#muaperak

MOST RECENT

A R S Y A S E R U M
.
🌱 Merawat jerawat,jeragat,Sunburn & kulit kusam
🌱 Mencerahkan kulit
🌱 Mengecilkan liang pori
🌱 Melembabkan kulit
🌱 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing
🌱 Anti oksidan yang tinggi
🌱 Muka menjadi awet muda
🌱 Merawat pigmentasi
🌱 Melicinkan kulit wajah
🌱 Lulus KKM
🌱 Bebas Merkuri
.
Mengandungi:
🌸 Aloe Vera
🌸 Minyak Argan
🌸 Chamomile
🌸 Apple Stemcell
🌸 Vitamin C & E
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : jgn menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, why not cuba kan ?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( No dm Whatsapp only )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( Jaminan Shopee )
.
#serumarsya#muakl#muamalaysia#muamalaysiamurah#muaipoh#mumelaka#muakuantan#muakelantan#muasabah#muakemaman#muatemerloh#muaperak#muasarawak#muajohorbahru#muaalorsetar#muautaramurah#muaSubangJaya#muaKlang#muaAmpangJaya#muaShahAlam#muaCheras#muaKajang#muaRawang#muaBanting#muaSabak#muagombak#muaselayang#muapetalingjaya#muawangsamaju#muasentul

A R S Y A S E R U M
.
🌱 Merawat jerawat,jeragat,Sunburn & kulit kusam
🌱 Mencerahkan kulit
🌱 Mengecilkan liang pori
🌱 Melembabkan kulit
🌱 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing
🌱 Anti oksidan yang tinggi
🌱 Muka menjadi awet muda
🌱 Merawat pigmentasi
🌱 Melicinkan kulit wajah
🌱 Lulus KKM
🌱 Bebas Merkuri
.
Mengandungi:
🌸 Aloe Vera
🌸 Minyak Argan
🌸 Chamomile
🌸 Apple Stemcell
🌸 Vitamin C & E
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : jgn menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, why not cuba kan ?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( No dm Whatsapp only )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( Jaminan Shopee )
.
#serumarsya#kadkahwinmalaysia#seserahankahwin#sethantarankahwin#kadkahwinonline#makeupartismalaysia#makeupartistselangor#muabellaz#muakotakinabalu#muaperak#muakedah#muapenang#muajohor#muaJohorBahru#muaPasirGudang#muaSkudai#muaKluang#muaBatuPahat#muaMuar#muaSegamat#muaKulai#muaKotaTinggi#muaMersing#muaskudai#muaselangor#muashahalam#muamelaka#muajb#muakualalumpur#muaklang

Gelang emas dapat Rebate pon dapat! 😱amboi Kak Mira ni sakan dia bagi untuk customera minggu ni ya. Tak cukup dengan free gifts, produk dyxy free pon kak mirabagi!
.
Tunggu apa lagi..offer untuk yang terawal saja okay. Mna bole bagi banyak banyak limited onlyyyyyy!
Cepat cepat whatsapp kak mira πŸ”₯
. #dyxyΒ #bccΒ #bccreambydyanaΒ #bccreamdyxy #testimonidyxyΒ #stokisdyxyselangor#stokisdyxykedahΒ #dropshipdyxyΒ #agentdyxy#stokisdyxykelantanΒ #agentwantedΒ #dyxykedah#dyxyselangorΒ #dyxysubangΒ #dyxypendang#dyxyshahalamΒ #dyxypuchongΒ #dyxyputrajaya#dyxycyberjayaΒ #dyxykajangΒ #dyxyklΒ #dyxycheras #muaperakΒ #muaperlisΒ #caryacosmetics #dyxypj #muakedahΒ #dyxyoriginalΒ #dyxykualalumpur #dyxyfeedback

Di bwakan khas buat para2 Wanita jelita malaysia yang suka akan mengjaga kesihatan& kecantikan kulit wajah anda ! . .
Kaum hawa yang sering menghadapi masalah kulit berjerewat / kulit berminyak / atau kulit kering , haaaa maii sini rapat2 kita share skit kelebihan skin booster serum by alha alfa cosmetic yang sedang hangat di perkatakan tu 😘jum tgk info di bawah πŸ‘‡πŸ»
. .

KELEBIHAN SKIN BOOSTER @alhaalfa Cosmetic 😘
.
. 🌹MERAWAT MASALAH ‡️ LIFTING .
ANJAL KULIT.
WHITENING.
ANTI ACNE.
ANTI ELLERGIC.
REDUCE RESNESS .
kurangkan PARUT JERAWAT.
Kurang kan JERAGAT. .
.
active ingredients : πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!! READY STOK WASSP KAMI DI LINK BIO 😘 atau - 0193524598😘

#mua #muamalaysia #muakajang #muaklang #muashahalam #muacheras #muakl #muaselangor #muaperak #makeupmurah
#makeupviral #makeupcantikk
#muasemenyih #muaampang #muamalaysia #makeupartist #muatravel #ayshaalam #bridalmakeup #muakampung #likeforlike #onlineshopping #muacheras #muaampang #muaputrajaya #mac #muacyberjaya #muasemenyih #makeupgeek #mua #muaseremban #makeupjunkie#makeupmurah#alhaalfacosmetics#makeupmurah#makeupviralmalaysia#teamayshaalam#

A R S Y A S E R U M
.
🌱 Merawat jerawat,jeragat,Sunburn & kulit kusam
🌱 Mencerahkan kulit
🌱 Mengecilkan liang pori
🌱 Melembabkan kulit
🌱 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing
🌱 Anti oksidan yang tinggi
🌱 Muka menjadi awet muda
🌱 Merawat pigmentasi
🌱 Melicinkan kulit wajah
🌱 Lulus KKM
🌱 Bebas Merkuri
.
Mengandungi:
🌸 Aloe Vera
🌸 Minyak Argan
🌸 Chamomile
🌸 Apple Stemcell
🌸 Vitamin C & E
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : jgn menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, why not cuba kan ?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( No dm Whatsapp only )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( Jaminan Shopee )
.
#serumarsya#muakl#muamalaysia#muamalaysiamurah#muaipoh#mumelaka#muakuantan#muakelantan#muasabah#muakemaman#muatemerloh#muaperak#muasarawak#muajohorbahru#muaalorsetar#muautaramurah#muaSubangJaya#muaKlang#muaAmpangJaya#muaShahAlam#muaCheras#muaKajang#muaRawang#muaBanting#muaSabak#muagombak#muaselayang#muapetalingjaya#muawangsamaju#muasentul

beauty with brain.. @wanikayrie
untuk final bigstage ..#saatterindah
makeup by me..
.
for 8 weeks..serius takde masalah bekerja dengan wani..sangat simple perwatakan wani..and dia tau ape dia nak..tiap kali lepas makeup wani tak perna lupa cakap terimakasih...
.
moga wani terus success dekat luar sana ya!😍😘
.
#wanikayrie #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muakl #muaseremban #muaperak #muamelaka #makeupstage #astro #dominasiBBNU #saatterindah #finalbigstage #iymakeupartistteam #makeupjob #softmakeup #tiktok #bigstage

WAN ASMA | resepsi #makeupbysyafasweettouch ❀️
.
.
#request no false eyelashes. Ramai yg tanya kak syafa, kalau x pakai eyelash x cantik ka? Sapa kataa.. tengok ni comel ja pengantin ❀️ depend on keselesaan diri sendiri.. lovee tak makeup ni πŸ’‹
.
Thanks for having kak syafa ❀️ and thanks makeup lagi utk outdoor photoshoot lak smpai tukar date shoot sbb kak syafa x available . ❀️
.
.
.
.
For makeup booking directly whatsup
0194444749 / +60 19 402 0822
.
#makeupbysyafasweettouch #muapenang #muautara #muakedah #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupartistpenang #makeupartist #penang #utara #nonedit #no360 #nofilter #makeuppenangservice #muakl #muaselangor #muaperak #malaywedding #reception #bridalmakeupmalaysia #motd #muaseberangperai #muabutterworth #muakepalabatas #muakulim #muasungaipetani #weddingdiarieskl

A R S Y A S E R U M
.
🌱 Merawat jerawat,jeragat,Sunburn & kulit kusam
🌱 Mencerahkan kulit
🌱 Mengecilkan liang pori
🌱 Melembabkan kulit
🌱 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing
🌱 Anti oksidan yang tinggi
🌱 Muka menjadi awet muda
🌱 Merawat pigmentasi
🌱 Melicinkan kulit wajah
🌱 Lulus KKM
🌱 Bebas Merkuri
.
Mengandungi:
🌸 Aloe Vera
🌸 Minyak Argan
🌸 Chamomile
🌸 Apple Stemcell
🌸 Vitamin C & E
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : jgn menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, why not cuba kan ?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( No dm Whatsapp only )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( Jaminan Shopee )
.
#serumarsya#kadkahwinmalaysia#seserahankahwin#sethantarankahwin#kadkahwinonline#makeupartismalaysia#makeupartistselangor#muabellaz#muakotakinabalu#muaperak#muakedah#muapenang#muajohor#muaJohorBahru#muaPasirGudang#muaSkudai#muaKluang#muaBatuPahat#muaMuar#muaSegamat#muaKulai#muaKotaTinggi#muaMersing#muaskudai#muaselangor#muashahalam#muamelaka#muajb#muakualalumpur#muaklang

Hai korg!.. dont forget to make obsess as one of ur collection!😘😍. .
COD: parit buntar/kuala kurau/tg. Piandang/bagan serai/semanggol/jawi/nibong tebal/bandar baru
.

Wasap.. πŸ‘Έ
www.wasap.my/60124938736
.

#squadsyiera#obsesscosmetics#lovemakeup#ddcushion#lipstick#codtgpiandang#codbaganserai#codparitbuntar#codkualakurau#agentobsessperak#agentobsesstgpiadnag#muaperak#muatgpiandang#dailymakeup#simplemakeup#bestmakeupever#teamgojes#lovemakeup#lovebeauty#obsessbyslyndah#salyndahlovestory

Alhamdulillah, WawaCosmetics makin laku keras baru restock pon boleh cepat habis πŸ˜‚ laju ya korang. nakΒ² dah hujung bulan ni. Mestilah nak grab cecepat dengan ada 🎁SET COMBO!, 🎁FREE GIFT!, 🎁FREE POSTAGE!, 🎁PROMO PRICE! 😍😍😍
.
jangan lupa share dengan kawanΒ² dan orang yg tersayang πŸ’•
.
TEKAN LINK KAT PROFILE BIO UTK WHATSAPP ADMIN LELAJU πŸƒπŸƒ
.
🎁FREE GIFT EVERY PURCHASE!! 🎁FREE POSTAGE ALSO AVAILABLE!!
.
#LIMITEDSTOCK #FIRSTPAYFIRSTRESERVED
.
πŸ“² +60192775471 πŸ› shopee: nurulizzatiramadhan
.
#makeuptutorial #makeuptips #muaterengganu #muamalaysia #muaportdickson #muanegerisembilan #muakelantan #muaselangor #muapahang #muamelaka #muaperak #muakedah #muapenang #muaperlis #muakl #muashahalam #foundationviral #beautytips #tipskecantikan #giftforher #vlogger #reviewmakeup #wserumfoundationindonesia #serumfoundationbrunei #serumfoundationsingapore #makeupsale
#teamsyerah

Ada yang bertanya atau tertanya-tanya adakah akak dah lupaka Aery Jo? Atau kenapa akak berpaling dari Aery Jo?

Hey akak masih setia ok, dan masih menjual juga.. kalau korang nak korang oder je dari akak.
Tak kan pernah akak lupakan dari mana akak mendapat ilmu dan pengalaman. Segala bermula dari Aery Jo Academy yang bertapak di Ipoh. Ia merupakan academy seni solekan yang berasal dari Korea yang melayarkan sayap ke seluruh Asia. 99% brand ini popular di kalangan berbangsa Cina, tapi akak terjah jugak dan makin ada beberapa Melayu yang mengikuti dan ada yang pernah menjadi bekas pelajar akak jugak.
Akak masih bangga dengan product ini, keluaran 100% dari korea yang mana materialnya berasaskan tumbuh-tumbuhan sahaja, kecuali berus la. Kenapa akak berubah? Bukan berubah akak mengikuti perkembangan semasa tapi akak bukan berpaling arah sesuka hati, bila jumpa ada yang baik untuk di kongsikan, akak akan kongsikan.
Akak masih amalkan Makeup Base Aery Jo RM98 (35ml) yang mana akak dah amalkan 10 tahun yang lalu ketika mak andam lain masih amalkan foundation warna hijau atau putih sebagai base. Makeup base dan prepskin bukan la kepentingan bagi mak andam ketika zaman tu.

Akak masih percaya kepada kehalusan Aery Jo Loose Translucent Face Powder RM120 (20g) yang sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensetif. Harga, tekstur tak pernah berubah sejak dari mula akak berkenalan tapi masih boleh di gunakan teknik baking. 😲😲😲 wow kan.

Aery Jo eyeshadow RM50/pc (mate), bila akak rindukan warna2 yang terang dan menyerlah atau untuk makeup2 pementasan. Akak akan pilih Aery Jo kembali.

Kalau berminat, boleh je pm akak atau wasap akak di talian terteraπŸ‘‡πŸ‘‡
017-858 1432

Dekat kita hantar, jauh kita poskan.

#muaipoh #muaperak #muamalaysia #aeryjo

Hyeeee! Good Morning. πŸ’ Product Breakdown:

@bioessence_my Spray
@narsissist Nars Hydrating Toner
@bobbibrown Vitamin Enriched Moisturizer
@lauramercier Hydrating Primer
@urbandecaycosmetics Optical Illusion Primer
@narsissist Nars Radiant Longwear Foundation + @maccosmetics Strobe Cream
@bobbibrown FD Stick
@makeupforevermy HD Cream Blush
@clioprofessional Concealer
@lauramercier Loose Powder
@maccosmetics Fix Plus Spray
@anastasiabeverlyhills Eyebrow Gel Pomade
@maybelline Eyeliner
@maccosmetics Mineralize Powder Code Light & Medium
@bobbibrown Basic Brown
@maccosmetics Peaches, Melba, Dainty
@hudabeauty 3D Highlighter Pallete
@hudabeauty Rose Gold Palette
@makeupgeek Cocoa Bear, Bitten
@maccosmetics Please Me + @obsess.cosmetics Marshmallow
@urbandecaycosmetics All Nighter Spray
@alha_alfa_cosmetic Glow Glitter Spray
@elisedistributor_malaysia

#professionalmakeupartist #professionalmakeup #bridalmakeup #bridal #solemnizationmakeup #maccosmetic #macprofessional #macproartist #makeover #muakelantan #instagram #malaysianmakeupartist #mua #muamalaysia #muakl #muanilai #muacyberjaya #muaputrajaya #muaipoh #muaperak #travel #travelmua #muaseremban #muakajang #muabangi #mualife #muajohor #muasingapore #muaterengganu

Most Popular Instagram Hashtags