#muapahang

MOST RECENT

Bibir pucat dan kering?
Calit-calit je Lipstick DYXY terus nampak menyerlah.
Sangat selesa bila pakai dan xmengeringkan bibir dan tak melekat dicawan. Bau pun wangi tauu. Paling suka sangat dengan lipstick ni , sebab boleh dijadikan blusher dan juga eyeshadow. So teramat jimat la ๐Ÿ˜
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxysetcompletelady #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxydropship #dyxylover #dyxyteamfl #dyxyoriginal #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymascara #dyxymalaysia #dyxyfeedback #dyxy #mua #muamalaysia #muapahang #muatutorial #dyxylipstick #dyxyset #dyxysetbeautylady

Supplement Beauty Secret SHALICIOUS ๐Ÿ˜˜

Sesuai utk mereka yg brmsalah kulit muka sensitif , berjerawat , kulit kusam , kulit muka kering dan breakout ๐Ÿค—
Ok dahh , jgn sedih2 lg . Jom amalkan supplement beauty secret ni 2x sehari . Ia mnjdikan kulit kita lembab , halus , licin , bebas jerawat dan putih melepak satu bdn ๐Ÿ˜‰

Apa ingredients bs ni ? ๐Ÿค”

Ok bs ni 100% โœ” dr buahan , vitamin dan collagen . Dijamin selamat , tiada kesan sampingan โŒ , tidak memudaratkan kesihatan โŒ , tiada campuran bahan kimia โŒ .. Siapa boleh amalkan ?
Bs ni sesuai utk LELAKI ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป, WANITA ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป, dan IBU MENGANDUNG ๐Ÿคฐ๐Ÿป. Sangat bagus dan effect baby akn dpt kulit yg putih gebu ๐Ÿ˜

Jom dptkan bs sekarang ws 0189160417 ๐ŸOriginal dr stokis sah
๐ŸPostage dan cod setiap hari ๐Ÿ1 botol tahan 1 bulan
.
#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecret#mixberry#jubahmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #muakelantan #muakualalumpur #muakl #muamalaysia #fitnessmalaysia #malaysiawedding #muapahang #muapenang #muaselangor #muajohor #muasabah #bajurayamalaysia #ariani #bajubaby #bajubabymurahmalaysia #bajubabymalaysia #perfumemalaysia #kosmetikmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #perfumemurahmalaysia #aidijuma #aidijumamalaysia

Supplement Beauty Secret SHALICIOUS ๐Ÿ˜˜

Sesuai utk mereka yg brmsalah kulit muka sensitif , berjerawat , kulit kusam , kulit muka kering dan breakout ๐Ÿค—
Ok dahh , jgn sedih2 lg . Jom amalkan supplement beauty secret ni 2x sehari . Ia mnjdikan kulit kita lembab , halus , licin , bebas jerawat dan putih melepak satu bdn ๐Ÿ˜‰

Apa ingredients bs ni ? ๐Ÿค”

Ok bs ni 100% โœ” dr buahan , vitamin dan collagen . Dijamin selamat , tiada kesan sampingan โŒ , tidak memudaratkan kesihatan โŒ , tiada campuran bahan kimia โŒ .. Siapa boleh amalkan ?
Bs ni sesuai utk LELAKI ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป, WANITA ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป, dan IBU MENGANDUNG ๐Ÿคฐ๐Ÿป. Sangat bagus dan effect baby akn dpt kulit yg putih gebu ๐Ÿ˜

Jom dptkan bs sekarang ws 0189160417 ๐ŸOriginal dr stokis sah
๐ŸPostage dan cod setiap hari ๐Ÿ1 botol tahan 1 bulan
.
#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecret#mixberry#jubahmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #muakelantan #muakualalumpur #muakl #muamalaysia #fitnessmalaysia #malaysiawedding #muapahang #muapenang #muaselangor #muajohor #muasabah #bajurayamalaysia #ariani #bajubaby #bajubabymurahmalaysia #bajubabymalaysia #perfumemalaysia #kosmetikmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #perfumemurahmalaysia #aidijuma #aidijumamalaysia

Supplement Beauty Secret SHALICIOUS ๐Ÿ˜˜

Sesuai utk mereka yg brmsalah kulit muka sensitif , berjerawat , kulit kusam , kulit muka kering dan breakout ๐Ÿค—
Ok dahh , jgn sedih2 lg . Jom amalkan supplement beauty secret ni 2x sehari . Ia mnjdikan kulit kita lembab , halus , licin , bebas jerawat dan putih melepak satu bdn ๐Ÿ˜‰

Apa ingredients bs ni ? ๐Ÿค”

Ok bs ni 100% โœ” dr buahan , vitamin dan collagen . Dijamin selamat , tiada kesan sampingan โŒ , tidak memudaratkan kesihatan โŒ , tiada campuran bahan kimia โŒ .. Siapa boleh amalkan ?
Bs ni sesuai utk LELAKI ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป, WANITA ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป, dan IBU MENGANDUNG ๐Ÿคฐ๐Ÿป. Sangat bagus dan effect baby akn dpt kulit yg putih gebu ๐Ÿ˜

Jom dptkan bs sekarang ws 0189160417 ๐ŸOriginal dr stokis sah
๐ŸPostage dan cod setiap hari ๐Ÿ1 botol tahan 1 bulan
.
#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecret#mixberry#jubahmurahmalaysia #bawalmurahmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #muakelantan #muakualalumpur #muakl #muamalaysia #fitnessmalaysia #malaysiawedding #muapahang #muapenang #muaselangor #muajohor #muasabah #bajurayamalaysia #ariani #bajubaby #bajubabymurahmalaysia #bajubabymalaysia #perfumemalaysia #kosmetikmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #perfumemurahmalaysia #aidijuma #aidijumamalaysia

Love ke idakkk???? Kalau love belanja โค
#makeupservis #makeupmurah #hijabista #makeupartistmalaysia #makeupkonvo #makeupbertandang #makeupmalamberinai #makeupdinner #makeupphotoshot #makeuptutorials #solemnization #makeupsimple
#mua #muatemerloh #muamentakab
#muajerantut #muajengka #muakuantan #muapahang
#makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupberinai #makeupevent #makeuptunang
#cantik #beauty
.
.
.
==============================
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Direct wasap
0 1 1 1 2 9 1 0 8 4 0
Untuk sebarang pertanyaan @booking makeup ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
==============================

Tercari-cari make up apa yang paling sesuai pada kulit,cepat dan cantik flawless serta merta? Meh sini,segalanya ada pada DYXY Bcream. Dengan satu sapuan sahaja selesai semua masalah.
Jom try DYXY Bccream
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #dyxysetcompletelady #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxydropship #dyxylover #dyxyteamfl #dyxyoriginal #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymascara #dyxymalaysia #dyxyfeedback #dyxy #mua #muamalaysia #muapahang #muatutorial #dyxylipstick #dyxyset #dyxysetbeautylady

๐ŸŒธ FARSALI Rose Gold Elixir
.
๐Ÿ’ฏ Original in Trial Pack 4ml
.
โžก Boleh tahan hampir dua bulan
โžก Hanya 3 titik sahaja satu muka
.
๐ŸŒธ Kegunaan mekap
๐ŸŒธ Mix dengan foundation
๐ŸŒธ Melembabkan bibir
๐ŸŒธ Mengandungi 24k gold flakes untuk glowing & menyihatkan kulit
๐ŸŒธ Boleh sapu di kawasan stretch mark
.
๐Ÿ’ฐ RM40 exc postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsApp 01125749491 @ klik link di bio

#originalmakeuptrial #farsali #farsalicare #farsalioriginal #farsalirosegoldelixir #farsaligoldelixir #farsaligoldelixirtrial #mekaporiginal #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #muaperak #muaselangor #muajohor #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muakualalumpur #muanegerisembilan #muamelaka #sephoramalaysia #sephoramurah #sephoraoriginal #sephoratrial

๐ŸŒธ FARSALI Unicorn Essence
.
๐Ÿ’ฏ Original in Trial Pack 4ml
.
โžก Boleh tahan hampir dua bulan
โžก Hanya 3 titik sahaja satu muka
.
๐ŸŒธ Primer + serum + eyeshadow primer
๐ŸŒธ Apply sebelum mekap
๐ŸŒธ Boleh guna sebagai highlighter (effect natural glow)
๐ŸŒธ Anti-aging!
.
๐Ÿ’ฐ RM40 exc postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsApp 01125749491 @ klik link di bio

#originalmakeuptrial #farsali #farsalicare #farsalioriginal #farsaliunicornessence #farsaliunicornessencetrial #mekaporiginal #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #muaperak #muaselangor #muajohor #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muakualalumpur #muanegerisembilan #muamelaka #sephoramalaysia #sephoramurah #sephoraoriginal #sephoratrial

๐ŸŒธTHE BALM Mary Lou Highlighter
.
๐Ÿ’ฏ Original in Trial Pack 5g
.
๐ŸŒธ Sapu di atas tulang pipi, batang hidung. Boleh dijadikan highlighter + eyeshadow + shimmer
๐ŸŒธ Boleh digunakan pada bawah browbone untuk menonjolkan tulang pada bahagian tersebut
๐ŸŒธ Boleh dipakai pada lower lashline (sebagai pengganti white pencil) untuk memberikan kesan bigger eyes
.
๐Ÿ’ฐ RM18 exc postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsApp 01125749491 @ klik link di bio

#originalmakeuptrial #thebalm #thebalmcosmetics #thebalmmaryloumanizer #thebalmmalaysia #thebalmmaryloumanizermurah #maryloumanizer #maryloutrial #mekaporiginal #sephoratrial #sephoramalaysia #muamalaysia #muaperak #muaselangor #muajohor #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muakualalumpur #muanegerisembilan #muamelaka #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia

๐ŸŒธ BAHAMA MAMA Bronzer
.
๐Ÿ’ฏ Original in Trial Pack 5g
.
Bronzer ni untuk buat shading hidung, pipi dan sape yg ada bumper bawah dagu tu boleh cover..sape yg dahi luas macam padang bola pun boleh cover bagi nampak kecik ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜… selain tu, boleh digunakan sbgai eyeshadow ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฐ RM18 exc postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsApp 01125749491 @ klik link di bio

#originalmakeuptrial #bahamamama #bahamamamabronzer #bahamamamabronzertrial #bronzertrialpack #bahamamamaoriginal #makeupmalaysia #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muaperak #muaselangor #muajohor #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muakualalumpur #muanegerisembilan #muamelaka #mekaporiginal #sephoraoriginal #sephoratrial

๐ŸŒธ BECCA Highlighter
.
๐Ÿ’ฏ Original in Trial Pack
.
๐ŸŒธ Like a spotlight for the skin, Shimmering Skin Perfectorยฎ Pressed Highlighter lights up your favorite features with high impact, ultra-reflective shine. Inspired by the dazzling light of the midday sun, this iconic formula is enriched with ultrafine luminescent pearls that absorb, reflect and refract light to amplify your natural radiance. The multi-toned pigment pearls adjust to your skinโ€™s natural undertones. And unlike traditional pressed powders, this one-of-a-kind formula blends pigments with liquids, to create an unparalleled, creamy feel that applies like seamless silk and never cakes. The result is a high-shine, elegant finish that doesnโ€™t look glittery.ย Everyone has at least one favorite feature they loveโ€ฆ shine a spotlight on yours!
.
Code:
๐ŸŒธ Moonstone:ย A pale, incandescent gold that illuminates the complexion
๐ŸŒธ Opal:ย A neutral, white gold with universally flattering, soft pink undertones; adds a perfect amount of radiance
.
๐Ÿ’ฐ RM33 exc postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsApp 01125749491 @ klik link di bio

#originalmakeuptrial #beccacosmetics #beccacosmeticmalaysia #beccashimmeringskinperfectorpressedhighlighter #beccahighlighter #baccahighlighteroriginal #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #muaperak #muaselangor #muajohor #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muakualalumpur #muanegerisembilan #muamelaka #sephoramalaysia #sephoratrial #sephoraoriginal

Dyxy Cosmetics ๐ŸŒนNak makeup simple tapi korean look ??
.
๐ŸŒปTaknak foundation bercapuk??lebih tahan lama??
.
๐ŸŒบTap tap tap je dah siap!!
.
Macam baby cushion
Kita suka kita suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Lepas apply makeup atau foundation bolehla spray green tea face mist tu bertujuan supaya makeup atau foundation tahan lebih lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Segar dah siap !!!
Tak sampai 5minit ! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 01116547239

FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
FREE PAPER BAG ๐Ÿ›
FREE GIFTS๐ŸŽ

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxy #dyxysetbeautylady #dyxysetcompletelady #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxydropship #dyxyoriginal #dyxykorea #bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxy #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxydropship #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxykorea #dyxypahang #dyxylover #dropshipmalaysia #dropshippahang #dyxyfeedback
#dyxybrush #teamfl #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #foundation #mua #foundationmuka #foundationbccream #bccreammalaysia #feedbackbccreambydyana #teamdyxy #malaysia #muamalaysia #muapahang #mua

Dyxy Cosmetics ๐ŸŒนNak makeup simple tapi korean look ??
.
๐ŸŒปTaknak foundation bercapuk??lebih tahan lama??
.
๐ŸŒบTap tap tap je dah siap!!
.
Macam baby cushion
Kita suka kita suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Lepas apply makeup atau foundation bolehla spray green tea face mist tu bertujuan supaya makeup atau foundation tahan lebih lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Segar dah siap !!!
Tak sampai 5minit ! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 01116547239

FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
FREE PAPER BAG ๐Ÿ›
FREE GIFTS๐ŸŽ

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxy #dyxysetbeautylady #dyxysetcompletelady #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxydropship #dyxyoriginal #dyxykorea #bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxy #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxydropship #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxykorea #dyxypahang #dyxylover #dropshipmalaysia #dropshippahang #dyxyfeedback
#dyxybrush #teamfl #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #foundation #mua #foundationmuka #foundationbccream #bccreammalaysia #feedbackbccreambydyana #teamdyxy #malaysia #muamalaysia #muapahang #mua

Dyxy Cosmetics ๐ŸŒนNak makeup simple tapi korean look ??
.
๐ŸŒปTaknak foundation bercapuk??lebih tahan lama??
.
๐ŸŒบTap tap tap je dah siap!!
.
Macam baby cushion
Kita suka kita suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Lepas apply makeup atau foundation bolehla spray green tea face mist tu bertujuan supaya makeup atau foundation tahan lebih lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Segar dah siap !!!
Tak sampai 5minit ! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 01116547239

FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
FREE PAPER BAG ๐Ÿ›
FREE GIFTS๐ŸŽ

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxy #dyxysetbeautylady #dyxysetcompletelady #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxydropship #dyxyoriginal #dyxykorea #bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxybccreamfoundation #dyxy #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxydropship #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxykorea #dyxypahang #dyxylover #dropshipmalaysia #dropshippahang #dyxyfeedback
#dyxybrush #teamfl #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #foundation #mua #foundationmuka #foundationbccream #bccreammalaysia #feedbackbccreambydyana #teamdyxy #malaysia #muamalaysia #muapahang #mua

Most Popular Instagram Hashtags