[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#muakelantan

MOST RECENT

OMG! OMG! Harga promotion sudah hampir tamat! Queens Foundation akan naik RM65 dah lepasni😭😭
.
So siapa2x yang belum dapatkan harga promotion boleh dapatkan SEKARANG!
.
Now or never!
Klik wasap no di bio k💕
.
.
.
.
#arorabeautee #queensfoundation #fullcoverage #withtreatment #withvitaminBCE #extractMarulaOil #arorafoundationblender #original #beautyblender #beautyblendermurah #like4like #likeforfollow #like4follow #muajohor #muakelantan #originalmakeupmalaysia #neelofa #mirafilzah #makeuptutorial #makeupmurah #kekasihpaksarela #dramasangat #muamalaysia #fattzura #muapenang #muakedah #muamalaysia

3 TIPS UNTUK MEMILIH PRODUCT SKINCARE YANG BETUL ✔️3️⃣✔️
.
Pilih skincare ni benda yang PENTING! Jangan pandang ringan benda ni okay semua sebab kalau dah salah pilih skincare… menangis air mata berdarah pun tiada gunanya… ?❌
.
So, hari ni GLAMORA nak share tips bagaimana NAK PILIH PRODUCT SKINCARE YANG BETUL. ???
.
1. Pastikan produk tersebut bebas daripada merkuri & hydroquinone ✅
.
2. Pastikan product tersebut serap sebanyak 99.9% ke dalam kulit ✅
.
3. Pilih lah PRETTYCAKED SKINCARE sebagai product skincare utama anda! ✅
.
“Kenapa kita kena pilih skincare dengan betul?” ??
.
Skincare yang betul lah akan memastikan keselamatan anda! ?????

Nak pakai makeup tapi tak pandai nak pilih foundation? Kebanyakan foundation tak ssuai dengan wrne kulit? 😞
.
.
Jangan risau yunk 😘 Dengan bc bcream dyxy ni awak dapat pakai foundation mcm org lain jgak taw 👍 Foundation ni didatangkan dgn 2 warne (beige/natural) kedua2 warne ni sesuai utk semua jenis warne kulit 😊 .
.
Kalau yg gemarkan heavy makeup boleh pilih beige. Yang mana suke simple and natural bole pilih warne natural 😘
.
Tak yakin? Jangan risau, saya boleh tlg suggestkan warne foundation berdasarkan warne kulit awak ❤️
.
Berminat? Nak tanya? Nak order? Nak booking harga promo? Meh pm saya / DM pun bole uolls 😘 Boleh terus tekan link di bio @dyxystore_sha 💋

#bccreamfoundationmalaysia #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxy #dyxycosmetics #stokispuchong #foundation #cosmetic #teamIKAiS #melaka #muacheras #muakelantan #muamelaka #muaterengganu #muakedah #muaselangor #serembancity #dyxygreenteafacemist #dyxyteam

HAaaa.. Meh sini nak share something 😆😆
.
BC Cream DYXY & Green Tea Face Mist DYXY.
Gabungan yang RARE u'olls ... Bila pakai terus flawless glowing mowing uolss...
.
Betol ke?? YES !! Betol sangat. Dah ramai yg berpuas hati dgn BC Cream ni..😘😘
.
Antaranya
✔tak bercapuk
✔tak berminyak
✔full coverage
✔tahan lama
Dan mcm2 lagi lahh
😍😍 Best kan Best kan😍😍
.
Wassap 📲 0197904825
#muajohorbahru #muakelantan #muaterengganu #muajelebu #muakangar #muaperlis #muaputrajaya #makeupsimple #makeuptutorial #makeuppengantin #makeuptunang #makeupdinner #muakedah #muapulaupinang #muagombak #muaperak #muaipoh #muakualaselangor #muakualakangsar #muasungaibuloh

Going to dinner... No eyebrow trimming

Servis Mekap Murah Bangi - Kelantan
✔️Enquiries ➡️ www.wasap.my/60139542339

#mekapakadnikah #mekapnikahmalaysia #mekapkelantan #mekapbangimurah #mekapmurah #mekapbajet #mekapnikah #mekaptunang #mekapnikahmurah #mekaptunangmurah #mekapevent #muabangi #muakelantan

I’m wearing Amber Soft Lens Code Katy Perry Brown from @amberlensbyhana. Serius cantik2 lens dari Amber Lens ni tauu sampai rambang mata dibuatnya 😍😍 Nak tengok lagi warna apa yang ada? Pi lelaju tengok IG @amberlensbyhana tau. Servis confirm tiptop! #amberlensbyhana #amberlens #contactlensmurah #contactlensmalaysia #kantalekap #sayajual #softlens #lensmurah #lenscantik #muajohorbahru #muaselangor #muakualalumpur #muamelaka #muanegerisembilan #muakedah #muaperak #muaterengganu #muakelantan #muaperlis #muapenang

Makeup from @makeupbyaisya ❤. Makeup service based in Kota Bharu & seluruh Kelantan termasuk Terengganu (Jerteh, Besut). Open booking for any events :
✨Wedding (Akad Nikah, Bersanding,Bertandang & Outdoor)
✨Engagement
✨Photoshoot etc

Please do follow 👉 @makeupbyaisya
⏩Servis harga murah TAPI hasil terbaik
⏩FREE transport cas utk area KB
⏩High Quality & Original Makeup Products used
⏩Friendly person

Any Inquiries & Booking please
DM directly @makeupbyaisya
📲Whatsapp : 0199860669

#muakotabharu #muakb #muakelantan #makeupkb #makeupkotabharu #makeupkelantan #makeuptunang #makeupnikah #makeupnewbie #makeupartist #makeupmalaysia #bihangirlymakeup #makeupbyaisya #makeupsanding #makeupdolly #nakedface #nudemakeup #sweetlooks #makeuptunang #muamalaysia #muakl #muaselangor #muajohor #muaterengganu #muabesut #muajerteh #muahotkelate #muahotkelantan

Makeup from @makeupbyaisya ❤. Makeup service based in Kota Bharu & seluruh Kelantan termasuk Terengganu (Jerteh, Besut). Open booking for any events :
✨Wedding (Akad Nikah, Bersanding,Bertandang & Outdoor)
✨Engagement
✨Photoshoot etc

Please do follow 👉 @makeupbyaisya
⏩Servis harga murah TAPI hasil terbaik
⏩FREE transport cas utk area KB
⏩High Quality & Original Makeup Products used
⏩Friendly person

Any Inquiries & Booking please
DM directly @makeupbyaisya
📲Whatsapp : 0199860669

#muakotabharu #muakb #muakelantan #makeupkb #makeupkotabharu #makeupkelantan #makeuptunang #makeupnikah #makeupnewbie #makeupartist #makeupmalaysia #bihangirlymakeup #makeupbyaisya #makeupsanding #makeupdolly #nakedface #nudemakeup #sweetlooks #makeuptunang #muamalaysia #muakl #muaselangor #muajohor #muaterengganu #muabesut #muajerteh #muahotkelate #muahotkelantan

HAaaa.. Meh sini nak share something 😆😆
.
BC Cream DYXY & Green Tea Face Mist DYXY.
Gabungan yang RARE u'olls ... Bila pakai terus flawless glowing mowing uolss...
.
Betol ke?? YES !! Betol sangat. Dah ramai yg berpuas hati dgn BC Cream ni..😘😘
.
Antaranya
✔tak bercapuk
✔tak berminyak
✔full coverage
✔tahan lama
Dan mcm2 lagi lahh
😍😍 Best kan Best kan😍😍
.
Wassap 📲 0197904825
#testimonimakeup #makeuptestimoni #muajohorbahru #makeupartis #makeupdinner #muaklangvalley #muakelantan #muaputrajaya #muaperak #muasubang #muanilai #muaseremban #muamelaka #makeuptunang #makeuptutorial #makeupmalaysia

Nur Shakimah:
🌟🌟PROMOSI JANUARY🌟🌟
.
Jom dapatkan set viral #dyxycosmetics dengan harga gila gila jimat 😆
.
.
Dengan setiap pembelian combo dyxy akan mendapat 10 hadiah percuma yg tersangat exclusive ❤️ Ape tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang ‼️
.
.
Bag Makeup
Eyecurler viral
Eyeshadow 6 tone
Eyeliner
Lipstick glitter huda
Lipbalm
Eyebrow
Eyemask
Mask shiseido
Wet tissue
.
Nak tunggu gaji? JANGAN RISAU 😊 Saya terima open booking serendah RM20 👍
.
Ws saya sekarang juga! Ataupun DM terus

#bccreamfoundationmalaysia #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxy #dyxycosmetics #stokispuchong #foundation #cosmetic #teamIKAiS #melaka #muacheras #muakelantan #muamelaka #muaterengganu #muakedah #muaselangor #serembancity #dyxygreenteafacemist #dyxyteam

🌹KARUCCHE x COLOURPOP🌹
.
🌟CODE : FACE PALLETE HER(READY STOCK).
.
✅PRICE : RM 82 excluding postage.
.
Get the full bloom effect with a warm dewy glow, flushed pink cheeks, and a natural bronze in one little palette.
.
🔺Lassie: pearlized highlighter; true gold
🔺Mistress: matte blush; rosey pink
🔺Dame: matte bronzer; neutral brown.
. .
📱Whatsapp 012-2811550.
-
🚗COD available around Kota Bharu.

Baru separuh belum semua lagi. Sabar naaa. Kita buat sikit2😉😉
.
.
Hari ni je dah nak 30 set kita jual. Ramai betul yang bak grab offer kita kali ni. Korang pulak macam mana?? .
.
Cepat! Kita nak bagi banyak2 FREE GIFT kat korang ni. Cepat kita pos cepat korang dapat tau😉😉
.
.
Whatsapp je kak shaf. Kak shaf akan layan korang sepantas kilat ok😘
.
.
.
.
.
www.wasap.my/601128752177
www.wasap.my/601128752177
www.wasap.my/601128752177
.
.
#dyxybccreambydyana
#bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmetic #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak #teamnsa

Nak pakai makeup tapi tak pandai nak pilih foundation? Kebanyakan foundation tak ssuai dengan wrne kulit? 😞
.
.
Jangan risau yunk 😘 Dengan bc bcream dyxy ni awak dapat pakai foundation mcm org lain jgak taw 👍 Foundation ni didatangkan dgn 2 warne (beige/natural) kedua2 warne ni sesuai utk semua jenis warne kulit 😊 .
.
Kalau yg gemarkan heavy makeup boleh pilih beige. Yang mana suke simple and natural bole pilih warne natural 😘
.
Tak yakin? Jangan risau, saya boleh tlg suggestkan warne foundation berdasarkan warne kulit awak ❤️
.
Berminat? Nak tanya? Nak order? Nak booking harga promo? Meh pm saya / DM pun bole uolls 😘 Boleh terus tekan link di bio @dyxystore_sha 💋

#bccreamfoundationmalaysia #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxy #dyxycosmetics #stokispuchong #foundation #cosmetic #teamIKAiS #melaka #muacheras #muakelantan #muamelaka #muaterengganu #muakedah #muaselangor #serembancity #dyxygreenteafacemist #dyxyteam #founder #dyxysale #founderdyxy #setmakeup #dyxygreenteamineralfacemist #ori #dyxytrustedseller #dyxyorihq #originalhq

Ready Stock Professional Makeup Brushes Holder.
.
.
🌸Perfect Quality Material: The zippers are made out of thick Stainless Steel.
🌸Soft Thick PU Leather. Durable and easy to clean.
🌸Large Capacity: Multiple size holes, pockets and compartment for all your brushes.
🌸Adjustable waist belt. 🌸Waterproof 🌸Sturdy Adjustable Belt For Optimal Comfort
.
Measurement: 48 x 25cm
Retail price: Rm130
.
WHATSAPP FOR DETAILS👇
-0174459042
-0174459042
.
#muamalaysia #muakelantan #muakl #muaselangor #muashahalam #muajohor #muaputrajaya #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeupartistselangor #makeupartist #makeupartistshahalam #mekapartis #mekapartismalaysia #mekapartiskl #muakedah #muaperak #muapengantin #muapenang #mekapsanding #mekapcantik #mekap #makeupbrushholder #mekappengantin #makeupartistkualalumpur #muasabah #muasarawak #terapiinstagram #mekapbag #begmalaysiamurah

Set Basic laku keras 💘💘💘💘
.
.
Set favourite all time..dambaan rmai 💋💋💋 ssuai sgt utk lovelies yg br 1st time nk cuba dyxy..nk buat HANTARAN..nk bg GIFT kt ibu, tunang, gurlfren, sahabat or juz REWARD diri sndr 💝
.
.
💓 BASIC SET LADY D 💓
‼‼ BEST EVER SET ‼‼
.
DYXY Bc Cream x 1
DYXY Green Tea Facemist x 1
DYXY Brush x 1
.
🛍 FREE DYXY PAPERBAG
🎁 FREE LIMITED EXCLUSIVE GIFT
.
.
📲 WA 0197904825 utk order 🤗 confirm tak carik lain 💕
#makeuptutorial #makeupdinner #makeupsimple #makeupmalaysia #makeupartis #muajohorbahru #muamelaka #muakelantan #muaterengganu #muagerik #muagombak #muaperak #muaputrajaya #muajelebu #muakedah #mualangkawi #muaputrajaya #muacyberjaya #muadamansara #muaklang #muaselayang #muaseremban #muasungaibuloh #muasungkai

ATTENTION TO ALL ALHAALFA LOVERS ‼
.
Kami sudah mendapat makluman daripada HQ mengenai #superstayfixingpowderalhaalfa will be ready pada bulan Februari ini. Yeeayy!! Pada yang dah lama tunggu tuu, bila stok dah sampai ke tangan sis, sis akan segera whatsapp korang semua taw! Yang mana belum order, boleh juga whatsapp sis untuk booking order. Bila stok dah ada, kite deal and terus pos 😉. Jom3! Whatsapp sis sekarang!
-
-
Just klik link di bio untuk whatsapp tanpa save no. ASAP sis akan reply melainkan fon problem 😅
.
⚡SERVIS SEPANTAS KILAT UNTUK ANDA!

#alhaalfacosmetics #alhaalfakelantan #alhaalfalens #alhaalfapropolisfoundation #alhaalfaproduct #alhaalfasilkfoundation #alhaalfablusher #alhaalfacushionblusher #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfacushionfoundation #alhaalfamattelipstick #alhaalfaspray #alhaalfaprimerspray #alhaalfaglitterglowspray #alhaalfaserum #like4like #likeforlike #likeforfollow #barangviral #kelantan #kotabharu #umk #unimap #unimas #makeup #foundation #mua #muakelantan #makeupwedding

Glowy Stick Foundation ni sgt2 TRAVEL FRIENDLY sbb 2 in 1 fd + brush tau ❤️
.
Btw sis teruskan sale sehingga 31.1.2018 okay tau !
.
If uolls tak grab lagi baik uolls grab skrg ! 😍
.
Ws +6012-6471795 ❤️
Ws +6012-6471795 ❤️
Ws +6012-6471795 ❤️
@
@urbanbeauty.my (cod KL)
.
🌸GLOWY STICK FOUNDATION🌸

❤Wajah flawless & glowing serta merta
❤Melindungi wajah dari sinaran uv spf30+
❤Anti penuaan
❤Menutup parut jerawat & jeragat
❤Merawat kulit wajah
❤Melembapkan kulit
❤Mengecilkan liang pori/pore control
❤Mesra wudhuk/ Halal
❤Jimat masa untuk makeup
❤️ Creamy Texture
❤️ Senang utk diblend
❤️ Medium to full coverage
.
Ada BAHAN YG BLH MERAWAT SEPERTI :
💕 MARULA OIL
💕 VIT C & E
💕 ALOE VERA
💕 SPF 30++
.
Love ,
Cliche' Cuteboss 💓
.
#clichecosmetics #malaysianproduct #sayajual #sayajualmakeup #bazaarpaknil #fattzura #sayajualmakeupmurah #muakl #muashahalam #muamelaka #muaseremban #muajohor #muapahang #muakelantan #muaterengganu #muasabah #muasarawak #sephoramy #naelofarhijab #neelofa #fazura #jannanick #haniszalikha #stickfoundation #stickfoundationmurah #kekasihpaksarela

Most Popular Instagram Hashtags