#muanilai

10859 posts

TOP POSTS

My fav girl @tajie.nissa ..budak ni mekap mcm mana pon lawaaa..kalau korang suka like bebanyak tau 😍😍
.
.
Sebarang pertanyaan mekap wedding/mekap class/photoshoot whatsapp ke +60133265589 .
.
.
.
#muamalaysia #muakl #muaselangor #muakualalumpur #muabanting #muabangi #muashahalam #muaklang #muakajang #muaputrajaya #muapuchong #muaseremban #muacyberjaya #muanilai #makeupartistselangor #makeupartistkl #makeupartistshahalam #makeupartistmalaysia #makeupartistkualalumpur #kelasmekap

Make up by @eizwaniehnm . Superb awesome 👍👍👍 ,thanks sayangku wawa. Sesiapa nak kawen nanti,tunang ker,ade events or nak belajar makeup boleh contact sis ni 👉 @eizwaniehnm 💕 . Fuhhhh makeup cantik gilerrrrr 💋. Harini lady boss kena jadi model muka . Lepasni nak jadi model kambing pulak 😆😂😝 #makeup #glam #mua #muaseremban #muanilai

Aishah❤️
#makeupbyqasehanna
Any Query regarding for makeup services/ personal class plz direct WhatsApp 0132034661 @makeupbyqasehanna 💕 lipstick 💄 cantik letop brand @zawara ❤️tq @zawara
#malaywedding #makeupartist #muakl #muakualalumpur #muaseremban #muaselangor #muabangi #muanilai #muashahalam #muaputrajaya #muamalaysia #muagombak #muaselayang #makeupuntukhijab #makeupclass #makeupclassqasehanna ❤️

Life is too short to stress yourself with people who don't even deserve to be an issue in your life 💁🏼

MOST RECENT

Jom balik kampung !! Berbuka kitaa di sanaaa you olssss 😘😘
#MUA2017
#makeupartist
#MawarEraIdaTouch
#muaSelangor
#muaSepang
#muaNilai
#muaCyberjaya
#muaPutrajaya @ GM Klang Wholesale City Malaysia

Selamat menyambut Bulan,Ramadhan Al Mubarak.... Bulan mulia... Semoga kita semua di bawah lindungan Allah... Di permudahkan segala urusan dunia akhirat... Semoga Ramadhan kali ini lebih di berkati dan penuh dgn barokah... Aamiin...
#MUA2017
#makeupartist
#MawarEraIdaTouch
#muaSelangor
#muaSepang
#muaNilai
#muaCyberjaya
#muaPutrajaya

Selamat Hari Lahir buat abg @ropiecz (Maap lambat ucap) Semoga di permudahkan segala urusan dunia akhirat... Selamat menyambut bulan ramadhan yg penuh barakah...
#programraya
#MUA2017
#makeupartist
#MawarEraIdaTouch
#muaSelangor
#muaSepang
#muaNilai
#muaCyberjaya
#muaPutrajaya

@mirakamarudin_ for @thegrandahlia video raya at @the.grandstudio.kl . Kalau sape rindu dgn lipmatte beuna yg dah takda tu bole cuba kaler lipmatte @orkidcosmetics in Dime!! Inilah kalernyaaaa 😍😍❤.... aaa nak borongggggg!!! #makeupbynudaphycell

Makeup 'no makeup' for Hari Raya Look 💄 Makeup natural untuk naik seri gituuuww. .
.
💄 Fd @rosetyara_official 💄 Blusher @nyxcosmetics_my 💄 Lipstick @fame_cosmetics

Life is too short to stress yourself with people who don't even deserve to be an issue in your life 💁🏼

Throwback pic.. anak patung ke apa nih?? Cntik subahanallah 😀😀😀 #makeupbyirda #makeup #makeupnikah #muacyberjaya #makeupkawin #muacyberjaya #muabangi #muanilai #muasepang #muaselangor

Most Popular Instagram Hashtags