#muatool

MOST RECENT

LOOK AT THAT PILE OF PRESENTS!! 👀 Christmas is just round the corner and we are trying to keep it together but there’s too much EXCITEMENT 🎄 Our multifunctional travel mirror is the PERFECT present to give to your faves (even if your fave is you 💃🏻) TREAT YOWSELF 🎅🏽 #GetReadyAnywhere

Crazy 😜 liquid glitter brushes with flower😻😻💕💕3 colors coming soon#unicornlove #makeuptime #makeupartist #makeupbrushes #makeuptools #makeupbrush #makeuptool #mua #muatool #flowerbrush #makeuplover #makeuplove

Coffee dates with GlamPod. Hope everyone is having a wonderful weekend 😘 #glam #onthego #secondcup #coffee #travel #beautysponge #yeg #yyc #madeincanada #muatool #makeuptool #travelgram #traveltips #glamonthego

Cantiknya kak ain #founder1mm kita ni.. pinky pinky lovely gittewww
.
""Makcik Barbie Dodol nk lalu satt...hahahahah...
.
Barbie la sgtt nakk oii...
.
Ni brang3 yg kak ain guna untuk makeup super simple..hmpa mmg blh tiru lahh..sbb smple,tp gojesss.... Sapa pernh pakai brang2 yg kak ain pakai ni..ce komen cikittt...bes ke edokkk..stg depa xcayaa weyy.."" 1mmf RM35
1mmm RM45
#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Jom berkenalan dgn foundation terhebat ni
.
.
1MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF)
Foundation HD berevolusi terkini yang mengandungi SERBUK MUTIARA khas untuk wajah GLOWING .
.
Apa istimewanya 1MMF ni???
▶️ lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
▶️ 30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
▶️ 8grm tahan 2bulan lebih
▶️ wangian melekat diwajah
▶️ 1kod warna sahaja (sesuai utk kulit asia)
▶️ tahan 16jam (tak berminyak)
▶️ full coverage
▶️ spf45
▶️ mengandungi vit e
▶️ halal (boleh dibawa solat)
▶️ mesra wuduk
▶️ menjadikan wajah flawless
.
.
Foundation ni juga bertindak sebagai perawat wajah
⏩ memutihkan kulit
⏩ menyerap minyak berlebihan
⏩ menghilangkan black head
⏩ memudarkan parut ⏩ menghaluskan kulit
.
.
Harga utk 1 unit 1MINUTE MIRACLE FOUNDATION RM35 SAHAJA 💕💕💕
.
.
FREE GIFT CHARCOAL SPONGE HIGH QUALITY ⚫️
span setanding beauty blender

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Mencari Foundation Mampu Milik yg Berkualiti Tinggi Setanding Antarabangsa???
.
Research Formula selama 2 thn....
Lulus Kkm n Halal...
.
😱Mencari foundation yg tak bercapuk?
😱Tak berminyak?
😱Yang x perlu pakai bedak lagi?
😱Tahan lama 16jam selepas memakai
😱Mesra wuduk
😱Lagi lama lagi glowing
😱Ada agen merawat jerawat, jeragat, blackhead parut
.
🎁Yg istimewa!!
FREE span Charcoal main fountion
💪 mengecut kn jerawat
💪 pudatkan parut
💪mengembang dgn best setelah direndam

#1minutemiraclefoundation
Produk bumiputra setaraf antarabangsa 😎

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

1MINUTE MIRACLE FOUNDATION 📢 1 Minute Miracle Foundation bukan bedak.. 1MMF adalah foundation bertekstur creamy dan sangat ringan apabila dipakai di wajah. Bila dah pakai foundation ni dah xperlu pakai bedak lagi anda dah jimat sgt disitu kan? ❤ KENAPA RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN 1MMF? ✔ Sapu-sapu terus glowing. Dalam foundation ada 30% ekstrak mutiara. Kulit pun makin putih tau ;) ✔ Flawless serta-merta. Kalau ada parut jerawat bertahun-tahun, takyah susah-susah guna concealer bagai. Foundation ni pun cukup dah. Dap dap sikit sikit je. Terus flawless. ✔ Mesra wudhuk. Sangat senang nak cuci. Tak perlukan make up remover pun. ✔ HALAL & Lulus KKM. Produk bumiputra, Muslim lagi. ✔ 1 kod untuk semua kulit. Tak perlu risau takut silap kod karang jadi tepung gomak ke apa. Dia akan blend cecantik dengan kulit uols. ✔ Tahan 16 jam. Makin lama makin glowing tau. Tak payah susah susah touch up. ✔ Merawat kulit. Dalam masa beberapa hari guna secara berterusan, uols akan perasan kulit makin lembut, gebus gitu. Permanent tau bukan sebab mekap.

1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

BAHAN AKTIF DALAM #1MMF BERTINDAK SEBAGAI PERAWAT PALING BERKESAN ✏Uvinul Easy 💋💋💋· UV Filter ✏Vitamin E 💋Anti-oxidan 💋 Melembabkan kulit ✏Methyl Metacrylate Crosspolymer 💋 Untuk melembutkan kulit 💋· Mengawal pengeluaran sebum (minyak) dan 💋menyerap pengeluaran minyak berlebihan. ✏Titanium Dioxide 💋· Melindungi kulit dari sinaran UV.
S
✏Rice Bran Oil 💋· Anti-Oksida 💋· Membantu mengekalkan kelembapan pada kulit 💋· Membantu memperharui sel kulit yang baru dan memperbaiki permukaan kulit supaya lebih lembut

1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

1MINUTE MIRACLE FOUNDATION 📢 1 Minute Miracle Foundation bukan bedak.. 1MMF adalah foundation bertekstur creamy dan sangat ringan apabila dipakai di wajah. Bila dah pakai foundation ni dah xperlu pakai bedak lagi anda dah jimat sgt disitu kan? ❤ KENAPA RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN 1MMF? ✔ Sapu-sapu terus glowing. Dalam foundation ada 30% ekstrak mutiara. Kulit pun makin putih tau ;) ✔ Flawless serta-merta. Kalau ada parut jerawat bertahun-tahun, takyah susah-susah guna concealer bagai. Foundation ni pun cukup dah. Dap dap sikit sikit je. Terus flawless. ✔ Mesra wudhuk. Sangat senang nak cuci. Tak perlukan make up remover pun. ✔ HALAL & Lulus KKM. Produk bumiputra, Muslim lagi. ✔ 1 kod untuk semua kulit. Tak perlu risau takut silap kod karang jadi tepung gomak ke apa. Dia akan blend cecantik dengan kulit uols. ✔ Tahan 16 jam. Makin lama makin glowing tau. Tak payah susah susah touch up. ✔ Merawat kulit. Dalam masa beberapa hari guna secara berterusan, uols akan perasan kulit makin lembut, gebus gitu. Permanent tau bukan sebab mekap.

1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

BAHAN AKTIF DALAM #1MMF BERTINDAK SEBAGAI PERAWAT PALING BERKESAN ✏Uvinul Easy 💋💋💋· UV Filter ✏Vitamin E 💋Anti-oxidan 💋 Melembabkan kulit ✏Methyl Metacrylate Crosspolymer 💋 Untuk melembutkan kulit 💋· Mengawal pengeluaran sebum (minyak) dan 💋menyerap pengeluaran minyak berlebihan. ✏Titanium Dioxide 💋· Melindungi kulit dari sinaran UV.
S
✏Rice Bran Oil 💋· Anti-Oksida 💋· Membantu mengekalkan kelembapan pada kulit 💋· Membantu memperharui sel kulit yang baru dan memperbaiki permukaan kulit supaya lebih lembut

1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Mencari Foundation Mampu Milik yg Berkualiti Tinggi Setanding Antarabangsa???
.
Research Formula selama 2 thn....
Lulus Kkm n Halal...
.
😱Mencari foundation yg tak bercapuk?
😱Tak berminyak?
😱Yang x perlu pakai bedak lagi?
😱Tahan lama 16jam selepas memakai
😱Mesra wuduk
😱Lagi lama lagi glowing
😱Ada agen merawat jerawat, jeragat, blackhead parut
.
🎁Yg istimewa!!
FREE span Charcoal main fountion
💪 mengecut kn jerawat
💪 pudatkan parut
💪mengembang dgn best setelah direndam

#1minutemiraclefoundation
Produk bumiputra setaraf antarabangsa 😎

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Some tips untuk 1minute miracle foundation ▶️3 in 1 ( 1. foundation, 2. base eye shadow 3. Concealer )
▶️ use for cut crease
▶️lekat semula plastik cover 1mmf untuk lindungi foundation daripada tercemar
Additional ⤵️⤵️⤵️
Kalau tona kulit gelap, matchkan dengan powder yang lebih gelap supaya warna kulit seakan akan dengan kulit leher.. 💟💟💟 #1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Some tips untuk 1minute miracle foundation ▶️3 in 1 ( 1. foundation, 2. base eye shadow 3. Concealer )
▶️ use for cut crease
▶️lekat semula plastik cover 1mmf untuk lindungi foundation daripada tercemar
Additional ⤵️⤵️⤵️
Kalau tona kulit gelap, matchkan dengan powder yang lebih gelap supaya warna kulit seakan akan dengan kulit leher.. 💟💟💟 #1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Some tips untuk 1minute miracle foundation ▶️3 in 1 ( 1. foundation, 2. base eye shadow 3. Concealer )
▶️ use for cut crease
▶️lekat semula plastik cover 1mmf untuk lindungi foundation daripada tercemar
Additional ⤵️⤵️⤵️
Kalau tona kulit gelap, matchkan dengan powder yang lebih gelap supaya warna kulit seakan akan dengan kulit leher.. 💟💟💟 #1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Mencari Foundation Mampu Milik yg Berkualiti Tinggi😘😘😘
.
Research Formula selama 2 thn....
Lulus Kkm n Halal...
😱Mencari foundation yg tak bercapuk?
😱Tak berminyak?
😱Yang x perlu pakai bedak lagi?
😱Tahan lama 16jam selepas memakai
😱Mesra wuduk
😱Lagi lama lagi glowing
😱Ada agen merawat jerawat, jeragat, blackhead parut
.
🎁Yg istimewa!!
FREE span Charcoal main fountion
💪 mengecut kn jerawat
💪 pudatkan parut
💪mengembang dgn best setelah direndam

Semua nie hanya RM 35...... RM 35... Promosi postage add RM5 SAHAJA

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Mencari Foundation Mampu Milik yg Berkualiti Tinggi😘😘😘
.
Research Formula selama 2 thn....
Lulus Kkm n Halal...
😱Mencari foundation yg tak bercapuk?
😱Tak berminyak?
😱Yang x perlu pakai bedak lagi?
😱Tahan lama 16jam selepas memakai
😱Mesra wuduk
😱Lagi lama lagi glowing
😱Ada agen merawat jerawat, jeragat, blackhead parut
.
🎁Yg istimewa!!
FREE span Charcoal main fountion
💪 mengecut kn jerawat
💪 pudatkan parut
💪mengembang dgn best setelah direndam

Semua nie hanya RM 35...... RM 35... Promosi postage add RM5 SAHAJA

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Mencari Foundation Mampu Milik yg Berkualiti Tinggi😘😘😘
.
Research Formula selama 2 thn....
Lulus Kkm n Halal...
😱Mencari foundation yg tak bercapuk?
😱Tak berminyak?
😱Yang x perlu pakai bedak lagi?
😱Tahan lama 16jam selepas memakai
😱Mesra wuduk
😱Lagi lama lagi glowing
😱Ada agen merawat jerawat, jeragat, blackhead parut
.
🎁Yg istimewa!!
FREE span Charcoal main fountion
💪 mengecut kn jerawat
💪 pudatkan parut
💪mengembang dgn best setelah direndam

Semua nie hanya RM 35...... RM 35... Promosi postage add RM5 SAHAJA

#1minutemiraclefoundation #1mmf #halalfoundation #foundationserbukmutiara #serbukmutiara #foundationflawless #foundationglowing #foundationarganoil #foundationminyakargan #flawless #foundationvitamine #foundationmerawat #minyakargan #foundationantijerawat #foundationpemutih #foundationnatural #foundationsenanblend #foundationviral #bazaarpaknil #glowing #glowingoverdose #mua #muamalaysia #makeuptool #muatool #makeupberkualiti #makeupmalaysia #motd

Most Popular Instagram Hashtags