#mualumut

MOST RECENT

❌ CONCEALER ❌ BEDAK 😱

Yes memang betul pun pakai DYXY BCC tak perlu mende lain dah. Sebab dalam BCC dah ADA CONCEALER tau..Adanya concealer ni la yang boleh COVER SEGALA PARUT JERAWAT & FLAWS dekat muka kite.. Sbb tu la pakai DYXY boleh FLAWLESS & GLOWING 😍😍 PASTU SELALU PAKAI JERAWAT PON HILANG..😱😱😱😍😍😍 Haa magic kan! Jom2 grab OFFER SEKARANG! πŸ“² WASSAP 0197904825 laju2 😘
#muamalaysia #muapahang #muaperak #muagopeng #muaipoh #muajalankebun #muashahalam #muasegambut #muaklang #muaputrajaya #muacheras #muabangi #muakedah #muaterengganu #mualangkawi #mualumut #muagombak #muapuncakalam #muapahang #muakelantan #muakelanajaya #muabanting #muasepang #muasetiaalam #muaselangor #muakajang

A I N 🌸 Tunang
🌸 22.04.2018
🌸 Pengkalan

Job dari MINI PELAMIN MURAH IPOH terima kasih kak Normaliza Eyza sebab bagi job dekat sara. Korang yang nak cari mini pelamin cantik comel2 gittuw boleh tengok2 dekat fb MINI PELAMIN IPOH. Customer request makeup soft je taknak heavy.
Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

A I N 🌸 Tunang
🌸 22.04.2018
🌸 Pengkalan

Job dari MINI PELAMIN MURAH IPOH terima kasih kak Normaliza Eyza sebab bagi job dekat sara. Korang yang nak cari mini pelamin cantik comel2 gittuw boleh tengok2 dekat fb MINI PELAMIN IPOH. Customer request makeup soft je taknak heavy.
Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

A I N 🌸 Tunang
🌸 22.04.2018
🌸 Pengkalan

Job dari MINI PELAMIN MURAH IPOH terima kasih kak Normaliza Eyza sebab bagi job dekat sara. Korang yang nak cari mini pelamin cantik comel2 gittuw boleh tengok2 dekat fb MINI PELAMIN IPOH. Customer request makeup soft je taknak heavy.
Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

A I N 🌸 Tunang
🌸 22.04.2018
🌸 Pengkalan

Job dari MINI PELAMIN MURAH IPOH terima kasih kak Normaliza Eyza sebab bagi job dekat sara. Korang yang nak cari mini pelamin cantik comel2 gittuw boleh tengok2 dekat fb MINI PELAMIN IPOH. Customer request makeup soft je taknak heavy.
Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

A I N 🌸 Tunang
🌸 22.04.2018
🌸 Pengkalan

Job dari MINI PELAMIN MURAH IPOH terima kasih kak Normaliza Eyza sebab bagi job dekat sara. Korang yang nak cari mini pelamin cantik comel2 gittuw boleh tengok2 dekat fb MINI PELAMIN IPOH. Customer request makeup soft je taknak heavy.
Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

Soft cut crease by @nrlizzahanis @nrlizzahanis @nrlizzahanis
Any inquiries or booking boleh dm @nrlizzahanis.
.
Lens cantik namatik by @iman.lens code cystax grey
.
Lama tak tadah muka kasi orang makeup kan sekali nahh lain betul. Akak suka giler adik makeup. Tqqq 😘 nanti kita main makeup lagi k ❀️
.
#makeuptutorial #makeupartist #muamanjung #mualumut #muasitiawan #muaipoh #muaperak #muatelukintan #muataiping #makeuplooks #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang

21.04.2018 🌸 Makeup bertandang untuk hari bahagia sepupu sara lagi. Job makeup dari Butikpengantin Zahrul Tenkiu abg zahrul sbb bagi job kat sara. Tenkiu jugak nora sebab rekemen kan sara untuk makeup bertandang dekat abang zahrul.
Terima kasih sebab dari bertunang, nikah, sanding & bertandang makeup dengan kite. Terlebih terkurang mintak halal yee. Selamat menempuh alam perkahwinan 😘😘
.
.
Baju2 pengantin dekat BUTIKPENGANTIN ZAHRUL nie semua lawa2 cantik2, rambang mata tengok, pelamin pon semua cantik2 tauu 😍😍 Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

21.04.2018 🌸 Makeup bertandang untuk hari bahagia sepupu sara lagi. Job makeup dari Butikpengantin Zahrul Tenkiu abg zahrul sbb bagi job kat sara. Tenkiu jugak nora sebab rekemen kan sara untuk makeup bertandang dekat abang zahrul.
Terima kasih sebab dari bertunang, nikah, sanding & bertandang makeup dengan kite. Terlebih terkurang mintak halal yee. Selamat menempuh alam perkahwinan 😘😘
.
.
Baju2 pengantin dekat BUTIKPENGANTIN ZAHRUL nie semua lawa2 cantik2, rambang mata tengok, pelamin pon semua cantik2 tauu 😍😍 Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

21.04.2018 🌸 Makeup bertandang untuk hari bahagia sepupu sara lagi. Job makeup dari Butikpengantin Zahrul Tenkiu abg zahrul sbb bagi job kat sara. Tenkiu jugak nora sebab rekemen kan sara untuk makeup bertandang dekat abang zahrul.
Terima kasih sebab dari bertunang, nikah, sanding & bertandang makeup dengan kite. Terlebih terkurang mintak halal yee. Selamat menempuh alam perkahwinan 😘😘
.
.
Baju2 pengantin dekat BUTIKPENGANTIN ZAHRUL nie semua lawa2 cantik2, rambang mata tengok, pelamin pon semua cantik2 tauu 😍😍 Sebarang pertanyaan makeup atau nak booking / lock tarikh whatsapp sara (0183234934 )
#muakampar #muatapah #muaipoh #muasimpangpulai #muaperak #muamalaysia #muagopeng
#muamalimnawar #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #muatravel
#muabota #muatemoh #muakampunggajah #muaipohperak #muatanjungtualang #muamurah #muatanjungmalim #muatelukintan #mualangkap #muasriiskandar #muaparit #muabota #muamanjoi #muakualakangsar #muasetiawan #mualumut

Most Popular Instagram Hashtags