#muakl

400412 posts

TOP POSTS

Makeup & Hairstyling for J E Z V Y today! @jezvy .
Thank U babe!! Settle ur house come to my house tonight tau!
.
#maitouch #maisyamua #makeupbymaisya #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #muamalaysia #muakl #makeupvideo #noedit #nofilter #no360

#makeupsanding
Tenkiu Qila for having kaknaโœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
Slamat Pgntin Baru Qila๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
Lipstick cantik letop ni @alapnian code:zaiton
Tenkiu @alapnian โค๏ธlove it!
#makeupartist #muaseremban #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muabangi #muanilai #muagombak #muaselayang

Artwork kakfaz keluar payperrr ๐Ÿ˜™ for 2nd time at Utusan Malaysia.
Featuring @rona.utusanmalaysia x @kieracatkingdom x mimi the cat ๐Ÿฑ. Makeup and stylist by me.
Thank you Syamimi and team โ˜บ๏ธ๐Ÿ’‹ #fazsfaozimakeup .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#muakl #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #muapuchong #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbridesmaid #muamalaysia #motd #muaselangor #malayweddingguide #malaywedding #servicemakeup #makeupservicekl #makeupphotoshoot #photoshoot #studiomakeup #mua #makeupartist #hijabista #muashahalam

Makeup class di Flamingo Hotel ampang 23/7/2017 ada few seat lagi ya...lunch n makeup semua disediakan.bawa brush shj.lepas ni.watiey xbuat di ampang da tau...wassap 0177800406 utk book seat
.
.
LETS WAKE UP & MAKE UP!! ๐Ÿ’‹
WATIEY ABDULLAH MAKEUP TOUR
**********************************
TIME. : 10 am - 5 pm
PRICE : RM 350

MODUL :
1) Pengenalan asas solekan / berus/ etc.
2) Pemilihan foundation yg sesuai dengan kulit .
3) Teknik 'Contour & Highlight' yang betol.
4) Penggunaan eyeshadow untuk 'Heavy & Simple' eyemakeup. -CERT/ LUNCH /MAKEUP DISEDIAKAN ( PERLU BAWA BRUSH SHJ)
- LIMITED SEAT
- klik link di bio utk booking seat / 0177800406
.
.
.
#muamalaysia #muakl #makeup #makeupartistmalaysia #kelasmakeupkl

TUTORIAL #makeupbyciwa
Tag kawan kawan korang yg nak pergi dinner ok!
Dinner makeup on Sis natasya ๐Ÿ’‹
.
Foundation @goldust_foundation.hq utk conceal kening & foundation muka. Best ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
.
.
.
Makeup booking OR personal makeup class whatssap ๐Ÿ“ž+60179034036
#takcukurkening #makeupbyciwa #makeupclasswithciwa #muajb #muaskudai #muakl #muacheras #muaampang #muapj #muaganu #muapetalingjaya #muakuantan #muapahang #muapekan #muatemerloh #muabentong #muashahalam #muadenaialam #muaselangor #muabanting #muakemaman #muamelaka #muaseremban #ciwaluahseni #malayweddings

MOST RECENT

Tq for having me adik! Tahniahhh kawen dah diaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ last time jumpa dia skolah rendah kecik cenonet ja ni ha dah kawennn ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ makeup nikah utk yuana just now.
CALL/WHATSAPP ME AT 0192667791
#touchbytisyuhada #beautykitbytisyuhada
#makeup #makeover #makeupservice
#makeupartist #muakl #muaselangor
#muaputrajaya #muacyberjaya #muapuchong #muasrikembangan
#makeupkonvo #makeupdinner #makeupevent
#makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbridemaids #nafura #honeybee #honeybeepuchong #honeybeeserum

Tq for having me adik! Tahniahhh kawen dah diaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ last time jumpa dia skolah rendah kecik cenonet ja ni ha dah kawennn ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ makeup nikah utk yuana just now.
CALL/WHATSAPP ME AT 0192667791
#touchbytisyuhada #beautykitbytisyuhada
#makeup #makeover #makeupservice
#makeupartist #muakl #muaselangor
#muaputrajaya #muacyberjaya #muapuchong #muasrikembangan
#makeupkonvo #makeupdinner #makeupevent
#makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbridemaids #nafura #honeybee #honeybeepuchong #honeybeeserum

Tq for having me adik! Tahniahhh kawen dah diaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ last time jumpa dia skolah rendah kecik cenonet ja ni ha dah kawennn ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ makeup nikah utk yuana just now.
CALL/WHATSAPP ME AT 0192667791
#touchbytisyuhada #beautykitbytisyuhada
#makeup #makeover #makeupservice
#makeupartist #muakl #muaselangor
#muaputrajaya #muacyberjaya #muapuchong #muasrikembangan
#makeupkonvo #makeupdinner #makeupevent
#makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbridemaids #nafura #honeybee #honeybeepuchong #honeybeeserum

PART 1๐ŸŒธ
.
Hermosa will be num 1 faveeee makeup remover
Seriously wangi giler dan nak remove makeup pun senang
.
See my next vids๐Ÿ’ž
.
READY STOCKโ—๏ธ
HERMOSA by BELINDA Cleansing Water
MYR45 each ( exc. postage )
.
DM or WhatsApp +60176522686 to purchase๐Ÿ’ž
.
#sayajualeyeshadow #ferrarossa #ferrarossabeauty #ferrarossaeyeshadow #sayajualpencuciberusmakeup #sayajualpencuciberus #makeupdupes #mua #muakl #muamalaysia #makeuptutorial #makeupbrushcleaning #makeupbrushcleanser #beautyhacks #makeupremover #nrc #nrcfoundation #alysamy #nafura #hermosabybelinda #hermosacleansingwater #vendormalaysia #vendorkl #mudahmy #carousellmy #igsellermalaysia #trustedsellerkl

.
[ PAKEJ JIMAT~4 SESI FACIAL DLM SEBULAN ]
.
Dah puas beraya sebulan haa pipi pun dh ada pau2 comell tuh maklumlaa open house tak putus2..Kak Zii pun sukerr sgtt tgk hidangan mmg dapp dapp seme..rugi tak jamah kan..takper...layan jerr
.
MULAI ESOK..dah bole wat booking tuk facial yerr..nak kasik vshape balik muka powpow tuh...yg kulit muka terasa kasar dek timbulnyer white/black heads tu...ada yg terasa kusam sbb make up x sempat nk cuci betul2 dh xlarat terus telena..kak Zii pun penah kes cm gini..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
Meh Kak Zii tolong watkan:
#milkcleansing
#white/blackheadsremoval
#doublecleansing
#deepcareconcscrub
#balancinglotiontoner
#massageeternalbeauty
#facelifting
#vshape
.
Barula muka rasa BERSIH... HILANG LEMAK POW2..KULIT TERASA SIHAT & LEMBUT & RASA NAK PEGANG JERR...X SANGKA BOLE LICIN..๐Ÿ˜€ .
Jom whatsapp kak zii tuk tempah sesi uols .
๐Ÿ“ฒ +60189828040 ๐Ÿ“ฒ +60189828040 ๐Ÿ“ฒ +60189828040
.
#ziihomefacialforyou
#homefacialforyou #homefacialselayang #muslimahfacial #beautycartel #bestprice #pakejmurah #mukaputihbersih #mukaglowing #mukavshape #facialdirumah #facelift #shawl #muakl #antiaging #gojes #rtw #duckscarves #naelofar #homefacialkl

. Pre Order Huda Beauty ๐Ÿ’ฏ % original from UK
Pre order 2 weeks delivery time
Extra charges for brunei postage
#hudabeautymy #hudabeautyoriginal #hudabeautymurah #hudabeautymalaysia #muakl #muamalaysia #hudabeautybrunei

Masih mencari Makeup Artist utk hari bahagia anda? Nak mekap utk pegi dinner? Nak mekap utk pegi majlis kahwin ex boyfriend? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Sy ada menyediakan servis mekap utk apa jua majlis pada harga mampu milik, mekap yg natural, x ikut trend, hasil seperti dlm gambar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Boleh terus PM/wassap sy utk quotation, sy juga boleh travel kemana2 destinasi pilihan anda, transportation & penginapan adalah diatas tanggungjawab anda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Kelas mekap juga disediakan utk yg ingin belajar tentang solekan yg betul ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Jom wasap sy skg ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60192229823

Ill be in Kemaman the whole week due to work matters.
_
๐ŸŒธFor those who in nearby area and would like to try Wawa Wax plus to meet me personally (ok kidding ๐Ÿ˜œ)can whatsapp me for details ya.
_
๐ŸŒธHowever, the postage will do tomorrow. So no worries u can whatsapp or click link above to order ๐Ÿ˜Š

_______________________
Saya akan berada di kemaman for this whole week.
_
๐ŸŒธSiapa yang nak COD bole contact i ya mlm ni or esok or hari hari seterusnya hehe
_
๐ŸŒธesok postage berjalan seperti biasa ok.
_
๐ŸŒธJom Cantik tanpa bulu kulit gebus dengan Wawa Wax
_
๐ŸŒธNak order atau sebarang pertanyaan boleh click link as above ya ๐Ÿ˜ ( Miss NAF)
#kemaman
#wax
#waxing
#muakl
#vendorkemaman
#kemaman
#wawawax
#hairremoval
#kualalumpur
#organicwaxmalaysia

Dah macam makeup Kpop pulak ni ๐Ÿ™ˆ Korean bridal look giteww sebab sesuai dengan Client yang tak pernah pakai makeup ๐Ÿ˜ฌ #makeupbytieqazai

๐Ÿ’‹DYXY LIPSTICK๐Ÿ’‹

SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamFL

โ—NI BUKAN TIPU OK
โ—NI BUKAN TIPU OK
โ—๏ธNI BUKAN TIPU OK โ—๏ธNI BUKAN TIPU OK " MUKA FLAWLESS DALAM MASA 3 SAAT DENGAN DYXY BC CREAM " ๐Ÿ“ข BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค jatuh cinta dengan sekali sapuan sahaja ๐Ÿ“ข Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite ๐Ÿ“ข Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 30 SAAT lepas pakai BC CREAM ni ๐Ÿ‘๐Ÿป Beribu set dah terjual dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan korang bole tengok.. Whatsapp๐Ÿ‘‰๐Ÿป 0173442532
๐Ÿš™COD area kL/muar boleh share location anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿค
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamFL

Its not worth at all to buy fake Huda beauty #hudabeautyoriginal #hudabeautymalaysia #hudabeautymurah #muakl #muamalaysia

Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–
Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless.
Jangan lupa selfie gambar before after.
Share feedback taw โ—

#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxylovers #l4l #f4f #igforlike #gadiscun #nakcantik #nakgebu #nakflawless #muakl #dyxcosmetics

Its not worth at all to buy fake Huda beauty #hudabeautyoriginal #hudabeautymalaysia #hudabeautymurah #muakl #muamalaysia

Most Popular Instagram Hashtags