[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muamalaysia

971102 posts

TOP POSTS

FIQA Nikah makeup for her in Teluk Intan. There are several advanced techniques that i did on her today. .
.
1. Glue techniques for bushy brows.
2. Correcting techniques for sunburns.
3. Large pore correction.
4. Red acne correction. .
.
.
Hari ni kta pakai @sugarbellecosmetic lip cream in Rosy Zainab + Milk Tea #sugarbellexramzamode #sugarbellextiarzainal
.
.
.
#malaywedding #malayweddingguide #pengantin #kahwin #nikah #sanding #tunang #makeupartist #makeupartists #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistkl #makeupartistselangor #muakl #muaselangor #bridalmakeup #bridalsession #bridal #makeup #makeups #love #makeuplover #malaysiandesigner #designermalaysia #majlis #majliskahwin #malayweddingdiaries

A โ€œno makeupโ€ makeup look with bold lips. I pkai cushion je sbb MALAS ๐Ÿ˜‚
.
First of all, this palette suitable for those who have fair/light skin tone and for those who like the โ€œno makeupโ€ look, kalau darker skin than mine i donโ€™t suggest this palette, you can go to @lovefromzahara website, they have a few other palettes with different color.
.
I love this palette โ€œGOLDEN GODDESSโ€, very pigmented but i wish they have matte with darker color. Bcs that matte kinda disappears on my crease, Sbb iโ€™m not fair enough. But the shimmer color so nice boleh buat highlighter โœจ
.
For lips, my favorite will be BOSS, very pigmented. Cantik gila merah dia. For โ€œGIRL NEXT DOORโ€ kureng skit sbb on my lips dia jadi chalky. Tapi color dia not bad.
.
My brows, i use their eyeliner in OCHRE, saje nk try and itโ€™s long lasting okay.๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Beauty blender & brushes from @breenabeauty lembut nak mati ๐Ÿคฉ
.
.
.
.
#zaharawarrior #lovefromzahara
#makeuptutorial #eyemakeup #nomakeupmakeup #motd #makeupoftheday #vsco #makeupjunkie #makeuplover #makeupaddict #makeupgeek #makeupartist #makeupmafia #makeupoftheday #muamalaysia #muaKL #muaselangor #muapuchong #muabangi #muakajang #makeupmalaysia #makandam #mekappengantin

Cantiknya bride ni berseri2 muka dia..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..makeup #sanding aliya
#muapenang #muautara #muamalaysia
Booking whtsp 0164077018

Alisha main makeup๐Ÿคฃ.
.
.
.
sukooo dio deh ๐ŸŒทโœจ๐Ÿ’.
.
.
.
#muaalorsetar #muajitra #muautara #muamalaysia #muakedah

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ cntik mcm doll ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ..
Makeup #sanding amylia tq ambik kat eyma..
#muapenang #muautara #muamalaysia
Booking whtsp 0164077018
No dm

Makeup #nikah nur wafa tq dear having me..cantikk sgt ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#muapenang #muautara #muamalaysia
Booking whtsp 0164077018
No dm

With You SUGAR BELLE Mattifying Aqua Foundation | Water-based Foundation giving a natural & flawless look all day long ๐ŸŒธ .
.
.
Tq @sugarbelle_hanz .
.
Sorry for the lighting โ˜€๏ธ
.
.
#byanimalbukhary #muakedah #muautara #muamalaysia

MOST RECENT

.
"MBH Medispa" merupakan pusat rawatan kecantikan yang bukan sekadar facial biasa tetapi "we do advanced on the skin treatment" yang bermula di lembah klang. .
.
Dengan bertemakan โ€œBEAUTY IN LOVING HANDSโ€, segala rawatan di lakukan oleh pakar kecantikan kami yang terlatih. .
.
Kami punyai pelbagai rawatan khas yang di formulasi untuk pelbagai masalah jenis kulit dengan menggunakan teknologi , produk berkualiti tinggi bersama mesin-mesin khas yang di import dari Korea & US bagi memberikan kesan dan hasil rawatan yang terbukti berkesan.
.
.
โœ” Rawatan Kecantikan berteraskan konsep medical spa, bukan sekadar untuk relaksasi malah betul-betul berkesan untuk yang menghadapi masalah kecantikan.
โœ” Jenis-jenis rawatan yang unik dan selamat serta dijalankan oleh juruterapi/nurse bertauliah.
โœ” PERCUMA Skin Analysis dan konsultasi.
โœ” Harga Berpatutan, mampu milik. semua pun layak menjadi cantik persis selebriti.
โœ” Layanan yang mesra memuaskan dari juruterapi kami. Beribu testimonial.
โœ” Tiada paksaan untuk mengambil pakej atau beli barang. Terpulang hak memasing.
โœ” Ruang yang cozy, selesa dan moden.
.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI WARGA BP!!!
.
Boleh booking appointment dengan kak ita ๐Ÿ“ฒ
.
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
.

#mbhbatupahat#mbhmedispa#beautyinlovinghands#medispapalingdipercayai#mbhlovers#mbhbeautyfair#bisikpadalangit#dendamaurora#girlfriendakudarineraka#titiancinta#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitberparut#mbhlover#muamalaysia#meleTOP#dermapen#mycoffeeprince#wanitaterindah#clevergirl#fattzura#cantik#putih#makeuptutorial#naelofarhijab#awaksukasayatak#dudapujaandara#mehsandarlagi

Siapa yang x sempat grab blh grab sekarangโ€ผ๏ธ Product laku kerasโ€ผ๏ธ
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. ๐Ÿ˜‰
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. ๐Ÿ˜‰
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers๐Ÿ’– #teamfl #mua #muakl #muamalaysia

Happy Sunday!

Hai semua...dah ready ke untuk GOLDEN BOX day 23 Nov ni??? On that day jugak, Ita akan reveal new treatment untuk akak-akan yang nak kembalikan semula keremajaan kulit tu!

Yang pasti rawatan terbaru ni adalah berasaskan gold...๐Ÿ˜ Dan yang pastinya jugak, GOLDEN BOX by invitation je k..jadi untunglaa yang dapat tu...nak tau cara dapat VIP invitation dari MBH?

Tinggalkan komen "NAK" nanti Ita reply k....๐Ÿ˜˜
.
Info lanjut boleh ws dengan kak ita ๐Ÿ“ฒ
.
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
.

#mbhbatupahat#mbhmedispa#beautyinlovinghands#medispapalingdipercayai#mbhlovers#mbhbeautyfair#bisikpadalangit#dendamaurora#girlfriendakudarineraka#titiancinta#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitberparut#mbhlover#muamalaysia#meleTOP#dermapen#mycoffeeprince#wanitaterindah#clevergirl#fattzura#cantik#putih#makeuptutorial#naelofarhijab#awaksukasayatak#dudapujaandara#mehsandarlagi

.
"MBH Medispa" merupakan pusat rawatan kecantikan yang bukan sekadar facial biasa tetapi "we do advanced on the skin treatment" yang bermula di lembah klang. .
.
Dengan bertemakan โ€œBEAUTY IN LOVING HANDSโ€, segala rawatan di lakukan oleh pakar kecantikan kami yang terlatih. .
.
Kami punyai pelbagai rawatan khas yang di formulasi untuk pelbagai masalah jenis kulit dengan menggunakan teknologi , produk berkualiti tinggi bersama mesin-mesin khas yang di import dari Korea & US bagi memberikan kesan dan hasil rawatan yang terbukti berkesan.
.
.
โœ” Rawatan Kecantikan berteraskan konsep medical spa, bukan sekadar untuk relaksasi malah betul-betul berkesan untuk yang menghadapi masalah kecantikan.
โœ” Jenis-jenis rawatan yang unik dan selamat serta dijalankan oleh juruterapi/nurse bertauliah.
โœ” PERCUMA Skin Analysis dan konsultasi.
โœ” Harga Berpatutan, mampu milik. semua pun layak menjadi cantik persis selebriti.
โœ” Layanan yang mesra memuaskan dari juruterapi kami. Beribu testimonial.
โœ” Tiada paksaan untuk mengambil pakej atau beli barang. Terpulang hak memasing.
โœ” Ruang yang cozy, selesa dan moden.
.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI WARGA BP!!!
.
Boleh booking appointment dengan kak ita ๐Ÿ“ฒ
.
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
๐ŸŒธ0183536687๐ŸŒธ
.

#mbhbatupahat#mbhmedispa#beautyinlovinghands#medispapalingdipercayai#mbhlovers#mbhbeautyfair#bisikpadalangit#dendamaurora#girlfriendakudarineraka#titiancinta#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitberparut#mbhlover#muamalaysia#meleTOP#dermapen#mycoffeeprince#wanitaterindah#clevergirl#fattzura#cantik#putih#makeuptutorial#naelofarhijab#awaksukasayatak#dudapujaandara#mehsandarlagi

Berus mascara yang kecil buat senang pakai, yang bulu mata tak nmpk sgt lps pakai terus nmpk. Best kan.

Maybelinne Cat Eye Mascara . RM 50 Sahaja include postageโ€ผ๏ธ. Ready Stockโ€ผ๏ธCpt whatsApp 0192423019. Mascara favourite MUA. Mascara ni takde kt Malaysia ye. ๐Ÿ’ฏ% Original. Cpt whatsapp.
#mascara
#mascaracateyes
#cateyesmascara
#maybellinecateyemascara
#muashahalam
#odessalipmattecream
#odessalipstickmatte
#lipmatte
#lipmattemurah
#odessalipsticks
#cateyesmascara
#matte #lipstick #lip #makeup #odessacosmetic #mattelove
#odessalipmatte #lipmattemalaysia #sayajualmakeup #lipmattemurah #lipstickmatte #makeuplover #sephora #muamalaysia #makeupmurah #muakl #muaselangor #muashahalam #muamelaka

KOLEKSI MELETOP BUSYRA!๐Ÿ˜ =========================== KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE!๐Ÿ˜ #kurungsyaraemeera
#kurungcotton#bajukurung#bajukurungmoden
GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION!

ALHAMDULILLAH TAMPIL GAYA KLASIK MODEN DIPADANKAN DENGAN DOKOH!MEMANG SANGAT AYU !๐Ÿ˜๐Ÿ˜™ KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE DENGAN 5 PILIHAN WARNA MELETOP!SAIZ DARI S HINGGA KE XL!! RINGKAS DENGAN KURUNG SYARA EMERA COTTON HIGH QUALITY KAIN SEJUK CANTIK TERLETAK!JAHITAN KAMI KEMAS๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘! JANGAN LEPASKAN PELUANG PROMOSI MELETOP DENGAN HARGA CUKUP ISTIMEWA HANYA RM169.00 (N/P:RM189)! WALK IN KE BUTIK :VENDOROSE SEKSYEN 7 SHAH ALAM,LOT.1 BUSYRA QAISA COLLECTION!

FOLLOW IG:busyra_qaisa_collection

GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION

#butikshahalam#vendorkonsep#seksyen7#shahalam#alamavenue2#seksyen16#uitmshahalam#vendorwanted#bazzarpaknil#busyraqaisa#busyraqaisacollection#kaincotton#kainpasang#bajukurung#bajukebarung#pallazo#blaus#jakelshahalam#jubah#kosmetik#makeup#kasut#tudung#telekung#butikvendorose#cookies#muamalaysia

Code : Syedewa our Mua Artist .
baby pink with pitchy pink .
Code ni pun laku keraihhhh se keraihh keraihhhnyaaa .
.
#obsesscosmetics #muamalaysia #gombak #wangsamaju #melati #melawti #selayang #obsesslipmatte #localproduct #dijaminhalal #beautifulcolor #arganoil #obsesslipmatte #obsess #lipmattemurah

Izara Aishah with Ferrarossa eyeshadow. Glam your weekend with this fabulous eyeshadow girl ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Ws +60189127019 or dm for purchase
.
#ferrarossabeauty #ferrarossa #ferrarossaeyeshadow #izaraaishah #eyelook #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupartistmalaysia #mua #muamalaysia #muakl #anastasiabeverlyhills

Hairdo for Ernih kemarin ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #makeuptips #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muasabah #muakk #muasabah

ใƒปใƒปใƒป
"If you love something, set it free"
.
You know, when we first come out with the idea of this New York Collection, it was meant for an independent lady, a strong & career-driven, free-spirited soul who's chasing on her dreams, hardworking and bold. The chosen products and colours are specially selected in hopes to inject the spirits inside our beloved fans. We love this collection so much, but we love you more. Therefore, in this gift-giving season, we are releasing New York Collection loosely. YES, YOU READ IT RIGHT! IT'S GOING LOOSE!
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/+60109347733

#FCCMalaysia
#FromIstanbul
#fcclabuanlvi
#lvistudiofcclabuan
#RealBeautyStartsWithYou
#muamalaysia
#makeupartistmalaysia

KOLEKSI MELETOP BUSYRA!๐Ÿ˜ =========================== KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE!๐Ÿ˜ #kurungsyaraemeera
#kurungcotton#bajukurung#bajukurungmoden
GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION!

ALHAMDULILLAH TAMPIL GAYA KLASIK MODEN DIPADANKAN DENGAN DOKOH!MEMANG SANGAT AYU !๐Ÿ˜๐Ÿ˜™ KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE DENGAN 5 PILIHAN WARNA MELETOP!SAIZ DARI S HINGGA KE XL!! RINGKAS DENGAN KURUNG SYARA EMERA COTTON HIGH QUALITY KAIN SEJUK CANTIK TERLETAK!JAHITAN KAMI KEMAS๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘! JANGAN LEPASKAN PELUANG PROMOSI MELETOP DENGAN HARGA CUKUP ISTIMEWA HANYA RM169.00 (N/P:RM189)! WALK IN KE BUTIK :VENDOROSE SEKSYEN 7 SHAH ALAM,LOT.1 BUSYRA QAISA COLLECTION!

FOLLOW IG:busyra_qaisa_collection

GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION

#butikshahalam#vendorkonsep#seksyen7#shahalam#alamavenue2#seksyen16#uitmshahalam#vendorwanted#bazzarpaknil#busyraqaisa#busyraqaisacollection#kaincotton#kainpasang#bajukurung#bajukebarung#pallazo#blaus#jakelshahalam#jubah#kosmetik#makeup#kasut#tudung#telekung#butikvendorose#cookies#muamalaysia

KOLEKSI MELETOP BUSYRA!๐Ÿ˜ =========================== KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE!๐Ÿ˜ #kurungsyaraemeera
#kurungcotton#bajukurung#bajukurungmoden
GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION!

ALHAMDULILLAH TAMPIL GAYA KLASIK MODEN DIPADANKAN DENGAN DOKOH!MEMANG SANGAT AYU !๐Ÿ˜๐Ÿ˜™ KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE DENGAN 5 PILIHAN WARNA MELETOP!SAIZ DARI S HINGGA KE XL!! RINGKAS DENGAN KURUNG SYARA EMERA COTTON HIGH QUALITY KAIN SEJUK CANTIK TERLETAK!JAHITAN KAMI KEMAS๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘! JANGAN LEPASKAN PELUANG PROMOSI MELETOP DENGAN HARGA CUKUP ISTIMEWA HANYA RM169.00 (N/P:RM189)! WALK IN KE BUTIK :VENDOROSE SEKSYEN 7 SHAH ALAM,LOT.1 BUSYRA QAISA COLLECTION!

FOLLOW IG:busyra_qaisa_collection

GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION

#butikshahalam#vendorkonsep#seksyen7#shahalam#alamavenue2#seksyen16#uitmshahalam#vendorwanted#bazzarpaknil#busyraqaisa#busyraqaisacollection#kaincotton#kainpasang#bajukurung#bajukebarung#pallazo#blaus#jakelshahalam#jubah#kosmetik#makeup#kasut#tudung#telekung#butikvendorose#cookies#muamalaysia

KOLEKSI MELETOP BUSYRA!๐Ÿ˜ =========================== KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE!๐Ÿ˜ #kurungsyaraemeera
#kurungcotton#bajukurung#bajukurungmoden
GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION!

ALHAMDULILLAH TAMPIL GAYA KLASIK MODEN DIPADANKAN DENGAN DOKOH!MEMANG SANGAT AYU !๐Ÿ˜๐Ÿ˜™ KURUNG SYARA EMERA COTTON EXCLUSIVE DENGAN 5 PILIHAN WARNA MELETOP!SAIZ DARI S HINGGA KE XL!! RINGKAS DENGAN KURUNG SYARA EMERA COTTON HIGH QUALITY KAIN SEJUK CANTIK TERLETAK!JAHITAN KAMI KEMAS๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘! JANGAN LEPASKAN PELUANG PROMOSI MELETOP DENGAN HARGA CUKUP ISTIMEWA HANYA RM169.00 (N/P:RM189)! WALK IN KE BUTIK :VENDOROSE SEKSYEN 7 SHAH ALAM,LOT.1 BUSYRA QAISA COLLECTION!

FOLLOW IG:busyra_qaisa_collection

GAYA KLASIK MODEN BUSYRA QAISA COLLECTION

#butikshahalam#vendorkonsep#seksyen7#shahalam#alamavenue2#seksyen16#uitmshahalam#vendorwanted#bazzarpaknil#busyraqaisa#busyraqaisacollection#kaincotton#kainpasang#bajukurung#bajukebarung#pallazo#blaus#jakelshahalam#jubah#kosmetik#makeup#kasut#tudung#telekung#butikvendorose#cookies#muamalaysia

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH?
.
Kenapa uolls perlu bayar lebih kalau dah ada produk INTERNATIONAL QUALITY yang boleh "REPAIR" boobs dan butt uolls sekaligus secara semulajadi ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Kesan Love Potion ternyata setanding produk-produk yang beribu-ribu ringgit tu tau.. Bukan omongan kosong, TESTIMONI BERJAYA menderu-deru kami terima setiap hari ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Calit-calit terus MONTOK melantun-lantun! Confirmed aihh, encik suami tak pandang perempuan lain dah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Jom cuba sekarang, weolls nak kasi DISKAUN kasih sayang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH?
.
Kenapa uolls perlu bayar lebih kalau dah ada produk INTERNATIONAL QUALITY yang boleh "REPAIR" boobs dan butt uolls sekaligus secara semulajadi ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Kesan Love Potion ternyata setanding produk-produk yang beribu-ribu ringgit tu tau.. Bukan omongan kosong, TESTIMONI BERJAYA menderu-deru kami terima setiap hari ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Calit-calit terus MONTOK melantun-lantun! Confirmed aihh, encik suami tak pandang perempuan lain dah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Jom cuba sekarang, weolls nak kasi DISKAUN kasih sayang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH?
.
Kenapa uolls perlu bayar lebih kalau dah ada produk INTERNATIONAL QUALITY yang boleh "REPAIR" boobs dan butt uolls sekaligus secara semulajadi ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Kesan Love Potion ternyata setanding produk-produk yang beribu-ribu ringgit tu tau.. Bukan omongan kosong, TESTIMONI BERJAYA menderu-deru kami terima setiap hari ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Calit-calit terus MONTOK melantun-lantun! Confirmed aihh, encik suami tak pandang perempuan lain dah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Jom cuba sekarang, weolls nak kasi DISKAUN kasih sayang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

YEAR END SALE!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
WAH!! Inilah peluang korang tuk dapatkan promosi YEAR END SALE ni. Bukan senang nk buat sale tau! Sebab crest 3d ni kita import dari USA. Jadi smua urusan jual beli mengikut harga USD. Kalau matawang Malaysia rendah. Makin mahal lah harga crest nanti. Tapi jangan risau. Harga kami tetap boleh beat harga lazada okay! Jom sekarang ada sale free postage seluruh Malaysia.. dapatkan senyuman menawan dengan CREST 3D WHITE sekarang!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa tunggu lagi?? Tambahkan keyakinan diri anda!๐Ÿ˜Ž
.
Nak dpt senyuman putih bersih??
.
pakai CREST 3D WHITESTRIP meh! .
Dijamin berkesan utk tambah keyakinan diri dan lebarkan senyuman manis anda tau! ๐Ÿ˜„
.
Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! .

Follow @crest3d_pemutih_gigi
Follow @crest3d_pemutih_gigi
Follow @crest3d_pemutih_gigi.
Macam mana nak order?
Hubungi kami :
Whatsapp: +60139708561
.

#crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #malaysia #bazarpaknil #pemutihgigioriginal #pemutihgigimurah #murah #sayajual #lokalah #muakl #muamalaysia #pemutihgigimalaysia #sayapakaisayajual #blackfridaymalaysia #blackfridaysale #blackfriday

YEAR END SALE!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
WAH!! Inilah peluang korang tuk dapatkan promosi YEAR END SALE ni. Bukan senang nk buat sale tau! Sebab crest 3d ni kita import dari USA. Jadi smua urusan jual beli mengikut harga USD. Kalau matawang Malaysia rendah. Makin mahal lah harga crest nanti. Tapi jangan risau. Harga kami tetap boleh beat harga lazada okay! Jom sekarang ada sale free postage seluruh Malaysia.. dapatkan senyuman menawan dengan CREST 3D WHITE sekarang!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa tunggu lagi?? Tambahkan keyakinan diri anda!๐Ÿ˜Ž
.
Nak dpt senyuman putih bersih??
.
pakai CREST 3D WHITESTRIP meh! .
Dijamin berkesan utk tambah keyakinan diri dan lebarkan senyuman manis anda tau! ๐Ÿ˜„
.
Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! .

Follow @crest3d_pemutih_gigi
Follow @crest3d_pemutih_gigi
Follow @crest3d_pemutih_gigi.
Macam mana nak order?
Hubungi kami :
Whatsapp: +60139708561
.

#crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik #bazaarpaknil #gigiputih #crest3dwhitemurah #crestwhitemurah #malaysia #bazarpaknil #pemutihgigioriginal #pemutihgigimurah #murah #sayajual #lokalah #muakl #muamalaysia #pemutihgigimalaysia #sayapakaisayajual #blackfridaymalaysia #blackfridaysale #blackfriday

KENAPA PERLU BAYAR LEBIH?
.
Kenapa uolls perlu bayar lebih kalau dah ada produk INTERNATIONAL QUALITY yang boleh "REPAIR" boobs dan butt uolls sekaligus secara semulajadi ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Kesan Love Potion ternyata setanding produk-produk yang beribu-ribu ringgit tu tau.. Bukan omongan kosong, TESTIMONI BERJAYA menderu-deru kami terima setiap hari ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Calit-calit terus MONTOK melantun-lantun! Confirmed aihh, encik suami tak pandang perempuan lain dah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Jom cuba sekarang, weolls nak kasi DISKAUN kasih sayang ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

BAHAN SEMULAJADI TERKANDUNG DALAM LOVE POTION DAN SEMESTINYA BAHAN PREMIUM
.
๐ŸŒนOlive Oil
.
โœ”Mengandungi pelbagai phytochemical yang dapat mencegah terjadinya kanser payudara.
โœ”Melembapkan dan menanggalkan sel-sel mati pada kulit
โœ”Membantu menguatkan otot-otot yang kendur dan menjadikan payudara kembali anjal dan mantap
.
Ternyata Love Potion, hanya gunakan bahan-bahan yang terbaik untuk memastikan pengguna akan mendapat yang SUPERB!
.
Cubalah Love Potion sekarang, dengan Harga Promo tak masuk akal ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

Nice make up by MUA @lizara_mohd_ishak, thank you very much for using #lashbarmalaysia 3D mink hair eyelashes! ๐Ÿ˜˜
Shop now @lashbarmalaysia
.
#Repost @lizara_mohd_ishak
.
@lashbarmalaysia is having Year End Sale now until 31 Dec! Buy 2 mink lashes like as shown in the picture can get 1 FREE. So, what are you waiting for? Get your item now from us!
.
How to purchase
๐Ÿ“Walk in Mid Valley Branch or Sunway Pyramid Branch
๐Ÿ“Whatsapp 012-3800542 for post service
.
#lashbarmalaysia #lashbarsunwaypyramid #lashbarmidvalley #muakl #muaselangor #muacheras #muajb #muabalakong #muamalaysia #sayajual #fakeeyelash #malaysianmakeupartist
#makeupartistkualalumpur #makeupmalaysia
#makeuplover #naturalmakeup #makeupsanding #makeupwedding #tunang #nikah #sanding

Tqqqqq Hiza jamu saya Breakfast And Nasi kenduri best! She is my Long time customer, makeup natural but nice and lasting for super hot day! #naturalmakeup #nofilter #mekap #muakl #muamalaysia #mekapnatural

Y U N A ๐Ÿ’
.
Makeup for photoshoot. Thank you @yuna_zainal for having me
.

Ziss suka part mata diaaa. Lawaa ๐Ÿ˜
.
For booking and quotation whatsapp sis 018-2628969 .
.

Whatsapp me with your details .

Details
Name :
Event :
Date :
Time :
Location :
H/P No :
.
#muacheras #muasetapak #muaforbridesmaid #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #muakl #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia #muaphotoshoot #duckscarves #muasanding #muatunang #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #makeupareakl #muagombak #muamalaysia #makeupconvo #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muaprewedding #muapetalingjaya

โ€ผ๏ธYES SALEโ€ผ๏ธ
โ€ผ๏ธREADY STOCKโ€ผ๏ธ
-
-
-
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KABUKI BRUSH <10pcs>
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
COLOUR: BLACK (GOLD )
MATERIAL: SYNTHETIC(soft,high quality)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PRICE : RM 35- SM inc POSTAGE
PRICE : RM 40- SS inc POSTAGE
.
.
๐Ÿ“ฆ POSTAGE : FREE
.
.
WHATSAPP = 0133522936
Click Link ๐Ÿ‘‰๐Ÿป (BIO)
.
#kabukibrushmalaysia #kabukibrushmurah
#berusmakeupmalaysia #berusmurah
#berusmakeup #berusmakeupmurah
#makeupmalaysia #muamalaysia
#brushmalaysia #brushmurah
#artistrymalaysia #makeupbag
#readystockmalaysia #readystockbrushmakeup
#yourhaulmymakeupbrush #bazaarpaknil

"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. ๐Ÿ˜
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti๐Ÿ˜‚
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โŒCONCEALER
โŒSUNBLOCK
โŒDAY CREAM
โŒCOMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…JERAGAT
โœ…PARUT
โœ…DARK CIRCLE
โœ…SUNBURN
โœ…MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. ๐Ÿ˜‰
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. ๐Ÿ˜‰
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขWARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kak tasya dengan kadar berdesup.. . ๐Ÿ“ฒ 017-308 9493
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #trustedseller #dyxycosmetics #luluskkm #wanita #mesrawudhduk #tvalhijrah #dyxybccreamfoundation #dyxylover #dyxylovers๐Ÿ’– #mua #muakl #muamalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #beautiful #pretty #dyxylipstick #dyxylipstickmurah

Most Popular Instagram Hashtags