#muakl

MOST RECENT

PROMOTION!
Promotion sehingga Syawal!

Raya semua orang nak kelihatan cantik! Anda?

Kenapa bayar lebih Servis Makeup untuk cantik?
Harga Servis Makeup harga mahal, tapi bayar murah!

Makeup sahaja rm75
Makeup & Hairdo rm100 ๐Ÿ’„makeup Raya
๐Ÿ’„makeup Dinner ๐Ÿ’„makeup Event
๐Ÿ’„makeup Birthday
๐Ÿ’„Makeup Bridesmaid
Whatsapp 0172948577
#promotionservismakeup #servismakeupmurah #servismakeupmurahselangor #servismakeupmurahkl #muamalaysia #muaselangor #muakl #muaselangorkl #hairstylistkl #hairstylistselangor #hairstylistmalaysia #makeupeventmurah #makeupdinnermurah #makeupbridesmaidmurah #makeupdinner #makeupevent #makeupraya #makeuprayamurah

Manis leting ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ kalau nak nampk sweet dengan make up natural sesuai sangat pakai SOBELLA DARA JELITA ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
โ˜Ž๏ธ 0177205886
โ˜Ž๏ธ0177205886
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellasquad #teamorked #lipstickmattemurah #muakl #sobellajohor #sobellaselangor #sobellanilai #sobellatangkak #sobellamelaka #sobellaseremban #sobellakelantan #sobellakedah #sobellasarawak #sobellasabah #sobellapahang #sobellakelanajaya #sobellabandarsunway #sobellashahalam

Pon pon pon ๐Ÿš™๐Ÿš™๐Ÿš™๐Ÿš™
โ€ข
โ€ข
Kita deal sampai jadi !! PM saya 01123113574 (tya) kalau nak FAST RESPON! dan jika anda nak COD, whatsapp and bagitahu location ๐Ÿ˜‰
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #sayajual #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #keramat #muakualalumpur #greentea #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia #danaukota #muar #teamFL #dyxyselangorz

LAGI RINGAN LAGI BAIK UNTUK KULIT

Ramai tak percaya Dyxy Bc Cream ni struktur dia lembuuttt jeee.

Bila dah pakai baru tahu!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit.
.
Bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. Jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
Whatsapp ika sekarang untuk dapatkan harga promosi terkini + Free Gift Menarik utk Anda .
. ๐Ÿ“ญ Postage Seluruh Malaysia
๐Ÿ“ฃ Agent & Dropship Wanted
๐Ÿ“ฒ Whatsapp Sekarang 0168376440
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxysabah
#dyxykotabelud
#dyxykotakinabalu
#dyxyssabah
#muakl #dyxytawau #dyxynegeri9
#dyxykotakinabalu
#dyxysandakan
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codsabah
#dyxysabah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#kotakinabalu #sabah #sandakan
#dyxysarawak
#shahmellfamily

LAGI RINGAN LAGI BAIK UNTUK KULIT

Ramai tak percaya Dyxy Bc Cream ni struktur dia lembuuttt jeee.

Bila dah pakai baru tahu!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit.
.
Bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. Jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
Whatsapp ika sekarang untuk dapatkan harga promosi terkini + Free Gift Menarik utk Anda .
. ๐Ÿ“ญ Postage Seluruh Malaysia
๐Ÿ“ฃ Agent & Dropship Wanted
๐Ÿ“ฒ Whatsapp Sekarang 0168376440
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxysabah
#dyxykotabelud
#dyxykotakinabalu
#dyxyssabah
#muakl #dyxytawau #dyxynegeri9
#dyxykotakinabalu
#dyxysandakan
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codsabah
#dyxysabah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#kotakinabalu #sabah #sandakan
#dyxysarawak
#shahmellfamily

LAGI RINGAN LAGI BAIK UNTUK KULIT

Ramai tak percaya Dyxy Bc Cream ni struktur dia lembuuttt jeee.

Bila dah pakai baru tahu!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit.
.
Bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. Jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
Whatsapp ika sekarang untuk dapatkan harga promosi terkini + Free Gift Menarik utk Anda .
. ๐Ÿ“ญ Postage Seluruh Malaysia
๐Ÿ“ฃ Agent & Dropship Wanted
๐Ÿ“ฒ Whatsapp Sekarang 0168376440
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxysabah
#dyxykotabelud
#dyxykotakinabalu
#dyxyssabah
#muakl #dyxytawau #dyxynegeri9
#dyxykotakinabalu
#dyxysandakan
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codsabah
#dyxysabah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#kotakinabalu #sabah #sandakan
#dyxysarawak
#shahmellfamily

Sejak puasa ni belum menyempat lagi utk bersenam..? .
No problem.. bersenam, Bergerak aktif Itu adalah LIFESTLE.. gaya hidup sis ๐Ÿ˜Š
.
X sempat senam, still boleh bergerak aktif! Turun naik tangga, berkebun, melakukan kerja2 rumah, parking jauh sikit drp tempat yg ingin dituju.. just make sure banyakkan bergerak! ๐Ÿ˜Š
.
Insya Allah.. cara ni pun sebahagian usaha menjadikan diri lebih tahun dan bergerak aktif! .
Coach doakan yg terbaik k ๐Ÿ’–
xoxo
#coachlia8020 - 019 900 9087
>> wlconlinecoachlia.wasap.my
.
#wlconline #programturunberat #raya2018 #dietkalori #bilanakkkurus #lelakicantik #bonia #arianilovers #gemokisawesome #sihatdalaman #mantop #coachkurus #programturunberat #medictv #kurustanpaberlapar #nikemalaysia #onlinecoaching #barangmekap #malaysiafood #lipmattemalaysia #bajubesar #barangmakeupmurah #coachonline #iphone #jomdiet #muamalaysia #makeuptunang #muakl

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅNEW ARRIVAL๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Si DARA JELITA & MAS AYU. Ada yang berkenan tak?? Cepat whatsapp Cik Fynn sekarang ๐Ÿ˜˜
.
.
โ˜Ž๏ธ 0177205886
โ˜Ž๏ธ0177205886
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellasquad #teamorked #lipstickmattemurah #muakl #sobellajohor #sobellaselangor #sobellanilai #sobellatangkak #sobellamelaka #sobellaseremban #sobellakelantan #sobellakedah #sobellasarawak #sobellasabah #sobellapahang #sobellakelanajaya #sobellabandarsunway #sobellashahalam

SEBIJI SEHARI JE PERUT YG SENDAT DAH JADI KEMPIS
.
"sebelum ni nafsu makan menjadi2..tapi selepas amalkan Xtreme7plus ni perut sentiasa penuh..pernah cuba makan lebih memang tak dapat masuk lagi dah sebab perut dah terasa sangat penuh"
.
Apa anda akan dapat dengan produk ni?
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
>> " Kawan2 puji sebab dah makin kurus "
>> " Rasa hebat dan bertenaga.. dah tak ada lagi rasa mengah sebab badan dah ringan.. "
>> " Lega kerana sakit kaki sudah berkurangan.. "
>> " Yang paling penting.. pinggang,peha dengan lengan dah kecuutt.."
>> " Dah boleh solat tanpa rasa sakit lutut lagi.. >> " Baju-baju lama mesti dah boleh sarung balik.. "
>> " Suami semakin sayang sebab badan dah kembali macam zaman bujang.. "
.
Produk yg dapat membantu..
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โœ” MENGHALANG - pembentukan lemak baru pada badan
โœ” MEMBAKAR - lemak dengan sangat pantas
โœ” MENGURANGKAN - selera makan
โœ” MENINGKATKAN - metabolisma dalam badan
โœ” TIDAK - mengandungi racun berjadual
โœ” TIADA - kesan sampingan
โœ” TIADA - rasa pening-pening, jantung laju, cirit-birit.
.
CLICK LINK DI BAWAH UNTUK TERUS WHATSAPP ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
http://www.wasap.my/60173277848
.
#nakkurus #naelofarhijab #slimmingdetoxtea #jomkurus #plussizemalaysia #minazlovers #tehkurus #detoxteamalaysia #dtrim #gorgeousleem #bokitta #slimtea #magicslims #tipskuruscepat #advanceslim #coachmalaysia #ariani #aidijuma #ubatkurus #jovianmandagie #bajubabymurah #kuruscepat #detoxmurah #pelaminbajet #muakl #candybuffetmurah #ratuslimmingjelly #x7plus #xtreme7plus

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅNEW ARRIVAL๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
Kenapa SoBella?
.
๐Ÿ’‹Warna yang limited edition dan takkan RESTOCK lagi dah. Habis is habis
๐Ÿ’‹ Tahan lebih 8 jam. Makan minum banyak kali pown masih tak hilang lagi
๐Ÿ’‹ Mesra wudhuk dan mesra solat
๐Ÿ’‹ Tidak menghitamkan bibir, malah merawat bibir
๐Ÿ’‹ Dihasilkan dari MADU ASLI
.
โ–ช๏ธSesiapa yang berminat boleh whtsapp cik fynn cepat2 / tekan link dekat atas ๐Ÿ˜
.
โ˜Ž๏ธ 0177205886
โ˜Ž๏ธ0177205886
.
#sobella #sobellacosmetics #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellasquad #teamorked #lipstickmattemurah #muakl #sobellajohor #sobellaselangor #sobellanilai #sobellatangkak #sobellamelaka #sobellaseremban #sobellakelantan #sobellakedah #sobellasarawak #sobellasabah #sobellapahang #sobellakelanajaya #sobellabandarsunway #sobellashahalam

Hye morning...selamat berpuasa... Meh sini sis perkenalkan eyeshadow stick dari Obsess ade 4 colour u alls...siap ade highlight lagi.....pilih je yang mane berkenan..... Senang dipakai..senang di bawa.... Meh dm or whatsapp sis okay 0122419033

#teamgodzillaesumilynns #muajb #muakl #muamalaysia #muakuantan #muaselangor #muajerantut #muakedah #makeupmalaysia #makeupartis #makeuptutorial #makeuplover #obsesscosmetics

Mary Kay Brow Definer Pencil (Dark Brown) - Bagi peminat lukis kening harian sangat sesuai guna Brow Pencil ni.. Sebab texture die yg creamy, tahan lama dan waterproof tau and sgt sesuai utk semua jenis kulit. Bila guna Brow Pencil ni kiye x yah nak lukis banyak kali lukis sekali je dah nampak pekat dah warna die and bile kite lukis tu die tak kesat pun lembut je so senang nak lukis.. Berminat nak tahu promo raya?? Jom wassap tyqa di www.wassap.my/601138981359

#MayChallenge
#BillionaireStylista

#marykaymalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykaypuncakalam #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar #muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang

Lipstick & mascara
2 item yg paling penting dlm kecantikan.
.
Bak kata pepatah dr mata turun ke hati
.
Bibir mengukir senyuman dgn lipstick dari dyxy menaikkan lagi tona warna bibir untuk kelihatan lebih menawan.
.
PM atau wasap kami:
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0192156022
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0192156022
.
๐Ÿ“ฎfreepostage seluruh MALAYSIA
๐ŸŽextra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami๐Ÿ˜˜)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers๐Ÿ’– #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #glowing #makeupbrush #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamalyaa

โคโค OTHERS COLOR COLLECTION โคโค
.
Senangkan nak pilih..๐Ÿ’ƒ
.
.
Rambang mata nak pilih Lens utk pakai Raya ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Apa yang akan dapat?
โœ…FREE Case
โœ…FREE travel kitย  mirror
โœ…FREE pemegang lens โœ…FREE penyepit lens

Berminat blh whtsapp sy
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#0175789890
#bluecollection #greylens
#auralensmurah #auralenskl
#auralenskedah#auralens #muabellazpakai #feedback #lens
#lenskorea #muakl
#lenslembut #softlensori
#softlense #softlenskorea
#mua #muakedahmurah #muautara #muasemarang #muakl #muaklang #muakelanajaya #muapahang #muaperliskedahpenang
#bridesmaids #bride #amancentralmall #weddinglens #tescomergong #alorsetarwedding

.
.
The final touch for brilliant makeup look. NouriShine Plus Lipgloss give an instant boost for smooth and moisture lips๐Ÿ˜˜

Belle in action!

Warna ni nampak manis sangat. Light red yang fresh!

Ready stock :
- Belle
- Spice
- Ginger
- Nude thrill
- Posh

Harga : RM39
*postage RM8 / RM12

Pengeposan Isnin - Jumaat

Cod sekitar KL

Walk in Taman Setiawangsa KL

Wasap 013.333.2476

#hermosa #hermosakl #lipmatteviral #lipmatte #sitiaafiyah #ctdk #comelsipipimerah #laraalana #aaisyahdhiarana #aaisyahvacation #tunm #raya2018 #puasa2018 #theangguns #muakl #muaselangor #muabellaz #teamdiva #makeupmurah #kosmetikkl #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

.
.
Suka yang mana ?
BOLD or SWEET look ?

Most Popular Instagram Hashtags