#muamalaysia

MOST RECENT

HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl

| PROMO |
.
.
RM62
.
- ULTRA PRO GLOW
- ULTRA PRO GLOW 2
- COOL GLOW
.
.
#PLThaul2
.
.
◆ Products are 100% AUTHENTIC from US
◇ ETA 5-6 weeks from preorder closing date
◆ Postage WM(SM) RM8 & EM(SS) RM12
◇ Pickup & COD NOT available
.
.
#sayajualmakeupmurah #sayajualmakeup #sayajualmakeuprevolution #sayajualmakeuprevolutionmalaysia #makeuprevolutionmalaysia #muamalaysia #makeupjunkiemalaysia #preordermakeupusa #preordermakeupmalaysia #preordermakeuprevolutionmalaysia #sayajualmakeuporiginal

PROMOTION!
PROMOTION Sehingga habis RAYA!!
Servis Makeup & Hairdo dengan harga MURAH!
Raya semua orang nak kelihatan cantik! Inilah masa nak kelihatan cantik dengan harga PROMOTION RAYA!! Takde masa nak pegi Salon?
Boleh Whatsapp 0172948577 untuk servis Makeup dan Hairdo, saya sedia untuk pergi ke tempat anda untuk servis Makeup dan Hairdo.

Kenapa bayar lebih Servis Makeup untuk cantik?
Harga Servis Makeup harga mahal, tapi bayar murah! *harga termasuk eye lashes

Makeup sahaja rm75
Makeup & Hairdo rm100 💄makeup Raya
💄makeup Dinner 💄makeup Event
💄makeup Birthday
💄Makeup Bridesmaid
Whatsapp 0172948577
#promotionservismakeup #servismakeupmurah #servismakeupmurahselangor #servismakeupmurahkl #muamalaysia #muaselangor #muakl #muaselangorkl #hairstylistkl #hairstylistselangor #hairstylistmalaysia #makeupeventmurah #makeupdinnermurah #makeupbridesmaidmurah #makeupdinner #makeupevent #makeupraya #makeuprayamurah
ig @emmarazak_mua *harga tak termasuk makeup pengantin dan makeup photoshoot

We are back to fullfill your order girls...
.
.
.
.
.
🍭🍭🍭Promo - Promo - Promo🍭🍭🍭
.
.
.
🍭Beli 2 dapatkan free postage sekarang.
.
.
.
🍭Kualiti dia x payah la korunk nak risau sebabnya mmg super soft, latex free, senang basuh, stain x kan melekat. Warna yg sgt yummy. .
.
.
🍭Agent & Dropship diperlukan juga ok. .
.
🍭MUA’s favourite makeup sponge. .
.
The Super high quality sponge at very affordable price and super yummy colour u can have in your makeup collection tools. Super soft and MUAs new favourite sponge. Must have item in your makeup beg. .
.
.📌Only RM30 ( exclude postage)
. 📌 Nude & Burgundy colour available now
.
. 📌Whatsapp sekarang juga :-
.

www.wasap.my/+60192213234/agentccs
www.wasap.my/+60192213234/agentccs
www.wasap.my/+60192213234/agentccs
.
.
.
#cottoncandysponge #bukanspongepropa #makeupsponge #makeupmurah #makeuptutorial #makeuptools #makeupwedding #muamalaysia #muakl #muadamansara #muarawang #mua #makeupwedding #makeuptoolsmurah #sponge #beautyblender #sephora #makeupartist #beautyblender #makeupviral #muarawang #makeupmurah #makeupspongemurah #makeupsponge

PROMOTION!
PROMOTION Sehingga habis RAYA!!
Servis Makeup & Hairdo dengan harga MURAH!
Raya semua orang nak kelihatan cantik! Inilah masa nak kelihatan cantik dengan harga PROMOTION RAYA!! Takde masa nak pegi Salon?
Boleh Whatsapp 0172948577 untuk servis Makeup dan Hairdo, saya sedia untuk pergi ke tempat anda untuk servis Makeup dan Hairdo.

Kenapa bayar lebih Servis Makeup untuk cantik?
Harga Servis Makeup harga mahal, tapi bayar murah! *harga termasuk eye lashes

Makeup sahaja rm75
Makeup & Hairdo rm100 💄makeup Raya
💄makeup Dinner 💄makeup Event
💄makeup Birthday
💄Makeup Bridesmaid
Whatsapp 0172948577
#promotionservismakeup #servismakeupmurah #servismakeupmurahselangor #servismakeupmurahkl #muamalaysia #muaselangor #muakl #muaselangorkl #hairstylistkl #hairstylistselangor #hairstylistmalaysia #makeupeventmurah #makeupdinnermurah #makeupbridesmaidmurah #makeupdinner #makeupevent #makeupraya #makeuprayamurah
ig @emmarazak_mua *harga tak termasuk makeup pengantin dan makeup photoshoot

Lengkapkan penampilan anda dengan set complete dyxy..ape yg ada dlm set complete ni? Haaa nama pon complete so pastinya bc cream dyxy, face mist, lipstik dan mascara..kalo nk kasi highlight sikit mata kita kene la pakai mascara..trus nampak besor mata kite hihihi...pastu package lentikkan bulu mata skalii...xpayah nk pakai bulu mata pelesu dah 😆😆..mascara dyxy ni sgt senang nk cuci..basahkan dgn air je..trus bole basuh dan ambil wuduk..dia mcm peel off gitew...lipstik plak matte so makan ketupat lemang tok sah risau mmg masih maintan je lipstik merah mak ngah kt bibir uolss..😍😍 jom tampil yakin dengan DYXY Cosmetics!
.
Dlm gambar ni kie pakai:
.
Bc cream code natural
Lipstik dyxy sexy nude+cherry red
Face mist dyxy
Mascara dyxy
.
Sapa2 nk.dyxy bole wasap kie k 0199232248 www.wasap.my/60199232248..zasss kite cod ke tempat uolsss....🎁🎁🎁free gift pon ade skali tau!
.
#dyxyputrajaya
#tutorialmekap
#naturalmakeup
#freshlook
#freecodputrajaya
#dyxyputrajaya
#dyxycyberjaya
#dyxysgmerab
#lipstikdyxy
#mekap
#dyxypresint15
#teamdayahsprinter
#blusher
#dyxy
#cantik
#naturalooks
#beuty
#muamalaysia
#muaputrajaya
#lipstikmatte

Meja rias + figura french luxury style ready for order
Description: -
Material : by request (jati, mahoni, mdf, )
- size : by request from customer
- coated : white, silver, gold, black, ivory, ___________grey, etc.
- style : french luxury
- status : pre-order siap antar ke seluruh ___________Indonesia dan mancanegara
- price : by phone or whats app 📲 👉 di buat di workshop kami asli pengrajin jepara, dengan kualitas unggulan dari segi bahan, ukiran, painting, & detailing, tentunya dengan harga yang terjangkau. ☎️ untuk info serta pemesanan dapat melalui - whats app : 081358432854
: 085290987612
- alamat : desa tahunan rt 02 rw 06 kec ____________ tahunan. Kab. Jepara
- atas nama : Muhammad Achris
👌 selamat berbelanja 👌

#mejariasmewah #mehariasukir #semarang  #cirebon #muajakarta #bogor #MUAmalaysia #indramayu #figuramewah #like4likes #lampung #mejaluxury #furnitureukir #balikpapan #pangkalpinang #jember #samarinda #sidoarjo #surabaya #malang #surabaya #mebelsurabaya #hitssamarinda #mebeljakarta #luxury #jakarta #makassar #mebelpalembang #kediri #carving

Nak raya, tapi nak diet. Alaa ruginyaa, waktu raya jelah kita boleh makan rendang, ketupat, lemang semua. 😍
.
Tapi kalau uols betul betul nak diet, lepas raya nnt makan brown rice je okay! 💋

⚠️BEWARE⚠️
.
Sometimes kita selalu beli skincare yg packaging cantik& murah. Tapi, kita tak tengok pun ingredient yg ada kat skincare tu😱 Bila dah pakai muka jadi breakout, kusam, and mula salahkan skincare lain😫
.
Tak semua local product ada harmful chemicals. Kita sebenarnya kena alert bila nak consume any skincare. Mesti kena tengok ingredient dulu. Jgn sbb murah & packaging cantik, muka jadi mangsa. Cari skincare yg betul betul selamat & dapat kelulusan KKM✔️
.
Yang penting, BOUGAS BEAUTY SERUM
✅ FREE PARABEN
✅ FREE MERCURY
✅ FREE FROM HARMFUL CHEMICALS
.
1 PCS RM75,
2 PCS RM69 EACH
.
.
For more details,
📲dm or whatsapp 0132806944
.

SIAPA BERAT DIA NAIK TIME RAYA NI???? SAMA LAH!!!!! NOW JOM KITA START EAT & DRINK HEALTHY HAAAA MEH TRY NI! .
.
If you want to lose weight and feel healthier, high protein smoothies are a great fitness snack that help you get more protein into your diet!!!

*******************************************************
N O R A M I R A
SAMBUT MENANTU
Makeup by @syaffaziz
Dress by @sirehpinangkaksiti
Lens by Arriana Sofea
Lets booking utk tampil berseri dihari bahagia anda ******************************************************* #instawedding #wedding #makeup #weddingmakeup #akadnikah #sanding #bertandang #sambutmenantu #instamakeup #makeupoftheday #mua #muatganu #muaganu #muterengganu #muamalaysia #makeupaddict #originalproduct #nars #kryolan #revlon #narscosmetics #mac #maccosmetisc #morphe #naked #elise #pose #selfie #love #makeupbysyaffaziz

Most Popular Instagram Hashtags