[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muakualalumpur

68070 posts

TOP POSTS

Aduh gede banget
Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti:
👉MIOM
👉KISTA
👉PCOS
👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS
👉APS
👉EKTOPIK
👉KEPUTIHAN
👉GANGGUAN HORMON
👉SPERMA ENCER
👉AZOOSPERMIA
👉OLIGOSPERMIA
👉TORCH
👉DLL.
Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95%
Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil.

TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL.
TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI.
SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI
Pin: D82E449D
Line: cepat_hamil77
WA: 083833960940
Yuk follow👇👇👇
@program_hamil_bidan_mariana
@program_hamil_bidan_mariana
@program_hamil_bidan_mariana

C H E P U A N J U L I A N A E V A N S for meletops tonight . My 30minutes makeup look 🙈💖 Thankyou Jue sudi panggil kita ✨ P/S : lighting nan hado sendu je hehe
.
.
Face by @mieraakina
Hairdo by @shaim.jauhari_mua
Booking 0172342592
.
.
#makeupbymia #mieraakinatouch #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muabangi #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunang #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupampang #makeupcheras #makeupsungaibesi #muacheras #muaselayang #muagombak #muamalaysia #muasingapore #personalclassmakeup #groupclassmakeup

Malaysia Fastest Growing Wedding Insta-Megazine💕
One-stop centre for planning your dream wedding🎉😊
.
.
🤴👸 @adib_khalid @izaraaishahofficial
Dress @rizmanruzaini
Photographer @blackpepperproduction
.
.
.
Do tag your partner. Thank you😊☺️✌️️
Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content😊
.
.
Follow below if you like the picture☺️
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@rizmanruzaini
@rizmanruzaini
@rizmanruzaini
.
.
Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tudung #like4like #countingdays #muakualalumpur #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #jurugambarperkahwinan #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2017

MEDAN, Makeup Class Roadshow... @preciouseventplanner mempersembahkan Makeup Class Roadshow dengan @Vizzily
.
MEDAN
03 FEBRUARI 2018
.
Jam 10.00 - 16.00
.
KURSI SANGAT TERBATAS!! Peserta membawa model dan alat makeup lengkap serta cermin untuk praktek
.
Include : Sertifikat, Lunch, goodiebag Voucher 250.000 dari precious EP
.
Cepat daftarkan diri anda! KURSI TERBATAS
.
Info lengkap
Wa : 0821-8249-2220
Line : @preciousplanner (pake @)
.
#makeup #mua #muabali #makeupclass #beautyclass #muapalembang #muamakassar #muabandung #mualampung #muajambi #muamedan #muamanado #muakendari #muabanjarmasin #muamalang #muasurabaya #muakendari #muajohor #muajohorbahru #muasingapore #muakualalumpur #muasemarang #muapekanbaru #muadenpasar #muapontianak #muasolo #muayogyakarta #muayogya #makeupbali #muabalikpapan #muajakartautara

MOST RECENT

😱DYXY CRAZY HOT NOVEMBER SALE😱

Bulan November datang lagii !!
Bulan yg sangat bestt sebabb DYXY nak buat sale pengsan kawkawww
.
Offer limited gaissss !!
Termasuk FREE GIFT yg extra special. . .
OFFER SAH SEHINGGA HUJUNG BULAN NI SAHAJA 💢

Jangan tunggu lagiiii
Cepat order SEKARANG !!!!
👇👇👇👇
RUGI UOLS TAK GRAB SEKARANG 😂
.
✔Face mist green tea
✔Bc cream tahan lama
✔Liptick memukau
✔Brush terbaik punyaa
.
.
WHATSAPP TERUS TAUU !
👉 017.616.5468
ATTACHKAN LOCATION ANDA 😉
🚘 FREE POSTAGE FREE CHARGE COD
.
#foundationmalaysia #dyxytawau #foundationmurah #dyxymelaka #dyxykualalumpur #muamalaysia #dyxygombak #dyxyperak #dyxydamansara #muakl #dyxysarawak #dyxysetiawangsa #dyxywangsamaju #klcc #dyxykelantan #muakualalumpur #dyxypenang #muautara #dyxybccreambydyana #dyxymuar #klsentral #muawangsamaju #mua #dyxycosmetics #dyxyseremban #dyxyjohor #dyxysabah #teamFL #salvialegacy

Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
.
Whatsapp wawa 📲011-1123 3874

Sabtu ni ada personal makeup class dengan sorang student ni. Dah lama tak buat grouping makeup class, insyaAllah nanti wani start buat balik ok. Untuk kelas sabtu ni kelas demo and practical personal, semua barang2 pakai barang makeup wani, dan wani akan guide korang sampai korang pandai. .
.
Wani tak suka buat makeup yang akan ubah wajah sampai nampak tebal sangat, so wani akan ajar teknik natural makeup yang bukannya trend mak andam “zaman dulu-dulu kat kampung” selalu buat untuk makeup kahwin tu. Makeup kahwin perlulah manis dan sweet, kenangan gambar akan disimpan seumur hidup tau.
.
Wani buka untuk sorang lagi student join personal makeup class hari sabtu ni. Sesiapa berminat boleh direct pm wani ok!❤️ makeupbysyazwaniismail #muamalaysia #dolllookmakeup #muaselangor #makeupwedding #makeupphotoshoot #makeupartistmalaysia #makeupbangi #makeupclass #muakualalumpur #muaputrajaya #makeupsanding #makeupnatural #makeupnikah #makeupreception #hudabeauty #malayweddingguide #tunang #sanding #muamurah #muashahalam #muakl #maccosmetics #dinnermakeup #makeuptunang #makeupsanding #narsissist #muaklangvalley #makeupserviceshahalam #makeupservicesubang #muabangi

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp wawa 📲011-1123 3874

DYXY BRUSH😍
.
Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.
SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
.
Katerianya adalah :
.
🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
📲 0127170848 .
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationterbaik
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxyselangor
#makeupbased
#muaselangor
#muakualalumpur
#teamfl
#foundationmalaysia #kulitkusam #foundationterbaik #facemist #brushmakeup #kosmetikmurah #makeupartist #makeuptutorial #mymakeup #reviewkosmetik

Tutorial video utk anda..💕
.
.
Calit2 sket..rata kn..spray2, dh siap..💖 sgt MUDAH, sgt RINGKAS, sgt CEPAT..yg PENTING hasil nye FLAWLESS & GLOWING...😍😍😍
.
.
⚡ SET BASIC LADY⚡ masih lg on..jgn tggu last minute br nk grab..klu stock dh abes nnti, termenung sorg diri kt bucu katil kang..😭😭😭
.
📲 Wassap 0197904825 for fast respond 🤗
#tutorialmakeup #muamalaysia #muameru #muamersing #muakajang #hantarantunang #hantarankahwin #muaselangor #muaijok #muakuantan #muakualalumpur #muabangi

🌸READY STOCK🌸
😻OMG SANGAT WOW 😱 .
THE BEST MASCARA 👀🙌
.
Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata.
.
.
🙋🏻COD AREA KL & SELANGOR
.
.
📲wawa 011-1123 3874
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct

OTHERS PAKEJ YANG AVAILABLE!
Eyelash Perming : RM25
Footbath : RM40
Hard waxing

WHATSAPP +60126470337 FOR DETAILS AND APPOINTMENT😉

Have you book your appointment?? Kalau belum, cepat jom booking! ☺️

⚡READYSTOCK ⚡
Farsali Rose Gold Elixir 15ml (Limited Edition)
100% Authentic
24K Gold Infised Beauty Oil
🌷Favourite infused oil by beauty blogger and very handy as you can travel with

Makeup uolss TAK CRACK dan sangat MOIST

Contain :
🌺 24K Gold
🌺 Rosehip See Oil
🌺Vitamin A & E
🌺 Pumpkin Seed Oil
🌺 Lemongrass Oil
🌺 Orange Peel Oil

Apply prior to or mixed in with makeup, for luminous finish

100% Authentic

RM190 include postage
SM RM8/ SS RM11

Whatapps 0175167053 or DM

#farsalimalaysia #makeupaddicmalaysia #serummalaysia #makeupmurahmalaysia #hudabeautymalaysia #hudamalaysiaoriginal #makeupaddictmalaysia #muamalaysia #aztecmalaysia #personalshoppermalaysia #theordinarymalaysia #muaperak #muapahang #muakualalumpur #muautara #farsalioriginalmalaysia #farsalimalaysiaoriginal #iflawlessmalaysia

FACIAL SILVER ialah pakej facial yang dapat melembapkan kulit serta membuang blackhead & whitehead 😉 —
Whatsapp 012–6470337 untuk lebih details dan booking appointment 😊

Most Popular Instagram Hashtags