[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muaskudai

5685 posts

TOP POSTS

Ready for makeup tutorial video‼️ @brushmalaysia_hq nak bg hadiah makeup brush kat korang.
.
Makeup di gambar ni semua kita pakai makeup brush dari @brushmalaysia_hq so siapa nak menang giveaway get ready. Ciwa akan upload video tutorial tu bila2 masa je 🤗
.
#takcukurkening #makeupbyciwa #makeupclasswithciwa #muajb #muaskudai #muakl #muacheras #muaampang #muapj #muaganu #muapetalingjaya #muakuantan #muapahang #muapekan #muatemerloh #muabentong #muashahalam #muadenaialam #muaselangor #muabanting #muakemaman #muamelaka #muaseremban #ciwaluahseni #malayweddings

Live makeup @makeupbyhanizah x @eypahana
1 model 2 mua 😂🙈 Base by kak niza
Kening,fondation n set powder by eypa
Eyeshadow by kak niza
Mascara n bulu mata by eypa
Shading n contour by kak niza
Blusher n highlight by eypa
Lipstick n spray by kak niza
Hasilnya jd la cm dlm gmbr ni hehe korang nk tgk mcm mne kite org makeup boleh tgk kt Facebook eypa hana or kak hanizah ok 💋👰🏻🎉 whatsapp 011 1165 1156 for makeup booking or inquiries.
#muajb #muajohor #makeupjb #makeupjohor #malaywedding #makeupnikah #makeupsanding #makeuptunang #makeupkahwin #jdt #johor #naturalmakeup
#beforeandafter #makeupmanis2 #makeupbyme
#makandamjohor #makeupbyeypahana  #muajohorbahru #makeuppasirgudang #muaskudai #muamasai #muabandarpenawar #makeupkotatinggi

It's a wrap! 😘

Cantik yang amat kan owner @jannahijabs ni.. Korang dah boleh jenguk2 beli2 dekat @jannahijabs ni ok. Serious selesa. Sis sendiri dh rasa material dia. Tip Top! 👍👍 Whatsapp: 0178430453
Follow ig: @sofietouch
FB Page: Sofietouch-Makeup Johor

#muajb #muamalaysia #muajohor #jurusolek #makeupjohor #muasenai #muakulai #muaskudai #muakotatinggi #jdt #johordarultakzim #mekapmurah #sofiesyam #servismakeup #servismakeupjohor
#Mekapjohor #barbiedoll #makeupmanismanis #makeupdolls #premiumplum #makeupnikahjohor #makeuptunangjohor #sofietouch #mekapjb #makeuppengantinjohor #jurusolekjohor

Saya menyediakan servis solekan di sekitar Johor Bahru, Kulai, Senai, Kota Tinggi, Pasir Gudang, Pontian, dll.. Servis Makeup
Nikah/Sanding/Bertandang
Bertunang / Malam Berinai
Pengapit/Bridesmaid
Event/Dinner/Photoshoot
Contact :
Facebook ➖ Sofietouch - Makeup Johor
Instagram ➖ @sofietouch
Whatsapp ➖ 0178430453 https://hi.jomwasap.my/G7mpE1489841477

#muajb #muamalaysia #muajohor #jurusolek #makeupjohor #muasenai #muakulai #muaskudai #muakotatinggi #jdt #johordarultakzim #mekapmurah #sofiesyam #servismakeup #servismakeupjohor
#Mekapjohor #barbiedoll #makeupmanismanis #makeupdolls #Nars #Sephora #rosetyara #premiumplum #makeupnikahjohor #makeuptunangjohor #tarte #sofietouch #mekapjb #makeuppengantinjohor #jurusolekjohor

Thanks aisha hiring us for her majlis bertandang

She requested for natural makeup look

Tq aisha comel and happening sgt orgnye 😘

#muaskudai #muautmjb #muautmskudai #mua
#muajb

💋MAKEUP BY ME💋

M A K E U P C O N T E S T
21102017@PerlingMall,JB
.
.
Talents : @myasamsuri
Attire : @senoritaweddingplanner @senoritaweddingplanner
Hair Do : Phat
Anjuran : @faridibrahim_fantasticevent .
Baru berkesempatan nak upload pic contest ni... kekangan masa sungguh!!! Maaf lighting yang tak mencukupi.. .
Tempahan Makeup Just WhatsApp
📲 0 1 4 2 7 9 0 1 7 9

#PerlingMallMakeupContest #MUAPontian #MualistaMalaysia #MuaKulai #Muaskudai #MuaBenut #MuaGelangPatah
#koleksiMakeupKakEllyda

Harini special! Ciwa makeup @theputeriawani menggunakan makeup brush @brushmalaysia_hq yg super duper lembut. Makeup jadi smooth je. Thank you @brushmalaysia_hq bagi i hadiah manyak manyak 💕💕💕💕
Siapa yg tengah cari makeup brush yg high quality & halal click & follow @brushmalaysia_hq terus!
.
Siapa nak tutorial makeup ni??? Ready‼️
@brushmalaysia_hq nak bg hadiah makeup brush kat korang.
.
#takcukurkening #makeupbyciwa #makeupclasswithciwa #muajb #muaskudai #muakl #muacheras #muaampang #muapj #muaganu #muapetalingjaya #muakuantan #muapahang #muapekan #muatemerloh #muabentong #muashahalam #muadenaialam #muaselangor #muabanting #muakemaman #muamelaka #muaseremban #ciwaluahseni #malayweddings

MOST RECENT

Cantik gila, makeup tip top kemas hasil guna brush 7pcs metal pro giteww👏🏻 good news dia nak buat video tutorial nnti, jom ramai2 comment nak kat @ciwa_mua nnti dia mesti lagi excited nk share tips makeup ohsem mcm ni.. MUA nak bgi tips guna brush ni bukan calang2 orang ley buat hehe ・・・
Harini special! Ciwa makeup @theputeriawani menggunakan makeup brush yg super duper lembut. Makeup jadi smooth je. Thank you bagi i hadiah manyak manyak 💕💕💕💕
Siapa yg tengah cari makeup brush yg high quality & halal click & follow @brush_tools .
Siapa nak tutorial makeup ni??? I tunjuk sekali dgn cara guna brush komen NAK NAK NAK kat bawah ye
.
#takcukurkening #makeupbyciwa #makeupclasswithciwa #muajb #muaskudai #muakl #muacheras #muaampang #muapj #muaganu #muapetalingjaya #muakuantan #muapahang #muapekan #muatemerloh #muabentong #muashahalam #muadenaialam #muaselangor #muabanting #muakemaman #muamelaka #muaseremban #ciwaluahseni #malayweddings

Saya menyediakan servis solekan di sekitar Johor Bahru, Kulai, Senai, Kota Tinggi, Pasir Gudang, Pontian, dll.. Servis Makeup
Nikah/Sanding/Bertandang
Bertunang / Malam Berinai
Pengapit/Bridesmaid
Event/Dinner/Photoshoot
Contact :
Facebook ➖ Sofietouch - Makeup Johor
Instagram ➖ @sofietouch
Whatsapp ➖ 0178430453 https://hi.jomwasap.my/G7mpE1489841477

#muajb #muamalaysia #muajohor #jurusolek #makeupjohor #muasenai #muakulai #muaskudai #muakotatinggi #jdt #johordarultakzim #mekapmurah #sofiesyam #servismakeup #servismakeupjohor
#Mekapjohor #barbiedoll #makeupmanismanis #makeupdolls #Nars #Sephora #rosetyara #premiumplum #makeupnikahjohor #makeuptunangjohor #tarte #sofietouch #mekapjb #makeuppengantinjohor #jurusolekjohor

Ready for makeup tutorial video‼️ @brushmalaysia_hq nak bg hadiah makeup brush kat korang.
.
Makeup di gambar ni semua kita pakai makeup brush dari @brushmalaysia_hq so siapa nak menang giveaway get ready. Ciwa akan upload video tutorial tu bila2 masa je 🤗
.
#takcukurkening #makeupbyciwa #makeupclasswithciwa #muajb #muaskudai #muakl #muacheras #muaampang #muapj #muaganu #muapetalingjaya #muakuantan #muapahang #muapekan #muatemerloh #muabentong #muashahalam #muadenaialam #muaselangor #muabanting #muakemaman #muamelaka #muaseremban #ciwaluahseni #malayweddings

Schatz foundation uolss
.
You can see how amazing schatz fd can cover your bareface? 💋💋
.
.
Kelebihan schatz
1. Full coverage
2. Awet muda dengan 24k emas
3. Paling best sebab even pakai berjam2 tak perlu nk touch up k. Sebab memang dia tak capuk
4. Tekstur yang halus dan memang senang giler nak blend.
.
Schatz hanya RM88 SAHAJA
READY STOCK tau!
Jum wassap or dm sis k +60172422784
.
#schatz #schatzfoundation #schatzjb #schatzskudai #agenschatzjb #agenschatzskudai #agenschatz #schatzfoundationjb #utmskudai #utmjb #utmawesome #skudai #muaskudai #muajb #muamalaysia #muajohor #muatampoi #gelangpatah #bandarbaruuda #bandardatoonn #kempas #johorbahru #senai #kulai #setiatropika #nusajaya #kangkarpulai #tamanungkutunaminah

Rugi betul tak grab 1 set sekarang. Sebab ape?
.
.
Bc cream boleh menggantikan sunblock/concealer/Bedak asas.. Aoply je dekat muka ni haaa...
.
.
Facemist ni best sangat...dah la bau wangi.. Lepas tu, boleh melembapkan kulit.. Merawat kulit kita gitu.. Menjadikan muka lebih glowing dan yang paling best.. Facemist ni boleh tahan make up lama tau.
.
.
Haaa...brush ni seri suka.. Sebab ape? Dah la bulu dia padat,gemok3 macam seri..haha...dan paling penting, meratakan bc cream kt muka serta menjimatkan penggunaan bc cream..
.
.
Haaa... Lipstik dyxy ni memang byk betul function dia...bukan je boleh jadikan lipstik tp dijadikan eye syadow dan blusher? Wowww...1 lipstik 3 fungsi? Hebat!!
.
.
Jum Whatsapp Seri 📲
.
018-8876570
017-8876570
017-8876570
.
.
#dyxy
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycosmetics
#dyxyteamfl
#codkotabharu
#codkubangkerian
#codpc
#codpasirmas
#codpasirtumbuh
#codpasirputeh
#codtokbalijelawatbachok
#codskudai
#codmutiararini
#bukitindah
#postageseluruhmalaysia
#postagesetiaphari
#postagefree
#mua
#muakelantan
#muakotabharu
#muakubangkerian
#muamalaysia
#muajohorbahru
#muaskudai

Best Sangat BCC ni 👍🏼👍🏼
.
Sebabnya🤔❓❓
.
.
Ada SPF 50+✔️
Tak Perlu Pakai Sunburn✔️
Rasa Tak Melekit✔️
Rasa Tak Heavy ✔️
Nampak Glowing ✔️
.
.
Haaa...Yang Part Green Tea Face Mist Ni Yang Best Gilee...Sebabnya Mist Ni Boleh Kecutkan Miss J Tu...
.
.
Jum Whatsapp Seri 📲
.
018-8876570
017-8876570
017-8876570
.
.
#dyxy
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycosmetics
#dyxyteamfl
#codkotabharu
#codkubangkerian
#codpc
#codpasirmas
#codpasirtumbuh
#codpasirputeh
#codtokbalijelawatbachok
#codskudai
#codmutiararini
#postageseluruhmalaysia
#postagesetiaphari
#postagefree
#mua
#muakelantan
#muakotabharu
#muakubangkerian
#muamalaysia
#muajohorbahru
#muaskudai

💋MAKEUP BY ME💋

M A K E U P C O N T E S T
21102017@PerlingMall,JB
.
.
Talents : @myasamsuri
Attire : @senoritaweddingplanner @senoritaweddingplanner
Hair Do : Phat
Anjuran : @faridibrahim_fantasticevent .
Baru berkesempatan nak upload pic contest ni... kekangan masa sungguh!!! Maaf lighting yang tak mencukupi.. .
Tempahan Makeup Just WhatsApp
📲 0 1 4 2 7 9 0 1 7 9

#PerlingMallMakeupContest #MUAPontian #MualistaMalaysia #MuaKulai #Muaskudai #MuaBenut #MuaGelangPatah
#koleksiMakeupKakEllyda

💋MAKEUP BY ME💋

M A K E U P C O N T E S T
21102017@PerlingMall,JB
.
.
Talents : @myasamsuri
Attire : @senoritaweddingplanner @senoritaweddingplanner
Hair Do : Phat
Anjuran : @faridibrahim_fantasticevent .
Baru berkesempatan nak upload pic contest ni... kekangan masa sungguh!!! Maaf lighting yang tak mencukupi.. .
Tempahan Makeup Just WhatsApp
📲 0 1 4 2 7 9 0 1 7 9

#PerlingMallMakeupContest #MUAPontian #MualistaMalaysia #MuaKulai #Muaskudai #MuaBenut #MuaGelangPatah
#koleksiMakeupKakEllyda

💋MAKEUP BY ME💋

M A K E U P C O N T E S T
21102017@PerlingMall,JB
.
.
Talents : @myasamsuri
Attire : @senoritaweddingplanner @senoritaweddingplanner
Hair Do : Phat
Anjuran : @faridibrahim_fantasticevent .
Baru berkesempatan nak upload pic contest ni... kekangan masa sungguh!!! Maaf lighting yang tak mencukupi.. .
Tempahan Makeup Just WhatsApp
📲 0 1 4 2 7 9 0 1 7 9

#PerlingMallMakeupContest #MUAPontian #MualistaMalaysia #MuaKulai #Muaskudai #MuaBenut #MuaGelangPatah
#koleksiMakeupKakEllyda

💋MAKEUP BY ME💋 BEFORE|AFTER WITH PERMISSION
M A K E U P C O N T E S T
21102017@PerlingMall,JB
.
.
Talents : @myasamsuri
Attire : @senoritaweddingplanner @senoritaweddingplanner
Hair Do : Phat
Anjuran : @faridibrahim_fantasticevent .
Baru berkesempatan nak upload pic contest ni... kekangan masa sungguh!!! Maaf lighting yang tak mencukupi.. .
Tempahan Makeup Just WhatsApp
📲 0 1 4 2 7 9 0 1 7 9

#PerlingMallMakeupContest #MUAPontian #MualistaMalaysia #MuaKulai #Muaskudai #MuaBenut #MuaGelangPatah
#koleksiMakeupKakEllyda

💋MAKEUP BY ME💋 BEFORE|AFTER WITH PERMISSION
M A K E U P C O N T E S T
21102017@PerlingMall,JB
.
.
Talents : @myasamsuri
Attire : @senoritaweddingplanner @senoritaweddingplanner
Hair Do : Phat
Anjuran : @faridibrahim_fantasticevent .
Baru berkesempatan nak upload pic contest ni... kekangan masa sungguh!!! Maaf lighting yang tak mencukupi.. .
Tempahan Makeup Just WhatsApp
📲 0 1 4 2 7 9 0 1 7 9

#PerlingMallMakeupContest #MUAPontian #MualistaMalaysia #MuaKulai #Muaskudai #MuaBenut #MuaGelangPatah
#koleksiMakeupKakEllyda

💋MAKEUP BY ME💋

M A K E U P C O N T E S T
21102017@PerlingMall,JB
.
.
Talents : @myasamsuri
Attire : @senoritaweddingplanner @senoritaweddingplanner
Hair Do : Fazrizzal Hudzuri
Anjuran : @faridibrahim_fantasticevent .
Baru berkesempatan nak upload pic contest ni... kekangan masa sungguh!!! Maaf lighting yang tak mencukupi.. .
Tempahan Makeup Just WhatsApp
📲 0 1 4 2 7 9 0 1 7 9

#PerlingMallMakeupContest #MUAPontian #MualistaMalaysia #MuaKulai #Muaskudai #MuaBenut #MuaGelangPatah
#koleksiMakeupKakEllyda

Sekali sapuan seriously akan nampak effect yang cantik,glowing dan ofcos laa boleh cover parut-parut jerawat dan jeragat.
.
.
Alhamdulillah..ramai yang dah in love dengan #dyxycosmetics ni haaa.
.
.
Jum Whatsapp Seri 📲
.
018-8876570
017-8876570
017-8876570
.
.
#dyxy
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxycosmetics
#dyxyteamfl
#codkotabharu
#codkubangkerian
#codpc
#codpasirmas
#codpasirtumbuh
#codpasirputeh
#codtokbalijelawatbachok
#codskudai
#codmutiararini
#postageseluruhmalaysia
#postagesetiaphari
#postagefree
#mua
#muakelantan
#muakotabharu
#muakubangkerian
#muamalaysia
#muajohorbahru
#muaskudai

Most Popular Instagram Hashtags