[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muautara

85942 posts

TOP POSTS

Makeup #dinner soft2 look ja
#muapenang #muautara #muamalaysia
Whtsp booking 0164077018

Dok scroll scroll galery kat dalam external, terjumpa pic pengantin tahun 2015 atau 2016 hehe.
.
.
jangan risau kak maneh boleh cover cuma tidak la sepenuhnya kan tapi segakk tu dok ada sedia. huu.
.
nk booking tekan link kt bio tu nnt terus direct masuk wasap kak maneh ok muah! #muakedah #muajitra #muakedah #muautara #muamalaysia #makeup #makeupporn

Korean-on -stage- Makeup look .
Foundation #snowwhiteskinz from @tengku_ifah @tengku_ifah , with SPF45 | Full coverage & Non Sticky .
.
.
.
.
#byanimalbukhary #muamalaysia #muautara #muakedah

@Regranned from @anim.albukhary - ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป kalau makeup camni hampa rasa simple ka tak untuk majlis kahwin? share comment skit โœŒ๐Ÿป
.
.
.
.
#byanimalbukhary #muamalaysia #muautara #muakedah

GLAM NUDE for I R A H | #makeupbysyafasweettouch โค๏ธ
.
.
Berapa love korang nak bagi ni ๐Ÿค”๐Ÿ˜˜

MOST RECENT

NI DIAAA PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVERโค๏ธ
.
๐ŸŒธset lengkap menghilangkan jeragat๐ŸŒธ
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!โค๏ธ
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽ€๐Ÿ›
.
Whatsapp
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482

#dyxycosmetic
#dyxycosmetics
#kosmetik
#dyxy
#dyxybccream
#bccream
#bccreambydyana
#foundation
#facemist
#dyxyfacemist
#brush
#makeup
#mua
#cod
#kedah
#kptm
#kotabharu
#dyxykotabharu
#dyxykedah
#dropshipwanted
#mascara
#coddyxy
#dyxymascara
#muautara
#muashahalam

Makcik ni pun dah flawless. Korang tak jeless ke.

Promosi DYXY tak masuk akal november ni.
Whatsapp
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482

#dyxycosmetic
#dyxycosmetics
#kosmetik
#dyxy
#dyxybccream
#bccream
#bccreambydyana
#foundation
#facemist
#dyxyfacemist
#brush
#makeup
#mua
#cod
#kedah
#kptm
#kotabharu
#dyxykotabharu
#dyxykedah
#dropshipwanted
#mascara
#coddyxy
#dyxymascara
#muautara
#muashahalam

๐Ÿ’•Daily Fav Mascara๐Ÿ’•
.
Using @diameidamascara for my lower lashes.. Currently using it as my daily mascara..๐Ÿ˜
.
#beautรจbysofea #muautara #muapenang #diameidamascara #diameidafabulousmascara #diameidamascaraviral2017 #diameidamalaysia

โคFav Stick Blusherโค
.
Using my fav stick blush by @drxshazreeyana .. It's an anti-acne blush & suitable for all types of skin including sensitive skin..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#beautรจbysofea #muautara #muapenang #drxshazreeyanashukri #drxshazreeyanashukriquikieblusher

Hasil setia dan percaya dengan Dyxy. ๐Ÿ˜ Awk cuma pakai cleanser and keep pakai Dyxy Mineral Face Mist je dah cukup. Less is better, gais.
NO MORE SMALL BUMPS โ—

Whatsapp
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482

#dyxycosmetic
#dyxycosmetics
#kosmetik
#dyxy
#dyxybccream
#bccream
#bccreambydyana
#foundation
#facemist
#dyxyfacemist
#brush
#makeup
#mua
#cod
#kedah
#kptm
#kotabharu
#dyxykotabharu
#dyxykedah
#dropshipwanted
#mascara
#coddyxy
#dyxymascara
#muautara
#muashahalam

๐Ÿ–คSmokey Reddish Glamโค
.
Prep my skin with this AWESOME Luxury Magic Elixir Moisturiser & Primer by @nrcosmetics_my .. Love at first sight!!๐Ÿ˜
.
Using @nrcosmetics_my Perfection Treatment Foundation in code "Medium".. Medium to full coverage foundation.. Love it too~
.
#beautรจbysofea #muautara #muapenang #nrcosmeticsmy #nrcosmetics #nrcfoundation #nrcfoundationtreatment #nrcluxurymagicelixirnprimer #nrcmoisturiser

SPECIAL DEAL!

Get your #OYSsolidbrushcleaner #OHYESYAMILAsolidbrushcleaner #BrushBath for RM13/each .
.
. ๐Ÿ”ฅYES RM13 PER JAR!
.
.
. ๐Ÿ’‹OHYESYAMILA SOLID BRUSH SHAMPOO๐Ÿ’‹
.
. โœ”SUPER EASY TO USE!
.
. โœ”SAVE YOUR TIME .
. โœ”Deep clean all makeup residue and dirt on makeup brushes and sponges .
.
.

TO PURCHASE KINDLY WHATSAPP US AT
0134404977 .
.
. ๐ŸŒŸPoslaju : +RM 8 (SM)
+RM 14 (SS)
.
.
. #OHYESSYAMILA #BrushBathPULAUPINANG #BrushBathPENANG #BrushBathPERMATANGPAUH #BrushBathUITMPULAUPINANG #BrushBathPOLITEKNIKSEBERANGJAYA #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualkosmetik #sayajualmakeupmalaysia
#muaPENANG #muaUTARA #muaPERMATANGPAUH #muaSEBERANGJAYA #MakeupArtist #muaMALAYSIA
#BlackFridaySale #CyberMondaySale
#BlackFridayMalaysia #CyberMondayMalaysia

Cantik kan yasmin ni? ๐Ÿ˜
.
Btw, welcome and hi utk new follower. ๐Ÿ‘‹
.
Kat sini ada produk utk cantik je tau, takde produk kurus. Jangan silap follow pulak. Hehe ๐Ÿ˜‚

Whatsapp
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482
๐Ÿ“ž 0148221482

#dyxycosmetic
#dyxycosmetics
#kosmetik
#dyxy
#dyxybccream
#bccream
#bccreambydyana
#foundation
#facemist
#dyxyfacemist
#brush
#makeup
#mua
#cod
#kedah
#kptm
#kotabharu
#dyxykotabharu
#dyxykedah
#dropshipwanted
#mascara
#coddyxy
#dyxymascara
#muautara
#muashahalam

Berpurdah pon boleh make up, why not ๐Ÿค— nah utk bakal2 pengantin kakza yg nk berpurdah, jgn risau utk nmpak lg natural dengan make up kakza ๐Ÿ˜Œโค๏ธ.
๐Ÿ™ˆ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“น
.
.
.
For booking ws 0134096248 .
.
.
#makeupbykakza #makeupbridal #makeupmalaysia #makeuppengantin #makeupbridal #mua #muautara #muakedah #mualorstar #muajitra #muaperlis #bridal #makeuplover #mac #nars #lauramercier #makeupmalaysia #inaipengantinmurah #art #hennatattoo #pengantin #henna #hennapengantin #inaipengantin #inai #hennabridal #hennabykakza #hennakedah #instagood #instagram #instadaily #hudabeauty

Sapa nak kirim ? Whatapp cepattt. No service charges. Yang jauh bayar kos pos je ๐Ÿ˜˜ sapa nak whatapp eh 0174283965 #muamalaysia #muautara #muakedah #makeupartistmalaysia #sephoramalaysia #pssephora #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshoppersephora

OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ .
.
THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ Sebab ๐Ÿ’
โœ” Waterproof
โœ” Senang cuci
โœ” Melentik dengan pantas
โœ” Tak tanggalkan bulu mata
โœ” Tahan 12 jam
โœ” Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan ๐Ÿ’
โœ”Kalis air
โœ”Berus tebal
โœ”Senang untuk dicuci
โœ”Melentikan bulu mata
โœ”Melebatkan bulu mata
โœ”Tahan melebihi 12 jam
โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ”Boleh digunakan di bawah mata
.
.
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata
.
#bccreambydyana
#dyxybccreamfoundation
#bccream
#foundation
#foundationterbaikmalaysia
#dyxybccream
#dyxycosmetics
#dyxygreenteafacemist
#dyxylovers
#facemistgreentea
#bccreamoriginal
#bccreammalaysia
#dyxypenang
#dyxybukitmertajam
#dyxykepalabatas
#codperda
#codbertamkepalabatas
#codseberangjaya
#codbayanbaru
#muautara
#muapenang
#muatutorial
#mua
#kosmetikmurah
#sayajualonline
#dropshipwanted
#bazaarpaknil
#ubatjerawat
#dendamaurora
#redvelvet

LeaNdra MatteLip
@leandracosmetic
@mona_hamon
.
Uolsss.. Wow Sales masih berjalan seperti biasa sempena new launch LeaNdra MatteLip utk batch yang kedua.
.
Harga promo..discount sehingga 35%. .
Wasap iolss sekarang.. Yerr.. .
www.wasap.my/60124272312/LeaNdraPromo
.
Agents and Dropship wanted.. Wasap us
www.wasap.my/60124272312/Agents/DSLeaNdra
.
#Lipstics #lipmatte #MatteLip #MatteLipstick #leandramattelip #leaNdra #muaperak #mua #muakedah #muapenang #muamalaysia #malaysiamua #muautara #makeupcantik #makeupartist #makeuptutorial #artistoninstagram #followmyig #visitmyig #bazarpaknil #artist #beautiful #beauty #lips #bibircantik #cantik #makeup #arts #agents #dropship

Most Popular Instagram Hashtags