembaikpulihan Elastin & Kolagen
Ia dapat menokok bekalan bahan-bahan binaan untuk menghasil dan mengekalkan kulit yang sihat.
♥ Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat & Meningkatkan Tahap Tenaga
Secara semulajadi.
♥ Membina Badan
Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
♥ Sifat Pemulihan
Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar-calar, luka-luka kecil, luka terbakar dan lain-lain.
♥ Kesihatan dan Kebersihan Gigi
Menggalakkan gusi dan mulut yang sihat.
♥ Mempercepatkan Penyembuhan dan Pembaikpulihan
Gel Aloe Vera meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran, luka-luka dan calar-calar kecil serta kegatalan kulit.
♥ Menyokong & Menggalakkan Fungsi Sistem Ketahanan Badan
Kandungan unsur-unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.
♥ Sistem Penghadaman Yang Semulajadi
Secara semulajadinya, Gel Aloe Vera mempunyai keupayaan membersih, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.
♥ Membekalkan Mineral Surih
Ia mengandungi 20 mineral semulajadi termasuk kromium, magnesium, mangan, kuprum dan zink.
♥ Membekalkan vitamin Semulajadi
Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A .
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
WHTSAPP 0192530305
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#produkkesihatan #aloeveramalaysia #foreverlivingproducts #foreverlivingaloeveragel #foreverlivingaloeveramurah #aloeveragel #aloeveradrink #aloeverafreshgel #dnars #olicandymurah #jusnusantara #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #pamoga #symabeauty #cmd #sabunpewiit #dianzvitamin #aloeveragelmurah #penjagaanperut #bersihusus #pewiitskincare #sabunpewiit #dollyspinky #mudfacemurah #pamogamurah #bellasinusmurah #likeiforlike #like4like #follow4f

🌸 MudFace Exclusive 🌸 .

RM40 ✔ .

KELEBIHAN MUDFACE 👉🏽 Jerawat pada kulit muka kecut.
👉🏽 Blackhead/whitehead hilang SERTA MERTA
👉🏽 No more DOUBLE CHIN - Mudface juga buat dagu uolls lebih runcing
👉🏽 Ia memberikan kesan SEJUK dan NYAMAN bagaikan rawatan spa
👉🏽 PARUT pudar dan hilang dgn CEPAT
👉🏽 Stay Natural MudFace boleh dijadikan NIGHT CREAM MASKER.
👉🏽 Kulit jadi sekata dan selembut bayi.
.
Cara penggunaan :
Hanya 2-3 kali seminggu .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#mudface #mudfacemurah #mudfaceborong #mudfaceborongmurah #mudfacemask #staynaturalmudface #staynaturalmudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfaceexclusive #mudfaceexclusiveoriginal #mudfaceexclusivemurah #bazaarpaknil #dropshipwanted

RM80
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
WHATSAPPS 0192530305
.
Kebaikan Aloe Vera Gel Forever Living
.
♥ Pembaikpulihan Elastin & Kolagen
Ia dapat menokok bekalan bahan-bahan binaan untuk menghasil dan mengekalkan kulit yang sihat.
♥ Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat & Meningkatkan Tahap Tenaga
Secara semulajadi.
♥ Membina Badan
Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
♥ Sifat Pemulihan
Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar-calar, luka-luka kecil, luka terbakar dan lain-lain.
♥ Kesihatan dan Kebersihan Gigi
Menggalakkan gusi dan mulut yang sihat.
♥ Mempercepatkan Penyembuhan dan Pembaikpulihan
Gel Aloe Vera meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran, luka-luka dan calar-calar kecil serta kegatalan kulit.
♥ Menyokong & Menggalakkan Fungsi Sistem Ketahanan Badan
Kandungan unsur-unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.
♥ Sistem Penghadaman Yang Semulajadi
Secara semulajadinya, Gel Aloe Vera mempunyai keupayaan membersih, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.
♥ Membekalkan Mineral Surih
Ia mengandungi 20 mineral semulajadi termasuk kromium, magnesium, mangan, kuprum dan zink.
♥ Membekalkan vitamin Semulajadi
Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A .
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
WHTSAPP 0192530305
.
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#produkkesihatan #aloeveramalaysia #foreverlivingproducts #foreverlivingaloeveragel #foreverlivingaloeveramurah #aloeveragel #aloeveradrink #aloeverafreshgel #dnars #olicandymurah #jusnusantara #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #pamoga #symabeauty #cmd #sabunpewiit #dianzvitamin #aloeveragelmurah #penjagaanperut #bersihusus #pewiitskincare #sabunpewiit #dollyspinky #mudfacemurah #pamogamurah #bellasinusmurah #likeiforlike #like4like #follow4fol

Most Popular Instagram Hashtags